Sometimes you get the girl, sometimes you get a song

Rubriklåt: The bomb med Florence + the machine, en underrated fin låt
 
Haj från den tröttaste memmen i exakt hela livet! Seriöst jag har kraschat ordentligt och har konstant mental trötthet som trycker i mitt huvud och gör alla sysslor / uppgifter / intryck till slag i ansiktet. Det är faktiskt fysiskt omöjligt att finnas hallå. Men en del har ändå hänt sen sist, så det ska ni få höra om:
-Viktigast av allt: Leo har spontant flyttat in. Hon kom hit idag och vi fick veta ännu mer om hennes boendesituation och alltså nope. Vi hade krissamtal och kom fram till att nej, hon kan inte bo där, hon måste bo här. Så så blir det nu. Det blir nog mysligt, om än lite klurigt.
-Jag har pottersnackat med Robert. Vi konstaterade att Rowling, the queen of foreshadowing, faktiskt missat en jätteviktig och jättelätt foreshadowing hon borde gjort, och hatade Harrys instinkter.
-Vi har ätit sushi / friterad kyckling och det var faktiskt ett bra ställe den här gången. Vi har försökt hitta ett bra ställe länge nu så yay us.
-Vi har läst klart ännu en dålig bok och alltså slutet var så mindfucky! det var absolut hennes bästa bok, men slutet var...så unhinged. Jag blir upprörd bara jag tänker på det.
-Men jag mår genuint så obra och förstår inte varför. Ska lämna huset imorgon men det kommer nog inte gå. Jag måste ligga ner typ arton timmar om dygnet nu minst. Väl kämpat.
-Så, jag ska försöka sova nu. Godnatt från min konstiga lilla värld.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0