Är bara känd för mitt efternamn

Rubriklåt: Adios amigos med Peg Parnevik, som vi hörde i systrarna rävås 2023-listan nyss och jag älskar låtar där folk pratar om vad andra säger om dem lol
 
Haj haj för sista gången denna skånevända! Nästa gång vi ses är det nog på ett hotell i Göteborg, kanske rentav bloggar ikväll for simplicity vem vet. Och igår efter blogget gick jag för att fixa min nya telefon, men telefonaffären var bara lol nej den här ska inte ha ett nytt batteri are you on drugs? Så jag får se om den klarar sig ändå antar jag. Men ja jag gick hem igen och vi åt varma mackor och sånt, och sen gick jag och Sara på musikaaaal! Och när jag stod vid garderoben kom plötsligt någon fram till mig och det var...Peter Liliekrona lol! Han kände inte igen mig (var först kränkt men insåg sen att det var tio år sedan jag såg honom lol) men sa att hallå det är ju syntolkat ikväll, vill du ha en syntolkningsmoj? Det ville jag gärna ha! Genuint sjukaste att jag råkade pricka in en beställd syntolkning. Vi såg "the last five years", som bara har två skådespelare och fyra instrumentalister (nej kanske fem nu blev jag osäker) och följer ett kärleksförhållande fast killen sjunger sina låtar kronologiskt och tjejen omvänt kronologiskt. Så i början är hon heartbroken och han nykär och i slutet är det tvärtom. Det var en jävla mindfuck men det var riktigt bra också! Så mycket bra stråkar och så fint och sorgligt och roligt också mitt i allt. Väldigt glad att jag fick följa med!
 
Men ojjjj vad jag var ledsen när jag kom hem sen. En massa känslor smälte ihop och kaosade så jag var ledsen in i skelettet fan. Men jag lyssnade på gilmore guys och åt chips, det var ändå en bra tröst. Och idag har jag vilat och drällt och lyssnat på musik med mamma, och ska snart åka mot väst! Ses där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0