men vi vet var vi går!

Gospel för hela slanten idag då alltså! Började med flumm och Alexandra presenterade oss för alla vi skulle hålla oss väl med. Det var väldigt roligt. Sen gick vi igenom alla låtarna och efter det var det paus. Jag och Ara hamnade i en djup en djup diskution om melonsmak och bloggerskor. Sen gospeeel!

Vi inledde med walking in the light med vår underbare solistgrabb som (för första gången) mindes texten och tonhöjningar som hette duga, eller det hette de väl inte mer om ni vill veta vad de hette så kan ni fråga vår galne pianist Markus. Marcus, kanske han heter förresten, inte vet jag.

Sen fortsatte vi med when we believe, Jenny glömde bort texten men annars sjöng hon fint. Vi klarade oss utmärkt på den och likaså come by here, den svåraste enligt mig. Den här låten var söt, men det var inte det jag skulle säga. O guds lamm, låten jag soloade på last year, gick ganska bra den med. Välsignelsen ruled och sing it with joy var freakin obeskrivlig! Oj, jag har redan hört den här låten och jag kände inte igen den förrän nu. Vad jag är dåååålig. Nu blir det my heart, ska vi se hur den lät, det minns jag inte. Fint värre, men skit samma.

Vi gick ut på karnevalen och insåg att vi var ena riktiga utbölingar, vi var inga landskronabor! Men vi visste var vi gick, visst gjorde vi? Men nä. Sen kom vi in i Alexandras och Markus jasstelt och där satt vi bredvid en underhållande gospelkvinna.
- gillar ni jass flickor?
*hummande*
-ja, det gör då inte jag!
*stund senare*
-hör ni melodin de spelar i det andra teltet? Det är min favorit!
-du..du är nog i fel telt va?

Hahha nu har jag och familjen flummat ihjäl oss och nu sitter jag här. Hejdåis.

Kommentarer
Postat av: Vispen

Gospel är bäst!

2009-07-11 @ 14:28:37
URL: http://vispen91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0