tropical

Tropisk hetta today. Åska och sol om vartannat. För att få rätt utomlandskänsla gick jag och Natta och åt grekiskt. Gott men dyrt och mättande. Fick dock god efterrätt av Natta, chokladmuffin med apelsinkrokant. Sen gnälde om mina grabbar och om min hicka, Natta var sympatilös. Jag var ilsken på henne. Men jag förlät henne. Men skitsamma. Jag har även spelat golf idag. Det var galenskap och tråkigt. Diskuterade blindskvaller med william och hörde Marie sjunga. Fint. Impressed blev jag alltså. Nu avslutar jag.

so many adventures could not happen today, so many songs we forgot to play

Piknik var på schemat för idagsom ni minns att jag sa. Det blev chokladcroissant och cola för min del där vi satt i tunaparken. Natta tog reda på att hennes pojkvän älskar henne med hjälp av vad hon kallade en prästkrage. Är det bara jag som tycker att det heter tusensköna? Jaja, det är mindre relevant som jag säger hela tiden idag. Ingenting är väl relevant. Joho, den här låten är relevant, för den är hur fin som helst! Overcome, är det jag syftar på. Så fin att man bryter ihop, skulle jag vilja säga. I alla fall så har jag idag chattat med Axel (Tibro) för första gången på hur länge som helst, det var trevligt men nu är grabben spårlöst försvunnen. Vi pratade om bibelcitat i harry potter (finns..) och att Stephenie Meyer tydligen är med i en läskig kristen kyrka. Spännande. Nej, nu avslutas inlägget dramatiskt.

so >I´m not moving..

Joho, movat har jagallt visst gjort idag. Har börjat sommargruppen på syncentralen idag nemligen. Vi gjorde takos, tränade käppteknik och lärde känna varandra. Det var trevligt, vi stekte köttfers och pratade böcker och det var interesting. Snart ska jag på piknik med Natta och det ska bli jättetevligt. Onyttigheter!:D nää orkar inte mer.

veckans vän, vecka 26

namnis: Sandra, Anda, vad ni vill
Åldris: femton årisar, jag tro.
speciella minnen: "jag finns!", marsmänniskor, skogen på sikar (var det skogen?) med mera.
hur länge har jag känt: lite mer än 1,5 år nu
goda gärningar: Flummat till bristningsgränsen, till sist lärt sig spelat kort och varit bäst!
låt: fjortisboy xD
saker jag skrivit om: låten på sikar och någon random dikt xD
meddelande till vän: Galen är du och galen ska du va!

jag är senil och Onna ska fan in på psyket nu!

Jag har ett psykfall i hörlurarna och lite heroin on top. Onna har tokskrattat i mer än tio min. She never stops. Hur började det? Det hade med taxi att göra. Nu har hon slutat, tråkiga jävel. Hannah, få henne att skratta nuuuu! Jag orkar inte själv. Ja just det, jag är senil ja. Det var för att jag glömde en jävla massa. X. mitt huge skrattanfall åt att jag sjöng åt myggorna i onsdags och vår grupps negativa namn: neeej! Nu har Onna slutat skratta, dryyyygt. Hahahahahhaha, hon började, Hannahockså. Jag har fan roligt häär! :D shit, man borde filma. De låter som om de har ont eller något. Alltså shit vad gööör de? Jag vill också kunna skratta sådär. Jag vill läära! Lär mig, nuu! Onna skrattar åt ett ord Hannah sa och Hannah skrattar åt ett annat ord Hannah sa. Så fattar iaf jag det. Onna döör. Hahahhahahah, de skrattar ju fan åt nåt roligt, jag är förvånad. Onna låter som en häxa och Hannah har bara probleeeem. Onna gråååååter låter det som. Shit! Vad är det för jävla fel på mina älskade älsklingar? Det de skrattar åt "din känslokalla känslokalling!" shiiiit, Onna leker rövardotter och nu ylar dem. Jävla vildvittror sluta hosta, det kan jag göra åt er alla. Alltså det har nog gått 20 minuter snart tror jag. Nu slutade de skratta, igen. Taxi fick uppmärksamhet. Nej nu började de igen. Detta är såååååå interesting! Jamen säg nåt vettigt jag förstår er inte! Jag berättar sen hur det blir..a

på psykargården, the return.

hello strange ungar!
Här är jag igen, i min allra tröttaste prakt. Har ju nu varit på psykargården (vaaaa, heter den inte det?) och ska nu blogga om it. Kaninleda med att jag tycker om andan i den här låten, den låter som en lagom bekväm låt att göra live. "I´m not mooving!" och vill även säga att eldorado-cola är tyngre än coca cola..varför?

Kom dit med tgå i söndags och upptäckte att man kan inte bli hämtad vid kundservis, för det finns inte utan det är folk som heter så. Men till slut kom jag till lägret och där blev jag mottagen av ett gäng tjejer som alla skrek "Emma Emma Emmaaa!!" och vilka detta var är oklart än idag. Frågade väl aldrig I suppose. Ah, denna låt börjar med en fågel. Det är somrigt big time och jag hade ju min denna-låten-period på sommaren också så ja. Skitsamma. Sen var det presentation och annat bullshit. Alla berättade hur mycket de såg, men ingen visste. Sen hörde man:
"Hej jag heter Kevin och jag ser jättebra!"

Jaja sen skulle vi bädda sängarna lite, jag dog av värme (sen kom jag på att ta av mig jackan..) och Elin var så konstig att man nästan glömde bort att andas. Sen åt vi dryg mat (detaljerna av denna är helt bortbleknande..nej vad säger man? Hjälp!) och hade tävlingar. Blunie vill veta var jag är. Jag är vid tävlingarna som var jobbiga och springiga. Det enda roliga då var när en grabb kommer fram till Hannah och säger:
"när du ligger sådär ser du ut som Gottland!"
Sen på kvällen satt vi och spelade kort (alltså näääää, det säääger du inte.) och till sist skrek alla så högt att ingen hörde någonting. Innan det lyckades vi dock ta reda på hur Sandra bluffar. Hon välter ut min läsk. Så fort hon bluffade välte hon den. Tre gånger välte hon den, men den sista gången hade jag hastigt svept the remaining 7-up. Elin försökte få alla seriösa (kan det stämma eller spelar minnet mig ett spratt? Elin, seriös?) och jag och Onna satt tysta hela kävllen typ for once. Sandra fann sitt veckonöje, att försöka våldta Alex och slå Axel/dra i hans hår. Det tyckte hon om, det gjorde ej pojkarna..efter ett tag om man säger så. Nu tycker jag att Amy är taskig mot mig, hon säger att jag tillhör henne och att jag är hennes snövita drottning. Jag har faktiskt fått färg under veckan, bitch! Jaja, söndagkvällen avslutades i skratt och trötthet.

På måndagen bedrevs i fantastisk värme liksom resten av veckan, på förmiddagen spelades det mest kort ute vid sjönn. Sen efter lunch skulle vi äta glass men det gick ju sådär, since kiosken var stängd. Istället satt jag på bryggan in pease och slöade. Efter middagen umgicks jag med Mickis och Frida som var väldigt konstiga. Vi tryckte ned varandra i marken (ingen vågade röra moi), jag lärde Mickis franska (failade gjorde hon) och jag försklarade att man ej svär vid mina grabbar. Skulle ni gilla om jag svor vid era grabbar, va?
Frida trycker ned Mickis med min hjälp: Men sluta ligg där som en ostbåge!

Sen resten av kvällen vettefan hur jag fördrev, men det skiter vi i. På tisdagen ja vad gjorde jag då? Jag vet ej riktigt. Vänta. På förmiddagen satt jag, Jennifer och Oja (ledare, real name Viktora..Victoria..nåt..k eller c?) i gräset och spelade dam, ett kortspel som jag faktiskt ägde på big time! Tur: yeah babe. Sen efter lunch vet jag ej, satt väl på bryggan som en annan brud. Jo det gjorde jag just det, satt och lyssnade på musik med Hannah tills hon drog och sen stod jag och stod en stund.

Efter middagen var det motorcyckelåkning och det enda jag kan få fram om det är: I live for this shit!!!!!! Jag lever aldrig mer än när jag sitter där, någonsin. Kanske tre gånger i år har känslan av att riktigt leva infunnit sig, denna gång var en av dem! Sen gick vi hem, på ditvägen funderade vi på hur det skulle se ut att bli påkörd till folkin around. Hör låten och ni förstår vad jag skrattade åt.

På tisdagskvällen satt jag, Ronja och Hannah och sjöng med ledar-Elin på verandan, det var trevligt. Jag fick höra min big sencemaker som jag kallar den (längtan till dig heter den på ren svenska), sjöng hallelujah, lyssnade till en underbar winnerbäcklåt som jag älskar när Elin sjunger och hörde Ronja sjunga maria går på vägen. Briliant all of it. Lite Lisa Nilsson sjöng vi också, det var roligt. Jag kunde!:D Resten av kvällen, vad gjorde vi då tro? Talket bullshit I guess xD

På onsdagen åkte vi till Norrköping för att äta en delikat glass. Sen lekte vi i en lekpark och Frida var konstig och vi var alla på topp yah know. :D sen kom vi hem och på eftermiddagen blev det bad (no kiddin, jag badade faktiskt i en freaking sjö!) och slapp och sot-läsning. Kvällen var väldigt trevlig, jag låg i en soffa med Onna och Honey och vi sjöng och fick psykbryt på våra grabbar (Onna inte inräknad här, stackars dig förresten som fick tolerera oss) och det var fint. Vi kopplade låtar och skrev om dem, höjdpunkten var nog antingen bad dream som fick mig helt galen eller do you love me som vi skrek ut till våra grabbisar. Frida var dum nog att skrika "Satan!!" två gånger när jag låg där, då låg jag mest och kved av psykbryt. Heeemskt, men fint. Man bör leva livet i en hög, som jag sa. Ingen hörde det. Skitsamma!

På torsdagen låg jag först i solen i nästan två timmar och det var jätteskönt. Sen åkte vi och bowlade vilket inte var lika skönt. Det var ganska drygt faktiskt, men skit samma. Vi hade musiktävling på kvällen, fast det var på onsdagen slog det mig nu. På tosdagen hade vi ju allsång i kyrkan och roade oss med det. Sen på torsdagskvällen skrattade jag så att jag låg och ylade, inga överdrifter . Det var Hannah som bestämde sig för att bli ett småbarn. Hon ville berätta för Niklas )(inte king of the band, ni känner honom nog ej) att hon hade två armband och vad som där stod på klockorna. Det tog henne nog en timme, tror jag. Jag kunde inte andas och det kunde ej han helelr. Vi skrattade till slut så totalt bortom vett och sans att vi inte kunde tänka och jag bara låg och ylade. "laughs so hard it hurts like hell" säger just Avril, passande. Sen gick vi en spökrunda som var ganska strange, tyckte jag personligen. Vatten hit och dit, bilar och spöken och skrik hit och dit och mitt i allt gick vi. :D oligt värre!

Igår hade vi groteskt trevligt, bland annat skrev vi om fågeln roger.
Det var en gång en liten flicka
En liten flicka
Hon bodde på sikar
Och Sandra hette hon
Hon ville gärna leka med sina grabbar
Med sina grabbar
Men det fick inte hon!!

på förmiddagen var jag apatisk, lika så större delen av eftermiddagen. Sedan kommer en ledare in och utbrister något som jag tror är "nu är det seriös glass i matsalen!" (sa han det? Nej.) och jag springer upp och skriker/morrar:
"Sirius ise cream!...shit, jag är glad! Fatta!"
Sen åt jag glass (efter en jävla massa springande) och var hyper och vi rättade tipspromenadsfrågor. Vi hade gjort en promenad åt ledarna nemligen. Så här var några frågor:
Hur stavar Jennifer och Elin?
1som en kratta
x som en spade
2 som en hink (det är klart de gör!xD)

Vilket ord får man inte säga när EmmaR är i närheten?
1 Satan
x helvete
2 vakna!!

en smäll hörs i tonårshuset. Vad händer?
1 Elin är i farten (rätt. hon föll från sängen.)
x någon ramlade (she did, but..)
2 det var nog Sandra...

Annika, lägeransvarig, fick bara 1/12 poäng. Hon bestraffades med en elstöt, men där är vi ej riktigt än. På fredagen skrev vi även punktskrift litegrann, såhär lät en grabbs brev (alla som känner honom kommer att känna igen det):
Hej jag heter (namn) jag sa yyyyyyyyyyyyyyyyy! Aboo hellu.
På kvällen åt vi hamburgare, sen satt vi och snackade och "gjorde oss i ordning" (inte jag.)= för discot. Där flängde random ungar omkring i tåg och annat freaky, men it too came to an end. Sen satt jag, Hannah, Emm a och några andra och konverserade. Hannah sjöng den mycket kända lägerlåten:
"Bardia har inga vänner kvar
sitter vid sin data varje dag
hur ska detta gå
ni måste förstå
honom går vi på!"
(written by Saman)
Sen sa Emma plötsligt "musslan!" och sen sa hon även "jag fattar inte vad fan..egentligen."

Orkar inte nämna nåt om idag. Nu är det en hel del saker som jag glömt säga, en del citat och så, som jag kom på while writing. Här kommer dem!

Saman: Bardia, sluta ta mig i försvar!!

Ville (ledare): Jag får damp!!

Glömde berätta att årets nationallåt var fjortisboy. Alla sjöng den. Sandra, Hannah och Mickis gjorde ett fjortisgäng och Saman ville vara fjortisboy åt dem. Lukas (not my dog, no.) fick vara andra fjortisboy tyckte förste fjortisboy. Tjejernas åsikter är nog både delade och obefintliga.

Sandra sjöng bamse-låten hela veckan i en ny version, den var fiiiiin. Lilla Sandra på typ tre år vet ni.

Jag fick gratis sms av någon anledning och Sandra bad mig att skicka ett till henne. Jag skrev:
"halen är du. galen ska det vara."
Sandra trodde jag skrev:
"galen är du och galen ska du vara!"
Detta blev vårt motto. :D

Jag paddlade kanot. Detta trots att jag looovat att aldrig någonsin göra om det misstaget..nåågonsiin...

Hannah till Emma: Hej fan!

Hela lägret var sjukt. Onna var hes (jag sjöng om henne på samlingen för det ^^), Mickis var förkyld, Hannah hade ont i halsen, Elin var hes, andra elin var hes, linn var jääättehes, Sandra var lite sjuk ohc so it goes on...

Shit, glömde ju skriva om uppträdandena, hallooo! Jag sjöng travelling soldier, Onna sjöng maria går på vägen, Mickis sjöng think of me med mera med mera.

Drömmarna natten till igår var frightening. Emma drömde att hennes bästa vän tjöt. Sen ringde hon vännen i vaket tillstånd.
vän: jag drömde om dig inatt. *blablabla* och jag tjöt jättehögt!
Emma: det gjode du i min dröm också..

Lukas: duktig organism!hello strange ungar!
Här är jag igen, i min allra tröttaste prakt. Har ju nu varit på psykargården (vaaaa, heter den inte det?) och ska nu blogga om it. Kaninleda med att jag tycker om andan i den här låten, den låter som en lagom bekväm låt att göra live. "I´m not mooving!" och vill även säga att eldorado-cola är tyngre än coca cola..varför?

Kom dit med tgå i söndags och upptäckte att man kan inte bli hämtad vid kundservis, för det finns inte utan det är folk som heter så. Men till slut kom jag till lägret och där blev jag mottagen av ett gäng tjejer som alla skrek "Emma Emma Emmaaa!!" och vilka detta var är oklart än idag. Frågade väl aldrig I suppose. Ah, denna låt börjar med en fågel. Det är somrigt big time och jag hade ju min denna-låten-period på sommaren också så ja. Skitsamma. Sen var det presentation och annat bullshit. Alla berättade hur mycket de såg, men ingen visste. Sen hörde man:
"Hej jag heter Kevin och jag ser jättebra!"

Jaja sen skulle vi bädda sängarna lite, jag dog av värme (sen kom jag på att ta av mig jackan..) och Elin var så konstig att man nästan glömde bort att andas. Sen åt vi dryg mat (detaljerna av denna är helt bortbleknande..nej vad säger man? Hjälp!) och hade tävlingar. Blunie vill veta var jag är. Jag är vid tävlingarna som var jobbiga och springiga. Det enda roliga då var när en grabb kommer fram till Hannah och säger:
"när du ligger sådär ser du ut som Gottland!"
Sen på kvällen satt vi och spelade kort (alltså näääää, det säääger du inte.) och till sist skrek alla så högt att ingen hörde någonting. Innan det lyckades vi dock ta reda på hur Sandra bluffar. Hon välter ut min läsk. Så fort hon bluffade välte hon den. Tre gånger välte hon den, men den sista gången hade jag hastigt svept the remaining 7-up. Elin försökte få alla seriösa (kan det stämma eller spelar minnet mig ett spratt? Elin, seriös?) och jag och Onna satt tysta hela kävllen typ for once. Sandra fann sitt veckonöje, att försöka våldta Alex och slå Axel/dra i hans hår. Det tyckte hon om, det gjorde ej pojkarna..efter ett tag om man säger så. Nu tycker jag att Amy är taskig mot mig, hon säger att jag tillhör henne och att jag är hennes snövita drottning. Jag har faktiskt fått färg under veckan, bitch! Jaja, söndagkvällen avslutades i skratt och trötthet.

På måndagen bedrevs i fantastisk värme liksom resten av veckan, på förmiddagen spelades det mest kort ute vid sjönn. Sen efter lunch skulle vi äta glass men det gick ju sådär, since kiosken var stängd. Istället satt jag på bryggan in pease och slöade. Efter middagen umgicks jag med Mickis och Frida som var väldigt konstiga. Vi tryckte ned varandra i marken (ingen vågade röra moi), jag lärde Mickis franska (failade gjorde hon) och jag försklarade att man ej svär vid mina grabbar. Skulle ni gilla om jag svor vid era grabbar, va?
Frida trycker ned Mickis med min hjälp: Men sluta ligg där som en ostbåge!

Sen resten av kvällen vettefan hur jag fördrev, men det skiter vi i. På tisdagen ja vad gjorde jag då? Jag vet ej riktigt. Vänta. På förmiddagen satt jag, Jennifer och Oja (ledare, real name Viktora..Victoria..nåt..k eller c?) i gräset och spelade dam, ett kortspel som jag faktiskt ägde på big time! Tur: yeah babe. Sen efter lunch vet jag ej, satt väl på bryggan som en annan brud. Jo det gjorde jag just det, satt och lyssnade på musik med Hannah tills hon drog och sen stod jag och stod en stund.

Efter middagen var det motorcyckelåkning och det enda jag kan få fram om det är: I live for this shit!!!!!! Jag lever aldrig mer än när jag sitter där, någonsin. Kanske tre gånger i år har känslan av att riktigt leva infunnit sig, denna gång var en av dem! Sen gick vi hem, på ditvägen funderade vi på hur det skulle se ut att bli påkörd till folkin around. Hör låten och ni förstår vad jag skrattade åt.

På tisdagskvällen satt jag, Ronja och Hannah och sjöng med ledar-Elin på verandan, det var trevligt. Jag fick höra min big sencemaker som jag kallar den (längtan till dig heter den på ren svenska), sjöng hallelujah, lyssnade till en underbar winnerbäcklåt som jag älskar när Elin sjunger och hörde Ronja sjunga maria går på vägen. Briliant all of it. Lite Lisa Nilsson sjöng vi också, det var roligt. Jag kunde!:D Resten av kvällen, vad gjorde vi då tro? Talket bullshit I guess xD

På onsdagen åkte vi till Norrköping för att äta en delikat glass. Sen lekte vi i en lekpark och Frida var konstig och vi var alla på topp yah know. :D sen kom vi hem och på eftermiddagen blev det bad (no kiddin, jag badade faktiskt i en freaking sjö!) och slapp och sot-läsning. Kvällen var väldigt trevlig, jag låg i en soffa med Onna och Honey och vi sjöng och fick psykbryt på våra grabbar (Onna inte inräknad här, stackars dig förresten som fick tolerera oss) och det var fint. Vi kopplade låtar och skrev om dem, höjdpunkten var nog antingen bad dream som fick mig helt galen eller do you love me som vi skrek ut till våra grabbisar. Frida var dum nog att skrika "Satan!!" två gånger när jag låg där, då låg jag mest och kved av psykbryt. Heeemskt, men fint. Man bör leva livet i en hög, som jag sa. Ingen hörde det. Skitsamma!

På torsdagen låg jag först i solen i nästan två timmar och det var jätteskönt. Sen åkte vi och bowlade vilket inte var lika skönt. Det var ganska drygt faktiskt, men skit samma. Vi hade musiktävling på kvällen, fast det var på onsdagen slog det mig nu. På tosdagen hade vi ju allsång i kyrkan och roade oss med det. Sen på torsdagskvällen skrattade jag så att jag låg och ylade, inga överdrifter . Det var Hannah som bestämde sig för att bli ett småbarn. Hon ville berätta för Niklas )(inte king of the band, ni känner honom nog ej) att hon hade två armband och vad som där stod på klockorna. Det tog henne nog en timme, tror jag. Jag kunde inte andas och det kunde ej han helelr. Vi skrattade till slut så totalt bortom vett och sans att vi inte kunde tänka och jag bara låg och ylade. "laughs so hard it hurts like hell" säger just Avril, passande. Sen gick vi en spökrunda som var ganska strange, tyckte jag personligen. Vatten hit och dit, bilar och spöken och skrik hit och dit och mitt i allt gick vi. :D oligt värre!

Igår hade vi groteskt trevligt, bland annat skrev vi om fågeln roger.
Det var en gång en liten flicka
En liten flicka
Hon bodde på sikar
Och Sandra hette hon
Hon ville gärna leka med sina grabbar
Med sina grabbar
Men det fick inte hon!!

på förmiddagen var jag apatisk, lika så större delen av eftermiddagen. Sedan kommer en ledare in och utbrister något som jag tror är "nu är det seriös glass i matsalen!" (sa han det? Nej.) och jag springer upp och skriker/morrar:
"Sirius ise cream!...shit, jag är glad! Fatta!"
Sen åt jag glass (efter en jävla massa springande) och var hyper och vi rättade tipspromenadsfrågor. Vi hade gjort en promenad åt ledarna nemligen. Så här var några frågor:
Hur stavar Jennifer och Elin?
1som en kratta
x som en spade
2 som en hink (det är klart de gör!xD)

Vilket ord får man inte säga när EmmaR är i närheten?
1 Satan
x helvete
2 vakna!!

en smäll hörs i tonårshuset. Vad händer?
1 Elin är i farten (rätt. hon föll från sängen.)
x någon ramlade (she did, but..)
2 det var nog Sandra...

Annika, lägeransvarig, fick bara 1/12 poäng. Hon bestraffades med en elstöt, men där är vi ej riktigt än. På fredagen skrev vi även punktskrift litegrann, såhär lät en grabbs brev (alla som känner honom kommer att känna igen det):
Hej jag heter (namn) jag sa yyyyyyyyyyyyyyyyy! Aboo hellu.
På kvällen åt vi hamburgare, sen satt vi och snackade och "gjorde oss i ordning" (inte jag.)= för discot. Där flängde random ungar omkring i tåg och annat freaky, men it too came to an end. Sen satt jag, Hannah, Emm a och några andra och konverserade. Hannah sjöng den mycket kända lägerlåten:
"Bardia har inga vänner kvar
sitter vid sin data varje dag
hur ska detta gå
ni måste förstå
honom går vi på!"
(written by Saman)
Sen sa Emma plötsligt "musslan!" och sen sa hon även "jag fattar inte vad fan..egentligen."

Orkar inte nämna nåt om idag. Nu är det en hel del saker som jag glömt säga, en del citat och så, som jag kom på while writing. Här kommer dem!

Saman: Bardia, sluta ta mig i försvar!!

Ville (ledare): Jag får damp!!

Glömde berätta att årets nationallåt var fjortisboy. Alla sjöng den. Sandra, Hannah och Mickis gjorde ett fjortisgäng och Saman ville vara fjortisboy åt dem. Lukas (not my dog, no.) fick vara andra fjortisboy tyckte förste fjortisboy. Tjejernas åsikter är nog både delade och obefintliga.

Sandra sjöng bamse-låten hela veckan i en ny version, den var fiiiiin. Lilla Sandra på typ tre år vet ni.

Jag fick gratis sms av någon anledning och Sandra bad mig att skicka ett till henne. Jag skrev:
"halen är du. galen ska det vara."
Sandra trodde jag skrev:
"galen är du och galen ska du vara!"
Detta blev vårt motto. :D

Jag paddlade kanot. Detta trots att jag looovat att aldrig någonsin göra om det misstaget..nåågonsiin...

Hannah till Emma: Hej fan!

Hela lägret var sjukt. Onna var hes (jag sjöng om henne på samlingen för det ^^), Mickis var förkyld, Hannah hade ont i halsen, Elin var hes, andra elin var hes, linn var jääättehes, Sandra var lite sjuk ohc so it goes on...

Shit, glömde ju skriva om uppträdandena, hallooo! Jag sjöng travelling soldier, Onna sjöng maria går på vägen, Mickis sjöng think of me med mera med mera.

Drömmarna natten till igår var frightening. Emma drömde att hennes bästa vän tjöt. Sen ringde hon vännen i vaket tillstånd.
vän: jag drömde om dig inatt. *blablabla* och jag tjöt jättehögt!
Emma: det gjode du i min dröm också..

nu kommer jag ej på mer. hejdå.hello strange ungar!
Här är jag igen, i min allra tröttaste prakt. Har ju nu varit på psykargården (vaaaa, heter den inte det?) och ska nu blogga om it. Kaninleda med att jag tycker om andan i den här låten, den låter som en lagom bekväm låt att göra live. "I´m not mooving!" och vill även säga att eldorado-cola är tyngre än coca cola..varför?

Kom dit med tgå i söndags och upptäckte att man kan inte bli hämtad vid kundservis, för det finns inte utan det är folk som heter så. Men till slut kom jag till lägret och där blev jag mottagen av ett gäng tjejer som alla skrek "Emma Emma Emmaaa!!" och vilka detta var är oklart än idag. Frågade väl aldrig I suppose. Ah, denna låt börjar med en fågel. Det är somrigt big time och jag hade ju min denna-låten-period på sommaren också så ja. Skitsamma. Sen var det presentation och annat bullshit. Alla berättade hur mycket de såg, men ingen visste. Sen hörde man:
"Hej jag heter Kevin och jag ser jättebra!"

Jaja sen skulle vi bädda sängarna lite, jag dog av värme (sen kom jag på att ta av mig jackan..) och Elin var så konstig att man nästan glömde bort att andas. Sen åt vi dryg mat (detaljerna av denna är helt bortbleknande..nej vad säger man? Hjälp!) och hade tävlingar. Blunie vill veta var jag är. Jag är vid tävlingarna som var jobbiga och springiga. Det enda roliga då var när en grabb kommer fram till Hannah och säger:
"när du ligger sådär ser du ut som Gottland!"
Sen på kvällen satt vi och spelade kort (alltså näääää, det säääger du inte.) och till sist skrek alla så högt att ingen hörde någonting. Innan det lyckades vi dock ta reda på hur Sandra bluffar. Hon välter ut min läsk. Så fort hon bluffade välte hon den. Tre gånger välte hon den, men den sista gången hade jag hastigt svept the remaining 7-up. Elin försökte få alla seriösa (kan det stämma eller spelar minnet mig ett spratt? Elin, seriös?) och jag och Onna satt tysta hela kävllen typ for once. Sandra fann sitt veckonöje, att försöka våldta Alex och slå Axel/dra i hans hår. Det tyckte hon om, det gjorde ej pojkarna..efter ett tag om man säger så. Nu tycker jag att Amy är taskig mot mig, hon säger att jag tillhör henne och att jag är hennes snövita drottning. Jag har faktiskt fått färg under veckan, bitch! Jaja, söndagkvällen avslutades i skratt och trötthet.

På måndagen bedrevs i fantastisk värme liksom resten av veckan, på förmiddagen spelades det mest kort ute vid sjönn. Sen efter lunch skulle vi äta glass men det gick ju sådär, since kiosken var stängd. Istället satt jag på bryggan in pease och slöade. Efter middagen umgicks jag med Mickis och Frida som var väldigt konstiga. Vi tryckte ned varandra i marken (ingen vågade röra moi), jag lärde Mickis franska (failade gjorde hon) och jag försklarade att man ej svär vid mina grabbar. Skulle ni gilla om jag svor vid era grabbar, va?
Frida trycker ned Mickis med min hjälp: Men sluta ligg där som en ostbåge!

Sen resten av kvällen vettefan hur jag fördrev, men det skiter vi i. På tisdagen ja vad gjorde jag då? Jag vet ej riktigt. Vänta. På förmiddagen satt jag, Jennifer och Oja (ledare, real name Viktora..Victoria..nåt..k eller c?) i gräset och spelade dam, ett kortspel som jag faktiskt ägde på big time! Tur: yeah babe. Sen efter lunch vet jag ej, satt väl på bryggan som en annan brud. Jo det gjorde jag just det, satt och lyssnade på musik med Hannah tills hon drog och sen stod jag och stod en stund.

Efter middagen var det motorcyckelåkning och det enda jag kan få fram om det är: I live for this shit!!!!!! Jag lever aldrig mer än när jag sitter där, någonsin. Kanske tre gånger i år har känslan av att riktigt leva infunnit sig, denna gång var en av dem! Sen gick vi hem, på ditvägen funderade vi på hur det skulle se ut att bli påkörd till folkin around. Hör låten och ni förstår vad jag skrattade åt.

På tisdagskvällen satt jag, Ronja och Hannah och sjöng med ledar-Elin på verandan, det var trevligt. Jag fick höra min big sencemaker som jag kallar den (längtan till dig heter den på ren svenska), sjöng hallelujah, lyssnade till en underbar winnerbäcklåt som jag älskar när Elin sjunger och hörde Ronja sjunga maria går på vägen. Briliant all of it. Lite Lisa Nilsson sjöng vi också, det var roligt. Jag kunde!:D Resten av kvällen, vad gjorde vi då tro? Talket bullshit I guess xD

På onsdagen åkte vi till Norrköping för att äta en delikat glass. Sen lekte vi i en lekpark och Frida var konstig och vi var alla på topp yah know. :D sen kom vi hem och på eftermiddagen blev det bad (no kiddin, jag badade faktiskt i en freaking sjö!) och slapp och sot-läsning. Kvällen var väldigt trevlig, jag låg i en soffa med Onna och Honey och vi sjöng och fick psykbryt på våra grabbar (Onna inte inräknad här, stackars dig förresten som fick tolerera oss) och det var fint. Vi kopplade låtar och skrev om dem, höjdpunkten var nog antingen bad dream som fick mig helt galen eller do you love me som vi skrek ut till våra grabbisar. Frida var dum nog att skrika "Satan!!" två gånger när jag låg där, då låg jag mest och kved av psykbryt. Heeemskt, men fint. Man bör leva livet i en hög, som jag sa. Ingen hörde det. Skitsamma!

På torsdagen låg jag först i solen i nästan två timmar och det var jätteskönt. Sen åkte vi och bowlade vilket inte var lika skönt. Det var ganska drygt faktiskt, men skit samma. Vi hade musiktävling på kvällen, fast det var på onsdagen slog det mig nu. På tosdagen hade vi ju allsång i kyrkan och roade oss med det. Sen på torsdagskvällen skrattade jag så att jag låg och ylade, inga överdrifter . Det var Hannah som bestämde sig för att bli ett småbarn. Hon ville berätta för Niklas )(inte king of the band, ni känner honom nog ej) att hon hade två armband och vad som där stod på klockorna. Det tog henne nog en timme, tror jag. Jag kunde inte andas och det kunde ej han helelr. Vi skrattade till slut så totalt bortom vett och sans att vi inte kunde tänka och jag bara låg och ylade. "laughs so hard it hurts like hell" säger just Avril, passande. Sen gick vi en spökrunda som var ganska strange, tyckte jag personligen. Vatten hit och dit, bilar och spöken och skrik hit och dit och mitt i allt gick vi. :D oligt värre!

Igår hade vi groteskt trevligt, bland annat skrev vi om fågeln roger.
Det var en gång en liten flicka
En liten flicka
Hon bodde på sikar
Och Sandra hette hon
Hon ville gärna leka med sina grabbar
Med sina grabbar
Men det fick inte hon!!

på förmiddagen var jag apatisk, lika så större delen av eftermiddagen. Sedan kommer en ledare in och utbrister något som jag tror är "nu är det seriös glass i matsalen!" (sa han det? Nej.) och jag springer upp och skriker/morrar:
"Sirius ise cream!...shit, jag är glad! Fatta!"
Sen åt jag glass (efter en jävla massa springande) och var hyper och vi rättade tipspromenadsfrågor. Vi hade gjort en promenad åt ledarna nemligen. Så här var några frågor:
Hur stavar Jennifer och Elin?
1som en kratta
x som en spade
2 som en hink (det är klart de gör!xD)

Vilket ord får man inte säga när EmmaR är i närheten?
1 Satan
x helvete
2 vakna!!

en smäll hörs i tonårshuset. Vad händer?
1 Elin är i farten (rätt. hon föll från sängen.)
x någon ramlade (she did, but..)
2 det var nog Sandra...

Annika, lägeransvarig, fick bara 1/12 poäng. Hon bestraffades med en elstöt, men där är vi ej riktigt än. På fredagen skrev vi även punktskrift litegrann, såhär lät en grabbs brev (alla som känner honom kommer att känna igen det):
Hej jag heter (namn) jag sa yyyyyyyyyyyyyyyyy! Aboo hellu.
På kvällen åt vi hamburgare, sen satt vi och snackade och "gjorde oss i ordning" (inte jag.)= för discot. Där flängde random ungar omkring i tåg och annat freaky, men it too came to an end. Sen satt jag, Hannah, Emm a och några andra och konverserade. Hannah sjöng den mycket kända lägerlåten:
"Bardia har inga vänner kvar
sitter vid sin data varje dag
hur ska detta gå
ni måste förstå
honom går vi på!"
(written by Saman)
Sen sa Emma plötsligt "musslan!" och sen sa hon även "jag fattar inte vad fan..egentligen."

Orkar inte nämna nåt om idag. Nu är det en hel del saker som jag glömt säga, en del citat och så, som jag kom på while writing. Här kommer dem!

Saman: Bardia, sluta ta mig i försvar!!

Ville (ledare): Jag får damp!!

Glömde berätta att årets nationallåt var fjortisboy. Alla sjöng den. Sandra, Hannah och Mickis gjorde ett fjortisgäng och Saman ville vara fjortisboy åt dem. Lukas (not my dog, no.) fick vara andra fjortisboy tyckte förste fjortisboy. Tjejernas åsikter är nog både delade och obefintliga.

Sandra sjöng bamse-låten hela veckan i en ny version, den var fiiiiin. Lilla Sandra på typ tre år vet ni.

Jag fick gratis sms av någon anledning och Sandra bad mig att skicka ett till henne. Jag skrev:
"halen är du. galen ska det vara."
Sandra trodde jag skrev:
"galen är du och galen ska du vara!"
Detta blev vårt motto. :D

Jag paddlade kanot. Detta trots att jag looovat att aldrig någonsin göra om det misstaget..nåågonsiin...

Hannah till Emma: Hej fan!

Hela lägret var sjukt. Onna var hes (jag sjöng om henne på samlingen för det ^^), Mickis var förkyld, Hannah hade ont i halsen, Elin var hes, andra elin var hes, linn var jääättehes, Sandra var lite sjuk ohc so it goes on...

Shit, glömde ju skriva om uppträdandena, hallooo! Jag sjöng travelling soldier, Onna sjöng maria går på vägen, Mickis sjöng think of me med mera med mera.

Drömmarna natten till igår var frightening. Emma drömde att hennes bästa vän tjöt. Sen ringde hon vännen i vaket tillstånd.
vän: jag drömde om dig inatt. *blablabla* och jag tjöt jättehögt!
Emma: det gjode du i min dröm också..

nu kommer jag ej på mer. hejdå.nu kommer jag ej på mer. hejdå.

veckans vän, vecka 25

Namnis: Rena, renå, vad ni vill
Åldris: sjutton årisar.
speciella minnen: Konstiga matdiskutioner på sikar, "räcker det inte med cola?"(hahaha, jag sitter och dricker cola när detta skrivs), dramatisk vattenpoker balnd annat
hur länge har jag känt: länge på ett sätt, 1,5 år på ett sätt.
goda gärningar: näästan läst vsd, äntligen fått mobile speak eller vad hon nu fått och varit bäst!
låt: var är vargen, då tänker jag alltid på her.
saker jag skrivit om: nothing
meddelande till vän: Klyftig som en apelsin är du!

she left, but she never ever left your mind. Did she, huh?

Nu lämnar jag eder strax för sikargården och annat obehaligt och behaligt. Det blir tevligt, faktiskt. Jag ville bara meddela er att jag lämnar er nu, som Ronnie säger i Ronnie tar farväl. Jag antar att ni, som jag gjorde då, skriker i högan sky "gör det då!!!!". Men inte riktigt än, för en veckans vän skall publiseras. Trevligt va? Nej, so long suckers!

vår släkt är inget att leka med.

släktfest för att fira min, systers och mors födelsedag. Att ingen av oss fylde år idag sket vi i. Jag fick 200 kr, en rakaparat och den nya Marian-boken with made me scream out loud with fuckin joy. Sen flummade vi även en hel del.

någon: är han också läkare?
hans: nej, han är sjuk.

Sara: alltså, finns det lök i vitlöken?

Efter detta amusinga blogginlägget ska jag nu gå och se shopaholic-filmen på den enda bok jag ej läst.

so long and goodnight!!

Nu är det en tråkdag här i Emmas liv. Ensam och depressed är jag skall ni veta. Men det ska vi inte bry oss om, för det är så deprimerande att babbla om. Vi kan prata om nåt roligare, till exempel den här låten. Som inte alls är rolig, då den handlar om koliderande bilar verkar det som. Slut tar den också nu om jag känner den rätt. Jadå. Jag lyssnar istället på min käre Blunt som just frågar mig om det är en varning eller en elak skylt. Det är också en folk som har blivit galen, är det mörkret, en avskedad/resignerad man eller en bästa vän som lämnar mig bakom sig? Jag vet inte förfan! Fina översättningar jag gör idag. Om han inte hör musiken och publiken är borta ska han dansa här ensam, tydligen till en låt av lonely hearts club band. Det ser nog oligt ut där han står och dansar loss. Tiden tickar och ja, det är avundsjuka Blunt, jag äär vaundsjuk på heroinet och heltssonbitchen som får umgååås! *yyla* nej. Ingen sorg, det är så sorgigt. Nu kommer låten jag har skrivit om. "cause Ingemar has got a gun, and you´re right to be afraid he´ll send you to your grave cause he´s strange and new!" fast new är han inte längre, han är nästan 14 veckor gammal ju! Nu tar även denna låt slut. Nu tänker jag lyssna på en dålig låt. Kul va? Det är ju verkligen useful och vettigt att göra. Så dålig är den kanske inte förresten. Den handlar om sanning och bevis och annat deep shit. Va, vad deprimerande. Hon slutar livet, och får veta att alla ljög! Ska jag gunga dig åt söder eller vad säger du? Vatten på höfterna, alltså, hör jag dåligt eller nåt? Vad undrar du sa du? Det fattar inte jag men själv undrar jagvarför du tittar på dig själv. O, bra citat. Djup text det här, tror jag, har inte läst den så jag har inte koll på hälften. Är nyfiken jag. Låten var faktiskt trevlig, upptäcker jag så sakterliga. Hon vill veta vad som är fel, det kan hon ju sitta och fundera på eller vad hon nu vill hitta på. Ja, alltså, hon säger faktiskt pärlor av vatten på mina höfter. De stannar nog inte kvar utan rinner ned längs med benne, känner jag. Detta är en trevlig låt det med, om dans handlar den. Man måste dansa vissa dagar. Ahaa, och annars dåå? Nej fuck no, jag vill inte lösa upp några kedjor. Jag bry kedjor! Vem dricker te i glas? Det gör tydligen dixieflickorna. De vill att man ska dansa när the world makes no sence. Då måste man nog alltid dansa är jag rädd. Jag kkommer nog aldrig avsluta detta inlägget, för jag har liksom ingen anledning till det. En låtis med långt intro börjar nu. Tror jag ska störa Onna och Honey litegrann, de är inne på msn. Fast jag tvivlar på att de gillar avbråttet. Jag frågar dem vilka de är. Nu får vi..höra vad de svarar. Vi kan inte begrava the sounds sångerska levande. Dock får vi gärna kalla henne slampa, lögnare och tjuv, för det skiter hon i. Bara så ni vet så gör jag henne blå. Undrar om det är en fin blå färg. På systers jobb pratade de om olika nyanser av grönt. Mååååånga gånger. De är cenila där förstår ni, hon jobbar på eldreboende. Läskigt tycker jag. Ikväll kommer selenarna igen och vi ska ha jättetrevligt. Vi skall flumma huvudena av oss om jag får bestämma. Denna låt är konstig för den handlar om att imorgon slutar idag. Då måste man ju hoppa till övermorgon. Det gör jag gärna faktiskt! Oj, Sanna brinner! Hämta vatten! Hämta det från Nathalies höfter, om det stannade där. Hon verkar dock inte lida så hemska kval. De skrålar i stockholm fick jag veta. Kuul för dem. Nej nu var jag bitter igen, skärpning utan skärp! Nej nu ooorkaaar jag inte meeeeer.

gammalt inläggis.

Haj!
Jag skriver nu om midsommar i word vid midnatt på fredagskvällen. Det ver afaktiskt trevligt i år må jag säga.:) vi började med att konstatera att vi inte kände någon typ och aatt Amanda kaaaanske är synsk.
Amanda: Jo, men då kan jag säga att du blir en fattiglapp när du blir stor.
Johanna: Kan du inte bara vara tyst istället?

Sen lekte vi lekar som var alldeles psykade och slutsatserna blev: Ida är inte ett pronomen, high school musical går inte att sjunga låtar från (tydligen?) och ingen i vår närhet kan sjunga. Jo, en grabb kunde, reagerade jag på.  Sen åt vi och sen spelades life och rock band.
Amanda under life: alltså. Varför är det bara jag som får minus?

Efter att ha kört en work out på when we were young med några random grabbar joinade jag the girls i vardagsrummet istället, vi pratade om grabbar i våra olika klasser och twilight och i taket lyser stjränorna och lite nostalgi hit och dit. Roligt har jag haft och vem fan är det som ringer så här sent? Säknert någon som glömt nåt. Idiot, tycker jag. Sara svarar. Nu ska vi se här, om det går, men det tror jag inte. Men vet ni? Man kan höra fotsteg fast man inte ser. Det sjöng Saras kör om i kyrkan en gång. Då blev jag arg och förgrymmad..om ni måste veta. Nu orkar jag inte mer!

you really wanted to know this stuff, confess, it´s terribly interesting!

-jag har den amerikanska nationalsången i min spellista!
-Idag har jag skalat ägg och sjungit amarula tree samtidigt.
-på en skala från 1-10 ligger jag på 2,5 ungefär idag..fuck fuck fuck mensvääärk! Hugg av mina ben..
-medlet i ipren har gått på semester för det funkar inte på mig alls idag..hjälp mig.
-Igår försökte vi joina alla möjliga folk, men vi kinda failed since ingen svarade. Ingen i norge, som grabben sa.
-Det går att ta reda på vilken ras en hund har på skallet, det gjorde grabben med Lukas, "det är ju en labbe!"
-Hannah är inte uppstigen än skulle jag gissa och det haaaaaaatar jag.
-Imorse vaknade jag av en kattklo på min hand. Obehagligt. Den här gången sjöng jag dock inte för katten, berättade jag i bloggen om min morgonserenad? nej, det glömde jag ju. Vid sex på morgonen: "vakna kära katt och lämna mig ifred, vakna kära katt och gå härifrån. Taacck, kära katt.."
-igår natt drömde jag om två killar i min klass som sjöng god hel pthe outcast, varför?
- Det går att gå ned 30 kg på 90 dagar om man bara äter deli fresh meal på max. Säger max iallafall.
-Max har sveriges godaste hambugare, står det där. Det tror vi är något som fastslagits i en undersökning vid alla maxrestauranger..va det tror ni?
-idag blir det midsommarfest och vi ska leka fia med knuff, på stor plan. Sick, aint it?:D
Jag sjunger just niu för full hals fast mors kompis med barn som är med och ordnar festen är här. Vem bryyy?
-jag har ont i min axel. Fråga ej.
-Nu vill jag inte mer här i livet på ett tag...men det skiter alla i...så de ger mig liv ändå.

strangeness big time

Pratar för närvarande med Vispen, Hannah och någon mystisk grabb, finns även en Anders som ingen känner som är värd för samtalet. Läääskigt, verkar det. Vi har diskuterat skämt och om man kan höra peruker och annat obehagligt. Jag är lite rädd för det här samtalet känner jag. Det har förkkommit oliga dialogisar också. Hannah: du har en bärbar dator.
grabb: nej, den är stationär.
Hannah: den lät som en<.br/>grabb: den låter inte.<.br/>Hannah: nej ,men den lät.<.br/>grabb: nej! Den är stationär. Fast jag kan nog bära runt den om jag vill.<.br/>hannah: en släpbar data!<.br/><.br/>Nä nu går jag..

come on and give me some fire!

Idag blev det grilling på stranden med Natta. Nåja..grillning och grillning, strand och strand. Vi började som alltid vid vattnet och Natta tände grillen. ...nooootttt! Den fuckade up totalt och till sist dog den en stilla död. Vi bar den till sin grav och sen åt vi korvbröd med ketchup istället. Sen skulle vi "maxa till det" så Natta fick äta på max med hela rävås-skaran. Hon pratadeom "gubbar över trettio..alltså riktigt gamla!!" och fick myycket överdos av sugar. Oligt värre it was. Nu är jag dock illamående och vill gå och sova. Men det gör jag inte av en outgrundlig anledning. Typ att det är för tidigt och för att den här låten är sjuuuuuuuuuuukt lång. Skitsamma, jag har då hört längre kan jag säga. Den är dessutom slut nu och grejer, eller prylar som far säger när han tror han är rolig. Det är han aldrig men säg det inte till honom. Eller det har hänt förresten. Men jag inte bryyyyyy! Oj, vad positiva the sounds är här, de är great tydligen. De är inte gamla, alltså är de undrer 30 enligt Natta. _Det verkar många artister vara. Äsch skitsamma..

Satans liv på 64 rader och min dag so far på ännu färre.

Idag händer det faktiskt grejer! :D började med sjukgymnasten där hon kom på ännu en teori om mig: jag kanske har en närm i kläm! Alltid är det nåt nytt.

Sen var det trevligt fika med Natta, vi köpte en kardemummabulle på stenungsbageriet att dela på, sen gick vi till ica för att köpa läsk. Där fick vi gratis förfika i form av smakprov, jordgubbsglass och mangosorbé med färska fruktis i liiiiiten tallrik. Vi brydde!:D sen satt vi på en random kant på klemenstorget och var soliga. Sen åkte vi hem och här sitter jag nu. Just det, rubriken bör förklaras. Jag skrev en dikt idag, Satans liv på 64 rader, fast så hette den inte. Honey sytolkar en musikvideo som är söööt. Det är synd om bruden iden. Jaja, godnatt eller nåt xD

time keeps running away..

Alltså, Ingemar är en otrolig dator minst sagt. Minns ni när fem minuter gick på en halv en gång, glappet i tiden? Grabben har gjort det igen! Igår vid tolv på dagen stod han rätt (det vet jag för jag stälde min klocka efter honom och den har gått rätt since) men helt plötsligt hade Ingemar gått tio minuter tillbaka i tiden! Klockan var 23.59 sa jag till Hannah, men enligt henne var den 00.11. Det var den även enligt klockan som jag stält tidigare samma dag. Läskigt är det! Han tar också för vana att publicera mina blogginlägg i framtiden och hur mycket som helst annat obehagligt. Man vill ju bara gömma sig i ett hörn ju! Ja, vad ska man göra..

inlägg till visp..och kanske en och annan unge till

Nu ser jag här att Vispen har skrivit ett antal kommentarer, och andra folk också. Jag är både fantastisk och bäst, hör jag. Det tackar ödmjukt för. Oj, där ramlade jag:et bort. Skitsamma. Miriam är Honeys mor, det glömde jag förklara i mitt ytterst förvirrande inlägg ser jag. Och jodå, klart du också ska få bli veckans vän, wait it out! :D vad var det nu mer jag skulle svara på mer? Jo, jag vet att du kallade dem för nordengraden Hannah, men jag tycker nordgarden var trevligt också eftersom de faktiskt hette så. :) och du, Onna? Jag är ingen satanist. Det var lite för lågt, kände jag ,men det kände nog du också va? :) och såg även att Agnes (right?) kommenterat, den första övningen var så ointressant att den fick utebli. Nej, tryffeln var mörk och hon gav dig väl receptet? :o jaja, det var väl all min goja för idag och nu glömde jag säkert nåt viktigt här!

Oh, glory!

Även idag räddades jag ur depretionen av skypesamtal med Onna, Axel och Honey. Vi sjöng random grejer, lyssnade på Axels pladder om sitt spel och sin skåningmusik, skickade söta meddelanden till varandra när vi mindes och i slutet klämde vi i med oh, glory! Det ska bli mitt nya motto, av någon anledning. :D det kommer från paramores pyromanlåt, det gillar Ema. The sounds har också en pyromanlåt, vad är det med band med kvinnliga sångerskor och eld? Det undrar jag alltså. Pink är ett dåligt inflytande på mig och allt möjligt. Det är hon säkert, och oo, hon pratar om oliver. Jag saknar Tora som fyller i oliv på min hand! Det är säkert borta nu, jag tro. Oj, Pink riktar sig till en hel rad människor i denna låt, namnlösa är dem. Sorgigt, som jag..borde bruka säga. Jag borde ha tråkigt, men jag orkar inte riktigt för närvarande. Avslutar inlägget med att jag hatar Lily Evans med hela mitt hjärta utom den del som mina älsklingar har, den är however stor..

heej, det är Bosse här

Har tillbringat de senaste två timmar on the phone med en trött Honey, och stundtals min galning till syster. Hon lekte Olle och Bosse när hon svarade och lyfte luren när vi pratade för att hålla monolog om godis, Swift och pajer. Inte goda pejer heller utan skitpajer, säger jag efter att ha tuggat i mig en. Illa var det, en kycklingpaj utan kyckling. Amy Lee andas inte mer, publiken skriker i förfäran åt detta. Hon fortsätter dock att sjunga. Jag hör henne faktiskt inte andas, helt seriööst. Nu får pinkie ta över här och naaaj nu drar Hannah för att äta macka. Jag är bäst, fick jag nu höra. Det tackar jag för, dearest. :) nej varför sitter Emma här?

somte stuff I wrote

Det sista jag ville var att såra dig

Kaffet är kallt. Det är väl kanske inte så besynnerligt, när jag kastar en blick på klockan ser jag att jag stått här i två timmar. Det är minusgrader ute, eller, kanske det bara är inom mig. Det verkar så, för folk går omkring i shorts och t-shirts och slickar på glassar. Sommar, tänker jag förundrat, det var länge sedan det var sommar sist. Dock minns jag det mycket väl, hur somrarna brukade vara. Jag slet mig från datorn för att åka och bada, jag kom hem och fick veta att du bokat biljetter. Jag uppgav ett segerrop och prisade din mamma för att hon äntligen givit med sig. Det var nära att jag grät den dagen. Men grät gjorde jag inte förrän du stod där på stationen, min allra bästa vän som jag saknat så innerligt. Vi drack smoothies på uteserveringen, vi skriksjöng skitmusik på bussen, vi bakade misslyckade kakor. Sånt som vänner gör. Jag minns inte riktigt hur den började, hösten. Den kom tidigt i år registrerade jag, redan i slutet av juli. Jag vet inte vilket ord som satte igång det, jag minns bara att du plötsligt inte ville göra de där sakerna längre. Det var roligare att sitta och smsa och inte ge mig en blick. Hösten började den dag då du skulle åka igen, då du sa att du skulle sakna den här staden. Du skulle sakna hur vackert här var, sa du. Du skulle inte sakna mig. Du tackade för låtarna jag skickade över bluetooth. Du tackade för fikan jag bjöd på på stationen, det hörde jag. Du tackade inte för bostad, mat, husrum och värme. Du grät inte, du ville inte förstöra allt sa du. Jag förstod inte vad du inte skulle förstöra, när du redan splittrat allt vi haft. Ditt tåg styrde bort och du vinkade inte tillbaka. Det är inte juli längre, jag skulle gissa på oktober. Jag undrar om du hade stannat ett tag till på stationen och kramat mig hejdå om du visste att jag skulle stå här och vänta hela mitt liv. Vad gjorde jag för att skada vår vänskap så brutalt, är det bara jag som har skulden? Jag vet inte. Men jag kommer att stå här, stå här tills du återvänder i riktiga oktober. Du har väl inte glömt höstoovet?

vår diskution är så djup att temat drunknar

Det var Axels replik. En annan sådan är "jag inte glömt, jag bara inte komma ihåg". Nu ska Hannah ge Onna stryk, smash! Axel wainar över sikar nu håller Axel på att prata om hörn och huvuden och skrika hjääälp. Nu gör han spy-ljud. Miriam sprigna som gasell och axel svarar med "gaseller inte ringa!" Hannah tror att hennes mor pratar med mig i telefonen. Nu splittras hennes kläder i tusen bitar här. Hannah ropar på sin mamma här. Alltså Axel och hans handgranater. Vad håller han på med? Seplar cs, har jag för mig. Neeeej, nu börjar hannah med sin konstiga raplåt igeeeeeeeeeen. Dör, gör man. Axel vill inte vara ni, han vill vara du. "ur vägen tjockis, annars jag skjuta! Tillbaka in i rum jag säga! Du få stooort problem, du höra?" Axel säga till gubbar i spel. Kuuul. Hannah skriver på tyska och yo tengo haaambreee. Honey vill sätta en scen på maj. Nu gör hon planer, hon ska mörda alla folk. Örenvik blandannat. Jag dööör här. Stava kan jag inte heller och uusch. Hannah och jag gå på heroin, Onna gå på liv och Axel gå på golv. Han dessutom spränga sig själv i luft. Nu jag inte oorka mer. Slutligen: depretion är deprimerande.

veckans vän, vecka 24

namnis: Axel, Kaxel, vad ni vill
åldris: 15 årisar.
speciella minnen: Ligga och prata om paranteser och uppförsbackar, sjunga karaoke (mobba Emma), socker med plättar med mera
hur länge har jag känt: tre år på ett sätt, ett på ett annat.
goda gärningar: ska läsa soT, givit mig ont i nacken av skratt och varit bäst!
låt: en slämmig torsk!
saker jag skrivit om: none.
meddelande till vän: Vad ska du egentligen i tyskand och göra?

I´ll go my own way, stuff included!

tio saker jag gjort idag:
1) kollat och provkört bilar. Det var booring.
2) läst alldeles för mycket tof för honey.
3)pratat med honey och onna på skype (därav förra inlägget)
4) ätit fattiga riddare.
6) börjat bry paramore!:o
6) hört mig själv från ups.(snart laddar vi upp!)
7) lyssnat p] tr]kig musik.
8) sagt och grejer föör många gåner.
9) Varit allmänt freaky som jag sa i förra inlägget.
10) skrivit på a hell of a bad chapter.

sickened in the sun

Här är Emma, världens värsta pms-barn at the moment. Jag var förut så sur att jag la på på skype helt utan anledning och grejer. Sen var jag mycket intetsägande och heeemsk. Men nu vi skärpa, som vi nyss sa. Drogad brud (som ni kallar her) säger här att hon är sick and tired på mig. Vad har jag nu gjort mot henne då helt plötsligt? Hon säger att jag bör överstiga en linje, det har jag ingen lust med. Denna låt är väldigt provoserande. Hon säger att jag är en loser. Det gillar inte jag alls. Jag vill helst inte vara det, förstår du brud. Tyst då. Nej jag orkar inte mer nu, godnatt.

jag bry nordgarden!:D

Igårkväll hade jag långa konversationer med honey på telefon och vi fann ett nytt fantastiskt band tillsammans, grabben fick mig att skrika högt bara på en ton!:D sen satt vi och flummade och kollade musik på spotify, Hannah började prata om nordgarden och uttalade det på ett invandrarvis. Jag fick huuuuuuuuuuge skrattspasmer och detta nordgarden. Sen kom vi på att hon brydde en låt av bosson, då sörgde vi. :) vi hittade även bryvärda månslåtar. Heeemskt. :) nej, hejdå och ingen grej.

for all the dirty looks, the photographs sydsvenskan took

Ja så idag var det ung på scen. Jag var nervös hela dagen men när jag kom var där ju fan ingen. Typ 30 pers eller nåt. Deprimerande. Men sången gick faktiskt bra förutom litegrann, men det är ju in te kul att prata om. :) jag har faktiskt inte ett ord att komma med idag. Sydsvenskan var där och frågade mig grejer och fotade maj och grejer. Tevligt. :) nej hejdå!

listis part ii

Här kommer en lista då alltså. Reglerna är enkla (not): man väljer en artist och så svarar man på frågorna med låttitlar man väljer från den artisten.
artist: Evanescence
Är du kvinna eller man?: Snow white queen
Beskriv dig själv: lose control
Vad tycker du om dig själv?: Good enough
Beskriv var du bor för tillfället: Anywhere
Om du kunde åka någonstans, var skulle du åka?: Away from me
Favoritfärdmedel: Farther away
Din bästa vän är: You
Din favoritfärg är: Liquid blue (är ej säker på om denna verkligen är en ev-låt.)
Hur är vädret?: Listen to the rain
Favorittid på dagen: Before the dawn
Om ditt liv var en tv-serie, vad skulle den då heta?: Exodus
Vad är livet för dig?: It was all a lie
Det bästa rådet du kan ge?: Call me when you´re sober
Om du fick byta namn, vad skulle du heta då?: Everybody´s fool
Favoritmat: All that I´m living for
Dagens tanke: October
Hur skulle du vilja dö?: Assension of the spirit
Din själs nuvarande tillstånd: eternal
Felen du kan leva med: Taking over me
Ditt motto: Hello!


Det kunde varit värre sa Black under piska, men det är svårt att tro nu. Det sa han dock inte..

haj!
Idag är det sommarlov och just därför regnar det som fan. Skolavslutningen var trist med Benrard och Ebba ruled i deras framträdande. Ingen överaskning. Sen kom jag hem och satt en stund och gjorde ytterst lite innan vi begav oss för en lååång stadstrip. Först fixa pass, sen till öb, sen till banken, sen till mc donalds för glass, sen hem. Det blev mycket bilåkande och radiolyssnande. Idag har jag hört fayrytale eller delar av den 6 gånger. Jag har börjat avsky den. Nej hejdå.

dömda på ett däck

haj på er!
10 personer blev vi allt som allt idag, vilket jag blev väldigt imponerad över. Många, ju*! xD vi började med en läskig övning där vi skulle förflytta oss en sträcka, alla skulle vara i en säck. Först stod vi i säcken och det var heeeeemskt men sen kom vi på att vi kunde ta den överhuvudet istället och gå. Så där stod man inklämd i en säck och ingen visste var man gick och det var klaustrofobiskt och mitt i det där klämmer killarna i med en låt! Jag tyckte det var mycket oligt.

Sen hade vi en ¨vning med däck, vi skulle g´p´däck och inte nudda marken och så skulle vi över hinder och stenar med däcken. Det var läskigt och ganska obehagligt för vi klängde på varandra big time. Först stod jag och Tora och kände oss lesbiska på ett däck, jag höll desperat i toras axlar och hår och hon ryckte i min jacka for dear life. Resten av tiden var det mest Oskar eller "random människa" som jag sa som jag fick klänga på. Hannes och Halo (som killarna kallar Hanna-Louise) också. Läskigt, var det.

Sen var det lunch och jag, H-L, Tora och Agnes flummade. Vi höll på och skrika "noooooooo" till varandra, eller detvar bara jag och Tora, men vem bry. Sen hade vi någon slags övning där vi skulle igenom ett nät utan att röra underdelen eller snörena. Svårt, var det, men jag lyckades faktiskt. Ägde gjorde jag, och alla andra också. Sen hade vi en övning jag inte orkar förklara och sen en där vi skulle sätta ett däck uppe på en 4m hög pole. Yeah, right att det gick. Not, men whatever. Nu ärj ag trött och ska tröstäta balerina av ingen anledning alls.

when I grow up, I want to be nothing at all!(min klass verkar tänka så i alla fall..)

Idag blir det spännande. Vi ska till äventyrspedagogerna i skrylle och ingen kommer komma. Jag och sex personer till tror jag, sen tänker ingen annan komma dit! No one! De skolkar big time, må jag då säga. De inte bry, however. Så det ska bli spännande när lärarna upptäcker detta. Ojojojojojojojojojoj, vad arga de kommer att bli..hjääälp. Men nu sitter jag här och försöker få ihop ups-snacket, ja, jag ska ju babbla också för annat kan jag inte.xD nej, hejdå.

"det går inte!"

Det går inte. En blank sida stirrar på mig och nej, det går inte. Jag hör pennor raspa och tangenter knattra, men det går ändå inte. Varenda tanke i huvudet har lagt sig att vila. Det går inte. Det finns inga ord och meningar, inga stycken och inga radbrytningar. Inga punkter eller frågetäcken, inte en enda bokstav. Bara en massa tomhet och eko. Hallå, skriker man i ekande rum, men hejdå är mer passande. Shit, det går verkligen inte. Varje ord är som typ arton bloddroppar och snart har jag inte mer blod att ge. Du tar livet av mig, skriker jag åt pappret. Jag fattar fortfarande inte varför det helt enkelt inte går. Deprimerande, är vad det är. Inte inspirerande depretion utan bara tomhet, tomhet och meningslöshet. Det går inte. Ingenting går utan ord. Jag förlorar mina läsare, pengarna försvinner och var fan ska jag bo? Om jag inte skriver den här boken kommer jag inte att överleva, bokstavligt talat. Fatta det! Jag kommer att svälta till döds, så är det bara. Men vänta nu här. När jag tittar ned på pappret är det inte blankt längre. Shit, det går ju, varför sa ni inget?

we have good reason for singing!(perhaps that it´s freaking awesome?)

Gospel i Landskrona, the return! Det var helt awesome och vi brölade som aldrig förr! Alltså hela gospelklimatet gör mig galen och flummig och min familj är heeeeeeeelt off. Sara leder mig ner i källaren och mamma visar in mig bakom ratten i bilen. Yey! Men nu är jag glad och happy och joyful och så. Och himskans tröööööttttt. Godnatt, darlingsar!

stop saying that! Just stop!

Satan-relaterade grejer lately:
1) hos selenarna i lördags tittade de på filmer om Satan, sa jag det? Alltså min version. Jag satt och morrade "I don´t likee Satan on a screan, get him out of the screan!"
2) på so:n pratades det om jävulens bro. "Satan´s bridge" mumlade jag för mig själv.
3) När jag i taxin hem tänkte på hur jag skulle formulera detta i min blogg spelades hot n cold, vilken för mig är the anthem of Emy and Satan in vsd. lyssna på texten ordentligt.
4) på skrivningen idag satt jag och lyssnade på Ellens fina, men lite intima dikt som verkade handla om någon typ mörk kärlek. Den sluter med "och han viskar namnet med mig, Satan". Först här mådde jag riktigt dålig. Like..swollow, breathe, swollow, breathe...

ja, alltså, tyck synd om maj.

did somebody bring me down?

hej där!
Idag har det varit en helt okej dag förutom att Agnes och H-L ritat sträck på mig heeela dagen och även gårdagen. Men dagen började bra, med att bring me to life spelades på radion när jag låg och slöade innan jag skulle gå till taxin. Jag höll på och flyga i taket och sprnag ut och ropade "oooooooooo!!". Sen gick jag och la mig igen..

Skoldagen började med lite bullshit och jag fick veta att jag fick 25/26 på so-läxförhöret. Det känns fint. Sen pratade jag om film making på engelskan och Gunnel ville att jag skulle skriva en film på engelska så vi kunde spela in den. Yeah right. Sen film på svenskan och på lunchen verkstäldes min och Toras deal, men en sockerbulle fick jag inte. Dock en donut, vilken var så god att jag nästan dog. Mycket väl godkänt, fick den. Sedan spanska och bild och matte och jag dog litegrann.
thomas: vet ni vad det kallas på matte-språk då?
erik: Idioti.

Nu har jag tränat till ung på scen litegrann och det verkar gå helt hyvsat, det blir en del att finslipa men det är jag beredd på också. Jaja, hejdå flummiga ungar.

du har en hemlighet i dig, tror du inte jag märker det?

Ännuett citat från later on, elvaåringars skapelser you know.:D låt mig veta nu, heter låten och den är ganska söt. Tycker iaf jag. :) Jag har idag hittat mitt livsöde. I´ll marry that guitar, som jag sa. Jag hörde nemligen en så underbar gitarr idag så jag visste inte vad! <33333 jag älskar gitarrer. De är så oerhört vackra att man förintras. Smash. Nej, var är min familjis?

God bless..eh, something. Country?:)

Jag lyssnar på panic at the disco vilket är en dödssynd, men det ivsste ni väl ändå. Nu kom mina kära dixieflickor, det gillar jag. Idag var det en måndag och jag fick veta nåt yberbra. Jag får vg i biologi och kemi! Kryss i taket, jag är just nu lycklig. Tora också, så hon ger mig en sockerbulle som vi bestämt. Nu är jag trött och seg som jag varit hela dagen. Jag känner att jag hela tiden i skolan är on the edge of bliing galen. Idag var det nära att jag föll på knä och bad till gud osm jag inte ens bry. Äsch, hejdå.

veckans vän, vecka 23

Namnis: Maja, flamsmaja, vad ni vill
åldris: hela arton årisar!
speciella minnen: Ditt huvud i en bokhylla, mycket mobbning med mera
hur länge jag känt: snart 1,5 år.
goda gärningar: Varit så snäll att man inte kan slå henne i huvudet, kommit på hur ett plus ett blir tre och varit bäst!
saker jag skrivit om: eh, inga...
låt: inget, yet.
meddelande till vän: grattis, vid vägen!

damn those headlines..

Har idag mått rätt urdåligt och varit trött och uttråkad och sur. Men nu är imagine ute på youtube och det ääga! Ni kolla på, det är många konsstiga bilder där however. Jag har långt hår och skrattar liv ur. Nej nu ska jag ge min skypekompanjon lite uppmärksamhet.

men va, dö inte!

Onna dog på skype helt plötsligt och här sitter jag en vanlig söndags..eftermiddag i Lund det trevliga. Alldeles alone at home och inte ett dugg trött, faktiskt! Imorgon är det skola men det dör jag fan inte av och snart är jag out of there! Out out out out out of there! Sommar, kom here och ta moi bort! :) om två veckor blir det sikar och fyfan vad det äger. Nu ska jag skråla. Det är mycket vettigare än blogging.

publicera mitt inlägg kära blogg

hej och inte en enda grejis!
Idag har jag haft en, som vanligt med släkten, helt jävla hysterisk kväll. Började med att äta och diskutera konstiga saker innan vi gick in på Johannas rum och kollade lite musica. Vi fick höra en spännande berättelse av her.
Johanna: Men du lyssnar ju bara på cp-låtar, typ die, motherfucker, die!
*skratt*
kompis: du vet att det finns en låt som går så va?

Efter det var vi ju tvungna att lyssna på the låt, så det gjorde vi. Vi skrattade mycket åt grabben som skreeek. :D pretty good, he was!

Sen begav vi oss för att glo på hp4, eller som jag sa till någon "vi ser på Amanda när hon ser på filmen". Det var kul, och som jag också sa: "om jag fick en krona för varje gång du sa "åååå vad Harry är snygg" hade jag varit rik". Roligt, hade vi. Slutsatser: Hermione har tjocka ögonbryn, Ginny är lik Sara, Amanda kan se gravid ut och Gustav i min pararellklass är en stork. Ser ut som en, anyhow..

Glömde för övrigt bort att förklara rubriken till ett av gårdagens inlägg.
pappa i bilen: Imagine...all the people...living...*paus*...in the streeet!
Han kan göra om lyrics den mannen, just like Ara. Nej godnatt.

Never felt the earth move honey, until you shook my tree

Här är Emma. glad och full av tigerkaka och strange sodastreamläsk en lördags..eftermiddag. Har idag kollat upp instrumentalversioner och det blir ingen disenchanted, det blir en I´m not o-fucking-kay istället! Det blir väl trevligt, tycker jag iallafall. Nu sjunger jag dixieflickor och känner mig helt enkelt på topp, helt plötsligt. Vad har jag gjort idag då kan man undra? Sovit, ätit, badat, slöat. Kind of. Ska snart fira min kusins sexonårsdag med buller och bong, det ska bli himskans trevligt! :) hejdå och njut av dagen.

Cs-tönten, heroinet och the one with a job.

Nerd, hette det visst. Tönt var tydligen för smaklöst. Ingemar slog just ut min tand och här sitter jag och pratade med honey och axel på skypeis. Vi har oligt. Axel sparkar på soptunnor och förut var de duvor both of them. Vi skrev en dikt.
jag alltid tänka på daj
men du aldrig tänka på maj
du bara tänka på juni!

fiiin va? Nej nu går jag alltså..

Imagine all the people, living in the street

haj på er.
Jag är just nu frustrated, men det bryr vi oss inte om. Idag har varit en fredag av alla, ganska trist, men också trevlig. Började den med franska och bild vilket var heeemskt, jag fick g i bild tydligen. Jag är inte bitter..

Efter lunchisen var det engelska och sen sevenska där vi spelade rapparkalja. Stranga grejer. Efter detta var det redan över, det gillade jag! 13.10 redan, I mean..yey!! Jag åkte direkt för fika med Natta, på espresso house blev det denna fredag. Gott men varför har hela Lund overprised läsk? 25 ml för 23 kr, nästan en krona per ml! Upprörande, it is! Har sen pratat med Hannah och äsch..godnatt.

have you ever looked fear in the face and said, I just don´t care.

haj!
Lång och händelserik dag idag. Jag antar att vi tar det från början..

Vi började med so där vi såg på filmer om religion. De pratade om min darling.
"Satan kan göra allt utom en sak, han kan inte älska någon."
Det är ju för fan allt han gör, om du frågar mig. Arg blev jag. Sen hade vi iaf hemkunskap där vi städade och fikade, bullar och rulltårta vaskades fram ur the frys. Det gillade ej jag. Va, det gjorde jag ju visst. Varför ljuger jag så fasligt?

Efter en lunch där jag och Tora flummat (we did all day) var det matte och sen kemiprovet. I was gonna shoot somebody! Vår lärare hade sagt att vi skulle ha prov på vad som stod i boken, inte anteckningarna. Nog fan gav han oss frågor på anteckningarna anyway! Jag är så arg så jag vet inte. Sen gick jag, och då kommer han och förklarar för de som satt kvar! Fucking pig. Men jag och Tora hade trevligt, jag skrattade som en besatt och så..åt ingenting..

Sen på engelskan fick vi veta att vi slutar 13.10 imorgon istället för 15.25, that´s just freaking amasing! Så jag och Natta bokade fika vid två och jag var återigen glad, jag fick åka med en trevlig driver hem och allt var frid och fröjd.

Väl hemma gick jag med syncentraltanten, eller nej, jag gick ensam och hon var någon annan stans. Jag lyckades med hela vägen enda tills vägen plötsligt svängde emot mig. Det var sjukt läskigt kan jag berätta, vägen kom bara emot mig helt plötsligt. Jag hade tydligen gått åt nåt freakat håll.

Sen pratade jag med Honey en stund innan jag swishade till sånggruppen där vi flummade och sjöng vem vet och en kväll i juni (som jag kunde andra värsen på som enda i gruppen) och annat trevligt. Nu tänkte jag gå.

now I know miss hell and I don´t feel a thing.

Torsdagsmorgon, kemiprov jag ej har pluggat bra till som stundar och pink som sjunger om att det kommer ta en jävla tid innan hon blir en glad unge. Det tycker jag är så oerhört deprimerande, må jag säga. Denna låt jag nu bytte till är väldigt konstig, men det har jag redan sagt i ett annat inlägg. Närmare bestämt något av söndagsinläggen. Hon gillar sin lille man, som ni har hört. Hon är bisexuell, för i en annan låt sjunger hon "I wished I loved jesus, the way my wife does". Religiös är hon också, det hör man i denna låt. Hon pratar om Gud hit och dit, och vadfan är det här för text? "superman in pyamas on the couch, goodnight moon will find the mouse". Är det jag som är pantad eller finns det iiiingen sence i det? Ah, nu kom en fiol och trodde sig vara någon. Snart är klockan åtta. "God bless dad and thancs for the stars, God hears aman wherever we are" det tycker jag var väldigt gulligt. :) vad är det för falsksjungande brud här i slutet? Äsch, tyst med dig nu. Nu ska jag sluta med en hemsk grabb som sjunger med mina dixieflickor, hejdå.

vad jagska sjunga på ung på scen. Any comments to that? No..thought so..

Twist of love-random brud
Love story-taylor swift
Disenchanted-mcr
Jolene-Dolly Parton
Please don´t leave me-Pink(that´s what she deserves.)
forever young-shit, vem gjort?
billy-james blunt.

isn´t he a bit like you and me?

Mina dixieflickor sjunger om en beräknande grabb, han visste redan förut att han skulle dra på en kall dag i juli. Jävla grabbjävel, jag tycka. Men idag har jag vairt på konsert igen på vår älskade bjebburskola. Det var helt okej, ganska snabbt avklarat och vi fick sjunga tre låtar. Dagen är nära (hendel), nowhere man (äntligen fick jag också sjunga den!) och du finns inom mig från tarsan. Gick bra, nej, gicg heeemskt. Men skiter jag i det va_ Ja, det gör jag. Jag är trött i axlarna för jag är så spänd i kroppen. Det gillar inte jag. Idag har jag sett ut som en ko på idrotten och fått veta att Amanda gillar the script. Go her! Nu ska jag plugga kemi inför provet imorgon och dö.

revy och annat waste

Jag har idag tittat på the tunarevy vilket som vanligt var boooooooooring. Neidin sjöng bra, men annars var det sömnpiller. Dock gjorde de en härlig cover på Jonny vad gör du. Den är härlig. :) Axel är en idiot säger han här på skype. Det säger i alla fall testet han skulle skriva, men någon hade ätit upp det. Han ska terorisera mig i åratal säger han, det gör han redan. Onna är också med och håller med i mina påståenden. Jag vill avsluta med: fuck chemistry.

hur blir sommaren 2009? (obs: inga radbrytningar here)

Hur blir sommaren 2009? Den blomstertid nu kommer. Psalmen är gottländsk har jag hört, det var en präst som skrev den. Logiskt, eftersom det var en psalm. Det passar så bra in på mina känslor att jag slutar sjunga mitt i en ton. Bara ordet Gottland ger mig ett stort leende, fast nej, jag ska inte dit i sommar. Det är vackert där på sommaren har jag hört, men det bryr jag mig inte om. Gottland väcker tankar om dig, det är därför jag ler som ett psykfall. Du har varit meningen med min vår och just därför tror jag att du blir meningen med min sommar också. Jag ska i och för sig sola i Toscana, vandra i Rom, skriva som ett djur (som kan skriva..) och vara onyttig i sommar, men ändå kommer du att vara centrum. Det är din naturliga plats och du tar den omedvetet. Jag älskar det. Det regnar ute när jag går mot taxin, klädd i kjol och sandaler för är det avslutning så är det. Jag står och huttrar vid vägen, taxibilen lyser med sin frånvaro. Jag kollar på klockan varje minut för att se hur sen den faktiskt är. Du skulle komma hem ungefär samtidigt som jag, jag måste komma hem och prata med dig. Det går inte att leva utan heroin hur länge som helst vet du. Imorgon ska jag sjunga i stadsparken,men trots det tänker jag bara på att om lite mer än en vekca ses vi. Inte på din hatade ö, inte i min älskade stad utan på ett läger ingen av oss bryr oss om. Men vad gör man inte? Nu har vår kedja räckt i mer än fem månader, varje dag har vi haft kontakt. Vi kämpar mot halvårsgränsen utan någon vidare oro, för det kommer att gå bra. Du kommer att rida hela dagarna, jag kommer att ”ha ett liv” och sova, men ändå finns det alltid tid för att vara bara vi. Det är inte ens svårt längre, vi har lärt oss att prioritera rätt. Just när jag tänker det kör taxin fram till mig och mannen bakom ratten ropar på mig. I´m returning, Honey!

here we go again

Det är en blunt-låt, here we go again. Den har jag inte och det stör mig, för den är muy bonito. I alla fall så tänkte jag ju prata om skrivargruppen. Jag hörde please don´t leave me på radion, jag blev arg och gav Pink what she deserved. Sjöng som en galning, gjorde jag. På själva gruppen skrev jag en text om, ja, gissa vem. Ledtråd: läs inlägg ovan, ska strax publicera the shit. Nämnda person lyser just nu med sin frånvaro tycker jag, kom hem sak kom heeem. Nej hejdå.

trötthet, värme och en grabb skriker utanför

"stannaaaa!" skriker grabben. En moped brölar och jag lyssnar på stone of tears där Kahlan just nu är ganska horny. Det tycker jag är ganska trevligt, men säg inte det till någon. Varför ska vi inte det, undrar ni. Därför att jag säger det, tingestar. Tingest är ett sjukt bra ord. Sara tror ej att det finns, den konstiga flummungen. Flummunge är också ett ägigt ord, likaså är ägig. Jag orkar knappt blogga om dagen. Jag, Agnes och Tora var mycket speedade på eftermiddagen och körde four points game. Det är ett oligt game, som ni nog minns. På spanskan fick vi gå ut, för det är vaaarmmmmtttt! <333333333333 I love this. Nej nu kom Hannah, hejdå.

RSS 2.0