because we are fucking awesome

Yeah. we so are.:D lunchkonsert avklarad och alla är så jävla braaa. jag skrattar hysteriskt av lycka varje gång metalensemblen spelar, calle är ett geni (säg någ annat jag inte redan visste) och folk sjöng epic låtar. och jag...klarade mig. faaast viktor failade. men det ska vi inte hänga upp oss på. alls. xD jakob var dessutom ganska hilarious och sa saker som "emma, vilken färg har micken?" och "emma, sjung i den svarta micken!" yeah. yeah...right. märk att det alltså inte var ett skämt. och nu sitter jag här, som en annan anka, i biblioteket och skriver. men sen ska jag fika. det är ett mål jag har. xD fast bara om tatiana återvänder, annars låter jag bli. men jaja, nu var det väl inte mer. hörs kanske ikväll när jag kommer hem helt slut!

småsaker och citat

Jag satt i tre timmar igår och väntade på att soundtjecka, men det fick jag inte göra...
folket i idol var epic.
jag är helt slut.
det är konsert idag!!
min ljudinspelare är utlånad utan att jag visste det. tack liksom.
och så citat då:

aron: vet ni en intressant sak?
jag och viktor: nej?
aron: för att spara nummer på telefonen måste man ange numret! det tycker jag är dumt!

aron: det går inte att vara inga spelare i det här spelet!

vandalising the gothic non-swedish king

jag tänkte nu spendera lite av min kulturhistoria med att blogga. kul va?:) vi pratar om rom, och idag på matten såg vi en jazzkonsert där de spelade dejlig rosa. fiiint.:D jag har också ätit lunch (fiiiisk in my heaaartxD) och då pratat med viktor och aron om att ramla ner och dö, elgljud och brutna ben. och nu glöms skrivkonsten bort, säger nils! och man slutar använda pengar! omg! medeltiden är sämst. detta är ju det bästa sättet att anteckna på eller hur? så kan alla lära sig om the middle time. xD man börjar byta igen. yay. men alltså tänk om detta händer nu? om bönderna tar över? (vill inte antyda att bönder inte kan skriva/byteshandlar, men han sa just att det blev landsbygd) liksom, om bonde söker fru tar över alla andra program och så blir vi överfallna av bönder! och jycklare, pratar vi nu om. fioler!!! yay medeltiden! jag var jycklare när vi jobbade om medeltiden i mellanstadiet. man gjorde massa vettiga saker. och...oj. nu satte han på en medeltida halleluja-kör. helt plötsligt! de låter jätteledsna. hej solist i kören. sånt här hade jag aldrig kunant lyssna på! det låter arabiskt. eller så låter han som ett instrument. vad snyggt kören kom in! ooooooooooooo sjunger de, och så var det slut. gregoriansk sång var detta, och detta måste varit tråkigt. stämmor är syndiga! whaaat? och allt är massa kristet. heil jesus på medeltiden. vet ni, jag ska börja anteckna såhär, fast i word. för det är nog ingen som vill läsa mina anteckningar. domkyrkan är romersk, och jag tänker bara på linnsie när jag tänker på domkyrkan.<3 och jag ska vara i skolan till typ hur sent som helst idag och imorgon för konserten. yay. men jaja, hejdå allihop!

här sitter man

Åkte alltså till skolan först och repade 24. Det blir riktigt awesome, när det inte låter som...kaos. Viktor ska dock sjunga med lite, vilket jag gillar massa! och spela bas, tydligen. I´m confussled. men på ett bra sätt.:) sen var det skrivargrupp på agendan och där satt vi och diskuterade massa djupa saker, skrivit om ångestsaker(jag) och jag funderade mycket på boken. har en tjej i huvudet som jag inte får ut vilket är sämst. valerie, är hennes namn. och hon får kanske inte vara med ändå. men det känns jobbigt, och nu ska man väl sova kanske.

and I am sorry that you happened to me

Man kan ju tro att igår var en väldigt tråkig dag, eftersom jag inte bloggade (den här söndagen heller). Men jag hade det ganska trevligt, faktiskt. Rensade ut ur och sorterade i garderoben, bakade och åt chokladbollar, skrev klart en låt och dessutom lossnade det med bokens handling! yes!:D det blir nog till att skriva snart, tror jag. minsann och da. har bestämt mig för att det är lika bra att skriva. förut har jag alltid kvävt alla ideer det första jag gör, eftersom jag "kommer tröttna". men tänk, att igår kom jag på en sån där genial sak jag brukar komma på lite då och då. Att om jag tröttnat, är det bara inte tillräckligt bra. för jag slutade inte på vsd/kam/tof; för att jag brann för det. för man ska göra det, och om man inte gör det kan man ju sluta skriva eller hur? sålänge man skriver tränar man ju iallafall, och mår mycket bättre tror jag också att man gör.:) så, idag hade jag bara en lektion. som var inställd. loving it.:D så jag har inte gjort så mycket, mest ordnat upp på datorn och sådär. jag älskar att ordna upp på datorn. xD och, gå ska jag nu också göra.:)

saker jag gjort ikväll

-sett gilmore girls-avsnitt <33
-diskuterat massa djupa saker med Hannah
-gjort sönder vårt kylskåp o.o
-försökt och misslyckas med en plotline för min bok :(
-hatat att min bok alltid dampar (nu menar jag den jag läser)
-kommit fram till att kärleken inte alls är blind
inte skrivit klart den jävla låten eller sångtränat :(
-sovit. snart. xD

till bondeland och tillbaka, och jag överlevde!

Idag har jag, mor, Sara och Lisa utforskat stehag. stehag ligger i bondeland, ifall ni inte kunde räkna ut det.:D alla var roliga och efteråt, när de lämnats av(de ska ha fest där...), åkte jag och mamma och fikade i en annan del av bondeland. Sedan har vi umgåtts medans hon spelade wordfeude(inget e på slutet kanske?) och var sjukt rolig. här kommer lite citat.

sara: nu känner jag igen mig!
mamma:?
sara: jag känner igen skylten där det står stehag!
*stund senare*
sara: nu känner jag igen mig!
mamma: vi är på en åker, hallå?

sara: grytlock! det ska jag ta.
jag: vad ska du ha grytlock till?
sara: leka!
jag: jaahaaa. som tidningsleken då, fast med grytlock?

I tell you this my poison prince you´ll soon be knocking on heavens door

"men emma inte brydde, för hon satt och sydde hela dagen och det var inte bra. så emma fortsatte att blogga, hon hade ingen logga". Hannah sjunger en sång om mig till melodin till det var en gång en fågel. nu börjar den gå utför. men det var iiiinte det jag skulle blogga om, utan det var min awesome kväll! nu sjunger hon om prideparaden. the fuck? jaja, jag var och åt med Saaraa. vi bondade över stööörda saker som att knäcka kvistar, pratat om våra respektive romaner och...naaawww, nu hon sjunga jättesöt låt om hur mycket hon älska! men iallafall så åt vi pizza. om någon brydde. sen vare idol med la familia och chokladpuddingsätning och antonio gick totally inte vidare! typ yay. fast lite inte fast mest yay. doock förlorade vi vår brittiske pojke! why god why? och sen har jag haft sångcirkel med Hannah, som har gäspmaraton. hon har gäspat typ hundra gånger, och hon är tyst och sjunger inte mer. det är tråkigt, och nu ska jag sova. godnatt!

nej, men om man skulle ta och blogga lite då kanske? vad sägs?

skoldagen började med kör där vi sjöng oerhört mycket olika saker, kändes det iallafall som. mycket tråkigt, var det! det var dock inte kultur&idehistorian som bedrevs med en gärnåldersutställing på historiska museet med en mycket cool guid som kopplade till musse pigg, sagan om ringen, sopranos och annat awesome. sen var det lunch med aron och viktor ("vad är grejen med tjejer? jag vet egentligen inte vad den är...det är nog att de inte har någon grej!"xD) och "kärleksakuten" vilket visade sig vara sexualkunskap i två timmar. *dying somewhat* ganska tråkigt var detta, och nu har jag varit hemma i ungefär en och en halv timme. snart kommer Sara för middag, vilket är allmänt awesome.:)

next thing, we´re touching

fredag! allmänt yay-ness!:D igår var också lite yayness, då jag umgicks lite mer med min kära mor. vi gick ut med Lukas och åt sin mikropannkakor vid nio på kvällen. för att vi kan.:D efter detta hade jag ett yberfint samtal med älskling, som blev liiite för långt vilket resulterade i att jag gick och la mig vid elva. bör man inte göra.:) men idag ska bli en aaawesome dag, om jag så ska behöva...eh, någonting!:D och det är som för mycket sol, säger kelly. min favoritrad, var det, utan någon speciell anledning. bara att jag gillar den. hon ska släppa ett nytt album den 24:e! och evanescence den 11:e! jag är excited som få.:D och nu sjunger annika en av sina bästa låtar ever. jag älskar den, och nej det här var inge vidare inlägg.

antagligen ingenting, det brukar vara så...

Dagen idag började med ganska tråkig gemu och idrott där jag sprang. yaya me. eftermiddagen bjöd på att sitta och sura i en soffa och gå runt i det medeltida lund. sen har jag talat med lilla onnabarn, som som vanligt var allmänt söt och ätit god mat. mitt liv är så oerhört megaspännande.:D jag tror det är för att bloggen är så opersonlig nu. förr i världen skulle den nog vara ganska emoig nu, på ett...intressant sätt, typ. lite mer analyserande en ångestutspillande. kanske vågar mig på något liknande snart.:) jajaja, det var väl det inlägget antar jag.:)

the allmighty power of clementiiines

En tråkig onsdagskväll delux. Riktigt tråkig alltså. sjukligt jävla tråkigt. har försökt spela både gitarr och piano utan framgång, umgåtts lite med mammi, smsat och msnat lite, eh ja...jaaa...det var väl det? jag kan bara inte komma på varför allt ska vara så himla tråkigt hela tiden. det är sämstigt.:( man liksom bara sitter här och stiirraar. oich nu ringere i telefoonen. undrar vem det var. mammi svarade. hon pratar med någon. det kanske är far? jag bara gissar lite spontant. men blä, om man skulle ta och duscha och sova och sura lite mer.

när inget funkar, då bloggar man

ja, min spanska funkar iiiinteeee. jag fattar inte vad det är för fel.:( så istället så bloggar jag. ja vad har hänt idag? Jag har haft ensemble, där vi spelade dark places och den blir riktigt bra och riktigt random, vilket alla skyller på mig för...av någon anledning?:s jag gör ju iiiingentiiing. och ja, sen har vi haft svenska där jag skrev en koppling mellan oidipus och glamor...whaaaat. :D och sen vare engelska, hamburgare (<3333) och håla då jag satt och hängade i arbetsrummet, pratade med Hannah och läste för lite spanska. och här är jag nu. får komma härifrån om en halvtimme! yaaay!:D 40 minuter har redan gått av denna lektion, och jag vill hem. fast till vad vet jag inte riktigt. xD men jaja, livet leker, iallafall om man ser det från ena sidan. å andra sidan är allt massa omständigt. men jag har bestämt mig för att det inte är någon mening med att tänka på saker som är jobbiga, utan de kan vara jobbiga utan att jag blandar in mig själv. om ni fattar. och det är kallt här, och tyst är det också. och någon säger ett man inte kan skicka ut mailet tio i två. men det hade någon gjort, vilket grabben verkar missnöjd med. en dörr knarrar där ute, och nu tror jag att Josefine insåg något mindre trevligt. hon blev alldeles förfärad. xD men om man skulle ta och gå?:)

and he reveals a wish to see himself in ink

allmänt mysig dag som började med frukosttalking med Onna. Hon klagade över i-landsproblem # 1 (och ja, jag jämför med viktors...han höll med), Ronnie sjöng julsånger och lät som när Crister Henriksson spelar aunt marge (vilket både jag och onna hörde, för vi är lite udda). Sen var jag i skolan, och där hände helt ärligt inte vidare mycket. det var rätt tråkigt faktiskt. så vi hoppar det...nej just det, sången var faktiskt kul. jag lät som en hejaklack och senare som en anka (som ombedd av läraren) och sjöng violet hill och chasing pavements. jag har även upptäckt att jag hostar så fort jag sjunger dåligt, så det är lätt att testa hur bra det går.:D

väl hemma drack jag varm choklad (alla blev smått förvånade xD), umgicks med familjen, läste, åt plättar och försökte slutligen gå vidare på mitt nuvarande lilla låtprojekt. det går sådär; har en känsla, men det blir allmänt tråkigt.:( jag vill ha en co-writer. vill ha! jaja, om man ksulle ta och förbereda sig inför engelskan imorgon, eller spanskan, eller låta bli...

skärp dig nu och skriv nåt!

tisdagsmorgon och jag har inte gjort min sångläxa. igen. så det ska jag göra när jag är klar här. eller. jag ska försöka. sen ska jag läsa på den på alla andra fula lektioner som typ matte och vad vi nu har idag. fult. så ja jag har itne så mycket att säga denna fina dag. typ, typ, hej! nej, veten ni vad, om man skulle ta och gå igen. haha varför börjar jag inlägg när ingenting har hänt sen sist? det är faktiskt ganska fail. nu äntligen loggade min sovmorgonkompis onna in. hon har nog sovit riktigt ordentligt. och nej vet ni vad hejdå!

I was five and he was six, we rode horses made of sticks

ifall ni minns (och läste) var det ljudteknik jag skulle ha. och väntade på i fyra timmar. men! believe it or not, jag blev ombedd att gå från lektionen för att den inte gav mig något. tack då. jag ville vara där och lyssna iallafall, men det fick jag inte. så det var bara att vänta en timme till. tack.

Sedan var det dags för skrivargrupp, eller skrivande fika på marthas. sjukt trevligt (och gooottt) och alla skrev väldigt intressant. själv skrev jag mest helt random saker, och lyssnade på folk. ...tills jag inser att folket innefattar Caroline. så mitt i dikten står det "Karolin fucking otochan, det här händer inte". (vet ni en bra sak? jag stavade hennes namn helt åt helvete. dååå kan hon inte googla fram det, och tycka jag är helt störd. men det blir ju lite hemskt om hon nu lyckas. jag ska stava lite mer fel. så. nu är inget rätt.) jag blev också jättetrött vilket satt i under idolet. och nu ska jag duscha och sova, fast först en fin dialog. jag fick senare veta varför det spårade ur som det gjorde, men ni får se det som det var...
mamma: jag hittade henne på nätet sa jag det? Tatiana alltså, och skolan hon undervisar på.
sara: jag känner en som heter kvarnström nu.
vi:?
sara: så fråga tatiana om hon har en systerdotter eller nåt som heter matilda kvarnström.
vi:???

exklusivt från arbetsrummet

här har jag suttit i flera timmar, då jag idag hade fyra timmars håla. man måsta älska att vara jag.:D fast det är en helt okay håla. har gjort min inlämning i kulturhistoria, ätit lunch med Vera och Cole (och en aggro Josefine :s), träffat rektorn, fått skrivångest och lite sådär. tänk vad man hinner med. xD skrivångest var också det jag sysslade med igår, och det var därför jag inte bloggade. och snaaaart ska jag ha ljudteknik men jag vet helt ärligt inte vad jag ska där och göra! liksom, liksom, bläää. jag har inte ens programmet de ska jobba med. vi kanske inte ens har lektion. fast jo justeja, peter kände igen att jag skulle ha det. då har jag det nog. :) annars hade jag slutat 09.25. fail liksom.:D

from the sanctuary of my bed

ligger som ni förstår i sängen med diverse onyttigheter och har det allmänt mysigt en dag som denna. Men aktiv har jag varit och det först med fika med Sara. lika mysigt som vanligt, I hafta say, och allmänt interessanta ämnen behandlades. väl hemma träffade jag Tora, som jag trodde skulle vara här hela kvällen men hon gick redan vid halv sju. vi tittade på "bakom magin" till de två sista hp-filmerna, lyssnade på melissa horns nya (riktigt epic faktiskt) och Tora smulade sönder en lapp till pulver. mycket fint. vi lärde oss att rupert grint älskar ordet "kinda", att det fan inte finns några smurfar i Harry Potter (uttala på stockholmska) och att voldemort minstann är ondskefull, elak och förskräcklig. det hade vi ingen aning om.:D nej, men om man skulle ta och ställa tillbaka datorn och ligga här och sega mig lite till. och jag hatar min stereo! jävla idiot. nejmen, godnatt!

bra dag, bestämmer jag

alla dagar är bra tills de blir dåliga dagar, och blir de inte det så är de bra. därför, mina vänner, är detta en bra dag! om 37 minuter blir den ännu bättre, då jag ska driva iväg med Sara till stan. yay. och sen kommer tora, vilket också är yayigt! nu har jag dock lite tid att spenderat med att lyssna på musik och fördriva tiden (vänta, vadå konstig mening). två minuter har nu gått! weeee. hur hände det? var väl i slutet på den första minuten och början på den andra minuten, eller alltså den tredje minuten. på det sättet är klockor ganska random. man skulle ha en sekundvisare på datorn! nej vad stressande förresten. *ta tillbaka* tänk vad mycket oftare man skulle titta på klockan på lektionerna om man faktiskt kunde se sekunderna gå! och nu ska jag sluta pladdra, tror jag bestämt.

a while now, I have been hiding

kör, började vi med idag, när vi sjöng när det lider mot jul (och led gjorde vi). jag hostade i takt, för att jag är så bra, och sen hade vi en massa tråååååååååkiga lektioner! bleeeee. ikväll har jag sett idol (andreeeaaas! yay!), sjungit, umgåtts massa med maaammiii och bara mått bra och sådär. :) tiden bara rinner under fötterna, eller vad man säger, och jag hade inte så mycket och säga. så godnatt!

kan vi bygga en låg scen så man får se folk i ögonen?

I made it! I just texted Tora and asked about tomorrow. I´m 99.9 % sure she already has plans, but it´s all about doing it sin´t it? *intalar mig själv* I hate this stuff so freaking much. it´s just so frustrating never to get anything back andk nowing that you have no chances of ever getting anything back, from her at least. this makes me feel super clingy all the time, when I´m really not. it was almost a month ago, that isn´t clingy. except in comparison it really is. and that freaking sucks. really. also...friday today yay. maybe I should´ve asked about today instead? she´s proabbly going to the kulturnatt tomorrow with all the manga crowd. it´s so something they would do. I hate the manga crowd! or no, of course I don´t hate the manga crowd. I just hate the fact that I am excluded. sort of like Hannah feels about the blindträffar, I guess. being chanceless, cause you just cannot enter. also I wish I had someone else that I could contact that I knew wouldn´t think I was crazy and that wasn´t a kaosbarn(no offence <33). it´s pitiful isn´t it? this whole post is. shut up, emma! every word you splutter out just makes it so much worse, don´t you know? so good day everyone and just know, I´m feeling somewhat allright. which, in a way, is the problem.

my mind had this idea of writing a blog post. I was all against it and everything, but what´s a girl gonna do?

som ni fattar av rubriken så har jag iiingen lust att blogga. men för att bbörja (vilket jag redan gjort) så kom maaaammiiii hem idag!! så jag har pratat en del med henne under eftermiddagen/kvällen, och i skolan var det väl ok. på svenskan redovisade vi och en grupp hade en epic musikalish redovisning om oedipus medans vår var ful och dålig som ni nog minns.:( och emmy the great hallelujar sig i all evighet. annars har det varit en ganska händelselös dag, så som många dagar. det måste vara en av de bästa sakerna med att blogga. de händelselösa, tomma dagarna får plötsligt ord och man måste ju säga något så något får man ju säga. fattar ni? jaja, med dessa visa ord går jag.

saker jag vill göra men bara inte gör för jag är så sämst

-messa tora och fråga om hon vill komma hit fredag/lördag kväll eller nästa vecka eller whatnot. (anges, don´t feel left out, you´re not. but I could ask you, and besides your life is chaos isn´t it?)
-fråga skrivargruppfolket om vi inte kunde umgås någon gång utanför skrivandet eftersom vi har så sjukt kul tillsammans.
-fråga linnsie när jag ska åka till göteborg.(detta borde jag faktiskt göra)
-försöka umgås med någon i klassen på fritiden.
-skaffa mig fler hobbys. seriöst.
-ta kontakten med olika blinnafolk som jag totalt har ignorerat de senaste typ åren men som är jättetrevliga.
-få mer liv. för snart kvävs jag!

and no you can´t have my number, cause I lost my phone!

hejsvej!
så, det här blir nog ett ganska gnälligt inlägg. bra då att det började med ensemble! Där spelade vi signes låt, dark places, och försökte få ett arr på den eller vad man säger. jag var lite a waste of space, men det gjorde inget.:)

svenskan däremot var sääämst. det beror på att vi har en så rolig uppgift. vi läser som jag har sagt oedipus och ska redovisa den lite hur vi vill. en fri uppgift på ett ämne jag verkligen brinner för (antikens grekland). och vad säger de? "vi gör det enkelt" "vi förklarar historien och allt konstigt" "jag fattar inte budskapet". jag orkar inte. jag ville göra något roligt med det här. men, nej. nej såklart inte...och gnället fortsätter efter engelskan(som var tråkig)! lång håla. 2,5 h. alla andra hade lektioner/repade. så först blev jag "barnvaktad" av viktor och aron och sen satt jag på en stol. kul. jättekul. och det kommer med all sannolikhet bli en rutin. underbart. det var spanskan också. underbar alltså. veeerkligen.:( men här är jag nu, och har fått min älskade mobil tillbaka efter en expedition till en taxi...också yay. och nu ska jag göra nåt. vet ni nåt kul? jag mår bra. xD jaja här kommer gårdagens och dagens fail.

gårdagens fail (Linus)
"trappa. ett steg, två steg, tre steg, fyra steg, fem steg, sju steg..."

dagens fail (moooiii)
Linus spelar gitarr, men elin går och tar en annan gitarr och spelar samma.
"men nu kan du ju!"
"va?"
"nu spelar han mycket bättre!"

if you love me, won´t you let me know?

hai!
denna tisdag började med frukosttalkande med Onna, vilket var lika underhållande som alltid. jag hade sen historia och matte, vilket var lika fail som det låter, och så även kultur och idehistorian. hade sen gitarr där jag spelade imagine (:D) och sen sång där jag jsöng coldplay och adele. för att elisabeth är ganska awesome ändå.:D åkte hem, gick vilse i trädgården till Hannahs allmänna glädje och uppgivenhet, läste och tittade på idol. nu ska jag snart sova när jag har läst lite till och filosoferat om stilar med Hannah. detta ämne tar aldrig slut, för det finns ju ingenting att göra åt det. ge mig en stylist någon?;)

omvänt kärleksförhållande; teaterstycke av Emma Rävås

”Det måste sluta innan det börjar.”

”va?”

”så jag gör slut.”

”känner jag dig?”

”ja, det gör jag! Slut, gör jag. Fattar du? Så du kan dra åt helvete!”

”visst…”

----

”här är nycklarna. Vi är där nu eller hur? Tycker inte du också det?”

”jaså, det är du igen.”

”så nu kan du komma in när du vill. Bra va? Vi kanske skulle hitta något eget snart också…”

”alltså vad är det för fel på dig?”

---

”vi hade det jättekul igår eller hur? Så himla fin middag!”

”jaha, jo, javisst.”

”och efteråt…”

”oh God spare me.”

”jag har kvar rosorna.”

”snälla bara låt mig vara…”

---

”varför har du inte ringt mig?”

”ja varför tror du?”

”vill du inte fortsätta relasionen?”

”alltså, alltså…nej skit samma du lyssnar ju ändå inte.”

---

”vill du gå ut med mig?

”nej…eller…jo vad fan. Vi kör på det.”

men Niklas...

mycket fin skrivlektion idag må jag säga. Hugo obsessade över pizza, Malin var där och gästade och jag skrev ett teaterstycke som jag spelade mot hugo. det blev faktiskt riktigt bra. snart blire idol i linköping och vad det än var och sen ska jag typ...spela gitarr (måste. måste. måste!) och duscha och allt vad det heter. goldengrove är den bästa boken eeeeveeeer. typ. jag älskar den. <3333 och...nej, det var väl det.

why hello

idag har jag minsann varit duktig och märkt upp alla mina böcker med min märkpenna. det blev mycket bra, fastän jag låter som en idiot på alla etiketter.;) nu läser jag goldengrove, för den är awesome, och tar det lugnt eller vad man säger. ska sen på skrivning och allt möjligt, och jag har ont i huvudet! varför har jag det hela tiden?:( jaja, godnatt.

inget kan gå fel när inget händer

igårkväll/natt efter att jag gick hade vi en fortsatt fin tid i någon timme (I know.). Hannah skrev fina låtar om att jag skulle stanna(<333333333333) och sen körde vi ännu en omgång av anything I can do, you can do better. jag var the pro på att rimma, iallafall i början.:d min favorit var nog "I didn´t hear!" "that´s what I feared." :D jag försökte sen singa henne to sleep, men det gick inte så bra efter som hon fick nåt i ögat och jag slutade en sång innan hon hade somnat.:( men fint var det. nu idag har jag inte mycket planer, rättare sagt inte en endaste en, men det gör ingenting!:D

I love paris in the rain

haii!
nu sitter jag och hör Hannah sjunga dashboard och gnälla över sin nasala röst. nu skrev jag så högt så jag hörde inte att hon sa att hon älskade mig. xD nu sjunger hon fray iställe. bra låtere, för hon ha sångdag. jag har också sjungit, hör och häpna, på sångcirkeln vi hade med onna. men varför övergav hon refrängen? jaha, hon kanske typ äter sin mat. man brukar göra det med mat. jaja...

jag har idag minsann sett "midnight in paris" med pappa på bio. vi åt pizza på mårtens, fast vi skulle ha gått till ming palace :(, och sen såg vi alltså filmen (nääähääää). nu missade Hannah tonen, säger hon. vi tyckte iallafall om den. den var skiiiiiiitbra. hade precis den där fina känslan som jag älskar och var lite lagom oväntad utan att vara oförutsägbar. för det där makar sence. och vad sjunger hon nu? jahaaa, hon sjunger ever you every me. som inte borde heta så! det makar iiiiiingeeeen sence det heller! nu kanske jag ska sluta yra, så godnatt kära och kom ihåg; stolar är också farliga! de kan stickas! folk

folk är galna och jag är glad

här är det lördag, och det är det väl där du är också kan jag gissa. om det inte hunnit bli söndag, måndag eller någon annan random veckodag. men iallafall så har jag pratat lite med onna på skype men nu är hon och fikar så jag gör det ej. och Hannah svarar inte när jag försöker väcka henne vilket jag gjort i en och en halv timme nu! *growl* ajaaa. jag kikade mest in för att delge mig av lite citat.

erik dissar tatiana #1: hon är en hemlig kgb(eller vad det var)-agent som är ute efter att förstöra för sverige!
#2(till vår idrottslärare): jo, hon är lite muppig...

#3: nazziana! (lååågt, I know, men jävligt fyndigt.)

sara gnäller: jag vill ha energi! jag vill ha kaffe!
jag: vill du ha en kaka?
sara: nej jag hatar kakor! jag vill baka!

because you just surely care tons

-jag skämdes massa för victor, men han var söt och "relativt kille". obetalbart.
-antonio var läskig. men jag känner nästan honom. så det gör ingeet.
-Hannah är sötast i hela världen och jag älskar henne!!!!!
-amy diamond växer hela tiden...och det syns faktiskt! (hon var med i doobido förra veckan tydligen)
-Michelle har börjat fråga ut mig angående satan. bara för att jag klagar på henne och säger att han inte är involverad i hennes suffering. ah fuck it! :(
-klockan är freaking halv två, hur blev den det? jag är för trött för detta! godnatt flundror, ankor och andra väsen och oväsen.

nu tycker jag att jag kan få en kram idag!

mycket bra dag, eller det blev väl det. i skolan var det ganska intetsägande. vi var på historiska museet där jag outshinade alla i antikkunskaper och hade hemsk matte b. bläää. men sen gick jag och fikade med sara, som var hemma när jag kom (:o), och vi pratade om allt möjligt. jag mår sjukt bra när jag är med henne och hon förstår så himla mycket! rubriken är sagd av henne för övrigt. hur fint? :) nu är det till att läsa nytt kapitel i yet another harry potter movie parody (<333), äta när pappa har handlat och lagat och sen se idol i lund om pappa vill se det med mig vilket man ju aldrig vet.;) men hoppas kan man ju alltid!

fool-christopher moore

Det visade sig efter att ha läst boken, att den är grundad på en shakespeare-pjäs. det borde man nog ha känt till, verkade det. det den handlar om hursomhelst är en "fool" alltså något i stil med en clown som underhåller det brittiska håvet. men intrigerna är helt otroliga (verkligen. man tror det är över och så kommer det mer!) och pocket (så heter han faktiskt) blir plötsligt myyycket mer än en fool. det som är så fantastiskt med "fool" är att vad som än händer kan man alltid vara witty. folk dör och han bryr sig inte nämnvärt utan skämtar vidare, för de var ju faktiskt onda så vem bryr sig? dessutom det underliga hatkärlekförhållande folk har till pocket. "I will have you killed!" "you will be hanged for this!" sägs abnommalt ofta, men ingen sätter någonsin sina hot i verket. vi lär i boken känna de tre prinsessorna, the bastard edmund (heter han genom hela), pockets efterblivne lärling, den smått obegripliga kungen med mera med mera. detta är en av mina favoriter med moore, helt klart!

det här är emma som har genomlevt ännu en torsdag

ja minsann, det har jag. det troddes inte.;) denna dag har bestått av wasted idrott, ganska wasted gemu, sjukt wasted svenska och historia vilken jag på egen hand wasteade.:D här hemma har jag ätit (jag älskar att äta och idag har jag varit sugen på hur mycket som helst!), umgåtts lite med sarabarn, pratat med Hannahmänniska och uppfunnit ett nytt användbart ord (klonka) och läst en hel del. och jag har lust att gå och ta mig lite kakor i skafferiet. men tänk det har jag redan gjort idag så det kan jag inte göra! äsch då. vad ska jag nu hitta på? jag ska läsa klart en bok, och sen inte göra mycket antar jag. godnatt good folk!

too tired for this, I just realised

jag var alltså, hör och häpna och fikade med sb idag! ramklints gick vi till och pratade om hennes nya jobb, min nya skola (jätteny också xD) och alla gamla tunaminnen så som gardiner på skärmen med mera.:) det var väldigt bryvärt och det kommer garanterat hända igen! här hemma har jag talat med Hannah, ätit myycket god klyftpotatis, slutligen valt låtar (det kanske jag sa i förra inlägget?) och haft det bra men lite tråkigt. torsdag comin up, och det känner jag då inte för. orka torsdagar. men sen fredag, yaay!;)

eller också var det jag...

nu har jag varit och återsett certec och kirre. jag skulle testa lite nya fantomgrejer, men allt...gick sönder hela tiden. jag var så himla duktig och gav allting dåliga vibbar. kirre tror att det var tekniken det var fel på, men detta tror jag knappast. det är alltid jag.;) efter det har jag ätit med far och kollat lite på youtube. ellie goulding har gjort många coola covers märkte jag. jolene, heartbeats, only girl in the world (:o) och be mine (med erik hassle :o). jag älskar henne. och slutligen: är detta random-sms-till-emma-dagen på något sätt? vad menade du med ditt random sms om the real group, agnes?:s

maybe next time I´ll look before I fall

igår var väl en dag som alla andra, och lektionerna var dryga. jag såg typ inga "kompisar" på hela dagen, undrar var de var någonstans? jag började också med sången och gitarren igen och sjöng coldplay och spelade imagine. sen bestämdes det om klasskonserten men jag orkar inte dra allt det, och hemma såg jag på idol, lukas åt upp alla våra brownins (och fick åka in till veterinären och spy utav helvete...jag var inte där. lucky.) och jag umgicks massa med failjen. sen har jag hamnat i en massa mög och jag vet inte hur jag ska ta mig ur det, men jag ska tänka på någonting annat och försöka. det är ju det enda sättet man kan klara sig. nu ska jag lyssna på creation och må bra. så det så

energier

jag har tänkt på en sak senaste tiden, och det är vilka skrämmande mängder negativ energi jag besitter och spyr ut över allmänheten. det är otroligt onödigt, och allra oftast helt ogrundat. det är ganska sorligt, tycker jag och hemskt att man kan hata människor som verkligen inte gjort mig något. och bara så ni förstår mig rätt, jag kommer inte sluta hata allt det här (men lite dock) just nu, jag är inte en bättre människa nu än då. antar jag. hursomhelst så är detta in lista med, typ, ursäkter.

-dora clarksson. vad gjorde hon mig? jag kom att tänka på detta igår, och det var det som inspirerade mig. hon tog tildah ifrån mig. men var det hennes fel? men nej det var det inte. hon menade väl aldrig att göra någon illa vad jag minns. vadå ta ut sin ilska!
-amina nazzer (om det nu stavas så). ungefär samma anledning. att jag inte gillar henne nu är en helt annan sak, eftersom hon förtjänar det och mest eftersom det inte tar någon energi att ogilla henne.
-iris black. enough said.:(
-dissneychannelfolk och justin. men gud låt de göra sin jävla mögmusik för sig själva och blanda inte in dig själv. kay?
-danskarna. och detta är svårt att säga. men de är inte skyldiga till något. låt de vara.(vem lurar jag)
-slutligen lily evans. o-m-g. vad gjorde hon för fel mot någon? är det plötsligt okay att kalla någon hora för att de inte vill ha en speciell kille? vad är det för sjukt resonemang? ska jag börja hata alla som dissar folk i verkliga livet istället, speciellt när de har en sjukt vettig anledning? det är bara sjukt emma! sjukt!
(och ja, om ni tycker att jag är lite preachy det senaste, så...ja det är jag, men jag försökerinte vara cool. lovar.)

are the benches comfy in the flames of hell?

igår var det alltså skrivargrupp som gälde, om ni ännu inte vet såhär evet tre och ett halvt år, och där skrev jag en dikt om vad alla sa. det började med att hugo sa "walkman" och jag skrev "en vandrande man". då förstår ni nog hur jag höll på sen.;) och nej! jag kommer ha ont i halsen imorgon. jag får ont när jag gäspar. jag kommer följa grupptryckeeet! bläääeee. men hursomhelst, så hände det en annan lite hemsk sak på gruppen: en viss demon syntes! I know right. då är det ju lite spännande...vad är det för någon jag försöker dölja med henne? det är ju inte satan, det var nemligen hugo som lockade fram henne. hur hänger det ihop? kom igen och berätta! jag är förvirrad. annars igår var det mest idol som gälde, och att skratta åt den ryska grabben och att sen prata med Hannah vilket liksom inte blev som jag hade tänkt mig. för att uttrycka det fint, vilket man ibland ska göra eller nåt.

slutligen, agnes: jo mitt liv är fint när jag inte är just i skolan. där är det ett mög-liv. tycker iallafall jag.:(

blääääeeeee

igår såg jag på idol, som tydligen började lite randomly, och antonio som är saras klasskompis och whatnot kommer att vara med! yay!:) och idag har jag haft spanska, mått förjävligt ("I hate my school, I hate my class consert and everything sucks!"), läst gamla rowlingfanclubsaker för och få tiden att gå och typ svultit ihjäl. när kommer pappa hem och ger mig lunch, tro? liksom klockan är snart halv ett! *gnäll* seriöst jag är sugen på mat. köttbullar och makaroner, är jag sugen på. det är kanske lite konstigt och sådär men...vad gott det vore. eller bara freaking mat! mmmmmaaaaattttt. och jag vill inte till skolan imorgon för allt vad jag har och vill och jag vill inte och jag vill inte jag vill inte! fin mening. men ble.

who was that girl, I know for sure it wasn´t me!

allmänt bra dag som ni nog gissar efter hur mitt liv är these days (undantag: skolsituation). jag har på den bra dagen varit med sara och fikat i stadsparken där jag åt en meeegagod sockerbulle och det var varmt som attan och hans väldigt mystiska små bananer. ingen vet varför han har bananer. ingen. annars har jag ätit mat, läst fanfics, pratat med en sjuk och oerhört söt Hannah, sjungit för lite mellan varven, stört mig på ljudteknikgrupper jag inte fattar hur man ens försöker fatta och typ...äsch ni vet ju att jag gör sådär lite varje dag.;) jag har helt ärligt ingen lust att blogga, över huvudtaget, så varför gör jag det...? dagens fråga och sådär. nejmen godnatt allihop så ses vi imorgon!

jag börjar nästan bli rädd helt ärligt

är det normalt att må så bra som jag gör i vissa stunder nu för tiden? det är som att allt jag gör blir 100 gånger roligare hela tiden. x. ska jag snart fika med sara och jag är typ euforisk för detta. är det ensamhet tro, eller vad är det? inte för att jag klagar direkt. det är himla trevligt. bara intressant. sen om det är normalt ska man ju inte tänka på, eller när man mår bra är det väl helt okay kan man tycka. mest när man mår dåligt, då ska man iiiinte göra det. fast det gör man. och regina sjunger som en tomat, om sådana sjunger, och några stämmor kan jag än inte ta märkte jag. det är nog det jag är sämst på av allt i hela världen, förutom typ...matlagning, städning, konflikter, självinsikt (oftast), huvudklang och lite annat. bra att jag sitter och mår massa bra och skriver allt jag är dålig på. hur funkar jag egentligen? är jag så invand vid att gnälla att jag faktiskt inte vet hur man inte gör det? det har jag aldrig tänkt på men det är ju typ så. jag måste alltid gnälla, för det är ett konststycke jag verkligen kan. är inte det lite sorgligt?;) äsch, vet ni vad, nu ska jag gå och läsa lite innan jag vandrar om itne sara är för tidigt förresten det brukar hon ju vara slog det mig. det gillar vi.:)

random english ranting at night

sometimes I´m feeling like there are just too many words. is that normal? like, so many words and sentenses and thoughts and stories and opinions all over the place. so I try all these outlets; this blog, people, novels, poertry in a poetry blog even and a writing clas. but I am seriously choking on them and this isn´t a winy post, if you were wondering, I´m just telling. like when I watch standup comedy or such, I die to be there! just to talk! I could say so much! I don´t know what, not really but I wanna sit with someone right now and just talk all night, drink coke (I want some. real bad. just for your information.) and just talk and talk and talk and they´d care about my tales and thoughts and laugh at my jokes and shit. it would be wiiickeeed. however...I am tonight reading a very werid fanfic where harry is a drug adict. like wtf? why did I read this? but it was fun and stuff. and still is. and I keep getting ideas for epic hp fanfics! I wanna write them! I get slash ideas, though, which is rather peculiar...since I don´t enjoy it that much. agnes is rubbing off on me. and I have not eaten any dinner, if anyone wondered which no one did. and regina is making extremely weird sounds and I wanna be an artist and do stuff like that. I can imagine my style, actually. sort of folc-ish, with some country touches and loads of guitars and piano and violines. and weird english axents when I feel like it and very schizo music. how is that spelled again? and I would want my lyrics to be those smart ones about cool parts of life. because I think music would be the best outlet ever. someone could actually care. cause who seriously reads poetry and random novels? well not many do. and it buggs me like, tons! and now blogging bored me so I´ll go back to gettin stoned with the chosen one. because that´s not fucking crazy at all, no no it isn´t.:D

hellre en sverigedemokrat i landskrona eller tio i riksdagen

hejhejhej!
nu har emma varit på humorfestivalen igår och idag. vi tar det från början, för det brukar vara bäst, och det började med simon svensson, lena frisk och thomas pettersson. Jag har satt mig i sinnet att alla komiker ska få ett citat minst i inlägget, och det kan alltså ta sin jävla tid att skriva! just nu funderar jag på vad för kul lena sa, eftersom jag har försvarat henne en del. alla dissade henne. vad sa hon isåfall? vi tar de andra två först så ser vi sen. okay?
simon: nu ska jag berätta något riktigt konstigt. det är så konstigt så till och med harry potter skulle tycka att det här, det var jävligt konstigt. (det han skulle berätta var att det flög en and rakt in i hans ansikte och den dog. ddet var för övrigt inte sant. alls.)
thomas har peptalk: man ska vara gla och vara nöjd med det man har. de på idol till exempel, de sjunger jättefalskt och så blir de jätteledsna. men du kan ju inte sjunga fan, gör nåt du är bra på istället!
okay jag har kommit på att det finns ett par pojkar i nästa förestälnning som jag seriöst inte kommer ihåg ett ord av, så vi låter lena vara. men för att hon inte ska känna sig mobbad, så kan jag säga att hon och sara kan bonda i en klubb som heter "vi som går för långsamt med våra högtryckstvättar".

aja, sen gick vi med cia och johanna och åt pizza/glass/äta alla andras mat (jag) innan "norrländskt" med en massa norlläningar. där var det fyra personer: elin norden, någon grabb som kan ha hetat niklas (vet ni, jag tror jag var trött.), ola söderholm (vem fan är det? justeja! det var han som såg ut som björn gustavsson, vad sa han?) och ronnie eriksson (inte onnas pappa). som ni nog fattar blir det bara två som representeras, men det en del; elin är ju med i rubriken och allting.
elin: jag köpte en sån här portabel dvd häromdagen. vet ni vad jag fick med? en fjärrkontroll...
ronnie: så, allihop, framtiden. är ni för eller emot?
ronnie: min kompis, han skulle ta livet av sig genom att hoppa framför tåget. han frös nästan ihjäl!

vi går över till denna fina dag, som började med q.i (det jag också såg i våras fast då hette det nåt annat). där finns det väl inte så många citat, efterso mdet inte var ståupp, men grönland kommer alltid ligga mig lite närmre om hjärtat alltså. och de stälde frågan "vad hände den tjugonde februari 1753?" och svaret var "ingenting alls". om ni vill veta det är, så kan ni se det. det går på engelsk tv och skit. där är stephen fry programledare, och han är för pappa vad annika är för mig. en smärre obsesion alltså. påtal om annika, så kom elin från östersund! hon lääät som hon. *fangirl-moment*

sedan åt vi på saluhallen, satt och drack cola på någon random uteservering och hade det hur bra som helst (sol ju!!!) innan vi såg "bara brudar" vilket ironiskt nog blev smått avbrutet av brabben bakom oss som förde ljud. där uppträdde iallafall elin igen, yvonne skattberg, ann vestin och elina...nåt namn man inte kan uttala. elina blir nog inte representerad, för hon var dryg. det var ann också men hon blir det nog ändå.
yvonne: jag såg alla barnen leka uppe i ett träd häromdagen. alla satt högst uppe utom en som satt där nere. jag tänkte "mobbing!" och kollade om han var okay. "jadå! vi leker hyreshus, jag är första våningen!"
ann: jag ska stämma träff med sj:s chef och sen komma tre timmar för sent!

det sista vi såg idag var, faktiskt, ganska gripande. "en jojo-bantares bekännelser". mer en föreläsning, men roligt ändå. och så sjukt bra! fast jag tyckte hon skulle prata om alla vi som blir anklagade för att vara anorektiker! vad är det för skit att säga egentligen? då har man ju plötsligt någonting att förlora! förstår itne varför detta aldrig uppmärksammas. hursomhelst, ska jag gå nu och ha det fortsatt bra! kärlek till alla och whatnot.

kojote blu-christopher moore

detta är nog moores konstigaste bok, iallafall av dem jag läst. den handlar om sam hunter (eller...?;)) som jobbar som säljare och när boken börjar blir besökt av en random indian...som skrämmer livet ur honom av en massa anledningar. början av boken är bara helt sjuk, men det börjar maka sense efter ett tag. i boken figurerar även en tjej med ett random namn jag inte kan stava och hennes unge, massa indianer och gudar, minty fresh (finns även i a dirty job, kärlek till honom) och en massa konstig humor. inte en av moores bästa, verkligen inte, men den blir bättre och håller ihop snyggt.

det är bra och sådär men...

...jag vill ha ett liv. fullt av människor och platser och upplevelser och leenden. det blir bara mer och mer uppenbart att jag inte har det när jag går bredvid som ett spöke i skolan, pratar och ler men finns egentligen inte och jag vet av erfarenhet att om jag väntar i ungefär två år (alltså nu ungefär ett år) ska allt bli bra och jag ska ha vänner. men ska man alltid behöva vänta sådär länge eller? är det så? ska man avkäna sin tid som spöke innan man kan bli älskad? och så tänkte jag att om tatiana drar åt helvete kommer det bli mycket lättare och det blev det. i våras var allting så himla fint och jag hade kul och whatnot men nu är det bara jobbigt och tatiana kommer och kallar mig emutchka (det stavas så klart inte sådär...) och säger att hon älskar mig (:o) och bara vill hjälpa till! och jag behöver ju verkligen hjälp men inte från henne, hur ska man kunna säga något sånt? nej, från någon som kan teknik och kan ta initiativ och förstår mänskliga signlaler. och hon får ju ta all min skit för så fort jag är henne betyder det ju att jag inte är med någon annan och att alla är borta och jag påminns om hur jag beroende jag faktiskt är; om folk går, kan inte jag gå efter om jag inte vet var de går. men liksom, åh, märk att något är fel kanske. jag behöver en fucking förändring från någonstans. men liksom är det verkligen för mycket begärt att vilja ha någon som väntar på en, blir glad av att se en, vill göra något på fritiden, ger en sitt nummer och typ bryr sig? jag trodde att folk brydde sig om de ledsagade mig, tog mat åt mig (kan inte göra det själv vilket är rätt sämst) och pratar med mig. men jag har kommit fram till att det inte alls är så och det är bara sämst. är det verkligen så svårt att tycka om mig? vet ni vad det tror inte jag! så säger folk "du får bjuda till" men hur mycket tror ni jag känner för att fråga någon om de vill ta en fika eller något (det verkar vara det man ska göra) när jag inte blir glad av att vara med dem och verkligen inte känner mig uppskattad? vad missade jag? jag vet inte om jag gör allt för stort, det är så himla svårt att veta men måste man veta det? jag vetefan. men den här konsertgrejen var verkligen en markering på att ingen egentligen behöver mig och samma när michelle säger "vi är nya spanska-buddies" till josefin när jag, som hon faktiskt umgås med, sitter bredvid. alla dessa små saker som bara visar att jag lika gärna kunde stannat hemma. oj, hoppas ingen i min klass typ råkar hitta detta det vore ganska...mardrömslikt. och jag mår för övrigt helt okej idag. det trodde ni inte va? xD

if you´re all that you´re cracked up to be, Sylvia come and sit with me

Så går meningen jag nyss försökte sjunga, men jag harklade mig lika vackert som tanten jag brukar åka med om morgnarna. jag klarar knappt av henne. hon har liksom konstant slemm i halsen som hon rosslar runt och hostar och pratar så man tror att hon är uppstånden ur en av mina mardrömmar eller någonting. för sånt har jag verkligen svårt för. uuuusch. tyck synd om mig, för typ alla jag åker med är gamla cenila tanter. förutom igår för då åkte jag med joakim! läraren på katte alltså. men jag vill åka med rickard någon dag! det är ju typ mitt enda hopp om att träffa honom. oj vadå dramatiskt. "mitt enda hopp" ;) men jaja om typ 20 minuter ska jag ta mig till skolan och ful äckelkör. jag hatar kör just nu. massamycket. men jaja, nu ska jag väl avlägsna mig tror jag bestämt.

så glömde jag nästan och blogga!

hejhej!
idag började jag med gemu som var riktigt trevlig; vi spelade lite olika saker och jag gav upp och sjöng till sist. vi spelade en jazzversion av zombie. hur awesome är det? och 3 z i samma mening är också fint. det är säkert felstavat bara för det...jaja. efter det hade vi idrott där vi hade stadsorientering och det var mycket trevligt. jag fick veta att en klasskompis minsann också är bi/lesbisk (och jag är officiellt doomed! först för att alla freaking är det, och sen för att jag tänkte att "tänk om hon inte är utkommen och whatnot" och inte skrev hennes namn! anonymitet skall döden dö!) och Liv var da pro med kartan och allting annat. hon är söt hon.:)

efter lunch läste vi mer oedipus där vi fick veta att hans adoptmamma hette merope vilket jag och victor fann mycket unerhållande. det var allmänt kul, men det är var inte historian och alla timmar jag har spenderat här med datorn och till och med pluggat! I know right?;) och imorgon ääär det freeedaaag! det är allmänt uppskattat, och Regina sjunger här att någon next door fuckar to one of her sooongs. det måste vara bland det mest brilliant ever. och emmy ska nu klaga på att bli förlovad, fast det fattar man verkligen inte om man inte vet det. sen fattar man. logiskt nog. och nu ska jag minsann hitta en bok och gå och lägga mig i min kära säng och sömna sovis.:) godnatt mina kära vänner och fiender!

you´ll go back to her and I´ll go back to black

nu är det nästan lite synd att det där inte är ett dugg sant, för det var så oerhört kul! men nu har ju Hannah inget (kvinnligt) x och jag har inte för avsikt att gå tillbaka till någon dryg människa som förresten enligt mig fyller år om tio dagar kom jag på nu. för idag är det första september så om...tre timmar typ borde det avgå ett tåg mot scotland! fast...näääeee. men det är min första tanke i ämnet. och snart som fan ska jag åka till skolan och ha gemu och allt möjligt i mitt megasataniska hår som jag inte orkade tvätta igår. det var länge sedan jag bloggade om mitt hår, kände jag. det kräver ju sin egna lilla bloggquot. för det är ju så oerhört monstruöst spännande. jag borde gå snart. jag vill itne gååå! jag har ingen lust. ingen lust alls. ofta sara gick upp nu? när börjar hon egentligen? sen när har de sovmorgnar på lel egentligen? på lel ska man ju aldrig få något okay alls i sitt schema tycker jag. jag ska ju alltid vara awesomeare än lel! de ska lära sig mer, vi ska ha det lättare. detta är jordens eviga lag! och jag borde verkligen gå! taxin går om...8 minuter. men orka alltsåå. istället ska jag lyssna på miss lee när hon sjunger om pease & love. jag ska skriva en låt om malmöfestivalen. som jag drömde om inatt tror jag? :o skulle se nåt band där och Hannah blev jättearg på mig för att jag stängt av min telefon när det var nåt viktigt som hände. hon hade ringt 78 gånger. detta hade jag helt glömt bort! tänk vad jag känade på att inte gå än eller hur? 6 minuter. emma du är sämst som inte går men det vet du nog redan. sämstigast i världen. så nu ska jag bannemig göra det!

RSS 2.0