Smält mig till glöd, som bergen i sagan, älska mig röd om kinder och haka

Rubriklåt: Smält mig till glöd med Sofia Karlsson, en kärlekig låt jag hörde på tåget <3
 
Hej från Stella-hemmet! Hon betalar räkningar och vi lyssnar på bruce (tyvärr), så jag passar på att blogga lite. Igår åkte jag ju hit, och först åt jag lunch på asian express med pappa. Vi diskuterade tidiga barndomsminnen (typ när pappa tappade bort sin keps, tydligen ett stort trauma) och efter en lång väntan (vi var tidspesimister) satte jag mig på tåget. Där...ja vad gjorde jag där ens? Jag läste ointressanta saker och tittade på läskiga saker på youtube, och sen kom jag fram, så det var ju effektiva fem timmar absolut. Jag menade produktiva men jag orkar inte ändra. Jag åkte ut till husby och där var en Stellla, och vi åt fryspizza och tittade såklart på massa felix. Älskar att hon har blivit ett Felix stan <3 vi lärde oss låten oljetwist, började kalla folk för lilla loser efter en annan recension och hade de bästa gos-tiderna. <3
 
Sen sov vi hela dagen idag, för det får man, och Stellas diskmaskin blev installerad! Jag döpte den till Vega, efter snyggingen i den rimliga filmen frostbiten. Och vet ni? Ikväll ska vi äta chokladpudding med grön grädde! Det är ju halloween liksom!

He says his body's too old for working, I say his body's too young to look like his

Rubriklåt: Fast car med Tracy Chapman, som hyllning till Lilla som sjöng den idag på ett coolt gig! Serri det var coolt just trust me.
 
Hej från mig igen! Jag är lugn från min speedadhet, men hann boka biljett till stockholm. Sååå jag åker imorgon. Så blev det bara. Men jag ska blogga om mitt lilla life, och till slut kom jag till malmö ändå. Inte när jag hade tänkt, så nåt skriv blev det inte, men jag mötte upp Lilla på family pub för pizza och billigt vin. Det var fotboll i hela stan och även på puben, men det var hur mysigt som helst. Älskar sunkiga pubar så jävla mycket you guys. Vi åt pizza med mycket passion, jag berättade en thrilling tale från reddit med dialektbyten och allt, vi peppade inför hennes klippande till kort hår (nu har hon kort håååår!) och sen pratade vi jätttelänge om hur vi vill tolka olika låtar. Det blev idéer om en låt om handikappersättning, mycket hiphop-idéer, kör-pepp och ja, a lot of it was super gay kanske eventuellt. Vi hade det allmänt kul (bra skrivet emma) och åkte hem i tid, och sen sov jag.
 
Jag vaknade orimligt jävla tidigt av en kaos-jossa, och när jag äntligen efter några timmar somnade om drömde jag freaky mardrömmar. Jag drömde att jag vaknade och gick upp, men datorn spelade massa musik och poddar och skit och jag kunde inte stänga ner fönstren. Gång efter gång vaknade jag och mer och mer var konstigt: plötsligt stod en stor skärm på mitt golv och en halvdrucken ölburk på mitt skrivbord, det gick inte att kolla vad klockan var på något sätt öht och allt var fucking kaos. Mådde seriöst skit när jag vaknade på riktigt för jag trodde inte att det var legit. :( mennn jag bokade huvudstadsbiljett! this bitch kan inte hålla sig ifrån stockholm så kan det va. men hörni nu vill jag sova!

Natten är vacker och du är som natten och jag är en vinnare igen

Rubriklåt: Händerna mot himlen med Petra Marklund, men det vet ni redan. Vi ska prata lite mer om den sen. Tror jag.
 
Hej från en kall och iriterad Memma! Kall för att varför är det vinter, iriterad för att min telefon är en glappande liten bitch så jag är inte på väg till malmö nu som jag borde va. Lilla fick seriöst boka färdis åt mig så jag kan åka (den laddar nu så jag åker inte telefonlös jag looovar!). Jag är fortfarande glad, men inte riktigt lika manisk som igår thank god. Då åkte jag him medelst färdis, mer bestämt the old man, min bästa chaufför. Han är legit sjuk i huvet men han är min bro ändå.
 
Himma tittade mamma på how I met your mother, så då gjorde jag också det, och alltså...eeehh...det är en så sjuk serie! Jag gillar det: inte. Men sen åt vi middag och såg jubileum-så mycket bättre! Satan i gatan vad taggad jag var. Men det är ju hur rörigt som helst tydligen, så min struktur-hjärna går sönder. Despite this är jag hur pepp som helst! Miss Li fucking slaktar, folk verkar genuint ha roligt och orup...is there for some fucking reason. Jag hatar hans jävla fejs I'm sorry. Jag visste inte det innan, men han är en sån tönt och tolkade rubriklåten jätttedåligt! Men Timbuktu är med och alltså ni vet att jag är kär i honom va? Jag är väldigt väldigt kär i honom. No hetero men ändå. Jag var väldigt speedad hela tiden och babblade som fan, som en störig person, men idag är jag som sagt lugnare. Jag lyssnar på nya potterless (äntligen pratar de om film 3! I hate that shit) och snart ska jag och telefonen från helvetet ta oss till malmö. det blir nog bra, förhoppningsvis.

You never play by the rules, cause you're nobody's fool

Rubriklåt: Diana med the sounds, en så jävla bra och gay låt <3
 
Hej samt hå från en väldigt glad Emma! Om detta är pms nowadays så är jag fett down. Jag vill äta allt och mår bra, det enda dåliga är att mina boobs gör ont. (och att jag glömde min jävla medicin igår alltså sluuutaaa Emmaaaa!) Nu ska jag blogga om min gårdagskväll med skogiiis! Hon kom hit och vi gick till hemköp under rants om barnuppfostran och dåliga män, för att köpa förnödenheter så som julmust och choklad. När vi kom hem igen drack vi suröl, fixade mat och catchade up om diverse saker i våra lives. Vi pladdrade om sex som vanligt, hatade mansplainers, diskuterade bifobi, drack cava, lyssnade på queera låtar ssom brukligt och skrattade en massa. När all vår vätska sinat tog vi oss in till botulfs för att dricka lite mer vin och prata om rika älskare med hästar (en sån skulle man ju ha! eller njä...), tatueringsidéer och annat trams innan vi åkte hem och föll ner i säng / soffa. Då lyssnade vi på vår egen podd (lol) och lekte gissa fråga tänka, som vanligt. Vi skrattar så jävla mycket när vi leker det it's not even normal.
 
Sen somnade jag och drömde en hel film. Seriöst! Den handlade om en äldre kvinna i ett sjukt abusive äktenskap (hennes man behandlade henne som property typ) och sen kom hon in i sin gay identitet genom en lesbisk bar där hon hängde med massa unga lesbos (tex en gullig latina och massa andra randos). Det är det bästa jag har varit med om! Sen vaknade jag i alla fall och jag och Skogis pratade om heterotjejer och bdsm och sånt, och sen åkte hon hem. Jag har druckit massa julmust och chillat här hemma, och snart ska jag him. Men först har jag en skiva att lyssna på! Blue oyster cult här kommer jag!

Hon är allt för mig, jag är bara en i hennes publik

Rubriklåt: Satan i en ny dress med Silvana Imam, ännu en sån där vintage låt av henne. Vintage silvana är life!
 
Hej hej nu kör vi riktigt inlägg let's do thisss! Jag är ganska glad idag som ni kanske märker. Det var jag igår också, för först fick jag nyheter om boken (som kanske är superbra! jag hoppas det!) och sen åkte jag in till stan. För vi skulle se Systers kör konserta! Vi är i det här fallet jag, mamma och mormor och vi satt i en kyrka (som jag tydligen har sett mitt ex spela i, så nu drömde jag en läskig dröm om honom inatt, taskigt!) och kören sjöng. De sjöng till exempel the hanging tree, hide and seek och min favoritlåt esili! Jag tror den stavas så i alla fall. Jag älskar dennnn <3 och alltså deras kör är så bra. Alla borde seriöst se dem spela.
 
Efter konserten gick vi till botulfs, för vi hade bokat bord på pinchos men vi hade tid däremellan. Så vi satt under värmelamporna och drack ett glas vitt, och det jobbade en legit skåning där! Jag var i chock för det har aldrig hänt. Sen gick vi hursomhelst till pinchos, och där åt vi masssor. Jag åt som en jävla crazyperson. De har dessutom skaffat vanliga pommes där, finally! När jag sa att de inte hade det sa mamma "va? Vad gör vi här? Ska vi gå?" She is very good. Mormor var i chock över alla smårätter, vi pratade om en massa grejer, mormor gav oss en massa nyheter om släkten, vi åt goda efterrätter (men de har tagit bort mini-prinsesstårtan!) och jag och mamma kämpade med att ha beställt en hel flaska vin fast det var jättesmå glas (så vi var tvungna att fylla på hela tiden...mormor skrattade åt oss). Jag älskar pinchos hörni! Och i Lund har de legit bara snygga servitriser! mummms <3 Jag åkte hem och pratade med Stella jättelänge <3 och sen sov jag som en bebbe som vanligt.
 
Idag har mamma och pappa varit här. De hade med sig plocksallad (ica linero har legit den bästa plocksalladen basånivet) och sen fixade de min dumma tvättmaskin och dator, så just nu funkar alla mina teknik-grajor. jäää. Och snart kommer skogis! Jag har sammetströja på mig och är redo för life.

My mama thinks I'm grown but I'm really just little

Rubriklåt: Prisoners med Regina Spector
 
Så, som jag sa: min syster har i princip köpt ett hus. Well, det är inte ett hus, men det har en trädgård och till och med ett fkn uterum. Ett uterum! Sååå...vi är lika gamla och hon har snart en lägenhet med trädgård, som hon har köpt med sin pojkvän som hon varit med i sex år. Och de har en bil och en hund!
 
Och jag? Jag sover tolv timmar per dygn och kan inte ha hand om ett hem for shit. Minst en gång i veckan kommer någon hit och "rensar upp" och "fixar lite". Det är alltid något som är sönder eller fel eller så är det bara ett helt hus fullt av disk. "Du har ju en diskmaskin nu", säger alla. Yeeeaaah men så funkar det inte. Det är ju fortfarande disk överallt, det är bara lättare att diska den. Men liksom...it's so dark. Jag ser folk bli bättre hela tiden, saker händer i deras liv, och jag kämpar för att över huvudtaget finnas kvar. Även nu när jag har en bra period! Och grejen är ju att jag inte helt vill bli vuxen. Jag vill vara liten. Kura ihop mig i en famn och inte vara stor. Jag är liksom 25, det är ju vuxet på riktigt! Jag är en gammal person för fan! Folk har typ jobb och ungar snart! Och jag ba...bor kvar här i min etta och är ett levande skräp. Och detta är inget självhatsbloggning, utan jag bara känner mig så förvirrad om allt det här. Jag vill flytta härifrån eller nåt så något förändras men det går ju inte! Jag klarar mig ju inte själv! Jävla skit :( eh, ja, det var typ det jag skulle säga tror jag? I det här inlägget, anyway.

Vem har du blandat ihop mig med nu?

Rubriklåt: Hör dåligt fattar trögt med emil Jensen, en av de bästa låtarnaaaa <3
 
Haj nu ska jag blogga! Jag skriver detta under muta, till och med. Jag bloggar nu är du nöjd nu ungjävel? (Lilla ska skicka en sång till maj nu! Woho!) Och på tal om henne (nu syftade jag tillbaka till en parentes igen, dammit) var jag hos henne igår! Nej det var i tisdags skoja. What are days even. Men då var jag där och vi åt maxmat och firade hennes utkommande som flataaaa! Woho! Vi var väldigt roliga och exempel på detta är "om livet ger dig citroner, kasta pommes prites på det!", "drick min vän, drick sol och dohohohoft!" (jag önskar att ni förstod) och "vad heter det när folk slåss och tävlar? Slagerfestivalen!". Vi hade vår roliga dag! Vi sjöng såklart (vi sjöng "jonathan" ut genom fönstret och det var ett moment), åt kladdkaka, diskuterade allt från sugardating till twitter och sen sov vi. Systersov är bässst <3 förutom möjligtvis stellasov.
 
Igår vaknade vi och åt blåbärsgröt och hade det bra, och sen åkte jag hem och sov mer för this bitch is soving all the tid. Igår gjorde jag inte mycket mer än det, förutom att handla men det var inte jättespännande. Och idag har jag inte gjort mycket heller, eller ja inget alls. Pratat lite med Kiti, har jag gjort, och flippat ur över att min syster ba skrev under kontrakt på en lägenhet idag! Sjukt liv lever vi! Den har trädgård! Trääädgåååård! Med dessa skrik lämnar jag er.

I wanna hold you when I'm not supposed to, when I'm lying close to someone else

Rubriklåt: Back to you med Selena Gomez, förklaring kommer förutom att det är en redigt bra dänga
 
Hej och hallå från en trött memma! Tänk att inte vara utmattad at all time det vore ju superkul. Seriöst, idag vaknade jag vid halv åtta av jossan, var vaken till typ halv tolv och sen somnade jag till tre. Liksom att sova sju timmar ska vara helt okej, man ska inte känna sig som en zombie tills man sover tre timmar till! Det är inte normaaaalt!
 
Men igår var det damhäng igen! älskar att vi har damhäng oftare <3 Saga kom med hur många olika drycker som helst och vi värmde färdigrätter (och vitlöksbröd!) och drack bubbel och lyssnade på post malone. Vet ni vad jag älskar post malone. Han är en sån liten bitch men en sån härlig bitch också. Vi snackade skit om mitt ex (just med Saga gör jag verkligen det jämt och det är mycket underhållande) och analyserade ett taskigt skämt hennes kompis drog (jag var tvungen att ändra typ all kontext för att det skulle bli ens liiite roligt) och sen pratade vi jättejättemycket om glee. Vi brukar ju leka leken "vem sjunger denna i glee?" när vi lyssnar på låtar och det gick verkligen till nästa level igår. Vi skapade scener som gjorde att vi ylade och fick gåshud på benen av pepp (Santana och Brody som sjunger no lie! Rachel och Brittany som sjunger rubriklåten! Ni fattar inte men jag vill komma ihåg) och hittade på en ny karaktär och gjorde om hela slutet på serien. claine blev inte endgame. Jag var nöjd.
 
Vi drack drinkar, jag mest white russians, och lyssnade på fler dängor. Vi döpte om vår lista till damhängsdängor, bara en sån sak. hjälp heter det dengor? Nu blev jag stressad men orkar inte kolla upp. Vi sjöng mer än vanligt (jag återupptäckte min svenska översättning av en the weeknd-låt och Saga blev jätterörd <333) och skrattade som vanligt av Travis Scott, för han är alltid en tönt, och efter några drinkar och timmar åkte hon hem. Då märkte jag att Lilla har blivit twitter-kändis! Hennes tweet har typ tusen likes! Det var en bra tweet, men...lälp. Och på tal om henne, snart åker jag till henne så vi ses imorgon!

Allt du nånsin velat ha och mycket sötare än jag, men är hon bra för dig?

Rubriklåt: Bra för dig med estraden och viktor lexell, som jag och matte sjöng glatt igår innan jag åkte <3
 
Okaj, mina bloggbebbar och andra läsare som inte identifierar sig som bebbar, nu ska jag berätta om min kväll igår. Tanken var "äta godis och se på dålig tv", men så ringde jag Lilla för att höra hur läget var och hörde att hon skulle på musikquiz med matte och husse (ja vi kallar hennes föräldrar så). "Får jag fölllaaaa?" frågade jag, och det fick jag! Så jag swishade iväg till malmö och möttes av hela familjen som satt och åt massa spännande mat. Det blev en så bra kväll! Fläder-margheritas i glas med sockrad kant, jättttestarka kycklingvingar, en servitris helt i Lillas mak (moha måste ju nämna det!) och sen quiz! Jag, Lilla och Husse var laget "husse and the blindos" och Matte och hennes kompis var "matterina". Jag slaktade med kunskaper om hiphop och en massa annat, och vi kom på delad andraplats och fick konsertbiljetter! Wooooo! Det var en sån kväll när alla ropade och jublade en massa åt allt, vi sjöng "lila jegn" istället för purple rain (eller lilla jane, som husse tyckte vi sa) och "she's a woman eater", och Lilla...sa till dem att hon är lesbisk! Hon vågade! Är ni stolta över henne eller? Ni borde vara!
 
Efter quizet kom en random full dude och satte sig med oss och allt blev knäppt. Han brölade med i lustans lakejer och stötte på Matte och var kaosig, men sen åkte vi hem till västris. Jag, Lilla och Matte hann med en liten efterfest med "vino fino" som de säger och en massa bra prat innan jag åkte hem till mig själv. Och soooov. Bästa jävla kvällen på länge! Och nu är det snart damhäng, alltså livet hörni det är så braaaa

and you can want who you want, boys and boys and girls and girls

Rubriklåt: welcome to new york med taylor swift
 
Vet ni vad jag hatar mer än män? Okej, kanske inte mer än män. Men just nu hatar jag det mest av allt. Jo, det är heteros som tror att de är bra och inkluderande. Till exempel genom att säga såna här jättebra och fina saker: "kärlek är kärlek oavsett kön", "det går alltid att ändra sig", "varför behöver ni så många etiketter?". Vet ni vad de tror helt seriöst att det där ska göra oss glada.
 
Men de har ju aldrig behövt stå utanför jävla samhället! De tror på allvar att målet är att alla etiketter ska bort. Men nej! Att våga säga ordet lesbisk, eller bisexuell, eller ickebinär, är fan det bästa vi har! Och jag blir så satans jävla förbannat när de tror att det hjälper att säga att vi kan ändra oss. Och att det är okej. "Vi älskar dig oavsett", kanske de säger. "Det gör inget för oss." nähä kul för er men för oss gör det jättemycket faktiskt. Tänk om man bara kan säga "shit vad kul!" när någon kommer ut som nåt nytt? Kanske skåla tillsammans? Sluta säga "oavsett vad" som om detta var ett hinder ni kom över! Sluta säga att det går att ändra sig, trust me we know! Och vi kanske inte vill fucking ändra oss! Ursäkta alla utrop, men jag är så jävla förbannad just nu att jag vill sparka sönder något. Heteros, så här får ni göra när någon kommer ut för er:
-Var positiv, inte inkluderande utan positiv
-Fråga gärna om personen ser öppen ut, typ hur kom du fram till det här? Var intresserade!
-Våga inte ens andas om en framtid när de går tillbaka till det gamla. Det kan hända, det vet vi alla, men skärpning!
Så, kan ni jävla lära er tack? Skärp er på momangen!

Ibland är jag tråkig, ibland är jag konstig, det är bara att välja

(nästan hela inlägget skrevs i eftermiddags, men hann inte slutföras, så vanliga regler gäller. kvällen idag är alltså inte med.)
 
Haj haj från maj! Japp, ni läste rätt, en icke-låtrubrik! Sjukt. Och jag ska berätta om igår, för då åka jag till Malmöe och syntolkningskväll med team osby och helena, vår syntolk-kompis. Vi åt middag på hennes "pizzahak" och chockades av folket runtomkring (konstiga fulla män, more like it) och pratade om melodifestivallåtar, korkade seisar och en massa annat mojs. Sen gick vi hem till Helena och Annoushka sa rubriken, utan synbar anledning.
 
Sen satte vi igång att titta på syntolkad tv. Först såg vi veckans "alla för en", så jag hyllade josefin johansson och vi var generellt väldigt bra på alla grenar (särskilt Annoushka). Det blev sen en massa "blindbabbel" (älskar!) och tårta (eller tråga som jag först skrev, vad fan är en tråga), och sen såg vi "första dejten". Så mysigt program! Vi mobbade folk för att de hade hattar och kepsar (Helena) och för att de trodde att alla tränade och sprang (jag och Annoushka) och jublade högt när en gammal kvinna var sassy. Livet var på topp och sen åkte jag hem och sov som en jävla stock.
 
Idag har jag varit på lunch med min familia. Vi åt lax med citronsås och sen gick vi och kollade på (utsidan av) en lägenhet som syster är taggad på att införskaffa. Peppen! Hon var töntig och visade tramsiga tictocs, men sen åkte jag hem och fixade med mamma. Och nu är det natt, så ni får höra om ikväll när jag har sovit!

If you give me what I want, then I'll give you what you like

Rubriklåt: Give you what you like med Avril Lavinge, en lagom höstig och lagom destruktiv / dekadent låt (som såklart spelades igår).
 
Hej från en sliten Memma! Och en lila memma! Äntligen är jag en lila person igen <3 och jag och Anna N har haft en väldigt bra hårfärgningstid! Vi träffades i stan och gick till åhlens, för vi ville slippa åka till nova för att köpa färg. Och we were in luck, för det fanns lila färg där! Sen köpte vi vin och choklad och åkte hem till mig. Då blev det hårfärgning! Det verkar ha varit en bra färg, fast jävlar i gatan vad den slet på mitt stackars hår. Känner mig nyblekt fast jag inte är det. Hoppas efterbehandlingen hjälper.
 
Sen hade vi lagom kaosiga vintider. Jag ringde min årfyllande flickvän (som tydligen skrev en tweet efteråt om hur bra jag är, jag kanske dog nu när jag läste den), vi lyssnade på hurula och hade emotions, jag spelade min viktigaste av mina låtar för henne (av nån anledning...) och vi pratade och musikade till lååångt in på natten. Videos skickade till hennes familj så som ofta och till slut hade vi ett late night samtal med Simon (hennes semi-dude). Då ställdes viktiga frågor som varför han hatar Silvana, varför han hävdar att han är min platoniska brorsa (och vad fan en brorsa är om inte platonisk...hjälp) och vem Annas bror har legat med egentligen. Det var ett väldigt konstigt samtal tbh. Sen läste vi läckberg och sen sov vi, eller i alla fall jag. Anna inte mådde :( så hon åkte hem på morgonen och jag sov några timmar till. Undrar om mitt dygn någonsin har varit så här kvaddat? Seriöst, det är fan tragiskt. Jag skäms på allvar. Men jag är up and about nu i alla fall och ska snart lämna huset. Sorry for bad blogging osv.

lev så hjärtat ständigt blöder, nån försvann och nån blev över

Rubriklåt: Klassfotot med Linnea Henriksson och Lilla Namo, en ungdoms-låt som passar mitt mood och som jag hörde nyss yeah yeah
 
Hej och hå, nu försöker jag skriva det här inlägget igen. Det gick inte så bra inatt, så nu kör vi igen, och vi ska berätta om onsdagens bravader. Till exempel var jag hos psykologen, och då fick jag veta att hon 1) har rätt att sätta diagnoser, så hon kan göra det på moi, och 2) kan hjälpa mig med att få en sjukskrivning! Jag blev så upprörd när jag fick höra detta att jag började prata göteborgska. Lillas reaktion på detta igår var: "du gör slut på norrländska och blir arg på göteborgska, vad blir det sen? Ska du bli rädd på småländska?" vem vet, det kanske händer. Men nu blir det åtminstone lite förändring i mitt psyk-liv, kan vi hoppas!
 
Sen åkte jag till malmö för häng med Anna H. Vi hade skriv på espresso house och jag skrev nonsens och förberedde mig på podcast-times. Genom att läsa bok och anteckna! Kuuuul! Och när vi väl var klara var vi hungriga och törstiga, så vi vallfärdade genom regnet till bishops arms. Där dracks det vin och suröl, berättades historier om kiss i flaskor (fråga för den längre historien, eller googla, det finns på reddit), diskuterades separatism och böcker och hades trevliga tider. Har saknat annaaaa <3
 
Men igår hade jag ingen dag alls. Jag bara sov och sov och sen var jag tydligen vaken men då hände inte mycket. Jag pratade med Lilla om musikinspelningar och Kiti om...utgrävningsskedar (det är nästan äckligare än kiss-historien tbh) och surade över att jag är i ett distansförhållande, för min tjejjj fyller år idag och jag är inte där! Kränkt är jag! Men jag ska hänga med anna (N) nu i alla fall.

Drink my tears, I'm at your mersy; I love you most, but I'm not worthy

Rubriklåt: Holy med Zolita, en något destruktiv och lesbisk låt som passar boken jag läser
 
Haj från en Emma! Emma Rävås, till och med, eller...det vette fan. Men det är inte det vi ska prata om, för det orkar jag inte. Jag ska väl prata om livet, och sist var jag ju himma. Där åt jag korv med mos (nu lät det som att vi har installerat en korvkiosk i huset...okej det lät nog bara så i mitt huvud...) och vi tittade på svenska nyheter, och sen körde pappa mig hem under en massa prat om goth från 80-talet. Ibland hamnar han i ryck och igår var en sån dag. Fick nästan säga åt honom att gå när vi kom hem till mig för att han skulle visa olika låtar. <3
 
Idag är det knappt en dag. Jag har inte pratat med någon, insåg jag nu, och mest "tagit det lugnt". Lyssnat på musik, gått in i långa deep dives i sagda musik, och nu hinkar jag i mig juice och sträckläser en jävligt konstig bok. Rosenregimen, heter den, och jag tror att jag tycker väldigt mycket om den fast jag vet inte riktigt. Den är...besynnerlig, är nog ordet jag letar efter, och känns typ som rubriklåten. Jag längtar tills jag fattar den, om jag nu någonsin gör det. Men ja, det är det jag har att säga nu, dessvärre.

fan ta den som brännvin har och inte bjur sin nästa

Rubriklåt: Törsten med garmarna, en av mina 2019 bangers
 
Haj haj från min nya data! Det är en liten databebis, som genuint är så liten att man får panik. Vilket också är ett problem, för jag måste göra hårda val om vilka funktioner mitt tangentbord ska ha. Ska jag kunna använda home och end, som jag älskar, eller ska jag kunna veta vad klockan är? Måste jag köpa en klocka nu? (nä förhoppningsvis inte.)
 
Men det här är ju inte datorbloggen, det är emma-bloggen. (hjälp, min mamma och hennes homies ska öva kör och de låter som valar. de sjunger upp, så det är ingen diss.) Jag ska hursomhelst berätta om mitt life, och i lördags efter blogget åkte vi till dalby för partajande. Stella fick träffa the homies, alltså anna, lilla och team osby, och vi hade en trevlig gathering. Vi (Anna) lagade tacopaj som var svingod, vi blindskvallrade liiiite för mycket och jag och Stella kan ha varit väldigt coupliga. Såry. Vi åt choklad och skickade den dramatiskt till varandra, lyssnade på låtar om död och sjöng rubriklåten med passion, jag sjöng hurula för Stella väldigt romantiskt och livet gick bra overall. Jag hade tänkt att vi skulle sova där, men vi var kär-töntiga, så vi åkte hem istället. Värt for sure.
 
Igår åt vi frukost och tittade på Felix, och sen åkte Stella hem :(( så jag gjorde inte jättemycket saker igår. Min hjärna var basically sirap, så jag fick inget gjort, men jag åt linschips och tittade på grajor och handlade mat med pappa och sara. Hon försökte köpa julmust (eller nån weird-ass julmust / julöl-thingy), men den gick sönder på momangen, så jul-gudarna straffade henne. Men jag vill ha julmust! Får jag köpa julmust i oktober? Fååår jag? Jag hoppas. Och nu är det måndag och jag är himma, och snart ska jag äta maaaat I am very peppad. Mat och powermetal kommer hända i mitt life. Så ska det va.

She says I smell like safety and home

Rubriklåt: She keeps me warm med Mary Lambert, den lesbiskaste av alla låtar som finns basically...don't judge me
 
Haj Stella är här! Vi chillar och tittar på harry potter i detta nu. Femman, ser vi, så jag är properly fucked up at the moment men bloggen går före allt så here we go! ...typ så. Hon kom hit igår eftermiddag, men var lite av en vraklla så vi låg mest i sängen och tittade på felix och sen harry potter 4. Den är mysig och Stella är också väldigt mysig så it makes sense. Sen åt vi nuggets med pommes, lyssnade på Winnerbäcks nya skiva (I actually kind of approve) och pratade om katters inverkan på ens psyke och annat. Och sen sov vi, basically, och det gjorde vi jääääättelänge. Jag fucking älskar att sova med Stella bara så ni jävla vet det.
 
När vi väl tog oss upp åt vi frukost och sen tog vi oss in till stan. Där lyckades vi handla på systemet (jag och Stella bland folk är ett mirakel varje gång, för båda hatar det) och nu tittar vi alltså på film. De slåss mot dödsätare nu! It's going doooown! (I'm yelling timber...) snart dör sirius så det måste jag ju se. Hejdå vi ses imorgon detta blev ett kort litet inlägg

Vad är ditt problem baby jag står här nu, sluta kolla i mobilen jag är inte där nu

Rubriklåt: Tänker på mig med Adrijana, en av mina nyaste favoritlåtar som har precis rätt mängd sexighet och "fuck you"-het för mig
 
Haj från en jätttttetrött Emma! Så himla oklart varför, för om jag har gjort något lately är det sovit. Weird är jag. Men igår efter blogget, eller ett rätt långt tag efter om jag minns rätt, kom Skogis hit! Vi båda kände det som att vi inte hade setts på mååånader, men det...är ju inte alls så. Vi drack vitt vin, åt chips och pladdrade såklart om störiga män vi känner en jävla massa. Vi bondade över hur absurt det är med folk som flyttar ihop typ på momangen när de träffas, liksom huuur ska de veta om de vill ha separata bokhyllor! Det är tydligen en grej. Vi hamnade i ett Gwen Steffani-flow, sörgde all tid vi lagt på idioter och sen upptäckte vi något helt jävla cray: Hennes kille har varit min lärarpraktikant! Liksom inte en gång utan flera gånger under alla tre åren! Fan vilken tur att vi kom på det innan jag träffade honom. "oj hej, du är ju den blinda eleven!" sure am, man. Anyway...vi drack suröl och jag peppade inför flickvänshelgen som stundar (hon kommer imorgooon), och sen åkte Skogis hem och jag sov.
 
Jossan väckte mig vid 06, men sen somnade jag om och sov hela dagen. Sen har jag chillat och preppat inför min nya poddddd (så satans jävla taggad på det!) och nu sitter jag här. Får jag sova igen nu? Jag får det va? För när jag vaknar är det fredag och då kommer en Stella hit!

I could lie, say I like it like that, like it like that

Rubriklåt: When the party's over med Billie Eilish, en av de finaste låtarna of all time...eller kanske inte men jag och Anna hade ett fint moment när vi lyssnade på den iaf
 
Haj nu kör vi inlägg två! Sen blire helt vanliga inlägg bara. Inte för att detta blir så ovanligt, men ändå. Och vi börjar i söndags! Eller ja, då hände det inte så jävla mycket. Jag lyssnade på massa avsnitt av postpatriarkatet, basically, och sen pratade jag länge med Lilla. Då spånade vi inför min nya podcast (ja, jag ska göra en ny, nej det kanske inte är min smartaste idé, håll käften) och jag är så jävla taggggad!
 
I måndags hände det mer grajor. Först drömde jag en maniskt lång och detaljerad dröm om att jag skulle göra en film och sen bråkade med alla andra ansvariga, att jag blev strandsatt mitt i stan mitt i natten, att jag skrev arga sms till helt oskyldiga människor i affekt och slutligen att jag drack varm choklad med random tanter under sagda natt på ett ställe som specialiserade sig på det. Så jag vaknade helt slut, lämnade ifrån mig Ingmar (ripriprip) och sen åkte jag till Anna. Vi jobbade med Annas skoluppgift vilket innebar att vi hittade på en deckare och sen lagade vi lasagne. Muuuums <3 vi sjöng en massa konstiga låtar, tittade på Felix (som har flyttat till göteborg! Mina abandonment issues gillar ej detta) och sen hade vi det bara mysigt. Drack lite överblivet vin, åt choklad, pratade lowkey-bebisspråk, visade varandra nya låtar och pratade om dudes, vänskap och massa annat djupt. Gud vad vi behövde hänga!
 
Så, igår, sista dagen! Då hände...nästan inget heller. Jag fick den här fina datan, prinsen även kallad, och besked om ingmars bortgång. Jag babblade ännu mer med Lilla och hade det allmänt lyckligt med datorn. Och idag (just det, lol, idag är ju sista dagen) har jag försökt städa upp, skrivit en massa med folk och fått hem massa mat från mathem. och masssa choklad! Det kan man unna saj tycker jag.

Hon få mig, hon får alltihop

Rubriklåt: Hon få mig med Fricky
(Ha, jag lurade er! Nä jag ljög för er, more like it, för jag skriver nu ett mush / tankeinlägg (mush är ju fel ord nowadays) istället för inlägg 2/2. Det kommer imorgon.
 
Nu var det ett tag sen jag gaggade om lesbianism tycker jag! Och nej, jag menar inte manshat, tare lugnt yall it's all good. Det första jag ska göra är till och med att prata om en man! Som jag gillar! Mannen i fråga är Fricky, min nya boycrush. Jag har bestämt mig för att det är ett ord, precis som heteros har girlcrushes. Jag får ju en mindre kris varje gång jag finner en man attraktiv (det har inte hänt irl på skitlänge),, men jag har börjat fundera på vad attraktion är. Jag säger alltså inte att den attraktionen är mindre valid, för det är den egentligen inte (precis som heterotjejer är legit attraherade av sina girlcrushes! Erkänn det bara) men det spelar ju ingen roll. Jag måste nog upptäcka det ibland. Skulle jag ligga med fricky? Jag vet inte, för jag har inte träffat honom, men förmodligen inte. Kan jag ändå tycka att han är söt pga norrländska? Det kan jag. Gör det mig mindre lesbisk? Ja, om man ser lesbisk som nåt man är född med och som bara är 100 %. Men om man ser lesbiskhet så...kanske man bara kan...gå hem.
 
Men det är har du ju redan sagt, Emma! ...true, men det var relevant, för nån dag efter min fricky-kris märkte jag en sjuk grej. "Tänk att vara heterosnubbe och få ligga med alla heterotjejer", sa Lilla häromdagen. Och...alltså...jag håller inte med? Plötsligt insåg jag att jag inte särskilt ofta blir attraherad av heterotjejer. Klart det händer, men det som framför allt gets me going är lesbiska markörer. Själva queerheten, liksom. Och ja det kanske är för att det är osexigt att gilla män, men inte jättemycket tror jag ändå. Jag tror bara att jag tycker flator är så helvetes jävla sexigt. Det är något så defyant med att se lesbisk ut eller göra queera saker. En vanlig heterotjej...just doesn't fuck the system hard enough. Men sen började jag fundera på om det bara är ren självbevarelsedrift? Liksom varför ska jag vara attraherad i folk jag inte kan få? Moot point, pga mono-förhållande just nu, men ändå. Jag kanske bara gillar idén om folk som är som jag. Jag vet inte, tycker mest min resa genom sexualiteten är ganska intressant. Nåt ska man ju vinna på att blogga sen man var tretton. Kanske inte det mest strukturerade, men hoppas ni förstår vad jag ville prata om. Basically: att vi kan bestämma över kärlek kan vi väl vara okej med, to some extent, men attraktion? Vad betyder det och kan vi bestämma över det också? ...Typ så.

Got a mind full of heavy metal and a mouth full of lullabies

Rubriklåt: Pajala state of mind med magnettes, en så jäääävla bra låt som jag och Lilla hade ett moment med häromdagen
 
Okej okej I think I'm back. Sort of. Jag är inte på ingmar, utan på en lånedator som jag kallar prinsen (för att han är en prins och för att den förra hette gossen). Ingmar är död för alltid och spänningen stiger vad gäller hårddisken. Jag är faktiskt inte så panikig om detta, det känns typ chill med en brand new start eller nåt. (Boken finns i mail it's gonna be fine.) Så, nu ska jag berätta om mitt liv de senaste dagarna. Eftersom jag är lat, och för att inte skriva för långt, blir det två inlägg. Jag återkommer väl ikväll eller nåt med det andra.
 
Men när jag lämnade er hade ju jag och Lilla partytimes! Vi hade ett sjuhelvetes flow och skrattade jättemycket, men sushistället ville inte köra till oss så då var livet sorgligt en liten stund. Men vi sjöng låtar som Lilla inte kunde med stor passion, jag traumatiserade henne lite mer än vad som är rimligt, vi ringde en förvånad marie som trodde vi var mycket fullare än vi var och sen lekte vi leken "vilka på vår vänlista skulle vi ligga med?" (som ju är en ny version av "telefonlistan"). Det blev svinroligt och vi lärde oss mycket om varandras vänner, men sen tog vinet ut sin rätt ändå och vi blev jättttetrötta. Bästa sortens dåliga fylla tycke rjag, när båda ba nä fuck detta nu sover vi. Synd bara att vi inte kom iväg till botulfs. Rip :(
 
I lördags vaknade vi i omgångar (när jag inte drömde om freaky demonkvinnor som tog över folk genom att ställa frågor...demonen fick en typ att göra saker genom att få en att tro att de var normala...creepy) och sen chillade vi mest. Lyssnade på fina låtar som rubriklåten, åt risifrutti och pratade, typ. Och när hon hade åkt åkte jag till osby för att hänga med Robert! Vi åt nuggets och bollar och han berättade sagor som vanligt ("nu äter vi mat och då måste man berätta sagor!"), vilket resulterade vi skratt åt "vilken fin kula du har!" och mycket sympati från mig med konstiga män. Vi pratade massor om böcker och deckare i synnerhet, musik såklart och en massa annat. Vi lyssnade på musik också, because of course, och framför allt queen. Vi har förvånansvärt lika åsikter om queen-låtar, märkte vi. Det blev också ghost, gammal nightwish och annat, och med detta avslutar jag det första inlägget!

ingen vet var hon var, inte ens bilen var kvar

Rubriklåt: Norrländska präriens gudinna, jag menar Maja Ivarssons version pga gaaay. jag är inte alls förutsägbar!
 
Hej från Lillas dator! Varför inte min, undrar ni? Wellll...jag kan ha gjort en grej va. Det kan eventuellt vara så att jag igår spillde cola på min dator. japp. sjukt att det inte har hänt förrän nu, right? Så här är jag nu, med elin i knät. Och jag har så mycket att berätta! Som att i onsdags var jag på socialhögskolan och föreläste. Jag sa intelligenta saker som "om man skulle vilja ha sex med det andra könet av någon anledning..." (det makade sense) och annat, folk var bra och på eftermiddagen hade jag till och med...koll på vad jag pratade om! Sjukt! Nu häller Lilla vin och sjunger jättefint till en flatlåt. Jag älskar henne. Men ja, vad ska jag mer säga om skolan? Det var en döv tjeja där, vilket gjorde mig legit svinglad. Älskar funkisar på riktigt <3
 
Igår var det mest sömn och datorkaos som hände. Rip mig :( lol alltså elin sluta uttala engelska ord. upphör. Jag försökte få igång gossen, men nej, han är helt död. inga datorer funkerar i mitt liv. (säger hon när hon skriver på en dator lol) och ja, idag har jag träffat Anna H och vi åt lunch på tugg. "jag älskar hamburgare så himla mycket!" sa hon när vi åt och alltså, mood. Vi pratade om bdsm och ageplay en massa, flamsade (typ gjorde konstiga ljud i trappor...) och hade det bra. Och just det, jag skulle blogga om mitt och Lillas telefonsamtal igår. Jag ville att hennes skoldator skulle ha ett namn, så jag döpte henne till ashley för...det makade sense just då. Så Lilla sjöng "alla vill till himlen men ashley ska dö", för hon hatar henne tydligen. detta tyckte hon skulle vara bloggrubrik. Det bidde inte så. Men ja, nu ska det drickas mer vin och has bra, ses när jag kan ha en dator igen!

If she ever leaves me it won't be for you

Rubriklåt: If she ever leaves me med the highwomen, en lesbisk countrylåt! Den ni!
 
Hej från mig, precis innan jag ska åka precis som vanligt! Jag är alltså hemma igen, såklart, men det var fan inte lätt. Jag bloggade ju lugnt från tåget, men när vi hade kommit till Nässjö kom vi inte längre. Fucking hell. En enorm olycka hade hänt och vi åka ersättningsbuss...eller skulle åka. Jag joinade ett äldre par och blev deras resesällskap, bara sådär. Vi hängde på nässjö central i ett par timmar, och alltså de har espresso house i nässjö nu? Lol va? Det var ju bra, för jag fick i mig en macka, men ändå! Jag och paret skämtade en massa och höll modet uppe, och alltså tågvärden var en sån jävla prins. Han vrålade ut info till alla och var amazing och han borde på riktigt leda landet tycker jag!
 
Vi fick till slut plats på en buss mot alvesta och när vi kom dit hittade vi ett tåg som gick till lund. praise the fucking lord! Jag var helt drained, men hade åtminstone koll på läget. Seende har sällan det, märkte jag. Bara lyssna på informationen ni får och acceptera den? Nej, det gååår ju inte. Men jag kom hem till slut och fick ett par pensionärsvänner, så vem är jag att klaga? Pappa hämtade mig och vi köpte max, så någon mat fick jag i mig till slut i alla fall. Bland de värsta förseningar jag haft, faktiskt, fyra timmar blev det till slut.
 
Igår var jag följaktligen ganska trött, men det var också psykologdags! Ääääntligen! Och hon skrev en remiss till öppenvårdspsyk! Så kanske, kanske blir det något gjort inom det närmaste...året? Man vet ju aldrig! Jag har också handlat mat, skrivit med Stella (hon sa helt plötsligt att hon blir lycklig av att vara med mig och jag var osammanhängande i typ en kvart efteråt) och tagit det rätt lugnt, och nu...är det dags att åka. Föreläsningstime!

RSS 2.0