loving and leaving go together, lies and believing go together

Rubriklåt: What might have been med Regina Spector, en jävligt märklig låt men det finns nåt fint där
 
Jaha nähä det finns väl inget direkt att blogga om. En rimlig person hade tagit bloggpaus för det händer ju inte ett skit. Jag tror inte att jag har pratat med någon annan än Stella sen sist jag blågade. Det har däremot hon, för hon har varit på jobbintervju! Kingen! Det gick jättebra sa hon, så nu har hon gjort tre intervjuer på en vecka och alla kändes bra. Fan vad spännande detta är! Hon måste fan få ett av de här jobben annars kommer jag tappa det fullständigt. För de måste faktiskt anställa min tjeja hon är ju objektivt bäst det måste de ju se! Men ja det är allt som har hänt, jag har mest sovit och försökt lära mig lite i köket och hankat mig fram. Det är inte så "hankat mig fram" används va...men ni fattar ju. Nu är jag jättehungrig och mår obra, är ledsen och hängig mest. Orkar liksom inte mer. Klart jag orkar mer, det gör jag väl alltid, men ändå. Bleh. Tur att det händer nåt imorgon annars hade jag kanske blivit galen. Nu är jag bara halvgalen. Det funkar väl det med.

Det var en bra och sexig gärning

Hej hallå från natten! Oj jävlar klockan är två. Aja så kan det va. Jag sitter i soffan och dricker lite kvällste, vilket är ovanligt för Stellibelli sover och då brukar jag väldigt sällan dricka te. Jag lyssnar faktiskt inte på kafferepet, utan på fördomspodden, för jag fick feeling denna afton. Men idag har varit en dag och Stella var på intervju på ett coolt ställe. Det var en jättelång intervju så jag hoppas hon får det! Det hoppas jag ju med alla intervjuer hon är på men ändån. Men jag drällde tills hon kom hem och då kramades vi massor för hon var helt slutkörd och behövde mycket gos. Det mysigaste ever är ju när hon ligger i sängen, jag sitter här och hon ropar att hon vill att jag ska komma och kramas <3 det är sånt ni missar, singlar! Skoja sådär har inte andra förhållandemänniskor heller för de är inte med Stellibelli. Sucks to be you. Vi åt äggmackor till middag (jag älskar äggmackor!) och tittade på första dejten teens, som tydligen finns. Vi blev väldigt invested och rubriken sades absolut av en tjeja, vilket ju är otroligt för vad fan är en sexig gärning. Jag kommer inte ihåg vad gärningen var lol. Men vi hade det bra och sen mot midnattskvisten gjorde vi chokladbollar för det var en feeling-kväll. Amamam ska äta en exakt nu. Den var goood men smeten blev kläggig vilket är lite oklart. Så det var den här händelselösa dagen, jag skulle väl kunna berätta om mina tankar men de är inte så spännande. De är mest såhär: Jag vill ha lite dekadens fan. Det vore nice med en slirig kväll nånstans känner jag. Aja det händer väl nån gång om några veckor eller månader eller nåt. Dekadens ska man kanske inte vilja ha heller lol. Slut på tankar och slut på inlägg godnatt.

Touch my mouth and hold my tongue, I'll never be your chosen one

rubriklåt: Broken crown med mumford and sons, som jag lyssnade på precis och satan vilken bra låt, i d-moll dessutom
 
Hej hallå! Här sitter jag i soffan som så många kvällar förr och snart ska vi sova, eller ja jag ska försöka...för jag somnade inte förrän 04 inatt heller. Det är en sån tid nu tydligen. "Men gå upp tidigt så kommer kroppen bli trött" käften! Jag vet men jag vill inte! Att vara uppe är dåligt! Men aja, det har varit en dag idag och först var den mest att vi drällde och hade det bra, men på kvällen tog vi oss iväg för att fira två år som tjejbos! Vi hade hört, från Nisse i kafferepet närmare bestämt, om ett ställe som hade goda milkshakes och var tvungna att kolla upp detta. Tyvärr blandade vi ihop hornstull och hornsberg, så vi åkte en ordentlig omväg och blev således utmattade, men sen kom vi fram! Vi åt burgare som tyvärr inte var särskilt bra tyckte jag, men sen var det shake-dags. Jag drack en banan- och nutellashake, och alltså den var så goood! Vill genast tillbaka och dricka en till, nä inte nu men imorgon kanske. Synd att det är så jävla långt. Vi pratade lite om vår framtid och sånt trams och hade det så jävla mysligt. Sen kom vi hem och har lyssnat igenom podden som kommer på onsdag, och nu är det kafferepet och snart sömn. Stellibelli ska upp för intervju tidigt imorgon så här kan vi ju inte sitta hela natten! Eller ja, jag kan, men ändån.

Du är en oskarp bild man vill rama in, för några år sen hade båda fått panik

Rubriklåt: Lagom vanlig och lame med Felicia Takman, en liten bop om att ha det chill med sin tjeja...eller ja det är väl en kille för henne men ni fattar
 
Haj nu lät jag det gå två dagar så att nåt skulle ha hänt! Det...har det inte men ändå. Jag sitter och äter pringles och lyssnar på, vad tror ni? kafferepet såklart! Stella klipper vår sinnessjuka patreon-film för glatta livet och har väl kanske kommit fem procent genom den, om ens det haha. Den lär bli jobbig att hantera ja. Men vi har det bra och idag firar vi två år som tjejbos! Och jag firar fem år som lesbisk! Fem fucking år can yall even comprehend that? fattar ni hur gammal jag har blivit? fuck jag blir trettio nästa år hur ska det gå :( jag är inte reeedo! Jag är ju en liten mini-bebis fattar ni väl! Men ja vafan har hänt...vi har sovit (fast jag har inte somnat förrän 03 varje natt), gosat och Stella har varit ledsen och trött så jag har kramat henne mycket. Men nu mår hon ganska bra tror jag! Vi hade tänkt gå på dejt ikväll men det gick inte pga sagda ledsenhet så vi gör det imorgon istället. Så mest har vi lyssnat på kafferepet för det är vår rätt, fast jag fick actual kväljningar av en historia så det var ju starkt. Det är sjukt att jag inte har fått det innan egentligen. Vad mer...det var sol idag, det var fan magiskt för sol är en rarity nowadays, och så har jag pratat med Lilla och mina föräldrar och sånt. Så det är en bra liten helg förutom ledsenheten, men lämnat huset har jag fortfarande inte gjort sen i måndags. Är detta verkligen ett värdigt liv? Jag vete fan egentligen men det är i alla fall det liv jag har.

I'm flying high on glory, it's fame that writes my story

Rubriklåt: Hunting high and low med freedom call, från veckans cirkelmix
 
Hallå fredagsgänget! Exakt ingen läser detta på fredagen, för det är redan lördag, men ni är ändå fredagsgänget. åh nu kom jag att tänka på medlemsforum 2019 (med srf) när vi var ungdomsgänget! Visst var det "det störtsköna ungdomsgänget" till och med? Damn yall det var fyra år sen. Time fucking flies. Och satan vad mycket sämre jag mådde på den tiden har ni tänkt på det? Jag hade ju verkligen så höga ångestnivåer och trodde att exakt alla var sura på mig :( ingen var ens sur på mig på hela resan! Tror jag, det kanske inte jag kan uttala mig om. Vad jag däremot kan uttala mig om är att det inte har hänt ett jävla piss idag! Stellabella var på intervju imorse (det var synd om henne!), men sen har vi bara och endast lyssnat på kafferepet. Vid flera tillfällen idag har vi lyssnat på varsitt avsnitt på varsitt ställe i lägenheten. "nu läser Nisse en historia här (pekar på min hörlur) och en där (pekar på Stella), I love that this is my life" sa jag precis. Men snart har jag fan plöjt hela katalogen! Det har tagit extrema mängder tid men jag har fan jobbat hårt påre och snart är det klart. Vad mer...vi såg klart vårens alla mot alla och blev jätteledsna för att det sista de gör i finalen är att felköna Sam Smith och prata om hens vikt. Tack så mycket era jävla as Sam är faktiskt det bästa vi har i den här jävla världen! Kanske inte alltid som artist, men som person är hen det bästa som finns dammit. Och ja det var väl allt från mig? Ska jag kanske lämna lägenheten snart så jag har nåt att säga...nä, det är tråååkigt. Skoja det vill jag faktiskt gärna göra snart. Men för nu säger jag hejdå!

Sajid, din jävel, du har börjat cykla!

Haj haj nu är Stella hemma! Hon ligger bredvid mig och snarkar as she should, och Sherlock tar upp hela min sänghalva. Hon har seriöst skitit i mig hela tiden Stella varit borta och nu ligger hon här och breder ut sig. Vad fan menar du med detta sherlockjävel? Jag menar, om hon la sig här när jag sov själv hade jag ju kunnat lägga mig på Stellas sida men nu får jag inte plats! Sur blir jag. Och ja, nä, inte mycket har hänt idag. Jag sov läääänge och drömde att jag skulle ha en teaterpjäs med några andra och ha en poly-triad i den, men det fick vi inte för det var inappropriate tyckte...någon. Rude tycker jag personligen. Men jag vaknade från teaterdrömen och åt spagetti, solade och lyssnade på kafferepet hela dagen för det är tydligen det enda jag gör. Men till slut, efter två timmars försening, kom min tjejbo hemmmm! Hon gav mig dessutom en presang: Ett ljus som ser ut som en tjock tjej! Hon har hängpattar och en stor fin mage! Hon ska aldrig bli tänd det ska ni ha klart för er. Vi beställde såklart maxmat och därifrån kommer rubriken, för så ropade Stella när hon såg att budet började röra sig. Det var väldigt obehagligt sagt men också väldigt roligt ansåg vi. Han cyklade inte ens utan åkte moped fick vi lära oss sen, men ändå. Sen låg vi i sängen och lyssnade på ett mord och tramsade, och nu sover Stella som sagt och jag har drällt lite mer. Men nu ska jag försöka sova, om Sherlock behagar ge mig lite plats...det ser mörkt ut. Hon lär gå när Stella vaknar för sin jobbintervju om ungefär sju timmar, så...det är ju nåt. Aja, godnatt gänget!

Had a pretty boy over but he couldn't stay, on his way out I made him sign an nda

Rubriklåt: Nda med Billie Eilish, för jävla Stella såg Billie nyss och den här vet jag att hon spelade lol
 
Haj haj från min sista kväll som gräsänka! Imorgon kommer min käresta hem och jag längtar ihjäl mig som en jävla bög. Och ja det här har mest varit en liten dag, mamma fixade lite mer jox och sen åkte hon hemåt. Jag har vilat (men inte sovit, det var lite sjukt faktiskt), lyssnat på en miljard avsnitt kafferepet, gjort reklam för mina kurser trots 0,00 självförtroende och researchat podd. Det är synd att jag är sämst på att googla när jag har en podd där jag måste googla hela tiden. Men det går nog bra det med, hoppas jag. Och nu har Stellabella sett Billie Eilish och girl in red som en jävla flexare! jag ska slå henne när hon kommer hem imorgon. Skoja jag ska klänga på henne exakt hela kvällen och klappa på hennes kind och muka mage. Jag saknar hennes mage kände jag nu :( det här behövde ni höra! Och det var allt från gräsänkma denna afton, godnatt!

Avada kedavra på dig själv du!

Hallå igen från sängen, nu med nya lakan! Shut up ni som byter lakan hela jävla tiden det är luxurious. Och vi har haft det bra nu på mammas sista dag här. Vi jobbade på varsitt håll och jaaag har fått tre anmälningar till min kurs! Wihooo! Så jag är unstoppable! Vi har också städat en massa idag, så det är rent överallt vilket ju också är lite lyxigt. På eftermiddagen var det dags för pottersnack och därifrån kommer rubriken, hämtad från mina anteckningar. "Jag hade nog tröttnat lite på att Voldemort använder den jävla förbannelsen hela tiden", förklarade jag det med. Han gör verkligen det, det är jävligt tjatigt. Men nu är vi klara med femman! Så nu ska jag ha en restful tid och inte flippa ur hela tiden, för sexan ger mycket mindre känslor. Det blir skönt. Hursomhelst, på kvällen åt jag och mamma lax (jag åt jättemycket lax) och tittade såklart på gilmore girls som man bör. Och det var allt från denna afton, godnatt!

It's hard, hard to change a mind

Rubriklåt: Let him go med Maria Mena, en fin låt jag hört idag varför förklarar jag ens
 
Haj haj från sängen! Jag ämnar sova snarast, men vi har haft en myslig liten dag idag. Mamma gick upp i ottan och jobbade, men jag sov som en sten till elva ungefär. Jag släpade mig upp och åt fläskpannkaka-lunch (lika god idag) och sen gick vi till husby gård eller "den förbaskade gården" som mamma kallade den. Vi fikade och drack te / kaffe ur fina koppar och skvallrade, och kollade såklart på allt fint de har där. Som min kattskål! Den står kvar! Jag måste haaaa den :( I need it!
 
Vi kom hem och jobbade (jag också faktiskt), och på kvällen åt vi lasagne och tittade på gilmore girls en massa. Jag sa "tänk om vi tröttnar på gilmore girls?" och mamma sa direkt "då kan man lika gärna dö." älskar när någon som inte är så dramatisk är det. Så ja vi har haft det bra, men nu är det definitivt sovdags. Godnatt gänget!

Jag är ganska lycklig någon gång i veckan men sen så är jag alldeles för ledsen där emellan

Rubriklåt: nåt i vattnet med hov1, för jag frågade Tilda vad jag skulle ha för rubriklåt och hon sa denna...och typ hundra till men jag lyssnade på denna och den var ju bra hallå
 
Haj haj från sängen, jag håller på att dö av trötthet så jag ska sova snarast. Men det har hänt grejor sedan sist, jag har till exempel fått besök av skogiiiis! Hon kom hit med jättemärkligt fika och vi pladdrade om hennes äventyr, konstiga bröllop, sex och annat vi kacklar om, och mitt i sagda kacklande dök min mor upp. För hon är här nu i några dagar! Skogis var tyvärr bara här en kort stund, vilket är taskigt mot mig tycker jag, men det var så fint att se min lilla irländska igeeeen. Och sen har jag och mamma vilat ("jag tänkte att jag borde gå ut och umgås med dig..." "neeej låt mig va!") och ätit fläskpannkaka och tittat på gilmore girls. Så ska man fan ha det! Men nu gäspar jag och hostar om vartannat, och ska sova som en jävla sten. Mamma ska jobba i mitt kök men det lär bli svårt för köket är även Jossans rum och Jossan har varit en klisterlapp på mamma idag. Väldigt oklart beteende från henne men mamma gillar det. Och det var allt för inatt, godnatt blogg-gänget!

I don't care about your boyfriends and their messages, so please stop reading them out loud

Rubriklåt: Boring ones med big fox, for no reason really men rubrikraden är motsatsen till mig, snälla läs folks sms på tunnelbanan forever
 
Hej från mig, all alone! Jag är seriöst aldrig själv här men nu är jag det. Ska liksom somna själv, får man det? det går ju inte! För nu har nämligen min käresta åkt till pariiis med sin mor och ska ha kul fast hon lär dö värmedöden. men ändååå! Så jag tog mig upp i ottan för att kramas med henne och äta frukost och så, och sen sov jag igen heeeela dagen. men jag och Henrik vaknade till slut och hade det så mysligt, med massa så mycket bättre och snacks för Henrik var kingen och gick till ica. Vi tramsade och sörgde att vi inte skulle få hänga mer buuu, och sen åkte hen mot tåget och jag var ensam hemma. Med katterna, fast de har verkligen skitit i mig hela kvällen vilket är lite oklart. Vafan har jag gjort er, kattjävlar? kanske att jag kallar er kattjävlar. Aja, nu ikväll har jag läst hp (blev inte supertriggad av dödsscenen, big win), lyssnat på kafferepet och pratat med lilla och annoushka som var fulla och tramsiga. Det var mysligt även om lilla var fullkomligt obegriplig. Till framtiden kan hon komma ihåg att om man pratar om att jobba kan man absolut mena faktiskt lönearbete, även om hon inte tror det för att hon råkade tänka på något helt annat (hushållssysslor i detta fall). Knasbolla. Men ja dags att somna kanske, så jag vaknar i tid imorgon (åtminstone litegrann).

Jag ska sänka mina krav, vara glad när jag är glad

Rubriklåt: Lilla liv med Terra
 
Nä vafan jag måste ju sova egentligen! Det här går ju inte! Men jag vill blåga och lyssna på kafferepet istället det är mycket roligare. Så det gör jag! Och idag har det hänt grejer ska ni veta! Men först var alla fucking spillror och vi poddade, det blev nog en okej podd tror jag trots min sjuka. Vi vilade och kämpade på, men sen drog jag och Henrik iväg på äventyyyyr! Vi Vi åkte på röda linjen vilket jag aaaaldrig gör, och mötte upp hens syster Matilda (som jag äntligen fick träffaaaaaa) och hennes kompis Vera i midsommarkransen för att äta middag. Vi åt på ett mysigt ställe med en jättesnäll servitör och jag åt köttbullar med potatismos amamam. Vi pratade om att det tydligen är sensoriskt dåligt att borsta tänderna (can't relate) och att Matilda inte gillar pommes ("men jag hatar ju inte pommes" "nej jag vet, det är värre att du inte har en stark åsikt!") och annat jox. Myslig tid!
 
Vi sa hejdå till Vera och styrde stegen mot vinterviken och konsert! Vi skulle på en liten festivlal och ha det ba! Först spelade ett gulligt band som hette boys and ivy, som väl inte var jättebra tyckte jag men de hade mysiga vibes. Men vi var mest superredo för att se terra! Vi stod längre fram än jag någonsin brukar göra och hoppade omkring så gott vi kunde. Vi skriksjöng med i tack och förlåt (vår lååååt) och underbara saker och rubriklåten och sånt, och vi hade så jävla jävla roligt. Förutom en störig dude som brölade exakt hela tiden. jag ville mörda hans fula fejs. Men Terra var kingar och jag älskar konserter! Och sen tog vi oss hem, fast Matilda hoppade mest runt på bänkar och knasade sig. Ska sluta umgås med folk med adhd. Nä skoja ska aldrig det. Och nu ligger jag här och ska sova som en bebis, fast Stella ska upp om några timmar och åka till paris så då kommer jag vakna igen...men ändån!

I can't feel a thing, I keep looking at my mood ring

Rubriklåt: Mood ring med Lorde, för Henrik köpte en mood ring på skansen idag och då sjöng jag den låten otroligt vackert
 
Haj haj från natt-maj! Det här är ett blogg om absolut ingenting, men jag kan berätta att jag mår bättre idag. Har bara en vanlig förkylning, ingen feber eller sånt bögigt. Så jag har verkligen bara vilat och snörvlat idag rimligt nog. Henrik har varit på skansen-äventyr med sin tjeja och haft det bra, men jag och Stella har varit zombies. Typ lyssnat på kafferepet och kramats och drällt, och fixat lite med min lilla hemsida woop. Och på kvällen kom Henrik hem och vi tittade på så mycket bättre och fick starka känslor som vanligt, och nu är det sovdags. Stark dag eller hur nä just det. Men det kanske har planerats in en konsert och det är hyyype! Jag vill alltid alltid alltid gå på konserter med mina vänner det är verkligen allt jag vill! Och Stella fick en jobbintervju, så bra dag ändå tycker jag. Nu ska jag sova, men jag är hungrig kom jag på. Ajaaaa skit samma jag orkar inte fixa nåt nu ändån. Godnatt gänget, imorgon ska jag äntligen berätta saker som är spännande!

Två år genom åren: Augusti

Klurig text att skriva, för den är mest i mitt huvud och väldigt ambivalent, och dessutom har jag ingen aning om hur dialogerna faktiskt var. De var ju på engelska på riktigt dessutom.
 

Augusti

Eller ”följa med”

 

Malmöfestivalen. Jag vet inte riktigt hur det gick till, men på något sätt har malmöfestivalen gått från något jag besöker max en kväll till något viktigt i mitt liv. Fast det där är en lögn, jag vet exakt hur det gick till. C lyser upp så fort festivalen nämns och vill dit varje dag, och det vill jag också nu när jag har möjligheten. Vi har redan varit där en gång i år, vi såg the sounds i fredags och det var magiskt. Imorgon ska vi också ses och äta middag ihop på området, innan jag ska se Melissa Horn med min mamma och syster. När vi pratar i telefon, som vi gör varje kväll, frågar jag vad planen är för resten av festivalveckan.

”På onsdag ska jag och T se Ane Brun”, svarar han.

”Åh henne vill jag också jättegärna se! Får jag följa med?”

Jag vet att jag frågar så för ofta, så det kanske är dumt, men jag vill verkligen se henne och dessutom äntligen träffa hans kompis T.

”Nej.”

Samma känslor som vanligt. Ilska, besvikelse, frustration.

”Varför inte?” frågar jag och fortsätter gräva fast jag redan uppenbart har hamnat i ett hål.

”Jag måste få umgås med mina vänner utan dig”, säger han och suckar. ”Det är klart jag vill vara med dig, men ibland vill jag bara träffa mina vänner.”

”Det är klart du ska! Men det är en konsert, ni kommer inte kunna umgås så mycket ändå.”

Jag säger inte det jag egentligen tänker. Att han inte verkar förstå att han är ihop med, eller låtsas inte vara ihop med, en blind tjej. Att jag inte kan gå på vilka konserter jag vill. Att jag inte kan gå alls om jag inte får följa med. Och så det där med att ”följa med”. Det är väl klart som fan att han ska få umgås med sina vänner själv, men jag får så sällan följa med och måste oavsett alltid fråga. Jag försöker tänka mig att min syster skulle se en konsert och sen säga till sin kille att han inte fick följa med fast han var intresserad av att se bandet. Och det är ändå inte ett bra exempel, för han hade kunnat gå själv. Det är väl därför det gör mer ont än det borde. Så jävla viktig är väl inte en Ane Brun-konsert?

 

Jo, tydligen, för jag tar mig dit. F, min nya ledsagare, kunde följa med trots det korta varslet och vi tar tåget in tillsammans. Vi råkar hamna i tyst avdelning och fnittrar oavbrutet för att vi försöker och misslyckas med att vara tysta. Väl framme ser vi Emil Jensen, som jag egentligen vill se mycket hellre än Ane Brun. Emil börjar konserten med en låt jag inte hört förut, där han basically sjunger att ingen borde lyssna på honom. Han är ett geni och F, som inte hört honom tidigare, skrattar högst av alla. Efter Emil går vi runt och tittar på all mat och annat märkligt på festivalen, precis som det ska vara.

 

Och vi ser Ane Brun, till slut. Hon är otroligt duktig, men jag kan knappt fokusera. C är här någonstans och han vet inte att jag är här. Vad händer om vi träffas i publiken? Blir inte det konstigt? Kanske inte, jag får ju liksom vara här, men det känns inte så. Jag märker hur mina axlar spänns och hur jag ryggar undan från alla som råkar röra vid mig. Det påminner alldeles för mycket om hur jag mådde för fyra år sen. Hur jag väntade in V varje skoldag, höll andan första timmen innan jag visste säkert om han var där. Hur jag letade efter honom överallt och hur jävla trött jag var när jag kom hem. Jag är trött nu också. Försöker intala mig själv att det inte är någon fara, det finns ingenting att vara orolig för, men det funkar inte. Ane sjunger en vaggvisa på norska och jag är nära att börja gråta. Alla känslor samtidigt for no reason at all.

 

När jag kommer hem vet jag inte hur jag ska förhålla mig till C. Borde jag skriva och fråga hur konserten var? Det kan jag ju inte göra, för jag kan ju inte ljuga om att jag var där. Det är inte konstigt, påminner jag mig själv, man får gå på vilka konserter man vill. Det är inte som om jag stalkar honom, jag bara var på ett ställe han också var på utan att säga hej. Så kan man ha det, även om det inte känns så. Men jag hinner inte tänka mer, för han ringer mig. I bilen hem, som alltid.

”Hon var bra, Ane.”

Men vänta. Han ringer alltså och berättar om konserten han tror att jag inte kunde gå på för att han inte lät mig? Är inte det lite konstigt? Fast å andra sidan, vad fan ska han säga, klart han ska säga att hon var bra. Ändå känns det som en liten triumf att svara:

”Det tyckte jag också.”


Gravity don't mean much to me

Rubriklåt: Bulletproof heart med my chemical romance, som vi lyssnade på innan idag och det är en underrated banger
 
Japp, jag är sjuk igen. S j u k. Igen. Efter förra blogget sov jag kaotiskt hela natten, drömde kaosdrömmar och vaknade hela tiden och blä. Vi vaknade till slut allihop och var helt slut, inte bara jag lyckligtvis. Jag hostar som fan och har absolut haft feber till och från idag, men vi har haft det mysligt. Vi har tittat på gamla så mycket bättre-avsnitt (classic Emma och Henrik) och på kvällen gjorde Stella jordärtskockssoppa amamam. Jag försökte mandolina som jag brukar, men jag kunde inte riktigt för jag var peak febrig at that moment. Så efter maten tog jag en otrolig nap och sen bänkade vi oss för att titta på flicka och hyasinter, för att filma till patreon. Seriöst den jävla filmen pajade oss. Stella beskrev det som om hon blivit slagen av en lampa och ja det är fan inte långt ifrån. Fyfan. Det kan ni se fram emot i framtiden på patreon! Vi drack också persiko-bubbel och hade det bra när vi inte totalt tappade det, och nu ska vi sova. Jag ska bli kkvitt den här jävla sjukan igen på dirren, jag har inte tid! Eller ork!

Blandar vodka med multivitamin, vill du ses får du ta dig ut hit

Rubriklåt: Farstaglitter med Daniela Rathana, som vi hörde idag och det låter så otroligt äckligt att blanda vodka med multivitamin...which I guess is the point
 
Hej från hemma! Jag är så trött att jag känner mig sjuk och min hosta har totalt flippat ur. Igen. Grattis till mig. Men ja, jag har tagit mig hem och efter blogget igår gick vi och drack milkshake från glasskulturen. Amamam! Vi drack dem på en bänk i solen och drällde, och efter en vända för att hämta packningen gick vi till tåget. Vi köpte hundratusen tågsnax: bagels, cream cheese, delikatobollar, riskakor, choklad och vindruvor. "man måste ha många alternativ!" sa Henrik. Vi åt upp det mesta idag vilket också var bra. Vi kämpade oss genom den trååååkiga tågresan (hatar fucking tåg kände jag då) och efter lite irrande på centralen kom vi hemmmm. Till Stella och kattorna!
 
Idag har verkligen ingenting hänt. Vi har sovit, vilat, solat (jag) och sen tittat på åskan (Stella och Henrik). Vi har tramsat, pratat om superdjupa saker och allt däremellan, och mest har vi suttit / legat tysta i olika delar av lägenheten. Rimligt va. och nu ska jag sooooova så jag inte dör för alltså det känns typ så llol

Always an angel, never a god

Rubriklåt: Not strong enough med Boygenius
 
Haj från lilla soffan! Jag trodde att tåget gick typ nu, men det var om typ tre timmar så vi sitter här och chillar. Och det behöver vi, för igår var en så sjuk dag! Efter (majoriteten av) blogget tog vi tåget till Malmö och till Love! Hen bor i en ny jättefin lägenhet <3 vi åt lunch som hen lagade, lyssnade på taylor och pratade om inredning (sjuk grej), Loves kollegor (som är ikoner), att se queer ut och en massa annat såklart. Vi fick kladdkaka (sjukt) och bara drällde där, och det är så fint där! Hen har verkligen gått all out med sitt hem och det är så fint och bra <3
 
Vi åkte mot Köpenhamn, alldeles för jävla sent märkte vi så vi hade rikspanik. Men vi åt subway på tåget och panikade oss mot en buss som var svinsen så vi var jättesena buuu. Det var genuint vidrigt med hundra kilo transportångest men till sluuut kom vi fram och fick se Muna! men vi missade what I want :( so sad! Men de var så jävla bra och vi skrek till I know a place och silk chiffon och det var magiskt. Och alltså det var så många queers där! Så jävla många och alla var så coola! När vi väntade mellan banden spelades american teenager och Henrik såg flera flatpar kyssas samtidigt! jag vill också kyssas till american teenager! Men skit i det, för sen. Sen var det boygenius! Iiiiiii! Det är alltså Julien Baker, Lucy Dacus och Phoebe Bridgers. Tillsammans. De var så motherfucking magiska! Alla sjöng med som fan till cool about it och en massa annat, stämmorna var otroooliga, de spelade både please stay och graceland too vilket jag aaaaldrig hade trott (jag tappade det), mitt i Leonard Cohen (det är en låt inte en cover av honom) fick Lucy ett skrattanfall åt en skylt i publiken där det stod "that's kind of gay" ("most of our lyrics are kind of gay, I get it"), rubriklåten var så jävla powerful och alltså...boygenius. Tänk att de finns!
 
Vi tog oss mödosamt hem och när vi väl kom på tåget fanns det funkisplatser, yay! En tjej med permobil gick på, men alla hade fått plats så det var lungan, förutom då att en random dude stövlade fram och sa åt oss att vi behövde flytta oss för att vi inte fick sitta där. Vi reste oss upp, men när jag fällde ut käppen blev han tyst så att säga. Han ska brinna. Men vi fick ändå byta tåg så det gör inget, och då hamnade vi bredvid två gitarrgrabbar. Det blev typ konstigt att inte prata med dem, so we did. Vi skrattade mycket åt landskapsblommor och folk som inte kan något om länder och massa sånt, och det var kul att tramsa med främlingar ju. Sen kom vi hem och sov, och idag har vi bara drällt. Nu pratar Henrik med Elin men hen får faktiskt sluta nu för jag vill äta glaaaass! Genast! Aja, ses hemma.

Det finns alldeles för många affärer...och bebisar

(skrivet i förmiddags men hann inte skriva klart då så fixar det nu)
 
Halloj igen! Nu säger jag också halloj vafan Henrik. Hen sa det så ofta igår att vi döpte om hen till "Henrik halloj". Vilka är vi, undrar ni kanske? jag och Robert, för vi tre hängde igår. Vi träffades i Hyllie och gick till Emporia, för där skulle vi leta klänning till Robert äntligen! Turns out att emporia har hundra tusen affärer, men noll bra klänningar. Riktigt sämst. Vi gick in i en massa affärer och Robert sa ena halvan av rubriken, jag la till den andra eftersom en bebbe skrek samtidigt. Vi kände på många klänningar, men ingen var rätt, så vi fick erkänna oss besegrade.
 
Vi hade en naiv tro på att hitta butiker i stan, så vi åkte tillbaka till malmö c och hamnade mitt i festivalandet. Ändå lite mysligt på sitt sätt fast varmt. Så vi gick till folk å rock och köpte dryck och satt på uteserveringen, och där hade vi verkligen svinkul. Vi pratade om namn och riktigt orimliga sådana, som jag tänkte dela med mig av men kom nu på att de kan googla sig själva och hitta mig fan. Aja det var jätteroligt i alla fall och vi pratade därmed om kemilärare, folk som scammat mormor (olagligt) och en massa annat, och det blev väldigt mycket skratt. Men inga affärer, så vi åkte tillbaka till Lund och gick hit istället. Väl här åt vi mat och jag och Robert utvärderade cirkel-året, för cirkelen fyllde fyra år faktiskt! Sjukt! Mamma slängde ihop en vinbärspaj och mitt i det slängde hon fram en klump lera på bordet och sa "här! Gör ett djur!" jätteupprört till Henrik. Hen gör djur i lera ibland it's a thing. Det blev en elefant och mycket mer skratt gjort, och när Robert åkt hem lyssnade vi mest på musik och sen sov vi. Det ska jag göra nu också för detta skriver jag ju klart jäääättesent. Hörs imorgon om min sjuka dag idag!

You haven't seen nothing til you've seen an English girl drink

Rubriklåt: Mermaids med Florence + the machine, kanske den bästa låten i år? Att skrika ut rubrikraden är min favoritgrej fast jag inte är engelsk haha
 
Hej från lilla soffan! Vi lyssnar på "alternative 80s mix", så just nu siouxzie and the banshees, hoppas ni uppskattar mina försök att stava det. Henrik sminkar sig, för hen "råkade se ut som en e-boy och måste leva upp till det", rimligt. Men vi spolar tillbaka till igår, och först var det ju fotboll! Jag och mamma har bildat fotbollsgänget, pappa får inte vara mä. Vi var väldigt hype på när folk gjorde mål och ropade "fotbollsgängeeeet" lite hela tiden. Fast sen duschade jag när matchen slutade, otroligt orutinerat! Så mamma fick skrika genom dörren att vi vannnnn! Hype!
 
Dagen gick och på eftermiddagen kom Lilla! Mamma och pappa åkte mot Helsingborg och vi tramsade, drack vin i stora mängder (jag blir mobbad för det idag) och lyssnade såklart på musik. (Nu härmade pappa synthen i running up that hill. Det var rimligt.) Vi beställde mat från kryddan (!) och åt denna med stor pasion, och visade varandra låtar och sånt. Jag fick höra mer om hennes nya date och jag är hittills positiv! Sjukt! Men när vi som bäst satt där och gastade kom en Henrik, wiiiiii! De var söta och bondade om olika grajor, jag åt mest muffins lol. Och det var så jävla mysligt allting! Förutom då att Lilla bad Henrik om ursäkt typ 80 gånger fast hon inte hade gjort nåt. Du är ba lilla, du behöver inte ursäkta dig för ditt liv faktsikt! Så vi hade en svinbra kväll och sen sov jag som en full anka, fast jag vaknade tidigt och var bakis. Tramsigt tyckte jag, så jag tvingade mig själv att somna om och nu mår jag bra och har kursen inställd på Malmö! Hyyype!

Vi kunde fiskat upp middagen från sjön, som du ser är det sjöutsikt

Rubriklåt: Säljaren berättar med Annika Norlin, en vansinnigt sorglig och fin låt som jag lyssnade på på tåget
 
Haj från Lund! Jag ligger i stora soffan och ska sova snart, men först skriva lite blaj här va. Jag vaknade kvart över sju vilket är fucking olagligt, men tog mig in till centralen och var i god tid for once. Men tyvärr var möget jättesent :( och ledisen var tvungen att gå dessutom. Men som tur var kom en tjej fram till mig och sa att jag hade jättefint hår <3 hur sjukt? Så vi stod och pratade i tjugo minuter om en massa jox, typ konstiga seende och sånt, och sen åkte jag tåg. Då lyssnade jag väl på musik och sånt antar jag, och åt en jättedeppig macka. Det här ville ni veta.
 
När jag kom fram åkte jag nästan direkt och klippte mig, så nu har jag fint och rimligt hår säkert inte vet jag jag tyckte mest det var jobbigt tbh. Sen kom Sara och vi åt middag hela familjen, och Sara var väldigt rimlig.
S: Vad tycker du om att Justin Bieber har varit tillsammans med två personer som har lupus?
Jag: Va, har Hayeley det? jag vet ju att Selena har det.
(ja jag vet att det är sjukt att jag direkt vet vilka hon pratade om)
S: Nej...det var nog Bella Hadid jag tänkte på.
J: De har inte varit tillsammans.
S: Nä...men jag vet inte om det var hon heller för hon verkar inte ha lupus.
J: Okej...
S: Nä hon har lyme disease.
...då har vi lärt oss det. Vi åt middag som sagt och pratade om barbie och wicked och Saras gamla handbollslag och sånt, och sen tittade vi på lite quiz och hade det bra. Det är en bra liten familj, detta. Och jag ska väl sova snart like an adult men blä jag vill hem till min tjeja. obs gillar att vara här, men vill också...vara hemma! Synd att man inte kan flytta sitt hem lol. Men ja, godnatt gänget, ses imorgon när jag har träffat mina favoriter!

what use is love if it always passes?

Rubriklåt: Cassandra med Emmy the great, från veckans cirkelskiva och också den andra rubriklåten i år som heter så, sjukt
 
Haj haj här sitter vi och ska snart sova för vi ska upp kräktidigt imorgon för att jag ska till skåneland. "äntligen", tänker ni, "nu kanske hon har något mer att berätta nrä hon är i Lund!" det hoppas jag med. Vi lyssnar på kafferepet och hörde precis en historia om en ikonisk lebba...som tyvärr superbajsade på sin crush. Vi blev helt förkrossade! Buuuu! Det påminner mig om att jag måste berätta om mitt och Stellas mörd-trauma från i måndags. Veckans vad blir det för mord är truly the wooorst! Det är en kille som är vidrig med ett lik och vi skrek i högan sky. Jag mådde så dåligt av detta att det är sjukt.
 
Anyhow, vi har haft det bra idag. Boendestödet kom och sen fixade vi och donade, och jag tog mig ut ur huset...hela vägen till husby centrum. Vi handlade och pantade och sånt, och märkte att torget har slutat sälja persikor! hur ska Stella överleva utan persikor resten av året? Hade typ glömt att hon brukar få klara sig utan faktiskt. Sen när vi kom hem hade jag svinont i huvudet, men vi åt fiskpinnar och sen poddade vi. Min värk gav med sig och jag kan teasa om att vi pratar om våra bästa bandnamn och det blir jävligt kul. Men ja, det var denna dag, nej just det jag pratade med Lilla och var hennes relationsterapeut. Jag ska starta en podd där folk med issues får skicka in relationsproblem och den ska heta "trigger eller flagga?" för det är ju det man undrar: Är det jag som blir triggad av hen fast hen är snäll eller är det hen som är dum och visar röda flaggor galore? Det går fan inte att veta! Jag landade dock på trigger i detta fall, efter en del efterforskningar lol. Och det var allt från denna onsdag, och imorgon är jag fan i mig i Lund! Ses då!

Man behöver inte klara av allt, man får finnas ändå

Rubriklåt: Min syster sa med Lovad, för...det är sant?
 
Haj haj jag har inte lämnat huset sen sist jag blågade. Inget händer här. Men jag bloggar för annars kanske jag dör, så detta har pågått:
-Stella har varit en sån ikon! Hon har lagat ordentlig mat både igår och idag och dessutom bakat en sviiingod tårta!
-EB var framme ordentligt igårkväll för första gången på länge. Hon hann: Diska (hon gillar typ att diska tydligen?), bli supermegatriggad (vilket var nödvändigt och väntat) och ranta för Stella om varför vår våg har gått sönder och att hon har scale skills.
-Jag försökte bryta mig in i min nya burk med venla men de har blivit barnsäkra och därmed även memma-säkra. Jag försökte i alla fall en bra stund innan Stella fick hjälpa.
-Idag har jag och Robert pottersnackat. Det lät ungefär såhär:
Robert: Min nästa anteckning är "Harry, chilla."
Jag: Neeej!
R: Jag förstår att det är jobbigt, men han borde lugna ner sig ett par pinnhål.
J: Jaha men då tycker jag du ska se någon du älskar bli torterad och sen tycker jag att du ska lugna ner dig ett pinnhål!
...Jag kände med Harry om man säger så. Snart är ootp klart what a fucking restful life!
-Imorse vaknade jag 04:45 av mens och var vaken tills Stella gick upp. Ändå lite coolt att kroppen väcker mig när jag får mens, liksom det hade inte hänt något? Det var inte ens fläckar på lakanet som jag kände av, bara...nåt som inte stämde och som visade sig vara blod. tmi om emmas mens behöver ni då och då i bloggfan.
-Mer än så kan jag inte komma på faktiskt. Så nu ska jag fortsätta diskutera katarina bredov med tilda och sen sova. godnatt ungdomar!

You're sweeping up the flies and you've been vacuuming the flies, and you lay down every night next to a goddamn liar

Rubriklåt: When you're wrong med Brandi Carlile, for truly no reason
 
Haj haj nu är helgen slut. Inte för att jag bryr mig nämnvärt men ändån. Det har inte hänt så jävla mycket va, men till exempel detta:
-Jag har plöjt bokklubbsboken i en rasande fart. Stella frågade "hur går det?" och jag svarade direkt med hur det gick för huvudpersonen...hon menade för mig.
-Igår natt runt 02 hamnade vi i en hetsk diskussion om slutet på en Katarina Bredov-bok och det slutade med att vi fick slå upp det aktuella och läsa högt. Stella hade rätt om texten, men jag hävdar ändå att jag har rätt om själva helheten. Mitt bevismaterial fanns dock gömt i en annan bok som vi inte hade tillgänglig så jag får väl erkänna mig besegrad...fast jag vägrar!
-Idag hade jag och Sara alltså bokklubbsmöte. Vi diskuterade karaktärerna, skånska orter, "för mycket closure" och ett syftningsfel som helt förändrade Saras läsning av en viktig scen. redaktören hade inte gjort sitt jobb där.
-Sen kom Stella hem från ärendegörning med lösgodis och päronsoda! Det fanns päronsoda på ica som inte var icas egna iiiii!
-Ikväll har det åskat som fan och min åskunge (som jag kallar Stella nu) gick helt bananas. Hon älskar åska me
-Jag är trött och det har inte hänt någonting mer i mitt lilla lilla liv. Det går rykten om att jag ska lämna hemmet imorgon men jag kan inte lova nåt.

alla glittriga fester, det finns bättre när jag tänker efter

Rubriklåt: Det lilla med Linnea Henriksson
 
haj haj från balkongsolen! Här steker jag mig och svettas gärnet som man bör. Samtidigt frostar Stella av frysen så det skramlar och knakar lite hela tiden. Jag lyssnar på kafferepet men måste snart börja läsa boken till min bokklubb imorgon...för jag kan ha råkat lova Sara att ha en bokklubb wooops. Så jag läser såklart boken på 24 timmar för annars är man väl ändå en pleb.
 
Men igår var det priiiide! Vi åkte iväg och var lite trötta men också hype. Vi krånglade oss in, men när jag stod i kön insåg jag: han den ena norén-broren spelade och ja just fan han spelar ju sweet jackie. så jag fick i alla fall höra sweet jackie, om så bara från kön :( men ändån. Vi kom in, kollade på konst och fick glitter i ansiktena (<3) och sen mötte vi upp Onna och hennes kompis Linnea i ett tält. De hade popcorn och saft och bänkar, kingigt! Vi pratade om Onnas nya lägenhet och framför allt hennes eventuella ragg, och Uni (som jobbar på uss och som Onna känner via rfsl tror jag) anslöt också. Vi gick till scenen och hamnade typ allra längst fram, för det var dags för Linnea Henriksson! Iiiii! Och seriöst hon var så fucking jävla bra. Hon började med rubriklåten, fast hon sa att hon borde sjungit alla andra glittriga fester för pride är viktigt och en glittrig fest. Och sen bara slaktade hon. Det blev otroliga höga toner, en hel publik som skrek lyckligare nu, nya låtar som alla är fantastiska och halmstad som avslutning med trumsolo, kanon-sång (alltså inte kanon som i bra utan som i att de sjöng i kanon!) och bara en sån jävla feeest. Hon är så bra och har så bra arr och jag och Onna tappade det i synk. Magic.
 
Onna och Linnea gick, men jag och Stella ville ha churros och Uni hängde på. Så vi åt churros med chokladsås som var så fucking gott och pratade om cishets som frågar riktigt konstiga saker och misslyckas med att vara transfoba, så jävla trevlig stund. Vi tog sen en uber hem som var jättesvår att hitta, men väl hemma vilade vi och var glada. Idag har vi sovit och frostat av, så Stella kastade en pigelin på mig innan och ba nu får du äta upp de här! Det var fem kvar så det vetefan om jag klarar men I can try. Så, glass ska ätas och bok ska läsas!

So I am debilitated, I can't remember where the sentenceStarted when I'm trying to finish it

Rubriklåt: Diagnosis med Alanis Morissette, som vi hörde igår mest
 
Haj från sängen! Här ligger jag och mellan-aktiviteter-vilar, lite nostalgiskt ändå. Det är verkligen en särskild typ av vila. Och aktiviteten jag ägnat mig åt är sleepover med Leo! Hon kom hit och vi babblade på om allt möjligt, men särskilt musik. Och hon kan så mycket väldigt random musik! Hon älskar Maria Mena, kunde let's start a band med Amy Macdonald (whatttttt) och så mycket annat! Men hon visste inte vem Annika Norlin var, inte i något av hennes projekt, så...det finns mer att göra. Hursomhelst, Stella fixade lax med pommes och hemmagjord tsatsiki så vi var over the moon. Vi hjälptes dessutom åt att sleva i oss den överblivna tsatsikin, vilket var väldigt rimligt av oss.
 
Vi pratade om en massa om deep shit och framför allt systemgrejer, som man ser i inlägget nedan. Hon var så jävla fin om allt <3 och vi pratade om multiverce och sånt som jag absolut inte förstår, och sen färgade Stella om mitt hår. Så nu är jag ny-lila! Vi drack te och pladdrade och hade det bra, och sen sov vi alla som stockar. Vi vaknade vid elva idag och Leo frågade "vill ni sova mer? She rules. Men det gjorde vi inte, utan åt frukost och babblade och lyssnade på mord. Och nu har hon åkt och jag vilar, för ikväll blire pride!

jag var fängslad i livet men du tog mig fri

Rubriklåt: Vackraste av änglar med Sandra Dalberg, en EB-favorit när vi var små
 
Att komma ut som lesbisk / queer har aldrig egentligen varit en grej för mig. Det går ju alltid bra och jag bryr mig inte om vad randoms tycker ändå. Jag har liksom redan hanterat att de vet att jag är blind, med allt det innebär. Men att komma ut som system...det är nåt annat. Svinläskigt, är det. Att få ur mig att jag är två personer till en ny person är alltid svårt och jag minns nästan aldrig hur jag gör det i efterhand. Det brukar mest bli något jag hasplar ur mig och typ hoppas att de redan vet. För jag vet aldrig vad de ska säga. Om de kommer tro mig eller försöka tro mig men inte fatta alls eller vara konstiga om det. Om de kommer säga något som gör ont in i skelettet på oss eller inte.
 
Men idag fick vi det finaste bemötandet: genuint intresse och förståelse. Och det brukar vi ju få, men vi behövde inte förklara allt och det var så jävla fint. Och vi fick höra de finaste orden "Emma Black, I aknowledge you." EB kom inte ens fram och sa hej, men ändå fick vi höra den meningen, rakt till henne. Det är stort. Jag kan nog knappt formulera hur stort det är. För jag ville inte aknowledge her i så många jävla år. Jag slogs och sparkade och sa nej, hon finns inte, hon kan dra åt helvete. Men så är det ju inte. Hon förtjänar bättre, vi förtjänar bättre. Och jag måste påminnas om det lite då och då. Och hon inte minst. Hon kommer leva på de där fem orden länge nu. För vad fan behöver man mer än att bli lite jävla uppmärksammad och accepterad? Inget that's what. Det är så fucking fint. Det var allt godnatt.

Everyone trips everyone falls, so don't be so hard on yourself no

Rubriklåt: Don't be so hard on yourself med Jess Glynne, en banger jag hade glömt tills den kom upp nu
 
Och så blev det natt igen och en dag har gått. Har jag lämnat huset? Nä. Det är i och för sig tur för hissen är sönder. Det var den igår också så det var ett trist slut på vår datenight att gå upp för fyra trappor. Det glömde jag berätta igår, och också att vi spenderade typ hela dejten med att prata om syskonkärlek...alltså incestboken. Vi hjälptes åt att komma ihåg handlingen och alla svinkonstiga aspekter...kommer ni ihåg att brorsan gör mammans 40+-kompis gravid? He does!
 
Anyway, idag började med boendestöd och jag fick tömma nya diskmaskinen för första gången. Stella har förkunnat att hon älskar henne djupt. Sen var Stella iväg och jag vilade (men sov inget what), och när jag satt ute i slolen (!) kom Stella hem med en helt smält max-shake till mig. True romantic är hon. Så jag slolade, fixade och donade och på kvällen åt vi pannkaksmiddag för det var vi värda. Amamam! Vi bingeade kafferepet som jag gör konstant nu, men nu tycker Stella att jag ska vänta med nästa tills hon också kan lyssna. Hallå du stör min binge Stella! Stå aldrig mellan en mem och hens podd! hjälp nu skrev jag hen om mig själv får man göra så aaaaaaaa rikspanik. Eh ja det var väl typ allt, fast jag lyssnade på irländsk folk på skånska som Robert bjudit på i cirkelen. Det var fucking dängor! Var beredd på lite cringe men det var lit! Så, på denna glada ton avslutar jag inlägget, godnatt.

Augusti försöker ta ditt liv med imovane och stulen bil

Rubriklåt: Krossa mig med Havet, verkligen bara pga nu är vi i augusti
 
Haj haj! Precis som sist sitter vi och lyssnar på varsin podd och dräller i soffan med kvällsteet. Min regäla kvällshosta har gjort entre (till skillnad från min rätt chilla daghosta) och det är dags att blogga om min lelle dag. Vi (Stella) hade tänkt börja dagen i tid idag, vara lite vuxna och sådär, men vi vaknade ändå kvart i ett. Jävla vi. Men vi åt sallad och skrotade runt i några timmar, körde vår nya diskmaskin för första gången (hon är så tyst!) och sen gjorde vi oss i ordning, sminkade oss och allt möjligt, för sen åkte vi på date night! Det var så jävla länge sen! Vi skulle gå på ett fancy pizzaställe som Stella var på en gång, men de hade sommarstängt (bu) (okej det är väl bra för dem) så vi gick till ölstugan istället. Där åt jag schnitsel som var svingod och drack eminent vin, och Stella läste en stark redditstory om en kille som trodde att han var homofob för att han plötsligt blev så upprörd när hans roomie låg med killar...det visade sig att han var jättekär i sin roomie. Nu lät det som om Stella bara läste och jag åt, hon åt också obs. Och sen åt vi världens godaste chokladfondant! Den var fucking otrolig verkligen! Saknar den redan. Vi lyssnade såklart på en massa folk runt oss och hade det bra, och när vi kom hem fixade vi det sista i vår otroligt långa patreon-video som ska läggas upp imorgon. Eller inte otroligt lång men den är en halvtimme lång. Det kommer bli bra och kul för er! Och det här var allt, en myslig dag och framför allt kväll med min tjeja. Jag är så kär i henne hoppas ni inte glömt det. Det får ni inte göra nämligen.

You break me then I break my rules, last time was the last time too

Rubriklåt: Chemical med post malone, för satan i gatan vad hans nya platta är bra! Jag var hoppfull när den här låten kom ut tidigt i våras men väntade mig inte att halva skivan skulle åka in i memma 2023-listan ändå
 
Haj från julis sista minuter! Lär väl hinna bli augusti innan jag publicerar vem vet. Vi sitter här och lyssnar på varsin podd och är trötata, och jag hostar min sedvanliga skorrande kvällshosta. Tycker så synd om stella som måste leva med det ljudet för jag vet ju att hon haaatar det. Aja...idag fick vi vår nya diskmaskin! Betty heter hon och hon är så fin! Hon har inte kört sin första disk än, men det kommer hända imorgon. Fint ska det bli. Vi vaknade också tidigt för att jag skulle ringa vårdis 08:00. Det fick jag nämligen veta när jag ringde förra veckan, att jag måste ringa 08 på måndagen för de ger ut tider veckovis på somrarna. Men nu fick jag en tid...om en månad? Så tydligen funkar det inte alls så? Min vårdcentral är fucking weird men aja det blir väl säkert kul. Hon i telefonen hävdade i alla fall att det gick att fixa venla vilket jag hoppas för annars är jag fucked. Har tabletter typ veckan ut. Aja, det blir säkert bra woop woop. Varför är det ens eget ansvar att förnya recept? Sluta anta att vi kan ta ansvar förihelvete! Och vad har mer hänt idag...jo Stella har haft en intervju! I sin fina sammetsklänning, med en skåning! Så ska det fan va! Hoppas hon får jåbet. Hon behöver ett jåb goddammit! Och det var allt från denna lilla måndag. Vi har städat lite, det är väl det enda andra som hänt. Så, inte så spännande, men godnatt och välkomna till augusti!

RSS 2.0