Kan du lova att det stannar mellan oss två, att min kropp förblir ett obesegrat land

Rubriklåt: kyss mig med Alva, en otrolig jävla låt som verkligen passar här
 
Här ligger jag och tänker på sexualitet. Lite knäppt när man är sjuk och jävlig kanske, men jag har gjort det länge nu. Snarare slipper jag väl aldrig tänka på sexualitet. För alltså, måste det vara så jävla jobbigt att ha en sexualitet jämt? Jag är så trött på den konstanta skammen och de dubbla känslorna. Jag trodde verkligen att jag hade locked it down, att jag hade kommit över vad nu mitt problem var från början...men nej. Jag känner mig fortfarande äcklig och konstig. Och det är svårt att prata om detta här utan att liksom gå in på problemen i sig, vilket jag inte kan, men jag försöker. Jag skulle bara så väldigt gärna vara i en relation där sex bara är en normal grej. Inte översexualiserat där jag inte kan tänka på annat och inte avsexualiserat, inte fullt av trauma, bara chill och kul. Men sex kan kanske inte vara chill och kul för alla har så konstiga relationer till det. Alla är rädda eller porrskadade eller vet för lite om hur man gör det bra eller bara funkar inte med en rent sexuellt. Jag vill bara ha det bra och inte behöva tänka på det. Men så tänker jag på det, hela tiden. Och ju mer jag tänker på det, desto mer känner jag mig twisted som tänker på det. Och jag vill inte att det ska vara så! Men jag är 29 snart, det kanske bara är såhär mitt liv är? Jag vet inte men det känns inte bra. Och grejen är att typ alla jag känner också mår skit över sexualitet på ett eller annat sätt. Jag vill inte att vi alla ska behöva må såhär! Kan vi inte bara ta bort hela grejen? Ba tryck delete det behövs ju ändå inte! Men det vill jag ju inte egentligen, för jag tycker om att ha en sexualitet. Tyvärr. Tänker att det vore lättare att vara ace, men det är ju inte sant. Det är absolut inte lätt att vara ace. Men ibland vore det skönt, om man nu inte får ha det bra. Och det är tydligen svårt för oss alla att uppnå.

Is this all we get, to be absolute?

Rubriklåt: Absolute med the fray, från veckans cirkelskiva
 
Hej från sjukstugan! Japp, både jag och Stella vaknade sjuka idag. Först hade vi bara ont i halsen, men sen kom febern with a vengeance. Fy fan vad jag hatar feber! Hela min hud känns som om den sitter på fel håll :( och jag blir varm och kall hela tiden och kan inte gå nånstans utan att bli andfådd. Hur fan ska jag tömma kattlådorna snart? Huuuur det kommer inte gå? Så eh ja, det är miserabelt idag. Vi har vilat såklart, men också tittat på inas bruce-dokumentär! iiiii! Stella var så lycklig och Ina var så hype och jag lärde mig såklart en massa om bruce. Vi pratade om fattiglåtar såklart och Ina åkte till olika platser han varit på och jag älskar sånt! Vill så gärna åka till ställen som är besjungna av mina faves men det har inte hänt än. Nästa gång jag är i london ska jag åka till joiners arms dammit! Och ja, jag är jättetrött och vet inte vad mer jag ska säga. Jag gäspar non stop och tårar rinner ur mina ögon bara sådär utan anledning. nu tittar vi på r slash och ska sova som bebisar, hoppas jag...är orolig att vi inte kommer somna för att vi är paja. Det vore så ovärt men jag har ofta svårt att somna när jag är sjuk. Vad fan är grejen med att jag blir sjuk hela tiden nu? Det brukade vara en rarity men det händer ju fan jämt nu! Sjukdomen ba jag händer jämt :))) lol okej kul Emma. Just det mitt album är ute igen! Så nu finns alla inspelade låtar jag har gjort på plats igen! Med det säger jag: godnatt.

Jag har fåglarna, konsten, poesin, och Rammstein

Hej från sängen och värmen! Det är så jävla varmt you guys ni skojade inte om den här sommaren. Och Stella har inte ätit en enda persika idag! Hur kan det vara en sommardag utan persikor? Tur att hon ska köpa nya imorgon. Anyhow, imorse vaknade vi för tidigt tycker jag och hade boendestöd. Det gick bra och vi fixade och donade, och sen pratade jag med Henrik så att hen kunde läsa upp en lång lista i en bild på twitter. Det där är fan commitment till en blind bestie. Och det var mysligt att höra hens röst för jag saknar hen redan som en störd jävel.
 
Sen sov jag svinlänge i alla fall, för det är jag värd. Och sen har jag haft det mysligt bara: chillat på balkongen, pratat med Lilla när hon åt kola-mikropopcorn (betyg: meh), åt jätteäckliga vego-fiskpinnar (de var seriöst så äckliga what's up with that!), chockades av toxic boy mums (emotional incest is a thing och det får inte vara deeeet) och sen hände det en sjuk grej. Detta var grejen: vi fick en patreon som vi inte känner! iiiiiiiii! och hallå häromdagen såg vi ett dm vi hade fått från en liten bebbequeer som älskar podden! Det är verkligen det sjukaste i hela världen! Vi har officiellt peakat nu i livet vill jag bara säga. Och det var min lilla dag, och just det rubriken. Det är från tack för insläpp och i en random kvinnas dikt, vilket inte är särskilt rimligt. Men ändå kul att ha de sakerna. Så, godnatt ungdomar!

Once I took your medication to know what it's like, and now I have to act like I can't read your mind

Rubriklåt: Cool about it med boygenius, en av mina favoritlåtar atm och den får mig att tänka på min dyke squad <3
 
Haj jag är hemma! jag hade ju tänkt blåga från gbg igårkväll, men vi kom hem alldeles för sent för sånt så jag gör det nu istället. Och igår var det dags för andra lången med vännerna! Det var nåt vi sa typ hundra gånger på töntig göteborgska, eller ja mest jag lol. Det är alltså där alla pubar finns och där man ska hänga. Så jag, Ellie och Oliver hängde på kellys och pratade om våra brokiga förflutna, namnbyten (Oliver tyckte att Emma var ett ickebinärt namn, hur gulligt?) och våra respektiva vänner (Ellie blandar tydligen ihop Onna och Skogis which I love her for). Ellie och jag köpte dessutom billiga drinkar, men bytte sen med varandra för båda gillade den andras mer lol. Vi gick vidare till nästa ställe för en massa deeeeptalk om de vidrigaste sakerna vi gjort och situationerna vi varit i, så det gick till lite platser om man säger så. Men vi rantade om folk vi inte gillar och sånt också, för att inte bli för ledsna. men alltså det är så sjukt att lära känna folk när man redan är nära? Vi liksom hoppade över steg i vår relation och nu lär vi känna varandra fast vi redan liksom känner-känner varandra. Det är väldigt fint och ovant att vara så trygg med folk. Vi hann med ett ställe till och där minns jag inte riktigt vad vi pratade om? Det måste jag inte komma ihåg, för det var så jävla fint och trevligt. Kanske kommer på nåt mer att berätta när min hjärna inte är bränd.
 
Idag har vi kört hem. Stella har kört som en jävla kiiing trots sinnessjuka regnskurar ("apokalyptiskt regn" kallade Stella det) och vi har lyssnat på poddar och kämpat på. Vi åt på mcdonaldes i jönköping (tror jag) och skrattade åt poddarna, men mot slutet satt Stella mest och kramp-höll i ratten for dear life stackars älskade bebben. Men vi är hemmmma! Och nu ska vi sova i vår egen säng fuck yeah!

Börje, ta kort!

Hallå igen från den varma lägenheten! Här sitter vi och dräller och Oliver lyssnar på en föreläsning till sin sommarkurs. Det låter väldigt tråkigt men det blir också inspirerad till att hålla kurser i höst vilket är lite random. Vad tror ni, ska jag hålla lide kurser och bli en person som får in lite pengar? Det kanske är dags? Och igår efter blåget tittade jag och Oliver på typ hela första sessången av trinkets. Så ska det fan vara för det är en så jävla bra serie. Vi hade starka queera känslor och också hatkänslor mot äckliga Brady som man ska, och i en paus gick vi och köpte pizza. Då bevisade jag att jag är en ikon för jag förstod Olivers skämt om one direction och flashback forever. Det var ett otroligt obskyrt skämt så jag är objektivt bäst. Stella kom hem från Bruce (!) och därifrån kommer rubriken, för det vrålade tydligen någon mitt i en story Bruce berättade. Hoppas Börje tog ett kort. Oliver gjorde jordgubbsmilkshake mitt i natten och det var jättemysligt och alltså så peak tjej på sleepover core! Pizza, trinkets och milkshake liksom!
 
Idag har verkligen inte mycket hänt. Vaknade av att Stella fick en fågel på handen (hon hade handen utanför fönstret och fågeln flög in i hennes hand) och sen har vi poddat (total kaospodd pga detta är ett kollektiv) och jag skulle ha träffat Finn men det blev inget. Jag har haft jättemycket ångest for literally no reason men nu mår jag väl någorlunda okej? fast jag vill sova. Det tycker jag vi ska göra men Stella måste dosetta först och det har hon inte gjort. Imorgon blir det sista göteborgsinlägget, ses då för då kommer jag ha gjort saker!

I know that it's over, I don't need your closure

Rubriklåt: Closure med Taylor Swift, som vi lyssnade på och sjöng igår
 
Hej från värmen! Här sitter jag i den tropiska lägenheten och dräller. vi har det ganska bra ändå och Stella är på bruce! Hon är på sin plats nu säger hon! Och igår vare ju midsommar och Ellie kom hit. Vi åt en massa god mat, till exempel stekt majs (liksom stekta majskorn? Sjukt beteende men också gott) och ägg som jag och Ellie worshipade. Vi lyssnade på one direction pga Oliver och det slutade med att vi tittade på alla deras auditions till x factor. Det var mysligt och alltså flera av dem var så dåliga? Jag dömde ut dem och tyvärr var den störigaste bäst. hatar när det händer. Vi pratade en massa om våra sämsta ex och framför allt om de roligaste stories vi har om dem. Abusive ex har ofta så sjuka jävla stories eftersom de bråkar om så random shit. Så vi skrattade åt att göra slut över cola, äventyr i Borås tingsrätt och femhundralappar ("om du tappar en femhundring i min lägenhet kommer jag ta den!" är en grej nu). Vi hade så jävla kul och plötsligt drog Oliver fram otroliga mängder snacks, peak liv! Vi gick över till Taylorlyssning och pratade såklart om eras tour en massa, för det måste man faktiskt göra. En riktigt bra midsommar all in all.
 
Vi sov såklart en massa och idag har jag researchat i värmen. Och nu har jag hört talas om att vi ska köpa pizza, eller ja det är jag själv som har sagt det lol. Det är åtminstone liiite svalare nu, så man kan leva. Så jag mår bra här i det västraste av götaland, ses imorgon!

Det finns ingen väg tillbaka, vi skålar i vår cava, det är det här vi kommer sakna

Rubriklåt: bas, rök och dårar med Klara & jag, en ny banger som jag lyssnade på alldeles nyss
 
Hallå från göteborg ungdomar! Jag sitter och lyssnar på bra låtar i soffan hos Oliver, ella och Alma. Har jag sagt i bloggen att Alex heter Oliver nu? Antingen har jag inte det eller så har jag skrivit exakt såhär flera gånger. Jag vet inte men nu vet jag att jag har sagt det! Anyhow jag kom ju fram igår och Stella kom och mötte mig med bilen, för hon har ju en liten bil som hon kör runt med här. Vi vill inte lämna tillbaks den på tisdag :( men vi köpte subway och åkte hit, och när jag kastat i mig min macka och vi umgåtts lite tog jag en låång nap. Vi har fått låna Olivers rum när vi är här och det är verkligen det gulligaste! Vi åt middag och sen åkte vi till Ellie!
 
Där var vi så varma att vi inte visste var vi skulle bli av, men sen poddade vi! Fair warning: på onsdag kommer det längsta avsnittet som någonsin har kommit. Det är kaotiskt och mysligt och vi drack bubbel och allt var bra helt enkelt, fast Stellabella har haft så mycket ångest här. Det ska hon inte haaa! Hon fick i alla fall se Ellies hem med alla miljarder saker där och det måste alla få se. Men ja, vi kom hem och jag var så trött att jag höll på att tappa det helt, så jag sov tolv timmar. Det behööövde jag. Så idag har jag bara suttit här och drällt, och sett Oliver baka och fixa inför ikväll. Hen har gjort bebistårtor som vi ska få i små shotglas! Hen är: Objektivt bäst. Men det var allt för idag, vi ses imorgon med säkert mer att säga!

when it's my turn to march up to glory, I'm gonna have one hell of a story

Rubriklåt: Sin wagon med the chicks
 
Haj från tåget! Vi är i skövde snart, hej hej Tilda. Jag har aldrig varit i skövde men det är säkert bra där, vad vet jag väl. Men nu ska jag berätta om hur det gick igår med konseeeerten! Jag tog mig genom midsommartrafiken till Onna och där pratade vi om folk som har levt mer än som borde vara möjligt och annat jox, och sen tog vi oss mot grönan. Vi mötte upp en snäll ledsagarlady och åkte båt, och alltså när fan åkte jag båt senast? It's been years! Would recommend, särskilt när man står ute och får sval vind på sig. Would också recommend att äta fish and chips när man är svinhungrig, för det gjorde vi när vi kom fram och det var så jävla gott. Älskar fish and chips. Vi kämpade för att hitta milkshake men de har stängt ben & jerrys (homofobt) och det andra stället hade ingen chokladmilkshake (ännu mer homofobt). Så vi fick ingen milkshake, men vi fick konsert!
 
Först spelade Maren Morris några låtar akustiskt och hon spelade min favorit I could use a love song! Oooch the bones! det var så mysligt! Men fuck det helt ärligt för alltså the motherfucking chicks! Iiiiii! De öppnade med ett ikoniskt förinspelat medley och sen var första låten sin wagon! Vilken jävla fest! Och setlisten var så jääävla bra. Top of the world! Julianna calm down! White trash wedding! Daddy lessons! Det var verkligen så kul och de är så sjukt duktiga och coola. Nathalie är den bästa som finns i hela världen! Alla tre är de bästa som finns! jag sjöng alldeles för mycket (förlåt Onna) och det blev allsång till wide open spaces och allt var så jävla perfekt. Faaast vi kollade sen vad som tagits bort ur setlisten (de skulle ju varit på globen och spelat längre egentligen) och de spelade everybody loves you. Vi är legit kränkta över detta för det hade varit så fint.
 
Vi kom hem och jag försökte boka ledsagning men tillgänglighetsnumret verkar ha pajat på nåt sätt. Men Onna var ett geni och fick tag på en person på kundtjänst som hjälpte mig. Jag ropade att jag ville gifta mig med honom och bära hans barn...lyckligtvis efter att jag lagt på. Så till slut fick vi sova, eller ja jag kunde inte somna förrän halv tre eller nåt, och sen fick vi släpa oss upp vid halv sju så jag kunde ta detta jättetidiga tåg. Jag är svintrött men snart ska jag få krama min stackars lilla flickvän som mår jättedåligt. Hon behöver gos faktiskt! Men ja, vi ses imorgon från göteborg!

Ta mig till en värld där man får göra som man vill

Rubriklåt: sex noll två med ksmb, som vi hörde igår och det är seriöst en masterpiece
 
Hej från ångma! Jag har rikspanik för att jag ska lämna mitt hem snart och jag kommer ha glömt alla mina ägodelar somehow och alla katter kommer springa ut utan att jag märker det så de kommer vara utestängda tills kattvakten kommer och det gååår inte. Det kommer säkert vara lugnt men det fattar inte min hjärna. Anyway...igår var en bra dag! Stella flängde runt och fixade inför sin avresa, och när hon tagit sig iväg (hon körde bil! till göteborg! Det var det sjukaste som hänt!) åkte jag och Henrik in till stan. Vi tittade som vanligt på snygga cowboyboots (när ska jag få äga fucking cowboyboots) och köpte hårfärg, och fikade såklart för det måste man. Fast det var en massa jävla folk överallt det är inte lagligt. Vi tramsade i olika affärer (-vill du ha en ring med ett ankare på? -nej. -Okej då går vi härifrån!) och Henrik var kingen på att hitta på enorma åhlens, och sen åkte vi hem och superfärgade hår. Och när jag hade blekning i hela håret såg vi att taylor ska spela i sverige! I fucking stockholm! Vi fick fullt upp med att fatta hur man registrerar sig till konstiga länkar och svara i maniska gruppchattar (Ellie: Vi måste starta ett system! Jag, irl: Jaaa men jag kan inte starta ett system jag har blekning i hela håååret!), så det var lite kaotiskt. Men alltså tänk om jag får se taylor? fast tänk om jag inte får göra det? kommer jag överleva det jag vet faktiskt inte? Så eh rip mig de närmsta veckorna I guess. Men ja, vi åt fryspizza och sen dängde vi i lila färg i mitt hår. Fast det var svårt för jag skrattade så mycket. Typ såhär betedde vi oss:
Jag: Jag vill ha en banjotatuering! Fast jag vill inte bara ha en helt vanlig banjo.
Henrik: Gör en lesbisk banjo!
J: Hur då?
H: Den kan ha en flickvän! ...som inte syns i bild! Alla flator bor faktiskt inte ihop!
Vi skrattade orimligt mycket åt det, men jag blev lila i alla fall. Och sen åkte Henrik (buuuu!) och jag fick veta...att Sara kommit in på ting! i Lund! Det är alltså en cool grej som jurister gör och hon har inte riktigt vågat göra det men nu gör hon deeet och hon får göra det i Lund! Det kommer bli så jävla lit! Så livet är fan bra, men ångesten peakar i denna kropp. Snart ska jag åka iväg och då ska jag fan se the chicks! Det får inte ångesten paja för det ska bli drömmigt!

Soon I'll grow up and I won't even flinch at your name

Rubriklåt: Flinch med Alanis Morissette, en sjuk jävla låt som vi hörde idag och vi har pratat om såna tunga ämnen ikväll
Tilda: Detta är en valid åsikt för pärlsocker är livet!
 
Hej från sängen och natt-memma, här ligger jag och har ångest...eller det är inte sant det är Emma Black som har ångest. Det har inte hänt nåt eller så, hon bara känner sig otrygg och ensam och så. Men vi kämpar på och lyssnar på goblet of wine (det är nog inte jättesmart med tanke på ebs mående inser jag nu...aja) och ska blåga...men det har inte hänt jättemycket idag. Henrik har träffat en kompis så jag sov (det var en otrolig nap) och sen har jag och Stella preppat för göteborg och jag har haft rikspanik för det kanske blir svinsvårt för mig att både se the chicks och ta mig iväg till gbg. Hatar livet men hoppas det kommer lösa sig. Så jag har rantat om blindhet och hur vidrigt det är en hel massa, för alltså you guys jag är så klar med att vara blind. Nu får faktiskt någon annan ta över och vara det, era seende jävla as. Skoja jag har typ 1 seende läsare men ändå. Anyway...på kvällen åt vi lasagne och sen satt jag och Henrik och pratade om jättetunga jävla grejer. Typ begravningar och sånt, kul va. Så allt har varit mysigt och ganska chill denna dag, men EB mår skit härinne. Tror hon är triggad av att så få människor kände henne när vi växte upp, eller alltså kände oss, för vi har ju mest vänner från när vi blivit vuxna. Så hon är shook över att ingen vet något om henne och det känns jävligt otryggt. Tur att vi har Onna och framför allt Tilda som har koll på läget. Det behöver vi. Så, det var allt för ikväll, godnatt.

Och kråkorna skriker vad hundarna vet och äpplena faller som sten

Rubriklåt: Ingen sjunger blues som Jeffrey Lee Pierce med Thåström, en otrolig jävla låt som jag och Henrik vibeade till idag
 
Haj haj från sängen! Stellabella sover brredvid mig, tror jag, så det är dags för nattblogg. Och vad mysligt vi har haft det idag! Vi tog oss upp och jag trodde att klockan var typ två, men den var "bara" elva. Just go with it. Jag och Henrik åt en eminent frukost bestående av stekt ägg, sen plommon / aprikos (jag blev violated av ett slampigt plommon som squirtade ner hela mig) och massa delikatobollar. På paketet stod det "obegripligt god boll" och det är nu mitt twitternamn för jag är en obegripligt god boll. Jag håller dock med för delikatobollar är fan obegripligt goda!
 
Vi vilade en jävla massa på olika håll och sen har vi bara pladdrat och tramsat. Vi har läst våra äldsta interaktioner på twitter och framför allt hittat en fin konversation där jag och Henrik sa att vi hade saknat varandra fast vi inte kände varandra och sen kom Stella in och ba "jag är mutuals med er båda så detta gör mig glad." Och nu är vi alla tre här! Vi var alla tre ute på balkongen och läste tweeten och bara omg nu är vi här! Twitter yall. Magical. Ikväll har vi också gjort en spellista med alla ickebinära artister vi kom på (iiii) och varit trötta och tramsiga som alltid. Jag har skrattat så fucking mycket ikväll åt allmänt trams, typ sånt här:
Fredrik i alla mot alla: matchen är ung! (det står 10-1)
Stella: Matchen är fan inte ung. Eller jo men...
Jag: Den dog ung.
Stella: Den här matchen är med i 27 club!
Det var orimligt roligt i mitt lilla huvud. Så vi har det bra här, men jag kanske borde lämna huset snart. det har gått ett tag igen nu woops.

I smoke 2 cigarettes and I don't even smoke

Rubriklåt: 2 cigarettes med Jack & jack, en jävla banger för sommarnätter
 
Haj från sommarnatten! Fåglarna vrålar på, vilket är absurt för det är mitt i natten, serri brukade folk sjunga när det var mörkt förr? Är det en klimatgrej? Det känns som en klimatgrej. Aja här har vi det bra och gosligt, och vi sov till typ 13 rimligt va. Men vi drällde och åt och tramsade och så, och sen åkte Henrik iväg på fest. Då hade vi en otrolig vil och gosade en massa, och sen på kvällen har jag distansfestat med Lilla. Vi har supit och kacklat och lyssnat på en massa bra musik, och alltså jag saknar henne på en sån jävla nivå! Det är inte okej! Hon är min bästa lilla bebbe <3 och nu är Henrik hemma igen och det är ba. Så eh ja spännande inlägg men jag har det bra! och ska sova som en bebis när jag väl har slutat hicka. Min hickar är cray men jag ska kväva den om det så blir det sista jag gör. Godnatt från mig och fåglarna!

Du vet väl att jag tror på dig, att det finns en massa fint i dig

Rubriklåt: Du kan va en fors med Lune, som vi hörde ikväll och också titeln blir roligare om man säger det som "du kan va en fors!"
 
Haj Henrik är här! Vi ska sova nu, så jag blågar först såklart, och det har varit så mysligt idag. Hen kom hit vid 06 med nattåget och vi stapplade upp för att släppa in hen, men sen sov alla mycket mer såklart. Sen tittade vi på vintergatan, åt ägg och kräm, drällde och tramsade. Henrik gjorde ringar av Jossans päls som jag hade på fingrarna och Stella tyckte att jag borde fria till henne med såna, rimligt va. Men sen gick jag och Henrik till centrum och köpte frukt på torget, till exempel "en spännande frukt som jag inte vet vad den heter!" som Henrik sa. Det var...aprikoser. Hen hade glömt att de fanns. Väl kämpat. men vi åt glass på en bänk och allt var somrigt och fint, som det ska va!
 
Vi tog en nap (såklart) och åt middag, och sen poddade vi. Det blir en sjuhelvetes massa kristendom och sånt i nästa avsnitt kan jag meddela, men också bra låtar och allmänt mysliga vibes. Så ska det vara. Sen har jag och Henrik suttit på balkongen och lyssnat på musik och pratat om allt från självskadebeteenden till norrländsk musik, och nu har vi ätit den berömda persikotårtan. Den var goood! Stella är så bra på att baka <3 men hon har varit en fucking spillra idag och knappt kunnat sitta upp. Lilla lilla ministella <3 hoppas hon mår bättre imorgon. Vi ska i alla fall sova som stenar allihopa nu, och det behöver vi nog för vi har alla varit ganska döda. Fast inte jag så mycket, jag har hållit igång för tre. Aja, livet är bra förutom äckliga abusers som vi har fått veta saker om nu precis och vill mörda...men annars är det bra!

And if I was a woman, would you want to hold me then?

Rubriklåt: Apartment med adeem the artist, från veckans cirkelskiva och en så fin jävla låt
 
Hallå från sommarnatten! Stellibelli vill sova genast och det vill jag också men jag glömde blåga lol så nu gör jag det. Jag är trött som en anka och Henrik kommer om mindre än sex timmar såatteh. Soffan är bäddad så hen har ju nånstans att sova när hen ramlar in iaf, men ändån. Men ja, idag var Stella på en till intervju, så det känns ju bra tycker jag! Och efter dräll och gos åkte vi till Kista och träffade stellas mamma. Vi åt middag på brödernas ("är det här ert nya favoritställe nu?" eh ja) och pratade om kaos i familjen, mina sjukhusäventyr och lite sånt. Vi handlade viktiga saker till Stellas persikokaka (som vi ska äta imorgon och jag är taggggad) och nu är vi hemma, och jag har hört de nya annika norlin-låtarna. jag skrek "jag har många känslor! De är sorgliga men jag vet inte varför!" till Stella om det. Det var mycket okej. Men det var allt från idag, ett snabbt litet blåg innan vi faller i dvala. Godnatt!

Två år genom åren: Juni

Let's go. This shit is really fucking sad.
 

Juni

Eller ”some die young”

 

Jag är för trött för det här. Det händer för mycket samtidigt. Balen, festen hos H, allt det märkliga med O som jag egentligen inte vet hur jag ska förhålla mig till. Studenten om tio dagar. Det bara fortsätter och idag … idag är verkligen en sån dag. Jag klär på mig och tar djupa andetag, samlar kraft. Mobilen piper med ett sms från N. Han frågar när begravningen är. Fuck, varför har jag aldrig tänkt på det? Varför är jag så här? Såklart de andra också ville veta när begravningen var. Såklart de bryr sig lika mycket som jag. Jag bryr mig ju tydligen inte lika mycket, för jag pratar inte ens med dem. Skammen över hur jag berättade för dem bränner fortfarande. Ett kort sms: ”R har tagit livet av sig.” Inget mer. Såklart jag borde ha ringt, men jag hade inte förstått än. Det har jag nog inte gjort nu heller.

 

Så jag skriver att det är idag, förlåt, och sätter mig i bilen. Mamma följer med mig och det är så skönt, för jag hade aldrig kommit på själv att jag ville gå. Jag var orolig att det skulle vara konstigt, att folk skulle undra vad jag gjorde där, men det är fullt i kyrkan. Det blir väl så när folk gör vad R har gjort. Vi sätter oss och jag sväljer. Jag gråter inte på begravningar. Det är inte sån jag är. Det är okej, intalar jag mig själv. Jag måste inte vara en sån som gråter på begravningar. Jag är inte fel. Tjejen bakom mig är verkligen en sån som gråter på begravningar, hör jag direkt. Jag undrar vem hon är. Hur hon kände R. Den sämsta delen av mig tänker att hon säkert inte kände honom alls, att hon bara älskar dramat. Men vem tror jag att jag är? Jag har inte träffat R på mer än tre år. För jag ringde honom inte, fast jag visste hur han mådde. Fan. Jag skickar ett mentalt förlåt till tjejen bakom mig, som säkert har lika konstiga känslor som jag just nu.

 

Prästen pratar om R. Om att han önskade sig juice och frukt när han fyllde år. Folk skrattar genom tårarna och jag känner igen mig. Han var precis så, verkligen den roligaste jag känner … kände. Prästen säger sen att hans syster M ska sjunga. Hur klarar hon det? Hur är det möjligt att sjunga på sin tvillingbrors begravning? Jag kan inte tänka på att de är tvillingar, tvillingar som är lika gamla som vi. Det går inte. M berättar om när de var hemma själva och spelade hög musik från varsitt rum, för att irritera varandra. Men sen åt de tacos och hade en fin tvillingtid.

”Ibland spelade du denna”, säger hon och någon börjar spela ett intro. Ett intro som låter bekant. Alldeles för bekant.

”I will tell your story if you die…”

Jag är en sån som gråter på begravningar. Från första orden gråter jag, och det är inga små tårar. Jag hulkgråter med öppen mun, ikapp med tjejen bakom mig. Det är hon och jag nu. Mamma räcker mig en näsduk och jag antar att hon är förvånad. Men plötsligt är det på riktigt. Det får inte vara det.

 

Efteråt står vi i kö för att säga hej till familjen. Det är varmt och E skriver hela tiden och frågar var jag är, för jag ska egentligen vara på klassdag i Lomma. Hon vet att jag är på begravning, hur svårt kan det vara? Det tar tid! Vi väntar och hör Rs mamma prata med folk.

”Kom gärna på Ms student”, hör jag henne säga och det är ännu en chockvåg. M ska ta studenten. Nu, precis som jag. Och såklart måste hon fortfarande ha en studentfest, men hur? Hur gör man det när man skulle ha delat det med någon annan? Hur skulle jag göra det om min syster inte gjorde det tre dagar tidigare? Det skulle inte gå, men det finns inget alternativ. Precis som det inte finns ett alternativ för att säga hej till dem nu. De presenterar sig för mig, som om jag inte vet vilka jag ska träffa.

”Det är synd att ni inte pratade mer”, säger hans mamma. ”Det hade nog varit bra för R.”

Hon är i sorg. Jag måste komma ihåg det. Hennes liv är förstört, hon vet inte vad hon säger. Det hon säger är vidrigt, för hon säger ju verkligen att jag kunde ha hjälpt honom och inte gjorde det, men jag får inte bli arg eller ledsen. Jag sväljer chocken och känslan av att världen går under. Åker till Lomma och grillar med klassen. Fortsätter. Lever, fast det inte borde gå. Det finns inget alternativ.


You will run like the wind and water, sing of love and of life like you used to do

Rubriklåt: All I know med Moa Lignell, en somrig och fin låt med fina fioler och dessutom får den mig att tänka på Lilla och jag saknar henne idag fast vi sågs nyss lol
 
Hallå hej det var inte går jag blågade. Det var...i förrgår. Och tydligen är det ett legit uttryck att damma en mjukglass? Det har jag lärt mig nu, inte vet väl jag. Och ja, det är supersommar och vi dräller här hemma. Stella har haft jobbintervju och bakat persiko-cheesecake som jag ser fram emot att prova. Jag har researchat som fan och därför lyssnat på en otroligt mysig lesbisk podd typ konstant. Jag har solat en massa trots supervärmen, för jag är objektivt dum i huvudet, men jag gillar det. Och så har jag kämpat lite mer med mina fula njurar och urinvägar och sånt, men jag tror att det är okej nu? Jag hoppas det men fuck jag jinxar det nu. Så, nu har jag tagit i trä. Men ja, det händer inte mycket, förutom runt mig för folk i mitt liv har märkliga liv som vanligt. Så jag har fått ha lite krissamtal och scoop-texting, som det ska va. alltså 20-talet är verkligen "det händer inget för mig men alla andra har kaos". Rimligt va. Vore ju lite spännande om det hände nåt i mitt jävla liv istället, men äsch, vem fan bryr sig. Så, det var väl allt? Tråkigt inlägg, I'm sorry.

Ska vi damma en mjukglass?

Hur dammar man en mjukglass kan man undra? Ingen aning, men det var vad det lät som om killen bakom mig på tåget sa. Jag tror inte att han sa "damma" egentligen men jag kan inte räkna ut vad han egentligen sa. Men ja, nu ska jag berätta om min dramatiska gårdagskväll. Den började väldigt lugnt och normalt med att vi åkte till Sara och hängde där. Vi catchade upp om livet och jobbet och sånt, och sen åt vi pizza och då anslöt benjamin och hans rollspelscrew. Då blev det mest att vi berättade alla våra bästa historier om deras fd kompis, som var...sjuk i hela huvet. Stella var en ytterst chockad åhörare och vi hade ibland inte hört varandras historier så det blev ändå väldigt starkt content.
 
Vi åkte hem och skulle väl chilla och sådär, men från ingenjävlastans fick jag så ont att jag knappt kunde tänka en tanke. "jag lägger mig i sängen och väntar ut min ipren", tänkte jag naivt. Till slut hade jag så ont att jag bara grät och kastade mig omkring. Eller liksom smärtan var inte så enormt stark egentligen, men däremot var den obehaglig för den strålade hit och dit och jag mådde illa och uuusch. Pappa och Stella blev uppskrämda och till slut åkte jag och pappa in till akuten. Väl där kollade en sköterska mig och framför allt mätte hon min eventuella feber utan att något rörde vid mig ens! Det är tydligen en grej nu att de har värmepistoler som ba mäter det? We are truly living in the future! Sen väntade vi ett tag såklart och gjorde absurda quiz som gjorts med google translate, och någonstans där började jag må bättre från ingenstans. Som tur var trodde de ändå på mig och det verkar ha varit njursten. Rekommenderas ej. Vi får väl se om det händer igen...I fucking hope not. Men vi kom hem vid midnatt i alla fall och sov, och idag är det tågåkardag. Det är vidrigt för vi har åkt över göteborg för att komma hem, så vi bor på det här tåget nu. Men jag är tacksam att jag ens kom med, för det trodde jag inte igårkväll så att säga. Så, det var min dramatiska kväll, vi ses när jag är hemma i supervärmen!

You're my sacred passion and I have no other

Rubriklåt: My number one med Helena Paparizou, som vi sjöng lagom fint igår
 
Haj hallå gullunglar, nu har det varit partaj! Och vet ni, igår fyllde jag och Stella fyra årar! Vi har varit ihop i fyra hela år! Och vi firade med att äta glass, fast med mormor. Vi köpte jättegod glass på glasskulturen och satt på en bänk och pratade om enorma blåmärken, väninnor som vanligt, bebisar och en massa annat, och det var sol och lovely. Vi gjorde ärenden och kom hem, färgade hår och sånt, och sen var det fest! Det var Lillas examen som skulle firas och det gjordes på ett indiskt place. Vi satt i solen och jag pratade mycket med Anna, för vi hade inte setts sen i april buuu! Vi åt relativt oläskig mat och drack jättegott vin, och sen skulle vi ta oss hem till Lilla. Det gick...sådär. Malmö går inte att köra bil i, kan jag berätta. Så vi kämpade som fucking djur, och till sluuuut kom vi fram.
 
Där var det såklart partaj! Lilla hade gjort ett eminent quiz som jag och hennes mamma kämpade med, men jag vann åtminstone sista utmaningen med massa marsmallows i käften. Familjen gick ganska fort och kvar var bara jag och Stella, Lilla såklart, Anna och Sam. Vi drack vin ur jättesmå glas (det blev en så kallad grej), sjöng stämmor såklart (puerto fucking rico!) och babblade. Det var så mysligt! Vi åkte hem och slocknade som fucking ljus, och idag har vi mest sovit. Men vi åkte och åt lunch på ett hamburgarställe, som ligger jättenära min förra lägenhet! Det tycker jag är dåligt för jag vill bo där igen! Det var jättemysigt och gott där och de spelade country, till exempel vintage taylor! Så ska det fan va i livet! Och nu vilar vi och jag läser bok, och ska nog dricka lite cola för det behöver jag. Hörde talas om daim också...hmm. Aja, ses på tåget imorgon tror jag!

Jävligt mystisk tystnadsjävel

Haj från Lund! Jag är så trött att jag håller på att somna sittandes känns det som, men jag måste ju faktiskt blåga innan jag somnar. Vi kom fram till slut igår och då fick jag höra om de absurda tanterna vi åkte med. Den ena tog av sig skorna och satte fötterna i plastpåsar, hon hade också en sjal som hon täckte sitt ansikte med...men det var inget konstigt hon försökte dölja, för Stella såg ansiktet ibland och det var helt vanligt. Hennes tantkompis var rädd för att röra saker tydligen, så hon hade plastpåsar mellan händerna och det hon skulle röra. Men ibland tappade hon dem, så påsarna flög runt i vinden från minifönstren. Det var...en upplevelse, och jag missade alltihop.
 
Men vi kom hem och vilade och sov, och idag träffade vi Saga. Vi satt på arimans uteservering (första solbrännan för i år: check) och pratade om tjejer som är ihop med gifta män, vänner som får en att känna sig som rekvisita, att välja sida i breakups och annat. Det var jättetrevligt och soligt och vinigt, och sen har vi hängt här "hemma". Vi åt lax som var jättegoood, poddade (det blev nog kul men jag var jättetrött) och jag läser nu bok och ska supersova. Den här fosterboken kommer nog bli det värsta jag har läst har jag en känsla av...så rip mig imorgon. Men imorgon blir det också examensfeeest! Och just det, rubriken är från flashback forever och typ vår bästa prata. Vi hörde den idag och skrattade som vanligt. Så, godnatt!

And I know that I'm cruel, but I learned that from you, I was there on the other side

Rubriklåt: The otherside med Cam, för tåg-country är aldrig fel
 
Haj från världens tråkigaste och senaste och varmaste tåg! Och äldsta, för det är så jävla gammalt och jävligt det här tåget. Det knarrar och låter och vi har alla fönster vidöppna så vinden blåser massor i mitt hår. Men då är det i alla fall inte lika varmt som det var när vi stod stilla i hundra fucking år för det var nåt elfel. Blärk. Men jag ska prata om igår, och på kvällen tog jag ett spontant beslut och åkte in till stan för att träffa Linus. Vi satt på o'learys vid centralen och skålade in sommaren, för det behöver man fan göra. Vi pratade om att opponera på uppsatser på konstiga sätt, lite konstiga minnen från förr i tiden, mina bevis på att det finns en högre makt (de är inte många men de finns där) och en massa annat. Jag blev orimligt full på tre svindyra glas vin, så det blev lite märkligt, men vi hade väldigt trevligt och det är så skönt att prata med Linus för vi är lika okonvensionella i våra tankemönster. Ibland håller vi inte alls med varandra, men vi förstår nästan alltid vad den andra menar och det finns nåt fint i det.
 
Så jag kom hem (blind och full på tunnelbanan är en jättedålig kombo btw) och vi packade och sånt, och idag har vi rest. rest och rest på det här vidriga tåget. Men nu är vi i alla fall på väg och då känns det i alla fall som om vi gör något. Hoppas vi kommer fram till lund nån jävla gång, och vi ses väl där.

Jag vill ha kort på när det inte händer någonting, allt som händer i det

Rubriklåt: Snoosa med säkert!, för det har varit mycket med min sömn lately och också exakt så är det ju
 
Hej från solen och värmen! Jag förstår inte varför jag sitter ute egentligen, men det gör jag lol. Jag är varm och glad och läser bok, och försöker dricka en isflaska men den smälter saaaakta. Tycker den får move along lite för jag är törstig! Men igår lämnade jag lägenheten och träffade andra människor, för jag var på jennys baby shower! Hon ska få en till bebbe och Vega ska bli storasyster! Sist vi såg Vega var hon en liten minibebi, och nu är hon liksom ett barn! Hon och en annan bebbe lekte och tramsade och framför allt berättade Vega för alla att hon inte hade strumpor eller byxor (byssor) på sig hundra gånger. Jag och Stella höll på att svimma av söt och Stella pratade så fint med henne. Seriöst gick från "nä jag vill nog inte ha några ungar" till "jag vill vara mamma med den här tjejen så mycket!" För hon är så fin med barn. Vi fikade och pratade om graviditeten och också en annan av Stellas vänner, Erika, som ska få tvillingar! Så snart är det treee nya bebisar i gänget! Det är så magiskt! Vi pratade om bra barnnamn (och mest mindre bra) och bebben fick massa presanger. Av oss fick hon en elefant-filt som storasyster i alla fall approved of och ville låna. Det är allt vi behöver.
 
Sen kom vi hem och jag sov, för jag hade nästan en all nighter natten till igår. Somnade typ 07:30 lol. Men jag hittade ett nytt bra band under min ickesömn! Lyssnade på dem i typ en timme på morgonen och det var så jävla trevligt. Men igårkväll åt vi sen perfekt lax (!) och chillade, och idag har boendestödet var här. Det är alltid nice, för då blir det lite ordning här hemma. Och sen har jag sovit, försökt boka en läkartid men de hade inga (fuck dem) och solat här ute. Och lagt upp ett lååångt poddavsnitt! Det kan ni ju se fram emot eller nåt. Ses imorgon, på tåget förmodligen!

And if we're crying on the couch, don't let it freak you out it's just been so hard

Rubriklåt: When you love someone med James TW, en otrolig låt om att göra slut med sin partner och medförälder och berätta det för barnen
 
Mina föräldrar har varit gifta i trettio år i år. Det var ju därför vi åkte till England. I min klass i låg/mellanstadiet var det bara en som hade skillda föräldrar, i alla fall när vi började, tror det var två eller tre sen. Sara hittade sin the one i tvåan på gymnasiet. Förra året var vi bjudna på sammanlagt fem bröllop.
 
Jag tror och hoppas att det är det som gör att jag får fullskalig panik när folk gör slut. Många gör slut nu. Och det blir bara värre och värre. För nu är det inte dåliga relationer som tar slut, det är såna jag trodde skulle hålla. Det är de där mjuka, trygga relationerna. De som gör att man tittar tillbaka på tidigare relationer och inser hur jävligt det var. De lyckliga sluten...som inte är så lyckliga alls. Och jag känner mig typ...bedragen? Jag vet inte hur jag ska förklara det, men det känns typ personligt? Jag vet inte vad det är för fel på mig, men det är väl att jag tänker att alla sitter ihop och då sitter deras relationer ihop med mig. Så jag typ sörger andras relationer som om de rör mig, eller det jag sörger är väl det där lyckliga slutet. För tänk om jag och Stella gör slut? Varje lång och stabil relation som spricker är en påminnelse om att vi inte är säkra. Vad som helst kan hända. Plötsligt kan någon av oss dumpa den andra och då kommer alla de där mjuka orden försvinna. De kommer bytas ut mot hårda, kalla ord. För så är det alltid. Och det är väl det andra, jag känner mig lurad...liksom som om folk har ljugit för mig med sina mjuka ord. Plötsligt ska man hata den de gjorde slut med, men man träffade ju hen nyss och var vänner? och jag hänger fan aldrig med. Inte för att det spelar roll vad jag tycker såklart men det är så konstiga känslor. Både sorgen och den där töntiga lurade känslan. Jag förstår ingenting av det. Jag vill bara väldigt, väldigt gärna få vara kvar med min Stella. Jag vill inte att de mjuka orden ska bytas ut. Jag vill inte. Det är kanske konstigt att vara så rädd för det, men det är jag.

Jag frågar vill du dela cigg med mig, när vi andas är det som musik för mig

Rubriklåt: Vi två med Estraden, bara en vibig låt inget särskilt alls
 
Haj från sommaren! Det är sommar den här veckan och jag klagar: inte. Jag har basically bott på balkongen idag och till exempel pottersnackat med Robert. Jag hyllade mina favoritscener jättemycket ("nu har jag sagt bara positiva saker, men jag tycker ändå inte att det är tillräckligt positivt!") och pratade massor om när Harry är ett accidental jättevälskrivet system, vi hypade grubbly-plank the butch icon (eller ickebinär, vi kan inte riktigt bestämma oss där) och allt var mycket trevligare än sist för det var så att säga inte de deppigaste kapitlen ever. Sen har jag drällt på balkongen som sagt, twittrat med främlingar om podden (!), lyssnat på ett fruktansvärt mord (och inte på det bra sättet! jag mådde jättedåligt! nej Lilla du vill inte höra det är bara hemskt!) och haft det bra. Det var väl inte så spännande idag heller, men jag mår bra! Oooch Stella har fått intervju på ett jobb i skåne! Obs det betyder ju verkligen ingenting, men liksom...ändå. Hypen finns. Och imorgon ska jag träffa andra människor, har ni någonsin hört så sjukt? Jag ska på tillställning och allt! Och fira att det fan i mig är 500 år sen vasajäveln blev kung! Oklart hur, men fira ska jag.

He says I'm his favorite, yeah I fucking better be

Rubriklåt: Unpunishable med Ethel Cain, sjukt nog bland de minst obehagliga Ethel-låtarna...och den är ändå ganska depraved
 
Hej och hallå! Jag är trött och lite lagom hängig, men ska väl hålla er uppdaterade för om jag inte blågar tolkas det som om jag mår jättedåligt...vilket inte är jättekonstigt för det brukar vara exakt så lol. Fast det var väl ganska länge sen jag obloggade tror jag? Känns mer och mer som en omöjlig sak att göra. Liksom förr kunde jag åka bort och bara inte blogga på en vecka? Nutida Emma could never! Anyway...igår fortsatte väl och vi åt Stellas berömda kyckling. Den var så goood! Det kan iofs bero på att jag var så hungrig att jag kastade i mig bröd utan pålägg som förrätt lol. Men kycklingen är alltid jättegod för hon är kycklingdrottning. Vi tittade på lite dokumentär, tramsade och lyssnade på mord, och det var den kvällen.
 
Idag har vi chillat supermycket as we do, men på kvällen åkte vi till Kista. Vi åt middag på brödernas och det var svingott som vanligt, för vi älskar brödernas. Hoppas det kommer kunna fortsätta vara öppet men jag tvivlar helt ärligt. Och ja, nu är vi hemma igen och det här var ju inte så spännande. jag har läst harry potter och varit lite hängig som sagt, men snart ska vi nog sova. Sova är typ det enda jag är bra på nowadays...sova och sitta i solen. Det räcker väl rätt långt ändå?

Släpp min sparris!

Hej från balkongen! Jag sitter i solen och lever mitt bästa life, förutom att jag har störiga utslag på bröstkorgen. Det får jag på somrarna nowadays och det är taskigt. Stella har nån tramsig kräm tror jag som brukar hjälpa. Hon är bra på sånt. Jag har aldrig ägt en tramsig kräm, förutom solkräm och munsårsalva när jag hade sånt. Saknar: inte.
 
Anyway, det här är ju inte en blogg om mina hudåkommor thank god. (men om det var det skulle jag klaga på att mina läppar har ballat ur efter min förkylning och är jättetorra hela tiden!) Så jag kan berätta att igår var Onna här! Vi kladdkakefikade och sen satt vi här ute och solade, lyssnade på somriga låtar och hade det bra. Vi hypade hennes nya lägenhet (iiiii!) och rantade om sockerläskens fall (det går ju knappt att dricka sockerläsk längre i det här jävla landet!) och annat. Sen köpte vi pizza vilket tog hundra år, för det var tydligen fredag. Det hade jag så att säga glömt. Men vi åt och lyssnade på podd, och sen spelade vi in egen podd som väl blev...okej. Jag tycker typ aldrig att jag gör bra poddar när det är min tur att läsa manus. Men så kan det va. Vi lyssnade lite mer på podd och sen åkte onna hem, och vi hörde rubriken när vi väntade på hennes färdis. Tydligen betyder sparris sparkcykel, enligt Stella som ju såg att killen hade en sparkcykel. Jag tycker att det borde ha varit en riktig sparris. Taskigt att ta någon annans sparris liksom. Och ja, sen har vi sovit och vilat i omgångar as we do. Nyss försökte jag äta lite spagetti och köttfärssås till lunch, men jag upptäckte när jag började äta att det var...gröt. Rimligt va. Det funkar ju också som lunch men hade velat ha koll på läget. Men så kan det vara, och vi ska äta ordentlig middag idag så det blir väl okej. Satan vad varmt det är här, det är ju inte ens särskilt varmt egentligen har jag hört. Men här på balkongen kan man seriöst sola på vintern så det är inte så konstigt att man dör värmedöden på våren. Så, nu har jag ramblat tillräckligt, ses imorgon säkert!

Every song I knew I've been deafened to, and there's no one left to sing to

Rubriklåt: Cassandra med Florence + the machine, från veckans cirkelskiva och seriöst den bästa pandemilåten
 
Hej från mig och hostande Ester. Hon brukar inte hosta så ofta längre, men nu ikväll har hon på riktigt fått tre hostattacker? Vad fan är det för fel nu? Hon har fått sina meds och allt! Det är dåligt :( men det är inte farligt heller så jag försöker tänka på det. Och ja nä jag mår inte bra idag heller, men nu ikväll mår jag väl liiite bättre. Men inget känns kul, inte ens podden känns kul. Seriöst, om inte ens podden känns kul är ju inget kul! Jag har verkligen försökt hitta saker som är kul, och det enda som har funkat är en lesbisk serie som jag inte ens kunde se. Så jag såg klipp från den och då blev jag glad. Och nu har en youtuber jag gillar lagt upp en 4,5 timmar lång video. Den är också kul faktiskt. Så två saker är kul! Resten är tråkigt. Nä okej jag åt lösgodis idag och det var gott. Särskilt såna runda i papper som smakar chokladboll men inte är chokladbollar. De är seriöst det bästa som hänt I want them forever. Förutom detta har jag sovit i hundra år, drömt om kräk (kul va), ätit sallad och klagat för min tjeja över hur dåligt jag mår. Hon tvingade ut mig i solen vilket var bra för jag hade glömt att jag behövde solen. Hon är en bra tjeja. Så, ja, kul blogginlägg! Imorgon ska jag i alla fall träffa en annan människa än min tjeja, så det är ju kul åtminstone. Då har ni nåt att läsa som inte bara är wä wä gnäll gnäll. Det kan ni se fram emot!

Jag kommer aldrig lära mig ditt nummer, fast jag vet hur du låter när du sover

Rubriklåt: Piller med Nadja Evelina, som jag hörde nyss och också...förlåt men det känns som om hon vill sjunga "när du kommer" egentligen? undrar om den gick så från början? är det jag som är lide twisted?
 
Haj haj jag mår jättejävladåligt. Så oklart varför, men det gör jag. Min hjärna spårar ur och ropar att allt går dåligt och alltså den har ju inte fel för ganska mycket går dåligt. Det tycker jag är problematiskt med psykisk hälsa, att det ganska ofta är riktiga saker som är dåliga och man ba...vad ska man göra åt det? Det går ju liksom inte att lösa! Eller jo såklart ofta går det ju att lösa men det är ju inte samma sak som att lösa hjärnan. Okej jag makar ingen sense, förlåt. Idag har väl varit en dag. Jag har sovit. Och drömt att jag och Stella låg med ett annat par söta ladies. Stella drömde att jag dog. Det var mindre festligt. Jag ramlade ner från nåt slags stup tydligen. Det vill man ju inte. Men dagen har väl funkat, boendestödet var här och nu på kvällen städade jag badrummet vilket alltid är en cause for selebration. Vi har lagt upp vår första vlogg för våra små patreons och det var kul fast youtube bråkade med oss. Taskigt tycker jag. Så, ja, jag lever men mår dåligt. Nu lyssnar jag på gilmore guys och ska väl försöka sova. Seriöst jag mår så dåligt vad fan är detta om? Kan kroppen och hjärnan skärpa sig genast? Jag har ingen lust att hålla på såhär!

RSS 2.0