I get drunk but it's not enough

Rubriklåt: Death by a thousand cuts med Taylor Swift, som sjöngs glatt igår
 
Hej och hå bloggbebbar nu är jag på tåget! Jag är trött som en anka och längtar mycket tills jag kommer till husby för då ska jag sooova. Eller nä men vila. Nu sitter jag mest här och tittar på reddit-videos, eller "historier" som Kiti säger. <3 men jag ska blogga om igår, och då åkte jag till Skogis! Jag var hemma hos hennnne! Det har inte hänt på ett år och inte alls i den lägenheten, men så mysigt det var! Vi åt tomatsoppa och drack supergott vin och började direkt prata om skvaller och ätstörningar. Inget "hur är läget" för oss inte. Sen satt vi i hennes mysiga fåtöljer, åt dillchips (har inte ätit det sen jag och Christopher gjorde slut tror jag?), lyssnade på Taylor och babblade. Såklart pratade vi en massa om sex, men också om unga queers, folk som är för kära, mina likheter med madicken, våra bekanta, min berömda resa till paris (som hon inte hade hört om, gasp) och så mycket mer. Hon försökte köa en låt hon inte kom på och jag fick instruktionen (det var en taylor-låt) "den är från den mellersa eran, kanske handlar om ett breakup och det är lite go i den!" Det var blank space. Väl beskrivet, verkligen. Vi skrattade hur mycket som helst och råkade såklart bli lite mer packade än vad vi hade tänkt, men det var så jävla värt det. Älskar min Skogis så himla myckeeet! Och nu är jag på ett tåg och är snart i nässjö. Tänk att jag har bott där? Hur fan bor man ens där? Och liksom det var sex år sen jag gjorde det? Det är fan sjukt vad tiden går. Men nu ska även jag gå, alltså sluta blogga, ses i husby ungdomar!

Jag känner ingen som kan ljuga som du

Rubriklåt: Ditt sanna jag med Molly Sandén och Lesslie Tay, som jag haft på hjärnan lately och alltså de ljuger mycket i nashville hörni. Ej i mitt liv dock, hoppas jag.
 
Hej hej I'm back. Som om det hade gått lång tid lol. Först av allt ska jag säga att jag inte har en skrivcirkel, utan en skivcirkel, men det är så himla svårt att skriva faktiskt! Och, som jag sa till Robert, vi skriver faktiskt om skivorna också!
 
Så, igår var jag ju himma. Där nashville-bingeade jag, åt makrilmackor och mariekex (oklart var kexen kom ifrån) och chillade med life. Pappa och jag tittade på program om låtar och jag försökte förklara hur viktigt det är med lesbisk representation. Men det är tydligen jag som ökar homofobin då? Tydligen?
 
Idag vaknade jag och fick de godaste äggen of all time, och sen lämnade jag in bokjäveln till förlaget igen! Hejdå bok ses snart igen tyvärr :( seriöst I'm just so done. Men sen skrev jag på min nya bok! Och alltså, det är så svårt att skriva om en blind person! Inte bara emotionellt (för det ääär det), utan rent tekniskt. "Hon betalar för sitt fika" men det går inte riktigt att skriva så, för varje grej är en mini-struggle oftast. Så det gäller liksom att visa vilka struggles jag ska skriva om och inte. Det ska ju kännas konstigt och lite obekvämt att läsa, inte bara en seis som inte ser liksom, men samtidigt ska det ju gå att förstå storyn utan att bli gaaalen. Det är riktigt klurigt! Men jag är igång med boken nu och alltså wow det känns så glittrigt och kul äntligen! Sen tittade jag mer på jädra nashville och åkte hem, och nu har jag mellanlandat och snart ska jag åka iväg. Men först måste jag tömma Jossans låda så det var allt för nu! Japp nu bloggar jag om min katts bajs det är så det är

Why don't you take what you want from me, take what you need from me, take what you want and go

Rubriklåt: Take what you want med post malone, ossy osbourne och travis scott, en riktigt jävla bra låt som både har ett trap beat och ett gitarrsolo! Vad säger ni om det va?
 
Så, ett icke-mush-inlägg woho! ...typan, nu ska jag him, så jag får skriva inlägget därifrån. Så, nu är jag himma och kan skriva inlägget. Och det handlar om damhänget igår såklart! Saga kom inramlande med sprit och snacks som brukligt och vi öppnade bubblet och började med babblet. Lol ok emma bra skrivet. Vi tävlade i billboard-kunskaper ("jag känner mer såhär att det är trap queen, det är bubbel och jag har alla svaren" sa Saga när jag var som mest frustrerad. Festligt ändå. Vi fixade olika matar och skvallrade om allt som hänt i våra lives, sjöng rubriklåten med pepp och lyssnade på allt från metal till svensk hiphop. Och oj nu dog pappan i nashville! Det var fan på tiden, för han är störig. Japp jag är all the way fast i den här serien igen just deal with it va. Och ja, vad ska jag säga mer om damhänget? Vi pratade massor om att vara den rätta sortens as och hade det svinbra, och alltså damhäng känns alltid så korta :( och idag har jag sovit. Och soooviiiit. Det var seriöst den bästa soviagen på hur länge som helst. Och nu tittar jag på nashville och ska väl lyssna klart på en märklig proggskiva jag har fått i skrivcirkeln.

Om du bara lägger dig här, kanske hjälper det

Rubriklåt: Sms med linnea henriksson
(Ett litet mush jag skrev igår. Det var tydligen mush-dag igår.)
 

Man blir aldrig klar. Har ni tänkt på det? Hoppas inte, men det har jag och så är det. Liksom…idag har jag duschat. Då är jag klar med det. Sen åt jag en matlåda. Då är jag klar med det. Fast jag är ju inte det, för ikväll måste jag äta mer mat och om en eller två dagar måste jag duscha igen. När jag har lyckats tvätta är jag helt slut och då har jag inte ens hängt upp tvätten, men när jag har gjort det också har det ju hunnit bli nya kläder som är smutsiga! Och jag kan typ inte registrera det? Liksom min hjärna ba ”okej klar tack å hej” och glömmer att det. Aldrig. Slutar.

 

Jag känner mig som sisifos och jag bara rullar stenjäveln uppför backen och det är helt jävla hopplöst. Jag får aldrig sätta punkt. Ingen får det. Jag skrev detta på twitter och Skogis svarade ”man måste äta mat tills man dör.” vill seriöst bara gråta och skrika när jag läser det. Jag kommer aldrig slippa undan. Och ovanpå allt det ska man liksom ha en sysselsättning? Och typ livsglädje? Yeah no. Livet är en to do-lista som aldrig någonsin blir tom. Och sure, jag kan bara stänga av hjärnan och fortsätta. Except I can’t fucking do that för varje måltid är ett steg med stenen och jag orkar inte. Orkar. Inte. Vi ska vakna och äta mat och kämpa. Vi blir inte klara.


You could still be what you want to, what you said you would when I met you

Rubriklåt: Medicine med daughter, en av mina bästa låtar just nu
 
Jag klagar ju himla mycket på den här bloggen hörni. Och det är inte så konstigt, för mitt liv suger på många sätt, men en viktig sak jag har pratat sjukt lite om är detta: I did the thing. Jag ska ge ut en bok. På ett stort förlag. Det jag sa att jag skulle göra, det jag har skullat göra i åratal, det kommer hända nu. (Trots att jag använder ord som skullat.) Jag kan knappt äta och ta hand om min hygien längre men jag kunde skriva en bok. Och jag har börjat med en till. Och vet ni varför? För att jag trodde på det. Vi har den här sjuka idén att vi inte kan göra det vi vill i det här landet, för "det kan man inte försörga sig på". Nä, om du bara skriver på din bok på fritiden kommer du ju faktiskt inte kunna det. Men! Om du skriver bra böcker och hittar andra sätt att skriva på (skriv krönikor! Gör journalistjobb om du kan det! Lär ut skrivande! Skriv andra sorters böcker!) så kommer det förmodligen gå ihop. Kommer det bli lätt? nä. men vad är lätt? Inget.
 
"Lätt för dig att säga som har rika föräldrar!" ja det är det. Men också svårt för mig att säga som knappt funktionerar. Vi har olika förutsättningar, men den här tanken att vi måste "ha riktiga jobb" för "vi måste försörga oss" yeah no. För då blir inget gjort! Och nej det är inte så att alla ska hålla på och göra konst, det säger jag inte heller men att säga till folk som vill det att de inte kan det är så fucked up. När jag skulle skicka in till förlag sa folk "jag vet det här lilla förlaget, de ger mest ut poesi men..." och "haha ska du skicka in till bonniers då eller?" eeeh ja. För det är en grej man kan göra. Och sure, det här kanske är min enda bok jag får ut någonsin, men det vet ingen och det kommer ingen veta om jag inte provar. Så. Gör det ni vill göra och inte en massa annat. Vill ni inte jobba med era hobbys? Väldigt rimligt. Jag vill inte jobba med musik till exempel. Att jobba på ica är helt rimligt om man vill hålla på med sin hobby tex. Men om du vill jobba med nåt svårt? Som folk tror att du inte kan? Då får du jävla fokusera på det.
 
Brandtal over. Godnatt.

Dig vill jag likna, dig vill jag va, dig vill jag hålla, dig vill jag ha

Rubriklåt: Dig vill jag ha med Emil Jensen, basically en perfekt låt
 
Hej här är en Emma som mår riktigt pestigt. Åh jag kom precis att tänka på att några dudes på min konfirmation gjorde en dikt som gick "när livet är päst då är det som bäst, när livet är jävligt då är det härligt"! Det var fan the shit. Men ja det är inte det vi ska prata om, utan vi ska prata om...mitt life I guess. Och igår var det nashville sunday! Så jag och mamma tittade på massa nashville och hyllade avery som vanligt ("alla män borde vara som han!") och allt var life. Vi tittade också på mushmushmush (sveriges mästerkock) och skaffade oss ett hatobjekt. Han skar kyckling och grönsaker på samma skärbräda? "Till och med du förstår att man inte gör så, Emma!" preach. Och sen åkte jag hem och har för mig att jag inte dog sömnlöshetsdöden?
 
Idag var projektet att jobba med Lilla. Vi satt på ett fancy café och jag skrev en bra scen tror jag kanske? Bokskriv händer! Jag drack äckligt chai-te och vi var arga på funkofober i life, och sen åkte vi hem till henne. Där berättade jag sagan om julbalen (hon frågade faktiskt!) och hon blev förbluffad över att Hermione dejtade en onding från den onda skolan (jag fick förklara att exakt alla inte är onda). Vi lyssnade på mysig musik så som rubriklåten och var allmänt knäppa, och sen åkte jag hem och nu har jag mest varit en ångestboll. Men nu har jag ätit mat yay me! Snart ska jag sova det är jag taggad på faktiskt.

I will drink as much limoncello as I can and I'll do it again and agaiiin

Rubriklåt: I can do better med Avril Lavigne
 
Hej hej nu är det söndag och min partyhelg har tagit slut. Seriöst, det var länge sen jag partajade så mycket på så kort tid. (Kom nu på att jag ska ha damhäng på tisdag...antar att jag bara tar en paus nu. jäää.) Igår efter blogget kom ju Kajsa hit! Vi beställde pizza om jag fick höra om olika män hon träffat, så jag försökte pitcha olika tjejkompisar till mig hon borde dejta. Vi hyllade halseys nya skiva, berättade om sdare vi hade träffat utan att veta om det och sen sjöng vi shirley clamp för våra lungors fulla kraft. Jag lekte sångpedagog och berättade hur hennes sångröst funkade, vilket var mer uppskattat än det låter. "Jag har nu kommit fram till att du är sopran" "är det när man sjunger ljust eller mörkt?" ...wow.
 
Efter denna sånginsats var det dags för kvällens höjdpunkt: limoncello! Vi blandade denna med sprite och skriksjöng rubriklåten för det är så att säga en grej. Samtalen blev mer djupa och vi pratade om barn-depressioner, att uppleva något ingen annan är med om och en massa annat sånt. Vi hann också visa varandra folkmusik vi gillar, argumentera om vilka som borde bli ihop i harry potter, hylla min alters skills som memme queen och skapa livsvisdomar, fast nu kommer jag inte ihåg min egen livsvisdom så eh det var ju lyckat. Vad som däremot var lyckat var kvällen, för den var amazing. Kajsa är så jävla awesome <3 och ja, idag har jag sooovit och snart ska jag him och glo på nashville. Bra söndag ändå tycker jag.

Du kan säga vad du vill om mig, hitta på en saga skriv en fucking dikt om mig

Rubriklåt: Mitt största fan med maxida märak, som typ bara är en lååång buildup till den raden. Men det är en bra rad så vem bry och vi hyllade den igår.
 
Hej ungdomar och välkomna till ett inlägg från maj! Ja vore konstigt om det var nån annan I suppose. Sist vi sågs var jag ju på bibblis och försökte väl skriva lite. Men efter blogget blev inte mycket skriv gjort, och jag och Anna gav upp och gick till tugg. Där åt vi hamburgare, logiskt nog, och pratade om...hmm va pratade vi om där? Språkliga knepigheter, minns jag att vi pratade om, och säkert skvaller och sånt. Och töntiga heterokvinnor!
 
Sen åkte vi hem till mig och hängde. Vi drack suröl med liv och lust och pratade om bifobi och narsisism, och det ledde till en deep dive i psykoser. "Får jag berätta om min favoritpsykos?" är en mening jag inte ofta kan säga. Vi tittade på creepy live streams, diskuterade gruppchatter och killar som inte kan umgås for shit, kände stark ilska över "fucking vidriga saker" och innan hon gick hem fick jag höra en lång historia om barn med hjärntumörer. ummm...that's a thing. En av de roligaste kvällarna på länge! (känner mig alltid som ett as när jag skriver så? Typ som att alla ska bli ledsna? Lol du är inte så viktig Emma)
 
Och nu är det lördag. Jag har drömt freaky grejer (dock mina egna drömmar och inte EBs så det är ju skönt iaf, liksom no offence men hennes drömmar är läskiga) och chillat, och ikväll ska jag förhoppningsvis också ha det svinkul. Det får man unna saj!

When I'm like this you're the one I trust

Rubriklåt: Blinding lights med the weeknd, en av de bästa nya låtarnaaaaa
 
Hej från bibblis! Jag har jobbat med bok och såklart skrivit en creepy sexscen. Jag är fan ett weirdo. Och oj, detta skrev jag för typ 1,5 timme sen. Såry hörni. Men ja, igår kom ju Lilla hit! Lol hon kom hem till mig menar jag. Vi hade en jättemysig vinkväll! Vi sjöng massa mashups och annat trams, försökte dansa (det är svårt ok), åt fryspizza och hade jättejättefint. Vi pratade om jobbiga saker, flamsade som brukligt och stämmade som satan såklart. Vi köade knäppa låtar och innan vi sov berättade jag såklart om harry potter. Så nu vet om allt om moody (eller ben som hon kallar honom, efter ben moody som var med i evanescence) och allt var mysigt och wholesome.
 
Idag vaknade vi i omgångar, lyssnade på country och förberedde oss, och sen åkte vi in till bibblis. Där mötte vi Anna H och jag skrev som sagt 1 sexscen. jäää. Sen har vi fikat och pratat om att jag "vältrar mig i tjejer", hur bra jag såklart alltid mår (stort skratt åt detta), fjäderboor och män som missbrukar ordet sensur. As they always do. Så nu ska jag försöka skriva lite mer innan vi drar härifrån, lycka till Emma!

Då kommer rädslan och jag vet hur den smakar

Rubriklåt: Ge mig luft & ge mig vingar med Ida Wiklund som jag hör nu och som är så jävla fin
 
Haj från maj! Sist vi hördes...ja det beror ju på hur man ser det, men sist vi faktiskt hördes drack jag bubbel och var taggad på life. Den här bloggen är verkligen förvirrande på många sätt. Men ja, då åkte jag ju him och firade pappas fölsedag! Han fyllde 55, så vi citerade femman från vintergatan en hel del, och åt kyckling med goda såser och biffar av en gränsak som jag inte kan stava och ej orkar googla men de var goda! Fast de hade massa ost i sig så lagom goda kanske de var. Nu öppnades porten, är det lilla tro? Nä, det var det nog inte. Hursomhelst, vi pratade om Saras kör och säkert annat, och när alla gått hem utom jag såg vi musik-dokumentärer som vi ofta gör. Vi lärde oss mycket om jonny cash och jag försökte ilustrera olika synthlåtar genom att sjunga dem vilket väl gick...sådär.
 
Sen hade jag ännu en ångestnatt, så jag somnade inte förrän vid tre, men igår jobbade jag ändå. Jag satt himma och läsa igenom exakt alla de mest triggande och jobbiga scenerna i min bok, kul va? Ja verkligen. Men nu är den typ klar för inskick igen! Tänk vad många gånger jag blivit klar med den här boken hörni. Men imorgon börjar jag igen med den nya! Woho! När jag var himma hann jag också bada, äta massa kladdkaka och titta jättemycket på nashville. Jag älskar nashville <3 så jag ropade massor om hur mycket jag älskar Avery och mamma hade svårt att fokusera på jobbet. moha! Sen handlade jag med pappa, åkte hem och chillade. Åt chips till middag, pratade med Lilla om produktiva möten ("vi sa att ja, det här är ju ett problem, hur ska vi lösa det? Sen...var mötet slut.") och tittade på reddit-videos såklart. Och nu har jag sovit hela dagen och snart kommer Lilla hit i egen hög person! Hon ville att jag skulle blogga precis innan hon kom, och det har jag gjort nu. Ses imorgon hejdå!

I don't need anyone, I don't need anyone, I just need everyone and then some

Rubriklåt: Clementine med Halsey
(mush från igår natt. det var ingen kul natt.)
 

Ännu en natt, ännu ett mush. Kommer ni ihåg när jag skrev typ två mush i månaden? Me either dude. Me fucking either. Kommer ni ihåg när jag inte fick allt att handla om min ångest? Kommer någon ihåg? Jag hoppas nästan inte det för jag är så rädd att ni ska komma på det och bara oj hjälp vad pågår! För fucking hell jag kommer inte bli bättre. Eller jo men jag kommer inte bli som jag var innan. If there is such a thing. Och jag är så rädd att alla ska försvinna. För det kommer folk ju på riktigt! Man tror att det bara är ångesten som pratar men det är fakta. Alla vill inte ha en sjuk vän. Alla vill inte ha en vän som bryter ihop, som spricker, som inte orkar. Som tjatar om sin ångest hela tiden. Men…de vill också att jag ska ha koll på min ångest för de vill att jag ska veta vad jag klarar av? Utan att tjata om den? Eh…då vet jag inte hur faktiskt. Jag förstår inte hur allt ska gå ihop. Och jag orkar inte prova en massa och förlora fler viktiga. De faller bort i högar och det är kanske inte sant men det är sannare än det borde vara. Och samtidigt som jag vill klamra mig fast vill jag ingenting för jag bryr mig inte riktigt. Jag bryr mig inte om någon eller något och jag vill bara stänga ute allt men det går inte för jag blir ensam efter en dag och jag behöver hjälp för att hantera mitt hem. Shit is so fucking dark yall. Och jag vill bli bra och vara bra men jag är inte bra jag är dålig. Och det ska jag tycka om men jag ska tycka om det lagom mycket? Fuck that shit inget av det makar sense! Fan jag orkar inte ☹ Det här var inget nytt men fan jag är så rädd att förlora er you gys. Så jävla rädd.


Det är alla andras fel och inte mitt

Rubriklåt: Verkligheten med Veronica Maggio som jag hör just nu och som gör mig så himla glad fast den egentligen är rätt deppig. Den känns öppna himlar och sommarkvällar och bubbel.
 
Och just bubbel dricker jag! Det är Stellas julklapp till mig, en bebbe-flaska med rosa bubbel som jag dricker för att bli pepp på att fira min pappa ikväll. Han har fölsedag idag! Och nu glömde jag hälsa, men vem fan bry. Det har inte hänt mycket på sistone, kan jag ju avslöja redan i början va, men jag gör mitt bästa. Jag har diskat och tvättat och lyckats hänga upp tvätten (det var en kraftansträngning delux kan jag lova) och pratat med Lilla om olika knäppa grejer som jag inte kommer ihåg. Alltså mums, den här gitarren vill jag fan äta upp. Det var alltså inte rubriklåten, utan en jenny almsenius-låt. Lol är det 2009 med tanke på min bloggstil? Mycket möjligt, men hoppas inte. Men ja, vad mer har hänt? Jo, jag har äntligen ätit kyckling broccoli-paj! Pappa sa i lördags att det fanns på ica linero, så de var inte borta ur sortimentet som vi trodde. Så nu har jag fått äta en! Det var fan det bästa. Jag har drömt om duetter som inte finns och att jag träffade Henrik (<3) och haft hemsk ångest (mer om det sen, tyvärr). Och nu har jag precis lyssnat på en skivcirkel-skiva och ska ganska snart iväg. Det är tur, för jag är hungrig som en anka. Åh tänk om vi skulle ätit anka :( det hade varit så gott! Men det ska vi inte, men vi ska äta kyckling så det gör inget. Nu när ni vet exakt vilka fåglar jag ska äta lämnar jag er, efter ett av de mest ofokuserade inlägg jag någonsin skrivit.

May I sing about the one I love

Rubriklåt: The one I love med Ellen Crauss (krauss? idk)
 
Ursäkta, hörni, det blev en liten bloggpaus. Det var ganska skönt faktiskt. Bara stänga av hjärnan i några dagar och fokusera på min tjeja. <3 och vi har haft det jättebra. I fredags kom hon hit och vi var sura på malmö trafikverk en stund för att de kuggade henne, men sen åkte vi him. Där hängde vi med mina föräldrar och Sara och benjamin, åt tacos och tittade på på spåret. Jag lyckades med en musikfråga till slut, alla mobbade varandra och Benjamin tjatade om att han inte hade nån bil. Rip bilen Olivia </3
 
Igår gjorde vi verkligen ingenting. Vi supersov, försökte läsa en av mina barnböcker som vi båda älskar (min stereo lät oss inte riktigt dock, snälla säg att jag inte måste köpa en ny), åt godis och gosade. Så jävla skönt. Älskar att hon aldrig tycker att jag är tråkig när jag inte orkar göra något alls <3 vi tittade såklart en del på Felix, för det måste man hallå, och skrattade mycket åt "det är helt omöjligt att inte hitta en tjej du inte vet namnet på!"
 
Idag åkte hon hem och jag sov som en sten, för jag sov sämst inatt. "Sluta vänd på dygnet, Emma" håll käft töntar. På kvällen åkte jag him och vi åt mat och såg mästerkocken och sen såg jag gaaammalt nashville. Jag älskar nashville <3 det är så mysigt och knäppt. Så jag mår faktiskt bra. Smäller bubbelplast, äter choklad och chillar hemma nu. Så om ni blev oroliga över mitt inlägg häromdagen och sen bloggtystnaden, fear not. I'm ok.

Jag ska aldrig mera lägga mig med huvet mot ditt hår och aldrig älska dig igen

Rubriklåt: Hjärter dams sista sång med Lars Winnerbäck
 
Så den här dagen...den blev ju inte en dag. Alls. Och jag vet inte vad jag ska säga. För att vara åtminstone ganska tydlig kan jag ju säga att jag förmodligen har förlorat en av mina absolut viktigaste. Om ni läser den här bloggen kan ni säkert räkna ut vem redan innan jag skriver vidare. Och alltså...I should have known. Men jag gjorde inte det. Jag var så jävla oförberedd och hade i princip redan bestämt mig för att allt skulle lösa sig / redan hade löst sig.
 
Och fy fan i helvete vad ont det gör, hörni. Liksom, ska det inte bli mer nu? Har vi druckit vår sista prosecco? Har vi bytt om till fula nattlinnen och färgat hår för sista gången? Ska vi aldrig skicka töntiga videos, sjunga med extra känsla, skratta åt trams och vara orimligt arga igen? Är det så mitt liv ska vara? För det går faktiskt inte jag med på! Och mitt i det som gör ont tänker jag att det är det här jag förtjänar, men så är det ju inte. Det fanns konsekvenser av det jag gjorde, men det var inte det här. Trodde jag. Men om det är nåt jag är dålig på så är det ju att veta vad som komma skall. Och fy fan fy fan fy fan. Det är väl mest det jag har att säga. Ska vara festligare imorgon, I'll be fine, säger vi. Men jag är fan sämst i stada på heartbreak of any kind och det är ju inget nytt. Sååå hejdå, någon som vill färga mitt hår så det inte blir brunt...?

And she'd never have to know what it's like when your heart breaks

Rubriklåt: Anna med hello saferide
 
Hej och hå ungdomar! Ursäkta detta hemskt sena inlägg, kvällen bara försvann. Klockan är typ två nu, tror jag? Sjukt, den var ju 6 nyss för fan. Anyhow, igårkväll (tisdag) var jag hos Lilla. Hon hade såklart läst inlägget jag skrev och sa "min säng väntar som en famn!" sötboll. Och hon gav mig lax! Med tsatsiki! Jag är bortskämd. Vi pratade om färdis-upplevelser så som skrikande män och snygga tjejor (jag har aldrig åkt med en snygg tjeja i mitt liv rip mig) och sen fixade hon varm choklad. Jag fucking älskar varm choklaaad <3 och vi berättade massa sagor. Jag berättade en massa om harry potter! Så nu vet hon vad dementorer är och varför de pussas, allt om hemligheternas kammare inklusive en Tom Riddle med tysk brytning och vad Sirius gjorde i "fångelset" ("och mitt i allt kommer Snape in och ba jag ska fånga dig! Och alla ba naaaajjjj han är snäll! Och Snape ba lol det är inte jag"). Och jag fick lära mig saker om hunger games! Så nu kan jag en massa om det! Vi diskuterade hur rubriklåten menar när den sjunger om att simma vid en stuga vid en sjö (då? är man inte i sjönn? var simmar man då?) och var allmänt töntiga, och sen åkte jag hem.
 
Och idag skrev jag med Anna H. Jag läste igenom delar av min bok (jag vill aldrig läsa den här boken igen help me) och vi hade en trevlig dag. Vi hamnade i djupa analyser av ordet näsborre, hatade cheerleading, bondade om DID youtubers och hade ett så himla bra life. Och ikväll har jag läst grejor på internet och faktiskt inte haft ångest. Jäää victory. Och nu ska jag sova!

Skriv ett brev som svar på hans och be honom å fara nån annanstans

Rubriklåt: Jag vet med Melissa Horn, för jag shufflade fram den nu och bara mums detta är en låt hörni. Den är så arg och systerskapig <3
 
Hej från en emma som är trött som ett as och har ont i sina bihålor! Denna information ville ni ha, I know it. Precis som informationen att igår åkte jag him och åt korv med mos. Seriöst, pappas potatismos keeps me alive och igår blev det precis perfekt! Jag kunde typ inte sluta tjata om det. Vi tittade på audition-avsnitten av mästerkocken / mushmushmush och mamma hade starka känslor och dömde alla medans jag mer hyllade leif...tills han kallade en funkis för duktig. yeah fuck off dude. Mamma var också smart som vanligt:
Pappa: De borde inte böja med fisk. De borde ta kyckling eller nåt! Det kan de steka!
mamma: Det kan inte jag!
jag: ...men du ska inte vara med alls, för du kan inte laga mat.
mamma: Just det, det var ju så det var.
 
Sen kom jag hem och pratade med Kiti och olika störningar ("men Emma, du ääär ju sjuk i huvet!" <3) och hade en ångestnatt av rang så som brukligt. Och idag har jag fått peppiga mail från förlaaaget och i allmänhet mått ganska bra, fast jag är så trött. och nu ska jag åka iväg, jag kommer falla ner i Lillas säng basåhonvet.

Okay you're pretty, your face is a work of art, your smile can light up new york city after dark

Rubriklåt: Ugly heart med grl, som sjöngs på bebbespråk häromdagen <3
Shass: Så, nu ska jag svara på din kommentar. Det var många yay det! Och ja, nu finns det hopp!
 
Hej från en väldigt trött memma! Hela mitt huvud snurrar av förkylning och trötthet bläää. Men blogga ska man göra! "Det är så synd hur gärnan funkar, blogg kan du göra som syssla!" som Kiti sa. Det är korrekt. Men ja, jag ska berätta om resten av stelgen. I lördags tog vi oss till stan för att uträtta ärenden och det var ungefär så här:
Jag: Varför går vi hit?
Stella: Det är ett apotek här.
Jag: Hur vet du det?
Stella: Jag kan se det med mitt ansikte!
Jag: Sjukt!
Stella: Ja! Med mina ansiktsbollar!
Så nu heter ögon ansiktsbollar it's just a thing. Sen på eftermiddagen tog mamma oss på en biltur, så att Stella fick se malmö. Hon ska köra upp där, så hon skulle lära sig hur malmö funkar. Jag tror hon gjorde det? Jag vet inte, jag hade mest tråkigt tbh. såry.
 
Och på kvällen kom Lilla och Annoushka hit! Vi beställde mat och pladdrade väl om blindskvaller och musik och sånt jag vet väl inte. Lilla var en kaxig blinning som kunde hälla vin själv, men sen spillde hon så det kunde hon inte. moha! Vi pratade om namn och vad de är för en och hade frågestund, där vi ställde svinkonstiga frågor till varandra. typ "vilken nöt skulle ni vilja vara?" jag ville vara en hasselnöt så jag kunde bo i nutella. hur kan man inte vilja bo i nutella, liksom? Livet var mysigt och när Lilla åkt sov vi andra. Bläää jag saknar att sova med Stella!
 
Igår vaknade vi och åt olika sorters frukost och när Annoushka hade åkt tittade vi såklart på felix. Men sen åkte Stella också och sen har jag bara varit en ångestblobb typ. Igår hade jag så mycket ångest att jag inte kunde hantera Jossan. Uuusch :( men snart ska jag him och äta mat. jag längtar efter mat!

Men jag har vant mig nu och vet ju bara hur det är, inte hur det hade varit med dig här

Rubriklåt: Mina minnen med Shirley Clamp, en låt som Emma Black relaterar massor till, men visst kan rubriken också funka från mig till henne?
 

Så, bloggfolk, vi har lite av en issue. Jag pladdrar ju på om min andra personlighet, men alltid väldigt kryptiskt. Ni vet ju inte vem hon är alls! Så jag tänkte berätta lite om henne nu. Jag säger jag, för hon är inte med och skriver nu, men jag kan berätta det jag vet och förstår. Jag kommer använda en del terminologi som personer med DID (disociativ identitetsstörning) använder, och det betyder absolut inte att jag har det, men det är de termerna som fungerar. Om ni inte förstår vad jag säger kan ni googla eller fråga.

 

Så, vi börjar med lite basic fakta!

-Hon heter Emma Black. Det är inte för att hon är nån slags svart del av mig, utan det är vad hon heter. Ni har säkert hört ett annat namn, I’ll get to that.

-Hon ser sig själv som dotter till Sirius Black. Hur hon förhåller sig till hp canon är väldigt olika från dag till dag och år till år. Någon mamma har hon inte. Hon är inte släkt med någon på utsidan.

-Hon är en så kallad age-slider (lärde mig detta begrepp häromdagen och är så glad!) och kan glida mellan 9 och 14 år, ofta runt 13-14. Jag kan inte direkt säga när jag märkte att hon var yngre, eller när hon märkte det, men jag tror inte det var förrän jag var 20 åtminstone.

-Hon kan prata svenska, men väljer nästan alltid att kommunicera på engelska. Även om hon kommer från England pratar hon samma amerikanska som jag, om än lite mörkare.

 

Så, nu kör vi en liten q & a typ. Så jag eh, låtsas att jag är er och ställer frågor? Lol ok rimligt

 

Var kom hon ifrån?

Jag tror att hon fick ordentligt fotfäste i mitt huvud när jag var 9 eller 10. Allt är väldigt blurry och jag tror att vi var en och samma ett tag, eller snarare, att jag trodde att hon hade rätt och jag fel. Det var…jävligt läskigt. Jag kunde leva ett rätt vanligt liv, men Emma Black låg hela tiden under ytan och väntade på att hennes pappa skulle komma och hämta henne. Han…gjorde inte det, och det är en av sakerna som gör EB ledsen idag. Sen blev kroppen tonåring och hormonell och EB skapade nya minnen, om man kan säga så, som vi skrev ner i tre fanfictions. Jag vill understryka att dessa inte stämmer helt med EBs minnen och upplevelser, för jag hittade på en massa för att fill in the blanks. Det som däremot stämmer är hennes förälskelse i Snape. (Jag vet. Jag vet okej låt mig va.)

 

Men hon hette väl demon?

Ja. När jag gick i gymnasiet började jag kalla henne för demon och hon mig för hostess (detta var en referens till boken the host, som jag inte ens har läst, men host är ett ord som did-communityt använder också). Jag vet inte om hon var bekväm med det, för det känns som något jag gjorde för att trycka undan henne, men det kan också ha varit nån slags revolt från henne? Jag vet inte, för jag minns ganska lite. Jag trodde att hon försvann ett tag, men hon samlade bara kraft och sen hjälpte hon mig ur min relation med Kiti. (Därför trodde Kiti att EB inte gillade henne, men det är inte sant!)

 

Men okej, vad är hon?

I don’t know yall. Hon är väl inte en alter (vad did-folket kallar sina olika delar), för hon kan inte ”fronta”. Hon kan alltså inte helt ta över kroppen och bestämma vad vi ska göra. Om hon är nära, eller co-concious som det heter, kan hon ge förslag, visa känslor och ibland säga saker. Det finns nåt som heter fragment, och det skulle hon kunna vara? Men jag vet verkligen inte. Jag tänker ju fortfarande inte att hon finns på riktigt, men det får jag nog sluta med efter femton år va.

 

Men vad gör vi om hon är framme? Kan vi prata med henne?

Ja! Ja det kan ni! Det är helt okej att nämna henne, berätta saker för henne och, om hon är tillgänglig, ställa frågor. Hon vill supergärna svara på frågor och prata! Hon kanske är lite obekväm, och jag måste nästan alltid tolka vad hon säger, men hon vill prata. Och om ni säger något som känns jobbigt så är hon rätt bra på att förmedla det. Det löser sig.

 

Hur vet vi att hon är här?

Det är inte så enkelt att hon är här när jag pratar engelska. (Ja detta har folk trott.) Men när hon är framme märkts det genom att jag byter språk väldigt ofta, är lite mer spydig och väldigt förvirrad. Mycket ”vänta vad pratar vi om?”-type of stuff. Hon är också oftare framme när jobbiga saker händer, så det är ju kul eller nåt.

 

Om vi vill prata med henne, vad gillar hon?

Jag vet inte. Hon gillar musik, precis som jag, men inte alltid samma. Men jag vet inte vad hennes intressen egentligen är, så…ta reda på det! Gå loss!

 

Jag tror att detta är det jag just nu kan och vill berätta. Jag hoppas att det blir mer tydligt nu!


but the crown it had fallen and she thought she would break

Rubriklåt: The queen and the soldier med suzanne vega som precis nu tog slut.
 
Hej från min stelg! Och från min trötthet, och från min hosta. Kul inlägg detta kommer bli! Men, igår kom en Stella hit äntligen. Vi hade ju inte setts på en månaaad! Så vi la oss såklart i sängen och kramades i tr  timmar. det är det man gör. Sen köpte vi viktigheter så som glass och spenderade kvällen med Felix. som man måste! Vi hamnade i ett skräckfilm-flow och inte en enda av filmerna han recenserade var läskig. sjukt va. Nu satte hon sig bredvid mig och skrattade åt ingmar! taskigt! Bara för han säger mellanslag ibland? :(
 
Idag har vi soooovit nästan hela dagen, men på kvällen åkte vi him. Där åt vi kött med ungsgrejor och sen fick mamma ett mision. av sig själv, ska jag understryka. så hon slängde fram alla möjliga blindspel och kort och grejer för Stella att titta på. Nu kom det nästan en bruce-låt! Grattis stella. anyhow, sen såg vi på spåret. vi kunde ändå ganska mycket saker! jag kunde mest musiksaker, men knappt ens det :( vi tittade på tramsiga saker på svt play, typ gamla barnprogram, och sen åkte vi hem. Och nu är vi här och ska soooova igen. nu skrev jag "oooo" samtidigt som sångerskan sjöng oooo. det kändes powerful ändå. men eh ja, med det sagt: hejdå från oss!

Jag vill ha en diagnos som jag kan skylla på när de undrar vad det är för fel på mig

Rubriklåt: Jag vill ha en diagnos med timo räisänen, japp detta var en låt sjukt va? Det ser ju bara ut som nåt jag säger!
 
Sååå livet pågår va. Och det är mycket psyk i livet. För igår var jag hos vanliga psykologen och peppade inför mötet på vuxenpsyk. Vi hann också prata om julmat och sen fick hon nästan hälsa på Emma Black! yay! Hände det nåt annat spännande igår? jag tror inte det?
 
Och idag var jag på vuxenpsyk! I did the thing! Först tog jag prover på vårdcentralen och jag var fucking livrädd för jag skulle ta urinprov. Vilket jag klarade av! jag var så fucking rädd för detta pga alla mina issues med sånt, men det gick bra och jag vill typ ge mig själv en stor fucking medalj <3 och på eftermiddagen var det dags. Jag träffade en psykolog för kartläggning och vi fyllde i papper och pratade om en jävla massa saker. Det var bra, tror jag? Utmattande, som fan, men bra. Riktigt bra. och vet ni vad? Hon ställde en gad-diagnos! Bara sådär! För så kan man tydligen göra? Magic, motherfuckers. Så jag är helt overwhelmed. Dessutom har jag hosta så det ekar i huset och jag tittar på videos om disociation och sånt kul så it's all fun! så allt är ett stort mush. thank god att stella kommer imorgon och att jag inte behöver gå till tandläkaren. jäää. nu ska jag försöka sluta min video binge och sova! lycka till Emma :)

I am your stubborn hypocritical lover, guarded by thorns of my past

Rubriklåt: This too shall pass med Maria Mena, som jag hörde nyss och dessutom är min lover (lol) tillbaka i Sverige nu! Yaaay!
 
Hej det var länge sen. Det var det inte egentligen, men det känns så. Tid är förvirrande. Och alltså är den här låten (inte rubriklåten, utan "money" med samma artist) från marias brors perspektiv? eller någon som pratar till hennes mamma? Det är en skitkonstig låt serri I need her to explain it to me. Tänker bli musikjournalist och intervjua henne och istället för typ "what can we look forward to on the next record?" ska jag ba "sooo that song from 2011 can we talk bout that?" nä okej jag skulle ha massor mer att fråga henne. Typ how are you are you eating are you ok are you drinking again :( hmm vi är ganska lika va?
 
Eh, det var ju en härlig paus i det normala bloggandet. Såry. Jag skulle egentligen blogga om i lördags, när ju Robert var här. Jag skulle då bjuda på fläskpannkaka, och eh...det var klurigt. Mest att lägga upp den. Så jag slet och kämpade och till slut fick vi i oss mat. Vi lyssnade sen på en cirkelskiva, för vi hade en gäst-skivare! Det var pappa och vi fick lyssna på goth-aktig musik som var märklig och härlig. "highasyoucangooo" och "sluta försöka spela punk, ni vet inte hur man gör!" var highlights från detta. Hjälp nu trodde jag datorn skulle hänga sen, men han ångrade sig. Weird. Sen åt vi i alla fall olika kolasnittar som mamma hade bakat och lyssnade på svinkonstig musik. Många upprörda "näe!" hördes, mycket "jag vet vad det här är, men vad är det?" sades och vi hade väldigt roligt. Och såklart har jag inte lyssnat på gårdagens skiva än...woops. gör det ikväll innan du sover snälla Emma?
 
Vad gjorde jag igår? Just det jag handlade och åt mat himma. Och tittade på nashville! Det är en så mysig serie <3 pappa fick också titta, mot sin vilja, så han försökte gissa allas motiv. "det tycker du inte alls! Du har ulterior motives!" sa han om den snällaste karaktären ever (lilla: Han som sjunger let there be lonely). Men han kom i alla fall ihåg vem som var gay. Så nu har jag blubblat hur mycket som helst och sagt 0, och idag har inget hänt. Jag har bingeat youtube och pratat med Lilla om kanibalism och mina tveksamma åsikter, och väl inte mått superbra nä. men nu är Stella hemma och på torsdag är hon här och det kommer bli bra!

Jag är sjuk i huvet säg det bara

Rubriklåt: Blåmärkshårt med Miriam Bryant, versionen med flera andra för den är en miljon gånger bättre
 
Sååå om tre dagar ska jag till vuxenpsyk. Det förväntas av mig att jag ska veta vilken hjälp jag vill ha och hur. Och på väldigt många sätt kan jag ju det. Jag vet ju vad jag behöver. Jag vet att jag vill utredas och att jag behöver hjälp med min funktionsförmåga och fixa min medicinering blabla. Jag kan prata psykspråk med dem. it's gonna be all right.
 
Men med varje psykolog jag har är det en liten sak som jag faller på. Visst, jag försöker skrämma bort dem, men det är de vana vid. They'll be all right. Men! När man har listat alla sina issues och sen lägger till "och så har jag en annan person som chillar i mitt huvud." Det blir liksom lite stelt. Ungefär som när man börjar snacka sex med sina psykologer. De blir lite nervösa most of the time. Det här är som det, fast mer. "Det är så konstigt", sa Kiti för ett tag sen, "du pratar om det som att det är sooo weird men vi är ju vana! Vi känner henne!" You sure do men hur förklara för psykis? Och den här gången måste jag göra det. Från början. För att gå i terapi ensam är att inte göra det alls. Så enkelt är det. Och så svårt. Jag kommer ju inte ha tid att säga alla mina issues ens! Och då är jag inte ens särskilt upfuckad, you know? Hur hinner andra? Och liksom, jag vill inte låta som en tumblr-tönt för jag är ju inte det! Fucking hell, det är så läskiiigt :( jag önskar verkligen att någon kunde följa med och hjälpa mig få ordning på allt. ...någon annan än tjejan i mitt huvud alltså. Som jag för övrigt tycker borde pull her weight lite mer. Kan hon typ komma ut och städa tack? Eller laga mat? Eller bara äta mat? Men nej nej, för jag har ju inte did. och obs det vill jag inte ha, men alltså det vore fan nice om hon kunde göra lite jävla nytta. seriöst jag skulle bara vilja att en psykperson sa "jaha, men det låter som blabla, ska vi testa dig för det? Då kan man ta blabla och göra blabla så kan vi lösa det!" inte bara om emma black utan om...allllt. det vore så skönt. Ursäkta ordkräk, nu sover vi. Just det, emetofobi! Det borde jag nämna!

break up with your girlfriend cause I'm booooored

Rubriklåt: break up with your girlfriend I'm bored med ariana grande, en festlig låt som vi sjöng igår. vad är grejen med att jag har titelrader som rubrik jämt nowadays? det är ju tråkigt!
(årslistan ligger härunder så ni vet!)
 
Haj haj! Nu är Robert här och vi lyssnar på fleetwood meck. Jossan är på super-goshumör, så de har social times. Och jag ska blogga om igår, min vana trogen, och då hängde jag hos lilla. Hon lagade falukorv med stuvade makaroner under mycket sång och förvirring, och vi åt dessa (trots något brända) med vitt vin. Och till efterrätt åt vi puddiiiing med gräddeeeee! Det är seriöst det godaste jag vet av allt i hela världen överdriver ej. Vi sjöng, upplevde snygga crossfades och hade oss, och efter ett tag tog vi oss ut.
 
Vi åkte till mello yello, där lilla egentligen inte fick komma in tydligen, men sen fick hon ändå det pga snäll vakt. Vi drack goooda drinkar och lekte lekar så som brukligt på barer, så det blev mycket skratt och tankeverksamhet. Och alltså deras drinkar är stans bästa verkligen. okej det vet väl inte jag men jag säger det ändå do not judge. Vi åkte hem och skulle sova, men vi låg vakna och skrattade sjukt mycket åt harry potter. Lilla kan ju lite, men har inte läst, så hon gissar sig fram. "Nu skiter vi i skolan, jag vill kampa!" och "men ron du kan ju inte sätta upp ett tält!" var några av hennes idéer, på skånska såklart.
 
Idag sov vi lääänge och sen gjorde hon äggröra. eller rörägga som man tydligen också kan säga. Och sen har jag slagits med den dumma listan, och nu snart ska jag och robert äta fläskpannkaka. spännande ju!

2019: Jag har...

firat nyår i osby
rappat på lund central med Kiti
upplevt Kitis tåg-rasism
skrattat åt mannen bakom oss som var för sjuk för att åka till älmhult
ätit trerättersmiddag
lekt sista minuten
skålat in året på team osbys balkong
utmattats av krossade glas och välta chipspåsar
sett Kiti missa sitt tåg (inte med fliiit)
haft nyårsdagsmys med Kiti, Lilla och Sam
ätit Sams kladdkaka
undrat vem som ville slicka…
fönstershoppat på mathem med Kiti
försökt hitta på ett twitternamn till mig
sjukstugehängt med Lilla
haft det "ovanligt intressant"
chockat henne med vad kärlek kan vara
fått goda saker-leverans av Matte <3
mått bra psykiskt av att vara sjuk (lol ok)
skrivit en märklig flatlåt i skum takt
köpt klänningar på indiskas rea
familjehängt och sett på spåret
av benjamin fått höra att jag är en hund
traumatiserats när jossan fastnade under soffan
skickat in min bok till förlag!
haft årets första hårfärgningskväll med Anna N
utökat vår spellista massa
druckit rom och cola ur koppar
gjort min psykolog stolt
haft sushihäng med lilla
spekulerat i vad kändisar åt till middag
trott att jag skulle spela in en ep i år (riiip)
catchat up med Skogis
hatat folk som skryter om sina resor för att sen skryta om våra resor
diskuterat hångelställningar
tagit sista bussen till botulfs
stött ohemmat på en lady där
lekt 20 frågor med Skogis för att nyktra till innan vi sov
skrattat som fan åt Kalle Blomkvist
glömt att man inte måste vara svensk för att vara politiker
hängt med marie och lilla
sjungit trestämmigt at all times
haft ett four five seconds-moment
undrat vem som ska spela fiolerna
skrivit om rehab till aa
varit på syntolkningskväll med Helena Frank och team osby
diskuterat huruvida man får köra bil naken
skrattat åt emogis och dynamitgubbar
undrat över en mogen man i en liten båt
chockerats över att Christer Henriksson kan och får säga annat än det som står i harry Potter
blivit arg över skvimpande glas
debatterat tandborstning med Kiti
börjat skriva rubriklåtar i blogget jäää
haft dona-dag
tittat på mushmushmush aka mästerkocken
också tittat på helt lyriskt och älskat det
skrivit ett explosivt sifferinlägg som jag älskar i efterhand
damhängt med saga för första gången i år
hört en lååång historia berättas av henne
bestämt vad Saga ska brodera till mig (jag väntar ännu)
besökt Embla i hennes märkliga bostad
meddelat att en dude inte var Embla…jag tror han visste det innan
sett henne hacka lök i sängen
hört att hon vill ha blindsex…lol
spelat in en märklig podd med henne
lärt mig att man inte flyttar på en söndag
skrattat åt överkryssade bananer och sex tapes
festfixat med Skogis
undrat om det är lagligt att vissa blir föräldrar
hängt med Onna
varit oerhört heterofobiska
fått cola på glasflaska från hemkörning
skämtat mycket om Joel Little
råkat mynta uttrycket "på den här sidan månförmörkelsen"
hört molly sandens edit södergran-låt och dött
haft lesbisk feeest!
först brunchat med Onna och Skogis
upptäckt mimosas
sett Skogis baka bröd och sjunga folkvisor <333
älskat henne och hennes mini burgers
dansat och sjungit massor på själva festen
hälsat märkligt på folk
bråkat om folks musikval
spilt cheesecake i min uringning
uppskattat lyckokakorna som fan
haft ett hayley kiyoko-moment med Embla
tyckt att det var för lite hångel två minuter innan någon hånglade
upptäckt en jam session i källaren
sjungit gabriellas sång för våra lungors fulla kraft
skämt ut mig inför den o-riktiga lou
firat pappas fölsedag med tacos och prinsesstårta
älskat att tårtan hade mexikansk hatt för temats skull
haft ett möte om hur folk ska bete sig med Maria, Bo och Per Arne
chockerats över att de inte var feminister
tydligen använt uttrycket "satan i vintergatan"
ätit biffamackor med mamma
hyllat uno svenningsson en del
crashat västris
blivit slagen av Husse som hej
sett Matte kasta fjärrkontroller
älskat mattes muffinsar
haft en redig utekväll med Anna N
druckit suröl på inferno
blålat för allt möjligt
gjort absurda saker på botulfs
undrat om man verkligen får prata högt om heroin
åkt him för att träffa Rolle och Malin
bondat över medicin med Malin
skrattat åt att ens man ska vara "färdig och klar"
inte undgått att höra att Rolle minsann åkt tåg
hört hans sammanfattning av singing in the rain (hade glömt hur kul det var)
haft starka åsikter om sound of music
sett mbritt-marie var här på bio och blivit jättearg
poddat med Louise
äntligen fått höra om hens intriger
gjort en shoutout till tova i podden <3
haft styrelsedag
skyddat svenska språket med Hans
gift mig med potatispure (går inte att skriva det rätt)
lärt mig att gammeldansk är norskt nu för tiden
poddat med Sam
spelat in med dator och sångmick lite improvicerat
kommit fram till att vi inte vill leva utan läsk
lärt mig att "cykla" är en lek
lärt lilla hur jag lärde mig gehör
också lärt henne vad dorothy chords är
älskat min egen kontrastrika musiksmak
sett first aid kit!
också sett Sara Klang
blivit överlycklig när Amanda Jenssen gästade <3
vrålat med i hem of her dress
räknat Johannas solon
älskat kampandan i you are the problem here
ätit den sämsta thaimaten i stan, enligt pappa
haft vin- och shirley clamp-kväll med Annoushka
skrivit om shirleys låtar till att handla om srf och sprit
bestämt att vi ska ha en English night (det ska vi fan ha!)
sett josefin och jesper tävla mot varandra i på spåret
gått på ett absurt hemköpsäventyr
blivit superhjälpt av en tant
haft bra feminism-samtal med mamma
ätit middag med team osby, olle, elin och rebecka
inte varit fria, utan dumma
ätit chokladpudding <3
försökt planera vår resa
inferno-hängt med dessa utom team osby
haft kurs i lesbiska termer
råkat få Olle att köpa vin åt mig
gastat om att någon har små bröst fast hon har en kille (undrar vem)
lajvat sexåring hos psykologen
varit på lesbisk karaoke för första gången
fått frågan om jag kör standup
sjungit shake it out och känt mig odödlig
sjungit stronger med andra människor vilket väl lät sådär
älskat när en tjej sjöng kate bush
blivit räddad från en creepy kvinna
haft ett flamsigt kultur & fritid-möte
pratat om att inskränka någons pratande till en gång om året
sett Annoushka försöka bestämma, men vi tyckte för mycket
åkt till stockholm med Anna N!
hängt massor med henne, kitiara och Felicia
fått mitt hår flätat
sjungit fult, fint och off beat
skrattat mycket åt rumpskuggor
varit på kryssning med dessa fyra <3
babblat om bajs på tunnelbanan
försökt köpa alkohol men inte fått
skrattat åt Annas arga utrop
druckit drinkar i karaokebaren
sjungit witney houston på karaoken av någon anledning
tittat på bebbekläder i taxfreen
sett ett svinbra coverband
blivit kär i sångerskan
druckit vin på eftermiddagen och mått som en prinsessa
superskrattat åt "tengil and the easter band" med Felicia (jag vill förstå detta)
diskuterat om max har vegansk milkshake eller inte samtidigt som felicia drack det
fått ett extremt skrattanfall åt albert einsleim
tittat på friends with benefits när vi kom hem
provat en vinbox-hatt
blivit rekommenderad en medicin för att den var "the shit"
sett Luna gå runt med en tom vinbox och en febertermometer
ätit fordonspasta hos onna
sett mello med Kiti och Felicia
hört Felicias syntolkning av en ful kille i regnkappa
Älskat Rihanna med Felicia
firat kitis 25-årsdag
tittat på burlesque med Felicia
trott att jag hade ångest när jag egentligen hade feber
haft classic boklistehäng med Onna
lyssnat på Silvanas nya skiva på morgonen efter en sömnlös natt
gott på vad blir det för mord-livepodd med Sara
druckit svingod suröl
älskat Elinors hund i podden
trott att vi skulle bli fast i svarte
systerhängt med Lilla och bedömt flatlåtars kvallite
fått smoothie och äggröra till frukost av henne <3
spelat in podd med Hugo utan att spela in
givit röst åt mina ätstörningar hos psykologen
råkat åka färdis med mina kusiners farfar (som är död nu rip)
föreläst på socialhögskolan <3
fått höra av en tjej att hon inte hade några vänner med synnedsättning, men att vi kunde bli vänner <3
åkt till u-hamn
kört bokstavsleken i bilen som man bör
hört att juicy j gillar juice
kränkts över hur visuellt melodikrysset är
träffat Henriks bebbe
spelat kanasta
skrattat åt konstiga saker som "golgata-benjamin" (eh?)
döpt om knäktar till emma-sjuor
undrat vilka vi kände som satt i fängelse och vad de gjort för bus
lyssnat andäktigt på du måste finnas i bilen
haft teman på våra val i bokstavsleken
fått en spånsta-burgare av mamma för att jag hade ätit så dåligt <3
pratat med Finn i telefon <3
varit på arbetsförmedlingen (lol)
gjort en riktigt kickass podd med Hugo
testat suröl och skrattat massor i denna
känt igen en mediant alldeles själv
sett Lillas klass spela
hört det berömda lush life-citatet
överraskats med att Lilla sjöng en låt om maj
älskat valser, stråkvartetter och hallonsoda
pubat med Lilla och Sam efteråt
varit taskig mot en dude som inte ens hörde
hört årets första koltrast
blivit sminkad av skogis
fnittrat åt att vara "sexy gay"
sjungit she's kinda hot med henne hela kvällen
varit på lesbioke med henne
tyckt att vi skulle ha en flat-ed för att få lägga handen på nåt
sjungit constant craving och ropat lesbiska saker i mellanspelen
fått en twitter-shoutout för att jag sjöng bra
fått frågan, via skogis, om jag hade riktiga ögon av en tönt
haft "stillsam aw" med Saga
hört hennes what the fuck moments i glee
hyllat dagordningar och vissa sorters löjl
älskat när Saga frågade hur jag ska fira min lesbiska årsdag <3
ropat av glädje pga sol med Lilla
varit "extra genial"
haft öl- och chokladpuddingkväll med Lilla och Sam
tyckt att en öl smakade stearin
sjungit stämmor på nonsens
råkat uppfinna husvagnen med Lilla
ätit duvemåla-brunch
träffat Anna H, sjukt nog
haft härliga tider på ansiktspuben med henne
gjort dramatic readings av låttexter
varit på afternoon tea med mamma och syster
roastat pappa med dem såklart
älskat att pappa säger skura istället för skära <3
upptäckt den mystiska, berömda ploppen
ylat av en vidrig blekning
bakat och ätit chokladbollar med Anna N
druckit rom och cola medans Anna målade min koltrast
dansat engagerat till mushmushmush
ätit nutellasemlor
upptäckt och bingeat potterless
hängt med Robert och ätit "random mat från Emmas hem"
varit jobbig för att jag alltid ville ha exempel
skaffat spotify (om jag bara visste vad jag gjorde)
direkt börjat undra vad reglerna ska vara för alla spellistor lol
fått dröm-presenter av mitt undermedvetna
åkt till stockholm med familjen
mått helt vidrigt på resan men kämpat på
förälskat mig i ett otillgängligt cafe
hittat en lana del rey-spelande secondhand-affär
sett två helt olika program som pratade om kvinnor som inte fick orgasmer
ätit fancy middag på tegelbacken
ätit en lovely mousse där
fått höra om folk som blivit avskedade
träffat släkt
gråtit på pendeltåg
ätit middag hos Onnas familj
burit en överaktiv treåring som döpte om mamma till "åsni"
fått allehanda tårtrester
haft en mysig kväll hos Kiti
fått höra att hon älskar att sjunga stämmor med mig <3
ätit lunch på ett gulligt husmanskost-place
blivit besviken på inlagd gurka (att jag orkar)
hittat en fabulous kappa på secondhand
av random barn på tunnelbanan lärt mig att man fyller år för att vara spänd
följt en kvinnas öl och öde med syster
förfärats över att hon inte skulle hitta sina vänner
sett florenceee!
varit overwhelmed as fuck
älskat hur hon pratade
också älskat de sista låtarna
känt mig förstådd
köpt en florence-mugg <3
haft det så mysigt på twitter efteråt <3
gått på strindberg-museet
velat skriva en diktsamling om honom (?)
ätit på ett bra och fancy hamburgarplace
haft countrykväll med Skogis
hyllat backra kvinnor i country
skällt ut idioter i mitt life i ett argt inlägg
skullat vakta hundar men inte behövt det
därför hängt med Benjamin och hans homies istället
blivit hälsad med "vi tänkte köpa onyttig mat"
sett en film med dem som jag iaf tyckte var riktigt bra
döpt en tjej i filmen till la cuenta
älskat bokskrivarscenerna i filmen
åkt till (typ) klippan och firat jubileum med srf
träffat en amazing ordförande
inte fått ångest i en jobbig matsituation
fått gratis vin i karaffer
fått tårta av olika män och varit weird mot dem
bytt @ på twitter till BlindestDyke <3
sjungit med tusen countryskarvar med Lilla
pratat om diagnoser och blindismer och skit med henne
drömt om twitterfolk jag inte känner och sen bondat med dem om det
haft ett pangbra damhäng med Saga
lekt "vem sjunger denna i glee" en massa
insett att hela vår lista handlar om sex och fylla
pratat masssor om "moments"
fått en jättefin kommentar i bloggen av shass <3
sugit i mig lesbisk kultur för att orka nåt öht
ätit "three things from the freezer" med Syster och Benjamin
varit på mini-weekend i barcelona med team osby, Olle, Elin och Rebecka
sagt att folk inte har alla bestick i brevlådan
hittat på ett taxibolag på planet
mötts av oförklarlig disco på hotellrummet
blivit töntigt peppad av att de spelade Kayleigh på en bar
ätit tapas på ett ställe med amerikansk servitris
njutit av mac and cheese och en bebbe-burgare
babblat om getter och fnittrat på hotellet
varit gränslös på ett soldäck
varit negativ tydligen…
druckit sangria i solen
stängt många fiktiva dörrar
känt på havet <3
haft ett sandkulle-trauma och blivit räddad av en man som kunde svenska
druckit bubbel ur världens finaste glas
tyckt att rom smakade sand, fast god sand
varit en himma-zombie efter resan
skrivit en spoken word-dikt bara sådär
upptäckt blythe bairds poesi <3
ätit våfflor med mamma
bett om ursäkt för något, jag vet inte vad för g-buggen förstörde denna rad rip
råkat värma korv med mos när jag trodde det var soppa
insett att hayley kiyoko är med i the fosters och exploderat av gayness
druckit äppelöl på balkongen med Lilla
undrat hur radikalt det är att vilja vara en del av samhället
sjungit mauro skocko med stark passion
gjort en spontan frukostpodd som ingen har fått höra (ska jag lägga upp dem förlorade poddarna?)
fått mat levererad av mamma när jag inte orkade åka him ens <3
börjat ta tag i Emma Black <3
bubbelhängt hos Anna N
tyckt att det bara är extra gay om jag har katthår på min sammetsklänning
varit på lesbioke med Lilla
älskat när hon sjöng
allsångat på bonnie tyler med random folk
passivrökt och pratat kärleksproblem med Em och Lou
fått världens finaste komplimang
ätit glass på en bänk med mormor
sett mästerkock-finalen med hela familjen
skrivit att "innan vi dör ska jag åka till osby" vilket ju är…en grej
åkt färdis med en sjukt homofobisk man (hade typ glömt detta är arg nu)
rantat om trapp-modeller med annoushka
berättat thrilling släkthistorier med team osby
varit rädd för lille döda farbror Tedd
trott att Jossan var borta när hon inte var det
ätit tacos med Skogis
pimplat vin och pratat om tjejer
myntat konseptet "ta na bakom laggårn"
undrat när vi ska ha tid att bonka bäver…
smakat random folks gröna drinkar på botulfs
tydligen fått bilder av onani till imagine dragons (hjälp)
börjat prata med Stella!
konstant varit flirtiga men också inte vetat vad den andra ville
ätit på stan med pappa när jag mådde skit för "du har säkert inte ätit idag"
lyssnat på svensk trap på ett kebab-hak
fått tweeten "massa utropstecken på en rad" av alice <3
insett att alla inte drömmer med klipp
skrivit om "andante, andante" till "tänk tjejer, tänk tjejer"
sjungit Angels i tre oktaver och njutit av maxmat med Lilla
undrat hur sångaren i matchbox twenty får plats att sjunga så starkt i en tändsticksask
haft ett bästigt samtal med Lilla om första minnen
haft magiska hp-samtal på twitter med Kajsa, Fanny med flera
drömt om en musikal med annika norlin-låtar (det måste händaaa)
undrat vad "sjöjungfrun och odjuret" är
tittat på "klipp" med pappa och räknat låtar vi gillar
försökt prata svenska men misslyckats
förfestat med random gays, Lilla och Skogis
hatat Emma Haggelund
skrattat åt "coward." en massa
älskat stolar och kepsar av bubbelkorkar
sett Silvana Imam på mejeriet!
verkligen skrikit hela tiden
blivit glatt överraskad av setlisten
blivit överraskad av Syster som krävde att vi skulle luncha
varit extremt tmi med Anna N
aldrig förlåtit henne för att hon var funkofobisk
besegrat hennes veganism
marathonat Felix recenserar med henne
lärt oss kickass hot
börjat skämta om att swisha 14 kronor
haft harry påsker med team osby och Olle
alltså sett hp-filmer utan bild
varit riktigt korkad om korpar
blivit utskälld på en toalett utan att märka något
hellre klippt sönder ett monopol-spel än bli våldtagen av en visp (…)
skapat sexhistorier om dödsätarna, tydligen
haft superultrapåsk
påskbrunchat på kulturen
äggjaktat <3
råkat träffa folk när vi jaktade
fått påsklax hos mormor
pratat om pappas kärlek till grus
hört om alla dukar benjamin ska ärva
FÅTT HÖRA ATT JAG ÄR DEN BÄSTA SKEDAREN <3
följt med Anna N när hon tatuerade sig <3
peppat inför min snigel-tatuering
undrat varför det står ett piano på malmö c
uteserveringshängt med Anna N och Lilla
känt livet i oss
druckit rom & cola och lyssnat på garmarna med dem
beskrivit livet som "en bubbla av sömn och coca cola" preach
varit med i ett radioinslag om färdtjänst
låtit reportern följa med på en färdtjänstresa (som var kaos)
fått påskgodis på kansliet
PRATAT MED EN BLIND TJEJ FRÅN ENGLAND PÅ TWITTER <3
grillat himma med pappa och Lilla
sjungit hem of her dress konstant och varit störig
lyssnat på synthslingelåtar
sjungit med i latinpop på botulfs
fått höra att vi hade fina harmonier
varit på årsmöte i helsingborg
blivit glad över äppelmos
fått choklad kastad till oss
sett en cringe pianokonsert
flamsat, ätit kola och mötat med styrelsen
hört om att Hans sitter framför Bo, men inte är hans (<3)
firat Lillas fölsedag i västris <3
fått höra att jag får komma dit när jag vill <3
sjungit låtar på bebbespråk
lunchat och tolkat sms med mamma
valborgat med Lilla och Sam
druckit jordgubbsbubbel ur Lillas nya fina glas
sjungit stämmor på jason derulo
lekt dryckeslekar
åkt på srf:s medlemsforum!
njutit av enkelrum med dubbelsäng
flamsat och "gustat oss" första kvällen med Anna N och Team Osby
skrattat åt "bem"
besökt svartkrogen
skrattat åt att alltid dricka med mjölk
lärt mig om "användbart skräp"
slagit vad och vunnit
haft en underbar och skammig pianokväll på almåsa
hört Anna N ropa om alfons åberg
skrattat åt att döda bröder
skrattat åt att filma servitörer
förfärat oss över underhållningen
druckit vin ur kaffekoppar på hotellet
fått lax ("memma fick laaax! Lax-memma!"
fått fina kläder av Kiti
smugglat in vin på middagen och levt life
sagt åt en man att gå och lägga sig för att han var störig
fått nybakta kakor levererade till sängen
fått kalkon och äppelsallad till middag när jag kom hem efter alla långa middagar <3
fastnat med tårna under trappan och ylat av smärta (det blev inte ens märken lol)
fått väldigt goda nyheter som jag inte kunde blogga om
deeptalkat med mamma
pratat om blind-kubb på lesbioken
träffat twitterflator
pratat med någons mamma från jönköping
haft hundträff med Anna N så att hennes hund fick träffa Lukas
suttit på himma-altanen och levt life med henne
ätit plättar med mamma och syster
sett crazy stupid love och skrattat åt syntolken
ätit lax hos lilla
blivit joinade av Sam
ätit chokladbollar med nougat i
råkat vara uppe till halv fem och bara pratat
damhängt i min kaos-lägenhet
haft solglasögon inomhus för att jag blev så bländad lol
äntligen tittat på glee tillsammans
lekt nördiga lekar
sovit på min egen soffa för min säng var full av möbler
stämsjungit och druckit varm choklad med Lilla
diskuterat vad bokkaraktärer skulle ha i sin tinder-bio
börjat trenden med att leka töntiga lekar med henne
ätit cheap ass mat i solen med Anna N
klippt och färgat hår med henne
skrivit en snapsvisa
skickat den berömda "han ni äääär meeed!"-videon
ätit middag på en amazing restaurang med styrelsen
chockats av gammeldansk för 90 öre
delat efterrätt med ombudsmannen, på samma tallrik
blivit kallad vänsterradikal
bloggat fint om en vidrig dröm
haft den bästa stockholmsveckan of all time!
sagt "det var ju en bra och intelligent fråga" till en seriös person i telefon
groggat med Kitiara och Felicia
fått en lektion i sensuell dans
träffat bitter pills
pratat i telefon med Kiti fast vi var bredvid varandra (men det kändes som att vi pratade i telefon)
pizza-hängt med Kiti och Onna
inte kunnat begära mer än en trasig käpp och en tårtspade
haft rätt i prime time hela tiden
haft min första dejt med Stella!
promenerat i supersolen med henne
insett hur många blind points hon har
blivit bjuden på en goood brownie
lekt märkliga lekar med Lee och Luna
skrämt upp Kiti med dessa
träffat förlaget!
haft ett så braaa möte med dem
blivit starstruck av vilka som varit i rummet innan mig
fått böcker till bebbarna
skrattat åt ett random barn som sa att hens levande mamma var död med Onna
rantat om twilight
haft årets bästa daaag
ätit pannkaksfrukost
legat i en stor gunga med Onna och barnen <3
fått mina skor avslitna i gungan av Kiti för att jag blev varm
barnvaktat Luna och sett en random dokumentär hon startade
sett Onnas kör ha konsert <3
hängt med hennes föräldrar i pausen
diskuterat ledstråken i hedemora
skrattat åt att Onna vill ha ett eget liv men inte ens kan hitta sina egna mackor
råkat sjunga solo på konserten…
haft andradejt med Stella
ätit middag på pizza hut med henne (romantiskt va)
lärt känna varandra <3
druckit milkshake tillsammans
älskat tågvärdinnan och hennes konstighet
haft en bästig kväll hos Anna N
fascinerats av kastrullpopcorn
hittat min stackars traumatiserade katt under trappan :(
räddat Lilla när hon inte fick gå på dejt
googlat för att bevisa att jag hade rätt (jag hade rätt)
sett Saras kör och älskat sönder den
bebbehängt med Lilla och Anna N
lagat lasagne med mycket teamwork
skrålat that's how you know you fucked up
fått högläsning innan vi sov <3
skrivit en massa bra saker om mig själv på twitter <3
peppat inför sweden rock med Anna N, Olle och Robert
lärt mig att alla profeter är pedofiler
hört ett telefonsamtal om paradiset och potatis
traumatiserat Anna med vad Olle egentligen heter
lyssnat på black eyed peas med Olle av nån jävla anledning
fått besök av Kitiara!
skämtat om när syntolkning blev roast
gått i affärer med henne
givit hälften av mina smal-kläder till henne
haft "en kväll i juni" med bästiga folk
gjort en ultimat sallad
klämt på varandras bröst under höga hejarop
skrattat åt "I want my t-rex back!
sagt att jag aldrig är dansig förutom när jag är det
sjungit Anna N genom kattspya-torkande
tyckt att vi borde göra en helt seriös cover på helt seriöst
hört den geniala meningen "om jag hade känt dig sämre hade jag blivit kär i dig"
sjungit om groddar
varit "gubbglad" på balkongen
haft den bästa kvällen of all time med Kiti
varit i konstant synk
skapat rök-listan
letat låtar om cigg och haft svinkul
upptäckt sommarplågor-låten
hittat en sexig tjej-låt
skrattat åt ring of fire
vrålat om att google gav mig fel information
beskrivit en låt som böljande
sjungit paris i oktaver och haft ett moment
kämpat för att skriva citat på twitter
läst en magiskt bra dikt
njutit av ett åskväder
haft två konversationer samtidigt med Stella
lyssnat på ani di franco en massa med lilla
hittat på memma-gosedjuret
skrivit en mordlåt med Lilla!
älskat co-writing så mycket
diskuterat feminism och bdsm med henne
firat saras juristande med lunch på kulturkrogen
druckit bubbel med Anna N på himma-altanen
varit på sweden rock!
bråkat med vakter om Roberts käpp (jag bråkade väl inte så mycket)
haft med oss stolar vilket var life
sett blaise bayley
ätit svingod festival-fish and chips
gjort en beatles-sketch med robert
sett powerwolf <3
gastat med i låtarna jag kunde
skrattat åt den roliga gitarristen
sett sir reg och älskat folkpunk
tagit en öl i solen-paus med Anna
tittat på en soundcheck utan anledning
skrattat åt killen som gjorde den
sagt att you can break his nose but you can't break his spirit
köpt churros med nutellaaa
sett tenacious d
studerat två personer som blev kompisar i publiken
älskat när hela folkhavet sjöng
skrattat när jack black sjöng om abba
sett def leppaaaard
sett Anna vara i sjunde himlen över det <3
sjungit med, fast om ruccola
blivit jätteglad när de spelade when love and hate collide
älskat när de "spelade fotografiet"
skrikit bringing on the heartbreak med anna
enligt pappa jobbat på min diabetes
skrattat åt Annas ambivalens kring Olle
hört att det hjälper mot hosta att hålla en ciderflaska
sett fyra olika djur på vägen hem
räknat lövar och arpar för att hålla oss vakna i bilen
stört mig på annas lååånga sång
skrivit ett nervös-inlägg när Stella var på väg <3
nervös-bondat med keyla (det gick bra för hen med)
haft min första stelj!
ätit kladdkaka när hon kom <3
sovit med henne för första gången
älskat att hon är teaholic
tittat på reddit-videos med henne
vågat ha ingmar i högtalaren när hon var här och sen blivit mer chill med det över lag
skrivit meddelanden om henne till andra som hon hörde ingmar läsa <3
hållit hand på bussen
ätit middag på tugg med Stella, Anna N och Lilla
chockats av Annas historier
visat botulfs för Stella
varit 1 kär tönt
sett livet enligt rosa med Stella
blivit flickvänner!!
haft sommarens bästa dag
blivit oväntat besökt av Anna N
hälsats med "hallå! Överrask!" <3
halvsovit och lyssnat på musik med henne <3
varit på quiz-partaj hos Saga
äntligen fått se hennes hem
varit i laget "hårus lilakum"
satt en tiopoängsfråga
sjungit little jinder med Elias efteråt
skålat för mitt flickvänshavande med 3,5 hurrarop
beskrivit oss själva med olika bokstäver
bebbehängt i dalby
tvingat Lilla att säga tio bra saker om sig själv
hyllat maggios nya låtar
fångat sommarkvällen på Annas balkong
skrattat åt ifall voldemort vore svensk
firat Saras examen!
skrattat åt att en tjej hette stenkula i efternamn
också skrattat massssor åt Björn Schäfer
bondat om jordens undergång med farmor
släkthängt och grillat himma
suttit ute fast det ösregnade
åkt till forsa och Annas familj!
träffat Stella när vi bytte tåg <3
sett hemvideos från Annas bebbedom
adopterat Gusten till min lillebror
hört hans teori om hur Anna skulle dö
vaknat av att General knas-basen dånade
gått upp till att Anna kokade rabarberkräm
träffat Hudik <3
köpt en klänning där
suttit på möljen och njutit av life
hypeat möljen-måns
träffat Fanny till slut
ätit tunnbrödrulle och levt life
träffat Annas bästis och hennes bebis
tittat på vattenlekar och älskat söta bebbar / hundar
tittat på saltkråkan
tyckt att folk var gay, till Gustens förtret
börjat titta utan honom och därför varit jävla as <3
firat äkta nygrensk midsommar
kastat blindpil
skrivit nubbevisor
druckit snaps faktiskt
pratat ett manglat hälsingemål
sett Annas boll-kaos
haft starka åsikter om bajs på twitter
druckit bubbel och pladdrat på altanen
fått grillad lax
åkt till delsbo på partaj
mött det berömda ljusbacken
fått höra att alla är barfota och badar nakna där
sett orkan spela och älskat det
blivit ställd mot en vägg av Anna för att minska min panikångest <3
trott att de hette orka-n som i orka
ätit godishalsband vid elden
skapat twitterkontot on the momang
tyckt att om vi hade gjort det, då hade vi gott kunna gjort det
fått en massa hjälp med tågkaos på twitter
därför blivit mött vid tåget av fucking Fanny Åström
plötsligt träffat grannbarn i himma-trädgården
fått komplimangen "du är väldigt duktig på att gå" av dem
ätit nuggets med massa dippsåser hos sara
sett pitch perfect med henne
googlat exakt var kräk-scenerna var
druckit fancy gt som Benjamin blandade
blivit kär i den enda gay tjejen i filmen ofc
dött av värmeslag med Lilla
hyllat Melissa Horns höga ton
roastat band med pappa
ätit på en medioker krog med pappa, Lilla och Robert
döpt drinkar efter låttitlar
haft ett mats-moment med Robert
gått på konsert med Robert och pappa
sett milencolin och inte direkt blivit imponerade
sett dropkick murphys!
älskat hur mycket Robert sjöng med
upptäckt att låtar fanns…
älskat när de spelade first class loser
av Robert hört att läsk ska vara roligt
fått besök av Henrik!
fått en lesbisk tavla av hen!
hyllat annika norlin en massa med hen
suttit på min balkong och rökt / passivrökt
lyssnat på hens brors band
varit en bra vuxen-förebild lol
ätit kräm (på en torsdag!)
verkligen sovit hela dagen
lyssnat på musik och skrattat massor på himma-altanen
tittat på gilmore girls med Henrik innan hen åkte
blivit fullkomligt beroende av att göra spellistor
hängt himma med Robert
bråkat med hundar och matbeställningar
tyckt att många pöjkar ska harkla sig
grillat med mina föräldrar och Marie
pratat om "saker som rör om i grytan"
skrivit ett himla fint inlägg om Florence
haft slattafton med Lilla
haft långa föreläsningar om box-vin för henne
tvingat henne att inte sjunga stämmor på hela fraser
njutit av sista kvällen innan rökförbudet
rappat silvana på mello yello
lekt lekar liknande telefonlistan
druckit svingoda daiquiris
givit varandra komplimanger och druckit white russians
försökt förklara hur lampor ser ut till bristande förståelse
hittat emma-lådan under mammas rensning
läst konstiga saker jag skrev som liten
blivit glad av att jag inte var ensam som liten ändå
hittat boken om fåret pontus
tittat på orange is the new black
ätit tårtbitar i stan med mamma
blivit så arg på swappy att jag var tvungen att blogga om det
gått på eftermiddagsbio med mina föräldrar
sett yesterday och blivit arg för att Lily James inte sjöng
fått orimligt starka känslor av en scen som inte var så stark alls
tänkt så intensivt på chips och vin att pappa gav mig chips och vin
utflyktat till tirups örtagård
trängt ihop oss i soffan fast vi inte ville göra samma saker och fast vi var i en villa
haft mysfest hos Lilla
försökt äta hennes vitlökssås…
sjungit många mashups
spelat och sjungit wish you were here och haft ett intense moment
varit på roskilde med mamma!
haft en väldigt fin väska som jag funderade på att sno (jag kunde lätt gjort det)
sjungit grenade för att ta oss över bron
druckit en goood festivaldrink
sett janelle monae <3
skrikit med i låten där hon sjunger jane bond
älskat hennes pansexuella låtar
hyllat ljudet
sett Marina!
sjungit med en glad dude
varit helt blown away
fått väldigt bra nyheter på festivalen
fyllt 25!
fått sång över telefon av sara (och sjungit för henne ofc)
firat fölsedag med bra folk
druckit pigelin-drinkar
ätit en massa mat på partajet
krävt att vi skulle spela besservisser
lärt oss om ögrupper och märkliga talesett
plockat vinbääär
fått veta att Stella älskar vinbär, sjukt
fått Lilla-sällskap när jag plockade
läst bok och druckit te med henne <3
bondat över "mums"
haft sommardamhäng med Saga
ätit på surf schack och pratat om högstadiet med henne
fått höra en lång konversation från hennes högstadie
råkat få Saga att fria till sin dude, åtminstone nästan
uppskattat en frispråkig tågvärd
åkt till Stella för första gången!
ätit middag med henne, kiti, onna och felicia i blindhuset
drämt arga gafflar i bordet
skrattat åt vad onnas spellista valde åt oss
träffat Stellas katter <3
träffat en av hennes vänner och ätit läskig middag
svarat på en masssa frågor om mitt liv
ätit en amazing efterrätt
skrattat åt resonemang om barn
sett euphoria och flickvänsgosat
också sett Eva och Adam på detta vis
gått ut och hittat hästar i akalla
åkt hem till Lund med Onna
forskat i blindsjukdomar på tåget
skrattat orimligt mycket
anklagats för att ha roligt av pappa
hört konstiga spökhistorier jag och sara skrev 2003
hängt med Lilla och Onna
skrivit om darin och dixie chicks till manshat
ätit lillas äggröra (den saknar jag nu jag är hungrig)
quizat på mejeriet med familjen och Onna
druckit suröl med stor passion
chockats av Onnas spontana kungaskills
ingått i laget "gröt-nicke och blåbärsorkestern"
sagt att det inte är fredag på lördag, det är lördag på fredag…
spelat in en osläppt och riktigt bra sommarpodd med Onna
druckit vinbärssoda <3
picknickat med Onna och Skogis
fått frågor om mitt love life så fort jag satt mig
pratat massa om poly
musikquizat med Sagas gäng efter picknicken
varit stolta över Skogis som kunde mer än inget
råkat dissa Elias men sen fått vin av hen ändå
upplyst Elias om att hen inte var gay när hen frågade vem som inte var det
skrattat massor åt ponchos
undrat om jag hade människan eller högtalaren Oscar i min handväska
varit på lesbisk poesiuppläsning <3
blivit sjukt berörd av folks dikter
sjungit en sång för att jag inte kom ihåg några dikter
blivit rörd av Moltas solidaritet-dikt
känt mig så jävla trygg med dem
haft en riktig pangkväll med Onna och massa musik
rappat i sanslös synk
worshipat bra beats
skrattat tills vi fick kramp
lyssnat på en massa bra svensk musik
besökt team osby med, gissa vem, just det Onna
berättat mini-sagor och hört smarta saker
hetsat Annoushka att kontakta folk
haft en jävla wild resa hem med the old man
hört honom dödshota sin homie
skrattat mycket åt micke rosenberg (det hade jag fan glömt)
hittat låten ur silvana imams musikdokumentär under en massa snooping på the internet
åkt till u-hamn
upplevt galenskaparna och paris hilton i bokstavsleken
ätit glass i en kvarn
pratat om danska trädgårdar av misstag
grillat korv hos pia och magnus
varit överlycklig över att inte äta gryta med ris
träffat en bebis i två sekunder
babblat med Kiti en hel kväll <3
kommit heeem igeeen!
haft en redig vinkväll med Lilla och Annoushka
druckit ett vin som hette Stella
spelat in en määärklig inspelning
undrat vilka som är lakan, bäbar och riktiga människor (legendariskt)
undrat över badkar och klockor
diskuterat hackor med Annoushka
lärt oss att man inte hackar sly med den
spelat in en parterapi-podd med team osby
konstaterat att "det är jag som är den jävla idioten egentligen"
varit annas jänta forever (på twitter åtminstone)
hängt själva med Olle äntligen
ätit mat och druckit daiquiris på surf schack
pladdrat om sex och konstigheter på infernos innergård
blivit påmind av folk om bloggrubriker <3
blivit taggad på en bok pappa läste, så jag gjorde det istället
fått alla rätt på ett quiz om sirius black och varit on brand
chockats av att persienn-killen var 99:a
chockats av att taylor swift faktiskt fortsätter leverera
varit på ännu ett quiz hos saga
pratat om "karla med r" och sånt rimligt
i alla fall kunnat gustav vasa-frågan
connectat med en brasiliansk tjeja på twitter om gayness
skrattat så vi knappt kunde gå åt vintern som har ra med mamma
haft en riktigt mysig ensamfylla
citerat låtar med Kiti som i vår ungdom
fått höra att det vore egoistiskt att hålla min hjärna för mig själv <3
ofta sagt att folk inte finns på riktigt
svarat på blindfrågor i pink room och haft the time of my life
skrattat åt människan som undrade om jag kan drömma mardrömmar…
undrat hur det "funkar" när man är blind och vill skaffa barn…
hängt på kulturen med mamma, pappa, Ia och Jonne
druckit belini i solen
givit min blessing till 1 heteropar
ätit gooda pommes på tugg
fikat hos mormor med mamma och Johanna
fått reda på att ragusa är skånskt
skrivit "antidepp i lönneberga" med Lilla
pratat engelska med Lilla
haft spelkväll med familjen
skämtat om kammar non stop med Benjamin
kallat honom svin och fått svaret att jag är en rapsgris
återsett Anna N!
satt upp fina tavlor <3
bubblat och pratat sjukheter med Anna och Lilla
sett felix recenserar i helsingborg!
druckit äckligt vin ur colaflaska när vi tittade
haft kontakt med Felix och Basse omg
fattat att wabuu spelas av inläsaren till saker ingen ser och flippat ur
druckit suröl på ett helsingborgskt sunkhak
mött upp team osby på malmöfestivalen
Sett Veronica Maggio!
tramsat med Annoushka under konserten
hört att Anna borde ta det luuuugnt (luuugn!)
fått frukost inklusive hembakt bröd
sett Lilla på festivalen!
älskat hennes poplåt <3
äntligen färgat om mitt dumma hår
lyssnat på all sommarens musik med Anna
druckit vidrigt vin (att vi överlevde är en gåta tbh)
sagt att Anna var "trasslig på ett fint sätt"
frågat randoms på twitter om de är hetero på ett bestört vis
börjat min och roberts skivcirkel!
spontanhängt med Lilla och Sam
ätit tacos och sjungit trestämmigt
skrattat åt Sam och Siri
imponerats av Lillas höra-vem-som-sjunger-skills
skrattat åt Sams mammande av oss
jobbat med boken och fått kakor av mamma
fått slag över att jag kunde göra ett kapitel till två
förvånats över konseptet att ha mens varje månad
ätit sallad, sjukt
haft en ordentlig Anna-kväll <3
skickat in boken till förlaget igen
sjungit simple plan med henne
undrat vad problemet med att anna ville bli full var (det var tydligen att hon inte var full än)
pratat hälsingemål med Simon i telefon
varit annas blinda alkoholist-kompis enligt Simon
blivit bjuden på goood frukost av Anna
haft en mysig stelg
diskuterat åsikter jag kanske inte har
visat upp Stella för min familj <3
bjudits på sju sorters kakor
bingeat Eva och Adam och ätit chips i sängen
blivit stora fans av Stefan Sundströms odling
sett fucking åmål och varit så jävla coola
tyckt om mig själv, gasp
fikat i stan med Sara
faktiskt hållit med varandra
myst i Dalby med Anna och Lilla
försökt få Anna att gilla Emil Jensen utan framgång
sjungit mitt hjärta är ett jordskred med stark bebbe-passion
lyssnat på en random persons spellista och hittat bra låtar i den
avgått från styrelsen :(
vinat och flamsat i godan ro med skogis
varit kära i våra respektiva tillsammans <3
försökt vara "en snäll skällare"
gått på Sagas final-quiz trots ångest
kommit trea i ligan woop woop
druckit drinkar med cool is
sagt att jag inte kan rota i hjärnan, för att sen rota i hjärnan
åkt till London med familjen!
haft en sömnlös natt innan jag åkte…woho
lyckats äta på en food market
blivit arg på alla getter för att vi inte fick äta dem
gått en beer mile mitt på dagen
druckit prosecco på ett mysigt ställe
druckit cider på ett hipstrigt place
sjungit och druckit suröl på ett halvsvenskt ölställe
älskat när alla sjöng allsång till spice girls
tagit många bilder på abbey street
skrattat åt pizza-länder med benjamin
tyckt ohyggligt synd om mig själv
nynnat på london boy hela resan
gått på camden market och inte köpt saker
älskat alla musikval i england (lär er, Sverige)
ätit besvikande men gott afternoon tea
haft quiz för varandra
sjungit med till jazz på en pub
hört att saker var fina om man gillar fult
druckit en kontroversiell jack and coke
läst bok och druckit cola på ett cafe istället för sherlock-museet
frågats vad mina skor heter av Benjamin
sett hamilton!
druckit prosecco och blivit svala i väntan
blivit berörd av it's quiet uptown
upplevt hela musikalen
firat flatelsedag med Anna, Lilla och Saga
skrivit en balkong-snapsvisa
sjungit little jinder <3
haft emma black-moments med Anna
älskat emma blacks verbala memme
haft storkmiddag i malmö
skrivit låten "renlighetsmani"
hört om brutala skägg
varit rolig fast ingen tyckte det
testat vegan-baren i Lund med Olle
blivit kär i den amerikanska servitrisen
skrutit om henne för Stella och varit wholesome af
tagit en nap så fort jag kom till stella
vallfärdat till hässelby för partaj
medtagit allt viktigt: cola, chips och vin
konverterat Stella till ett Felix stan
fått lax av henne <3
bondat om kändiscrushes och tomas quick
träffat Stellas nya lägenhet <3
genast börjat tänka på den som om jag ska bo där…
ätit middag hos Stellas mamma
kanske blivit accepterad
pratat med Kiti om att alla känslor är rimliga
ätit väldigt omtalade gurkmackor
undrat hur magi och djur funkar i harry potter
haft explisita samtal om kvinnor och dejter på grillen
träffat Jacky <3
tyckt att om ni vill veta en mans sanna värde, fråga mig och Onna
hyllat onnas matlagning
sett onna göra chokladmousse och sjunga om det <3
ätit blindhusmiddag med till exempel Stella <3
undrat hur det funkar att ha en blind flickvän…
fått höra att alla som umgås med mig blir som i psykos…
älskat Lunas sätt att visa var äckliga saker är
åkt hem till Lund med Kiti
fått min diskmaskiiin!
letat igenom mitt spritskåp och fått ihop en ordentlig kväll
groggat och sjungit med Kiti <3
skämtat om att vi fancied each other
partajat med Kiti, Annoushka, Lilla, Marie och Sam
sjungit stämmor hela kvällen
varit blinda med annoushka
lekt konstiga dryckeslekar
ropat och sjungit en massa konstiga saker
fått veta att om man inte har legat med en tjej, då lever man inte
lärt mig den hårfina skillnaden mellan att gosa och att vara död
sagt åt folk vad de bryr sig om
fått höra att jag tyckte om en låt som jag inte brydde
utmanat annoushkas verklighet
kommit fram till att true love är att inte sjunga överstämman för att den andra kommer vilja göra det
tänkt att ingen är cis för att komma på att jag är det själv
varit emotional af med Kiti <3
haft starka känslor om sune-böckerna
varit sjuk hos Lilla
pratat med varandras jag 2012
bondat om gammal olycklig kärlek
sjungit om harry potter för Lilla
blivit följd på twitter av min favoritkomiker
rollspelat arbetsintervju med Sara (hon fick jobbet sen!)
sett benjamin spela på störiga trummor
väntat på att han skulle steka korv, han skulle bara lära sig ett instrument först…
blivit invested i love island fast jag bara såg ett avsnitt
sett pitch perfect 3 och ätit glass
varit uttråkad så fort ingen sjöng
råkat skapa en storm på lesbiska twitter
läst sjukt orimliga protokoll i osby
nått tweet 10,000
sett anders jansson med familjen
uppskattat hans skämt om att inte kunna se
provat rom-baren i Lund (den hade jag glömt)
märkt att jag tror att porr är olagligt (det är tydligen…inte det)
träffat Anna H, gasp!
hört och berättat sagor om plask och kokain
bokpratat och surölat på bishops arms
lagat riktig mat på ett damhäng
varit så engagerade i samtal att jag glömde berätta varför twitter var arga på mig
funderat över när ens bok börjar och slutar
kommit på exempel på våra poänger flera timmar efter att vi sagt dem
tyckt att travis och the weeknd borde sätta sig ner
lärt mig varför ordet röv är så roligt av Saga
hört om normala samtal som verkligen inte var normala samtal
haft ett mysigt dygn hos Anna N
sett hip hip hora och blivit engagerade
blivit lyckliga av äggmackor
vinkvällat med Anna och skogis
försökt få Anna att förstå att jag inte hade sagt det hon läste på twitter
skrattat åt mitt exs val av namn på flickvänner (älskar hur roligt skogis tycker att det är!)
ätit äppelgröt till frukost <3
varit på lesbisk frukost
sett matilda berggren prata <3
älskat hennes butch-låt
träffat Kajsa för första gången
haft den bästa vän-dejten of all time
skriksjungit shirley clamp och avril lavinge
konstaterat att avril är allas dominatrix
bondat om verkligen allllt
blivit avundsjuk på hennes uppväxt
haft en musik-kväll med Lilla
lärt mig vad hon tror svordomar är…
sjukt nog hittat nya samtal om lesbiskhet att ha
sjungit punklåtar om död för glatta livet
skrivit skit på folk å rock
drömt om milkshake på bröstmjölk och döda kattungar :(
fikat och dagsfyllat med Anna N
älskat hennes butch look
av Kiti fått frågan varför jag frågade henne nåt om diagnoser (eeeh det är allt vi pratar om?)
fått massa funkis-hjälp av alice på twitter <3
lekt vattenlekar med lee <3
lärt mig den eminenta leken gagnam style
spelat songquiz med onna
hört lees åsikter om pippi
sett trinkets med Stella
vågat föreslå att vi skulle se det med syntolkning
skrattat massor åt fräknar och att sticka när det är för läskigt
blivit besatta av dubbel-8 och "nauket"
träffat Stellas läskiga släktingar (som inte var särskilt läskiga)
lärt mig att att vara förälder är lite som att knarka
älskat stellas konstiga dokumentärer
glömt allt vi pratade om för att hon rörde sin hand på min mage
hört Lees dramatiska utrop
lyssnat på boklistan med Onna och skrattat åt laaaxiiiis
worshipat lesbisk country
insett att brandi carlile är just lesbisk och dött
haft en orimligt vidrig tågresa
blivit kompis med ett gammalt par
chockats över att nässjö har förändrats de senaste fem åren
lovordat en prins till tågvärd och tyckt att han borde styra landet
alltid haft koll på läget till skillnad från seende
fått en remiss till vuxenpsyk!
blivit helt osammanhängande för att Stella var så söt
spilt cola på min dator… :(
höst-föreläst på socialhögskolan
varit sjukt heterofobisk till allas glädje
haft koll på vad jag pratade om
lunchat med Anna H
diskuterat bdsm jättelänge med henne
gjort konstiga ljud i trappor…
sjungit om att ashley ska dö (nej länge leve ashley!)
haft partytimes med Lilla
traumatiserat henne (minns ej hur)
lärt henne sjunga låtar hon inte kunde
uppgraderat telefonlistan
hört fantastiska låtar och haft moments med Lilla
hängt med robert
hört på sagor för "nu äter vi mat, då måste man berätta sagor"
skrattat åt fina kulor
reflekterat om attraktion en massa
telefonbabblat om ungdomsböcker med Lilla
varit hos Anna N och jobbat på hennes skoluppgift
haft billie eilish-moments med henne
varit sjukt djupa om vänskaper och skit
fått lånedatorn "prinsen" av Magnus på pappas jobb
hängt med skogis och haft det lovely
pladdrat om störiga män vi kände
förfärats över folk som flyttar ihop på momangen
upptäckt att hennes kille har varit min lärarpraktikant (!)
hamnat i ett gwen stefani-flow
tittat på mycket harry potter med Stella
varit kaotiska bland folk
fått min nya ingmar-bebis!
fört samman stella och mina homies i dalby
blindskvallrat och ätit tacopaj
sjungit om brännvin hela året
skickat choklad dramatiskt
sagt till Stella att jag älskar henne och hört henne säga tillbaka <3
gjort omtagning på det så det skulle bli bättre
sett hur jul-gudarna hatade Sara
sett pappas synth-ryck
blivit så upprörd att jag började prata göteborgska med psykologen
hyllat allt på mina väggar <3
skrivit nonsens med Anna H
hört en svindlande reddit-story hon berättade
hittat ny cool hårfärg
haft en riktig vinkaoskväll med Anna N
sjungit för min årfyllande tjeja på distans <3
brölat i videos till hennes familia
frågat ut Simon i telefon
undrat varför han är min platoniska brorsa
haft syntolkningskväll med helena och team osby
pratat mycket om melodifestivallåtar
lärt mig att Annoushka ibland är tråkig och ibland konstig
hyllat josefin johansson
sett första dejten och haft det mycket bra
mobbat folks huvudbonader och träningsvanor
skrivit ett jätteargt inlägg till heteros
spontanåkt på musikquiz med Lilla och hennes föräldrar
druckit fläderdrinkar i sockrade glas <3
varit i det eminenta laget "husse and the blindos"
nästan vunnit <3
ropat och gastat om allt möjligt hela kvällen
sjungit om lila jegn
skålat för att Lilla kom ut som lesbisk!
studerat en full dude som joinade oss
efterfestat och lyssnat på estraden med Lilla och Matte
haft ett festligt damhäng med många olika drycker och matar
konstaterat att post malone är en härlig bitch
analyserat ett taskigt skämt till förbannelse
ylat av glee-scener vi hittade på
lyssnat på dängor och druckit white russians
firat Lillas flatighet med kladdkaka och gos
tyckt att om livet ger dig citroner, kasta pommes frites på det
skrattat åt sol och dohohohooooft
också skrattat åt slagerfestivalen
fått en låt spelad för mig som Lilla trodde att Emma Black skulle gilla <3
sjungit ut genom fönstret
sett systers kör konserta
älskat när de sjöng min favoritlåt
velat gifta mig i kyrkan vi var i
sett en skåning jobba på botulfs what
ätit på pinchos med mamma och mormor
ätit masssor utan ångest
undrat vad vi gjorde på ett ställe som inte hade pommes
fått många släktnyheter
kämpat med väldigt små glas
märkt att pinchos verkligen bara har snygga servitriser
haft absurda mängder teknikproblem den här hösten
haft en "riktig jävel" med skogis
rantat om barnuppfostran och sämst män
ätit olika mat <3
pratat mycket om rika älskare och tatueringar
skrattat kramp-mycket innan vi sov
drömt en hel film
sett och blivit besatt av så mycket bättre
sunkhak-hängt med Lilla
berättat en thrilling tale med dialektbyten
hittat på tolkningar av random låtar
till exempel hittat på en sång om handikappersättning
gjort en spontan stockholmsresa <3
döpt Stellas diskmaskin
mobbat bruce väldigt mycket för att hon älskar honom
ätit chokladpudding med grön grädde med henne <333
insett att laleh har en lesbisk låt <3
tittat på barnprogram med en sjuk luna
varit skånska tanter i farsta med Kiti
tryckt i oss onnas omelett
ropat "yyyeaw!" i synk när en countrylåt började
blandat groggar och sjungit med Kiti
chockats av Stellas halloween-utklädnad
fått fejkblod överallt för att jag gosade med henne
hört Kiti hävda att det inte finns fula kvinnor (?)
klubbat med Kiti och Felicia
fått en lampa i huvet som Kiti slog sönder
därför plockat glasbitar ur håret och klänningen hela kvällen
haft den geniala id=en att göra en knark-skiva som heter "i egen hög person"
peppat onna inför och efter dejter
sjungit med en Kiti utan röst
lyckats ta mig på ett tåg trots exakt alla hinder
varit i sjunde himlen när jag fick duscha och äta
tittat på gilmore girls och ätit munkar
hyllat james blunt och att han har en hit i år
träffat en svintrevlig lady på bussen
fått chokladmousse av team osby
stört dem med min lalalalala-sjungning
hittat vad det kom ifråååån
bondat om powermetal med Robert
sett mammas kör sjunga
älskat att mamma sjöng solo
skrattat mycket åt "jag har gjort en mardröm!"
hört sången om katten Emma
träffat Lilla efter hennes låtskrivarläger
lärt henne saker om musik och vilka länder folk kommer ifrån
druckit julmust och bayleys
sjungit partylåtar
blivit bjuden på middag hos Kajsa
ätit hennes gudomliga aioli
sjungit med dramatiskt till taylor swift med henne
konstaterat att vi är bitchar som dock alltid har rätt
fått kladdkaka av henne <3
blivit ett miss li-stan tydligen
lyssnat på ultravox och ätit korv med pappa
älskat mammas stockholmshat
skrattat åt Elinors förslag om mina böcker
äntligen haft sound of silence som bloggrubrik
sett ett tribute band till simon and garfunkel med familjen
förvånats över hur lika originalen de var
skrattat åt "kräm-rör"
besvikat Sara när fifty ways inte spelades
fått en ny jättefin kran
druckit "bra vin" på ariman med Saga
inte varit matteböcker, utan människor
råkat säga att jag skulle göra slut med Stella (det var ofc ej så jag menade)
haft november-stelg
älskat hennes sammetsbyxor mycket
firat mormors 80-årsdag
ätit kalkonmiddag <3
varit on my pun game hela kvällen
sagt åt Amanda att hon borde vara gay
hört att "efterrätt och tårta" är ett memme (lol)
sett ladies få karlar i bilen
lärt Stella hur man lär ut vägar
sett bert-filmen med Stella
skrivit en låt i duschen bara sådär
försökt dra kopplingar mellan låtar med Lilla
hittat en låt jag inte hört på femton år
skrivit en låt på botulfs med Lilla!
skrikit av glädje när vi kom på olika rader
träffat en dude som hette Henrik och kommit på att just det, killar kan heta Henrik
bebbehängt på bibblis
lyckats följa ledstråk vi inte hade nån koll på
sett Lilla prata med ett medium i mitt kök (mediet var ej i mitt kök)
insett att jag kan saker om musik lol
hängt hos Anna N när hon kokade kola
sett dieselråttor och sjömansmöss med henne
haft årets sista stockholmsvecka
hatat vampire academy till mycket nöje för Onna
våldgästat Onnas kör
älskat många låtar de sjöng
pratat om djupa grejer på kören
med Onna kommit fram till att vi är riktigt dåliga människor
lärt mig att jag sjunger med mycket vibrato
ätit bountykaka till frukost
träffat Johan från us <3
pratat om våra föreningstrauman
ätit indiskt med Stella och hennes egenvalda pappa
pratat massor om katter och barn med dem
hamnat i fel port men blivit upphittad av Onna
hängt med töntrik av olika anledningar
mötat på förlageeeet
fått lussebullar och plopp där
rantat med dem om hur hemskt det är att gå i femman
fått det superbekräftat att min bok kommer ut!
lekt mystiskt badhus med Lee
av lee lärt mig att lejon är arga, och farliga, och allvarliga
haft ett bra samtal med Kiti och Lee om funktionsnedsättningar
fir-bubblat med Kiti
skålat för författaren emma rävås
låtit Emma Black och Kiti prata massor
vaknat av att Onna gjorde pannkakssmet
haft pannkaksfrukost igen <3
lekt leken "lee sitter på Emmas huvud"…
åkt på milkshake-äventyr med Onna, Kiti och barnen
missat tåget de andra åkte på…
upptäckt hur nice det är att byta på fridhemsplan
haft inflyttningsfest hos Stella
pratat om bröllop, handling och ut i vår hage
skrivit ett kärleksinlägg till Stella när hennes katter låg på mig
älskat att djur som inte gillar nån annan än sina ägare gillar mig
älskat hennes resonemang om tekannor <3
äntligen fattat att alice b är lesbisk
ätit middag hos Stellas mamma igen
skrattat åt att det var hon som lagade maten, fast det inte syntes…
träffat två av fem brorar
chockat en av dem med att han var den första
diskuterat filosofi med Stellas mammas man
varit själv hos Stella när hon jobbade
älskat när hon kom hem med take away och känt mig familjig
sett så mycket bättre eller "mitt dåliga program" med henne
målat naglar och hatat Carola
fått mat och kramar av Stella när jag mådde hemskt
tagit svindyr taxi till hökis
skrattat åt "haru pajat den?"
spekulerat om harry potter med kiti
älskat hennes åsikter om voldemort
peppat inför konsert med snabbmat, vin och melissa-låtar
sett melissa horn med Kiti!
lyckats hitta våra platser
hittat en bartender från gotland
älskat när Melissa spelade en låt själv helt spontant
skrattat när hon sjöng because I got high
sjungit stämmor med kiti på alla låtar
sagt "party party party" i takt till allt som gick liite snabbt
älskat avslutningen med call me by your name <3
hummat med Kiti hela vägen till tunnelbanan
försökt peppa Sara när hon mådde sämst
haft det bäst i västris
ätit kycklingpasta och pratat om morbida saker
haft musikquiz
skriksjungit Molly Sanden med Lilla och Matte
skrattat åt "you must end!" med Lilla
haft hårfixhäng med Anna för sista gången i år
fått en ny svinsnygg frisyr
ätit massa goda saker med henne
spontanat till botulfs
dissat en creepy bartender
fått myggbett i december
benat ut kaos hos psykologen
bubbelhängt med Anna H
fått dumleklubbor av henne <3
undrat över folks uppsägningar
upprörts av hur många sidor folk skickar in
tröstat mig med crazy town
ätit korv med bröd med skogis
lyssnat på country och stormat med henne
älskat barnkalas-stämningen vi hade
lyssnat massa på taylor swift
upplevt när Skogis hörde lover
rantat om tanter
hamnat i ett maud lindström-flow
älskat skogis tankar om dumhet
haft årets sista och viktigaste stelg
pratat igenom en masssa
sovit nästan en hel dag tillsammans
hängt med Stella och team osby
peppat inför deras bröllop
sett Stella laga mat i mitt kök under mycket iritation (jag har ett dåligt kök)
decembersiffrat
varit med om min och Stellas halvårsdag
blivit superglad när Henrik och Issa blev ihop
tröstat Lilla genom stressbollighet
rantat argt om pärmar
älskat little jinder i så mycket bättre
nattskrivit med Onna under musikhjälpen
haft det bra på grand med matte och husse
älskat husses morbida skämt
förolämpats och skrattat åt mattes danny-skämt
gillat mellansnack om klockspel och pistoler
sett Lilla sjunga punk och kicka ass!
ropat att hon är min punkbebis
försökt hålla matte lugn…
också sett Elvira
överraskats av Lillas fina jullåt
hängt i västris utan lilla
lyssnat på little jinder och pratat om döda blindos med matte
lämnat Lilla ensam på en pub :(
sen pubhängt och babblat med henne
velat skriva en massa låtar
lekt leken "what's in ron's handbag?"
sen faktiskt träffat han som ropade detta in the first place
hört om att ron var en middle class gangster
pratat om sex och kinks en massa med lilla
peppat en eventuell folkmusik-trio
efterfestat med lussebullar och bayleys
blivit bästis med dino på färdtjänst
blivit lycklig av att johanna i first aid kit får sjunga lead
skrattat mycket när pappa var körkortslös
lyssnat på synthlåtar på en tråkig bänk med pappa
sett Saras kör lucia-sjunga
blivit kär i alla altarna
blivit hemsökt av emma black i mina drömmar…
superjobbat med Anna H
svurit mycket åt boken
hängt i osby one last time (i år alltså)
ätit knäck-pannakotta
vunnit i på spåret
ingått i laget "robban och idioterna"
lyssnat på en märklig julskiva
varit narsisist angående deras bröllop
njutit av äppeljuice varje gång jag var där
fått massa bok-hjälp av Annoushka <3
råkat göra reklam för en bok i bloggen
gjort julgodis med familjen
tryckt ut mandelmusslor som vanligt
tagit isär knäckformar <3
skrattat åt saras pepparkaksbokstäver
skrattat åt två-högar med cia
skickat in mitt kontraaakt
haft årets sista damhäng
hypeat på nya låtar från våra artister
roastat Saga för att hon läser på popcornpåsar
pratat en massa om blind points
fått en ellie goulding-minneslucka
fått fina meddelanden av Stella på mörka dagar <3
drömt om en amazing vattengympa-kör för queers och sjuka <3
pratat anknytningsteori hos psykologen
julmyst med lilla
skrivit om låtar om min familj
lyssnat på massa svensk hiphop
börjat knåpa på en hiphop-låt (nästan bra ju)
varit rolig om punk med nyckelharpa
våndats om 2017 tillsammans
berättat en saga om kanelbullar för att lugna oss
fått tid hos vuxenpsyk!
äntligen haft jolene som rubrik
kränkts av att min busslinje har bytt namn
haft ensamtid med mamma
ätit fläskpannkaka med henne
sett dolly parton-serien på netflix
undrat om jolene skulle vara gay (jag hade fog för det ok!)
gråtit åt en död bäb
åkt färdis med en batshit och härlig tant
sagt att jag har elak tant-syndrom fast jag bara är 25
älskat att hon ville bli gay i nästa liv
sagt fan orimligt många gånger enligt henne (hon gjorde också det!)
kört till malmö med lilla i en sjuk dröm
undrat över och hittat den mystiska godisskålen
skålat in saras och benjamins nya lägenhet!
tjatat mycket om att den har ett uterum
chockats över alla möbler de fick
familjetittat på på spåret
försökt förstå moderna memes
skrattat åt saras icke-folklighet
hittat en icke-jullåt som hade jul i sig till julaftonsrubrik
inte kunnat äta julpizza :(
haft rimstuga i saras nya hem
tittat på grevehooolm
skrattat mycket åt "det där är inget skreeep"
gått hinderbana genom lägenheten
älskat deras stolar
haft sedvanlig julafrukost
fått en torkställning <3
tittat på "den jädra ankan"
undrar varför det heter kalle anka och inte benjamin syrsa
ätit julmat utan ångest jäää
berättat länge om boken för alla
vunnit i ett spel med benjamin
skämtat om johannas och patriks barn
worshipat mandelmusslor
fått en florenceplanch!
älskat folks rim
fått rester av mamma på juldagen <3
bytt diskmaskiiin
städat massa med mamma
skrivit en countrylåt!
ätit fin-kött himma
sett nashville och kommit ihåg typ hälften
fått Kiti-besök <3
sett jacky och jossan träffas
skullat dricka ett glas vin och sen suttit uppe till tre
sjungit med henne <3
pratat om mina vidriga åsikter
velat babbla men inte orkat
skrattat åt kitis starka känslor
sjungit om rosa himmel över botulfsplatsen
varit i extrem skånsk synk
partajat med kiti
läst om läkemedel samtidigt…
haft ett darin-moment
shoppat på emporia
älskat kitis fina kjol
hittat en kjol med pärlor på och sörgt att jag inte kunde ha den
kollapsat i fåtöljer
pratat mycket om affären mango
sett kiti försöka läsa på skyltar
också fått besök av onna!
gjort den fenomenala rip tiotalet-listan
skrattat åt kiti och hennes airpods
hört onna och kiti argumentera om hur söt onna är
haft en mysig natt alla tre och babblat om allt möjligt
försökt komma på slangord för droger
ätit korv med bröd och känt mig mammad
skrikit på skånska med kiti om att mata duvor
älskat att onna trodde billie eilish sjöng om pengar när hon sjöng om kronoor på huvudet
firat nyår med fyra av fem av mina bästa i världen
avslutat tiotalet hejdå!


I am not a pretty girl, that is not what I do

Rubriklåt: Not a pretty girl med ani di franco, som jag hörde nyss och tycker jättemycket om
 
Hej hej nu skriver jag ett snabbt riktigt inlägg! Och i det ska jag berätta om igår, när jag och mina föräldrar var på mellandagsrea. Vi gick in på lindex och alltså lindex! älskar lindex. jag köpte en festklänning, en snygg vardagsklänning och en ny kjol! är så glad över detta och har kjolen på mig exakt just nu. Sen gick vi och köpte skor, så jag har ett par nya vår / höstskor! "det känns som att bli ihop med någon", sa jag om att köpa någon. Jag är ju sko-mono!
 
Vi åt lunch på stäket (jätttegod spetta) och sen åkte vi till Saras lägis med fika. De fick en blomma ("tittaaa Benjamin vi fick en träd!") och jag tjatade om hur fina deras stolar och vaser är. Jag vill köpa möbler! Jag är på humör för det men jag behöver inga riiip :( sen åkte jag hursomhelst hem och på kvällen beställde jag pizza. Levde life om man säger så. Jag fick massa bra egentid och sov hela dagen idag, så jag har fortsatt må bra yay. och nu har jag kjol och sammetströja på mig och ska till lilla! Hon inte må, så hon behöver min pepp och glädje ikväll. Så nu ska jag gå ut till taxin, ha det bra! Nyårslistan kommer imorgon jag lovar och svär.

nyårsföresatser för 2020

Okej nu kör vi, helt utan reflektion som vanligt, så skare va!:
-Hålla mer koll på min tid. Har ju klarat att använda en kalender nu, men nu ska jag också bry mig om små saker och göra saker mer i tid.
-Tänka lite mindre på mitt mående. Ba slappna av lite. Inte jämt känna efter.
-Vara lite snällare mot folk i allmänhet.
-Hitta en möjlighet att podda igen. saknar det som fan.
-Jobba med maten mer. vet inte hur, men somehow.
-Lära mig minst två vägar.
 
Så, nu tänker vi inte på detta förrän i december! fuck off ses i ett vanligt inlägg om en liden stund!

And I hope you fucking suffer

Rubriklåt: You are the problem here med first aid kit, årets tolvslagslåt! Fan vad glad jag är att få börja decenniet med en jävligt arg låt om sexuella övergrepp. Perfekt!
 
Så, nu kör vi 2020 på riktigt hörni! Såklart jag började decenniet med ett mush, hallå har ni träffat mig. men nu har nyårsdagsdimmorna lättat från min hjärna och jag kan blogga om mitt nyår. Och precis när jag slutade blogga kom team osby och lilla hit! Den sistnämnda lagade soppa under fint sjungande ("sjung mer, Paulina!" ropade onna från sin madrass <3) och den åt vi med mycket önje och pumpafrön. Jag har inte ätit ett enda pumpafrö men det kanske jag gör idag det vet ingen. Vi lyssnade på vår riktigt bra tiotalslista och pladdrade och efter ett tag och lite ugnsförvirring åt vi kött med potatisgratäng. Min matångest peakade, men det var gott som fan. Jag försöker komma på festliga samtal att återge, men vet ni vad det står helt still. Men gud vad pratade vi om? Påminn mig, ungdomar. Det Just det, vi ställde tiotalsfrågor till varandra! Så vi pratade om resmål och bra personer och bra perioder. Jag valde hösten 15 till min bästa period, tydligen. Sen åt vi daim-pannakotta med stor pasion och kaos med skedar (tacka gud för engångsskedar!) och sen blev det tolvslag. Kampandan var total och vi skålade på balkongen och sen skrålade vi aldrig bli som förr för vet ni vad nu kan det bara bli bättre. (visst är jag härligt motsägelsefull?) Vi sjöng törsten, drack bubbel, sjöng argt om folk vi inte gillade och efter ett tag föll vi i säng.
 
Igår var en så konstig dag. Först redde vi ut lite konflikter och lyssnade mer på listan, och sen...sen kom en random människa hit? Onna har pratat med henne i typ ett år, men de hade aldrig träffats, och nu var de i samma stad. Så hon kom hit! Och var svintrevlig! Vi pratade mycket om körer, Lund, sorg och klockspel, så det var svinhärligt. På kvällen åkte alla iväg och jag var hemma och hade ångest. Lyssnade på spoken word, åt ostmackor och var allmänt fucked in the head. Men nu, nu ska jag åka till stan! Jag ska bara hitta mina presentkort. himla oklart hur det ska gå.

Du som alltid vill vara den starka, det är inte alltid det går

Rubriklåt: Det är inte alltid det går med Linnea Henriksson
 

Jag vill inte. Ibland finns det inga finare ord för hur det känns. Jag vill inte mer. Folk vill verkligen eller hur? I don’t. Jag är så trött på att kämpa mig genom livet och aldrig bli klar. Aldrig få vila. Jag vilar konstant men jag får inte. Det finns annat jag borde göra, måste göra, för om jag inte gör det måste någon annan göra det. Vem är mindre viktigt men det borde vara jag. Det är sällan det. Och jag försöker hitta nycklar till livet, nycklar till den där beryktade friskheten. Jag orkar inte mer. Vet ni varför? För när man tror att man har hittat en nyckel och börjat dyrka upp den jävla dörren, då. Då. Då visar det sig att jag har öppnat ett rum fullt av sjukdom, mörker och illvilja! Då visar det sig att jag inte har tagit vitaminer utan matat sjukdomen med alla dens favoriträtter! Och hur, h u r ska jag veta vad som är vad? Vad är poängen med att kämpa om det bara går åt helvete ändå? Och om en vecka ska jag gå till vuxenpsyk. Jag kommer inte att bli frisk av det. Vet ni varför? Cause it’s my goddamn problem. Det är jag som måste göra jobbet. Detta är liksom inga nyheter men om jag inte har lyckats på 25 år vad är fucking chansen att det händer nu? Men jag måste vara hoppfull. Det är mitt jobb. Jag jobbar heltid. Men jag vill inte. Jag vill sjukskriva mig från att vara en människa. Det måste jag vara varje dag. Och jag tror inte att jag är en särskilt bra människa heller. Jag är inte snäll. Inte varm. Mest kall och elak. Och trött. Alltid. På allt. Så jag vill inte. Men jag har inget val. Det är fucking batshit att jag inte har ett val.


RSS 2.0