Darling I forgive you after all, anything is better than to be alone

Rubriklåt: Lithium med evanescence, från veckans cirkelskiva
 
Hej igen, I'm back. Har nu flyttat mig från soffan till sängen och Stella sover bredvid mig. Fast nu satte hon sig upp, sopade smuts från sängen med handen och sa "jag sopar lite fåtöljs." ooookej Stella. Hon behövde kissa tydligen. Det är detta ni behöver från min blåg. Men idag var en bra dag och jag var på lesbiskt häng! Jag var så trött att jag knappt kunde tänka, men jag lyckades sjukt nog ta mig iväg och möta Onna och hennes kompis Lee. Vi pratade med lite random folk om till exempel ledarhästar (verkligen min bästa icebreaker), killar som pratar om sina elbilar och en massa annat jox vad vet jag och det var mysligt men jag var så trött. Det viktigaste var dock att de hade jättegoda chokladbollar! Jag vill ha hundra såna exakt-jävla-nu.
 
Jag åkte hem (Lee bor tydligen på samma linje som jag, praktiskt så att säga) och sen har vi mest vilat. Vi har frostat av frysen (nu är den jättefin och jag tappar det!) och tittat på videos och mest varit jättejävlatrötta. Och på kvällen har jag tittat på en massa the fosters, för det är min nya rewatch och det är väldigt mysigt fast de är så jävla dramatiska. Tur att livet inte var så ansträngande när jag var femton...och då var ändå mitt liv ganska ansträngande när jag var femton lol. Ingen borde vara femton tycker jag. Så, det var idag, jag förstår också att det inte var värt sitt eget inlägg men det kändes så eftersom jag var iväg och grejer. Så, ja, vi ses imorgon!

Bengan, biggan och bilden

Hallå från tröttaste emman som någonsin tröttat! Jag är helt utmattad men ska berätta om min långa och svinbra uppsala-dag igår. Jag åkte hemifrån vid elva och tog mig till uppsala där Agnes väntade. Aaaagnes! Jag tror seriöst inte att jag har träffat henne sen 2017? 2017! Vem var jag ens 2017? En helt annan person men också samma person. Det är så sjukt, för på ett sätt vet vi 0 om varandras liv och på ett annat sätt känner vi varandras cores. Vi satte oss först på ett lunchplace så agnes fick äta och vi babblade om allt vi kunde komma på. Typ complaining friends, folk som inte tar ansvar för gruppens energi och sånt. Vi satt vid ån och "felt the water...with our eyes and ears!" och sen skulle vi hitta ett café. Agnes föreslog några olika och till slut storken, och jag flippade ur för storken är med i saker ingen ser! Vi såg den gröna soffan i det innersta rummet! De hade dessutom en amazing banan- och chokladbrownie, då mår man fan! Den var amazing! Vi diskuterade chicklit, cansel culture och musikgenrer som inte finns men som verkligen borde finnas, och för att avsluta vår dag gick vi till en uteservering och drack vin och pratade om hur sjukt högstadiet var. Det var det verkligen! Vi minns allt annorlunda också så vi måste hela tiden fundera på vad som är sant och vad som är våra hjärnor.
 
Linus kom och mötte upp mig och vi lämnade Agnes och gick till max. Där åt vi middag och diskuterade vilken partiledare som är snyggast (han hade otroligt fel!) och sen gick vi till dog bar. Ja alltså jag var på väldigt många ställen i uppsala det är lite av ett tema. På dog bar hade vi det åtminstone svintrevligt och ställde mello-frågor till varandra (jag var värdelös och Linus var kingen, föga oväntat) och jag förfasade mig över att han kan 0 musi. Seriöst han hade inte hört piano man! Finns det en enda människa som inte har hört piano man? Ja, tydligen! Det var många andra låtar han inte hade hört, så alltså det är problematiskt. Efter att jag försökt och misslyckats med att käfta med killarna bakom oss om elliot rodger (de trodde inte att tjejer visste vem han var) gick vi vidare till shotluckan, och alltså shotluckan forever! Vi drack goda shots och till slut våra klassiker från förr, som var lika goda som vi mindes dem! Vi blev helt lyriska, framför allt Linus. Och då kom Linus kompis och vi gjorde en shot-tävling! Det är tydligen nån grej med att man dricka tre (svaga) shots och snurrar mellan dem. Det var lit! Men svårt lol.
 
Vi gick till vårt sista ställe för kvällen, en lite för högljudd bar, och där kom rubriken till. Jag berättade en story för att kolla om Linus tyckte att det var rimligt, vilket han sjukt nog tyckte, och därför diskuterade vi hur mycket intentioner spelar roll och vad som är ett hot vs en utsträckt hand. Det blev ganska hetskt, men på ett kul sätt, och efter ett glas där åkte jag hem. Det var läskigt, för jag visste inte om jag skulle få ledsagning eller inte, men Christer kom och räddade mig. Han är en av de bättre ledsagarna och vi hann prata om bruce, psykmeds och ukrainsk folkmusik innan min tunnelbana kom. Ändå bra slut på denna lååånga dag. Så där slutar jag inlägget, ses senare ikväll så får ni höra om idag.

We were never feeling bored, cause we were never being boring

Rubriklåt: Being boring med pet shop boys, som jag har lyssnat mycket på de senaste dagarna för alltså satan vad bra den är
 
Hallå från natten och en emma med miljarder kilo ångest i kroppen! Jag kan inte för mitt liv minnas när jag mådde så dåligt sist som jag gjort idag. Jag har varit nära gråten hela tiden och knappt kunnat få ner luft i lungorna. Verkligen allt har varit potenciella ångestskapare och saker som att äta och sysselsätta sig har varit typ omöjligt. Helt jävla shattered helt enkelt. Stella mådde också sämst, men lite bättre än mig ändå, så vi lyckades äta mat och sen podda. Fast inspelarjäveln la ner efter tio minuter så vi fick spela in typ en halvtimme två gånger. Det var ju preciiiis vad vi behövde! Jag var seriöst nära kollaps at one point, så eh det blir en spännande podd för er att lyssna på. Förlåt för det. Det kändes typ som om jag var mitt i en stressdröm. Men nu ligger jag i sängen och har lugnat mig, så det börjar bli aktuellt med sömn. Imorgon ska jag på äventyr. Det behöver jag, men jag har absolut panik för det. Hoppas lite att det ställs in men hoppas inte egentligen. Detta tänker jag varje gång jag ska iväg för övrigt. Sunt. Så, ja, godnatt!

Du kommer nog aldrig tillbaka, jag trodde vi var svanar

Rubriklåt: Svanar med Alice B, som jag lyssnade på idag och wow vilken performance hon gör i den ändå!
 
Hallå från natten, jag mår totalt skit och hinkar cola fast jag kanske borde lägga av. För idag alltså, inte för alltid, det vore ju som att dö typ. Alltså jag tänker så på riktigt, att jag inte kan leva utan cola, det är...ganska så jävla sjukt inser jag. De senaste dagarna har jag typ bara gått upp ur sängen för att få dricka cola, skojar fan inte. Så eh ja jag mår inte så bra? Sover mest, äter alldeles för dåligt, känner en så stor disconect till hela världen. Typ som om jag inte finns. Liksom jag finns ju, men jag känner mig bara som en liten blobb som bara är. Jag är inte en del av världen. Stella mår sämre och sämre och det känns som om vi knappt träffar varandra för det är så få timmar mellan att hon kommer hem och att hon somnar. Ska det vara såhär? Det ska ju det, verkar det som. Och vad gör jag när jag är vaken? Idk man. Researchar, lyssnar på poddar, äter ibland saker, försöker hålla ordning hemma, kramar Stella när hon är hemma, försöker få tiden att gå. Och ja det är typ det jag har att berätta? Visst var det spännande? Nä eller hur. Så, eh, vi ses imorgon kanske?

Now at fifteen some people are grown up, have minds of their own, but me I was a child

Rubriklåt: Last night bus med hello saferide, mest för att jag träffade Skogis som älskar Annika och jag kom inte på nåt annat lol
 
Hallå hej jag är på absoluta randen av sömn, så jag ska blogga snabbt om denna dag. Men vilken dag det var! För jag träffade skogiiis! Vi sågs i Kista och äntligen provade jag mitt lokala sunkhak, en engelsk pub. Och så jävla bra det var! Riktigt sunkigt men med goda burgare och gott vin (iaf det vita, det röda var sådär). Men såklart var det viktigaste skogishänget och vad bra vi hade det! Vi catchade up om saker som hänt såklart, bondade om att aldrig kunna släppa nånting, skrattade åt saker vi själva sagt men som vi glömt, blev chockade av hur liten världen är (det var sjukt i hela huvet) och gick igenom lite relationsproblem. Mycket bra tider och jag älskar henne så mycket!
 
Jag kom hem och jag och Stella lyssnade på nya flashback (jag började gråta...stabil tjej är jag! det var inte en sorglig podd ens vad fan), åt broccolisoppa och skrattade en massa för det är det vi gör. Och jag researchade som fan hela kvällen och är så otroligt taggad på nästa avsnitt, fan vad jag älskar podden hörni. Men jag älskar också sömn, så nu måste jag fan sova!

För jag kommer fira mig, jag kommer fira mig either way

Rubriklåt: Fira mig med movits! och herbert munkhammar, för det är en fir-dag idag och då passade det utmärkt att den låten kom upp på shuffle
 
Vilken lyx det är att blogga på den riktiga bloggen och inte i ett deppigt word-dokument! Inte för att jag har jättemycket att berätta, men ändå coolt att jag liksom kan. Det är en av sakerna jag firar idag på denna firdag, men också Stellas eminenta teoriprov! Mycket fint är det! Kickass är hon! Som tur var hade vi köpt jordgubbsbubbel igår som vi kunde skåla i. Det var riktigt gott dessutom, sjukt! I övrigt har inte jättemycket hänt. Jag sov alldeles för jävla länge (måste lösa min sovsituation snart känner jag), fixade och donade en massa här hemma, tittade på första dejten med Stella (våra favoriter gick inte på en andra dejt och det krossade våra hjärtan!) och läste såklart. Dagens bok (ja jag snittar en om dagen låt mig va) är sjuk i huvet och gör mig jätteledsen! Det är en jätteledsen kille i den och jag vill krama honom! Men jag borde nog sova istället...eller åtminstone försöka. Jag måste ta mig upp imorgon så det är some high stakes. Och varför jag ska gå upp ska jag berätta imorgon! Lol stark cliffhanger

But you could never hold me, you like me better in your head

Bloggen fucking funkar! For now anyway. Så här är alla inlägg som jag, sjuk som jag är, skrivit i word så länge. Så inte bara detta alltså utan det finns fler.
 

Rubriklåt: Dream girl evil med Florence + the machine, en av de nya låtarna som vi lyssnade på igår. Så random att det blev den som blev den första blogglåten från nya skivan kände jag nu

(Skrivet mitt i natten mellan söndag och måndag)

 

Ännu ett blogginlägg utan blogg. Undrar hur många det blir? Imorgon är det ju måndag, då borde de har mer personal som kan försöka fixa det…right? Jag kan typ inte formulera hur läskigt det är att det inte funkar, detta har literally aldrig hänt förut. Tänk om ni inte kommer läsa de här inläggen alls? Stackars er fem läsare i så fall!

 

Men om vi ska låtsas att det här kommer publiceras någon jävla gång (ja jag tycker synd om mig själv fuck you!) så kan jag berätta om resten av min helg. Igår (lördag) efter mitt senaste ”inlägg” åt vi carbonara och spelade in ett poddavsnitt. Det var väl…ett okej avsnitt, tror jag, men jag har inte ört det än så jag vet inte. Sen åt vi jordgubbar med vanilj-grädde (Stella häller hundra kilo vaniljsocker i grädden och det gör henne väldigt valid) tittade på nånting säkert, dude jag kommer inte ihåg. Men idag kommer jag ihåg och fan vad jag har solat idag! Har stekt mig på balkongen i flera timmar, men inte bränt mig, what up jag är en vuxen person som smörjer in mig.

 

På kvällen åkte vi till Kista och där pantade vi hundra burkar, handlade och åt pizzamiddag i den otroligt omysiga food courten. Men satan vilken god pizza de har där det är inte rimligt ens. Och nu har jag plöjt en bok så snabbt jag kunde, för den var seriöst jobbig, och nu ska jag sova. Stella sov-andas och småsnarkar bredvid mig och Sherlock sover som en sten på sitt ställe (eller stele som vi säger) vid mina fötter. Så allt är som det ska här.


Ett år genom åren: Juli

Japp ni är så fucking spoiled så ni får inte bara tre nya tramsinlägg utan en sån här också! Håll till godo!
 

Juli

Eller ”djupt vatten”

 

C vevar ner rutorna i den gamla bilen och höjer volymen. Tove Lo, såklart. Alltid Tove Lo. Det regnar lite, så jag vet inte varför han vill ha öppna fönster, men jag klagar inte. Han och M sjunger med i ”I like em young” och skrattar. Jag hatar Tove Lo. Låtarna är ganska bra, men jag tänker bara på hur mycket C tycker om henne. Det är barnsligt och dumt men jag kan inte stoppa vågen av svartsjuka. Jag vänder mig bort och drar naglarna längs underarmarna. Snabbt och hårt, men inte tillräckligt hårt för att det ska bli märken. C märker inget och det är skönt. Tror jag.

 

Vi är på väg ut i skogen för att kampa. Det var viktigt att det skulle vara just i skogen, tyckte C, inte på en kampingplats. Vi skulle göra upp eld och leva primitivt. I bagaget ligger vattendunkar, ved och tusen andra saker som vi köpte igår. Jag följde med C och K till diverse affärer jag inte kände till innan och jag ler när jag tänker på att den knäppa jäveln köpte en yxa, trots veden vi har med oss. Jag ifrågasatte honom och en random man i affären sa ”fråga aldrig en man vad han ska med en yxa till”. När man är ute med C och kanske framför allt K blir man kompisar med alla, så vi pratade en stund med den där mannen och jag lovade att aldrig fråga om yxor igen. Mina tankar vandrar vidare och jag gömmer ansiktet bakom håret när jag tänker på vad som hände sen. Kvällsdoppet på ribban som spårade ur när K ville simma ut till en flotte trots vågorna och hur jag hållit mig fast på Cs rygg. Jag tycker inte om djupt vatten och vågor hatar jag. Men jag fick känna hans rygg under mina händer och det var värt allt. På vägen hem blev samtalet sådär laddat som det alltid blir och jag höll på att bli galen för att jag inte kunde vara med honom som jag ville. Som vi båda ville. ”timebomb” dånar genom bilen och jag kan inte låta bli att tänka på vad vi sa sen, när vi pratade i telefon på natten. Vi borde nog prata om det idag, men inte nu. Inte när han och M sjunger och vi snart är framme.

 

Väl framme i skogen har K och J anslutit. De som ser sätter upp tält och alla skrattar fast det är mörkt och ingen vet vad de egentligen gör. C gör upp eld och är stolt som ett barn. Jag kramar honom hårt och alla tveksamheter försvinner när jag ser honom så. Det varar ungefär en timme, tills jag och M svär över disken som mest verkar göra allt smutsigare. Jag förstår inte varför vi skulle vara ute i skogen när vi kunde vara, jag vet inte, inomhus. Häromdagen kallade C mig ”innekatt” och han har otroligt rätt i det. Mer rätt än jag hoppats, blir jag tvungen att medge senare på kvällen när jag ger upp konceptet ”kissa i skogen”. Det går verkligen inte, oavsett vilka tricks jag och M försöker. Alla har druckit, så vi kan inte ta oss någonstans. Det är bara att leva med det och försöka sova. Inte var som helst heller, utan i ett tvåmannatält med C. Jag vet inte vem som föreslog det, men trots att alla säger att det är en dålig idé var det inte jag. Om det nu är en så dålig idé, tänker jag, varför föreslog ingen en könsuppdelning istället? Jag kommer så att säga inte göra det. Jag klagar verkligen inte på att få se honom somna igen. Det bästa jag vet. Så trots kylan och hur obekväm jag är mår jag oförskämt bra. Håller hans hand när vi är ensamma, fast jag kanske egentligen inte borde.

 

Dagen efter kan jag inte ignorera hur ont det gör längre, så vi får köra till Sjöbo. J säger att hon aldrig har sett ett större leende än när jag kommer ut från toaletten på bilaffären där vi stannat. Solen skiner och jag är en människa igen. Vi skrattar åt knäppa dialekter, sjunger folksånger och snart bestäms det att vi ska åka och bada. Men det var ju det här med djupt vatten, så jag ska mest sitta på bryggan. M och K simmar långt iväg, men C och J stannar nära bryggan. Det är inte för min skull, säger de, men jag tvivlar.

”Fuck this”, säger jag plötsligt och förvånar mig själv med att ta av t-shirt och shorts.

”Är du säker?” frågar C och skrattar. Det är jag absolut inte, men jag tänker att om jag sänker mig ner sakta borde jag inte hamna under vatten. Så funkar inte vatten, märker jag fort. Fuck. Jag vet inte om jag tar mig upp till ytan själv eller om C hjälper mig, men jag håller fast i bryggan och andas häftigt. C och J lugnar mig och sakta slappnar jag av.

”Kom”, säger C, håll i mig istället så blir det lättare.”

Jag är inte nödbedd, även om sekunden när jag släpper bryggan är svinläskig. De frågar varför jag gjorde så och jag säger väl att jag inte vet, att jag ville prova något nytt, men jag vet ju. Jag gör vad som helst för att han ska titta på mig. All min impulskontroll är borta och jag åker ut i skogen fast jag inte kan, hoppar i djupa sjöar fast jag inte kan, gör otänkbara saker med telefonen tryckt mot örat fast jag inte kan. Det finns inget jag inte skulle göra.


Take the best parts of him, as your own life begins, leave the bad news behind

Rubriklåt: Young man med the chicks

(skrivet lördag dag)

 

Hallå jag skriver till en icke-blogg för bloggjäveln funkar fortfarande inte. De kämpar på med att fixa det har jag hört men ingen vet. Jag är hemma i alla fall och igår var en så myslig dag. Vi vaknade tidigt (enligt mig då) och Onna gjorde äggröra, så då mår man ju! Den blev perfekt som den ofta blir nowadays, för hon har perfected the art form of äggröring, och sen gick vi ut för att chilla på uteplatsen. Vi som är rimliga och inte hatar choklad (Tova hatar choklad vilket är absurt) åt magnumglass och vi pratade om olika grejer men jag kommer legit inte ihåg vad. Bra blågat Emma. Vi gick in efter någon timme och åt taco-piroger (påminn mig om att jag måste fråga efter receptet på dem I need them!) och sen läste vi i vår fanfic as we do. Vi skrattade mycket, särskilt när vi sa samma saker som karaktärerna och när Tova lärde sig nya ship names (sweet summer child), och efter några timmar åkte jag hem. Det var mycket krångel med ledsagningen, men en snäll kille på sl hjälpte mig och var dessutom väldigt chatty, så till slut frågade jag om han var från Lund för det lät så. Det var han inte tydligen men han borde varit. Så jag blev ledsagad av en dude som pratade otroligt mycket stockholmska och när jag kom hem la vi oss och lyssnade på lite mord. Det var mycket mysligt och det var kvällen också, med maxmat och shut up and sing. Det är en dokumentär om the chicks som jag älskar och nu såg vi den tillsammans. Och alltså de är så coola och fina jag älskar dem! Och idag har vi sovit mest hittills, så det är inte så spännande. Detta blev i ett enda stycke, såry, men när ni läser det funkar bloggen i alla fall. Hoppas det inte är om typ en vecka.


Kan nån säga när det bränns, säga vem är vem, snälla säg hur kärlek känns

Rubriklåt: Hur kärlek känns med cirkus miramar, en banger från d-moll-listan som vi konstaterade hade starka system vibes i refrängen

 

Hallå från onnas soffa! Klockan är just nu 23:38, men den jävla blågen funkar inte så detta kommer väl imorgon. Och vilken jävla sommardag det har varit idag! Jag gick upp med Stella tiiidigt (och hittade kattkräk, bra start på dag japp) och samlade ihop mig så sakta jag kunde, men sen åkte jag till sickla och jag, Onn och Tova hängde på bryggan. Jag kunde inte bada pga mens (tampong-råd undanbedes), så jag satt bara i supervärmen och dog, men det var mysligt ändå. Vi babblade om vad blickar är, vilka ord som borde finnas, blinda karaktärer, att alla familjer är questionable, ett kollektiv som Onna kaaaanske får en plats i (men obs bara kaaaaanske!) och en massa massa annat. Det var så fint och vi satt där timme efter timme, men till slut mådde jag lite för dåligt i värmen. Jag kände mig töntig, men de andra poängterade att jag hade klarat flera timmar och det är fan inte lätt.

 

Vi gick in till Onnas föräldrar och fick vatten och isglass, och när sagda föräldrar kom hem fick Onna håret klippt av sin mamma. Så hon har en cool kort frisyr nu och alltså I want it too! Men hur lösa? Man måste ju klippa sig hela tiden! Det går ju inte! Anyway, vi åkte hem till Onna och åt bun meat bun-middag för det är vi fan värda. Milkshaaaake! Och sen har vi lyssnat på musik och pladdrat på och jag har återhämtat mig från värmen. Jag mår ändå typ bra nu och världen gungar inte! Det gjorde den innan och det tycker jag var taskigt. Och ja, nu ligger jag här och ska sova som en liten stock hoppas jag. Hoppas jag kan publicera detta när jag vaknar!


Freedom's overrated, guess I underestimated the truth...and you

Rubriklåt: Waxahachie med Jack Ingram, Miranda Lambert & Jon Randall, från veckans cirkelskiva och en bra låt när det är svinvarmt
 
What up från värmen! Här sitter jag i soffan och ska snart gå och lägga mig, för jag måste vakna imorgon. Alltså det måste man ju varje dag såklart men jag menar att jag måste vakna tidigt och det är ju läskigt. Men det kommer nog ordna sig och sånt så jag ska sova när torktumlaren är klar (för den måste köras två gånger). Och idag har väl varit okej, förra inlägget till trots. Jag sov och läste och allt sånt jag gör, och på eftermiddagen pratade jag med Robert. Han berättade om sina quiz-äventyr och vi diskuterade olika musikquiz-typer och att folk inte kan allt de borde kunna, nya projekt vi tänker starta och att rasister tror att samhället är pk medans pk-folk tror att samhället är rasistiskt. Fast det är lite kul, för jag känner fan inte att jag är pk for shit. Jag säger ju helt sjuka grejer heeela tiden! Det skulle de tänkt på, de imaginära rasisterna i mitt huvud. Men hjälp tänk så hade man alters som var rasister? Hur skulle man ens hantera det?
 
Anyway...Stella kom hem och var ledsen pga värmen, jag pratade med Lilla om livet eller nåt (inte vet väl jag) och på kvällen åt vi kit-pizza och var båda lite hängiga här hemma. Tur då att Stella köpte plockgodis så vi hade något glatt i livet lol. Vi muntrade upp oss med bra flashbackavsnitt och att spela konstiga låtar för varandra, och nu sover hon och jag ska också göra det. Hoppas att jag somnar så jag kan vakna. Jag vet att jag oftast har vaknätter när jag faktiskt ska vakna dagen efter, så jag är ganska rädd för att ha en sån. Hoppas att jag har sovit när ni läser detta (om ni inte är vakna nu och läser that is)!

Att inte vilja vara en person i samhället

Någonstans har jag kommit fram till att det där är roten till hela problemet. Varför jag inte klarar av när någon nämner politik, varför jag inte vill vakna på morgonen, varför jag inte vågar göra de enklaste saker som att laga mat eller städa. Jag vill och vågar inte vara en person i samhället. Jag låtsas att jag inte är det, att jag inte egentligen finns. Jag har inget ansvar, jag har ingen kontroll. Jag finns inte. Jag vill inte vara vaken på morgonen för då finns jag. Då är verkligheten full av människor som tänker och känner och lever och finns. Jag vill sova och stänga dörrarna. Men det funkar ju inte, för jag vill träffa människor också. Jag vill ju vilja vara en person. Jag vill vilja lämna hemmet och umgås och ha ett sånt där jobb. Men jag vill inte. Jag vågar inte. Och jag tror egentligen inte ens att jag får. Där har vi det. Hela problemet med mig. Voila. Det ska bara...lösas också. Av mig, är det tänkt. Somehow.

I wanna feel all that love and emotion, be that attached to the person I'm holding

Rubriklåt: People watching med Conan Gray, en så jävla kickass låt som jag är lide besatt av
 
Hallå från sängen! Detta är the vibe de här dagarna, att jag blågar från sängen när Stella sover och jag snart ska slockna som 1 ljus. Idag har varit en okej dag, fast den började med att jag vaknade på morgonen när Stella gick upp. Vad är det för sjukt liv? Så jag gick upp och åt frukost och sånt, sjukt i huvet. (nu attackerar Stella mig med sina ben. Varför måste hon sova med benen jättehögt upp det är orimligt.) Jag somnade självklart om när hon gått, för jag är kingen, och sen satt jag mest på balkongen och solade för jag älskar solen fast det är jättevarmt. Jag läste i mina fosterböcker och hade väl ett bra liv antar jag, och på kvällen tog jag mig iväg för att äta middag med Stella och hennes mamma. Det blev lite lagom kaos och jag hamnade på ett helt annat ställe (det var inte mitt fel) men till slut fick vi i oss sushi / lax och pratade om kattproblem, packade människor på flygplan, att få godis på jobbet, tanter på svt och en massa annat. Vi åkte hem och lyssnade på nya flashback, som var mycket kul, särskilt för att de pratade om metal och jag hade många genre-känslor. Jag älskar genrer de är så spännande! Huuur kan folk inte tycka det? Folk är så dåliga på att bry sig om musik. Och ja, det var det för idag, godnatt från min trååååkiga blåg!

Det tog tid innan hon sjöng för mig

Rubriklåt: En liten sång med Moa Lignell, en så jävla fin låt som jag har obsessat över lately
 
Hallå från snart-sovma! Det är jättevarmt här inne och jag vill kunna flytta på mitt täcke ordentligt men Sherlock ligger ju såklart på sitt stele (vid mina fötter). Hon har legat där nästan konstant i två dagar nu. Liksom okej det har inte ens blivit kräkvarmt än, vänta med vilan knaslock. Meanwhile kommer jag få mens när som helst så gissa vem som inte kommer kunna bada på torsdag när det blir 30 grader :( it me! Jag kommer bli jätteledsen ifall ni undrar. Märker ni att jag inte har så mycket att berätta? Jag har mest sovit, vibeat och drällt idag. Vi har ätit lax, skrattat jättemycket åt ett mord (jag var peak barn när jag bad Stella spola tillbaka så jag fick höra en rolig grej, som inte ens borde varit rolig, igen) och gosat med kattorna. Särskilt Jossan, för alltså that girl is clingy plötsligt! Igår hängde hon i knät på Onna och buffade och höll på och vi var alla i total chock. Blessed är vi! Men nu är det bara stella och sherlock som är här och de sover som små bäbar. Jag älskar dem, fast vi hade en lång diskussion innan om vad vi skulle göra om vi gjorde slut. Jag började seriöst fundera på var jag skulle bo och sånt, rimligt va. Men vi ska inte göra slut, för det vore ju jättedåligt! Vi ska vara tjejbos tills vi blir fruar ju! Med detta lämnar jag detta tramsiga inlägg.

I never said it was your fault, I only wanted to blame someone

Rubriklåt: Wax and wane med Alana Henderson, en ikonisk cello-dänga som vi hörde igår
 
Japp, det är dags för nattbloggning igen! Så blessed är ni! Och här ligger jag i sängen och Stella sover som en lite sovboll bredvid maj. Och idag var en så goslig dag! Vi sov och goslade och sånt, och på eftermiddagen kom Onna hit. Vi satt i balkongsolen och åt glass, lyssnade på stråklistan och pratade om varför terapeuter inte funkar som de borde vara, hur Onna ska klara sig om hon får plats i ett kollektiv (med möbler och sånt) och en massa annat jox säkert. Vi åt hamburgare (som Stella stekte mycket bra, seriöst de var extra goda) och sen spelade vi in podd. Jag tror det blev bra, men jag vet verkligen inte, det kan också ha blivit lite sådär. Onna åkte hem och vi tittade på Felix, åt chips och drällde. Jag fucking älskar att drälla. Men också att sova, så det ska jag göra nu. Hoppas det blir sol imorgon detta är allt jag bryr mig om.

Mormor är ju bra på att kommunicera

Alltså, visst brukar inte mormorar vara särskilt bra på sånt? Det var en random dude som sa så på centralen igår, och alltså vi fattar inte. Han sa det på ett nästan förvånat sätt också, det är svårt att förklara.
 
Men skit i det, för jag är hemma! Jag sitter i soffan i min sammetsmorgonrock och dräller och dricker te. Stellibelli tittar på phil i sängen och är en sötbolla. Och fan vad bra jag mår av att vara hemma igeeeen! Igår kom jag hem som ni vet och vi bara goslade hemma. Vi tittade på valet forever, åt chips och kramades och tramsade. Det var så fucking skönt! Och idag har vi sovit som fucking stenar såklart och sen bara varit hemma. Bytt lakan (det är en enorm struggle lol) och tittat på grejs och jag har läst och researchat. Det är så fucking skönt att bara vara här, inte behöva interagera med någon annan än min tjaja och inte göra särskilt mycket alls. Det är så mjukt. Men herregud vad jag behöver duscha nu känner jag. Jag är den smutsigaste emman i hela världen tror jag. Nästan i alla fall. Men först ska jag äta upp min choklad, för det är jag värd, säger vi. Ses imorgon när nånting har hänt!

He is the wind in our sails

Rubriklåt: Njord med brothers of metal, en otrolig metaldänga som vi hypade igår
 
Hallå hej här sitter jag på tåget. Vi är på väg mot linköping nu tror jag och om några timmar är jag hemmma. Jag vill krama min tjeja och klappa alla muka kattorna! Jag ska pussa sherlocks huvud och kanske få lyfta min jossa om hon låter mig och klappa estrisens muka muka päls. Längtar ihjäl! Men nu sitter jag här på tåget och ska blåga om igår när Robert kom på besök. Såklart musik-babblade vi så mycket vi kunde och det handlade om hur vi ser / känner gitarrer, konstigt proddade trummor, obehagliga låtar och en massa annat jox. Och såklart pratade vi om cirkelen, för det måste man ju! Vi åt middag med mamma och pappa och fick en spännande efterrätt som skulle vara fondant men som mest blev...chokladgojs. Mamma tappade den och blev mycket upprörd, vilket gjorde att Robert märkte att vi ibland är ganska lika. "sluta tjataaa!" ropade hon på ett väldigt emmigt sätt när jag frågade vad hon höll på med. Men det var jättegott i alla fall. Vi fortsatte prata om Harry Potter, störiga deckargrejer och allt möjligt annat och jag är så glad att jag fick träffa team osby var för sig den här gången! Det behöver vi verkligen men det går ju inte annars! När han åkt hem drack jag upp all cola i huset och skrev en massa till podden, det kommer bli bra tror jag! Och idag, vet ni vad jag gjorde idaaag? Jag köpte en jättefin och bra väska! Eller alltså fin och fin, det är en vanlig ryggsäck lol, men jag gillar den mycket och den jag hade innan är vidrig så jag är lycklig. Och nu är vi linköping och jag lyssnar på en ny "fosterbok". Den är jättejobbig, för allt är annorlunda från hur det är i alla de andra. Det är läskligt! Men vet ni vad, nästa gång jag blågar är jag hemma!

Jag följer mitt hjärta och det leder mig till dig

Rubriklåt: Det är så enkelt med Shirley clamp, för alltså det är så absurt att hon spelade den! Jag utbrasst seriöst "nähä!" jättehögt när hon sa det.
 
Hallå från lilla soffan! Här sitter jag och lyssnar på unbitten och har det bra i allmänhet fast det är svinkallt idag. Det är ganska rude in my opinion. Men igår var det varmt som fan (väder borde inte funka så) och efter blogget gick vi för att familjen skulle dricka afternoon tea på alice och katten. Men de hade stängt de jävlarna! Så vi irrade runt och landade på stenugnsbageriet där vi åt märkliga kakor, Sara drack combucha (både mamma och pappa ropade att det luktade skit, ikoner) och vi pratade om bröllopsplanering och sånt. Det är så mycket att tänka på!
 
 Och sen, efter lite vila, kom Annoushka! Vi fick blindkackla riktigt ordentligt och äta kött med gallerpotatis, men sen var det dags! Vi gick till stadsparken med mamma och träffade hennes kompis, för vi skulle se Shirley Claaamp! Drömmen för fan! Och alllltså hon är så bra herregud. Hon körde några gamla, ett gäng covers och annat sånt och framför allt var hon så rolig. Det bästa var att hon berättade om när hon inte fick sjunga på sin pianists bröllop och han hade sagt att hennes röst inte passade i kyrkan. "Säger man så till en människa som lever?" nej man gör ju inte det! Ska använda det uttrycket alltid. Vi fick en konstig version av en kväll i juni och en massa annat trams och alltså åh hon var så braaa! Jag är så glad för det! Vi gick hem under mycket skratt åt Paris och sånt trams och undvikande av hundbajs för nån sjuk jävel hade låtit sin hund bajsa mitt på trotoaren och bara låtit det vara så. Vem gör sååå? Men ja, vi hängde lite här och sen när hon åkt drällde jag och tittade på videos säkert jag kommer inte ihåg. Och idag har jag sovit nästan hela dagen, för det behööövde jag, men snart blir det mer grejer som händer. Ses imorgon på tåget tror jag!

You called me cerebral, I didn't know what you meant ... but now that I do, would it have killed you to call me pretty instead?

Rubriklåt: Brando med Lucy Dacus, från veckans cirkelskiva och en så otrolig låt herrrrregud
 
hallå från tröttaste Emman i världen! Vill bara sooova i hundra år men ska såklart iväg snart. Men igår var en mycket bra dag och då var vi på utflykt! Vi åkte genom hela Skåne kändes det som och kollade på en jävla massa sommarstugor. Vi försökte fika i Ystad, men där ville alla andra vara, men vi fick ta oss vidare till Brantevik. Där åt vi lunch på nåt tråkigt ställe och jag åt en nästan-mosamat-sallad så det var okej. Vi kollade på hamnen där och pappa fick feeling, så vi köpte varsin magnum som efterrätt. Magnum är fan bäst.
 
Sen åkte vi vidare genom sydskånes olika krokar (till exempel glimminge hus!) innan vi landade i Tryde för att fika på nåt som kallades nostalgi-muséet. Vi åt otroligt töntigt fika (fryst kladdkaka, wow) och drällde, och sen körde vi genom en massa fler byar och kollade på stugisar. Vi ska inte köpa nån, men kanske nån gång, och då vill vi ju veta vilka vibes vi gillar. Oj nu kom Sara med en kanske-möjligtvis-brudklänning! Hype! Men ja, sen kom vi hem från utflykt och jag var så fucking trött. Så på kvällen bara satt jag i soffor och tittade på youtube.
 
Idag var jag och mamma på stan och uträttade tusen ärenden. Vi bytte silverkedjan jag fick i fölsepresang, köpte en bh för 89 kronor (!!!), köpte presang till min tjejbo och fixade öl till morgondagens äventyr...som sen blev inställda. Sååå jävla skit men aja får väl ha kul på annat sätt. Men nu måste jag ju få höra om hur Saras klänning passar! Vill veta allllt herregud min syrra ska gifta sig <3 det är bananas!

Nu jag letar efter highlights, vill ba glittra som i twilight

Rubriklåt: Highlights med Myra Granberg, en otrolig sommar-banger som jag sjöng med i när jag plockade igår. och alltså lol twilight-glittrande vill man inte ha
 
Hallå hej jag har inte tid egentligen. Pappa frågade precis om jag var redo att gå och jag ba lol nä. Men jag skriver jättefort okej! Och igår efter blogget åkte vi till Sara för lite fölsedagsfika. Mormor och Cia kom och Cia hade köpt presang till mig: bayleys och xante! Äntligen har jag lide sprit hemma! Vi satt i trädgården och pladdrade, jag drack te ur ett honest to god ölstop och livet var drömigt.
 
Sen efter fikan skulle jag äntligen plocka vinbär! Jag fick höra allt om benjamins formel1-spel och klättra runt i busken för att hitta alla bär, men det var kul och definitivt en utmaning eftersom deras buske växer svinkonstigt. De måste ta bättre hand om den. Men det blev inte jättemånga bär tyvärr, jag vill ha fleeera! Sen åkte jag hem hursomhelst och åt jättegoda biffar med mos. Jag åt jättemycket för det var seriöst så goooottttt. Och sen har jag mest drällt, varit svintrött, sovit och nu blire utflyyykt! Snabb-bloggande over...nä just det! Jag glömde berätta om en grej från krogbesöktet i söndags, att vi fick en shot gratis när vi betalade. Det är så de gör på balkan vilket liksom inte var krogens vibe. Det sjuka var också att shoten var god, det brukar de inte vara. så, klar!

We've got something special, is it love or just prosecco?

Rubriklåt: Prosecco med Patrik Jean, en bop som vi lyssnade på igår, fast jag är kränkt för vi drack ju inte ens prosecco! jag ville ha en bättre rubriklåt men det fick jag inte
 
Hallå från en trött tjeja! Jag ska supersnart gå så jag skyndar mig att blogga, fast jag vill egentligen bara dricka cola och sova. Helst samtidigt men det går ju inte vilket är dåligt. Aja, igår hängde jag med Lilla och vi gick på hak! Vi satt i solen och drack oerhört starka drinkar och var helt själva där så det kändes verkligen som en balkong eller nåt. Dröm. Vi catchade up om en massa trams som vi inte berättat för varandra om och sen åt vi lite märklig men rätt god mat, framför allt goda potatisar! De var så dooooda! Vi drack drinkar som smakade milkshake som bordet bredvid rekommenderade och vi pratade med dem om nalle puh och vad fan en puh är, vilket var ganska iconic anser jag.
 
Vi lekte lite gft och drack mer drinkar och sen åkte vi hem till Lilla. Där drack vi vin och babblade på, och såklart blev det många känslor. Den här gången blev det jag som lost my shit och så kan det vara, men det var länge sen jag hade a good cry så det var ändå lite nice typ? Jag hann också berätta om skolkgodispåsarna i harry potter och hur sjuka de är, och sen sov vi. På morgonen vaknade vi svintidigt och jag var bakis som en anka, men vi fortsatte sova i förvirrade omgångar och det healade min hangover. Och sen åt vi plopp till frukost och lyssnade på fina fiollåtar, och nu är jag "hemma" och ska iväg till Sara. Jag ääär såååå tröööött men det bryr sig inte mitt schema om. Ses imorgon!

Att bry sig lagom mycket

Det är inte särskilt relevant för någon egentligen, men det har varit lite drama på twitter lately. Basically började en tjej som jag följde förut pladdra om att ickebinära bara vill ha uppmärksamhet, att de är vita ungdomar som vill ha ett förtryck att claima och att de ofta "tjejer" som hatar kvinnor och därför vill de inte vara en. Eeeh...okej. Från ingenstans kom detta dessutom. Folk jag känner blev väldigt ledsna och kände sig otrygga, men tjejen blev backad av en massa andra...bland annat en person jag länge sett upp till. Den här andra personen hävdade att det inte gick att "bedriva feminism" om folk är ickebinära, typ så i alla fall, hon sa det smartare än så. Det är otroligt orimligt men det goes without saying. Till slut fick jag avfölja henne, vilket kändes jävligt jobbigt.
 
Detta är som sagt inte så kul, men jag kan inte släppa det. Mainly this: Hur fan kan folk tycka att andra identiteter vara så jävla viktiga för folk? Liksom, I've done this too. "varför har folk mer än ett pronomen det är weird", "nej du kan inte vara lesbisk och använda han-pronomen" och annat sånt har jag sagt. Men frågan är väl egentligen: varför inte? Liksom vad gör det för skillnad för mig? Okej om en massa ciskillar ba "jag är också flata jag gillar ju tjejer" men deeet har ju aldrig hänt? Så liksom vem bryr sig? "det är svårt att bedriva feminism" well det kanske inte är allas mål? Folk kanske bara vill må så bra som de möjligen kan? Och ja, ibland kanske "tjejer" vill använda andra pronomen för att det suger att vara tjej i det här samhället, men vadå då? "ni urholkar begreppet kvinna!" lol ok vem fan bryr sig om begrepp om man kan må bra? Det är ju verkligen så enkelt.
 
Lite samma tänker jag på med system. Folk på internet är jäävligt peppade på att berätta för andra att de minsann! inte alls är ett system, de fejkar bara. För det är minsann inte coolt, det är en sjukdom! För om man har en sjukdom måste man vara det perfekta ledsna offret som inte kan prata om sina problem på ett chill sätt. Men liksom...vadå då? Vad spelar det för roll om folk mår bättre? Liksom, jag har ingen osdd-diagnos. Jag kanske aldrig får en. Men vet ni hur mycket bättre jag har mått sedan jag kom ut ordentligt som system? så vem. fan. bryr. sig!
 
Och då är vi tillbaka på the old saying "jag bryr mig inte om vem du ligger med" som folk säger när de vill verka accepterande. Men det gör ju vi. Vi bryr oss om att vi är gay, bi eller trans, eller om vi är system. Så det där argumentet håller bara halvvägs. Vi behöver att folk ska bry sig om oss, fråga saker, ta hand om oss. Så...jag vill att folk ska bry sig men också inte bry sig? Jag vill att folk ska vara intresserade, men lite jävla rimliga och snälla. Och jag blir så ledsen in i hjärtat när folk inte är det, det är bara det.

I'm not aware of too many things, I know what I know if you know what I mean

Rubriklåt: What I am med Edie Brickell & the new bohemians, från veckans cirkelskiva
 
Hallå från Lund! Jag sitter i lilla soffan och vibear och ska berätta om slutet av vår lilla semester. Jag hade ju brutal ångest sist vi hördes va, men vi åt grillat med potatissallad och grejer, och sen poddade vi! Det hjälpte mot ångesten, men Stella berättade såklart hemska saker för mig för det är det hon gör i podden. Stella berätta kul saker i podden challenge. Skoja hon är kul ofta jag lovar. Lyssna på homohits vi är jätteroliga! Men efter podden chillade vi alla och pratade om folk på Saras facebook och annat trams.
 
Och idag har vi åkt hem! Eller ja hem och hem, ni fattar. På vägen skulle vi stanna i bromölla, för där fanns ett ställe som jag hade hört för hundra år sen att de hade bäst milkshakes i Skåne. Well...de har inte milkshakes längre. I am so heartbrokennnn! Det var goda burgare iaf, om än jättekladdiga med hundra kilo dressing. Och vi lyssnade på en massa bra musik på vägen och så, och här "hemma" har vi vilat och drällt och ätit sushi / lax från zen. Så ska man fan ha det. Jag har tittat på systemvideos och haft många känslor i mitt lilla hjärta, och snart vill jag sova men klockan är bara nio insåg jag nu. Sjukt i huvet. Godnatt ändå, ses...nån gång.

Vem är det som är samma gubbe som voldemort i bakhuvet?

Man kan verkligen tro att det där är Lilla som uttalar sig i rubriken, men det är Benjamin faktiskt. Det var en stark formulering och jag kom inte på nån bättre rubrik lol. Men ja jag ligger i sängen och snart är det mat. Jag är ångig som fan men ska berätta om resten av min fölsedag och den var jättebra! Vi åt marängsviss ("det smakar socker med socker" sa alla, jag såg inte problemet) och sen hade vi quiz! Alla hade fått varsitt tema (1994, Lund, namnet Sara, namnet Emma, tvillingar och 28) och vi ställde fem frågor var. Frågorna var jättesvåra, men alla gissade jättekonstiga saker och ibland fick vi några poäng. Vi kämpade på och till middag blev det pizza från melkers pizzeria...det är en grej att vi har ropat om melkers när vi har kört förbi och nu har vi ätit därifrån. Det var lite snål pizza tyvärr, men ändå helt okej.
 
Sen var det dags för pressure point! Det är ett mysligt spel eller lek eller vad man ska säga och vi lekte och tramsade. Jag orkar inte förklara det, men det resulterade i mycket skratt och frustration och mycket trams. Bra blågat Emma. Men det var kul, och idag har vi mest chillat men sen badat. Eller mamma och Sara badade och jag satt på bryggan. Det var en jätteläskig brygga! Den gungade masssor och jag var jätterädd! Men det var rimligt tyckte de andra. Och alltså om haddock inte slutar skälla vill jag fan slå honom i huvet. Det får man inte vilja. Och ja, nä, snart är det mat som jag sa. Sista kvällen här och jag mår obra. Mycket ång och kaos känner jag i min lilla mage. Men jag ska skärpa mig och vara en bra familjemedlem och socialisera. Och podda ska vi göra ikväll! Det blir nog bra. Ses i Lund!

Let me see you move like you come from Colombia

Rubriklåt: Hips don't lie med Shakira, en odödlig dänga som vi hörde igår men jag blev mobbad för jag gjorde tydligen "för dramatiska handrörelser". Eeeeh det går ju inte att göra till hips don't lie!
 
Hallå gänget jag fyller årar idag! 28 årar fyllar jag! Stora sajaaaaaa! Och jag har en nice fölsedag, men vi spolar såklart tillbaka till igår och då fick jag ju en drink som jag sa. Det var en konstig mangodrink men den var ganska god. Sen åt vi teriaki-kyckling som Sara och Benjamin hade gjort, vilket var mycket gott, och sen vare besservisser-speltime! Jag och pappa var ett kingigt lag och vann båda rundorna, men alla var bra och vi skrattade såklart åt hur ofokuserade vi var (mest jag och mamma) och otroligt random kunskap vi kunde komma på eller oftast då inte komma på. Efter bessandet spelade vi love letter, ett konstigt spel som är ganska kul och som jag av någon anledning har punktat upp så jag kan spela det. Jag och mamma försökte förstå varför de andra tänkte när de spelade (det skulle man göra men vi kan inte sånt) och varför vi aldrig fick nån priest. Det fanns 8 sorters kort men på hundra rundor fick vi ingen priest!
 
Idag åt alla frukost samtidigt, för det hade jag önskat mig, och vi fick presanger. Jag fick ett balkongbord! fast jag har obs inte fått det än, men jag kommer få. Yaaay! Och idag har vi drällt, folk har åkt båt i regnet och nu fixas det inför fölsefika med tillhörande quiz. Så ska man fan hare!

Vi ska köpa créme fraiche, vi ses om en halvtimme

Hallå från den här jätteobekväma sängen! Längtar tills jag åtminstone är i Lund och kan sova i soffan där. Men mest länktar jag ofc efter min egen säng. Men jag ska blåga om vårt stugliv, till exempel rubriken, som är vårt bästa memme här. I alla fall mitt och Benjamins. Det var mamma som sa så och av någon anledning har det sen blivit en grej att säga att vi ska köpa det, mest för att det oftast faktiskt är sant.
 
Så, igår åkte vi på utflykt in till Karlskrona. Där skulle vi gå på ett fancy glass-place, men det var jättelång kö där, så vi gick till ett mindre fancy glass-place som dock var nice ändå. ast det blåste massor så alla fick hår i sin glass. Anledning 1 för att klippa ännu kortare hår, tänker jag. Folk tittade på utsikten och sen åkte vi hem, och på kvällen vara korvgrillning. Benjamin var grill-master och jag var idé-master, för jag kom på att vi skulle göra grillbananer till efterrätt! Mummmms vad gott det var! Alla drällde och vissa fiskade, för det är pappas bästa grej på såna här ställen. De har fått många fiskar men bara små som de slängde i igen tyvärr. De har ett par dagar på sig att få en ordentlig fisk.
 
Idag har jag och Stella sovit som stenar en massa, men på eftermiddagen gick vi till en hembygdsgård och fikade. De hade päronläsk! Då blev jag hype! Och det är det som har hänt, förutom att folk på twitter har varit helt jävla dumma i huvet. Fuck dem. Och oj nu fick jag frågan om jag vill ha en drink! Så ska man fan ha det! Så nu ska jag gå upp och dricka den, hejdå.

You can change the chapter, you can change the book, but the story remains the same if you take a look

Rubriklåt: Nobody's diary med yasoo, som vi lyssnade på innan idag när pappa spelade 80-talsdängor
Tilda: Har glömt svara på din kommentar som blev tre, men ja alltså djur borde inte få dö det borde vara olagligt!
 
Hej från stuglivet! Jag sitter i soffan och sara sjunger bruno mars väldigt halvhjärtat. Så det blir typ halva rader och ibland en stämma. Korsordet måste ju ha prio 1! Snart ska vi åka på utflykt, så jag tänkte berätta lite om vårt liv. Igår fick vi som sagt mojitos som var mycket goda och sen gick folk på nån tipsrunda så jag och Stella fick lite egentid. Vi satt ute i kvällssolen och lyssnade på ett mycket upprörande mord där mördaren ba fick gå fri? Fuck henne! Hon hette candy, lås in henne bara för det.
 
Sen kom gänget tillbaka och vi åt tacos med stor pasion (jag spillde mest men det är ju standard) och på kvällen fixade jag och Stella degen till dagens broccolipaj. Det var klurigt utan matberedare eller decilitermott, men vi kämpade på och den blev god vet vi nu. Och sen spelade vi när då då, vilket var ytterst thrilling, särskilt för mamma och Sara som typ bara fick frågor om 60-talet. Det hände mycket då tydligen. Jag och Stella var kingar tycker jag i alla fall och sen var folk soviga så då sov vi. Nu hetsar benjamin om att han är reeedo men det är inte jag! Han hävdar nu att jag är diskmaskinen...vet ni vad det tror inte jag. Och idag har folk spelat spel och jag har mest chillat och gjort paj, och den blev bäst såklart för min tjejbo är bäst på att göra paj! Och snart ska vi dra, när diskmaskinen har skärpt sig. ast det är ju tydligen jag, så jag får väl bli klar med min disk då...eller nåt? Benjamin är fan sjuk i huvet yall. Aja ses imorgon!

Jag skiter i din opinion, säljer inte min själ över nån miljon

Rubriklåt: Poppigt nog med en kille som jag legit inte orkar googla vad han heter, för Benjamin spelade den precis och it's a jam
 
Okej så jag hade ingen rubrik, men sen fick jag en, så the og rubrik var "den heliga carlos-treenigheten". Det ska jag berätta om ändå och Det var för att  Benjamin berättade en massa thrilling shit om en formel1-dude som hette Carlos. Han vann sitt första race igår någonsin! Och hans kusin heter Carlos och är hans manager och! hans pappa var världsmestare förut och heter...också Carlos! Tre carlos! Är ett stort fan av allihop.
 
Så som ni märker har Sara och Benjamin joinat stughänget. Och igår satt vi ute på altanen och åt lax med romsås, så jag mådde för fan perfekt! Vi lyssnade på konstig musik och pratade, och sen spelade vi konstiga frågespel. Det var riktigt bisarra frågor som gjorde att vi lärde oss slanguttryck vi inte ville lära oss, hur mycket mamma kunde om dansband och en massa annat. Alla var ungefär lika frustrerade över spelet så det var ändå kul. Myslig första ordentliga kvällen på resan.
 
Idag har vi tagit det jävligt lugnt. Vi körde en vända så Stella fick träna på sina grusvägsskills, och alltså alla ortnamn här är så batshit! Verkligen allt heter nåt med måla, tf is up with that? Det borde inte gå! Men vi har det bra och snart ska folket gå på tipsrunda. Det ska inte jag. Jag och Benjamin lyssnar på reggae och Sara ropar att vi ska göra mojitos nu. Det tycker jag låter eminent!

that's what you get when you let your heart win

Rubriklåt: That's what you get med Paramore, från veckans cirkelskiva
(sorry för två inlägg på rad)
 
Hallå ni, här sitter jag i en soffa i en stuga på den blekingska landsbygden. Det märker man, för alla har otroligt gamla bilar och ställen heter orimlig saker. En sjö i närheten heter "sillhövden", what the fuck? Och här där vi bor heter holmsjö, visst låter det som nåt man bara hittar på? "jag bor i...holm...sjö. japp, holmsjö!" kanske bara är jag dock. Men det är en fin stuga, trots avsaknaden av wifi, så jag hotspotar mitt internet. Så jag lär bara vara inne på internet ett par gånger om dagen max, så om ni behöver få tag på mig kan ni skriva på messenger typ "ring din tönt" eller "ta fram ingmar genast jag vill prata om nåt viktigt" så ser jag det på telefonen och ordnar. Exakt dessa formuleringar är inte nödvändiga lol.
 
Men ja, hit kom vi alltså igår, efter att ha velat mörda x antal störiga barn på tåget. Vi gick av i Hässleholm och där hängde vi på espresso house i en timme, vilket väl inte var så kul men varm choklad var desto mer kul. Sen åkte vi nästa tåg, men såklart hade vi satt oss i fel jävla tågset så vi fick springa över plattformen i kristianstad. Stella tyckte att det var oerhört förlegat att hålla på med tågset. Vi kom hursomhelst till slut fram till Karlskrona och där hämtade mamma oss, så vi kunde åka ut hit till landet. Men som sagt är det en riktigt nice stuga, vi är alla nöjda vilket inte är jättevanligt ändå. På kvällen satt vi mest och drällde, drack lite vin och pratade väl om...saker? Ingen aning.
 
Idag var projektet att åka till ett köpcenter eftersom Stella har tappat bort sina badklädar. Så hon fick akutleta bikini på lindex och jag köpte ett nattlinne (mysigt på semester ju), och Stella fick övningsköra vilket hon gjorde galant. Sen har vi bara chillat och vilat och fikat typ, men snart kommer Sara och Benjamin och då blir det mer liv har jag en känsla av. Så, nu vet ni var jag är och sånt, vi ses väl imorgon!

Ett år genom åren: Juni

Yes nu är det dags för memory lane igen, den här gången riktigt långt bak! Håll i hattjävlarna!
 

Juni

Eller ”this is where it ends”

 

Jag sitter på en säng i en främmande persons lägenhet. Eller ja, jag har aldrig träffat henne förut, men jag vet ju vem hon är. Tyvärr. Jag hade inte tänkt att det var här jag skulle hamna idag, men det är å andra sidan en sån dag. Det är sånt här jag behöver, påminner jag mig. Som i eftermiddags när vi gick tio personer på rad i ett långt blindtåg genom centrala Stockholm och alla samtal jag haft med folk jag inte känner. Jag behöver nya intryck och människor, så det är bra att jag sitter här. Tror jag.

 

Folk dricker alkoläsk och någon har blandat groggar med överbliven rom. Jag blir erbjuden att smaka, men tackar nej.

”Emma, varför dricker inte du som alla de andra barnen?” frågar P och jag skrattar åt hans formulering. Det är konstigt när man knappt känner någon hur trygga dem man känner plötsligt blir. När jag och P lämnade middagen och hittade varandra ropade vi ”jag visste inte att du också var hääär!” som om vi var nära vänner. Egentligen har jag bara träffat honom två gånger innan. Jag blir orolig av det där, har inte tid eller lust att få känslor för honom, men förhoppningsvis är jag bara tramsig. Folk pratar och skrattar och dörren öppnas hela tiden för nya människor som kommer och går. Så har de det här, i det berömda blindhuset, folk springer in och ut hos varandra. D är här och har tappat rösten, så alla skrattar och jämför hennes hesa röst med en knarkares. Inte för att de vet hur knarkare låter. Jag skrattar också, men kan inte riktigt fokusera. Hon är på väg. Snart kommer hon hit.

 

Så fort hon och S kommer in springer hennes hund fram till mig. Jag andas lättat ut och klappar den välbekanta pälsen. Som jag har saknat den hunden.

”Hi Kitty”, viskar jag och hoppas att ingen ska kommentera det knäppa smeknamnet jag gav henne i ett annat liv. ”Remember me?”

Att säga hej till Kitty är som att säga hej till henne utan att faktiskt behöva göra det. Lite av kärleken får läcka ut på det sättet. Jag har dessutom redan sagt hej till henne. Vi pratade en stund i eftermiddags, vanligt småprat utan känslor. Jag sa ”happy times” och hon frågade om det var ett nytt uttryck. Alla mina nya uttryck är positiva och vi båda vet varför. Nu känns det inte så. Alla pratar glatt omkring oss och jag försöker bete mig. Hon lägger sig på den stora sängen bakom mig och jag försöker verka oberörd. Jag kan inte ge henne vad hon vill ha, jag får inte visa hur jobbigt jag tycker att det här är. I mitt huvud säger hennes röst att jag är kall, att jag aldrig har älskat henne, men så måste det vara. Jag kan inte ge henne någonting för då kommer hon att kräva allt. Ändå håller jag full koll på henne och märker när hon somnar. Mitt i allt, som hon alltid gör. Hon kunde somna mitt i ett bråk, mitt i en breakup, närsomhelst. Det är kanske bra om hon får vila efter den här långa dagen.

 

Jag känner hur hon rycker till. Fan. Ingen annan verkar ha märkt något, men jag vet vad det där betyder. Hon har drömt igen. Säkert samma mardröm som alltid, den hon aldrig ville berätta för mig om. Jag fortsätter prata med de andra och tvingar mig själv att inte trösta henne. Det är inte mitt jobb längre. Hon skulle inte kunna hantera det och inte jag heller. Men hon griper tag i min arm, hårt, och jag kan inte ignorera det. Jag frågar vad hon vill, tyst så ingen ska märka det, fast jag vet precis vad hon vill. Hon låter handen glida ner och hålla min.

”Are you sure about this?” frågar jag. Hon håller kvar och jag vänder mig bort. Kan inte släppa taget men måste ändå hålla ihop. Försöker påminna mig själv om all ilska jag känt mot henne, hur skönt det har varit att slippa allt det här jävla dramat. Det är svårt, men jag tror att det går, tills musiken bryter igenom. Fuck. ”Hush” med automatic loveletter börjar spelas och jag kan inte låta bli att sjunga med. Inte hon heller. Mitt i festen och babblet sjunger vi, i oktaver som vi alltid har gjort. O pratar om att vi ska gå hem och jag sväljer gråten. Vi sjunger ”this is where it ends” och jag önskar att det var sant. Det känns sant, men jag vet att det inte är det. Det fortsätter, alltid.


All I do is drink champagne all day, all day

Rubriklåt: Bikini porn med Tove lo, en riktig jävla sommardänga
 
Hallå från tåget! Vi lämnade precis linköping och barnarna framför oss för en massa liv. Det tycker jag är taskigt. Så vi ska fly till bistron snart säger Stella, så kan vi slippa barnarna. Men ja, vi har haft ett litet liv. I torsdags kväll drack jag som sagt upp boxvinet och drällde, och det var så mysligt. Jag lyssnade på poddar och skrev med Henrik och hade en så bra tid. Igår var också en bra dag, och då spelade vi till exempel in en ny podd! Jag tyckte det blev riktigt bra och knäppt, men stackars Onna för det blev typ hundra klipp. Jag kacklade också med Kiti om saker som händer och att vi mår riktigt bra fast saker är dåliga, och det var så mysigt att pladdra lite med henne. Vi är som bäst i telefon knäppt nog. På kvällen packade vi en massa (nu blev det dåliga pronomen, jag menar mig och Stella) och det blev total panik, för ingenting fungerade som vi ville, men efter en liten gråtstund fick Stella en presang: Åska! Seriöst ni skulle se hur lycklig hon blir så fort det åskar, varje knall gör att hon ropar högt av hype. Älskar henne för fan. Och nu åker vi på tåget och chillar, men alltså jag vill slå alla barnar vilket är dåligt för man ska inte vilja slå barnar. Men snart är vi på semester, ses i blekinge!

RSS 2.0