video of the week-vecka25

here we go! Börjar min nya veckans med ett klipp inspirerat av gårdagskvällen när jag sjöng denna låt för min älskling. dock råkade jag skriva om den till "abigail gae everything she had to a girl" jajaa. hittade denna alldeles randomly och ville dela med mig!

http://www.youtube.com/watch?v=_69r6tvAMcA

vakande ögon-Dean Coonts

Denna bok handlar mest om tre personer: Barty, Angel och jr. Den första är ett litet underbart som senare blir blint och som föds samma dag som hans far dör. Den andra är en liten söt flicka som blir till genom våldtäckt och som är himla awesome! Den tredje är...en psykopat. Lika härligt som det låter är det här, faktiskt- och fast jag hatade den inatt (note to self: om du lägger dig vid ett, så bestäm dig inte för att läsa ut en bok!) är den riktigt läsvärd och rolig ibland. Karaktärerna är sjukt välgjorda, speciellt jr som jag hatar nåt otroligt, och den är inte ens ett dugg läskig så varför det kallas skräck fattar inte jag riktigt. Mord är inte läskigt, people!:D jaja, läs denna bok, ifall ni vill och har tid. den är nemligen rätt lång.

she´s got her ticket, oh fuck where´s my ticket again???

Ja, jag tänkte nu åka till sikar och totalt dissa er andra så att ni bara står där och typ stirrar. Alla utom älskling för hon är ju där. hon är nästan den enda roliga som är där, howevah, så det känns ju lite lagom kul. Men jajaaa nu blir det tre timmar på ett tåg och sen en veckas flumm och sen tre timmar hem ohc sen...hemma.<33 så fiiint så jag knappt vet vad jag ska säga. så jag säger inget utan ger er en resension, och min nya veckans-satsning, som är ganska tråkig.

och av någon anledning känns allt så jävla bra

Anledningarna är nog många. Att jag sjunger (själv) för första gången på läskigt länge, att jag skriver, att jag är fylld av kärlek, att jag ska till norrköping, att jag missbrukar cola, att världen är en så jävla fin plats och att allt bara är himla bra just nu. Mina tänder ser läskiga ut, jag är maktlös och verkar inte tillhöra jordens befolkning eftersom jag är så olik alla men fuck it jag mår bra förutom min okontrollerbara ilskekänsla som jag får lite då och då som nu alltså. Den är jätteläskig. Det kanske är sån ilska som folk känner annars. Jag vet inte. Jag vet inget om folk och metalica är djupa fast jag gillar inte dem egentligen men de är djupa iallafall. Det går ju. Seriöst jag är så arg att jag knappt kan andas, och det bara för att jag började tänka på lögner. Usch vad de är äckliga, eller inte folken, de är rätt underbara. men lögnerna. de små. Ugh. Nu blev allt lite sämre, och jag funderar på att gå och lägga mig och läsa vakande ögon. S[ den tar slut. Sen ska jag sova och sen ´ker jag och s´nt. nu tänker jag sluta skriva, som ni nog ser eftersom texten slutar...här.

Erik, du är en aplikasion!

Ack, denna dag har varit jättefin och lite hemsk men mest awesome. Vid tolv ringde jag och väckte Hannah (som redan var vaken, lite fail) och vi konverserade om ingenting i två timmar i vår eviga roller coaster innan jag drog till lomma beach med Natta.

Där släppte min huvudvärk (helt sjukt att jag hade en) av den friska luften. Vi satt vid vattnet och festade på kladdkaka som iiiinteeee var kladdig, "din mamma...s kaka", vattenmelon och cola samt lyssnade på tracy chapman och annan fin musik. Det var allmänt yberfint och det var även mitt långa samtal med älskling ikväll. rubriken kommer därifrån, liksom åtskilliga insikter så som att februari faktiskt inte är en årstid. suuurpriiiseee.:D ska packa nu, so hafta go. siao!

I go by the name of Emma Black and I wanna be ur friend, not ur enemy!

Godmorgon allesammans!
Om ni blir upprörda av min rubrik och tänker "men va fan, hon skulle ju lämna det där bakom sig nu. herreguuud!" så kan jag replikera med att det står Black och inte Rävås av en enda anledning: det passar in i melodin så hiiimla mycket bättre!:D

Aajaa, nuu äre lördagis här i Lund och förmodligen i resten av Sverige också. Mwahaha. Jag gillar lördagar, och på just den här ska jag till lomma beach med natta och slappa och piknika. så fiint.<33 sen ska jag förhoppningsvis få vara hemma ikväll, vilket känns hemskt fint. Behööver hemmakväller i massor, och just därför ska jag ju åka imorgon. Och det känns inte bra men det gör det ju aldrig. När jag läste igenom min 1000 ögonblick från 2009 och sikar hade flest av alla aktiviteter jag gjorde. jaja, jag vet inte vad jag ska säga nu, så jag säger ingemera. hejdå!<3

en spänd gitarrsträng

Lite så känner jag mig just nu. Extremt spänd och välspelad gitarrsträng. Jag är trött, gråtfärdig och still ganska down. Men midsommar har varit...okej. Vår awesomeiga tipspromenad var extremt bra men det var inte någon kul kväll över lag. Vill bara sova nu och att Lukas ska hålla käften i fem jävla sekunder men det kan han inte. Nu är han dock ute ur mitt rum, och jag har ont efter att få sova. Och nu blev jag ännu downare. Jag känner mig jätteensam och jättegråtish. jag ooorkaaaar inte. neej, jag ska nu sluta gnälla hejdå.

take a look at yourself and realise, I´ve been good to you

Det är midsommarafton, och jag är just ganska down känner jag. Eller rörd också, men lite väldigt down ändå. Behöver något, men vet inte vad. Brukar kännas så när jag får mail från Linsie, som hände idag. Skickade mail till alla om sweet sixteen igår, så det var inte så konstigt. Men det gav mig ändå en sån där konstig ångest. Hon ville komma, vilket förvånade mig, men kunde inte. inget förvånande. "jag var nyfiken på dig, vem du hade blivit" ja, vet ni vad, det är jag också. Och detta var inget intressant, känner jag. Och ovanpå allt detta åkte älsklingen på midsommarlunch för en stund sen, och jag behöde henne känner jag. "live will never be the same" spelas där ute i pappas festspellista, samtidigt som killen förlorar synen i vakande ögon. Så deras liv blir aldrig detsamma, nej. Inte mitt hellver. Det förändras ju helatiden. Det är spännande, och jag har ingen lust för folk idag. oj, ofta adrenalina! Pappa hatar ju den, trodde jag. jaja, hejdå.

sladd

Haaajjj!
Har patatat med min älskling i massa och åter massa timmar. här kommer några citat från samtalet, helt randomly.:)

"we´re all livin in white christmas, white christmas!"

"o my god, a guy in the sky."

"...med gula prickar och orangea fjärilar och sånt, precis som i Gabriellas sång."

"...and that´s how I met August..."

"baby are you drunc drunc drunc drunc drunc?"

"why don´t you love me anymore, why do you treat me like you do, why do you slap me with your shoe, don´t you know my love is true?"(Hannahs pappa skrev den vackra låten i slutet on da beach con Jenna.)

semester ^^

Ja, det kan man väl säga att jag har. Helg nu ju, och ska ju till sikar på söndag. herrejävlar.:D

Dagen idag började fint eftersom jag ringde till min älsklingssak, m en hon hade jätteont i sin hand så det var syyynd om henne. Och det är det än! Sen åkte jag till da wooork och skrev lite grejer på förmiddagen. Sen drog vi in till stan och åt på Ebbas skafferi, gratis lunch tackar man ju inte nej till så jag vräkte i mig fisk och potatis för allt vad jag hade. Såå hungrig, var jag!! Sen testade vi den lilla gps-en igen, "transan" som jag kallar den nuförtiden. Det ska vara en tjej, men han l[ter som en kille. resultat> transa. :D vi har roligt, jao. men ja, jag borde väl städa eller nåt.

they´ve got gospel in the air!

Gosplat har vi gjort, och trots att jag var/är trött, hungrig och förbannad på alla så gick det riktigt bra! Alexandra var dock trött som fan och spelade och sjöng fel, men det gjorde inget! Liar liar, det gjorde det visst! Och jag fick inte sjunga solo som det ser ut nu men fuck it jag ville ändå bara hem så. ;) på radion spelade dem dock that don´t impress me much som jag inte ville, för då saknade jag älskling nåt förskräckligt! Särskilt som de spelade paparazzi precis innan. böööhööö. jaja, ett citat, och sen fåre va noog.

alexandra: ni ska titta påvarandra. Det är långa avstånd, så det blir lite smäktande i romeo och julia-stil. Näää, vi måste ha en ny metafor! *går och ställer sig på ena sidan av rummet* häär står victora. *springer till andra sidan* och häär borta står hennes Daniel! så ska ni titta!"

gratiis mammiii!

Idag fyller mamma Rävås år och vi bör alla gratulera!:D på tal om henne har jag ida glärt mig hur man gör tickets i tracker-systemet, vilket för det första inte sa er nåt och för det andra så fattar ni inte hur det har med mor att göra. Men det skiter jag fullständigt i, där jag sitter i sommarvärmen och bloggar om mitt sommarliv som money-earning, happy little girl with an älskling who doesn´t svara and mat on the bord snart. She will äta tårta también, she hoppas. now she ska, au revoir!

och just det, innan jag glömmer

kommentarsvar!

Nej, Onna lilla. Vi kollade inte om vi var tvåäggstvillingar. Det var ju det som var så kul. de fick våra dna till en undersökning, och skickade det tillbaka till oss. som om vi inte visste det, liksom!

och nej igen. Det vaaar inte axel som var med i ett band, utan dennis. och jag minns inte. kolla själv. clockwork crew, heta.

slutligen: tack sharon för den uppmuntran, och..fint sjunget älskling. vad var det för en skum låtis?

too late for bloggin

Jag har haft en fin dag idag. På jobbet har jag instalerat programmet som sög och sen testat med Miguel igen. Kirre bestämde sig då för att bjuda både mig och Miguel på b&j-glass och cola, bara för att. Sen drog jag och åt muffins med natta i botaniska, och sen pratade jag med älskling. Vi försökte reda ut lite saker och hon var söt som en sötis som alltid. det var allt.

healed

Ja, ignorera allt det där igår då. ;) ja idag har jag jobbat och pratat mid älskling. Har också ätit som en hästis och haft allmänt trevligt. Det var vaaarmt på förmiddagen så vi satt ute och fikade, då vi uppfann ordet "pre-noon"=förmiddag. Sen har jag inte gjort så mycket på kvällen. På jobbet jag mena, men inte på kvällen heller. Pratat med hannah som sagt. neeeejjjjj! Hannah, menar jag. :) vi har diskuterat allmänt trevliga saker, men inte kommit fram till nåt som vanligt.;) det var nog allt!

och jag vägrar känna, vägrar, vägrar men kanske borde ändå

Har sjungit på dop. Det gick bra och kantorn vill ha mig att jsunga i kyrkan mer. Vilket mer eller mindre kan ha avslutat mitt liv. men jag vill inte känna det nu. det kommer till mig, det vet jag. jag behöver inte tvinga fram det. det kommer. just nu lagar jag mig med ploster. som absolut inte healar, men som inte breakar. om ni förstår. usch, nu är det inte kul att blogga längre för jag vet inte vad jag kan säga om ni fattar. det gör ni inte

there should be something funny here, yes, I know.

Har varit i västergötland denna fina helgis. Åkte bil dit, lyssnade på på minuten och rävåsisk musik, pratade med onna, textade med älskling och åt på spånsta som vi alltid gör. lovar det.:D
väl framme har vi haft trevligt. Vi hr umgåtts med släkten (och invigt en ny medlem, nemligen fridas grabb boris), tittat på the wedding (and wait with killing me until tomorrow, would u?), pratat och valt en liten kattunge som vi skall skaffa från pia. kommer med ett gäng citat bara.

farmor ska bestämma med pia inför morgondagen.
"så hur ska vi nu ha det imorgon? Ska vi ha det bra?"

(obs! vi hälde köttsaft på boris vid ett tillfälle.)
någon: hur var det här nu då?
boris: ja, som sagt fick jag ju lite kött på bena.

på på minuten.
"mitt bevis för att napoleon aldrig existerade är ett brev som han skickade..."
"de tapetserade om och satte upp nya färger på listerna..."
låter det stanna där.:D ska snart sjunga på dop. kul skarebli!

det är inte meningen att du ska förstå heller

Hellu!
Är still på jobbet men nu skriver jag om torsdagens bravader. Hej spamming!:D du har aldrig blivit så använd som jag använder dig, spamming. Fast inte sååå!

Jo, igår var jag först på bup där vi diskuterade och sånt om framtiden. Sara var söt, Tina var som hon ska vara, mamma var förvånande och Elisabeth var totalt i vägen. Inget att anmärka på detta, känner jag. Sen åkte jag till jobbet (så fint det ser ut i skrift..och i tal..ack..) där vi skulle testa spel med folk från syncentralen. Mirjana, Jonathan och två små människor var där. Vi testade nämnda spel som skumt nog hette ”ryska teroristen” och hela målet var att spränga sverige samtidigt som man lär sig hitta. Lagom pedagogiskt alltså. Sen åt vi mc-donaldsmat och Miguel (som har fått reda på min pasion för sötsaker) försökte desperat övertala mig att dricka mig hög på cola.
Miguel: det finns tre cola kvar Emma! De kommer att slängas! Vill du inte ha en?
Jag: jooo! *dricker*
M: men titta så ensama de ser ut. De vill bli uppdruckna!
Jag: noooo!
M: men de kommer att slängas! Ska du inte ha en till?
Och så vidare. Alla andra hakade också på till slut. Jaja, sen satt vi och utverderade och jag var cool så jag stannade kvar på det. Och fick betalt, biatches. Var bara tvungen, ursäkta.:D

Sen hämtades jag av cia och efter att på mormors begäran ha köpt glass med henne åkte jag hem. Hemma pratade jag med älskling i kanske 5 timmar, i en evig berg- och dalbana. Vi fick lyssna på adelinas fina gnällande och pratade om..vad pratade vi om, sweetie?:D avslutar med citat och sen måste jag verkligen göra något…

Adelina: jag är hungrig, jag har ont i magen och jag vill härifrån, men jag vet inte vaaar jag vill gå!

Adelina: jag trodde att jag skulle hitta pappa och mat, men här finns bara du och kött!! Hellu!
Är still på jobbet men nu skriver jag om torsdagens bravader. Hej spamming!:D du har aldrig blivit så använd som jag använder dig, spamming. Fast inte sååå!

Jo, igår var jag först på bup där vi diskuterade och sånt om framtiden. Sara var söt, Tina var som hon ska vara, mamma var förvånande och Elisabeth var totalt i vägen. Inget att anmärka på detta, känner jag. Sen åkte jag till jobbet (så fint det ser ut i skrift..och i tal..ack..) där vi skulle testa spel med folk från syncentralen. Mirjana, Jonathan och två små människor var där. Vi testade nämnda spel som skumt nog hette ”ryska teroristen” och hela målet var att spränga sverige samtidigt som man lär sig hitta. Lagom pedagogiskt alltså. Sen åt vi mc-donaldsmat och Miguel (som har fått reda på min pasion för sötsaker) försökte desperat övertala mig att dricka mig hög på cola.
Miguel: det finns tre cola kvar Emma! De kommer att slängas! Vill du inte ha en?
Jag: jooo! *dricker*
M: men titta så ensama de ser ut. De vill bli uppdruckna!
Jag: noooo!
M: men de kommer att slängas! Ska du inte ha en till?
Och så vidare. Alla andra hakade också på till slut. Jaja, sen satt vi och utverderade och jag var cool så jag stannade kvar på det. Och fick betalt, biatches. Var bara tvungen, ursäkta.:D

Sen hämtades jag av cia och efter att på mormors begäran ha köpt glass med henne åkte jag hem. Hemma pratade jag med älskling i kanske 5 timmar, i en evig berg- och dalbana. Vi fick lyssna på adelinas fina gnällande och pratade om..vad pratade vi om, sweetie?:D avslutar med citat och sen måste jag verkligen göra något…

Adelina: jag är hungrig, jag har ont i magen och jag vill härifrån, men jag vet inte vaaar jag vill gå!

Adelina: jag trodde att jag skulle hitta pappa och mat, men här finns bara du och kött!!

sunny one so true, I loved you!

Hejsvejs!
Detta skrivs på jobbet, men publiceras..inte på jobbet. Jaja, ska berätta om danmark-utflykten och gospeln i onsdags i inlägget.:)

Åkte med tåget kvart över åtta och spenderade resan med att prata med en pensionär som lät som folke, vilket jag kommenterade. Han var alltså med oss, så nej, inte någon random människa. :D Vi pratade om lärandemetoder, ledartyper och böcker bland annat.

Väl framme i det hatade landet promenerade jag, Kirre och David omkring (engelska, yesyes!;)) och David kom på att Danmark är hans personliga land. Hans initialer står tydligen överallt.:D vi åkte sen eller gå menar jag till danish design center. Där fick vi fika och alla lärde sig vad mina två främsta lyckopiller är (obs! räknar inte med älskling!:D): cola och att prata engelska. Jag var lätt euforisk och ignorerade tjejen som snackade danska med oss. Vi..fattade..inte..riktigt.:D

På centret sög det, men sen gick vi och åt en glass och snackade skit innan vi begav oss mot bakken. Detta var..draaamaaatiiiskt. En kille i rullstol fick inte ens åka med tåget utan ta taxi och vi andra åkte lite hit och dit. Väl där åt vi piknik och alla var lite överglada (10%ig öl…) och skrev fina sagor om dagen. Solen stekte och jag var lycklig, men sen åkte vi hem och jag gosplade med liv och lust! Sjöng upp för Alexandra inför ett eventuellt solo, men sara var så mycket bättre att jag blev ledsen.:( sen satt jag och sara i bilen och skrev fina låtar till mamma som då sjöng upp. ”blev det ett ja och ett bra, eller ett gå och förstå att du inte är bra, hahaha?”. Fint va?;) jaja, jag booordeee verkligen jobba lite nu..ehehe.

there´s no time to rest

Lyssnar på onnas videoklipp och ska berätta om tiden sen sist. Först lyssnade jag mest på vakande ögon och pratade lite med älsklingen i telefon innan hon drog på bal. då åt jag (när hon var på val, syftade jag på, fast det är hon ju än. hahahaha! vad de är härliga i klippen. jaja>) och åt chokladpudding samt såg ett gammalt fint avsnitt av gilmore girls. Haha, onna är söt här hör man. Jaja, efter det umgicks jag lite med mamma innan jag gick in för att prata med älskling igen där hon satt och lyssnade på alla som hade kul. och tittade också, kom jag på att man kunde göra. jaaa. ;) imorgon ska jag till dinamarca, vilket jag inte känner för. tydligen, since jag skrev det. oj, denna bit av theatre har jag aldrig hört, eller möjligen en gång men det hör inte hit. där var den slut. :) jaja, nu ska jag sluta blogga. men only for tonight, imorgon bloggar jag igen.^^

när våren öppnar sina dörrar och du tar den långa vägen hem, när du sitter på uteserveringen där vi satt igen

Jobbet idag var helt okej, och med tanke på att jag fick betalt var det amazing. Har testat en gps-liknande maskin, deltagit i ett lunchmöte och lyssnat på ett seminarie om talhjälpmedel för cp-skadade. Allt har varit ganska trevligt, men det är kallt överallt och dagen fuckades up rätt mycket imorse eftersom jag var allmänt korkad. Så kul, så kul. Jag vill tillbaka till gårdagskvällen, för den var fiin. Älskling ringde och var uuundeeerbaaar. <333 Jaja, nu lämnar jag er här igen. känns ju lönt.

"det här är emma, hon är projektanställd"

Dagens finaste moment finns i rubriken, för utom när håkan frågade "have you stayed in england?" för att jag var så jävla bra på engelska. så fint.<33

Ja, jag har alltså varit och jobbat på certec idag. Det har varit jättejättejättefint och ganska tråkigt men jag har känat pengar på att nästan inte göra nåt. Gav dem lite av mina awesome ideer och så, men inte mer. Men fick prata engelska med kanadagrabb och besöka tuna igen. lite..bittert, jag känna! :( har även umgåtts med familjen, de sa konstiga saker (läs: syster) och vi tävlade om ivlka vi kände som fanns på spotify. det gick inte så bra för mig. Jag känner ju ingen, men flaggade för piroth och clockwork crew, men jag minns inte om de fanns eller inte. det är ju tildahs bror, och alla trodde det var axel. ack, så roligt det vore! Nu sitter jag och nostalgiar mig med onna, undrar var fan Hannah kan tänkas hålla hus och lyssnar på chasm. Den är underbar. Jag borde showra, och läsa vidare i vakande ögon som ajg äntligen har tagit upp på begäran. den går faktiskt ann.:) det trodde jagg också, fast jag var negativ när jag började. allt blir bättre då! Jaja, nu ska jag sluta.

do I cry too much, am I too outspoken?

Söndag för Emma har gått framåt som alla andra söndagar. Först mådde jag bra, och sen så dåligt att jag skakade. Bokstavligen. Sen gick jag och åt glass och drack läsk på en bänk med Natta vilket var fint, och sen hemma har jag ätit och sjungit. Läst onnas historik (vilket inte har gjorts på länge, men hamnade i den idag av någon för er obetydlig anledning) och saknat. Känt mig omväxlande kärleksfull, förvirrad, otillräcklig och enam, in a good way. Kan man det? Ja, jag kan inte förklara det mer ingående tror jag. Det klämtar domedagsklockor i mitt huvd och jag vet inte varför. Men det är inget ovanligt. Sitter oc underar på vad jag ska ha som veckans nu. lite ångestskapande.;) måste ha nåt, känner jag. hjälp!!

bite me-Christoffer Moore

Den sista i min älskade och högt aktade vampyrserie om Jodie och Tommy samt den otroligt underbara gothtjejen Abby Normal (day slave name: Alison) och hennes "manga haired love ninja", the mad sientist stephen eller "fu". I denna bok myllrar stan av vampyrkatter och det vetenskapliga i boken är..mycket, med hur vampyrism funkar med dna och allting. tycker det är väldigt spännande. dessutom fick abby berätta en hel del och jag ääälskar hennes otroligt konstiga goth-engelska. Dock var det lite lite kärlek med i berättelsen, och slutet var heartbreaking..fast jag missade halva slutet..men aaajaaa. :D läs denna bok, är ni rara.

dum dator

han ba stängde av sig när jag skrev om min fansy pizzaätning idag. visste inte att man kunde äta fansy pizza, men det kan jag. åt gjorde jag också. yay me.:D jag är sur som fan på Amina, äter chips och känner mig lördagig. fast jag har sommarlov. vad skumt. :o och jag börjar jobba på måndag. jättefiint. :) och jobbigt, men jaja. nu leavar jag.

cause you´re simply the best thing I never had

Idag är det lördag, vilket känns ganska fint. Har varit mycket produktiv, genom att tömma diskmaskinen och umgås med syster. Lyssnar på all I ever wanted i otroligt dåliga hörlurar men bryr mig inte riktigt och försöker undertrycka en massa känslor för jag har ju i princip lovat att begrava mitt slått och bli normal tillslut. Jag hade bestämt mig för att glömma allt det där för jag ser ju vad det gör med mig. Med oss. Och jag är trött på det, och det gick så bra fast nu känns det väldigt meningslöst. Det är det här som gör att jag verkligen inte står ut med mig själv ibland. När jag gör såhär. Den här ändrandegrejen. det är det jag inte klarar av. jag accepterar att min logik saknas och allt det där. men inte det här. jaja, det där var ju inte alls vad jag tänkte säga. eller jo undermedvetet, men jaja. jag kan skriva om att jag ska ut och äta ikväll med familjen, att Hannah är hos Amina och att alla ord jag säger låter så mycket finare än vad de är. Men nu har jag sjungit long shot och det gjorde mig på bättre humör. sång gör underverk, och Emma Black lägger sig snart itll vila inom mig. She just has to. Hon har inget att hämta. Jag hade en dröm att vi var döda, men vi låtsades att vi fortfarande levde. fast i verkligheten hade jag en dröm om stockholms mafiarörelse eller vad man ska kalla det. det var ganska intressant, och igår hade jag en dröm om Isabelle Svensson vilket jag känner är ganska random eftersom jag aldrig har träffat henne. Någon varnade mig för detta helvete, och jag spottade i hans naiva öga. Så otroligt emmish den här låten är, alltså. Detta inlägg är jobbigt att läsa va? Styckeindelning saknas, känner jag, och se som jag bry. Och i den blindes hjärta är nåt du aldrig kommer finna en vision av ljus. Ännu mer emmish, ju! :D I löv it, och här är kallt. så kan man inte säga. jag minns precis när jag lärde mig det. jag satt i mitt klassrum och pratade med hannah, hade just haft en breakdown. var det då jag drack varm choklad? Ofta någon bryr sig. I do. :) nu ska jag sjunga satelite, och nej, inte den tyska. En annan. Varför är så mycket av min musik kristen? Liksom, alla artister är ju kristna. Flyleaf, fireflight, paramore, evanescence(parts of, tror jag), the hooters, tracy chapman med mera. det skrämmer mig lite, faktiskt. och att de då mååste sjunga om sin religion, iallafall flyleaf och fireflight. kan man inte komma på annat, liksom? förstår inte. oj, vilken djup rad. synd att jag missade halva, men aja.;) varför hamnar man på olika platser när man hör låtar? Nu är jag i sälen, och omväxlande i bilen dagen innan vi åkte till sälen. jag älskar bilder, särskilt till nostalgi. liksom "vad varmt det blev nu! och det luktar äckligt, vad trött jag är!" just den bilden var till en låt som jag inte kan namnet på som onna har i sin nostalgilista. På tal om onna hörs piroth från köket och jag borde lägga ner inlägget. det gör jag nu, men minnet finns kvar som en liten gnista!:D

om ni undrar

Cola är helande, lundabor är bor med lundar på, jag är inte dansk och jag älskar dig. det var allt!

this town kills you when you´re young

Det ordnade sig igår.:) Vi lyssnade på söt musik och hade otroligt roligt i olika spännande diskutioner om..nej, vi tar det någon annan gång.:D

idag har jag slutat nian.<33 skolavslutningen var ganska fin, och jag nämndes två gånger! först vann jag i min klass på engelska ord, och sen pratade dem om min snygga skylt i aulan. it rules. totaaally.:D men just nu är jag hungrig som fan. jag borde ha ätit mer imorse. frukosten som brukade vara min paradmåltid. not anymore.:s Gud, jag måste äta.:( vad ska jag äta? hjälp någon?

så kan man ju också känna, om man vill

Okej allt jag tänker är väldigt bräckligt och allt jag känner åker hit och dit och ibland känns det bara som attt...ja, hur det nu känns. I skolan rubbas hela min världsbild och jag blir den jag inte är eller vill vara men blir ändå och när jag kommer hem blir det såhär. det finns liksom för mycket som gör ont, och det som gör gott är bräckligt och söndrigt. och jag kommer bar´till ett stadie där jag inte orkar öppna munnen. där är jag nu. jag är hungrig och kan inte äta. om ni ville veta. jag orkar inte. like..hejdå. fast inte sååå, alltså.;)

I´m moving to new york, cause I´ve got issues with my sleep

Falsterbo var kallt. Och regnigt. Jätteregnigt och jättekallt, och vi vann inte med vår sandsköldpadda. I början sög det, men sen blev det helt okej och hemresan var trevlig. Agnes läste en intressant saga om mina grabbar för mig..host host. den var..som hennesbrukar vara. snart ska jag med natta, och skrev detta inlägg så ni ser att jag livar lev. nu kom hon hejrå!

fader vår, du som är i Spannien

Skriver snabbt ner det jag skrev igår. Då skrev jag om gospeln igår ohc hur aaaweeesooomeeee och familiar det var. det var verkligen extremt fint, fast jag hickade tills jag nästan fick wiplash och när vi kom hem ringde vi pappa eller jag menar han ringde oss och jag utbrasst "just det, du är ju borta!" och mamma skrattade och sa "ja, men..var äär han någonstans?". Vi fick också ett fint brev från karolinska igår där det stod "dna-resultaten visar att era barn till 99 %s chans är tvåäggstvillingar". Vi funderar på att rama in det och skriva "nääähääää" över. underbart. det var nog allt jag skrev igår.

I don´t wanna die, but I aint keen on livin either

Hejhej!
Den här dagen började otroligt fint med monstruöst tidig morgon med älksling på väg till gotlandsfergan. Det var jääääääääätteeeeeeunderbart. det var gårdagskvällen också. liksom..euforiskt perfekt underbart. och det fastän jag var dum! igår alltså.:)

sen i skolan såg vi klart en konstig spansk film och sen på so:n såg vi the last king of scotland och fikade en massa. det var jättegott! Sen slöjd då vi typ sa hejdå och "sista måltiden" som jag kallade det. fisk vare, gooootttttt.:D sen musik där vi tittade på revynoch svenska där vi spelade rapparkalja. "batterisläkte" är det enda jag säger här.:D men just nu mår jag väldigt väldigt dåligt, för jag vill kasta mig på ett tåg till huvudstaden eller typ dö eller nåt. fuck this.

alltså, ääähh.

Skolan suger, men är ganska trevlig. Alla har haft matkrig idag och det är jävligt fail tycker jag och dumt och onödigt och jag kinda hatare. Alla gilla utom jag. Dock har jag gråtit idag!:D aint that awesome? Um, maybe just for me.;) jaja, här sitter jag i nattlinne och äter brago. pratade just med hannah fast med mikrofonerna av, ja vi är konstiga. nu ringrde hon upp igen så niu ska jag sluta.

confesions of a shopaholic-sophie kinsella

Insåg att jag hade läst alla utom den första shopaholicboken, så jag gjorde det nu. Och denna Becky alltså! Hon har ett sätt att tänka som får en att vilja slå henne, eller iallafall lätt knäcka hennes argument. Hon ser varje köp som en "investering" och kan helt plötsligt få upp eet helt nytt liv i huvudet bara av ett enda klädesplagg. Ganska skrämmande tycker jag, och man vill bara slå sönder hennes konstiga drömvärld där hon är så mature för det är hon iintee. Hon är mest imature i den här av alla however, så det är riiiiiiiktigt disturbing. särskilt när man vet hur det går. dock är det lite kul att bli disturbed tycker jag, konstig som jag är. så läs denna serie, gott och ont folk.

ångest är en by i frankrike

hellu!
Har varit på skrivargruppen där vi åt mjölkchoklad och bilar samt drack cola. Vi skrev om Ellen, som slutar idag, men som inte var där. Mobbande.;)

Okej, verkar som om vi ska till västergötland i helgen eller nästa helg. vi ska tydligen hälsa på farfar innan han dör. jag visste inte att han var döende jag. trodde liksom han var på bättringsvägen. like..thanks. känns ju kul, det här. Verkligen. Så jävla kul. är liksom redan nära en breakdown. Behövde inte detta. oj, glömde att jag bloggade. har ätit och tömt diskmaskin.:) och nu ska jag sluta.

yeah I´m sorry I was late, but I missed the train and then the trafic was a state!

Sista måndagen i mitt liv på tunaskolan. Ganska fint.:) Morgonen var jättefin och spenderades i telefon med min älskling. Sen skola som började med livskunskap där vi skrev positiva saker om varandra. Kändes lite fail.;) sen spanska där vi såg en dryg film, och no där det blev håltimme. Så jag åt lunch och pratade med anges och elise innan franskan där vi såg lite på en fransk serie, eller alltså en sån där lärasigfranskaserie. där finns en överdrivet söt (och skabbig) fransk amerikan och en grabb som delar namn med en av mina grabbar. gillas inte!! :( hemkunskapen var fin med bullar, rulltårta och mandelmusslor. Hur härligt som heeelst!! Har mest läst och suttit här sen dess, och ganska snart är det ju skrivargruppsavslutning. det känns jättefint, och hoppas niklas har nåt onyttigt åt oss. annars blir jag ju ledsen!!!:( jaja, hejdå kära människor.

men alltså..näää.

Nu försördes hela mitt inlägg lite sådär jättebra. Jag som tänkte må så bra. Det jag skulle skriva om var min trevliga eftermiddag hos kusinerna, och innan det minförmiddag med älskling. Vi lyssnade på lilla melodifestivalen vilket var nostalgi för mig och pratade om diverse saker.:) hos kusinisarna hade vi oerhört trevligt, fikade och sncckade en massa skit i denunderbara värmen. Vi gick till lekplatsen och pratade mer där, och åkte sen hem där vi har ätit grillat kött och ris (som jag..åt!) och haft allmänt trevligt. Som slutsak: revyn ligger uppe på youtube! watch!

den ligger på landet i vatten...

Spenderade gårdagskvällen i telefon med älskling och vi hade väldigt trevligt. Vi lyssnade på absolute musc och andra sånna skivor, pratade om gummianka-båtar (vilket hon inte minns) och hade trevligt. Vi är konstiga och halvsovande vi. Igår morse fick jag för mig att jag var på en resebyrå och skulle resa till polen. Det var ganska skumt.:D jag hatar att jag säer skumt hela tiden. haaatare. jaja, nu ska jag väl..ringa hannah. ;) vad enkelspårig jag ser ut. aja, så äre ju. sen ska jag och fira min kära kusin(hahahahhahaha)s sjuttonårsdag. aja.:D hejrå kära folk!

you and your alternatives, don´t send me to your therapist!

Jag har just transporterats ett år tillbaka i tiden och ingenting whatsoever har förändrats. Jag är fortfarande lika förvirrad. Jag var övertygad om att jag hade blivit stark och självsäker jag trodde veeerkligen det, men nähä. allt är bara precis likadant. gör samma misstag, får lika stor panik och är lika jävla borta. lika äckligt undergiven och bortförklarande. Trodde att jag hade blivit någon annan cool brud så sent som igår jag kände henne för helvete andas i mig. men hon är kanske också rädd, och lämnade plats. och nu blev allt bara en tanke som inte båttnade i nåt sådär som alla mina tankar alltid är. det finns ingen reson inuti mig eller också har jag något läskigt förnekelsesystem jag vet inte. men ingenting jag gör är planerat eller uttänkt. inte ens det som är det. Hur kan det egentligen komma sig att ingenting någonsin blir bättre eller kommer bli bättre fast man tror det och går till kuratorer och jobbar på allt man kan jobba på? Sin egen grund kan man inte ändra, och i min fattas det en sten eller nåt eller också är alla såhär kan någon svara på det? För jag vet att man aldrig är unik i nåt alltså kan det inte vara sjukt det som finns i mg. det är över huvudtaget inte möjligt. Så många av mina meningar är bara utfyllnad och allt jag vill är att få ha en regelrätt jävla breakdown och skrika och gråta i timtal. men jag kan inte göra så mot alla andra. men jag orkar inte just nu. har inte orkat på ett tag tror jag egentligen. känner mig mer som en kvist än någonting annat. orkar inte

used to be afraid of the dark

Ja, igår umgicks jag alltså med två underbaringar. Vi lyssnade på onnas nostalgilista och hon spelade hela sin repertoar på piano (nästan) som inkluderar egenskrivet material som tåglåten och en ny låt, piroth, evanescence och oh laura. Skillad, är ungen.:(

idag har jag pratat med Hannah hela dagen, i princip, fram tills nu. det har vari trevligt, för det är det alltid. :) eller inte därför, eh, ja det där blev konstigt. ger er några citat och går sen innan nåt viktigt sägs.

Hannah: fan bry!

hannah: nästa katt jag har ska jag döpa till vibrato-kudde. liksom, smeknamn: vibbe!

jag tänker: vad konstigt. första gången jag hörde den här låten hade jag inte hört den innan!
(det värsta är att jag tänker sådär jätteofta)

jag: Sluta säga så. Du låter som tildah. Och du är inte Tildah, du är jag!

det fattas en bokstav i mitt namn

Hejhej här sitter jag och är sentimental och messed up och känner mig bara allmänt skum. äter marabou polka och skypar med onna och älskling fast hon skriver istället och är nu tyst. gillar inte jag. onna leker med nostalgi, och jag flummar med poesi. ord som är tomma bläddrar som en bok och jag borde ha blivit klok men det är jag inte än min kära vän. jag skulle vara djup men har redan simmat skulle säga nåt men har redan simmat. mitt huvud är fullt av dimma och mitt fönster teckt med emma. jag ljuger bara och vill springa eller möjligen ett basebollträ svinga. vet inte vad jag pratar om men jag skulle vilja vara som dem. det är så mycket jag inte vet och annars skiter jag i det, men idag är det inte värt allt slit försöker skriva men det blir mest bara skit. bloggen borde få vara fri, från ostyckeindelad poesi och hur kan visa ha så lätt och alltid ha kul på nåt psykat sätt? ingen orkar svara och det regnar snart allt påminner om någon annan och det ger ångest ja självklart. jag har inget att tillföra och har jag det verkar ingen höra. det hörs att jag är bitter you can follow spotify on twitter. Jag saknar din röst och jag undrar hur fan det blir i höst. Om det blir bra då eller om du fortfarande inte må. Jag är omringad av saker jag inte behöver och en mur jag aldrig kan hoppa över. Det fattas en bokstav i mitt namn och allt jag vill ha är en öppen famn.

hejhej folk fågelholk

Ja, här är jag. Balen var ganska fin, även om jag var/är lite sjuk. Ont i halsen och sånt.:( vi åt en massa äcklig mat, dansade (i högklackat:D) och sjöng och sånt. Ganska trevligt, men sa inte ett ord till min såkallade baldate på hela kvällen. aja.;) har haft "bada-och-äta-skräpmat"-dag idag med Susanne, det var den sista. fint men sorgligt. Ganska dåligt simmat idag, och ätet också, men jaja, skitsamma.:D jag har inge mer och säga nu. hejdå.

diamonds are forever!

Här kommer revy-inlägget! <33 rubriken är revyns tema och intro-låt.

01-man must dance
Halo the diva börjar revyn. biggest bitch ever som vägrar komma i tid och sånt. Gud vad jag hatar sånt, så jag var nära att dra för ridån på henne. Mwahahahaha. Men det vore elakt för alla andra. Hon sjunger ju bra och så, men jag tycker att låten är lite tjatigt och man hör knappt vad hon säger. Dock är låtens underbara skrik-sesion är så awesooomeeee!

02-moving to new york
Herta sjunger denna låt mycket fint med sin lite hesa röst, men det är lite ovarierat och ganska otaktiskt. vet inte om det är trummisen eller herta som gör det?:s

03-californication
Hayat och Julia sjunger denna låt, deras röster är oerhört lika och igår fick julia sjunga så hon hördes. Låten är jättetråkig, men de sjunger i takt och ton!

04-scars
Herta och Sofia sjöng denna låt, och inte så bra. texten och låten är fiin, men alltså..takt och ton. plus i kanten dock för piroth-stämman de tar!!

05-here I am
sista sega numret framförs av Karolin och Julia (en annan julia!) och det låter väldigt bra faktist. Förut gick de en massa ur takt, men nu gör de inte det och det ruuular! fast det är segt.;)

06-mother
extra credit till hayat som spelade mamma i denna presentation!:D denna låt är..braaaaaa. Halo skriker, Jonte dampar loss på trummorna ochalla andra är såå braa! Jag ville inte ens dra för ridån!:D

07-hey stephen
innan detta började spelar martin och agnes som var sånna här som presenterar (hur stavar man det?) för första akten flöjt och det var gulligt. Sen sjöng jag och systra mi, och vet ni? Det dög!:D verkligen jättedög! ibland iallafall...;)

08-young dad
Bernard och killarna (och gilma och kanske någon mer tjej) drar igång dramatiskt. FDe showar och sjunger om att inte vilja bli unga pappor trots alla tjejer de gör gravida. Bernard skriker och det är fiiint!:D

akt två kommer här, och sen hoppar vi över dansnumret. sen sjöng folk från särskolan listen to your heart, och det lär jag ha mardrömmar om!! fast inte deras sång, utan teknomusiken bakom!

11-day tripper
Halo drar igång ännu en låt, och är riktigt bra även om hennes h:n är överdrivna. men de rular!

12-mardy bum
Iiisaaaa! Briiittiiiskaaa! Söt låtis! Och bra sjunger hon också! jag älskar!

13-naive
min syster istheshit! Hon skrålar denna låt med Hannah (eh..alltså nej inte Hannah) och tar revyns bästa (och nästan enda förutom min på en rad och pirothstämman) stämma. Den är otroligt otroligt bra, lite ovarierad, men alltså my harmonising sisteeer!

14-slide
Jag älskar slide. det är en underbar låt. Men Line sjunger dne lite sådär. Hennes toner blir lite "platta" som mamma sa och killen som skulle sjunga stämma sjöng för det första falskt, och sen sjöng han typ inte alls. skumt!

15-sunny
kärlek till denna låt! Ebba Sundberg entrar scenen och alltså hon sjunger så bra och jag älskar låten och hon är typ en gudinna ja.;) hon kan gå högt som fan och alltså, iiiii!! jag vill också!

16-axel
jag säger bara en sak om detta pianonummer. that-man-has-got-fuckin-skills!!!!!

Nu är akt två slut. jag glömde berätta om Apitzschs fantastiska rap sesion om studieteknik innan slita med hannes som beatboxar! såå braaa!!!

17-fell in love with a girl
Akt 3, min favoritakt! Gud var Erik nej tvärtom menar jag i början och i slutet, och det här numret är braaa! Jonas kommer in i päls och konstiga kläder, och är galen och skriker så man undrar om han har någon åkomma. Casse snubblar över sladdar på vägen ut (okej en gång) och jag vill bara säga ett ord till...postorderfruar!

18-you shook me all night long
det finns bara en som Pontus och alla förväntar sig nåt speciellt. Men kanske inte riktigt att han ska komma in i kilt och frack (och jo, han hade kalsonger under, det vet jag med säkerhet) och rocka loss i 190! Han headbangar, slår sönder gitarrer (!) och skriker och jag vet inte mer men mer finns det garanterat!!!

19-four chords medley
jag älskar detta nummer. det börjar med axel som spelar piano och sen drar mohammed igång med bland annat you´re beautiful och forever young. Bernard kommer in och är allmänt söt med can you feel the love tongight med mera och Löfstett vänder upp hela världen med she will be loved. alltså, bara en mening per låt typ. sne sjunger alla fyra, men hayat kommer egentligen inte in förrän hon ylar och sen drar alltihop igång på allvar. Höjdpunkten är take on me där Karolina går så högt så man vet inte vad man ska göra. så kul!!

20-see the sun
Ett av mina favoritögonblck i revyn är när Anna och Stina börjar den här låten. Anna är jättesöt och stinas fantastiska röst..alltså..ååå! sen blir låten dock lite tråkig tycker jag.:(

21-feel
Mohamme och Ebba sjunger duett och det är så fint, så fint, så fint! Ebba sjunger en massa h, men ack, så fint det är. särskilt när de sjunger tillsammans i slutet. jag börjar typ gråta!

22-so do you
ooooooooolaaaaa!! En man aldrig trodde skulle stå där på scenen och sjunga med andré på gitarr. han sjunger så fint och låten är så söt och allt är så fint att jag börjar spasma när jag hör det. varje gång!

23-cupids chokehold
kungen och drottningen av tunas musik, bernard och halo står på scen, nu utan halos jonte och bernards tjej ser man inte heller röken av(rök fanns det förresten en hel del av). Det är helt okej, men han sjunger fel varenda föreställning och ja, alla ville bara upp och sjunga slutsången så. det var ganska underbart. <33 nu måste jag plugga! hejrå!

skriv vad du vill

jag har en minut på mig att skriva dfetta inlägg. Jag har varit med om två föreställningar och druckit cola med agnes på stan, varit hos tina och pratat med Hannah. Jag hann skriva med storabokstäver i hennes namn. Undrar hur lång minuten har gått. oj fint emma. men jag undrar. hehe detta inlägget är fint och jag ska snart äta och sen iväg igen. det ser jag fram emot tror jag för sen är det över och då ska jag skriva om revyn nu ska jag sluta.

and if you want me to be real deep, I´ll hook you up with some poetry

Snart ska jag då iväg till school.:D dagen sen sist (alltså sen första publiceringen) har bedrivits med älskling, liksom morgonen. Vi har kommit fram till en del, som till exempel att emy (från mina böcker) och tony(speedwaykillen) ska gifta sig eftersom de har samma efternamn. Men då blev blackis utanför, så Hannah kan ta honom. Fast de vore inge bra för varann.:D sen har vi skrattat åt taxitjejer, katta och adelina som har varit galna.:D
katta: men upp nu Hannah, detta äär inte frittfall!

Lina: nu ska du få höra nåt coolt.
*sätter på en låt*
hannah: men den var ju inte cool.
lina: När Erik lyssnar på det låter det jättecoolt!

Ja, härligt alltså. och snart revy igen! jag längtar!:o nu ska jag låta er va! das vedanya biatches!

andra gången jag publicerar

Revyn 'r i full g[ng och vi 'r s[ bra, s[ bra, s[ bra! Fast jag tog en falsk ton, s'ger sara. jag trodde att det var hon som tog den. Skuuumt! Men det var nog hon.>D känner fortfrande r¨klukten och känner att jag m´r illa som alltid. och här är kaaaaaaaalllllllt. Och ikväll är det f¨reställning igeeen och det känns jättefint. like..extremt. jag älskar typ alla nummer!<333 det var allt jag hade och säga! För att tillägga nåt sådär andra gången så är chokladbollar gott.

herregud vad skillade vi äär!

Revyn 'r i full g[ng och vi 'r s[ bra, s[ bra, s[ bra! Fast jag tog en falsk ton, s'ger sara. jag trodde att det var hon som tog den. Skuuumt! Men det var nog hon.>D känner fortfrande r¨klukten och känner att jag m´r illa som alltid. och här är kaaaaaaaalllllllt. Och ikväll är det f¨reställning igeeen och det känns jättefint. like..extremt. jag älskar typ alla nummer!<333 det var allt jag hade och säga!

RSS 2.0