I don't know how this is going to feel, but everything comes down to this

Rubriklåt: Everything comes down to this med Garry Numan, från veckans cirkel-hopkok
 
Hallå från natten igen! Klockan är redan ett och jag ska sova snart. Men det har varit en mysig dag idag, till exempel har jag pratat med Robert om Potter as we tend to do. Vi diskuterade hur rätt Hermione har, vad våra boggarts skulle vara, hur alla voldemorts homies ens får veta att peter lever och sirius är oskyldig (snälla kan ni hjälpa mig förstå detta det är det sjukaste!) och en hel del annat. Sen kom Stella hem och hade blivit avtackad från svt, så hon fick blommor och tårta och grejer. "jag åt en jättebit!" sa hon stolt och är absolut den sötaste som finns. Vi lyssnade på nya flashback och skrattade otroligt mycket åt att "bli bengtad" vilket tydligen är en grej. Sen gjorde vi hamburgare, tittade på videos och ja, det är mest det. så inte en enorm dag va, men vibes har vibat. Och nu ska jag nog ta och sova!

I skämtet i skrattet i varje emfas, i botten av badet och i tomma glas

Rubriklåt: Gör dig glad med Albin Li Meldau och Grant, för när man inte får nytt smb får man lyssna på de dängor man redan fått!
 
Hallå från tröttma! Jag märkte precis att jag var trött, ändå nice, då kan jag sova som en bäb hoppas jag. Vi har haft det trevligt i alla fall, och till exempel har jag adventsfikat med Henrik. Hen målar så coola grejor nu! Hen är nämligen den coolaste! Fast hen crushar på en kille tydligen så här ska skällas ut vid tillfälle, skärpning! Ja man får gilla killar men Henrik får inte för det skulle bli kaos i systemet.
 
Idag har jag läst potter och bråkat med kylen för den spårade ur och vägrade stängas. Jag löste det men jag vet inte hur. På kvällen åt vi gröt (vi är grötgäris nu) och poddade, och alltså jag älskar att podda did yall know. Det är så mysligt och särskilt när jag får lyssna på Stella när hon berättar sjuka grejer för mig, förutom att hon alltid förstör allt med nåt jättedeppigt. Det gjorde hon idag också så det kan ni se fram emot nästa vecka. Så det har inte hänt särskilt mycket, jag har mest vibeat. Men det är snart juligt i världen! Jag vill ha mycket jul i år hur har man jul? Vill ni göra nåt juligt med mig? Ni borde!

It's me, it's me you've come to take

Rubriklåt: I found a way med first aid kit, för vi lyssnade en massa på dem igår, inte den här låten i och för sig men det var mest låtar som redan fanns i blogglistan som hördes
 
Hallå från tröttaste Emman i Sverige! Här sitter jag i soffan som en potatis och typ hänger med huvet av trötthet. Men igår var vi på fest! Vi tog oss till blackeberg (det finns så många konstiga förorter alltså!) och Lottas nya hem, för hon och hennes boy har flyttat ihop och hade inflyttningsfest. Jag fick en limoncello-drink och började genast kackla om till exempel Fredrik Backman, redaktörer och mycket annat och framför allt hängde vi med Rasmus as we do. Han hade köpt mycket knasiga grejor på systemet, till exempel kanelbulle-cider! Satan vad god den var! Jag fick en och det var jättegott! Senare fick jag också smaka en päroncider med pepparkakssmak och det var också rätt gott, men också weird. Det blev musikquiz och jag sittdansade gärnet till ricky martin och bloodhound gang (ingen kunde att låten heter bad touch!) och det var så jävla trevligt. Sen spelade vi ett ganska obegripligt spel som jag råkade vara ganska kingig på, så det var ju kul, och vi skrattade mycket och alla var lite lagom dumma i huvet. En liten fun fact är också att jag frågade festens hetero om de var ledsna att de var hetero. Det var de, sa de. Så det var en utmärkt fest!
 
Sen kom vi hem och såg på spåret (rip Ina och Hanna blääää!) och sen sov vi som stockar. Idag har vi verkligen bara vilat, för vi är helt jävla slut båda två. Ska försöka få upp Stella så vi kan få i oss lite middag men hon var kingen och slängde en massa kartonger så hon är bäst. Jag satte igång en tvätt så det var bra det med. Men vi ses imorgon, då kanske jag typ lever!

Kanske finns det någon som bedövar det pikanta, så runt och runt rör vi oss och dansar

Rubriklåt: Dansa med Timbuktu och coola stråkmusiker
 
November hörni. Det är en skrämmande tid. Snön må ha smält men det känns som om vi alla pulsar genom snö varje dag. Det är så spännande, för det borde inte funka så, alla borde inte falla sönder samtidigt men lite är det ju så. Typ fem av mina vänner är i stora svackor nu. Jag agerar jourtelefon och försöker få dem att le, benar ut trassel, jobbar på så gott jag kan. Och just den biten gillar jag ju, för det kan jag, men när det kommer till mörkare saker än så...I'm out. Hur hanterar man att någon svälter sig såpass att hens kropp inte klarar av saker? Eller när någon man älskar aktivt funderar på om hen ska ta sitt liv eller inte och vill diskutera det? Man hanterar inte det. Det är det som händer. Och obs jag mår okej, bra skulle jag nästan säga att jag mår, men ibland bara slås jag av mängden sjukdom jag har runt mig ändå. Det är...mycket. Det var mest det. Snart är november slut åtminstone.

Was it the dress I wore, was it the wine he poured

Rubriklåt: The dress med Emily Scott Robinson, för jag berättade om den igår just när vi pratade om klänningars betydelser
 
Hallå från soffan! Jag är så trött att jag knappt orkar tänka men jag äter upp min lintchoklad och dricker te ur Sirius Black-koppen så snart kommer jag klara av att ta mig ur huset och gå på fest. Det lär bli svårt. Men igår efter blogget ringdes jag och Skogis! Vi kämpade en hel jävla del med tekniken, men oj vad trevligt vi hade! Stella kom ut för att äta pizza med maj och vi alla pratade om barnprogram och när man fattade att Anki var buktalad. Väldigt sent är svaret. Sen fortsatte jag och Skogis att kackla och pratade om mer jobbiga saker, så jag blev riktigt jävla arg och benade ut olika problem efter bästa förmåga. Jag drack vin med en drake på som Stella hade köpt (tyvärr var det äckligt men jag drack det ändå) och försökte beskriva Stellas familjemedlemmar och Skogis skrattade som vanligt mycket åt mitt exs exs namn (bra mening) och sa "jag måste skaffa barn och döpa dem till alla namnen!" ...hon är ju då den mest barnfria jag känner. Vi pratade också om klänningar som jag sa och också jävla färdtjänst och en hel massa annat i orimligt många timmar. Så jävla mysigt och kul!
 
Men vad trött jag är idag yall. Jag tänkte åtminstone att jag skulle få ett så mycket bättre, men nej! jävla hor-fotboll jag blir förbannad! Och nu har jag dragit på mig finklänning och ska släpa mig ur huset som en jävla king. Fest är ju inte varje dag man är på!

Minns du ballerinan dansa i sitt etui, hur hon aldrig vågade chansa på egen korriografi

Rubriklåt: Ballerinan med Sanna Carlstedt, som jag lyssnade på nyss mest
 
Hallå från hemma! Jag har landat i mitt lilla liv efter äventyret. Igår åkte vi hem och på tåget åt vi underbar asian express-lunch ("jag brukar inte gilla den här maten men det var precis som jag vill att det ska vara!" sa onna om det) och jag lyssnade på tack för insläpp och hade det bra. Sen kom jag hem och jag och Stella lyssnade på ett mord och kramades, åt korv (förvånande va) oooch sen hade hon köpt donuts! De var så goda! Visste ni att det finns donuts med choklad på och glurr (vaniljkräm om ni är plebs) i? det heter boston cream tydligen! Jag vill äta det varje dag! Det var såååå doootttt! Och sen har vi bara drällt, jag har sovit, Stella har jobbat, jag har tänkt på boken en massa mer (booooken!) och nu dricker jag lite vin och ska snart distanshänga med skogis. Så jag lever, allt är bra och imorgon ska jag lämna huset oklart hur det ska gå.

And when she wispers your blood shall run cold, you better hide before she finds you

Rubriklåt: Ice queen med within temptation
 
Hej från lilla soffan igen! Japp jag har nu varit i bryssel och kommit hem. Det makar ingen sense men det har i alla fall hänt. Och jag ska berätta om det! Oklart hur för jag är jättetrött men ändån. Vi åkte till Kastrup och åt lunch på nåt burgarställe, vilket var godare än man kunde anat. Efter ett tag åkte planet mot bryssel och jag och onna tramsade mycket om att planet vinglade i luften så vi tyckte att det var fullt och borde gå hem. Hur blir plan fulla? Ingen vet. Hon tyckte också att man borde bo ovanför molnen för då fick man sol oftare. Att det är jättekallt där spelade ingen roll tydligen.
 
Vi kom fram och tog oss till vår lägenhet för natten. Det var spännande, för ingången var mitt i ett köpcenter och vi var tvungna att ringa dem för att bli insläppta så vi bara stod vid en dörr i köpcentret och undrade var fan vi var. Men vi tog oss in och det var ändå helt okej, fast otroligt kallt. Särskilt i badrummet, det var serri sibirien. Men vi gick ut på stan och åt middag på ett café där vi åt varma mackor och sen! Var det konsert-time! Vi skulle alltså se within temptation och evanescence, på samma gång! Grattis till våra tonårsjag! Wt var först och alltså satan vad bra de var. Sharon var så otroligt mycket bättre än sist vi såg henne (2011) och hennes röst gave me fucking chills. Ljudet var riktigt bra och de körde många bra låtar, men tyvärr bara en från vår bästa skiva och det var en tråkig. Såg nu att de började med min favoritlåt på en annan spelning på turnén så då blir jag lesen. Men allt var så bra och jag vrålade till angels och var så jävla lycklig.
 
Efter lite paus när vi mest pratade om synthlåtar och sånt var det evanescence-dags. Det var inte alls lika bra, tråkig setlist och Amy var inte i toppform. Men Dessutom hade jag så ont i fötterna att jag verkligen inte kunde tänka på något annat, det var vidrigt. Men sen fucking jävlar körde de my immortal och bring me to life och alltså...det är så töntigt men japp det var värt det bara för det. Jag har sett bring me to life live och det är fan peak liv. Life, live och liv i samma mening ändå lite coolt. Och my immortal, alltså jag hade glömt hur viktig den låten var för mig / oss en gång i tiden? It was a whole thing aparently! Livet var bra trots fot-ont och vi åkte hem och däckade typ. Fast först skrattade vi åt hur hype mamma blev över att frukoststället pappa kollade upp hade kaffe. Hon ropade "wooooo!" och sa sen "oj, jag överreagerade nog lite." det var kul ok.
 
Idag vaknade vi och åt frukost på sagda ställe. Mysligt och ovanligt att äta frukost ute. Vi gick runt lite i stan och på primark och så, men mina fötter gjorde så jävla ont. Jag kunde inte stå stilla så jag fick gå runt när de andra tittade på saker. Mamma var kingen och gick runt med mig. Vi hittade ett café och drack riktigt god belgisk varm choklad, mummmms! Till och med Onna tyckte den var jättegod! vi letade upp en chokladaffär och Onna köpte coola praliner, och sen åkte vi ut till flygplatsen. Jag hade jätteont vid det här laget och typ dansade runt i cirklar och halv-grät, rimligt osv, men jag fick kollapsa i en stol och äta lunch thank god. Så vi drällde på flygplatsen, åt donuts och så, och sen åkte vi hem. På planet tänkte jag bara på min bok för alltså! nåt låstes fan upp i mitt huvud och jag tänkte non stop på min bok och saker som ska hända! Det var magiskt! här ska fan skriiiivas när jag kommer hem! Men nu sitter jag och äter stjärn-chips och dricker te, och ska snart sova. 24 timmar i bryssel, dyraste och konstigaste grejen jag gjort tror jag. Ses imorgon från heeeemma!

Fem saker seende inte kan förstå

Nu ska vi åka om några minuter men jag måste ju lösa rubriksituationen! Så här kommer fem saker som seende aldrig i sina liv kommer förstå:
-Att vi inte helt förstår ansikten. "Jag tror att alla ser likadana ut", sa Onna nyss och alltså ja. Hur ska vi veta liksom? Vi kommer ju inte se folks ansikten.
-På vädertema: Att vi inte kan ta oss hemifrån när det är snö. Inte bara med kollektivtrafik, vi kan inte ens ta oss ut till en bil om vi inte har tur.
-På samma tema: Att vi inte förstår var vi är och vilka någon annan är när vi är på till exempel klubb. Kul att dansa absolut, men vad ska vi göra om vi vill få kontakt med någon? man hör ju knappt vem som är ens vänner!
-Att vi, i ett främmande hus eller liknande, närsomhelst måste vara redo för att det kan komma en trappa utan förvarning. Detta var särskilt jobbigt när jag var liten och inte hade trygga personer runt mig, och folk hade källare...usch!
-Att inte veta när folk lämnar rummet. Seriöst hur många gånger har man haft samtal med folk som inte är där längre för de bara gick utan att säga något? Tusen gånger minst! Bara säg "jag går för att göra x" så är det löst.
 
Eeeeh muntert va? Såry. Men nu ska jag dra till bryssel ses imorgon!

Do the dead believe in ghosts?

Rubriklåt: Only children med Jason Isbell, en otrolig låt jag lyssnade på nyss och också kul för vi pratade om spöken innan
 
Hallå från lilla soffan i Lund! Onna sover förhoppningsvis på madrassen och snart ska jag gå in och slockna i stora soffan. Va vad gör du i Lund nu igen Emma och vad gör Onna där hallå? Jo vi ska åka till bryssel imorgon och gå på konsert! Vi ska bara vara i bryssel en natt, för det är mitt i veckan och november och sådär, men nu händer det. Vi skulle ha åkt dit i april 2020, sååå det är ju lite dags. Men först var det ju söndagskväll och vi hängde i vår nya soffa. Jag berättade inte igår hur långt Stella gick för att fixa den, hon kom in i sovrummet och ba "Emma, tänk om jag skulle köpa en såg?" nä. Såga inte i våra möbler. Jag blev väldigt upprörd över detta och vi skrattade otroligt mycket.
 
Idag vaknade vi till snökaos delux och ingen visste hur fan det skulle gå. Onnas föräldrar körde henne till centralen och lyckligtvis gick blå linjen som vanligt för den är bäst, så vi kom dit och tänkte att vi skulle vänta jättelänge på ett sent tåg. Men...tåget verkade vara i tid? Nä det går ju inte, tänkte vi, men vi gick till bk och köpte mat som vi åt så snabbt vi kunde. Onnas föräldrar var konstiga och pratade dalmål och höll på, så det var trevligt, och vet ni vad? Tåget gick i tid. Det var seriöst det sjukaste vi varit med om. Vi hade en bra tågtid och pratade mycket om astrologi, plot holes i böcker vi gillar, spöken som jag sa och Onnas märkligaste poly-känslor. Så ska det va! Vi kom fram och chillade, åt kycklingpasta och pratade om olika typer av ångest och sånt, väldigt rimligt, och nu är jag så trött att jag knappt kan tänka en hel tanke. Jag somnade inte förrän typ halv fyra inatt så det är inte så konstigt. Så, jag antar att vi ses på onsdag när jag kommer hem? Fast jag kan ju inte ha en svensk rubrik då. Hmm vi får se hur jag löser det.

Sluta tänka det är svårt ändå, du får ta en dag i taget

Rubriklåt: Vandraren med Nordman och alltså kan vi prata om att den låten inte har varit bloggrubrik innan? Så sjuuuukt! Det är ju typ min bästa låt!
 
Hallå från nya soffan! Här sitter vi och dräller och alla får plats! Just nu sitter jag visserligen lite för nära min tjejbo men det är för att Sherlock tar upp hela min del av soffan. Jag gjorde misstaget att lägga en mjuk kofta där så nu bor hon där. Så som ni nog kan räkna ut kom soffbilen fram! Vi tog en förberedande nap och sen började Stella med ihopsättandet. Det var väldigt svårt och tog lååång tid, och eftersom min hjärna inte riktigt funkar blev jag jättetriggad av situationen och började storgråta. Det var nåt med känslan att vara i vägen och vara hungrig och blä. Men Stella var rimlig och kramade maj och sen åt vi maxmat och invigde soffan. Den är så bra! Stella gick och vilade och jag drack lite vin och såg så mycket bättre. Här är mina tankar:
-Vad fan nordman. Så kingig nyckelharpa och så blev det vidrig sång och ännu värre text på det! Jävla töntar!
-Måns...okej? Varför sjunger du om saker som hände dig i femman. Vaaarföööör. Liksom det går att göra bra men det gjorde han inte :(
-Daniela! <3 vilken banger! Ska lyssna på den och se om den får bo på nån lista.
-Anna är du medveten om att du gjorde en flatlåt? Det undrar jag på riktigt om hon märkte.
 
Sen försökte vi sova, men ingen av oss lyckades förrän runt 05 för mig och 06 för Stella. Sämst var detta. Men idag har vi orkat städa en del och också mest goslat, och imorgon ska jag till skåne igen! What? Det makar sense faktiskt!

I wonder what would happen if I died, I hope all of my friends get drunk and high

Rubriklåt: Hate me med Miley Cyrus, som jag vibeade till igår bara
 
Hallå från soffbytet! Exakt nu kör soffbilen runt och letar efter oss med vår nya soffa. Spänningen stiger! Men igår var en myslig dag. Stella var lite krasslig så hon var hemma och vi drällde maximalt. Men jag gick ut faktiskt, för första gången på veckan lol. Vi gick till ica så det var inte så spektakulärt men då köpte vi julmust! Det var livet! Vi åt korv (igen...såklart) och sen var det ju på spåret-premiär! Vi var dåliga men i alla fall okej på resorna, pappas hatband var husband (bo kaspers orkester är det värsta pappa vet) och allt var mysligt. Och sen poddade vi! Ett tag sen nu vi poddade själva så det var kul och blev nog ett okej avsnitt hoppas jag.
 
Idag har projektet varit att få ut gamla soffan. Stella silvertejpade fast den på vår pirra (för hon är kingen) och sen tog vi oss ut i kylan med den. Katterna var helt förstörda över hur konstigt det var att soffan var borta, men nu börjar de lugna sig och biljäveln är fortfarande vilse in the hood. Jag börjar bli stressad yall. Men vi hoppas väl att mitt nästa inlägg är från nya soffan!

Ett år genom åren: November

Nu kör vi en riktigt mörk period. Det blir...kul?
 

November

Eller ”I must go on standing”

 

Jag ska ha en bra kväll ikväll. Det är bestämt. Det mörka, kalla, sega ska inte sippra in. Lögnerna och den otrygga känslan i kroppen ska inte störa mig. Inte ikväll. Jag ska inte tänka på vad som hände i söndags. Hur vi skrek i telefonerna, hur han sa att jag var självisk och att han inte ville träffa mig. Det enda jag undrade var varför alla andras problem var viktiga och mina var mitt eget fel. Det borde jag ju inte ha sagt såklart, för hans familjs problem handlar inte om mig, men han får mig alltid att säga det värsta. Och sen, att det liksom inte blev bra. ”I’ll think about apologizing too”, sa han innan vi la på. Jag grät i kudden och undrade varför det alltid är jag som ber om ursäkt. L sa att jag alltid har rätt, lite på skämt men lite på allvar, och ändå är det aldrig jag som har rätt när det gäller. Vi har inte hörts sen det där samtalet. Men jag ska inte tänka på det, han får väl ringa när han vill.

 

Jag och J ses vid centralen och äter middag innan konserten. Det var bara tur att jag såg att Regina fucking Spektor skulle spela i Köpenhamn den första november och ännu mer tur att det fanns biljetter. Jag skrev på facebook och frågade efter sällskap och J, av alla människor, hörde av sig. Så nu umgås vi själva för första gången och det var nog ett år sen jag såg henne senast. Vi äter på Viggos och sen tar vi tåget till Köpenhamn. Jag hinner tänka på det där med gränskontrollen, men det är ju lugnt, vi har ID med oss.

 

Vi pratar om att vara ihop med musiker. Jag får äntligen ventilera min frustration med någon som faktiskt vet hur det är. C kommer aldrig i tid, säger jag, han kan aldrig vara i nuet för han är så besatt av framtidsdrömmarna och de stora planerna. J skrattar och vet precis. Hon berättar om när K ringt och sagt att han skulle flytta till Indien, men så plötsligt var det visst bara ett skämt.

”Jag hade ju börjat ställa in mig på det”, säger hon och jag nickar.

”Jag ställer in mig på varenda plan men det är ju nya hela tiden!” håller jag med. Jag kan inte låta bli att fundera på varför hon var ihop med K, hon som hade sån koll på livet. Varför hon var med på alla våra kaotiska spektakel, hon borde ju ha haft andra att umgås med. Vuxna människor. Jag frågar inte om det och nu är det dessutom dags att gå av.

 

Regina är magisk. Hon skämtar med publiken om den lilla sjöjungfrun och sjunger på sätt bara hon kan. Och något händer i mig. De nya låtarna får ny mening och jag börjar förstå något, jag vet inte vad. Hon sjunger att ”the morning is wiser than the evening” och hon vet precis hur jag mår, mer än vad jag själv vet. När hon sjunger om ljuset som skiner är det som om jag ser det. Ljuset skiner genom det kalla och mörka, genom gråten, genom bråken och allt vasst och skrämmande. Pianot hittar in i mig och när ”aprés moi” börjar låses något upp.

”I must go on standing”, sjunger hon. ”You can’t break that which isn’t yours.”

De senaste veckornas tankar om att bussen ska köra av vägen, om att ha en kniv vid sängen just in case, allt bleknar bort. I’m not my own, it’s not my choice. Jag kanske ska leva. Jag kanske faktiskt vill och ska och måste leva. Alla sjunger med i ”samson” och det här är mitt folk. Jag är inte ensam, inte här och inte nu. Jag är med om något, vi är alla med om något, vi är med varandra. Vi ska leva.

 

På stationen blir vi stoppade i gränskontrollen. Jag visar upp mitt ID och de säger att det är utgånget. Jag tänker att de kommer väl ändå släppa in mig, om inte annat är jag ju blind! Det måste gå!

”So what now?” frågar J.

”Is she your daughter?” frågar vakten.

”No…”

”Prova taxi”, säger en annan vakt på svenska, ”det funkar ibland.”

Men vi kan inte riskera att fastna på bron. Så vad fan gör vi nu? Jag ringer pappa, som precis kommit hem från en lång resa och absolut inte orkar, men han sätter sig direkt i bilen. Så vi väntar på honom och all gemenskap jag kände rinner av mig. Det här är 2016. Om en vecka går USA till val och risken är att världen går under. Storbritannien tänker gå ur EU. Och ingen får komma in i Sverige som inte ska vara där. Det finns ingen gemenskap. Det finns inget vi, inte längre. Det får inte vara så, men det är så.

 

Jag kommer hem och inget händer. Allt går bra. Men jag kan inte ta in alla känslor jag har haft. Går tillbaka in i min dvala, men har en ny sång att sjunga när jag är full och vill försvinna. I must go on standing.


And if music was the food of love, I'd be a fat romantic slob

Rubriklåt: Substitute med Frank Turner, en otrolig låt
 
Haj från sängen! Jag ska slockna som ett ljus snart (ja jag tog i trä nu) och ska väl check in with yall. Jag har inte gjort ett skit sen sist lol. Har battlat mina urinvägar och oftast vunnit, gosat ovanligt mycket med min tjeja som är förkyld och extra klängig (om jag blir sjuk så jag inte kan åka till bryssel ska jag slå henne, men det känns verkligen inte så för hon har ganska få symptom och sådär) och researchat gärnet. Nästnästa avsnitt av homohits kommer bli sinnessjukt långt för jag har så otroligt mycket att berätta. Ska försöka keep it short. Ikväll har jag och Stellibelli lyssnat på Frank och ätit chokladpudding med grön grädde, för vi kunde inte göra det på halloween, så det var long overdue! Och satan i gatan vad gott det var. Och vi har mängder kvar! Som nästan blev förstört för Stella hade inte ställt in det i kylen. Som tur var såg jag det nu precis när jag gav kattorna kvällsis. Tänk om vi hade vaknat imorgon och behövt slänga puddingen! Det hade varit hemskt! Och det var not allt jag hade att säga? Tråkigt liv har jag, men ska försöka vara lite roligare snart. Typ lämna huset. That'd be cool.

Jag ska aldrig något mer älska nån, för jag har blivit så många gånger sårad av det där

Rubriklåt: Älska nån med Kleo och nån tönt som heter Erik
 
Häromdagen fyllde hon trettio år. Jag var inte beredd. Jag grattade inte, visste inte hur. Undrar lite om hon tänkte på det. Lyssnar på melodrama och tänker på när hon var 25 och sa att det var så skönt när hjärnan växte klart. "Du ska få se Emma!" sa hon och det gjorde jag verkligne. Men det kan jag inte säga till henne, för det sista helt jävla konsekvenslösa jag gjorde var hon. Och det är väl helt okej just att jag inte kan gratta henne, tror jag.
 
Om lite mer än en månad fyller han 35. Jag är så gammal nu som han var när vi började. Att dejta en 21-åring känns lite surrealistiskt men inte så creepy som han tyckte. Hans dotter har fyllt fyra. Jag tror att hon har fått eller ska få ett syskon. Och jag är inte alls ledsen över det, inte ens lite. Jag pratar om honom ofta och det stör mig, men that's a thing I do. Det betyder ingenting egentligen. Jag älskar tills du ringer polisen, som Lorde sjunger.
 
Jag har inget nytt att säga egentligen. Skåpmat som vanligt. Förutom detta: Jag har kommit till en punkt när jag lyssnar på taylors nya och låten jag relaterar mest till är sweet nothing, den mjukaste kärlekslåten. Jag vill säga till båda att jag inte är melodrama längre (även om det är världens bästa album fuck off Lilla det är det visst!), jag är med en jättefin tjej och jag klarar mig. All that she ever wanted from me was sweet nothing. Jag har inga graceless nights, jag har det bra. Ni har det också bra. Så rubriken stämmer inte. Jag har inte vågat lyssna på den låten på hur jävla länge som helst men it kinda slaps. Slut på konstiga tankar.

Can't get over you, no matter what I do, I know I should but I could never hate you

Rubriklåt: Male fantasy med Billie Eilish, som jag lyssnade på idag och det är en fin liten depression-sång
 
Hallå från min miserabla värld! Okej nä den är väldigt icke-miserabel men jag verkar ha dragit på mig nån form av super-uvi (hoppas jag så det inte är nåt annat sjukt) så jag har jätteont. Det står såhär "det kan svida när du kissar eller precis efter" eller hela fucking tiden om man är Emma! Jag förtjänar det för jag har hecklat tjejer som får urinvägsinfektioner heeela tiden så nu är det väl min tur. Hoppas jag kan spola ut den med hundra liter vatten. Så det är vad jag gör idag! Jag har också sovit, ätit och skrattat åt podd, och sen ringde Robert för potter-samtal. Vi var rasande på all fettfobi ("fatshaming: the book" som robert sa) men annars var början av bok tre riktigt jävla bra tyckte vi den här vändan. Ska bli kul att se hur EB reagerar sen när det blir mer action med hennes pappa. Sur tror jag hon kommer bli. Och sen kom Stella hem, vi lyssnade på flashback och testade att göra mannagrynsgröt. Det funkade för oss tyckte vi! Ni fattar inte men att hitta en ny mat-staple är en så stor win. Och nu lider jag mest som en tönt och ska sova om jag kan. Alltså varför kan inte jag ha normala krämpor eller liksom bry mig lagom mycket om dem? Det går inte tydligen men alla andra kan ju ba leva sina lives trots att de har ont. I can not. Godnatt i alla fall!

Ödlor far åt alla håll där du går fram

Vad är detta, jodå ännu en rubrik om djur! Det är vi värda! Och jag är hemma i min egen soffa, som varken är den lilla eller stora, men snart utslängd för vi har fan köpt vår nya soffa idag! Men det är inte det vi ska prata om, eller eh jo det är exakt det vi ska prata om. Men ja igår kom vi hem och tog såklart en otroligt lång och härlig nap, fast jag drömde nån sjuk bok där man fastnade i andra värdar där allt var ish samma (tänk coraline) och man visste att det var fake men fick inte säga det till nån annan...jag (som inte var jag) hamnade i nån vampyrvärld där nån skulle äta blod med russin till frukost och jag sa till min kompis att vampyren överdrev typ? Det var jättekonstigt! Men vi tog oss upp, åt middag från vår bästa grill och såg så mycket bättre. Tankar kommer här!
-Darin vad fan bror? Kunde du inte sagt nåt bögigt? En enda liten bögig mening?
-Men vilken banger han drämde in! Fuck jäää!
-Alltså helt ärligt blev jag lite rörd över Olles hatt-tolkning. Det var en så fin historia och han var så glad!
-John är ett kul tillskott. "om nån pratar om skivkontrakt idag undrar man om han är pedofil" det är fan sant.
-Jag vill veta när folk ska börja lämna, liksom albin och darin var ju där jättekort tid men alla andra har hung on for dear life nu ju? Men nästa vecka blir det daniela och nordman are you ready!
 
Och ja, idag var inte så spännande helt ärligt. Jag har sovit, kramat min tjej, drällt, googlat konstiga grejer om Taylor Swift och nu lyssnar jag på podd och det är därifrån rubriken kom. Jag skrattar jättemycket och försöker skratta tyst så Stella inte vaknar. Det går sådär. Men snart får jag väl lyssna på något mindre kul så jag kan sova nån rimlig gång. Godnatt ungdomar!

On and on the rain will say how fragile we are

Rubriklåt: Fragile med Nils Landgren och nån Rigmor som säkert är känd, original av sting, som vi lyssnade på igår och det är den finaste höst och fika och mys-låten
 
Hallå från tåget! Vi är i Hässleholm men vi har åkt jättelänge för det är nåt banarbete. Trams tycker jag. Varför är det alltid banarbete just här förresten? Det är liksom aldrig så att man åker jättelänge mellan typ mjölby och linköping. Vet nån smart (till exempel från osby) vad detta beror på? De banorna måste väl också arbetas på ibland? Väldigt oklart. Men jag ska i alla fall berätta om min långa dag igår, som började med att vi körde till Malmö. Stella körde som en queen såklart och sen kom vi hem till Lilla! Där lyssnade vi på höstlåtar och hon bakade banan-paj, och hon hade köpt en rak banan! Den var rak! Min familj tycker inte att detta är coolt men jag tycker de är dåliga. Bananpajen var jättegod i alla fall och vi fick nutella och glass till den, och gott te som det ska va. Och sen poddade vi! Då drack vi konstig läsk och pratade om en massa saker, det får ni väl se om länge när den kommer ut. Det är så gulligt med lilla för hon är så van vid skamkalas och ba "ska vi äta i podden?" naj det är inte planen så att säga.
 
Efter en stund åkte vi iväg igen, för nu var det dags för anastasia! Eller ja först åt vi middag med familjen på en grekisk restaurang som oväntat nog var riktigt bra. Vi mobbade pappas uttal av till exempel stonehenge, åt upp all vår mat vilket typ aldrig händer, splittade en banana split (i alla fall jag och pappa) och hade det bra. Och sen gick vi till operan och såg anastasia som sagt! Det var så fint och braaa <3 jag fick många känslor! Och mycket mensvärk så jag mådde ju röv. Vilket är så sjukt för jag har typ ingen mens nu lol? Vad försöker min kropp säga till mig egentligen jag förstår inte. men föreställningen ska jag prata om och den var märklig ibland, för vi fattade inte varför alla gjorde som de gjorde, men det var många låtar och också kul lines som "tror du att folket vill att du ska leva?" "ja! varför vill inte du det?" Valid fucking point Anastasia.
 
Vi åkte hem och jag höll på att helt kollapsa av transportångest för that shit's getting worse fy fan. Men vi chillade hemma ett tag och sen skulle vi sova, men då bestämde sig nån random nerv i min rygg sig för att spåra ur. Det var vidrigt och jag kunde inte sova på hundra år, men till slut verkade min tredje värktablett för dagen och jag fick sova. Och nu åker vi hem och alltså ojjjj vad jag längtar efter vår säng och våra katter. Det kommer bli magical!

Om han sjunger tillräckligt länge kan han lösa oljekrisen

Hallå från trötthetens borg! Eller ja stora soffan, men ändå. Mamma håller på och kastar saker på mig och tar saker från bakom min rygg. nu vill hon ta bort soffbordet så vi kan sova men vi dricker ju te! Det går ju inte har hon tänkt på det! Hon vill bara gå och lägga sig så det makar sense. Men ja, igår åkte jag till Osby! Äntligen! Jag och Robert navigerade oss hem från stationen och sen fixade Annoushka mat till oss. Vi åt och babblade och sen lyssnade vi på en massa musik från 2004 av oklar anledning. Rubriken sades av Robert om en riktigt oljig röst och när vi sen sa att vi inte visste att vi hade en oljekris sa han "nä det vet jag inte om vi har". Väl kämpat. Vi pratade om allt möjligt, åt choklad, skrattade och lekte sen en redig omgång gissa fråga tänka. Det var riktigt kul och svårt ofta, men oftast bara för att vi gick fel i frågorna. Men vi hade en riktigt bra kväll och alltså åh vad jag har saknat osby!
 
Idag vaknade jag och hade redig huvudvärk, men det blev bättre och vi åt frukost och pratade om hur störiga folk är som vi ofta gör. Jag åkte hem och kastade i mig potatismos och sen har jag sovit till och från ganska mycket. Skogis skulle kommit hit, men hon hade ångest så det fick bli vilotid för mig, och till slut kom Stella hit! Och hon hade bk-mat med sig! Jag var så hungrig så jag knappt kunde tänka, men alltså jag rekommenderar att vara hysteriskt hungrig ibland för att känna att man lever när man får äta sen. och får krama sin finaste tjej dessutom! Hon är gosligast och fixar med sitt poddmanus som en king. Men det var allt för idag mina små bollar, snart ska jag sova och så hörs vi imorgon efter min tur till operan och grejer!

Lie to me, I promise I'll believe

Rubriklåt: Strong enough med Sheryl Crow och the chicks, egentligen bara hon men det finns en liveversion med dem och det är den enda jag hört, som vi vibeade till igår
 
Hallå igen! Jag och Haddock hänger i lilla soffan och jag skriver lite bok (förutom nu då) och mamma jobbar. Det är mindre chaotic för henne idag thank god. Och igår kom ju Lilla hit! Jag kramade sönder henne med allt jag orkade och vi skrattade och tramsade för det måste vi ju. Jag frågade vad hon ville läsa om i min bok och hon sa "tomtebloss i bamba!" först var det bara något random hon sa, men sen tyckte hon visst det på riktigt. Sure. Vi lyssnade på vår nya colabs-lista och sen fick vi biffar och mos! Jag svävade av lycka basically för jag älskar pappas potatismos detta är inget nytt. Vi pratade om årets så mycket bättre och vilka låtar som varit störst genom åren, och det ledde till att vi sen diskuterade vilka låtar av alla artister som spelades vi ville tolka i så mycket bättre (ja, även typ amerikaner). Det blev många sjuka cover-idéer och några var nog riktigt bra, även om de var sorgliga. Vi åt citronkakor från mammas frys (det var tryck i citronen kan jag säger för de som undrar) och sen åkte hon hem och jag saknar henne redan. Men vi ska ses igen på lördag vilket är tur det för jag behövar ju henne i mitt liv!
 
Idag har jag sovit en del för det behövde jag och efter mer potatismos gick jag och mamma till indiska. De ska stänga (!) så det var 50 % på allt och jag köpte en myslig klänning! Så ska man fan ha det! Och nu ska jag återgå till mina karaktärer så de får äta sin jävla tacos nån gång. Det tar tid för dem att ta sig till tacosen tydligen.

Och vi kan va vad du vill tills du vill nåt annat än det vi svarar till slut

Rubriklåt: En elräkning som skenar med Alva, sjukt nog en titel hon kom på innan elkrisen men också en riktigt bra låt som jag lyssnade på nyss
 
Hallå från Lund! Det var ju tusen år sen jag blågade, såry, men nu är jag här. Jag sitter i "lilla soffan" och mamma försöker lösa sin jobb-emergency. Det är totalkaos i hennes program tydligen så hon har varit i konstant telefon med indier (jag som gissar nationaliteter vilt) hela dagen. Men det är inte det viktiga att berätta, för alltså sist glömde jag berätta det absolut viktigaste som hänt för jag är dum i huvet! Det är nämligen såhär: Stellabella har fått ett jobb! Ett riktigt paralegal-jobb på advokatbyrå! Jag längtar så sjukt myckeeet tills hon börjar jobba på det och kommer kick some kado ass! Det blir förhoppningsvis snart, men vi får se vad som händer.
 
Anyway, jag kom ju hit i måndags och då åt jag soppa och sov basically. Eller ja mest låg jag och väntade på att få sova. Kul liv. Men igår var bra! Jag och pappa åt kebablunch och såg äntligen sista delen av hårdrocksdokumentären, som inte var särskilt bra, men en av mina reviewer-boys var med! inte mark, men hans kompis jon. Och sen vid fyra gick jag och träffade Saga! Vi försökte gå på ebbas igen, men nu har de stängt permanent (sjukt), så vi gick till ett märkligt ställe som hette love coffee. Där drack vi vin och åt chokladbollar (rimlig kombo) och kacklade om glee (äntligen någon att berätta allt jag lärt mig lately för!) och att man inte ska inreda med en halv soffa, och sen blev alla bord bokade tydligen så då fick vi gå vägg i vägg till det nya stället som timbuktu tydligen har öppnat! Där åt vi riktigt god pizza och pratade om helt sjuka saker som att Saga ska flytta till Köpenhamn (!), skålade för Stellas jobb och gick sen igenom Taylors nya skiva och diskuterade de olika låtarna: vem de är om, vilka som är vibes / bops / bangers och sånt viktigt. Riktigt toppkväll! Tyvärr sov jag inte inatt heller förrän eftre 03, så eh ja man mår ju.
 
Idag har jag alltså sovit, men också fikat med mormor. Vi var såklart på ramklints och drack varm choklad, som ju är riktigt god alltså, och pratade om gåsamiddagar och vilka färger vi gillar och allt möjligt annat. Så mysligt att hänga med mormor! Och nu är jag här och ska skriva lite bok innan lilla kommer hit så jag kan krama sönder ungjäveln. Det var så länge sen jag träffade henne det är typ inhumant!

I love you even when I don't

Rubriklåt: The hell of it is från nashville, för på tåg måste man ha country-rubriker faktsikt och det är en oväntad banger
 
Hallå från tåget! Vi lämnade precis Alvesta och jag är så jävla jävla hungrig. Jag hann inte handla nämligen. Seriöst jag måste komma på ett bättre sätt att äta på tåg än att hoppas hinna handla med valfri förvirrad ledsagare. Men jag vet inte hur :( klurigt liv. Och jag ska väl get yall up to speed om mitt lilla liv. Inte så att det har hänt en massa men vi hade det väldigt mysligt igår. Vi åt korv och makaroner (mmm mat...) och sen glass, pratade lagom mycket bebbiska och kramade Henrik massor för hen åkte hem. Det är dåligt tycker jag för hen är vår bebis och ska bo hos oss alltid tycker vi! Men jag och Stella hängde väl och sen sov hon och jag låg vaken, lyssnade på podd och drällde. Men till slut somnade jag och idag har jag packat, fixat, donat och pågått. Lund here I come! Jag ska fan träffa alla jag älskar och framför allt ska jag äta mat! Det är tyvärr det enda jag kan tänka på. Jag är väldigt spännande uppenbarligen. Vad kommer jag äntligen få äta? Det får ni veta imorgon!

Men hur jag än försöker glömma, har blivit dum i huvet, jag saknar dig jämt

Rubriklåt: Längst bak i publiken med Steget
 
Visst låter det som en mush-rubrik? Men naaaj, för här ska jag blåga om vår bästiga lördag! Vi färgade mitt hååår så det är jättelila och fint och det var så jävla mysligt. Också att håret mår typ bra fast vi blekte det what is this magic. Vi lyssnade på vår lista och vibeade och när Stella kom upp från sin nap fick hon ta över färgandet och Henrik stekte pannkakor åt oss. Det var jättedoooottt och alltså tänk att jag får ha det såhär bra? Truly blessed.
 
Sen åkte jag och Henrik in till stan för att se steget! Vi blev förvånade när nalen hade jättelång kö utanför sig, men tänkte väl aja och ställde oss i den. Till slut fick vi lyckligtvis veta att den var till paradise lost och sprang till en annan ingång där steget spelade. De hade inte börjat thank god. Och alltsåååå det var så fint! De började bara de två med baby baby baby, sen kom två stråktjejer in och de körde bara en gång till och sen kom resten av bandet inklusive en king-gitarrist som också körde pedal steel. De skämtade supermycket om paradise lost och vad depressed metal är, att Nils hade en egen lista på låtar inklusive total eclipse of the heart som han tyckte de skulle spela och en massa annat trams, och spelade och sjöng som jävla kingar och queenar. Jag fucking svävade över golvet av lycka <3 det var så braaaa! Och just det, på vägen dit såg vi otroligt queera kids och en av dem lät exaaaaaaaakt som Henrik! Sjukaste! Men vi åkte hem och typ tittade på vintergatan och åt chips, och sen har vi sovit och chillat och sovit mer. Ikväll åker Henrik hem och det är dåligt men också helt okej för imorgon åker jag till Lund visste ni det? Nu vet ni!

Synicism isn't wisdom, it's a lazy way to say that you've been burned

Rubriklåt: Synicism med Nana Grisol, en fin folkpunk-låt som vi hörde när vi fixade mitt hår innan
 
Hallå nu ligger jag fett efter med blåget! Jag ska fixa det men jag tänker fuska och mest berätta om min fredag i detta inlägg. Det var sjukt länge sen jag fuskade faktiskt för jag har inte haft ett liv. Men i fredags sov vi länge såklart, och sen åkte vi in till stan för att träffa Henriks kompis Theo. Vi fikade på vetekatten vilket ungefär hela resten av Stockholm också gjorde, men det var ändå mysligt. Vi pratade om olika konstiga genders man kan ha (Theo sa att hans gender var "en tjej som är en kille" which is valid) och en massa annat random, och sen gick vi till den lesbiska affären med cowboyboots! Vi tittade såklart på fina saker där och sen köpte vi hårfärg till mig på en cool affär som hade många grejer som Stella borde ha.
 
Sen åkte vi hem och hade en chill kväll. Vi åt maxmat, tittade på vintergatan och Henrik ritade en massa random skit. Till slut ritade hen en butchbebbe! Det var en bebbe med skinnjacka och shorts och knogtatuering där det stod "wäää!" för bebbar säger wäää. Det sista var min idé. Henrik har för övrigt totalt tappat koncepten och pratar nu enbart bebbiska men en egen variant som jag tycker är ikonisk. Vi sov i alla fall sen och idag är det lördag, och det ska ni få höra massor mer om imorgon, men vi började dagen med så mycket bättre och därför ska ni få mina tankar!:
-Jag vill också slå sönder saker och koka saft! Nu var det ju olika grupper som gjorde det men ändå
-Alltså alla tolkningar var så tråååkiga. Seriöst somnade av tråk nästan. Men måns gjorde iaf en okej mer för varandra.
-Hur sjukt att en random folkpark gjorde så att alla dansband slutade med z? huuur sjukt?
-Man fick se klipp från tunaskoooolan! där har jag gått!
-Det var nog allt, för det hände typ inget, men nästa vecka! Darin sjunger what's the point! Det kommer bli wild!
Och med det sagt godnatt, vi hörs igen när jag vaknar typ!

men om du bara står bredvid mig så jag kan se allt du gör, då slipper hjärnan fylla i

Rubriklåt: Kroppen som en skål med Annika Norlin
 
Jag tänker mycket på dig nu. Kanske för att jag shufflade till den här låten och har hört den en del, kanske pga norrland, jag vet inte. Det har snart gått tre år och det är så skönt att tiden går. Jag har inte hört något från dig alls på mer än ett år. I don't need to. Och jag saknar dig nästan aldrig, det är faktiskt sant. Idag ska jag färga mitt hår och Henrik ska hjälpa mig. Du vet knappt ens vem Henrik är. Du har aldrig varit här. Men du är alltid här, som ett spöke i vår vardag. Men det är ju inte du, det är jag som är spöket. Jag drömmer fortfarande mardrömmar om att jag gör om det, men mer sällan nu. Vardagen börjar bli solid under mina fötter. Jag kommer klara mig, vi kommer klara oss utan dig. Men i november och i juni blir det så påtagligt att det hände, att du hände. Jag vill inte det. Jag vill inte vara den personen men det kommer jag alltid att vara. Det betyder inte att jag bara är det, men jag kommer nog alltid drömma mardrömmar om det ibland. Det är en förbannelse att veta vad man är kapabel till.

I'd rather lose my dignity than lose you to somebody who won't make you happy

Rubriklåt: Christin med Lucy Dacus, som vi pratade mycket om igår för det är en så braaa låt
 
Hallå hej, jag orkade inte blåga inatt så jag gör det nu. Jag har precis tryckt i mig lax och snart ska vi ta oss in till stan. Det är en sjuk sak med att Henrik är här, alla saker händer liksom inne i stan. Vi brukar på sin höjd ta oss till kista annars liksom. Men igår var det faktiskt jag som hade ärende i stan, nämligen Onnas terapi. Det var ett svårt samtal, men också kul när jag och Onna bondade och terapeuten var otroligt förvirrad. Vi försökte förklara för henne. Men jag glömde ge Onna kaka som hon skulle få! Dåligt tycker jag! Efter terapin gick jag och Henrik och fikade och vi var osmarta för vi köpte chailatte på en icke-kedja. Inte smart av oss för det var obra men det var goda kakor i alla fall. Vi pratade och tramsade och sånt, och sen åkte vi hem och tog naps för det behövde vi.
 
Sen lagade vi jordärtskockssoppa och jag mandolinade jordärtskockor like a boss! Det var svårt men också jättekul och jag var nog ganska underhållande när jag höll på. Soppan blev doood och efter den poddade vi! Det blev en sjukt jävla lång podd, sorry för det va, men den var kingig tror jag. Och sen drällde vi här hemma och pratade om läskiga rädslor, vad man tänker på när man ska sova och annat sånt, och sen sov vi. Idag har vi sovit och nu lyssnar vi på Alice B och har pratat om självskada och ätstörningar och sånt man ofta pratar om, och nu ska vi snart iväg. Hejdå gänget!

Vi kan väl prata lite mer om Peter Jides skinkor

Rubriklåt: Politiskt med Emil Jensen, och jo det är ett riktigt citat! Jag trodde inte heller på det men Henrik hade rätt den jäveln
 
Hallå från natten! Jag är så glad just nu så jag kan inte sova, men snart kan jag det hoppas jag. Men vi har det så bra! Stella har jobbat hemma och vi har alla drällt omkring. Henrik åkte och träffade en homie och vi lyssnade på mord, men sen fick vi veta att det basically är lönlöst att överklaga färdisbeslutet. Såååå dags att söka igen i vår när det är nya politiker in charge tydligen. Det är vidrigt och jag mådde röv över det ett tag, men på kvällen bakade vi chokladkakor som blev orimligt jävla goda so there is that. Vi tittade på vintergatan och hade det bra, och sen när Stella lagt sig gjorde jag och Henrik en lista med allt vi båda gillar. Det var det roligaste ever att bara vräka in bra låtar och gå igenom album och skratta en massa. Vi drack flädercider (det gör vi alltid it's a thing) och tramsade och alltså vi har så roligt ihop I love it. "Det är så tråkigt med folk som inte tycker saker är roliga!" sa hen och alltså it's true. Så det har varit en myslig tid och min Stellabella sover bredvid mig. Jag ska också sova som en liten bebis nu hoppas jag. Så inte så spännande blogg, men så kan det va.

Just grab my hand and don't ever drop it, my love

Rubriklåt: I know places med Taylor Swift, från veckans cirkel-hopkok
 
Hallå från sängen! Snart ska jag sova men ska först försöka få Stella att ha en lite bättre sovställning. Hon tar upp hela sängen och det är taskigt. Men det har varit en myslig dag idag. Henrik var på museum med sin kompis och Stella jobbade, så jag drällde och donade hemma och sen potterpratade jag med robert. Citatet för den här gången var hans uttalade om Lucius: "han verkar vara nån allsmäktig nisse men det är han ju inte!" nä det är fan sant. Vi hade många issues med boken men nu är vi klara med kammaren, prisoner here we come! Det ska bli kul och läskigt (pga emma black)! Sen kom gänget hem och vi åt korv med bröd, tittade på vintergatan och drällde. Jag researchade och sen när Stella sov lyssnade jag och Henrik på Emil Jensen och åt natt-kräm. väldigt viktigt bindesträck där för annars hade vi ätit nattkräm. Det hade varit äckligt och orimligt. Men nu ska jag sova som en bäb hoppas jag, godnatt!

Sagor för barn som är vuxna nu

Rubriklåt: Pärlor med Kent, som vi lyssnade på idag och började prata om alla kents album och det blev en hel grej
 
Hallå vi är hemmaaaaa! Okej vi har varit hemma ett tag nu men aja. Och igår efter blogget åkte vi in till centralen och typ hängde där på espresso house för det kändes stelt att vara kvar hos Johanna. Så jag drack varm choklad och skrev bok! Som en ikon! Vi gick och väntade på vår buss och följde dramat med små fotbollskillar. En av dem hette Ebbe. Det kommer tillbaka sen. Men vi åkte buss till Alingsås och det är en taskig stad för jag ramlade ner från bussen på marken! Det var taskigt och dåligt! Men jag slog mig inte så jättehårt faktiskt. Tur det.
 
Vi åkte i alla fall tåg hem och jag läste harry potter och tog många anteckningar as I should. Och sen kom vi heeeem och sov! Vi sov så fucking mycket. Och just det Henrik följde med det kanske jag borde nämna. Vi sov först till typ tolv, gick upp och åt och drällde lite, och sen sov vi igen nån timme. Ikoner är vi. På kvällen åt vi kit-pizza och lyssnade på svenska dängor och nu har jag och Henrik mest spårat. Hen tindrar och vi skrattar åt töntar hen får upp, men det roligaste var när vi hade pratat om fotbollskillarna igår. Vi satt helt tysta en stund och sen säger hen "kan inte du byta namn till Ebbe?" nej det kan jag inte. Men nu är Ebbe en såkallad grej. Ska jag heta Ebbe tycker ni? Det kan bli kul!

RSS 2.0