Det värsta i dig ser det bästa i mig

Rubriklåt: Lily med Alice B, för det är en alice b-typ av natt
 
Hallå från sängen! Jag är jättetrött och det är bra! Stella hostar och pågår och det är mindre bra men det kan hon väl göra. För några nätter sen vaknade jag och hostade gärnet i flera minuter och Stella vaknade, sa "herregud" och somnade igen. Oj jävlar nu vaknade hon på riktigt och gick på toa. Stackars bäbi ska ju inte vakna mitt i natten hallå! Hon ska sova tryggt varje natt det är lag! Men jag ska blogga lite snabbt om min dag, fast jag har mest sovit och sängat. Det behövde jag tror jag, eller så ville jag bara. Men på kvällen gjorde vi tacos och såg glee-dokumentären som har kommit ut. Det är seriöst det sämsta jag har sett. Det är någon slags traumaporr om alla dödsfall och skit, som om de skulle höra ihop? Yeah how about no. Ibland dör folk det är inte nån jävla förbannelse herregud. Men något annat jag har gjort idag är att testläsa bok! Det är Saras kompis som skickat sitt manus till mig och det är så jävla kul att läsa! Jag har så många tankar om skrivande och sexualitet och kultur och allt möjligt när jag läser den iiiii! Fucking älskar text I just forget all the time. Men det är allt som har hänt idag, och nu ska jag sooova!

I'm going back down south now

Rubriklåt: Back down south med kings of leon, en riktigt bra låtjävel som vi lyssnade på igår
 
Hallå från söndagsnatten! Saaaatan vad taggad jag är på att gå och lägga mig, men först bloggning om min uppsalavistelse! Ditresan gick bra för en gångs skull och jag och Linus gick till systemet...men jag är fullkomligt dum i huvudet så jag hade glömt att det stänger 15 på lördagar. Hur? Är det möjligt? Det är för fan grundläggande kunskap! Men det fanns sprit där hemma så vi köpte groggvirke och åkte hem till honom, där hans festmö (måste säga så pga omg förlooovade) och valp väntade. En liten peppad bebbehund! <3
 
Vi åt kycklingburgare och pratade om Tyringe, att jag ska bli "flatpastorn" och annat trams, och sen hade vi bara en nice kväll. Åt chips, drack märkliga drinkar och minttushots, sjöng våra favoritlåtar och pratade. Jag berättade för Sofie (fästmön i fråga och ja jag insåg nu att jag skrev festmö där uppe lol en mö som festar we stan) om Linus absolut dummaste tilltag vilket hon verkligen inte uppskattade, jag fick höra alla detaljer om Linus frieri och sen pratade vi om elakhet och att han inte tycker att jag har varit elak mot honom...det tycker jag! Men vi hade det bra och jag blev inte ens särskilt full, och min minttu-skräck är helt borta!
 
Idag vaknade vi i tid, åt chipsfrukost och tog oss till en kyrka. Jag ska ju gå på gudstjänster för att se hur tillgängliga de är till Linus uppsats. Så idag gick jag i en frikyrka och det var...en upplevelse. De säger verkligen att folk "flyttat hem till himlen" när de dör, det är ju absurt! Som jag sa till Linus sen, "det är lite respektlöst mot gud. Lite som när man åker på en resa och sen bara säger jag vill heeeem! Jaha men nu är du ju på resa?" han fattade iaf typ vad jag menade. I övrigt var det väl nice, bra predikan och stämsång och vibes, men för lååångt. Jag fick i alla fall vintersol och subway efteråt så det var ju nåt, och vi hade en trevlig tid. Sen åkte jag hem, tog en lång nap där jag drömde om en läskig tant som klamrade sig fast vid mig i en rulltrappa (det får man inte!) och sen har vi chillat allmänt. Men jag är jättetrött trots min nap så eh det är ju bra hur trött jag blir av att vara igång litegrann. Sunt värre osv.

Så vaknar jag, det är kallt, hur kan det alltid va så kallt på morgonen

Rubriklåt: Hur kan det alltid va så kallt på morgonen med Magda andersson, för jag frågade Lilla vad jag skulle ha för rubriklåt och hon valde den för den är så jävla bra
 Tilda: Hon hälsar tack!
 
Hallå hej! Jag är trött som en jävla anka, men ska snart iväg så jag måste fan skärpa mig snart. Somehow. Men igår var en goslig dag! Vi sov och gosade länge och på eftermiddagen spelade vi in en podd. Jag trodde att den skulle bli rätt sämst pga hade inte så mycket material, men det blev ganska bra tycker jag ändå. Kul när podden handlar mycket om musik, vilket ändå inte händer så ofta.
 
Sen åkte vi till Onna för middag och, more importantly, flickvänsträffande! Vi skulle få träffa hennes flickväään! Men bland det första jag fick höra var vad onnas terapeut hade sagt när hon fick veta att vi skulle träffas: "Säg till Emma att hon får vara lite snäll." que? Jag är kränkt, men också ganska glad, för hon har ju tydligen sett my true soul. Jag var jättesnäll tycker jag! Vi åt lasagne som Onna var jättenervös för men som var jättegod och pratade om flator vi vill lära känna, podden och emetofobi bland annat. Jag och Vendela (som flickvännen heter) hatar spya i filmer lika mycket, så det var en stark bonding tycker jag. Sen fick vi svingod blåbärspaj och pratade om mina gamla filmer och att om Vendela hade varit med i dem hade hon kunnat spela bebis-harry för hon var 1 bäb at the time. Vi babblade lite till och sen åkte vi hem, tittade på på spåret (kingig laleh-performance) och hade det bra. Och sen har vi sovit som stockar och nu ska vi släpa oss iväg, för jag ska ha partaj faktiskt! Men också viktig grej som jag glömde nämna: Stellas körkort finns nu att hämta ut! Och vi fick ett paket från mamma och pappa med massa lakrits (och lite choklad) och också blommor och äppelcider från hennes kompisar! För Stella förtjänar att firas!

My boyfriend used my palm as an ashtray, and that was on his good days

Rubriklåt: Inside my head med meg & dia, från veckans cirkel-hopkok och en så salty låt om misshandel
 
Halloj! Jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter, men det gör väl inget. Vi hade tänkt gå ut och äta för att fira idag, men vi är slitna som fan. Jag läste otroligt mycket fanfic inatt och sov sen jävligt, med tusentals mardrömmar kändes det som och hosta från helvetet. Stella vaknade och sa "herregud" och sen somnade om. ikon. Men jag stapplade upp och kände mig typ som...en annan människa? jag var seriöst lite orolig att jag hade splittat och fått en tredje alter, för jag kände inte igen mina egna tankegångar och hittade inte i mitt eget huvud typ. Men vi tog oss till vårdis och jag tog lite prover och mög, och sen sov jag lite mer...med ännu mer mardrömmar. Jag förstod ingenting, vad fan hade hänt i min hjärna? Oh wait, vänta nu, jag känner igen den här sortens mardrömmar...jadå, ni (Lilla) gissade rätt, jag hade inte tagit min venla! Varken igår eller idag! Det är ju jättekonstigt av mig! Så jag tog min venla och det var ju fan livet hörni.
 
Stella hade inte lika stor tur, för hon har magkatarr som fan, men vi har kämpat på. Nu på kvällen bakade vi till och med hallonpaj, sjukt nog! Så lite firande blev det ändå. och jag har äntligen läst klart den otroligt långa fanficjäveln! Jag är friiii! Jag kan tänka på något annat än den jävla storyjäveln igen! Älskar att ha en tjej som också hyperfokuserar så hon har förstått hur otroligt frånvarande jag har varit den senaste veckan, både dissociativt och rent bokstavligt. Men nu kan jag vara i riktiga världen och det uppskattar jag. Och jag ska fira detta med att soooova, för det behöver jag verkligen. Utan mardrömmar hoppas jag! Jag minns inte ens drömmarna, det var bara en så freaky stämning. Usch.

Nu vet jag hur det känns, det trodde jag aldrig

Rubriklåt: Parklands med Melissa Horn
 
Vet ni vad? Vet ni fucking vad? Jo, såhär är det: Min flickvän har körkort. Det hände. Hon körde upp igår och jag sov, ingen av oss trodde att det skulle gå den här gången...men hon kom hem och skrek "jag blev godkänd!" och jag ba? vaaa? men hon blev fan det! It's all over! Vi behöver inte ha panik över det mer, behöver inte göra fler teoriprov, behöver inte övningsköra...nu får Stella köra helt själv om hon vill! Vara helt ensam i en bil! Sidenote: Visst är det lite sjukt att man får körkort innan man har varit ensam i en bil? Så måste det ju vara, men jag hade fan varit livrädd! Det är ju en helt annan sak att vara helt själv!
 
Men ja, nu har hon alltså körkort. Vi har typ varit i chock tills nu och kommer nog vara det längre. Men också, typ någon minut efter att jag fick veta detta såg jag att Florence ska spela i malmö i sommar! I malmö! Och inte bara i sommar, utan på min fucking fölsedag! Det kändes, som jag sa, "som om gud har vaknat efter en jävligt lång nap." alla har sagt att nu vänder det för oss! Och det kanske det faktiskt gör? Det vore fan amazing. Så det var det stora från igår, men jag hade potter-samtal med Robert också. Det var nice och vi konstaterade att goblet of fire är helt jävla värdelöst planerad, men ofta ganska rolig. Sen försökte jag researcha efter bästa förmåga (det blir märkligt nästa vecka) och det är nog det jag har att berätta? Men liksom vem bryr sig, Stella har körkort, det är allt!

I shouldn't be wearing white and you can't afford no ring

Rubriklåt: White trash wedding med the chicks, en härlig bluegrass-dänga som vi lyssnade på igår
 
Hallå från min säng mitt i natten! Jag är så jävla trött och ska sova som en sten, men ska berätta om det sista från Lund. Lilla kom ju till oss! Hon hade bakat en mystisk och god kola-kladdkaka som vi åt och sen bara hängde vi. Lyssnade på stråklistan, poppade bubbelplast (hon tog med lite till mig efter att jag nämnde det i bloggen!) och babblade om allt möjligt. Typ vad vi ska göra nästa gång vi ses och allt var så mjukt och fint! Och sen gjorde pappa biffar och mos och det var så jävla gott. Verkligen top notch biffar, inte riktigt top notch mos men typ 8/10 vilket är väldigt högt det med. Mummmms! Vi körde hem Lilla och Stella parkerade expertly, för det är klart hon gjorde. Sen bara hängde vi och åt natt-prinsesstårta och sånt, och idag åkte vi hem! Vi hade en ganska unremarkable tågresa, men på tunnelbanan hem råkade jag bli bästis med en (förmodad) alkis i husby. Föraren sa "vi fortsätter mot Akalla", han sa "det hoppas jag" och jag skrattade...sen var det kört. Han berättade bland annat att han har en blind bestie som bor nära oss (sjukt!) och sa att jag hade väldigt fint hår. Han tyckte att jag skulle hänga med honom när han satt i centrum och drack öl. Det finns alltså ingen krog så han menar på random bänkar. Jag hade kul, men Stella var väldigt obekväm. Och sen har vi varit hemma, tagit en nap, ätit maxmat och drällt. Så det var allt från denna trötta blobb, godnatt!

Två år genom åren: Januari

Yes vi kör en vända till, för det var roligt! Nu med den uttryckliga planen att de ska hamna på rätt månad. Nu ska ni få följa med på vad som hände för exakt åtta år sen!
 
 

Januari

Eller ”and the love kickstarts again”

 

Dagen när den här jävla retorik-uppsatsen är klar blir mitt liv hundra gånger lättare. Jag och L har precis träffats på espresso house och diskuterat uppsatsen och allt som måste göras om. Jag säger ”allt som måste göras om”, men jag menar allt L har skrivit. Det är tur att hon är så sanslöst söt, för smart är hon inte.

 

Som tur är får jag annat att tänka på än bitzers modell för talanalys, för nu jävlar är det fest. Pappa fyller 50 och vardagsrummet fylls snabbt med folk. Det var ett bra tag sedan vi var värdar för en ordentlig fest och jag hoppas att alla är på sitt bästa humör. Det är i alla fall jag. Mamma har köpt ett vitt vin jag gillar och jag dricker det till både förrätt och huvudrätt, fast alla andra dricker rött till köttet. Rödvin har jag inte alls förstått. Jag sitter bredvid M och vi pratar om drömmar och att vara psykiskt instabil.

”När jag träffade R brukade jag stå i duschen och bara gråta”, berättar hon. ”Han sa att han aldrig hade träffat någon som grät så mycket.”

Det har inte jag heller, men jag förstår henne. Jag gråter inte särskilt mycket, men jag är galen på andra sätt. Sätt jag inte tänker på så ofta längre, men som känns helt okej när jag sitter med M.

 

Middagen avbryts ständigt av min syster och vårt eminenta quiz. Alla har fått en fråga att ställa om pappa och ibland är det musikfrågor. Jag har precis släppt min första singel, så såklart har vi med den i quizet.

”Denna kan jag!” ropar mormor, som hjälper till i köket. Jag skrattar och dricker mer av vinet, som mormor säger smakar som saft. Funkar för mig. Till efterrätten byter vi platser, som man ofta gör på våra fester, och jag hamnar bredvid B.

”Ta hit dunken!” ropar han och häller upp mer av mitt vin med avsikt att supa mig under bordet. Han håller jämna steg med mig och vi sjunger med i snapsvisorna, om man med ”sjunger med” menar att vi gör entoniga ”eeeee”-ljud för att vi inte kan texterna. En quiz-fråga är vad pappa var rädd för när han var liten och svaret, som jag fått från farmor, är ”sin skugga”. Pappa håller inte med och säger att svaret var ”att tappa sin keps”.

”Skugga och keps”, säger jag till B. ”Det låter som nåt.”

”Det är vår nya podd!” fastslår han och vi börjar genast skämta, eller kanske inte alls skämta, om vår nya podcast skugga och keps. Vinet flödar och jag tror att det här är det sjunde glaset. Men vinet är svagt, det är ingen fara med mig. Jag är bara lite extra glad.

 

…eller kanske inte. När chokladtryfflarna är uppätna minglar vi mer fritt och jag reser mig upp. Jävlar. Sju glas vin skojar man inte bort.

”Kom”, säger mamma som direkt ser hur jag mår. ”Det hjälper att gå ut.”

Så vi står på trappan och andas djupt. Jag skäms, för jag ska inte bli full med mina föräldrar, men samtidigt … äsch. Jag är ju inte den enda och mammas lugn smittar av sig. Januarikylan hjälper och sen står vi i köket och jag dricker stora klunkar vatten. Min gudmor dyker upp och vi pratar glatt.

”Sådär stort har jag aldrig sett någon av er le”, skrattar mamma. Jag gillar inte ens min gudmor i vanliga fall, men vi är på samma våglängd. Sju glas vin-våglängden. Jag pratar om skivan som kommer ut om en vecka och releasefesten jag planerar. Babblar på och dricker mer vatten.

”Jag ska bara på toa”, säger jag och går, vinglar, ditåt. Jag vill bara ha lite lugn och ro. Min kusin J ledsagar mig dit, fast jag har bott här i mer än tio år. Jag tar mig in i badrummet och förvirrat inser jag att J följer efter. Vad vill hon? Jag ska ju bara kissa och ta några djupa andetag!

”Mår du illa?”

Och det gör jag ju, nu när hon säger det. Så jag sätter mig på knä vid toaletten. Jag ska inte spy, tänker jag bestämt, jag har inte spytt på tio år! Det är inte något jag gör, varför tror J det?

”Det är jobbigt när allt snurrar”, säger J lugnt. ”Det blir bättre snart.”

Jag skämtar bort det, försöker visa henne att jag inte är ett offer. Men hon ser inte ner på mig som jag antar att hon ska göra. Hon bara bryr sig och väntar tills mitt illamående har lugnat sig. Och det gör det, sjukt nog. Jag spydde inte, jag vann.

 

Och jag kommer in i andra andningen. Folk dricker gt och det blir dans. Pappa och jag hittar varandra i fyllan och dansen och blir ett team.

”Emma, du har ju sick moves!” ropar min syster när jag dansar som mest. Illamåendet är glömt och nu är jag oövervinnerlig. Jag har sick moves, fast jag inte kan dansa alls.

”And the love kickstarts again!” vrålsjunger jag och pappa till en av våra gemensamma favoritlåtar. Och det är inte bara jag som är oövervinnerlig. B sätter igång konstig reggae och pappa skrattar och frågar hur mycket rom han har druckit egentligen. Folk går inte hem, de fortsätter dansa. Det är inte ”en dag imorgon också” just ikväll. Särskilt inte när ett piano hörs klinka och det blir tydligt att någon, förmodligen mamma, har köat min singel.

”Då får ni sjunga med i så fall!” ropar jag och det gör fan folk. Mest i refrängerna, men trots att låten bara varit ute i två veckor är det flera som kan mer text än så.

”Och vi kan gå i resten av våra liiiv!” skriksjunger vi, jag falskare än alla andra. Jag har aldrig känt mig mer älskad än nu och då är vi ändå inte klara. Som sista låt innan de sista åker spelas Billy med gyllene tider, allt annat än en partylåt. Men vi ställer oss i ring och sjunger med så gott vi kan, även de som inte kan låten. Vi är i synk på en nivå folk sällan blir. En man tar två olika skor med sig hem och B verkar faktiskt ha tömt romflaskan. Jag hickar mig till sömns och har aldrig mått bättre. Vi pratar fortfarande om den här dagen som världens bästa fest.


When you leave I'm begging you not to go, call your name two three times in a row

Rubriklåt: Crazy in love med Beyonce, en jävla dänga som vi fick upp i spelet igår
 
Hallå från lilla soffan! Jag väntar på min lillasyrras ankomst och så länge ska jag blåga om pappas fölsedagsfirande. Sara, Cia och mormor kom och vi drack champagne och åt tunnbröd-ostchips som var så goooda. Pappa fick många fancy böcker och sånt i presang och vi pratade väl om allt möjligt tills det var mat. Då var det skinka-inlindad torsk (oväntat gott) och vi pratade om...ja inte vet väl jag vad vi pratade om? Typ att eva rydberg ska sluta på fredriksdal (sjuuukt) och sånt. Och sen spelade vi hitster! Det är ett jätteroligt musikspel! Typ som när då då, fast med låtar och så hör man låtarna! Teknikens under alltså. Jag var fucking king på detta, men lärde mig att 80-tal och 00-tal låter otroligt lika. Det hade jag aldrig tänkt på.
 
Sen blev det tårta och allehanda likörer. Jag och Cia drack gammal bayleys som vi sen fick slänga, men jag fick xante och sen drack jag och mormor guld-vodka. Det är så jävla gott men ingen har trott på mig! Mormor höll med, mohahaha. Benjamin dök upp (han hade spelat in podd i Danmark som en tönt) och vi lyssnade på reggae och pladdrade mer, och jag råkade mynta kvällens catchfrase "sch!" när jag argt hyschade mamma när jag skulle hitta rätt och hon började fråga vart jag skulle. Det blev en grej att alla hyschade varandra sen. Vi pratade om hur feta vader alla har och ville starta ett feta vader convention, men det var kanske mest jag och benjamin som ville det. Mormor och Cia gick och vi andra spelade mer hitster. Jag och Sara var i lag och var kingar, särskilt när rubriklåten och hey yah kom. Fast rubriklåten var inte ens vår kom jag på nu, vi bara dansade till den när de andra inte kunde den. Så det var en riktigt bra kväll! Idag har inget hänt än, så jag lämnar er där, ses kanske på tåget hem eller kanske hemma i husby!

Det är en mänsklig rättighet att fiska ål

Hej från stora soffan! Stella tittar på bake off och jag dräller och läser, as I do. Snart kommer folk hit och då ska jag komma ifatt om bloggen ju. Igår var en bra dag och jag började den med att fika med mormor. Vi var på ramklints såklart och pratade om allt som hänt (inte mycket), hur skånsk mormor är (hon höll inte med om "jätte"), att mormor ska komma upp till stockholm i sommar dammit och annat sånt. Det var mycket mysligt!
 
Sen läste jag väl och fördrev tiden, och sen åkte vi till osby. Där var det syntolkningshäng med Helena, och team osby såklart! Vi pratade en massa om blindfolk men också om ål, som ni ser, och sjuka relationer och annat. Vi köpte mat från en pizzeria (och Stella fick lära sig vad langos är) och sen såg vi på spåret. Robert slaktade såklart och Helena med, jag...var inte så stark nä. Förutom sista resan that is för då var jag ganska kingig. Efter lite mer prat gick sista tåget och vi med det, och på vägen hem pratade vi med Helena om blindismer, hennes stockholmska alterego och en massa andra grejer. Riktigt bra är hon.
 
Idag har jag varit svintrött, men jag och mamma letade efter en ny handväska till mig...för att sen hitta en perfekt väska här hemma som hon hade. "jag har en låda med väskor", sa hon. Rimligt. Jag har läst och hängt och smällt en massa bubbelplast, för pappa hade sparat det till mig, och snart ska vi fira hans fölsedag!

This will be the death of me, I'm the queen of apology

Rubriklåt: Queen of apology med the sounds, som vi pratade om idag och alltså wow att relatera till den låter var ocoolt
 
Hallå från luftmadrassen! Jag ska sova snarast, men ska först blogga om min dag. Jag har mest läst, ska jag erkänna, och Stella har kört bil som en king. Nu sover hon som en bebbe och det är tur för hon behöver a good night's sleep. Det behöver fan jag med för jag somnade väl vid 03 inatt men eh ja. Stabil tjej. Eller stabila tjejer, för vi har varit två hela dagen. Det har gått ganska bra faktiskt och jag tycker det är trevligt när EB får hänga.
 
Men sen åkte vi till skogis! Hon hade en skitdag så det var så bra att vi kunde komma och peppa henne. Vi åt korv och sen massa chokladpudding som var extra perfekt och pratade om absurda ångestar vi har, antivaxxers, vårdkontakter och annat sånt jox. Sen spelade vi in en sjuhelvetes podd, så det kan ni verkligen vara peppade på, och efter lite vin och kackel åkte vi hem. "Jag blev så glad av att vara där", sa Stella helt förvånat. Hon blir verkligen alltid förvånad när hon känner sig trygg med andra människor och det gör ont i hjärtat. Men nu ska vi sova bannemig, godnatt!

Hur många Peter Gabriel finns det?

Hallå från Lund! Jag är utmattad på en nivå man inte ska behöva vara, men vi har tagit oss hit. Igår var väl en dag och boendestödet kom, så det blev typ rent och hon är kickass generellt. Jag sov, för jag trodde att vi skulle åka på kvällen idag så det var luuugnt, men det skulle vi inte...så efter korvmiddag och häng körde jag 1 vaknatt. Jag hade nog sovit lite, men Tilda tipsade om en lååång fanfic där Harry är ett system...så det var ju bara att hunker down and read. Och det har jag gjort i princip hela tiden, vilket har gjort att jag inte har frontat särskilt mycket. Stackars EB hade fullständig panik imorse när vi skulle till tåget, mest pga trötthet tror jag, men sen har vi stabiliserat oss och nu chillar vi båda men jag är nog ish längst fram. Harrys system co-frontar typ aldrig kom jag på nu men de är också co-con väldigt ofta. Detta bryr ni er inte om men jag har haft många systemkänslor när jag har läst. Men ja, vi har åkt hit och sen tog jag en nap och vi åkte till burlöv. Vi åt på bk (jag var otroligt hungrig så jag mådde bra) och sen handlade vi en massa mat och grejer. Sen har jag och Stella suttit i varsin soffa helt tysta, förutom när vi totalt tappade det över rubriken. Pappa pratade om vilka konserter han ska på i år och sa först beast in black. Jag försökte formulera mig och sa "med anton! alltså det är inte han som sjunger, det är bara huvet." Stella förstod ingenting och jag tror också att jag kan minnas fel om vad anton gör och om han heter anton. Sen pratade pappa om peter gabriel och sa "jag undrar vilken peter gabriel vi får." han menade ju att Peter har många olika stilar, men det...förstod inte min lilla tjeja och då sa hon rubriken. Kämpa övertrötta tjejor. Och nä vet ni vad jag kanske ska sova nu? Det är nog hälsosamt...tror jag...vi ses imorgon, vilka jag än är då!

make your life a living hell, you'll meet someone just like yourself

Rubriklåt: Wicked med grant, för vi lyssnade på den och skämtade om den idag. Jag brukar mer sjunga "make your life a living hell, bapadupadupadej" och det är typ en grej...idk
 
Hallå från natten! Jag är glad denna natt, sjukt i huvet jag vet. Och idag var Onna här! Det var kul för hon har mycket kul stories från livet med flickvän. Hennes tjeja är en märklig varelse som tycker att de ska baka bullar med curry i och ha matchande skjortor, för det är saker Onna har skämtat om. Så nu ska de köpa skjortor. Inte nu på natten alltså men de ska göra det imorgon / idag. It's cute. Vi pratade mycket om just flickvänshavandet och lyssnade på mer eller mindre konstig musik, som rubriklåten och "I am a dwarf and I'm digging a hole"...rimlig låt osv. "det svider i ögonen för jag har så mycket skrattårar!" sa Onna om det. Hon fick äta vår kristårta och älskade den, så vi var nöjda, men Stella har haft en hemsk dag. Hoppas det blir bättre "imorgon", hon har sovit bra hittills åtminstone. När Onna åkt hem kramades vi och drack te och så, och nu sover Stellibelli och jag har haft ett bra skrivflow. ...inte på boken men ändå allt skriv är bra skriv visst? säger vi? Det var väldigt kul åtminstone och nu ska jag gå och lägga mig. Sjukt att göra det utan att ha massiv ångest ändå. Så bra kan man ha det ibland.

Tänk att allt som har en början helt naturligt har ett slut, det är det värsta som jag vet och ändå kastar jag mig ut

Rubriklåt: Söder om söder med Moa Lignell, en väldigt fin låt som jag hörde idag
 
Hallå från natten igen! Här sitter jag i soffan, dricker lite överblivet boxvin och skriver med Tilda. Hon är väldigt bra ifall någon undrar. Och idag har väl varit...en okej dag. Jag sov lite för länge (shocker amirite) och sen kom Stellas mamma hit på fika och catchup. Vi pratade om att flytta / inte flytta, vilka som vill anställa blinda (inga), hur aktivitetsersättning funkar och en massa sånt halvdeppigt, men hon gillade vår kristårta i alla fall. Sen tog vi en underbar nap (fast jag drömde om min farfar och becky från glee) och sen städade jag badrummet, vilket väl inte är så spännande, men jag var livrädd för att det inte skulle bli bra nog. Det var det enligt Stella men jag tror inte på det för jag kan inte göra bra städ. Stella gjorde en kickass lasagne (längtar tills jag äter den imorgon till lunch) och jag fick en massa töntig ångest igen, som det är, men nu mår jag lite bättre. Jag är åtminstone trött och det är ju faktiskt bra. Jag ska gå och lägga mig bredvid min tjeja som vaknade nyss och trodde det var morgon för nån jävel ringde henne. Det var synd om henne men också mig för jag blev rädd när jag hörde henne prata plötsligt. Den som ringde sa inget så jag hatar hen. Och det var allt från idag, godnatt!

Just when I think you're a hurricane, you freeze right over in all that rain

Rubriklåt: The luxury of knowing med Lori McKenna, som jag lyssnade på idag och alltså what a mood
 
Hallå från sängen! Fuck klockan är snart tre och vi ska upp imorgon. Aja sova kan man gö i graven hoppas jag...usch tänk om det finns ett afterlife hoppas inte. Jag vill sova hela efterlivet helst. Men idag har varit gosligt och vi har till exempel lämnat lägenheten! Sjukt! Vi åkte till Kista för att panta, handla och dricka chailatte / lemonad på espresso house. Allt jag vill i livet är att drälla på espresso house, dricka chailatte och skriva bok kan jag få det tack? Det kan jag inte. Vi kom hem och har sen lyssnat på mord, pratat om de sämsta människorna vi har känt och drällt. Nu sover Stella som en blobb och Tilda berättar för mig om en psycho dude som stör henne. Slå han i huvet tycker jag. Men jag ska försöka sova nu, för det är väl hälsosamt, och är ändå nöjd med att jag blågade fast jag inte hade så mycket att säga. Men jag hade lämnat hemmet för första gången p

Jag är kluven till etablissemanget

Idag mår jag bättre! Faktiskt! Igår fortsatte jag må fruktansvärt, men vi bakade åtminstone kristårta. Det är vår kakdeg och chokladmousse-tårta som vi gjorde när vi hade corona. Det är det mest mättande man kan äta basically.
 
Men idag träffade jag en ny vän! Bara sådär! Det var Leonora, en blind tjeja som jag har träffat 1 gång och som hörde av sig för att skriva ihop. Hon kom hit och vi hade så mysligt! Vi pratade massssor om till exempel våra skrivprojekt, böcker om blinda, all musik vi har gemensamt, alla blindbekanta och vad de gör nu för tiden och en massa massa annat. Hon sa rubriken och alltså valid, man borde vara kluven till etablissemanget. Det är inte jag för jag hatar det. Men jag älskar att träffa nya vänner! Och när hon åkte hem såg vi på spåret (svåraste musikfrågan ever!) och vi poddade. Jag fick prata en massa om country! Country är viktigt! Fast jag har en dålig känsla om avsnittet...det har jag i och för sig ganska ofta. Jag var inte så bra tyckte jag. Men nu ligger jag i sängen och lyssnar på goblet of wine och är glad för Stellibelli har somnat. Hon har en tyngdtäcke-period vilket betyder att hon mår dåligt varje gång hon ska sova. Det är så tramsigt för jag bryr mig massor om hennes sömn och skiter i min egen för min egen sömn är oviktig. Men jag ska sova snart också jag lovar! Godnatt ungdomar!

There you stood, holding me, waiting for me to notice you

Rubriklåt: Red sam med flyleaf, från veckans cirkel-hopkok och man behöver lite christian rock around here
 
Hallå gänget! Fan vad dåligt vi mår här hemma det ska ni veta. Jag mår liiite bättre idag, inatt kändes det typ som om jag skulle dö. Det var stelt. Men vi har kämpat på och igår började åtminstone mushmushmush (sveriges mästerkock). Vi försökte läsa av vilka som är flator, men oftast var de bara norrlänningar...typ alla tjejer från norra norrland ser ut som flator? Det är störigt men också väldigt fint. Vi åt jättegod pastasoppa (jag typ skrek för att det var så gott, jag var hungrig) och sen har jag bara haft så jävla mycket ångest och typ sorg i kroppen. Stella har kämpat med a-kassan från helvetet, jag har knappt suttit upp, men idag ska vi åtminstone podda. Jag gick djupt ner i yeehaw country music-research igår och kan nu: allt. Skoja jag kan nästan inget men allt jag kan får ni höra nästa vecka! Det blir kul! Ses imorgon, då har säkert...nåt hänt.

När vi råkar ses tror du att väder är sånt som vi pratar om

Rubriklåt: Som om med Steget, mest en bra låt idk
 
Hallå från natten! Eftersom min blogg bara handlar om min sömn kan jag nämna att Stella tar upp hela sängen atm så oklart hur sömn ska pågå. Detta ska jag blogga mindre om i framtiden jag lovar för det är ju jättetjatigt. Men ja, här händer inte mycket, men till exempel detta:
-Jag och Robert har haft pottersnack och jag skrek i högan sky om att dursleys fucking svälter hela familjen med sin ""diet"". Så Robert fick höra mycket om ätstörningssymptom.
-Vi har ätit en massa chokladpudding och det är ju så jävla gott yall. Vill alltid äta det.
-Jag har lyssnat en massa på ethel cain. Satan i gatan vad bra hon är det är typ olagligt.
-Olagligt är också att a-kassan fuckar med min tjejbo :( någon som är king på a-kassa och arbetsförmedling som vill hjälpa na? inte?
-Jag har inte lämnat lägenheten för vem fan lämnar lägenheten inte jag i alla fall.
-Men nu vet ni att ja

Looking at pictures on facebook of your ex girlfriend at three in the morning never helped anyone

Rubriklåt: Facebook med passenger, som vi lyssnade på igår när vi lagade mat och alltså he's not wrong
 
Hallå hej jag är så trött så det känns som om jag ska svimma. Det ska jag inte göra, jag ska sova istället. Men jag ska berätta om vår sista lilla-dag igår! Vi sov jättelänge och sen gjorde hon en massa äggröra till oss och det var fan the shit. Jag älskar när min lillasyrra gör mat till maj! Och sen var det vad blir det för mord-livestream och vi blev upprörda över historierna, drack bubbel och skrattade. Stella drack persiko-bubbel som var jättegott!
 
Sen lyssnade vi på brittiska dängor och lagade jordärtskockssoppa. Jag mandolinade och svor långa ramsor över det, men det är kul, och sen åt vi soppan med massssor av vitlöksbröd. Det var amaaaazing och sen poddade vi! Det blev en härlig liten podd och jag hade många konstiga rants så eh om ni vill höra mina hot takes om toapapper kan ni se fram emot onsdag. Kvällen fortsatte och vi drack en hel del vin som vi gör, lekte lite från och till och kacklade om diverse grejer som jag inte kommer ihåg nu lol.
 
Idag är en inte-dag. Lilla åkte hem på morgonen och sen har vi sovit, gosat, tittat på grejer och haft det bra. Fast jag har läst en läskig fosterbok och nu gav jag Stella trauma genom att berätta om den. Det var inte särskilt snällt av mig men jag kunde ju inte gå omkring med den vetskapen helt själv! men nu ska jag få sova som en liten sten och det längtar jag till. Fast jag är hungrig. Jag borde köpa nåt jag kan äta på kvällarna för jag är alltid hungrig då. Har ni något förslag på bra kvällsis? Det har inte jag nämligen :( aja nu är det sov. Godnatt!

Blåmärkena på hennes armar blev din närmaste familj

Rubriklåt: Blåmärkena med Hurula, fattar typ inte vad han menar egentligen men det känns passande
 
Ibland är det klurigt att vara psykbrud som känner andra psykbrudar. Oftast rekommenderar jag det, just att slippa friskheten och oförståendet det innebär. Men ibland står sjukheten mig upp i halsen. Just hur casual vi är med sjukdomen, hur vi alla skrattar bort saker som fan inte är roliga. Vi är så desenticed att vi bara kör på, vi ryggar inte ens tillbaka för det mörkaste mörka för inget spelar roll. except it does, it does! När vi sitter vid middagsbordet och pratar om självmordstankar, självskada och hemska saker vi tänker om oss själva, då skapar vi uppfattningen att det är normalt och helt okej. Det är inte okej att vilja ta livet av sig. Det är faktiskt inte det. Det är något man måste få hjälp med och jobba med, för vi ska inte vilja dö. Det är harsh att säga så, för det är inte så att vi väljer att vilja det, I get that. Men det är något så sjukt i hur vi (obs jag inkluderar mig själv!) droppar mörka saker som om de inte är viktiga. De är det. Och alla känner inte så. Jag har inte självmordstankar och har knappt haft det på tre år nu. När jag säger det blir mina närmaste ofta förvånade, för de tror att alla har det. Min tjej har aldrig haft det och det är hon som har fått mig att förstå det här. Hon stoppar oss när vi pratar om det och säger åt oss att lägga av. Och det är bra. Det är klart vi ska prata om det, men det är ju därför det finns terapi och också faktiska förtroliga samtal. Inte casual snack när man äter middag. Vi måste bli bättre på sånt här allihopa, jag i synnerhet. Saker betyder något. Vi betyder något.

Put it in the sunday paper, I don't wanna hear it anymore

Rubriklåt: Sunday paper med calaisa, som vi hörde idag och mindes när Onna 2008 frågade mig om jag kunde sjunga den på hennes framtida bröllop...
 
Hallå från #Äppelbloggen! Jag åt precis ett äpple och kan berätta 1. att de här äpplena är ganska mjöliga och 2. att en bit har fastnat i mina tänder och det är rude. Jag var så hungrig att jag höll på att dö så ett äpple behövdes. Men till vanliga bloggen, Lilla är här! Hon sitter bredvid mig i soffan i detta nu whaaaat! Igår kom hon och det var typ det som hände då, förutom att snedtänkt gjorde ett avsnitt om Ulla Billquist och vi flippade. Vi lyssnade och hade känslor och pep som katter. Seriöst Stella pep så jag trodde det var sherlock. men ja, Lilla kom hit på kvällen och var jättesen, men hon kom och vi lyssnade på tack för insläpp och knasade.
 
Idag vaknade vi saaaakta och efter frukost och dräll åkte vi till blindhuset och äkta blinninghäng med Onna och Tova! Det var så jävla mysigt! Vi fick otrolig apelsinchokladmousse och pladdrade om verkligen allt, från musikteori till flickvänande till gamla grejer i oboj (gammal blindtidning) och en massa annat. Vi sjöng passenger efter bästa förmåga, Tova hade stenkoll på mina gamla poddavsnitt som vanligt och sen fick hon höra hela sagan om "baklänges-Jesus". Hon behövde lite trauma! Onna lagade sviiingod kyckling och vi tryckte i oss denna och hade det så jävla bra. Jag var otroligt switchy och beskrev det som om jag hade sånt där sprakigt godis i huvudet, rimligt osv. Så det var en riktigt myslig dag och när vi kom hem såg vi på spåret och kingade. Första musikfrågan kunde jag innan de började spela och på andra gissade jag på ett band för "de finns och jag kan inget om dem" och så var det rätt! Kingeeen! Det var allt, förutom att Stella förstörde mitt liv. Hon sa "jag köpte lala" (choklad) och jag blev så lycklig! men sen sa hon att det var lakrits i och enligt henne såg mitt ansikte ut som om det inte fanns någon mening med att leva. Jag åt två bitar ändå för det var ju choklad! Och det var allt från nu, för nu ska vi snart sova som små bebbar. Godnatt från oss!

Du sa om inte ens vi tror så vem fan ska tro på oss då

Rubriklåt: Rönnbär med Zacke, som Stella lyssnar på mycket nu och vi hörde den när vi fixade hemma idag
 
Hallå från stemmet! Det är en vanlig hemmadag idag, men vi har haft det bra. Jag har läst och Stella har researchat och sökt jobb, och sen fixade vi lite här hemma. Igår sa boendestödet att vi borde ha en tid varje dag när vi gör något litet, så Stella satte larm klockan fyra varje dag. Jag trodde inte att det skulle funka, men när hon sa "nu säger min mobil att vi ska göra något" fick jag plötsligt massa energi! Så jag tömde klädhögen på min byrå (ett ständigt problem haha), satte igång en ny tvätt och slängde en massa gamla förpackningar i badrumsskåpet. Ikon var jag! Jag var seriöst i chock över att jag orkade så många saker. Då förstår ni kanske hur det brukar funka och därför se ut här. Hoppas detta funkar.
 
Vi har sen ätit kitza (som vi kallar pizza från kit) och jag har klurat lite på min bokjävel. Men skrivåret börjar ändå bra! Igår skickade Saras kompis sitt manus till mig för testläsning och idag frågade en tjej jag halv-känner om vi skulle ses och skriva. Eeeh ja tack! Så det kommer bli ett bra skrivår hoppas jag, och årets första podd är upplagd. Så det känns bra! Fast jag är hungrig. Jag kanske skulle ta och äta ett äpple? Tyvärr har vi inga päron så #päronbloggen får ersättas med #äppelbloggen. Detta är ett skämt som ingen uppskattar men jag tycker det är roligt! Så #äppelbloggen returns imorgon med updates om hur äpplet var! ...eller nåt.

Should I make a hammer, should I try to smash his face?

Rubriklåt: Neverland med Darren Hayes, en härlig mord-dänga som vi lyssnade på igår när vi lagade mat
 
Hallå hej! Stella fixar te och jag läser en fosterbok, för jag kom på att jag hade några kvar. Och vi har haft det bra kan jag berätta. Igår efter blåget pratade jag med Linus en stund och åt carbonara, och senare på kvällen kom min bästa kritikers best songs-lista! Jag såg den och la in ett gäng låtar i mina listor, så jag mådde fucking svinbra, och vi åt glass vilket var extra gott.
 
Idag var vi tvungna att vakna tidigt, för boendestödet kom. Vi städade allt möjligt och hann också prata om true crime, katter och allt möjligt annat. Det känns riktigt bra nu! Vi vilade / sov lite sen, såklart, och när Stella hade researchat gärnet åkte vi till fridhemsplan. Vi köpte Stellas bästa bröd och gick till systemet, men de hade inget hundvin! Så jag fick köpa en annan box! Det är inte vin för hundar obs, det är ett vin med en hund på som jag alltid köper. Så vi får se om det är jätteäckligt. Vi åt middag på bastard burgers och pratade om när Stella ska se bruce i juni...hon tänker köa och grejer, det är jag orolig för. Det var sju år sen hon gjorde det sist försökte jag påpeka, men så länge hon är glad så. Och nu har vi chillat hemma, och snart lär vi sova. Men Stella verkar ha fått ett litet städryck nu också, oklart vad hon håller på med men det låter bra tycker jag. Så vi ses imorgon säkert, godnatt!

Nyårsförhoppningar för 2023

Jag brukar ju skriva nyårsföresatser, men alltså...jag tycker fan det är för jobbigt så jag kör förhoppningar. Så, i år hoppas jag:
-Att jag lyssnar på riktigt mycket bra musik. Det har jag gjort idag så det är ju bra.
-Att Stella får ett jobb som hon får vara kvar och trivas på, för fan.
-Att jag leder skrivkurser.
-Att jag umgås mycket med folk och har riktigt jävla kul.
-Att jag sover bättre (ironiskt eftersom jag postar detta vid 02).
-Att jag lagar mat. och äter mat för den delen.
-Att folk är friska och mår bättre psykiskt. Helst.
-Att vi spelar in riktigt kingiga avsnitt av homohits.
Godnatt, hoppas det blir bättre!

And being clever never got me very far

Rubriklåt: Free med Florence + the machine, en dänga som jag har hört idag och den var med på en year-end list jag såg. Hypigt ändå. Också att jag och Onna ju alltid skämtar om hur intelligent jag är lol
 
Hallå det är 2023! Did you know? Because I sure did! Och vilket mysligt litet nyår vi hade. Vi såg på spåret med team osby och lilla på distans och vi var riktigt kingiga men jag kunde fan inget...förutom mwuana. Det är ju värt att kunna. Vi åt nyårsmiddag vid 23 typ och såg den nya eva och adam-filmen som fanns på svtplay märkte vi. Vi hade starka tobbe-känslor och direkt när annika dök upp sa Stella "hon har dr martens!" aka hon är flata. Det var en bra film tyckte vi och när klockan slog tolv stod vi på balkongen, hörde alla miljarder fyrverkerier och skålade i rabarber-lemonad. Det var så jävla fint! Och sen åt vi pavlova som Stella hade gjort som en jävla king. Det var så gott! Bästa starten på året <3
 
Sen har vi verkligen tagit det lungan. Jag gjorde klart min fula nyårslista (den blev kortare än på många år...miserabelt) och vi köpte pizza som de basic bitches vi är. Jag somnade inte förrän 06 typ, classic me, så jag såg en killes best songs list där rubriklåten som sagt var med. Dock inte marks lista men jag tror han kommer ha florencelåtar han med och jag väntar medelst spänning! Nu lyssnar vi på mord och skrattar mycket åt kukar på olika platser där de inte ska vara, för det är tydligen ett mycket roligt skämt. Vi är: barn. Men gott nytt årfanskap ungdomar!

2022: Jag har...

firat nyår med Osby med många av mina bästa <3    
blivit mobbad under firandet    
basically ätit chips till förrätt    
flippat över Ina i på spåret    
ätit jättegod chokladmousse och mints 2021    
blivit upprörd över vitaminer    
hört Roberts visdomsord om gemensamma facebook-konton    verkligen inte uppfyllt mina föresatser for shit men ajaaaa
sett en hp-grej med mina föräldrar och Stella    
ätit sopp-lunch med hela familjen    
hängt med Skogis och Stella och ätit jättegod chokladtårta    
diskuterat heterosex på botulfs    
svarat på Stellas kuk-frågor så gott vi kunde    
ätit lyckokakor som Skogis hade i handväskan lol    
älskat hur upprörd Stella blir när hon spelar spel    
skrattat mycket åt Saras lakritspulver-trauma    
ätit subway och max på samma dag woop    
kommit hem och varit överlycklig över det    
börjat med poddeeeeen!    
super-researchat på varsitt håll i lägenheten <3    
skrivit om mina gamla fanfic-karaktärer vilket fan var det bästa    
haft en fotograf här hemma som fotade Stella till en artikel om tinder    
spenderat mycket tid med att leta upp queera artister    
bingeat skiten ur the mentalist (hmm jag slutade med det, borde kanske börja igen)    
ätit texas pekan-glass <3    
spelat in det historiska Ulla-avsnittet    
bakat coola bullar med Stella    
brutit sönder en enorm sockerklump    
argumenterat om köttfond    
beundrat Onnas masterful musik-klippning i podden    
känt igen skådespelar i mentalist från andra saker sjukt nog    
ätit perfekt grötfrukost hos Onna    
blivit konstigt googlad av en ledsagare    
spontanhängt med Kiti    
stiftat bekantskap med fiskpinnetjuven i Kista    
oktavsjungit med Kiti <3    
gjort tacos och lyssnat på Magnus Uggla med min tjeja    
lagt ut podden aaaa    
berättat för Stella om äppelungen    
fått höra om vita månen (what vad är det?)    
chattat massor med Tilda    
sett den sämsta dokumentären ever    
pratat om babydykes som älskar kulla-gulla med Stella    
åkt till cowboyboots-affären <3    
känt på allt de hade och sjungit med i musiken    
provat ett par otroliga boots som kostade…tiotusen    
ätit bakelser och varit glaaad    
haft lesbiskt häng med Onna och Stella    
ätit chokladtårta och sett en väldigt lesbisk serie    
räknat män i serien (sju stycken och ingen var viktig)    
blivit shook över hur konstigt slutet var    
undrat vad vi skulle jobba med om vi var hästar tydligen    
tyckt att Onnas klipp borde vinna priser    
hamnat i djupa kaninhål under research    
läst på sidor som famousmormons.net och mormonrules.com    
tydligen ätit "pastasoppa" vad fan det nu är    
ätit middag med Stella och Jonas på hans sushiställe (rip det stället)    
blivit chock-förälskad i kycklingspetten där    
pratat om allt coolt han lär ut till sina elever    
skrikit i högan sky om att blickar finns    
lärt oss hantera vår coola lökhackare    
upptäckt att det fanns tre avsnitt mushmushmush istället för ett    
upprörts av musikvalen i programmet    
vrålat argt åt ett program om hudvård    
törstat efter sexy ladies med min tjeja    
lyssnat på Annikas nya skivaaa    
åkt på utflykt och hittat ett café med jättegod varm choklad    
hittat jeans till Stella som faktiskt passade vilket ju är sjukt i huvet    
hört sinnessjuka sagor från Lillas liv    
ätit chokladbollssmet och tittat på konstiga videor med Stella    
lyssnat på en massa song exploder    
ätit på o'learys med Stella och Anja    
sett westside story på bio med dem    
ätit pannkaksmiddag som det ska va <3    
skrivit väldigt sentimentalt men också fint i bloggen om Tilda <3    
skrattat åt Onnas terapeuts grod-emogi    
skrikit med Onna om hur bra mina barnlåtar passade in i dramat som pågick    
ätit god kyckling och lyssnat på stråklistan    
vaknat av att Stella tyckte vi skulle köpa pizza    
skrattat när Stella gillade psycho gäris i mentalist    
sjungit om fyra bröst och en coca cola…    
blivit supertriggad i podden rimligt nog    
underskattat mammas förmåga att komma på queera artister jag inte redan tänkt på    
åkt till solna bara för att kunna köpa päron- och hallonsoda    
diskuterat hur mycket budskap böcker borde ha    
fått våfflor av kyrkfolk bara sådär <3    
tyckt att man inte kan vara utvisad i ett bå och därmed varit en idiot    
haft många viktiga tankar om mitt ex och sånt jox    
försökt förklara skillnaden mellan post malone och the weeknd    
tittat på kläder och ropat om textures med Stella    
haft vaknatt med mentalist    
blivit kontaktad av någon som trodde att hen kanske var ett system och som nu har fått en diagnos <3 <3    
fått frågan "Emma, min älskling, skulle du vilja ha popcorn?" lol    
varit two ships passing in the night med Tilda när vi hade helt olika dygn    
köpt bh till Stella i en cool butik som spelade bra låtar    
ätit kyckling och potatismos hos Anja (med citron i what)    
tittat på ikoniska teckningar från Stellas och Jacks barndom    
skrattat svinmycket åt "en färsk frukt från ica maxi"    
lärt oss att man måste landa på jupiter i maklig takt    
fått coronavirus bara sådär    
älskat Stella för att hon var tvungen att hantera mitt saliv lol    
berättat för Lilla att testet hade "sträckar som gravidtest!"    
mellotwittrat med en massa flator (och Linus)    
hypat att Shirley var med (fast hon inte var så bra)    
upplysts om att Oscar Sia fick ligga första gången på en stadsbuss i Lund    
uppskattat hur invested folk var i vårt corona-tillstånd    
klängt på min tjeja när jag frös ihjäl av feber    
fått apoteket-leverans med extra semlor av Anja    
fått höra Stellas hot takes om kukar    
haft en så missärig missär-morgon att jag inte ens kommer ihåg det nu men tycker genuint synd om mig själv    
beslutat att sälja min lägenhet bara sådär    
bakat tårta med Stella och hört att moussen ska sova <3    
skrivit bok när jag inte hade sovit alls    
ätit Stellas sinnessjuka kakdegstårta <3    
hört hennes åsikter om klägg i bakning    
lyssnat på Franks skrikiga nya skiva och haft känslor    
spelat in podd mitt i hostandet    
hyllat Eva Rydberg    
lämnat hemmet efter nio dagaaaar    
mötts av en affisch där det stod att Florence skulle spela i Stockholm (och så kunde jag inte gååå)    
Skrattat åt namnet Torkbus    
blivit glad när EB kunde krama Stella när hon hade brutaaaal ångest    
föreläst på socialhögskolan <3    
beskrivit mig själv som en köttbit som inte riktigt blivit skuren ordentligt    
upptäckt att Brandi Carlile har en mini-sekt i skogen    
Börjat skriva ett år genom åren    
åkt på skåneresa för första gången för året    
gått genom lundagård när en orkester spelade håll om mig    
semmelfikat med familjen och mormor    
undrat vad knudan är och åt vilket håll den ligger    
äntligen träffat Lilla och haft sjöslag!    
vrålat ut tramslåtar med henne    
skrivit om låtar om batman (som bor i london town)    
bjudit på hela Emma Blacks livshistoria bara sådär    
återinfört #päronbloggen lol    
sett mina föräldrar hitta gamla möbler att såga sönder    
ätit fläskkaré wiiii    
varit på fest hos Lo och MJ <3    
skrattat åt Los taylor-begränsning    
sett hen fylla i keylas tatueringar med penna lol    
äntligen träffat Madde <3    
tipsat tre personer om adeem the artist för det är det jag gör på fester    
också blivit omnämnd av hen på twitter för att jag gjorde deeet    
pratat med Alex om criminal minds och en massa annat    
beltat ut ring of keys med mj och kian som ikoner    
systemskämtat med alla och ba varit casual med att vara ett system    
tyckt att alla ickebinära flator borde ha en gruppchatt för att sen komma på att jag inte skulle få vara med lol    
hängt med team osby i lägenheten tm    
pratat om att vi inte hade varit i Finland    
hört om att den gode Karsten kämpar    
ätit otrolig chokladfondant    
lärt mig att gurkor är kinderägg för bögar tydligen    
också lärt mig att kasus går lättare ner med konjak    
hypat när de hade läsk i maten i mushmushmush    
sett Stellas feeling resultera i kladdkaka och släktforskning sent en kväll    
påmints om hur cocky jag var på vår andra dejt    
skrivfikat med Kiti    
fått se alla julklappar barnen fått <3    
sjungit evanescence och the fray med Kiti    
ätit en perfekt onna-äggröra    
varit med på hennes terapi och råkat charma terapeuten    
sagt att det inte är mitt fel att jag är så jävla betagande    
äntliiigen träffat Tova!    
märkt hur mycket hon kan om skamkalas och blivit obehagad    
verkligen varit exakt samma person som Tova    
upptäckt att hon läst vår bästa fanfic och tappat det    
skrattat åt killen i flashback som "inte har så många vänner, men även har rätt"    
följt med Stella på körlektion med en drottning-körlärare    
svarat på blindfrågor hon ställde när de körde    
haft semmeldejt med Stella och hennes mamma    
älskat östermalmsblandning trots att det heter så    
beskrivit något som att "jag och din kuk är överens" (jag vet inte vad jag menade)    
skrattat mycket åt psychos på reddit med min tjeja    
hört Stellas upprördhet över lurendrej när det är oväntat varmt på balkongen    
haft distans-damhäng med Saga    
haft hot glee takes som vanligt    
blivit förvirrad när Stella fixar grejer mitt i natten    
drömt om vår och sommar (jag relaterar)    
storstädat med Stella och Anja    
rengjort spis och ugn med stor pasion    
hört att "emma har bestämt sig för att erövra allt!"    
ätit grekisk middag med Onna och Stella    
älskat hur blindbra restaurangen var    
sett "lilla fanten dömer" <3    
varit på lesbiskt partaj <3    
sett ett system där aaaaa    
hört om bebisar som är klumpar <3    
haft väldigt viktiga läskfrågor till oväntat folk    
skrattat mycket åt att "micaels liv tog en ny vändning"    
tyckt att hans pronomen var mi / kael    
argumenterat för nåt jättelänge för att sen säga "det var bara kul att ha en åsikt jag vet inte"    
basically haft ett konfliktlöst förhållande och varit väldigt förvirrad över det    
bjudit hit Angelica på fika    
ätit en helt perfekt kladdkaka    
hört historien om tant Judit och hennes dildos    
tramsat om ägg i Spannien    
shufflat genom nästan hela mars    
festat med Kiti    
lyssnat på och sjungit en massa emomusik    
skrattat åt att Kiti glömde skillnaden på majskrokar och maskrosor    
guidat henne när hon skulle googla en låt lol    
poddat mitt i århundradets bakfylla    
älskat covern på Lena anthem i mellofinalen    
hittat en actual kattklo i min ögonvrå    
druckit julmust för halva priset på espresso house    
skrattat åt Stellas syntolkning av konstverk    
fått intyg av en kingig läkare    
gått en extra lång väg hem för att få mer sol    
fått en koltrast-inspelning av Agnes <3    
läst Maries booook och haft många tankar och känslor    
fått en otroligt random panikattack som mest var spännande    
fascinerats av musiken på max    
sett "så jävla easy going" på bio med Stella    
älskat tjejerna i godisaffären som pratade om dumle och sköldpaddor    
av dem lärt mig att man aldrig ska hetsa en tjockis    
tyckt att love interestet i filmen såg ut som Alex    
insett att vi inte kan se film för det är för många konflikter lol    
spelat in den oerhört tramsiga placebo-podden    
mobbat trummisen Robert lite fööör mycket    
pannkakshängt i blindhuset som man ska göra    
dött sötdöden när Luna och Stella blev bästisar    
bondat om barbiedockor med Rakel    
älskat att läsa och ge kommentarer på manus iiii    
varit pris i tävlingen "hitta Emma" mellan Olle och mamma    
ätit ordentlig storkmiddag på meat <3    
undrat vem petsons snöflinga är    
skrattat åt namnet postgran    
druckit white russian för att lyxa till det    
tyckt att det är fest för att Robert drack äppelmust    
sett notting hill med mamma <3    
hängt med mamma när hon bakade tre sorters kakor    
våldgästat Sara när jag inte kunde gå på konsert    
fått höra "du får komma hit. Du får ingen mat." av henne <3    
sjungit gärnet till schlagerlåtar    
konstaterat att alla Carolas låtar borde vara på skånska    
ätit Saras märkliga banankaka    
ropat att jag inte vet vad jag ska ha Sara till om hon sjunger samma stämma som jag    
älskat när pappa fixar grejer och spelar vinylskivor (framför allt camoflage)    
grävt djuuupt för att hitta queera artister    
undrat om Håkan har några koner    
träffat marie och hennes bebbe <3    
skrattat åt nötallergi på skånska med Marie    
sett Stella skratta mer än jag någonsin sett innan och så var det bara om nån jävla manet    
druckit vitt vin på uteservering med Saga, i mars what    
diskuterat vad som definierar ett sunkhak    
vinat och fikat samtidigt    
längtat tills vi är gamla och har fester    
bingeat allt content om Muna som fanns och blivit besatt    
drömt om vad jag skulle göra om jag såg för en dag    
gått ut i solen och ätit lunch med min tjeja för att bota ångest    
druckit bubbel och kacklat med Skogis och Stella    
pratat mycket om mammor med dem    
hyllat bra gynekologer tydligen    
ramklints-fikat med mormor <3    
köpt blommor från en tant som vägrade tro mormor om hur gammal hon är    
spelat in podd hos Lilla <3    
druckit äppelöl för då är det vår    
skrattat åt groteska skämt som jag önskar att jag kom ihåg nu    
köpt massa klänningar i burlöv    
ätit redig familjemiddag    
sett Stellas chock över en sinnessjuk vinflaska    
tyckt att Benjamin borde köpa en brudklänning    
bondat med min frisör över att vara i bra relationer    
helt chockat tandläkaren över att jag pajar min bettskena    
skrivit kontrakt på att sälja min lägenhet!    
skrattat åt mäklarens beskrivningar av kontraktet    
ätit våfflor    
blivit handslickad av sherlock <33    
ställt rimliga läskfrågor till Stella    
drömt fram en ny vän som hette Ryan (jag saknar Ryan!)    
flyttat alla våra dricksglas från köket så vi fick plats med hundra tekoppar    
sett en hdokumentär om barnäktenskap och blivit upprörd    
fucking tappat det när Jossan började ligga i sängen med oss <3    
chockat Lilla med hur stort Lund är    
traumatiserats av att allt var fel i alla mot allas första avsnitt    
bakat cookies och lyssnat på the chicks med Stella    
verkligen fått Jossan tillbaka <3    
skrivit jättefint om Matte <3    
knarkat Strages podd    
alltid varit den lesbiska Fredrik Strage    
haft en flickvän med sammetskavaj aaaaa    
fångat tankebollar som Linus kastade    
sett leaving neverland och ätit äggmackor och bananglass med stella    
upplevt när hon blev kallad Caren på twitter    
haft både Jossan och Sherlock i sängen samtidigt whattt    
skrikit åt vinden att sluta blåsa på mig (det hjälpte inte)    
gått på en resa genom visor för poddens räkning    
fått veta att om man berättar nåt för mig berättar man det för alla    
blindkacklat gärnet med Onna och Tova    
läst fanfic med dem <3    
lärt Tova vad olika msn-smileys betydde    
skrattat mycket åt pojken som menar allvar och målade äggröror    
önskat varandra lycka till med de onda planerna (xoxo)    
ätit Onnas goda kolapaj (hej Onna jag saknar din kolapaj gör den till mig!)    
sett Stella bli helt betagen i Tova och adoptera henne <3    
löst ett problem med logistik istället för med kaos (undrar vilket)    
provat caféet i husby och blivit hype över cola på glasflaska    
fått podden delad på en lesbisk instagram    
sett Stella skriva en "pläd"    
ätit goood broccolisoppa och ännu godare pannkakor    
bott i min gamla lägenhet över påsken <3    
ätit otroligt såsiga burgare med pappa och Stella    
eftermiddagsdamhängt med Saga och Stella    
blivit quizad på Taylor Swift    
pratat mycket om queera låtar som heteros gör    
fått en vårkappa av Saga <3    
ätit påskbrunch såklart    
sett Benjamins chock över sirapsflaskor    
undrat var mamma fick blåbär ifrån och fått svaret "frysen"    
kämpat oss genom äggjakten    
inte hållit med Stella när hon absolut hade rätt    
gjort en avstickare till en pakistansk affär    
råkat se tonårsqueers i en serie Sara såg    
blivit beordrat att vara tyst för "det är ett gay couple på skärmen!"    
hört Saras åsikter om våra föräldrars toalett lol    
åkt på utflykt med mamma, pappa och Stella    
ätit lunch på en myslig gård    
åkt till eslövs sybehörsaffär för att köpa en tråd    
fikat på Flinkmans café med gay servitörer    
sett en cowboyboot i porslin och en enorm häst i metallskrot    
super-researchat olika artister samtidigt    
påskhängt med team osby som det ska va    
lyssnat på den traditionella påskskivan såklart    
beställt kryddan-mat <3    
ätit stjärnor, druckit bubbel och cirkelpratat    
varit på påskmiddag hos den sysslolösa influencern Anja (hon sa så i alla fall)    
upprörts över Stellas mosters bilkörning    
druckit giorgiskt vin    
ätit glass i solen på en bänkjävel    
sagt hejdå till mellanvångsvägen <3    
fått besök av Alex och Daisy i två omgångar samma vecka <3    
blivit rådda att flytta till Island lol    
pratat en massa om opappor med dem <3    
sett Daisy glömma att hon skulle äta frukost väldigt dramatiskt    
uppskattat att Alex fick kalla kårar av tanken på att sysselsätta sig <3    
stöttat Onna när katterna åkt :(    
vrålat om perfekt äggröra    
ätit glass på blindhusbänken med ett starkt fågel-soundtrack    
upptäckt att det finns forskning som visar att man inte kan vara blind och ha schizofreni    
åkt genom hela stan utan min telefon…    
tydligen drömt om ett band som hette "the kvartettes" hahahaha    
återbesökts av Alex och Daisy på deras hemväg    
spelat in en lång och cray podd med dem    
druckit bubbel och lyssnat på amanda Jenssen    
drällt här hemma och ätit kladdkaka med Onna    
hört om vad Onna tycker att man kan och inte kan prata om under sex    
sjungit om svett on the bops    
kontaktats av tre olika personer för att hypea tre olika deltagare i så mycket bättre lol    
blivit förbannad över shifting realities    
bakat hallonpaj och sjungit maria mena <3    
haft date night i Kista <3    
skrämt livet ur Stella genom att se ut som om jag skulle dricka sås    
gjort listor på män vi tycker om    
ätit fancy fish and chips med mamma och pappa när de kom upp hit    
scannat mina fötter i en skoaffär    
köpt allt säljartjejen tyckte att vi skulle köpa lol    
älskat fiket i gallerian som har vin och svingod kolapaj    
blivit kär i en tjej med konstiga skor utanför    
velat sno vinglasen på en skottsk pub    
haft en jättebra kväll med Stella och våra föräldrar    
diskuterat echo and the bunnymen och sånt med dem    
hypeat bordet Anja köpte    
skrattat åt att Stella ropade att hon älskar min mjälte    
fått balkongen nätaaaad!    
superstädat med mamma och pappa    
bloggat från balkongen <3    
firat Onnas fölsedag med snela folk    
sett Onnas chock över att hon köpt en kakmix istället för en kaka    
också sett henne spränga en pulverpåse över exakt hela köket    
älskat när Tova och Skogis bondade om lingvistik    
hört att nåon hade tänkt på Rakel på tal om putin…    
ätit på texas med Stella, Onna, Tova och Skogis    
sett Skogis äta en köttbit för första gången på mååånga år    
druckit cola ur enorma ölglas    
haft skogis hääär <3    
gått vilse i kista galleria med henne    
druckit chailatte och blivit arga på folk <3    
skrämt henne genom att använda hennes faktiska namn    
tramsat på dalmål och druckit bubbel    
druckit mystisk öl och ätit en massa pudding    
haft livskris vid 04 på natten och tyckt att jag borde komma ut med en bok istället för att komma ut som nya grejer    
sett searching for sugar man med Stella    
råkat hamna på jensens när vi letade snabbmat lol    
haft lilla hääär <3    
blivit arg när hon förolämpade florences röst    
invigt good life-listan i solen <3    
sjungit diane över vidderna    
älskat Lillas hype över stellas kyckling    
varit lillas bästa terapi enligt henne    
skrattat mycket åt Stellas demoner- och foppatofflor-liknelse    
ätit himmelsk kladdkaka med lilla och onna    
spelat bangers som balladen om en grillbit med dem    
varit så trött att jag var på väg att lägga kattbajs i kylen lol    
sett dokumentären om fyre festival    
drällt i solen och lyssnat på Cam som man bör    
fått enorma känslor om fruar i en dokumentär <3    
blivit patreons till vad blir det för mord och fått över hundra bonusavsnitt    
ätit sushimiddag med Stella och hennes mamma    
studerat män som spelade på hästar på ett café    
hört beskrivningen "han hade cowboyboots och en massa som klirrade" (det måste bli jag!)    
undrat om vi hade läst samma väldigt obskyra barnbok (det hade vi)    
plötsligt stannat så Stella kunde rädda en mask <3    
gått på det coola fiket igen och fått det godkänt av Onna    
också upptäckt att de hade hallonsoda    
hypat att Onna hade börjat lyssna på flashback    
lyssnat på florences nyaaaa    
haft Henrik hos oss jättelänge!    
gett hen kräm direkt såklart    
varit helt shook över att typ alla släppte musik samma dag efter flera månaders torka    
lyssnat på paramore och ätit äggmackor <3    
sett men massa vintergatan <3    
undrat varför de åker taxi till kollo    
lärt mig att alla musiker heter Emil och Johan    
skrattat mycket åt att jag och Henrik "gillar saker, men inte alla saker"    
tryckt i oss två smårör pringles var på tunnelbanan    
åkt till tyresö för eurovision-häng hos Lonkan    
också firat katten Mogge    
upptäckt allt konstigt Carolina tycker, typ att hon uttalar grapefrukt som gräpfrukt (vilket ingmar också gör)    
thirstat efter snygga tjejer i esc    
druckit hallonsoda och ätit stjärnor (exakt detta vill jag ha!)    
skrattat mycket åt vad Carolina trodde om vide    
njutit av Stellas cookies    
äntligen sett Juno after all these years    
fått känslor av bonusmamman    
kollat på bandtröjor, pins och annat coolt med Henrik i stan    
hittat slipsen från himlen men inte köpt den :(((    
vrålat elakt om Henriks ex alltid    
bakat banankladdkaka med Henrik och Zack    
fått otroligt många lifehacks av Zack    
hört att jag inte känner några cis-lebbor (jag är inte ihop med en eller så)    
druckit massor av flädercider med Henrik    
upptäckt en vissångerska bara sådär    
frågat solen om den älskar mig lol    
hört av Stella att vi skulle gå till centrum och "titta på barn"…    
firat anti f-dagen <3    
ätit drömiga pannkakor med Henrik och Stella    
vrålat om en bögig jordgubbsbild väldigt mycket med Henrik    
älskat hur blyg EB var när hon skulle säga hej till henrik <3    
sett comedy queen och fått känsloooor    
älskat banjo-tjejan    
dömt ut namn från länge sen som Henrik läste upp    
skrattat åt töntar som Anders Allan Andersson    
skrattat mycket åt "äsch, hon dog säkert ung" alltså va    
peppfikat på hallongrottor och chokladkakor hos onna    
tyckt att alla tar för lätt på homofobi    
varit på lesbisk festivaaaal!    
sett strula med siri <3    
älskat hur sjukt många instrument de spelade    
fått en miljard känslor under spelningen    
också flippat över hur fint det var att folk hade sina barn på festivalen <3    
sett heteroakuten livepodda    
sett thåström med Henrik direkt efter    
älskat att hen sov under konserten haha    
fucking tappat det över att han pratade whatttt    
förvånats när han spelade fyra imperiet-låtar    
fått höra att jag är en coca cola cowboy <3    
hängt på max efteråt och diskuterat maxs historia    
publicerat ett inlägg från Emma Black (jag hade verkligen inget minne av detta nu!)    
haft gråtmiddag    
ätit tacopaj med onna och pratat om hur otrevliga vi är    
pannkaksfrukostat med onna, kiti och barnen    
sett lees logik om att kasta saker    
varit gunga åt barnen lol    
varit gräsänka for a hot second    
distansfestat med lilla <3    
diskuterat vad man kan och inte kan injicera    
utsatt varandra för våra spellistor    
pratat om extremt viktiga saker <3    
skrattat åt "när jag vaknade hade hon åkt till rom"    
fått en lååång redogörelse för mammas bröllopshelg    
hört det mest funkofobiska bröllopstalet ever    
haft många frågor om en zolita-textrad    
druckit milkshake i Kista    
förfärats över bubble tea    
tyckt att själva bubblorna såg ut som grodögon    
ätit pasta med baconsås och bondat över empatistörning med Onna    
skrattat mycket åt att bada i gurka    
coachat Rakel om att bo i bostadsrätt    
försökt förklara att jag inte saknar us det allra minsta    
börjat läsa alla fosterböckeeer!    
hört att 40 % av alla på film är hbtq (I wish men eh nej)    
sett en blind tjej på tåget och undrat vem det är    
fått höra en sjuk text av Annoushka    
sagt adjö till potatisparen    
skrattat åt system-skämt en massa    
mobbat annoushka för att hon kunde peter lemark    
älskat en black metal-låt sjukt nog    
sett det gulligaste barnet ever på tåget som "missade sin mojontjäning!"    
ätit lillas eminenta kycklingsallad <3    
tramsat om kattnamn med henne    
lekt lekar och druckit drinkar på mello yello <3    
vrålat att jag inte ville ligga med kattungar lol    
sjungit the final countdown i höga stämmor på baren    
firat Johannas fölsis med nästan alla på Cias fina innergård    
hört att årtusenden av 50-gradig värme har kokats ner till…Benjamin    
spelat mölkki som man ska    
chockat alla med att dricka öl    
trott att maten skulle vara läskig men så var den god    
sett Saras kör sjunga vargsången    
hängt med Sara och sett henne kämpa med bröllopet    
lärt mig att systrarna rävås-listan inte heter mamma rävås (det var en grej)    
botulfshängt med Saga    
gjort ett glee-quiz som en king    
fascinerats av musiken på studentflaken    
haft en lovely tid med bubbel, donuts och musik i Sagas hem    
älskat wienerbröd från willys    
varit på Sweden rock med Robert, pappa och Olle!    
skrattat mycket åt alestorms mellansnack    
älskat att ljudet fixades lagom till fuck you with an anchor    
sett Lee Aaron och ätit churros <3    
sett 10cc i solen och överraskats av hur bra de var    
insett att jag inte visste vilken deras kända låt var fast jag gillade den    
undrat vad det är för fel på Devin townsend    
hypat att ha hört prinsess of the dawn live    
sett dropkick murphys och vrålat med i låtar    
träffat sockenhoran av alla människor    
blivit chockad när Roberts fd bästa vän dök upp    
druckit äcklig öl och sett volbeat    
blivit hype när de slutade med Roberts favoritlåt    
thirstat efter Floor Jansen med Robert när nightwish spelade    
sjungit med till I want my tears back innan vi åkte hem    
sovit på stora hotellet i osby för att slippa åka hela vägen hem    
skrattat åt att säga till någon att de är på gräsmattan under festivalen    
också skrattat åt "Kalle, du och jag, vi är bra"    
firat treårsdag med min tjeja <3    
hört om en lady som gjorde sig själv blind…    
skrattat åt "my diabetes!" en del    
sett en bäb som sov på tunnelbanan <3    
skrattat åt "Göran, mandelkungen"    
fått sinnessjuka mängder bananer från mathem    
lyssnat på svordomslistan och ätit onnas världsberömda chokladbollar    
skrattat åt Kitis kaos i gruppchatter    
undrat hur jacobs dream kan vara avslappningsmusik    
vaknat till att Onna frågade om jag ville ha en glass <3    
hört en kille skryta om att Bianca Ingrosso har spelat på hans trummor lol    
fullkomligt älskat en hemlös mans salespitch    
undrat över att titta på killar som äter glass på tiktok    
firat att min tjeja tog exaaamen!    
poddat om adeem the artiiist    
tryckt i mig glass vid 05 på morgonen    
haft Linus på besök    
förklarat att han inte borde köpa chips han tycker är äckliga    
funderat på var man borde lyssna på olika låtar    
druckit blå drinkar    
chockats när Linus drack en lakritsshot    
vrålat "kan vi vakna nån jävla gång!" när jag och Stella var döda en hel dag    
ätit märkliga pannkakor och lyssnat på hozier som man ska    
väckts av jossan som "tyckte att hon inte hade fått mat sen mellankrigstiden"    
skrattat åt en tönt som hade en storasyster som "också var ett svin"    
försökt övertyga Stella om att hon faktiskt sov under mitt täcke och inte sitt eget    
haft skedar kvar efter att ha gjort sysslor what    
fått midsommarbesök av Lilla <3    
blivit irriterad när hon hamnade i rissne istället (och inte ens köpte knark)    
lyssnat på conan grays nya skiva och skrivit med henrik om alla låtar <3    
stekt oss på balkongen och druckit bubbel    
spelat in en batshit och packad podd    
skrattat mycket åt Stellas tankar om sperma-stalaktiter under skrivbord    
lärt oss att röv är en mildare svordom än balle enligt lilla    
värmeslagshängt med lilla och onna    
ätit jordgubbar med grädde <3    
blivit utskälld för att jag bloggar mitt på dagen av Tilda    
läst fanfic med Onna och Tova    
lärt oss att Luna menar alltid allvar, dammit    
ätit onnas goooda blåbärspaj    
badat i sickla <3    
haft ett life-liv på två pinnar <3    
köpt bun meat bun-lunch och milkshaaake    
verkligen bränt sönder mig    
haft en myslig ensamfylla    
sett Stella älska åska <3    
haft stugsemester med familjen <3    
tyckt att holmsjö bara är nåt man hittar på    
hört att tågset är förlegade    
lärt oss saker om ronneby av pappa    
köpt mitt skåne-nattlinne (och så vare inte ens i skåne lol)    
lärt mig om den heliga carlos-treenigheten    
lyssnat på poppigt nog och hem igen hundra gånger för benjamin slutade aldrig spela dem    
spelat bisarra frågespel    
druckit mojitos och lyssnat på reggae    
spelat en thrilling omgång när då då    
blivit tillsagd att jag är diskmaskinen…    
sagt hundra gånger att vi skulle köpa creme fraiche, vi ses om en halvtimme    
ätit glass i karlskrona    
tvingat Benjamin att vara grill-master    
gjort grillbananer för jag var idé-master    
druckit päronläsk på en hembygdsgård <3    
gjort dramatiska handrörelser till hips don't lie    
druckit konstig mangodrink    
spelat love letter och aldrig fått en priest    
fyllt 28!    
ätit marängsviss på fölsedan    
gjort fölsedagsquiz som alla bidrog till    
ätit från melkers pizzeria vilket var 1 grej    
spelat pressure point och älskat när Stella bara fick saker jag kunde    
skrattat åt benjamins tankar om harry potter    
inte fått milkshake i bromölla :(((    
upptäckt en systemlåt <3    
reflekterat om att folk måste sluta och börja bry sig    
hängt med lilla på ett mysigt hak    
druckit milkshakedrinkar som bordet bredvid rekommenderade    
diskuterat nalle pu med dem    
fått en god gratis shot när vi betalade    
ätit plopp till frukost    
fölsefikat hos Sara    
druckit te ur ett ölstop    
plockat vinbär <3    
ätit enorma mängder biffar med mos    
åkt på utflykt med mamma, pappa och mormor    
spanat in sommarstugor    
ätit tråkig lunch i brantevik    
ätit glass i hamnen för pappa fick feeling    
fikat på nostalgi-museet i tryde    
köpt bh för 89 kronor    
köpt ett kvarts-halsband till min kvartskado-tjej    
fikat med familjen och sett mina föräldrar hata combucha    
sett shirley claaamp <3    
skrattat mycket åt "säger man så till en människa som lever?"    
flippat när hon sjöng det är så enkelt av alla låtar    
bromsats in dramatiskt för att undvika hundbajs    
förklarat alla rader i Paris för mamma och Annoushka    
musikpratat gärnet med Robert    
ätit en tappad chokladfondant    
hört mammas rop om att jag skulle sluta tjataaaa    
köpt en ny lund-ryggsäck <3    
hört om en mormor som var bra på att kommunicera    
sett valet forever    
hängt i balkongsolen med Onna    
poddat med henne    
diskuterat med Stella vad vi skulle göra om vi gjorde slut (helt lugnt)    
pratat med Robert om hans quiz-äventyr    
dött i solen när Onna och Tova badade    
blivit överlycklig av vatten och isglass    
studerat när Onna fick håret klippt av sin mamma    
chillat på uteplatsen och ätit god glass    
haft en otroligt chatty telefonist på sl som lät som om han var från lund    
sett shut up and sing med Stella <3    
skålat i riktigt gott jordgubbsbubbel    
hängt med skogiiiis i Kista    
äntligen provat sunkhaket och älskat det    
blivit shooketh över hur liten världen är    
haft en amazing uppsala-dag    
träffat Agnes för första gången på typ fem år    
inte vetat nåt om varandras liv men allt om varandras cores    
känt vattnet med våra ögon och öron    
fikat på storken vilket var coooolt    
sett den gröna soffan i det innersta rummet    
ätit en amazing banan- och chokladbrownie    
pratat om chick lit och sånt jag aldrig pratar om    
druckit vin på uteservering och pratat om högstadiet    
hängt med Linus när Agneshänget var slut    
ställt mello-frågor till varandra på dog bar    
upptäckt att han inte hade hört piano man :(    
druckit klassiska shots på shotluckan    
gjort en konstig shot-tävling med linus och hans kompis    
berättat om Bengan, Biggan och bilden    
pratat om bruce och ukrainsk folkmusik med en sl-king    
varit på lesbiskt häng <3    
älskat chokladbollarna där    
pratat om ledarhästar för det gör jag nästan jämt    
frostat av frysen whaaat    
bingeat the fosters    
älskat när Stella vaknade och borstade "fåtöljs" aka kattsand    
skrivit om barn i bloggen och tänkt mycket på hela grejen med barn    
ropat mycket om att jag hatar Brandon    
gjort en stark immitation av en skånsk konservativ man i podden    
sett vi eller aldrig och haft många känslor    
fått panik över flatparet där den ena åkte till Italien utan att säga till den andra    
köpt vinbär som bröllopspresang    
druckit hundvin och pratat kluriga ackord med Lilla    
sett henne skriva under sitt lägenhetskontrakt på fyllan    
varit på Olles bröllop!    
älskat den lilla gulliga kyrkan    
upprörts av traditioner    
gjort mingel-bingo    
varit en bra rygg att skriva på    
fått stor hjälp av att Robert varit på sweden rock 14 gånger    
uppskattat middagslekar    
ritat av bröllopsparet lol    
chockerats av en father daughter dance    
därför sjungit "I loved her first" för alla jag känner    
hört det magiska ropet "Emma! Jag hittade hallonsoda! Det finns päronsoda också!"    
därför druckit päronsoda och vin <3    
undrat vad en bra låt gjorde i spellistan    
haft family dinner och testat viner till bröllopet    
fått känna på sensory bottles (som var sammetsvinet)    
sett Saras besvikelse över att andra saror kan gifta sig när hon ska göra det    
researchat och lyssnat på folk-kvinnor <3    
bröllopsrepat med Jonathan    
skrattat mycket åt "you will shatter all of my dreams"    
tyckt att benjamin skulle göra en rollspelskampanj där allt var gjort i pepparkaka    
sett filmen från Benjamins svensexa    
haft en lovely liten tid i Göteborg    
åkt till ett max som Henrik jobbat på utan att hitta någon som hen kände    
tyckt att det kändes som en amerikansk diner där    
pratat om att skjuta heroin när vi gick på systemet i Angered    
haft hårfixardag med Henrik, Alex, Daisy, Alice och Ella <3    
fått mitt hår klippt av Alice så det blev jättefiiint    
upptäckt att folk med jättekort hår kan måla på huvudet what    
fått lila hår igeeen <3    
hört om Ellas perfekta lösning på spotify    
känt mig mer välkommen än jag någonsin gjort innan    
ätit delikatobollar och drällt med Henrik    
mobbat katten zuco för hans svans hela tiden    
gått på Daisys friskförklarad från borderline-fest!    
ääälskat hennes fina lägenhet    
haft hot takes om vilka som får gilla båtar    
förvånat Alma med att jag kan sjunga lol    
druckit sanslösa! Mängder bubbel    
sett Lo totalflippa över taylor-merch    
gjort ett Amanda Jenssen-quiz!    
ätit tårta och blivit lyrisk över Alexs smörkräm    
fått white russian av Alice och gt av Daisy    
med Alex och Alice fått frågan om vi var syskon av en random taxichaufför    
vaknat vid 13:30 och varit först upp i lägenheten lol    
träffat Amanda på tåget what    
tittat på hårdrocksdokumentär med pappa    
firat cirkelen med Robert    
undrat över hur little jinder sjunger om pengar    
omstrukturerat hela cirkelen    
tyckt att kungen var kingen (ja jo bokstavligen emma)    
undrat mycket över hur man har flera förstakyssar med samma person    
applåderat när Stella backade runt hörn som en king    
druckit cider i solen i parken utanför Lillas hem    
lekt en riktigt bra omgång gft med Lilla och Stella    
provat soffor på ikea <3    
ätit mjukglass på biltema    
sett Frida Hyvönen <3    
blivit shook av hennes röst    
älskat hennes lebbtrummis    
flippat över fredag morgon som extranummer    
älskat att mamma blev kär i keyboardisten    
också älskat när hon sa att det var superduperbra <3    
gråtit ikapp på gatan som true lesbians    
blivit väldigt kär i en kingig tågvärdinna    
velat dricka pina colada åt henne    
fixat sallad och lyssnat på Frank Turner    
skrattat mycket åt "he says bög from the kitchen" i podden    
också skrattat mycket åt att fråga saker i låtar och svara "nej"    
äntligen sett en saw-film    
döpt om alla karaktärer    
undrat vad fan grejen är med skräckfilmer    
varit på Jacks bröllop!    
gillat den korta och informella vigseln    
hört lokalen beskrivas som "patriarkal och inrökt"    
gillat deras äktenskapslöften    
hört om Tove som "tämmer hela världen"    
uppskattat den höga tal-nivån    
gillat att det var margaritas till middagen    
gillat Anjas tårtbotten massor    
undvikt äckliga Bengan som kingar    
tittat på Eva och Adam för att trösta oss    
skrivit i min färdisansökan att det var som rysk roulette att åka tunnelbana (det kanske var där problemet låg?)    
skrattat åt att laga en container-stol och en kyckling    
ätit den godaste vaniljmunken ever    
börjat läsa hp med Robert    
insett att McGonagall faktiskt håller i en karta som katt    
skrattat åt Vernons marmelad på tidningar    
tappat det om en roller derby-flata i the fosters    
skrivit bröllopssång med mamma och skrattat åt riktigt dåliga rim    
hunnit äta på sushistället med Jonas innan de stängde forever    
fått höra om killar som lyckas begå brott efter en vecka i skolan    
undrat hur man kan köpa en båt bara sådär    
läst en ny thrilling fosterbok med Onna    
tramssjungit med Onna och Kiti    
skrattat extremt mycket åt barnens sång om att det regnar i bussen    
skrattat åt att skrika sitt eget namn på fest    
haft en exemplarisk date night för att fira ett år som tjejbos    
svarat på par-frågor    
ätit magisk chokladfondant    
hoppats att amerikanskorna bredvid oss också var gaydies    
druckit extremt mystiska drinkar    
skrattat mycket åt att kryssa Jonas    
sett Stella tappa det över sorgebarnet    
velat ligga med fem av sex personer i alla mot alla    
haft många "mördnaps" (lyssna på ett mord och eventuellt somna)    
ätit sanslösa mängder chokladpudding    
nästan börjat gråta i podden lol    
trott att folket i fosterboken var aliens    
hittat en amazing klänning som hade skjortkrage    
kraschat en vinprovning med Annoushka    
druckit aperol-bubbel på uteplatsen    
skrattat mycket när de provade vin med ögonblindel    
sett Peter sjunga och blivit förvånad    
uppskattat mammas korv med bröd-efterrätt mycket    
skålat in Lillas lägenheeeet    
fått i oss pizza när vi höll på att dö av hunger    
sjungit in stället    
skålat för att aset inte vet var lägenheten är    
varit på Sagas bröllop!    
haft skogis som + 1 <3    
hypat att vigseln var i min favoritkyrka    
älskat när Skogis sjöng med i psalmer    
flippat över Sagas fiiina brudklänning med pärlor    
djublat med en hel buss när vi kunde ta den skarpa svängen    
ätit tårta under minglet vilket var peak    
fått jättemycket bubbel för att Skogis gav servitrisen smink-komplimanger    
typ hamnat vid queerbordet lol    
ääälskat efterrätten    
råkat bli riktigt jävla plakat och bräkt allt möjligt    
till exempel råkat outa någons förhållande med en gift man    
varit röksällskap åt en tjej vi inte kände varje gång hon ville röka    
peppat en tjej som trodde att hon var för lite queer :(    
bondat med två tanter som hade honkatter som de trodde var hanar    
dansat och skriksjungit gärnet    
kommit på vem den svenska flo rida var och sen glömt det igeeen    
fikat och sångrepat med mormor och Cia    
pratat med Henrik om att vi borde bli kompisar med dementa för vi säger samma sak om och om igen    
tramsat med Stella om vad inflation egentligen är    
röstat nästan helt själv    
såklart köpt röstgodis    
upptäckt att det byts perspektiv i första hp-boken    
råkat hitta på ett väldigt vidrigt pairing (som såklart redan fanns men ändå)    
ätit fläskpannkaka med mamma och Robert    
lyssnat på roadtrip-listan med allt det innebar    
ringt Lilla som var "tonartsjouren"    
blivit rasande på hatet mot pappor    
fått sd-sms för att vi bor i ett utsatt område lol    
haft möhippa för Sara <3    
försökt överraska henne lol    
ätit spännande med god brunch    
pratat mycket om stressfria kor    
sett Sara lösa en på spåret-resa mot Malmö    
catchat up med Elvira när de andra var på escape room    
haft golv-picknick med danska småkakor    
gjort ett Sara-quiz    
sett Saras gamla kör sjunga it's raining men för henne    
kört bäst i test och varit sämst    
pratat mycket om författarskolan med Saras homie    
berättat för folk om "äckliga gubben"    
varit tvungen att ropa till Sara så hon sa att jag hade rätt    
blandat äckligt bubbel med pärondricka    
överraskats när en random manskvartett kom in och sjöng    
dansat oväntat nog    
chockats när Johanna och Amanda älskade twist of love    
stått imitten av en ring så alla dansade runt mig till genom eld och vatten    
dansat och sjungit till alla flickor    
hösthängt med Lilla <3    
ätit broccolisoppa och vitlöksbröd mummms    
fikat med mormor och hört om hennes spök-katt    
ätit glass direkt efter fikan    
fått höra om hennes "mansfrämmat"    
älskat söta metalboys    
haft agnes-party med mamma    
råkat hamna mitt i en filminspelning    
fått frågan om vi var statister lol    
vinat och babblat med Saga på botulfs    
tyckt att sverige borde "bli tyskland eller hålla käften"    
haft jobbhäng hos skogis    
rageat på barnfria som är extra dumma och bisexuella som inte fattar kvinnor    
vågat be om mat wooow    
pratat om Katarina Bredov och velat ha en katarina-cirkel    
repat med bröllopskören    
skrattat mycket med den andra sopranen    
skapat memmet "det är kallt i lokalen"    
genrepat gärnet med kören    
skrattat åt Elviras tankar om reggae    
tramsat om bordsmyndigheten med stella    
gjort en eminent bröllopsmingel-lista    
överraskats av en Sara som skulle sminka sig hos oss utan att vi visste det    
varit på Saras brölloooop!    
sjungit när de gick in <3    
älskat när Agnes läste en dikt och grät samtidigt    
älskat vigselförrättarens informalitet    
sjungit med bröllopskören woop    
bevittnat när hela kören tappade det pga Benjamin grät    
älskat mammas och pappas tal    
hållit ett bra tal själv    
lärt mig mycket om Sara under talen    
flippat över popcornmaskinen    
sett Stella dansa till kung i baren    
haft dansparty med en dude som sa att han hört rykten om att jag kan skriva böcker    
sjungit alla vill till himlen med honom som hype man    
utvärderat wedding tour och pustat ut    
pottersnackat och undrat om drakar har konjak i tuttarna    
ropat "kläderna är med han bror!" under detta snack    
konstaterat att voldemort är ganska osentimental    
haft en redig städ/fixdag    
gått på flashback forever-showen    
älskat hatsången i showen    
skrattat åt "sommarpraten"    
gillat när Mia sa att hon inte är så bögig att hon vill att killar ska ligga med henne (det är oerhört bögigt)    
haft date night på ett burgarställe efter showen    
varit i chock över de goda pommesen    
ätit en kaotisk banana split    
sagt "det här blir inte rent, men gångbart" när jag torkade av händerna lol    
lekt gft på hemvägen    
fångat höstsol    
sett den otroliga dahmer-serien    
sett en kille på dr phil som trodde att han var batman    
tappat det över päron-punchpraliner    
upptäckt och älskat Alva, årets enda nya artist tror jag?    
lagat mat som "smakar skolmat"    
bakat rocky road-cookies och lyssnat på of monsters and men    
klippt marsmallows och hackat choklad och hållit på    
haft kladdkakehäng med onna    
velat skriva till en frågespalt om att hon ville vara en tavla    
sett Onna och Stella bonda om bögarnas fel    
fått vår nya dammsugare Elsa som vi älskar    
skrattat mycket åt att vara "lite skeptisk till det här upplägget" (vilket? Ingen vet)    
följ med Stella till den snälla läkaren    
lagat köttfärssås och lyssnat på Lasses countryskiva    
föreläst på socialhögskolan igen <3    
uppskattat Eva-Malins powerpoint    
skrikit "aaaaaa it's coming apaaaart!" när vi öppnade pizza-kitet    
gjort en otroligt unhinged syskonpodd    
firat bloggens 15-årsdag!    
jämfört mig med mitt 18-åriga jag med hjälp av en random blogglista    
firat bloggen med min tjeja och Lilla på distans    
blålat för bloggen såklart    
försökt lära Lilla hur man tinar kyckling    
av Tilda fått höra vad jag tyckte i bloggen 2008    
distansfestat med Lilla, bubbel och blogglistan    
haft mini-datenight i Kista    
lekt "bästa låten" med Stella äntligen    
gillat när hon drack en gullig drink    
gått med på att gå i kyrkan för Linus uppsats    
därför gått på gudstjänst i slottskyrkan    
drällt på subway i två timmar med Linus och hans tjej    
såklart roastat Linus    
ätit pancy praliner och tittat på dahmer    
totalt och fullständigt tappat det när jag fick se döva queers    
firat Stellas mormors fölsedag    
diskuterat Lou Reed väldigt mycket    
upptäckt att Stella aldrig hade hört oh sussie    
skrattat åt ett jätteroligt mord…    
undrat om hela chamber of secrets är bygd på en mans yolo-beslut    
skrattat mycket åt fänkål och lasse holm i mushmushmush    
poddat om glee som fan    
därför hamnat i ett otroligt glee-skov    
funderat på hur Onna skulle spendera 529 miljoner    
pratat om att vi aldrig kan släppa ut folk ur våra liv    
fått nybakta hallongrottor <3    
haft många diskussioner om chokladbollar i ugnen    
bakat Stellas kickass kanelbullaaaar    
sjungit och dansat när vi bakade as one should    
shufflat som en king hela oktober    
fått ett fint referens-brev från Eva-Malin bara sådär    
testläst Stinas boook    
upptäckt att jag är Stellas pojkvän lol    
haft ett rent kylskåp whatttt    
gått vilse på vägen in med onna som en tönt    
ätit svindyr subwaylunch med onna    
skrivit bok som en jävla king    
vrålat ut "vad i helevete hade han för mamma!"    
fått Onnas otroliga apelsinchokladtårta    
tyvärr uttalat ordet "fadersmjölken"    
ätits Stellas fantastiska jordärtskockssoppa    
fått bekräftat att Gud är bög    
åkt en fruktansvärd jävla mardrömsresa till uppsala    
hängt hos Linus och druckit blåa drinkar    
spelat in en version av låten Hanna till Henrik <3    
såklart besökt shotluckan    
fått höra allt om hans frieri-planer    
hört en sinnessjuk mashup    
fått rödvin med is i för Linus visste inte att det inte ska vara kallt    
diskuterat om man fortsätter vara ett system i himlen    
uppskattat Linus immitation av en mycket liberal man    
träffat Stina <3    
druckit en väldigt god suröl med henne    
insett att jag tänkt att hon var sin huvudperson lol    
hört att allt är lugnt för hon kommer snart dö lol    
firat Stellabella med prinsessbakelser och en riktigt konstig skräckfilm    
städat soffbordet whatttt    
upprörts över trollkarlsvärldens nutidshistoria    
firat Stellas med hennes familj    
skrattat åt "fröjden eder, ty vi har kycklingbuljong"    
ätit en riktigt god chokladtårta på firandet    
tramsat om Travis i podden    
lyssnat på midnights och haft väldigt många olika känslor    
fått besök av team osby <3    
gått blindtåg genom Kista    
undrat över viben på o'learys    
skrattat åt Stellas tolkning av pontare    
älskat hotellbarer    
tyckt att "komiton" borde vara en ny kör    
skrattat mycket åt gitarrplattformar    
undrat vad en banjo kostat    
tyckt att jag ska ha husbys främsta banjo-plattform lol    
också fått besök av Sara bara sådär    
sett hennes kaos med att ens ta sig hit    
hört att livet är för svårt för henne    
varit orimligt taggad på så mycket bättre såklart    
oväntat nog gillat Olle och hans cowboyhet    
ropat att Fredrik Strage är allt (he is)    
haft the dress test fest <3    
därför äntligen fått se Robert prova klänningar    
lyssnat på låtar som "kan sjungas i klänning"    
sjungit fiskarna i haven med Sara    
worshipat köttbullar och makaroner    
ätit broccolipaj och tittat på Anastasia med Stella och Sara    
missat samma plot point som Sara så Stella fick förklara att vi hade fel    
hemmajobbat med Sara    
spolat tillbaka när vi missar de bästa bitarna av låtar    
ätit lax-bowl till lunch bara sådär    
skrattat åt "lägg ifrån dig geten!"    
ätit hundra fiskpinnar och vrålat om hur gott det är    
pratat med Lilla när hon kallade en paj för bad boy    
fått mycket bra stöd när färdtjänst var svin <3    
fått mammabesök    
fått massssa mat lagad av henne    
pratat om mammas väääldigt sociala helg    
ätit tobleronetårta mums    
åkt till Göteborg <3    
bott hos Johanna och Patrik    
sett en cyklist och en bilist som hade ett samtal när de körde    
ätit hallon och pringles på spårvagnen    
spelat in två poddavsnitt på en dag <3    
älskat när zuco totalt pajade podden    
uppskattat när Henrik var speedad som fan    
fått en homohits-tårtaaaaa!    
blivit lycklig när Stella gillade Alexs smörkräm    
hängt hos Henriks mormor i den jättefina lägenheten    
ätit rimbobullar <3    
älskat albins och grants duett i så mycket bättre    
gått på halloweenfest hos Alex, ella och alma <3    
svarat med "she until further notice" på pronomenfrågan lol    
blandat ihop en flickvän och en kompis till samma person    
druckit vin med ett skelett på    
babblat massor om country med Eden    
flippat över att en person på festen gillade podden    
därför inte vågat gå fram till hen på hela kvällen lol    
älskat daisys utklädnad <3    
också älskat Almas taylor-pinsinspirerade utklädnad    
fått white russian av Alice och gt av Daisy    
kommit över mitt minttu-trauma äntligen    
ätit pringles och vindruvor hos Johanna för att överleva bakisheten    
skrivit bok på espresso house <3    
följt fotbollskillars drama    
ramlat i alingsås :(    
tagit med oss Henrik hem <3    
skrattat åt töntar på Henriks tinder    
plötsligt fått frågan "kan inte du byta namn till Ebbe?"    
konstaterat att Lucius malfoy inte är "nån allsmäktig nisse"    
ätit mitt i natten-kräm och lyssnat på Emil Jensen med Henrik    
ätit Stellas kingiga chokladkakor och tittat på vintergatan    
gjort en spellista med Henrik <3    
tyckt att det är tråkigt med folk som inte tycker saker är roliga    
besökt Onnas terapi och förvirrat terapeuten    
fikat i stan med Henrik och varit osmarta nog att köpa chailatte på en icke-kedja    
mandolinat jordärtskockor som en king    
marathonpoddat med Henrik    
fikat på ett fullsatt vetekatten med henrik och hens kompis    
bondat över konstiga genders    
blivit överlycklig när Henrik ritade en butchbebbe    
bestämt att det skulle stå "wäää" på bebbens tatuering    
velat slå sönder saker och koka saft (pga de gjorde det i så mycket bättre)    
haft prima hårfärgningstimes    
gått direkt från hårfärgning till pannkakor    
sett Steget med henrik <33    
råkat hamna i kön till paradise lost    
älskat hur mycket Steget skämtade om just paradise lost    
också skrattat mycket åt deras total eclipse-trams    
älskat bandet, särskilt med pedal steel    
kramat Henrik och sjungit såna som duuu <3    
sett hens dubbelgångare bland otroligt queera kids på tunnelbanan    
varit glad for a hot second när stella hade fått ett jobb…    
flippat när en av mina reviewer-boys var med i metal-dokumentären    
druckit vin, ätit chokladbollar och berättat glee-grejer med Saga    
ätit pizza med henne på timbuktus ställe    
diskuterat midnights mycket ingående    
fikat med mormor och pratat om gåsamiddagar    
bevittnat mammas work emergency    
frågat Lilla vad hon ville läsa om i min bok och fått svaret "tomtebloss i bamba!" lol    
lyssnat på bra colab-låtar och ätit biffar med mos    
diskuterat vilka låtar vi skulle tolka av artisterna vi hörde i så mycket bättre    
fått många förslag på konstiga tacos på twitter    
hängt i osby en sista gång för året    
hört om killen som kunde lösa oljekrisen med sin röst    
lekt en redig jävla omgång gft med dem    
ätit enbart potatismos till lunch    
fått höra om Stellas möte med babyqueers på burger king    
fått mat därifrån när jag höll på att svälta ihjäl    
lyssnat på höstlåtar och myst hos Lilla    
ätit hennes goda bananpaj    
sett en rak banan what    
poddat och druckit konstig läsk    
ätit familjemiddag på en riktigt bra grekisk restaurang    
mobbat pappas uttal av grejer    
splittat en banana split med pappa    
sett Anastasia på operan <3    
fått många känslor såklart    
haft sinnessjuk mensvärk utan mens what    
skrattat åt själva anastasias sassy lines    
skrattat åt kommentarer om pedofiler i så mycket bättre    
lyssnat på och helt fastnat för tack för insläpp    
försökt skratta tyst så Stella inte skulle vakna    
skrattat åt "ödlor far åt alla håll"    
börjat med grötmiddagar här hemma    
ätit chokladpudding med grön grädde och lyssnat på Frank    
hypat när på spåret började    
tagit oss ut med en silvertejpad soffa    
fått vår nya soffaaaa    
såklart brutit ihop när Stella satte ihop soffan som 1 tönt    
invigt soffan med vin och så mycket bättre    
älskat Daniela såklart    
skrattat mycket åt Stella och hennes eventuella såg    
tagit mig iväg trots sjukt snökaos    
varit på det enda tåget som gick i tid    
pratat mycket om astrologi och spöken på tåget med Onna    
åkt på världens kortaste brysselresa    
tramsat om hur flygplan blir fulla med Onna    
försökt övertyga Onna om att det är en dum idé att bo ovanför molnen…    
äventyrat till vår lägenhet    
ätit goda varma mackor    
sett within temptation <3    
verkligen älskat hur bra Sharon sjöng    
vrålat med till angels och såna dängor    
sett evanescence <3    
haft ett riktigt my immortal-moment    
sjungit så högt jag kunde för att inte ha lika ont    
skrattat åt hur hype mamma var på kaffe    
varit tvungen att gå runt hela tiden för jag hade för ont för att stå stilla    
druckit fantastisk varm choklad    
gått i chokladaffärer    
ätit donuts på flygplatsen    
kommit på massor till boken på min resa    
tryckt i mig stjärnor när jag kom hem    
ätit perfekt asian express-mat    
älskat alla donuts de säljer på vårt ica nu    
distanshängt med Skogis    
benat ut hennes relationsproblem    
druckit drakvin (som tyvärr inte var så gott)    
skrattat när hon sa att hon skulle skaffa barn och döpa dem till olika roliga namn (she would never)    
gått på Lottas inflyttningsfest    
druckit limoncello-drink och pratat om redaktörer    
upplevt Rasmus kanelbullecider    
kingat på musikquiz    
sittdansat och sjungit med till alla catchy låtar    
spelat ett obegripligt spel    
frågat alla heteros om de var ledsna att de var det    
undrat om Lotta visste att musiken hade blivit bara first aid kit (det gjorde hon)    
distans-adventsfikat med Henrik    
undrat hur alla voldemorts homies ens får veta att Sirius är oskyldig    
älskat när Stella kom hem med blommor och direkt kollade vilka jossan skulle dö om hon åt    
skrattat massor åt att "bli bengtad"    
hittat alizee och sett henne prata om dåliga böcker i tusen timmar    
fått höra Tilda och hennes kompis prata om apelsintanter, korreaner och annat knäppt    
hypat Henriks mysliga dejter <33    
skrivit bok och lyssnat på midnights och haft det bra    
älskat adeem the artists nya skiva <3    
velat skapa ett mc-gäng med Tilda    
sagt att jag är "för bräcklig för tequila"    
haft en bra kväll med Onna och Kiti    
sett Kiti omvänt gnälla    
frågat hennes konstiga vänner olika random saker    
blivit för full för påslakan    
skämtat mycket med onna om att jag är "den intelligenta"    
haft något så absurt som ett bra kräk    
adventsfikat med lesbisk makt <3    
känt mig så trygg där    
hamnat i ett hörn med några npf-gäris och bondat massor med dem    
berättat om våra specialintressen allihop    
blivit förvånad över vilken ikon anne-lie är i så mycket bättre    
läst högt ur en kostrådsartikel som var helt batshit    
löst kriser med onna    
tramsat om födslorätter med henne    
läst peter jöbacks bok och haft känslor    
skrattat och tramsat om Stellas gruppchatt med alla utvalda    
hängt med onna och Tova en sista gång för året    
ätit havreflarn med smörkräm    
fått bra stöd när helvetet brakade lös    
fått lära mig nya skärmläsartricks    
sjungit punches med min tjeja när vi lagade mat <3    
bakat lussebullar med min tjeja    
hållit med snape om något när jag och robert pottersnackade (kommer inte hända igen)    
läst boken om staffan hildebrand med Stella    
mh-hängt med onna    
sjungit julsånger på väldigt kreativa sätt    
ätit på brödernas med stella och hennes mamma    
distansjulfirat med Lilla    
såklart lyssnat på hiphop as one should    
druckit glyhvein och lyssnat på bangers    
gjort midnattskladdkaka och skrikit olika verb på göteborgska    
lyckats köpa 1 julklapp    
upptäckt de nya cola-korkarna och haft åsikter    
tramsat om insekter och poliser i podden    
lyssnat på p3 musikdokumentär om post malone och haft känslooor    
sett finalen av alla mot alla och upplevt mycket    
stapplat till läkaren efter en vaknatt    
haft en snygg läkare woop    
faktiskt börjat vända när jag tar venla så jag ska kunna sova    
gjort en nyårspodd med contributions från våra vänner <3    
åkt till skåne för julfir    
sett Stella återupptäcka great british bake off    
hatat en pappa på tåget och velat kasta av honom    
handlat sista minuten-klappar på stan    
gjort julgodis och sjungit jason derulo    
haft lillejulafton-häng med hela familjen    
älskat på spårets husband    
fått en kalender i julklapp <3    
fått varsin presang till kattorna som de älskar    
uppskattat när pappa blastade vinylskivor och gjorde julmat    
haft otroliga vuxen-issues över att Amanda hostade julen    
snapsat oväntat nog    
ätit så mycket äppelsallad att jag bytte namn till äppelsallad rävås    
fått kalle syntolkat for the first time ever    
märkt att husvagnen är trippy as fuck tydligen    
alltid jämfört min tjeja med ferdinand    
ätit mandelmusslor och drömtårta <3    
hört om rulltårtan som uppstod på tredje dagen    
spelat julklappsspel där alla blev besatta av "påsen"    
fått en ikonisk trampmaskin i julklapp    
fått katt-coasters <3    
älskat att Stella fick en ljusstake med bröst på    
också älskat rimmet om Saras nästan-död av lakritspulver    
fått en rygg-rulle    
blivit slagen av     
sett Stella slåss med ett nagellack i ett snöre    
haft dragkamp med benjamin med jätte-orättvisa förutsättningar    
drällt och tittat på hela england bakar    
ätit middag med både mina och stellas föräldrar på juldagen    
ätit kladdkaka med lingonfrosting som var jättegod    
diskuterat hur kids skriver nowadays och det svenska försvaret    
spelat besservisser med en rasande Stella som vanligt    
fått åka med Stellas föräldrar i bilen hem från skåne    
lyssnat på poddar och sovit i baksätet    
stått upp för vägkrogar    
fascinerats av att köra bil utan musik    
fått höra att Onna blivit med flickvääään    
fått skogisbesök <3    
älskat hur glad hon blev av cola och korv    
introducerat henne för pink room explicit och allt sjukt där    
pratat om vår värsta reddit-historia och att ligga i sin mans bajs…    
ätit donuts och druckit eftermiddagsvin med fröken skogis som man ska    
klurat på våra värsta red flags    
firat jul med stellas familj    
fått oerhört god soppa    
fått spännande smörrebröd av olika slag    
haft cola-bondingtime med Molly    
fått kortslutning när halva bordet pratade om cola och halva om thåström    
fått höra mer lore om Elis växthustatuering    
fått goood pannakotta med apelsin    
sammanfattat harry i slutet på PoA såhär "jag ville mörda dig från en timme sen, ska vi bo ihop?"    
varit på middag hos Onna    
träffat vispen för första gången på kanske fem år    
ätit jättegod lax och potatisgratäng    
fått höra vispens och rakels tankar om "autism-helvetet" och "adhd-helvetet"    
fått kladdkaka med kolatäcke till efterrätt <3    
fått höra storyn om Onnas flickvänsblivande <3    
drömt en plot point till min bok    
spelat in 2023s första podd som ni inte ens har hört än    
gått på Rasmus 30-årsfest    
älskat hur överraskad han faktiskt blev    
oväntat nog gillat maten    
älskat Stellas snygga klänning och sammetskavaj    
roastat killar på tinder för de fattar ingenting    
fått höra allt om Rasmus ointressanta födelsedag    
ätit kingig prinsesstårta    
köpt tre sorters chips till nyårshelgen    
firat ett mysligt nyår med min stellabella    
haft ett mysigt och fint litet år, tack alla som gjorde det bättre!   

RSS 2.0