Ingen gillar Jonny för han ljuger, han ljuger så han tror på det själv

Rubriklåt: Balladen om ljugar-Jonny med Wilmer X, som vi sjöng med stor glädje igår och som Lilla äntligen fick höra efter att bara ha hört mig bräka den
 
Hej och hallå! Jag lyssnar på gilmore guys och samlar kraft inför att åka iväg, vilket jag ska göra om en halvtimme. Så det är redan dags att börja samla kraft lol. Men jag hinner såklart blogga om igår, och då var det musiknörderi-kväll med Robert och Lilla! Vi lyssnade på olika gitarrer och annat sånt, jag var sämst på att komma ihåg vilka låtarna var och sen blev det mat under mycket krångel. Jag testade mina nya lådor till ugnen (de är jättecoola!), Lilla stod och höll en klaffstol orimligt länge (hon höll så att säga klaffen) och jag berättade en förvirrande saga.
 
Sen blev det metal-skola! Robert hade gjort en lista med metal i olika kategorier som vi lyssnade på. Lilla var utmattad av olika genrer, en härlig swing-låt gjorde oss överlyckliga, jag försökte att inte vara helt clueless, vi åt en jävla delikat chokladmousse och Lilla jämförde låtar med maträtter (black metal är potatismos) och listade ut lukterna i låtarna. Livet fucking rulade måste jag säga och när metalanadet var klart bara pratade vi allmänt, och när robert gått fortsatte vi med det, fast kanske lite deppigare då. Så kan det gå. Sen sov vi och idag har vi lyssnat på vad blir det för mord och varit bebbiga, sen har jag städat med mamma och nu är jag här. Jag har lyssnat på poddar och läst fanfiction (det senare är det ju inte jag som gör men ändån), och snart ska jag gå som sagt. Livet hörni, det bara pågår!

We are hurt little birds raised to be in cages

Rubriklåt: Hurt little birds med piroth, från veckans cirkel-hopkok
 
Hej från en trött memma! Jag förstår inte alls hur den här dagen ska gå till, men det går säkert på något kul sätt, så...yeah. Men jag ska berätta om min sista Stelladag för den här gången, och det var en goslig dag. Vi sov jättejättemycket, som jag sa igår, och efter gårdagens inlägg åkte vi till stan. Där köpte vi en presang till Jennies bäb, för hon ska ha baby shower i helgen, och fixade lite andra ärenden. Stella var tvungen att hitta utan google maps, så vi var båda lite nervösa, men hon var bäst! Är stolt över min tjeja hallå! (ja hon har ett lokalsinne som är något opålitligt.)
 
Vi köpte godis och kom hem, åt godiset och tittade på en mörk dokumentär om självmord och grejer. Muntert va? Men den var spännande också. Sen kramades vi mest och tittade på snela videos, och sov såklart. Eller jag hade svårt med just sovet så jag satt här och lyssnade på musik, till exempel en glad låt från post malone som har kommit, sjukt i huvet. Men ja, idag har Stella åkt och sen har jag sovit, men nu måste jag vara uppe. "det kommer gå jättebra att hänga på fredag, det är lugnt!" okej Emma verkligen. Men ja, ses när vi ses hejdå.

Ensam med sjungande hjärta, blåsvart himmel och stjärnors ljus

Rubriklåt: Ensam med Navarra, för det finns ett litet hopp om vår och då är det navarra-dags dammit
 
Hej och hallå gänget! Älskar att låtsas att ni är ett enda gäng. Det är funny jokes. Men oavsett vilket gäng ni tillhör ska ni få höra om mitt lilla life och igår åkte jag till stan och träffade Alex. Det luktade vår och solen strålade, så vi satt fucking utomhus och fikade! Det var egentligen inte tanken, men nu blev det så och fan vad nice det var. Lite kallt såklart, men mest soligt. Jag förklarade för Alex att jag inte har bilder i huvudet (stor upplevelse för hen) och annars bara pladdrade vi i vanlig ordning, tror jag.
 
Jag kom hem och vi lyssnade på veckans vad blir det för mord, och! I slutet pratar Elinor om mig / oss! Det är coolt hallå! Hög på detta åkte vi him och på bussen pratade vi massor om harry potter och vilka fans vi hatar (alla som inte gillar Ron) och hur man lägger sina känslomessiga ägg i fel korgar hela tiden. Väl himma fick vi köttbullar med potatis och gräddsås, som jag har längtat efter en hel jävla vecka. Tyvärr hade jag ont i magen när jag väl fick äta det, men jag åt rester nyss och då kunde jag njuta bättre. Och sen mästerkockades det såklart! Mamma fixade mycket god kladdkaka och vi hatade vår hatperson och hade starka känslor om puréer, ost och raggmunk (oftast negativa känslor). Sen åkte vi hem, pratade om olika queer-saker och sen sov vi, och det har vi gjort hela dagen idag. Eller okej Stella hade faktiskt ett möte imorse men förutom det har vi sovit hela dagen. Det har seriöst varit bäst. Men vi måste ta oss till stan snart, sjukt nog, så vi kan inte vara helt avstängda. Men det gör inget, för det är vår ute! Jag fattar att det är februari och att det därför inte är vår på riktigt, men...ändå!

Tell me now baby is she good to you, does she do the things I don't do

Rubriklåt: I'm on fire med Heather Nova, original av Bruce såklart, som vi hörde i coverlistan igår
 
Hej och hallå! Jag har typ inte tid egentligen med blogg, men äsch, blogg har man väl alltid tid med eller hur. Så låtom oss blogga om igår, medans jag äter lunch, och igår var en bra dag. Det var vårigt och fint och jag åkte till Malmö för jobb med Lilla. Vi fikade och kacklade och försökte jobba, vilket gick lite sådär men lite fick vi väl gjort ändå, men till slut fick vi ge upp och åka hem till maj. Där var Stella och hade lektion, och jag insåg nu att jag började berätta om dagen klockan 13, men det låter rimligt. Så, vi hade ett bra life här hemma och tittade på Felix och sånt och sen köpte vi sushi / lax. Muuuums! Vi lyssnade på covers och gosade och pratade, och för att avsluta kvällen åt vi chokladpudding. Muuuums igen! Jag fucking älskar chokladpudding did yall know. Det här blev ju inte så spännande, såry, men Lilla åkte hem och jag och Stella pratade om transfober som ska dö och sen lyssnade vi på nya flashback och hon sov. Flashback är en så mysig sovpodd för övrigt, eller inte för mig då, för jag somnar inte, men ändå. Det bästa är också att catcha up med Robert om veckans avsnitt varje vecka. Så, jag har haft ett bra litet miniliv, men det blir jättetråååkigt i bloggform. Ni kan slå mig om ni så önskar lol. Men nu måste jag äta upp min mat så jag kan åka, ha det bra allesammans så ses vi med ett bättre inlägg imorgon hoppas jag!

I allt som jag har, i allt som jag gör är du en del

Rubriklåt: Sanslöst förlorad med Shirley Clamp
 

Vi har spenderat så mycket av livet med att låtsas. Det kanske alla gör, jag vet inte. De låtsas för att smälta in, allt det där. Jag vet inte om vi har låtsats mer än andra men det känns så. Mycket när vi växte upp kändes som en lång väntan och ett långt skådespel. Hej jag är en person, jag gör normala saker, jag är inte alls sjuk i hela huvet nej absolut inte. Jag är en person som klarar av saker woop woop. Och det blev på ett sätt lättare sen, jag tog över som värd för kroppen och kunde vara ärlig om min egen sjukdom, men att jag bråkade och slogs med någon inuti huvudet sa jag ingenting om för det skulle ingen förstå.

 

Problemet är att det är en klurig vana att bryta. Vi vet inte hur man inte låtsas. Nu när folk i mitt liv är okej med oss, då kan vi ju låta bli…fast vi vet inte hur. Hur ska vi hantera om någon pratar med eller rör oss på ett sätt som brukar vara okej, men nu är vi en annan person så det är inte okej alls? Det går inte att bara säga att vi inte vill just nu, eller jo det går, men det blir jättekonstigt. Det blir ju extra konstigt att vi ska agera som två när jag hela tiden är med, för det är jag ju, så det går inte för folk att prata med oss som helt olika heller typ. Då blir det att vi låtsas åt andra hållet, typ låtsas att Emma Black har lättare för att kommunicera än på riktigt. Det är så konstigt. Jag vill hjälpa alla att hantera detta men vi har literally ingen jävla aning. Liksom hur ska EB ens typ säga hej när vi inte gör hela switches? Det blir ju jättekonstigt? Fan vad jag önskar att vi kände andra system, särskilt frontstuck system (alltså som i att jag inte kan gå längst bak i huvudet), så jag kunde fråga sånt här och ventilera. Istället måste jag vara experten but I’m just not. Det är svårt, bara så ni vet.


I'm gonna ruin my black mascara, you're drinking whiskey when it should be wine

Rubriklåt: Let me touch you for awhile med Alison Crauss, som vi hörde innan idag
 
Hej och hallå! Jag har flickvänsbesök igen (alla skrattar åt oss för att vi åker så mycket fram och tillbaka lol) och hon sover. Blir så glad när hon har haft ångest och somnar <3
 
Jag sov som en bäb till typ elva idag, men sen var jag faktiskt vaken. Är väldigt stolt. Så jag tog det lugnt, tvättade (satan vad jag har skjutit upp det) och tittade på youtube, och åt en färdigmat jag inte brukar äta. Typ det läskigaste ever. Den var typ...okej tror jag? Oklart. Men på eftermiddagen / kvällen kom Stella hit och jag tvingade henne att lyssna på country music, men sen felixade vi en stund tills pappa kom och hämtade oss. Vi åt mc donalds och jag fick veta att Stella tycker att ketchup får vara på pommes. Jag är fan kränkt. Men det var gott och sen handlade vi, trots att vi båda blir triggade av affärer av olika anledningar, så vi är fan odödliga. Sen vi kom hem har vi ätit glass och lyssnat på flashback forever, och nu sover Stella. Jag ska nog också göra det inom en någorlunda stor framtid. Hoppas jag. Så, mitt liv är okej osv osv, ha det bra gänget hejdå!

Vi har tid, vin och varandra

Hallå hallå! Sjukt i hela huvet att inte börja med en rubriklåt. Men nu är det söndagskväll och jag sitter upp vilket jag personligen är mycket imponerad över. Och livet är ganska nice, skulle jag säga, jag dricker överblivet vin och lyssnar på fanatical fics. Mysligt värre. Och igår var minsann Annoushka här! Hon var chockad att jag inte bloggade när hon kom, sådär som jag ofta gör, men jag var extra bra. Vi kacklade om allt som hade hänt i våra lives (inte mycket), åt fryspizza ("det är så bra när man är hos Emma, man får alltid mat som man kan äta!" seriöst bästa komplimangen) och drack lite vin, och sen blev det mellotime! Det var seriöst så jävla konstigt igår. Jag var så fucking hype för Jason, men alltså? Han körde nån weird ass version av flickan och kråkan (eller flickan i kråkan som jag sa) och sen var det ba nån weird konsert med honom och mapei och sabina? Que fucking pasa där? Och låtarna...alltså sån garbage fire det var. Jag vet, jättetråkig sak att säga, men ändån. Jag led igenom allt. Men vi drack bubbel och åt jättejättejättegod efterrätt, så det var typ värt det.
 
För att smälta detta blev det fucking åmål! Satan i gatjäveln vilken bra film det fucking är. Seriöst säg en bättre film oh wait you're literally unable to. Vi vrålade åt alla fina scener, försökte syntolka åt varandra i olika omgångar, skrattade och pratade tramsiga språk och dialekter. Vi ropade "det borde du ha!" om allt möjligt (det makar sense för oss, typ), sa rubriken hela tiden när vi insåg att klockan inte var så mycket och när filmen var slut körde vi en klassiker och lyssnade på shirley clamp. För hon är bäst och alla vet det. Jag tvingade henne att säga bästa och sämsta låt som om hon var med i cirkelen, till mycket muttrande. Moha. Det var en mycket härlig kväll och vi gick och la oss utan att vara superpackade woop.
 
Idag vaknade vi lagom till p3 krysset! Men jag kunde typ ingenting? :( kränkt! Men vi åt lunch och tramsade och sen åkte Annoushka hem, så jag sov som en bäb. Emma Black bjöd på massor av riktigt invecklade sexdrömmar. Tack :)) så, resten av dagen idag har varit ganska tom ja. Jag har lyssnat på poddar och pratat med min tjeja och haft ett bra litet life. Ses imorgon säkert ha det bra!

And these rubber bands round my soul, they keep me from falling

Rubriklåt: Rubber and soul med Ane Bruhn, som vi lyssnade på igår under vårt bakishäng
 
Hej hej nu kommer inlägget jag utlovade! Jag är mycket mindre trött nu kan jag säga. ...sa hon och gäspade, men jaja. Så, igår vaknade vi i omgångar som vi ofta gör och när vi tog oss upp ansåg våra magar att det var dags för maxmat. Så det köpte vi och det var amaazing. Vi hade gosstund och lyssnade på mysiga låtar och hade det bra, och när Lilla hade i åkt föll jag i dvala. Satan vad trött jag var.
 
När jag väl vaknat (det var svårt!) åkte jag him. Där åt vi kött med gallerpotatis och sen var det på spåret-final! Stella var med på telefon, vi svarade trut på allt vi inte kunde (första frågan handlade om en fågel och de sa att den såg ut som en trut, det var inte en trut) och vi hade ett bra life generellt. Mamma tog en resa på 10 poäng, så hon gjorde en victory dance, men sen kom hon på att hon hade ont i ryggen så det blev inte så bra. Men ja, efter på spåret tittade jag och mamma på gilmore girls såklart, men hade också samtal om bokföring och annat jag inte förstår. Jag tror jag fattar lite mer nu faktiskt! Tack mamma osv. Och sen åkte jag hem, med en otroligt märklig chaufför som gav mig godis ("den liknar dig, rund!") och sa att han skulle bita mig om jag pratade om matte med honom igen. "bita så med tänderna!" okej säger du det så crazy man. Ändå lite kul liv.
 
Och idag, ja idag har jag sovit. Och gjort lite skola och snart typ städat undan åtminstone miniminilite. vi får väl se. Alltså varför har jag så svårt att skriva? Bokstäverna bara kaosar omkring. Jag förstår inte. Hoppas att jag kan skriva bättre imorgon!

Ba fucka ur å säga allt jag nånsin velat säga

Rubriklåt: Vad händer med Ayla, en av mina vavoritlåtar just nu som vi hörde igår
 
Hej och hallå! Jag är så trött att jag inte kan formulera mig, så om allt ser kaos ut vet ni varför lol. Men jag ska blogga om min väldigt långa torsdag tänkte jag, den här dagen får vänta tills imorgon för jag vill sova. Så, igår började jag dagen med lunch på subway med Alex. Vi hade såklart en del att catcha up om och konstaterade att Alex inte klarar av en enda last och jag försökte få hen att spela in skamkalas med mig. Hen borde. Efter ett tag åkte jag hem och det var dags för föreläsning på socialhögskolan! Nu hemifrån såklart, men ändån. Det var superkul som vanligt och jag fick prata om hur lata seende är och allt möjligt annat. Jag var ganska förvirrad, men ibland skrev de till och med vilka ord jag letade efter, så vill jag alltid ha det.
 
När jag var klar där och hade vilat en stund kom Lilla hit! Vi pladdrade och gosade och sånt och när vi hade ätit laxrester och lyssnat på snygga hiphoplåtar bestämde vi oss för att spontan-poda (jag har ju ingen podd till på tisdag lol). Så vi gjorde en spännande liten podd och åt gooooda muffinsar, och sen flödade vinet och vi deeeeeeptalkade om jobbiga saker. Vi berättade också om hur och när vi blev ihop med olika dudes, för vi hade inte koll på händelseförloppen. Bra kväll, om än många ledsna samtal, men såna behövde vi. Så, nu har jag pratat om torsdag, jag vill sova genast godnatt!

And I haven't been taking my meds, so lock all the cabinets and send me to bed

Rubriklåt: Go home med Julien Baker
 
Så, mediciner. More specifically, psyk-mediciner. Jag har ju profilerat mig som nån slags lekman-expert och stor påhejare för antidepp och liknande, och det stämmer ju. Jag älskar mediciner yall, det är så himla bra. Jag älskar att prata med folk om vilka meds de har testat och hur det funkade och vilka de kan testa om de var dåliga. Det är det roligaste jag vet, nästan, och om det fanns ett jobb som hette typ "psyk-rådgivare", där jag bara hade behövt plugga in allt sånt, hade jag fan gjort det på dirren.
 
Men när det kommer till min tjeja blir jag lite annorlunda märker jag. Hon tar ju en miljon mediciner och nu har hon precis ändrat sin medicinering. Och här är det läskiga: Hon har mått så himla bra på senaste tiden. Det blew our minds, verkligen. "Fast det kan ju inte vara medicinen", sa jag direkt. Och där hamnade jag i något konstigt, nämligen att jag trots all hype typ glömmer att all medicin gör nånting. Jag testade en propavan för ett tag sen (för sömn) och fick en massa restless legs. "men det är ju inte medicinen, jag hittar bara på" men vad tror du att mediciner gör, Emma? Tror du att de bara är prydnad eller nåt? Och det är nog för att jag, när jag började med antidepp, blev hetsad att inte bli besatt av medicinen och börja tro att allt var på grund av den. Men vissa saker var ju det! Och om inte folk vet att saker kan hända säger de ju inte det till sina läkare. Särskilt om läkarna, som min, säger "den biverkningen finns inte!" lol jo den fanns. Då blir det ju lite svårt att få ordentlig hjälp. Men vad försöker jag komma fram till? Att det där jobbet nog behövs ändå. Hur ska vi normalisera och utbilda kring antidepp osv om ingen kan nåt? Hur ska vi hindra att någon tar hundra tusen meds och ändå mår röv? Det måste finnas folk som bara och endast kan detta! "du menar psykläkare?" naj, alltså typ som ett 1177 bara för sånt här. Det tycker jag att vi ska ha. Eh, det här var ju ett konstigt inlägg, men jag har inte hanterat alla mina tankar än. Såry.

Inte fan vet jag varför man ska va lycklig, när man kan va normal

Rubriklåt: Sluta deppa mig med Hurula, från veckans cirkelskiva
 
Hallå hallå! Jag är hemma igen gänget och sitter i min soffa och chillar. Jag lyssnar på veckans flashback forever och min tjeja ligger inte på min arm samtidigt, vad fan är det för jävla liv? Well, rent krasst ett helt okej liv. Jag kom hem igårkväll och hängde i min säng, basically. Jättejättelänge. Så jag låg i sängen verkligen hela dagen idag, det var fan det bästa på länge. Jag hann till exempel drömma om att jag hade vinbärssnäckor som husdjur och att jag spelade in musik med nån skitkonstig men jävligt duktig producent. I den drömmen såg jag också en video där jag sjöng en egenskriven låt som lät typ som evanescence, med fint pianospel och fina stämmor från Lilla såklart. Den var jättebra :( jag vill höra den!
 
Men till slut tog jag mig upp och ikväll har jag varit himma. Där fick jag varmrökt lax med romsås! Muuums! Vi försökte titta på helt lyriskt, men när pappa sa att gilmore girls faktiskt var bättre fick vi titta på det istället. Men sen var det ju naturligtvis mästerkocksdags! Vi hatade på vår hatperson och sörgde att en av mina favvisar åkte ut :( nu är bara en av dem kvar! Men jag fick se bara favvisar i efter stängning så det gjorde inget. Typ. Jag fick också äta semla med nutella aka nutemla! Muuuums! Pappa åt istället banan med nutella, för han är ett objektivt geni. Och efter lite mer gilmore är jag här, har pratat med min tjeja och funderar nu på om jag borde stänga fönstret för att inte faktiskt frysa ihjäl. Det kan nog vara en god idé. Så det ska jag göra nu, ses när vi ses!

She would've made such a lovely bride, what a shame she's fucked in the head

Rubriklåt: Champagne problems med Taylor swift, som jag precis hörde i min vinterlista
 
Hej från tåget! Vi är på en station nu, men jag vet inte riktigt vilken. Tycker det är lite för sent för att vara Linköping? Men kanske, jag vet inte. Hursomhelst ska jag berätta en viktig sak, nämligen att Stella har fått sin praktik på en jättebra och mysig advokatbyrå! Jag är jättejättestolt över henneeeee! Så igår var mest en "yaaaayyyy"-tid, men vi var också på mica och pratade. Det gjorde vi ju förra veckan också, men det var hos en annan människa. Det är lite svårt att förklara men de fokuserar på olika saker. Det var i alla fall väldigt bra och vi kom fram till att jag älskar att följa regler och så "kommer Stella här och har ingen spelplan ens!" som hon sa. Det var lite märkligt men också typ exakt som jag är.
 
Vi försökte köpa en semla, men det fick vi inte för de var slut där vi försökte, så vi köpte chips istället och sen åkte vi hem. Vi Felixade och praktiken ringde och sa ja, så vi skålade i cola och kramades och bara firade så gott vi kunde. Vi borde haft bubbel tyckte både jag och advokaten. Men vi chillade istället. Sen lyssnade vi på det nya mordet som hade kommit ut (meddelande till Lilla: Snygg-Elvira var med! lyssna!) och efter att ha varit vaken nån timme till somnade jag. Sen sov jag från och till hela förmiddagen, under förvirrade drömmar signerade Emma Black, och skämde bort min tjeja med att bjuda på beställ-lunch. Vilket också betydde att jag skämde bort mig själv med lax, pommes och aioli. Muuums! Och efter lite cirkelmix-lyssnande åkte jag till detta tåg, och är nu på väg. Har lyssnat på senaste goblet of wine och nu min vinterlista, som jag lyssnar på för sällan, och äter mjölkchoklad och har det bra. Är ändå ganska taggad på att komma hem och att inte vara helt utmattad när jag gör det. Så, det var allt från mig, ses i Lund ungdomar!

Jag har levt i ljuset tills mitt hjärta brann, över hela vårt land

Rubriklåt: I skydd av mörkret med Jakob Hellman, en Stemma-låt vi hörde igår och such a goddamn jam
 
Hej och hallå snart ska jag gå! Det rimmade woop. Så jag ska blåga om min väldigt, förhållandevis, långa dag igår. När jag hade bloggat klart var det dags att baka äppelpaj! Vilket vi gjorde, eller okej mest Stella då, men ändån. Och när den stod i ugnen kom Angelica hit! Det är Stellas kompis som jag inte har träffat på ett fucking år, så vi kom fram till att det var upprörande. Men vi åt paj och lyssnade på stemma-listan och pratade om deras tid på bingohall (det verkar ha varit hemskt), deppiga missbrukare på sagda hall, att podda, räk-akvarier (visste ni att det fanns?) och en massa annat. Det var så himla mysigt och kul att hänga med henne! Lätt en av de bästa Stellavännerna. Men när hon hade gått var jag så trött att jag mådde illa, frisk som jag är, så vi gick och la oss och lyssnade på ett mord.
 
Sen kom Stellas mamma och de lagade jättemycket mat! Seriöst tre olika måltider. Det var...coolt och lite läskigt att se. Men jag fick äta kyckling med rostad potatis och tsatsiki och det var seriöst det godaste jag har ätit på länge! Sååå gooootttt! True romance var också när jag pratade om tsatsikin och Stella sa "det finns mer i skålen som du kan äta" och tyckte det var rimligt att jag slevade i mig allt med sked. She understands me yall! Det var peak valentines day. Vi var sen supertrötta och tittade på Felix en massa såklart, åt upp äppelpajen ur formen vid midnatt och försökte sova, men trots vår trötthet kunde vi inte det. Så jag somnade väl vid...04 kanske? Vilket såklart resulterade i att vi vaknade halv två. Woooopsie. Men igår var en riktigt bra dag så det var vi värda. Och nu ska vi ta oss ur huset igen, för vi är så kickass! Lol okej vi är väl lagom kickass kanske.

What the hell happened in helsinki?

Rubriklåt: March march med the chicks, som vi hörde igår och vibeade till och alltså...jag vill också veta vad som hände i helsingfors dude?
 
Hej och hallå! Vi sitter och tittar på reddit videos och har ett bra life, och jag har faktiskt saker att blogga om idag så det är inte bara blabb! Grattis till er! För igår lämnade jag ju huset en liten stund, och det för att möta upp Onna och gå och handla fika. Vi köpte både daimtårta och kladdkaka, så vi levde fan life! Vi jobbar upp till fettisdagen mark my goddamn words. Så vi tryckte i oss kaka, lyssnade på svordomslistan och pratade om låtar som säger att man ska lyssna för att sen inte säga nånting, att ens vänner ska utmana en (alla tycker inte det tydligen) och en massa random blaj mest. Det var gosligt!
 
När Onna hade åkt hem åt vi lax (!) och tittade på mello. Och idag har jag åsikter! Här är mina åsikter...wait for it...gggggaaaayyyyyy!! Eh, ja, det var mycket gay. För det första, Oscar fucking Sia. Han var så gay och härlig och gay! För det andra, så fort Julia Elfrida dök upp på skärmen sa Stella "hon ser lesbisk ut" och sen fick vi veta att Melanie Vebe (Webe?) skrivit den. Så jag sprang för att hämta datorn och kolla twitters kommentarer, men då hade hon redan hunnit säga att hon var gay! Vi skrek. Låten var inte särskilt bra, men seriöst vem bry? Sen är ju Patrik också mycket gay, och Melanie var med på den låten också, seriöst hon är vår räddare. Och så dotter, som nog inte är gay men alla tycker hon är snygg, och ovanpå detta Eva Rydberg my queen! Det var mycket party helt enkelt.
 
Så det var ju en urladdning, vilket gjorde mig hur trött som helst. Så efter en del felix gick vi och la oss och bara låg och fnittrade åt trams och pratade. Bästa känslan att göra det. Sen har vi supersovit och nu åt vi precis upp daimtårtan, så vi är redo för nytt fika! Låter som ett skämt men det är sant vi ska baka snart. Mer om detta bakande och annat kul får ni imorgon! Märker ni hur bra jag mår eller? Ni borde.

Skäms för att säga nej så jag säger ja, hon får allt hon pekar på och vill ha

Rubriklåt: Silverlinan med Silvana Imam, mest för att det är lesbian content och ingen annan fancy anledning
 
Hej igen! Ja, idag ska jag ju också kackla, trots att jag såklart inte har gått ut sen sist. Men om en stund ska jag lämna huset whaaat! Och igår var en bra kväll. Efter blogget lyssnade vi på flashback forever i sängen, som vi ofta gör, och det resulterade i att vi pratade en massa om att ha sex med män (sjukt påhitt hävdar Stella som aldrig provat), "sexarbete" och hur folk hanterar det och en massa annat djupt blabb. Älskar när vi pratar om viktiga saker <3
 
Sen köpte vi pizza och tittade på recensioner, men sen var det på spåret! Vi var ganska dåliga, som alltid, men jag kunde saker jag inte visste att jag kunde och vi kom på två av resorna helt okej högt så vi var ändå faktiskt nöjda. Och såklart lyckliga för att first aid kit var där och slaktade och Johanna sjöng lead på en av låtarna! Robert skrev till och med och frågade om jag blev glad för han är bäst. Det blev jag. Sen åt vi kolanappar och tittade på mer Felix såklart, för att sen försöka sova och lyssna på mord. Det var ett bananas mord! Först trodde jag att det skulle bli jättetråkigt, men jag var jätteengagerad till slut. Vilket var synd, för då förlorade jag min streak i att somna bra på nätterna. Det skulle ju hända någon gång. Så jag satt uppe ett tag och letade upp en massa snygga covers till min och Lillas coverlista. Jag älskar covers! Speciellt creepy covers och såna finns det många har jag märkt. Men sen sov jag och nu är det lördag, och solen skiner! Seriöst det är supermycket sol och det gör mig så jävla jävla lycklig. Jag vill gifta mig med solen. Eller den söta tjejen bredvid mig i soffan. Eller båda. Vi får se. Så, ett litet inlägg fick det bli idag, men imorgon har jag någonting att berätta om! Ni borde längta!

It takes all that I've got not to fuck this up

Rubriklåt: Leaning on you med Haim, en låt som jag relaterar väldigt starkt till min tjeja och som därför ligger i vår lista
 
Haj från min instängda tillvaro! Tredje dagen av min andra inne-period, klagar inte eller jo lite men också skönt att slippa en massa transporter. På söndag ska jag gå ut, I am le hype lol. Men liiite har hänt, let's list it up:
-Igår lagade vi mycket god kycklingpasta. Äntligen mat vi båda gillar, vi är mycket nöjda.
-Vi har pluggat på varsitt håll, hon om advokatsed och jag om clown-dystopier och folk som hade ångest. Jag läste texter alltså. Hmm just det, jag har två kvar, I should get on that.
-Jag har lyssnat på Hayley Williams nya skiva. En folkig, akustisk hayley? Ja tack sa jag. Men den var bara okej. Kul med voice memos i låtarna, ibland kul rader, men inte bra helt och hållet.
-Jag har klagat jättemycket på bristen på choklad i mitt liv. Så imorse köpte Stella choklad till oss. Nu äter jag gräddnougat och är nöjd med livet.
-Stella väntar på besked från dröm-praktiken. De verkar hype på henne. Vi är jättenervösa. Inte okej.
-Jag har fortsatt sova som en prinsessa. Världen är upp och ner, det är sanningen.
-Jag har börjat bli lite galen. Jag skrattar jättemycket åt knäppa saker och har konstiga mängder energi.
-Jag tar ut denna energin på att konstant påminna Stella om hur mycket jag älskar henne. Hon accepterar detta. Nä hon gillar det och tycker jag är fin, som tur är.
 
Ja, det är det som har ""hänt"". Livet fortgår. Vi ses när vi ses, kanske imorgon eller så, vem vet!

Är du säker på att det faktiskt har hänt, hur kan de ställa den frågan till nån som just har fucking kränkts

Rubriklåt: Fatta med Kleo, syster sol och Christin Amparo (nej jag orkar inte googla stavningen på någon här)
 
Jag har inget särskilt nytt att komma med. Inga starka reflektioner incoming. Men fan vad fucking trött jag är på att mäns jävla sexuella våld ska förstöra för alla i mitt liv. Att det ens är möjligt att ha "sex som självskada" när männen som man ligger med eller pratar med är de som skadar. Att det knappt går att gå ut genom dörren utan att mötas av antingen våld eller allt jobbigt som blir kvar efter våldet. Att man inte ska kunna få en ny vän utan att det ska visa sig att han var en av Sveriges största våldtäcktsmän! (nej detta har inte hänt mig men det är en grej) Som sagt, jag har inget viktigt att säga. Men jag är så jävla jävla jävla ledsen och trött över att det är såhär. Hela tiden, överallt. En konstant flod av nya offer och övergrepp. Och det är bara i mitt liv detta, det finns så många fler hela tiden, det här är bara min upplevelse. Men det är min upplevelse från den senaste veckan! Olika nivåer, olika tidpunkter, men det känns som att jag har spenderat en hel vecka med att ta hand om folk kopplat till sexuellt våld. Som att det är det enda jag gör. Och nej det är inte synd om mig för det här, men fy fan vad arg och ledsen jag blir, för det finns inget att göra åt saken. Det känns bara hopplöst. Folk skriker "anmäl!" och man ba eh okej? Nästan jämt finns det inte ens nåt att anmäla! Eller så finns det det men det har gått för lång tid, eller det finns inga bevis, eller det är bara för jävla jobbigt att vara med om. Så då bara tar man det. Dag efter dag. Och jag orkar inte. Jag, som knappt har blivit utsatt, orkar inte. Förstår ni då hur lite andra orkar? Jag vill bara skydda alla jag känner och älskar i små bomullsaskar :( det var bara det. Jag är arg och ledsen och jag vill inte mer.

It was a regular morning, no red flags or warnings

Rubriklåt: Wasn't I paying atention med Amanda Shires, från veckans cirkelmix (mixvecka i cirkelen är det bästa! Vi gör alltså typ ett mixtape till varandra och det här har temat "låtar som berättar en historia", hype!)
 
Hallå hallå från mig och Stella! Vi lyssnar på ett gammalt flashback forever och Stella for precis upp för att hon insåg att hon hade lakrits. Kul för henne, jag önskar att vi hade choklad för jag flippar ur snart om jag inte får någon sådan, men istället får jag höra prasslet från min lakritsätande flickvän. Kränkt är jag. Men vet ni vad? Jag lämnade ju er med frågan om jag skulle klara av ännu en natts bra sömn, och det gjorde jag! Jag gick inte ens upp ett varv som jag brukar göra när jag är här! Seriöst vad är det som händer? Det här är det sjukaste!
 
Imorse åkte Stella på intervju till praktikplats (håll tummarna för hennnne hon måste få den!) och jag sov och fick en massa kattgos. Katterna är bäääst och jag har saknat dem! När hon kom hem åt vi lunch och jag lärde mig att Stella gillar getost (jag är upprörd!) och sen spenderade vi hela eftermiddagen med att kramas och titta på kitchen nightmares i sängen. Precis som det ska vara. Men sen fick Stella jättesämsta nyheter :( så vi var arga och ledsna ett tag, men sjukt nog verkar det okej nu. Min tjej är fan den starkaste och bästa som finns. Är så stolt över henne <3 och på kvällen var det dessutom mästerkocken, så vem kan vara ledsen då? Vi superskrattade åt den hatade stockholmaren och hamnade i många samtal om våra uppväxter och hur vi blev som vi har blivit. Så fint att vi kan prata om så mycket saker! Det är fan magiskt! Och ja, nu sitter vi här och har gos-tid. Jag fucking älskar att vara här. Tänk att jag ska bo här! Fattar ni? Ja jag vet alla hatar att jag ska göra det men bara tänk hur coolt det ska vara i två sekunder i alla fall. Så, nu ska vi sova igen, kommer miraklet fortsätta? I hope so!

De gamla är inte fria och de unga får ingen framtid

Rubriklåt: Svarta duvor och vissna liljor med kartellen och timbuktu, en svinhärlig hiphoplåt som har hörts idag. Hiphop är så weird, för antingen är den helt tom och skrytig eller såhär, supermegapolitisk. So weird.
 
Hej och hallå från Husby! Här sitter jag och kollar på todd in the shadows. Stella gör sig redo för att sova men jag ville blåga först bestämde jag. Och idag har också varit en sån där bra dag! Jag vaknade i ottan när Onna gick upp och då åt vi toast (alltså sån grillad) och lyssnade på musik och hon jobbade. Jag somnade igen och hade som vanligt bästa jävla sovet, och när jag vaknat till liv och sjungit lite ringde Kiti och mådde lite bättre än innan så jag gick in dit. Vi hade inte så mycket tid, men vi hann lyssna på hiphop och dricka äckliga drycker (hon monster och jag pepsi max) och ha det allmänt nice. Vi skrev sick bars som vi ofta gör och sen följde hon mig till tunnelbanan, hejdå blindhuset.
 
Jag mötte Stella i stan och vi gick till mica, där hon har sin kuratorperson. Vi pratade med henne om olika bra saker och hon gav bra tips, och sen åt jag mat på mc donalds vilket var bra för jag dog hungerdöden. Vi åkte hem och såg en massa söta barn och ungdomar på vägen, till exempel en unge på en snöhög som ropade "gimme all your money!" och ett gäng där en av dem ropade "han svor på sin mamma, det ska man fan inte göra!" a mood ändå. Väl hemma sov jag igen, för jag sover tydligen jämt, och nu på kvällen har vi toddat och jag har lagt upp en podd och ja allt är lugnt och bra bara. Och snart ska vi sova, så...ska vi gissa att jag inte somnar alls inatt? Vi får väl se.Det är är Emmas sömndagbok, godnatt.

Bought a hundred dollar bottle of champagne like me, just to pour that motherfucker down the drain like me

Rubriklåt: Gasoline med Halsey, som vi har lyssnat på idag helt enkelt
 
Hej hej, sista nattblogget från Onna den här vändan! Jag är nerbäddad och hype på sömn, men också på blogg för...nä jag kanske inte är så hype på blogg men ändån. Sista hela Onnadagen har varit gosig, såklart. Vi vaknade tiiidigt för hon skulle jobba, men efter frukost föll jag i superdvala och hade en sov-förmiddag. Seriöst det mysigaste att ibland höra vilken låt som spelas, kommentera det och sen sova vidare en stund. mums!
 
Eftermiddagen gick och ingen av oss var väl i toppform, men på kvällen skulle vi klippa podd. Men det tyckte inte podden, för ingenting fungerade, så vi höll på med olika konverterare och frågade i grupper och höll på hur länge som helst. Till slut kom vi på vad felet var (jag var delaktig i påkommandet, för det var mitt test som gjorde att Onna kom på det! Var stolta över mig tack) och då klipptes podden till slut. Det blev, som Onna sa, en riktig helkväll. Vi köpte åtminstone jättegoda nuggets med vitlöksdipp, så vi var lyckliga över det i alla fall. Och efter lite prat om barndomsminnen och kräk har Onna somnat, eller ja hon har sovit två timmar nu lol, och jag ska sova snart I am the hype. Så, godnatt, vi ses i Husby gott folk! Jag har inte varit utomhus sen i torsdags detta ska bli spännande.

Där låg du med hon och jag tänker inte säga hennes namn

Rubriklåt: Baby ta mig lika hårt som livet gör med Julia Frej, lite av ett long shot till rubrik men tyckte raden passade
 

Nu tycker jag att vi ska prata om ett av mina favoritämnen. Nej, det är inte lesbiskhet. Nej, det är inte system. Nej, det är inte ens gilmore girls. Vi ska prata om monogami och varför det är så monstruöst överskattat! Och bara att säga så är så otroligt kontroversiellt. Då tror alla att jag tycker att alla ska ligga runt och inte bry sig, basically. Men nej! Jag tycker bara att det är så orimligt att vi har bestämt att det enda som funkar är att vara 100 % mono. Och det funkar ju…jättebra verkligen. Det är inte så att folk är otrogna hela tiden eller så.

 

För ett tag sen såg jag på tv med mina föräldrar och i programmet nämndes ett öppet förhållande. ”Det där kan aldrig funka”, sa pappa. Som om det alltid funkar att ha ett helt stängt förhållande då? Alltså jag menar inte att allt skulle funka om alla var poly, för alla är inte intresserade av det, men det är också för att så många inte alls kan kommunicera. Det är ju det allt handlar om. Man kan säga ”om jag vill hångla med en snygg tjej på en fest, hur skulle det kännas för dig?”, ”Jag kommer att älska dig lika mycket även om jag blir kär i någon annan också” eller ”jag tycker det verkar läskigt att dejta andra, men skulle du vilja det någon gång kan vi prata om det då”. Och man kan tänka saker som ”varför vill jag att min partner bara ska ha sex med mig?” eller ”Vad vill jag ha ut av min relation?”. Det betyder inte att man måste go nuts och ha femton partners eller ens öppna upp alls men det finns så många alternativ! Ni kan dejta andra, dejta någon tillsammans, bara ha öppet sexuellt, göra vad som helst. Eller låta bli. Whatever works.

 

Just nu är jag, ironiskt nog, i ett monogamt förhållande. Jag hade nog kunnat tänka mig att öppna upp det på vissa sätt, men inte andra. Stella har andra tankar i ämnet som jag såklart inte ska gå in på. Men vi har pratat om saken flera gånger. Vi har avhandlat saker som att jag delar säng med mina vänner (okej) och att jag gillar att hångla med vissa vänner ibland (inte okej). De allra flesta hade inte ens pratat om detta och sen antingen varit sur för att de inte fick göra vad de ville, trängt bort det de ville eller gjort det ändå och varit otrogna en massa. Och ja, folk skulle vara otrogna i poly-relationer också såklart. För folk kommer alltid vara svin. Men det skulle väl för fan kunnat hjälpa? Ibland? Men nej, alla måste följa normen. I forgot. Kämpa på.


When I'm scared to exist, will you make me last longer?

Rubriklåt: Hell yes I'm betting on you med Grant, en låt jag inte alls fattade men som jag nu älskar och som vi vibeade till ikväll
 
Hej från gilmore guys-kvällen / natten igen! Tjatigt nu med samma blogg-situation lol. Men hursomhelst, idag har varit en gosig dag. Jag och Onna släpade oss upp och hon fixade varm choklad medans vi lyssnade på p3 krysset. Vi satte alla frågor! Det var lite för lätt tyckte jag, men när jag hittade på bättre frågor kunde inte Onna svaren, så jag överskattar tydligen folk. Woops. Vi lyssnade på boklistan som gav oss massa Astrid Lindgren, så vi var i ett riktigt sago-flow, och sen kom Kiti och vi åt tårtrester och pratade om djupa saker, möjliga böcker att skriva (inte av mig woop), saker som folk har hittat som suttit fast på deras kroppar (det var obehagligt) och annat blabb. Alla var sega och olika varianter av deppiga, men vi kämpade på och åt konstig middag och hade ett okej life. Seriöst tho, alla har varit så deppiga idag, alltså inte bara här utan generellt verkar det som. Det är så sjukt hur folk bara avlöser varandra i ledsenhet. Vill bara krama sönder er och sen laga er! :( men ja, jag och Onna bondade över sexiga låtar och att inte kunna sjunga för folk för de lyssnar för dåligt, och nu är jag här. Det här var ju inte ett av mina bästa inlägg nä, men det fick ni ändå, håll till godo ungdomar.

En del är vackra när de dör, det säger ingenting om livet

Rubriklåt: En del är vackra när de dör med Sonja Aldén, en oväntat bra låt som vi lyssnade på idag och som är lite mello-ig så it works woop
 
Hej och hallå gänget! Nu är det natt och jag är trött men också så himla uppvarvad för jag har haft en så himla bra daaag. Den började imorse (höll på att skriva nåt sarkastiskt om att det är klart dagen började imorse, men det gör ju inte mina dagar annars) med grötfrukost, så jag var glad redan från början. Sen var dagen mest att jag satt och tittade på när Onna bakade och donade medans vi lyssnade på musik i varierande kvallité och hade ett bra liv. Emma Black hade starka åsikter om musikvalen ("nu är det jag som bestämmer och jag vill höra theatre!" ropade jag till slut), kolasmet kokades med mycket möda och jag sa rimliga saker som "hon gnisslar med pasion" (jag försökte säga "glissar") och var knäpp i huvet.
 
Men på kvällen blev det partaj! Jag vill bara säga att alla mina eventuella läskiga bakterier från detta kommer vara borta när jag kommer hem, åtminstone när jag har varit hemma i några dagar. Med det sagt så kom Rakel, Lucy, Olivia och min tjeja hit för tacos och mellohäng. Tacosen lagades och åts under mycket stress och trötthet från alla inblandade. Jag satt mest som en möbel och försökte få Olivias blindstress under kontroll. Om det är nåt jag omedelbart kan notera i ett rum så är det fan blindstress, för jag har det alltid. Men sen var det hursomhelst mello! Som mest var sämst. Jag hade tänkt skriva tankar som jag gjorde med så mycket bättre, men jag hade inte så många tankar lol. Vi skrattade hursomhelst väldigt mycket åt att gubbar är som hundar och annat trams, och ingen uppskattade vilka som gick till final. Jag och Stella hejade på lillasyster. Det gjorde ingen annan. Dåligt. (obs jag gillade inte den heller men man tar vad man får) Vi tittade sen på nyheterna och tramsade mycket om inställda utställningar och mina roasts av allt, jag borde jobba på svenska nyheter uppenbarligen. I have the skills nä kanske inte.
 
När Stella hade åkt hem hade vi riktigt jävla blindhäng och åt dessutom Onnas delikata kolatårta. Är så jävla jävla hype på att äta av den imorgon muuums. Vi kacklade om maktstrukturer, kramar, blindskvaller såklart (nej jag har inga juicy stories till er i Skåne I'm sorry!), familjer och väldigt mycket annat. Så mysigt! Älskar att pladdra med blinningar like the old days. Rakel försökte hävda att jag skulle bli aktiv i us igen för att hänga med blinda när jag flyttar hit, men eh nej. I'm so wildly done. En highlight för mig var också när jag råkade komma ut som system, för jag tänkte att folk visste, men Rakel förstod 0 % så jag fick...förklara. Eller ja Olivia fattade väl inte heller pga henne känner jag inte men ändå. Just det, en annan kul grej var att jag för första gången fick visa mina polska skills för någon som kunde språket! Det har jag inte bloggat om, men jag hade en polsk assistent på dagis som lärde mig viktiga saker som att säga "hej min älskling" och "handduk". Jag hade bra uttal sa hon wooop! Så, ja, nu pladdrar jag bara såry. Jag ska sova nu, för jag är jättejättetrött insåg jag. Godnatt!

We are stardust, we are golden

Rubriklåt: Woodstock med good harvest, original av Joni Mitchell, som vi hörde imorse och när jag listade möjliga rubriklåtar för Onna valde hon denna.
 
Hej och hallå! Jag är åter i onnas soffa, eller snarare har jag knappt lämnat den. Men vi har haft det gosigt! Imorse vaknade jag alldeles för tidigt och fick inte ens somna till knattret, för Onna skulle göra annat jobb och sen åka skidor med sin mor. Under skidandet kunde jag sova och sen kom min tjeja hit! Hon hade varit på en läskig grej så jag tyckte att hon skulle komma hit och vila. So she did. Så vi tog över Onnas säng och kramades och sov / halvsov, så då fick jag sova till knattret woop! Vi satte igång boklistan och Stella förstod ingenting, för jag hade inte förklarat konseptet "shuffla talböcker" för henne. "varför är det olika inläsare?" det kan man fan fråga sig.
 
Stella åkte och jag och Onna lyssnade på fler bokar och hade roligt. Jag fick höra en Astrid Lindgren-story jag inte hade hört, i alla fall en bit av den, och den var genial! Fucking Astrid alltså, she rules. Vi åt fiskpinnar med pommes (hade glömt hur mycket jag älskar fiskpinnar) och pratade om saker man inte ska säga när man hånglar och att jag aldrig skulle våga överraska Onna med goda saker för hon är så picky, men det tycker inte hon att hon är. Och nu ligger jag här och ska sova tror jag. Sovdagar hos Onna är det bästa ever.

Och vintrarna, jamen hur är de då, får du känna snön meterdjup och sivlervit

Rubriklåt: När du kommer hit med Jenny Almsenius, hennes nya låt som jag gillar riktigt mycket faktiskt och dessutom kom jag hit idag och det var vinter so it tracks!
 
Hej från Stockholm och Onnas hem! Sagda Onna sover och jag fryser, vilket är lame. Jag lyssnar på gilmore guys och snart ska jag sova bannemig. Men igår efter blogget (jag minns inte alls när jag bloggade men aja) åkte jag him och det var mästerkocksdags! Men min favorit åkte uuuut :( jag blev heartbroken! Hoppas hon fortsätter slakta i efter stängning. Seriöst, efter stängning är bäst, ni borde titta på det även om ni inte tittar på det riktiga. Det är seriöst bättre. Sen tittade jag och mamma såklart på gilmore girls och hade ett bra life, fast alla var dumma och kaosiga. That goddamn show alltså.
 
Sen sov jag och idag åkte jag tåg. Då läste jag en bok! Det var en bra bok! Ganska nära sanningen, heter den, och handlar om en ickebinär person! Hyyyype! Ooooch den hade samma redaktör som min bok! Flippade ur gjorde jag. Men jag kom fram och jag och Onna gick om varandra, men vi tog oss hit genom snön (som inte var meterdjup och silvervit) och sen har vi haft det härligt. Vi har prisat kokt korv, roastat bokar, vrålat av obehag, haft ett bra life och sen kom Kiti. Hon kom in med en tallrik flingor och ville ha mjölk, men vi hade ingen mjölk, så hon fick (ovispad) grädde. Hon var överlycklig och slevade i sig med stor pasion. Hon var i allmänhet extra konstig och filterlös, så jag och Onna skrattade extremt mycket åt henne. "Mycket ska man vara med om", sa Onna när hon hade gått. Och nu sover Onna som sagt och jag ska också supersova. Hoppas jag. Åh nej jinksade jag det nu :(

I must say I'll always love you, even if it hurts

Rubriklåt: Belly up med Maria Mena, från veckans cirkelskiva
 
Hej och hallå! Är detta sista inlägget innan jag åker till Stockholm i hundra år? It might be! Här sitter jag vid skrivbordet och lyssnar på potterless och äter chips, och försöker hantera att min katt har ett meltdown. Jag tror att det beror på att en dude kom hit och bytte lås för en timme sen eller nåt, för han hade maskiner och då får hon slag. Så nu bara mjaoar hon en massa. Så, förutom Jossans psykbryt, vad har hänt sen sist? Hmm, ja, jag har träffat Alex. Vi fikade som vanligt och kacklade om olika saker, vad kommer verkligen inte jag ihåg. Det var säkert kul. Jag köpte viktiga saker så som chips och klemmentiner och sen åkte jag hem, och hemma har jag chillat. Jag har lyssnat på en av de sämsta cirkelskivorna någonsin (förlåt...), lyssnat på en massa podcasts som mest har handlat om Harry Potter (så nu har jag starka hp-känslor woop) och försökt planera min tid i huvudstaden efter bästa förmåga. Vi får väl se hur det går. Jag har också sovit jättemycket, vilket är bra för om det går att tanka energi ska jag åtminstone försöka. Så, det här blev väl inget spännande inlägg, men ja vi ses när vi ses!

Alla frågar om jag känner någonting för dig och jag vill svara att jag känner fan allt som går att känna i mig

Rubriklåt: Någonting nej med Alice B, som vi lyssnade på idag helt enkelt
 
Hej från en trött blobb! En blobb med en blogg, hmm det är kanske kul. Efter detta eventuellt kul skämt är vi redo för bloggning om dagen, och idag har jag arbetat! Jag och Lilla var på café och skrev wooooop! Hon läser genushistoria nu och därför fick vi lära oss att lesbisk kärlek kallades "amor imposibilis" (vi är omöjliga!) och att "mökränkning" var en grej. Vi skrattade mycket åt att kränka en mö och att vara en kränkt mö. Vilket är bäst? Truly I do not know! Vi åt goda kakor och jag skrev lite blabb, och det känns typ bättre nu? Jag kanske kan skriva bok vhaaaat?
 
Vi åkte hem till Lilla och vilade och lyssnade på musik, och sen åt vi pizza och lyssnade på min stream som var idag. Där pratade jag om boken och sånt! Jag vet inte om den finns kvar, men jag tror det? Sök på "malmö debutantscen" på facebook så kanske ni hittar det jag vet inte. Jag var helt okej åtminstone. Vi lyssnade på mer musik, sörgde att vi inte ska ses på hundra år (vi är störda i huvet) och typ...gjorde olika djurläten. Störda, som jag sa. Och nu har jag åkt hem och ligger i sängen och ska supersnart sova. Men jag ska avsluta med en riktigt knäpp grej jag kom på idag. Sen jag bytte dator har jag inte fått några annonser på youtube. Knäppt tyckte jag, vad kan ha hänt där? Inte förrän idag insåg jag att jag för första gången någonsin faktiskt har en ad block. Alltså jag visste ju att jag hade den, jag hade bara inte tänkt på att det var den som...blockade ad:en. Woops. Så, jag är dum i huvet, godnatt!

RSS 2.0