jag kan ej komma på rubriker men Sara stör mig just nu.

Så jag vet inte vad jag ska säga. Jag lyssnar på wicked boken. gäsp. En citatupptdtering kan vi ta.
på teatern
Vikarie till liten kille som kommer in: Hej, vad heter du?
Simon: Simon vad heter du?
Det är inte kul om man inte ser honom.
vi kör en namnlek.
Ledaren: gör en karaktär av namnet om du vill.
Emma: Alla spelar mig, spela blinda!
nu orkar jag inte mer. jag är så trött på blogging. jag borde sluta med det.

så som i helvetet

Hejsan svejsan
igår såg vi lite av så som i himlen, psykad film, honestly. alla har så många problem, de gråter och får anfall och badar och så gråter de lite mer. "hur gammal kan en fågel bli" haha. det fattar ingen, men kul var det. Sen var vi då hos momo och åt och flummade litegrann. Sedan så ja gjorde vi inget. Nu läser jag näktergalens sång, denna underbara bok borde världen läsa. Nu inser jag att jag inte orkar skriva något mer.

ah, so this is life?

O well, jag ägde såklart på så ska det låta, hahahaha. Tog en titelmatch också, säg ingen sorg för mig göteborg. Oj, shit, vad jag skriver konstiga ord nu då. Jag kan ju inte tänka. Ojuj, klockan är halv tolv, nice. Nej inte alls nice, btw. Mkt onice, snart bli uppkörd från sängen efter att ha sovit en natt. Hur var den meningen logisk då? Är jag trött eller är jag typ..borta? Min brain kanske är på holiday i oxford. Akademiskt shit det där, tevligt. Äsch detta inläggt blev ju bara weeeeeeeiiiiiirrrrddd. if someone thinks diferent, they are so stupid. They are anyway. Sweet dreams! Ah just det, Nathatlies dröm igår. Hon drömde om en tågstation. Det gjorde hon för två veckor sen också. Hon drömde även om stöld av väska, och hon kommer aldrig med tåget. Vi funderar lite om det. Vad det kan betyda.

tekniken att bråka rätt

Finns det en teknik att bråka? Hur då liksom? Det lär man sig av att se mina föreldrar bråka med varandra. Hur man ska göra för att sluta bråket, vilket de inte gör, och jag gör det ju inte. För då blir alla sura på alla. Jaja, det är ju normalt. Right?
min mp3 är upphittad och jag är lycklig. jag fikade med Natta idag och vi flummade om drömmar, häxbränningar och let it be. o, well. Snart om 20 minuter börjar så ska det låta, nice. Jag och mor är i lag. Förlåt, mamma heter det, förlåt mamma. God kväll, kära små människor och djur och kvalster.

biltema

var hos Nettan och Peter igår som sagt. Som vanligt gav jag upp barnen och satt med de vuxna. Kul var det också. Biltema blevk ävllens ord, haha fin stavning that. det är som jag fick veta en affär med allt möjligt crap i, utom möbler, kläder och elektronik. Vi babblade även om humorserier, ikea och lite annat smått meningslöst. Till slut visste ingen vad vi pratade om, högst jobbigt det där ;)
jag har tappat bort min mp3! fatta sorglighetsgrad på det va! jag mår riktigt dåligt av elendet.
men nu när jag städade på mitt skrivbord hittade jag en låda. i den låg en oöppnad twix från i julas. jaja..tur ska man la ha...utgången var den inte heller.

snart ska jag fika med Nathalie eller se vad som är öppet snarare.
hejdå alla ungar.

defying gravity

Så mera saker. Idag fick jag påskgodis från Tilda. Vilket jag blev yberglad för. Tänk så lite som behövs va.
sen påminde syster om att jag glömt blogga om glaset. På flygplatsen köpte vi pepsi. Så plötsligt var vi på planet med ett stort tomt glas. Det glaset har vi med oss hem. Sara spottade ut cola i det under sitt skrattanfall på fredagen, så användbart är det. Nu spelas defying gravity från wicked ut i köket. måste psringa ut! först en text på en tröja.
Linjal till sten: U rock.
sten svarar: u rule.
c u folcs!

wonderful world

Igår sov vi hos mormor, jag syster och kusin Amanda. Vi såg först hairspray som var bättre andra gången och sen två filmer med denna underbara skåning Eva Rydberg. vad har alla emot henne? Vi såg fars lille tös och arnbergs korsetter, den sista underbar!!
"tro inte att jag tror dig bara för att du för en gångs skull säger sanningen!"
hahahaha. jag älskar Eva och alla runtom henne. Sen så sov vi och nu har jag varit hos mormor hela dagen. nice. kollat på både gilmore girls och cristin så nu är jag glad. Och så kom Anita från Arlöv och vi babblade en stund.
ja nu ska vi snart iväg till Nettan och Peter på middag. Amanda är där också, så henne blir vi aldrig av med! xD hejdå(snart skriver jag ett till inlägg bara för att komma ifrån de gamla).

so faked beautiful

Beskrivning av min childhood det där. Det känns som om jag var i en annan verklighet än resten av menskligheten. Allt var så stort och sånn big deal, och så fanns det så vackra människor out there. Så snälla folcs som hade fina namn och faktiskt fanns. Klart de fanns! Och det hände massa med dem som bara jag såg, men klart det hände, vadååå skulle jag ljuga eller? ;)
Och så den här bandspelaren. vad vore jag utan den. denna min älskling som alltid lyssnar. den har blivit min blogg nu, den lyssnar alltid. liksom..

and hey, till kommentaren. har du bestämt flytten nu då Axel? dumma i så fall, jag slår dig genom bloggen. aj. muahahahahaha. och sorry för inlägget om Onja. men man har rätt att vara sur, det är som sagt lagligt.

vad hände med kärleken?

Vad hände här i världen egentligen? Hur blev det så här? TA Kina som exempel. Där får man inte tänka vad man vill, säga vad man vill, man får inte ens föda hur många barn man vill. Lågt är vad det är. Att ta livet av sina barn. Lågt är ordet. Sen ska de ha olika länder ocskå och sånt, jävla kontrollfreaks är de. Och krig ska vi inte gå in på. Den där demonstrationen fick mig att tänka lite. "we are still marching because there is still war, we´ll stop marching when the war ends". något i den stilen sa någon.
Jag har tänkt på en sak till nu när jag babblar. När man har tysta minuter så är man ibland tysta för en person. Om jag blir lärare ska jag ha en tyst minut varje morgon med de eleverna jag har och be dem tänka på en viss sak varje morgon. Om de pratar tar vi om det tills det blir en hel tyst minut. Så borde man göra, för jag äcklas av den tysta minuten till Anna Lind. Jag visste inte att hon fanns förrän hon dog. Och det betydde och betyder ingenting för mig. Hade vi haft en tyst minut för varje person som dog hade världen varit jävligt tyst må jag säga. Lika bra det.
Hur tänker man egentligen som krigsledare? Ja vi mördar honom han ser dum ut? Ja honom tar vi det är bra för oss? Jag vette fan om de tänker alls. Tror nog inte det. Hitler tex han var seg i huvudet. Som jag nog sagt i något annat smart inlägg.

Just det, Lysistrate måste jag nämna nu när jag pratar. Det var en pjäs av Aristofanes om ni undrar. Hon kärleksstraikade tills männen slutade kriga, eller inte bara hon, hennes kompisar också. Riktigt jävla bra det där! Nej
Så, som Bernard skrev i sin ledare (jaja jag tjatar om Bernard men som syster sa, han är jord för att prata om):
jag undrar om det finns något
som heter kärlek egentligen?

dikter från dagens skrivarkurs.

vi fick kakor idag på kursen, hemma hos Niklas var vi. vi snackade Kina också. usch. inget wow idag, de andra stod för wow:et.

Eftervärlden-de som såg sanningen

Jag ville bara att du skulle veta
Hur sten en gång blev aska
Jag skulle önska att du ville förstå
Hur det smakar att bli sviken av moder natur
Jag ber dig, lyssna till
Hur växter grodde och fåglar flög
Jag frågar, hur står det till?
När människor, träd och vinglösa fjärilar faller
Faller, faller, faller
Och jag hoppas att jag fick fram mitt budskap
Då jag för ett år sedan bad dig om hjälp
Jag tror dock inte att du någonsin hörde
Klagoropen vi en gång sände ut
Som fortfarande utsänds
Från den tid då världen för länge sedan slutade snurra
Och Gud till sist tog sin hämnd.

Soldaten

Tysta, svidande läpprörelser
Ett klagoskri utan ord och reson
En virvelvind som förde bort all ondska
Men en virvel kommer alltid runt
Och kvidande sjunger vi en klagosång
Och hoppas att någon där ute kan höra
Vi vet att folk demonstrerar
Men då vår sång dör bort finns det bara rök och eld kvar
Det finns döda kroppar men ingen kan gråta om de inte vet
Resultatet är vad vi vill förmedla
Budskapet är vad vi faktiskt förmedlar
I den tystnad som sprider sig
När den siste soldaten föll

siao!

intressepolitik my ass!

Jag lyssnar på intressepolitik och tänker slänga ur mig något oklogt om Onja. Hon är fan bättre än mig på allt. Allt. självständighet, sång, låtskrivning, allt. jag hatar det! Får aldrig jag äga någonsin ever ever? Och såklart ska hon få all ära också! Ja såklart! Nej jag menar alla channser jag är trött. Hon får inspelaren, hon får spela in i studion, hur är det logiskt! Hur är det fair game. Och hon har kompisar. Och hon är sosial. Och hon är en bra bloggare. Och jag orkar inte detta mer! För jag trodde en gång att jag var med i gänget, marre ni vet, de fem. De som jag kunde snacka med och allt det där skitet. Men så fan heller att jag är. För jag är inte prioriterad, av anyone. Ingen. Det är inte roligt, och det blir inget bra resultat, och det är inte schemalagt men trångt är det. Och om ni undrar var det där textdelar ur intressepolitik som jag förvrängde litegrann. Jag undrar hur Onja känner sig när hon läser detta. Bra fråga det där. Men det kanske jag märker. Eller inte. Som en avslutning skulle jag vilja säga att jag älskar James Blunt, att jag faktiskt är tonåring och jag älskar dig Onja och hela marre. men sånt här får man känna. det är lagligt.

inosence

Jag tänkte nu skriva om London till denna fina låt inosence som är så fin såå. Nu sjöng jag falskt, kul, jag hörde inte mig själv. Har nya trevliga hörlurar serrni. Nej skulle ju skriva om London. Vi åkte alltså dit på fredagen under panikatacker och babbel, jag stod för det ena, Sara för det andra. gissa vem som stod för vilket, värsta tävlingen! Äsch, jag är ju inte som Egoina som hon vill kalla säg som har massa folk som kommenterar så ingen kommer att svara på tävlingen. Jaja så vi var alltså där, i London. Vi började med fish and chips, så som man bör! Sedan var vi på hotellet och Sara och jag var så övertrötta man kan bli. Nu lyssnar jag på bring me to life, weird choise for me. Iaf så fick vi sjuka skratt, kramp och ryckatacker. Jag fick mitt livs största skrattanfall, och jag överdriver inte. Det var när syster sjöng i natt jag drömde och inte kunde texten.
jag drömde om ett jätteslått
där masken steg på ros
och alla spela tamburin
och reste sig och log.
hahahahaaha, tyckte jag då. Sen genomled jag en natt i dubbelsäng med syster, vars ben flög omkring okontrollerat och vad hon nu håller på med.
Sen var det lördag och vi åt frukost och gick ut på gatorna. Nyss lyssnade jag på let it be ala emmas band på musiken, gosh, we soooooo rock. jag med stämma av Måns och lite påhäng av denne Bernard som jag inser att det står på tok för mycket om i denna blogg. Men London var ämnet här. Vi gick till London bridge och lyssnade på vågorna, wow för det ljudet! Sen satt vi på katedralstrappan och fotade, fotade bland annat Mary Popins som vi såg med de två barnen. Visste ni förresten att i böckerna om Mary har familjen typ 5 barn? Den ni. Sedan så gick vi och fikade och gick på marknad, där jag köpte en taxi-nyckelring. Såklart, vad annars skulle eran beundrade Emma Rävås utan s i mitten köpa? Sen bevittnade vi en jävligt stor demonstration på trafalgar, mot war. War överallt på jorden typ. Det var verkligen skitmycket folk och skitmycket över huvudtaget. Sen åt vi och köte biljetter till wicked som vi var och såg lite senare. O my goooooooodness. Helt underbar huvudroll, och det var ändå reserv!
"Why don´t you teach us history instead of talking about the past?"
ok jag medger, de använde ett komplicerat ord där, men jag vörenklade texten och förfan, man fattar ju!! Sedan så gick vi till bussen och åkte hem, i kallt regn. Sov och Sara höll föredrag in her sleep, bara det att hon hade inga ord. Sjukt läskigt det där.
På sööndagen vaknade vi sent och gick ut på gatorna. Vi var på harrods som är felstavat och så gick vi i affärer. The howling är förresten psykat lång. Sen så reste vi hem på kvällen och jag insåg att jag var trött för jag tänkte konstigt. "om det inte hade varit för mig hade jag inte stått här". Nähäääääääää. Nu har jag sett melodifestivalen och jag är arg. på hela jävla resultatet. för det första kom inte gubben sist. frida kom sist. det smärtar att skriva ned det. Skåne för fan Skåne! Me loooooooove. Nu har jag inte skrivit allt jag borde, inte ens nu!! Jag sjunger falskt, just det, redan sagt. Kan säga hej till alla icke existerande läsare och avrunda litegrann. Hoppas det här blev så långt som det kändes. blev nog inte det är jag rädd. Ah, vi har påsklov, you haven´t stockholmsuckers! :D
godnatt anyway de som skall sova nu, not me. hejdå!

en randig groda

O well, idag har jag varit på ungdomsting. Det var hyperkul. Vi hade möte och var politiska och så diskuterade vi mmiljö. Det var interesting. Nu så är jag trött!! Hade en fight med Yvonne om gråskala. Vad fan är gråskala till för? Liksom seriously. Sen så var Yvonne vår modell, hon var påskkärring. Det var hysteriskt. I går var det författarbesök. Katarina Bredow. Hon pratar som bjebb vad hon pratar. Men det gör ingenting alls I tell you. För hon var cooooool. Nu ska jag försvinna bort.

doften av apelsinchoklad

Är underbar om ni undrar!Typ en drog <33
jag har alltså det här. men äter ej. duktig Emmis.
anyhow så var vi på teater och vi fick rollerna, mamman=memman! :) jag ska köra ut de snorungarna! och sen har vi lagt till Haidi som är mammans lilla dotter som hon ääälskar som är dum bimbo. Perfekt för oss. Den ska Agnes(inte Wallberg) spela, Wallberg ska vara Greta. Vad kuli vi ska ha <33
idag så har jag även haft en tråkig skoldag om ni är intresserade. you´re not ;) funderar på att sluta blogga. hejdå.

det andras röst..

Hejsan galningar och seriösa kids!
Nu har jag varit på den värsta konserten i mitt liv. Helvete för den. Vi(JAG)sjöng dåligt och falskt och hemskt! och hur tråkig var inte resten då? Bjebb är det enda jag kan säga.
Sen var jag ¨å skrivarkursen och det ska firas med att ni skall få två nya dikts. Den första fick kommentaren wow av Niklas, samt det klassiska mysig från Emma. Den andra fick häftig och "ett bra experiment". ska man ta den där som komplimang? Uppgiften var att gestalta ett ogripbart fenomen, fanns olika alternativ.

Stormens reseskildring

Jag reste över hav och land
Jag tog med mig allt i min väg
Jag slet upp träd med rötterna
Men de låg stilla-följde mig inte
Jag blåste bort människors tankar
Men de gömde sig-följde mig inte
Jag lät profetens kappa flyga bakom honom
Jag lät jungfruns hår bölja runt henne
Jag lät tiggarens sedlar dansa som höstlöv runt hans såriga fötter
Jag lät träden falla och molnen segla
Jag lät fåglarna lifta och träden böjde sig för mig
Blommorna neg och havsytan darrade
Gyllene sädesfelt lät jag bölja i vågor
Vildhonung, morgondagg, iskristall-allt jag upplever
Försommarbris, höststorm, vårvind-allt jag är
Så säger hon som vet, hon som ser och hör
Så säger hon som alltid vandrar ensam.

måste ändra titeln på den, men det var uppdraget.

Rymdens sång

Mäktiga trummor inleder sonaten
Strokar och flöjter bygger symfonin
Akustiska gitarrer och basgångar ger stämning åt låten
Pianot ger klang åt baladen
Och så en röst
Utan ord

Pampiga trumpeter hälsar lyssnaren
Saxofon och munnspel fortsätter i call and response
En bjälra och en munnjiga fyller i
En klarinett och en fagott försöker hinna med i svängarna
Och så en röst
Utan ton

En bariton och en oboe bildar alt
En panflöjt högt upp i sopran
Bas och tenor går också bra
Men ingen vet hur och med vad
Och så en röst
Den vackraste rösten
Du någonsin någonsin hört
Min röst
Världsrymdens röst

hejdå flummungar och fladdermöss!

i vårsolens glans

jag har ej bloggat på ett tag, så ni måste vara helt förstörda. Nu lysnnas ice queen, tänks på vår och stavas fel. Så här ska livet vara. Don´t you agree? I lördags åt jag glass med nathalie i vårsolen, nästa vecka är det påsk, nu är det vecka elva som jag älskhatar. Idag fick jag mitt so-prov, ett halvt från mvg crap. nu idag skall det sjungas på bjebburskolan konsert, kan bli kul, kan bli jobbigt. We´ll see. give me some love lyssnas nu. Älskar att sjunga den. som Asrar skulle säga, älsk på den! Sen ska det skrivas också, för övrigt har vi psykat mkt läxor denna veckan. Sen så ska jag till London på fredag, ga kulikul! Andra chansen krväver lite raport, kan bara säga yeeeeessss! Nordman <33! :) ne, ska vandra now. hejdå.

jag är skadad

Jag hatar biologi. jag hatar läxförhör. jag hatar att inte plugga alls bra. jag hatar mitt liv! Jag hatar äckliga beskrivningar, "fibrer i musklerna slits av". Äckelskadkapitelsläxförhörshelvetesskit!

carry you home

Jag lyssnar på carry you home med James Blunt den allsmäktige. För mig iaf ;) jag är besatt. Jag jsunger de låtarna bra. Eller också, så gör jag inte det. Men jag kunde ha gjort. Jag kunde ha varit död också. Det fattar inte Agnes, att vad som hälst kunde ha hänt. Min farmors mormors farfars någonting kunde ha dött innan de fick barnet som ledde till mig. Men det gjorde de inte. Turligt nog. Men det är ett bra argument i diskutioner, tycker jag. Nu lyssnas silent house med ixie chicks. haha fin stavning. Den får mig att tänka på morfar. Av ngn anledning jag inte har kommit apå än. "and I will remember the years when your mind was clear". Så väldigt väldigt. Om ni fattar. Naj you don´t. Det har jag vant mig vid.
Idag har jag tittat 3 avsnitt mera Cristin. Som är bra bra jättebra. Jag är lite kär i det, om ni undrar. Det får mig att tänka på roliga saker, alltså inget, men ändå. Liksom, det finns inte en enda tanke med den! Oj jag verkar vara trött, jag tänkte skriva tidning istället för tanke. Fan vad seg jag är. Idag ritade jag med penna på bilden. Lisa sa att min första teckning såg man vad det var. Hon är inte sparsam med sina komplimanger. Sen en hel citatlös biologilektion, how sad!! Nej nu ska jag lämna er åt ert sada öde. goodnight!

holding my last breath

Nu lyssnar jag på evanesence och känner mig snäll och lycklig. Läste igenom onjas brev nemligen, det var ofattbart kuligt. Jag var en äkta bloggare då i början. Nu ska jag om några sekunder åka till skol och ha tråkiga lektioner, var min tanke. :D idag drömde jag psykade saker om någon är interested. Oj, jag glömde. Ingen är interested. Jag bara klottrar och det är till allmän trötthet jag gör det. Must stop now ;) tur för er alla.

my favourite things

My favourite things today:
1) solsken!!
2) pepparkakor
3) religionskunskap
4) att sluta klockan ett!
5) James Blunt och evanesence
6) flummiga kommentarer
7) pannkakor till lunch imorgon
8) att skriva <33
hejdå änglar. förresten, så hade vi underbaraste so-lektionen idag, men jag kan inte minnas mkt av det roliga. :/

det låter som en sång

Nu har jag haft teater. Och hört om Charlie hela helahelahela tiden. Det är Asrars kompis i norrland. Jaja. Vi körde en övning som hette det låter som en sång. Det var tre som improviserade om tex ett badhus. Om någon säger "i det blå" säger någon i publiken kanske "det låter som en sång" och då måste man sjunga om det. Skitkul!! Idag har jag annars ätit vofflor med chokladsås på och flummat. Tittat på Cristin, en bra serie. Mkt mkt bja. Hejdå kära freaks.
p.s. Charlies bror säger att lundabor snackar som mörtar. hörru!

mesias..

Jag verkar tro att jag är typ Jesus. Att jag är smartare och tänker bättre än alla. Att jag är typ högre stående, som en frälsare som ska få alla att förstå. Pathetic. Här kommer mina tingdikter från idag.

Vem bryr sig?

Jag blir uppsliten från golvet
Där de just slängt mig-som en smutsig trasa.
I kontrast mot silvret känner jag min fulhet
Och när mina kläder rivs av skriker jag
Så möter hennes läppar min hud
Hon njuter
Det gör inte jag.
Men vem bryr sig
Vem orkar lyssna
På en liten och omogen figur
Liggande raklång på hårda golv
Fasthållen av starka händer
Vem fan bryr sig om en liten och omogen figur
Kvarglömd på hårda golv
Släppt av händer som har annat för sig
Ja hörrni, vem fan bryr sig
Om en halväten banan?

Förstoringsglas

Att titta närmare på saker
Att ingående studera konturer
Att få extrema närbilder och se allt i et annat ljus
Att se smått bli stort, att granska och förstå
Att reflektera och förvandla, förstora och avslöja
Att ställa frågan:
Är det bra för mänskligheten
Att se allt de kunnat slippa
Att förstå allt de inte kan göra ogjort
Ty världen är ett söndersplittrat spegelglas
För sent att laga, för tidigt att kasta.


Patronkulan
Dedicated to Malin

Var är du?
Jag kan inte se dig
Det enda som når mig idag
Är de blodiga kvarlevorna av en fiende.
Den fiende som skiljde oss åt
I vår kamp för att höra samman.
I vår kamp för att hålla ihop
Den goda och den onda
Hur kan då alla andra
Kämpa så hårt för att glida isär?
Som plattor i jordskorpan under oss
Så glider dem
Utan att reflektera över
Vad som kan komma ur kratern
Lava, fiendskap, förakt, magma
Är inte alltsammans bara en fråga om
Att trycka eller inte trycka-
Det är frågan.

hejdå kära vänner.

mesias

Jag har kommit på att jag är egotrippad. Jag tror att jag är smartare och tänker bättre än alla andra. Helt seriöst så ser jag ned på mänskligheten för att alla är så korkade. Alla. Nästan iaf. Hur kan man vara så?:s
nu så lägger jag upp de tre dikter jag skrev på skrivarkursen, vi jobbade med ting. vi fick föremål att skriva om. Bananen jag fick som ett av dem var jääääättttegooooddd!

Vem bryr sig?

Jag blir uppsliten från golvet
Där de just slängt mig-som en smutsig trasa.
I kontrast mot silvret känner jag min fulhet
Och när mina kläder rivs av skriker jag
Så möter hennes läppar min hud
Hon njuter
Det gör inte jag.
Men vem bryr sig
Vem orkar lyssna
På en liten och omogen figur
Liggande raklång på hårda golv
Fasthållen av starka händer
Vem fan bryr sig om en liten och omogen figur
Kvarglömd på hårda golv
Släppt av händer som har annat för sig
Ja hörrni, vem fan bryr sig
Om en halväten banan?
Haha, där lurade jag er va? Inte? Crap.

Förstoringsglas

Att titta närmare på saker
Att ingående studera konturer
Att få extrema närbilder och se allt i et annat ljus
Att se smått bli stort, att granska och förstå
Att reflektera och förvandla, förstora och avslöja
Att ställa frågan:
Är det bra för mänskligheten
Att se allt de kunnat slippa
Att förstå allt de inte kan göra ogjort
Ty världen är ett söndersplittrat spegelglas
För sent att laga, för tidigt att kasta.


Patronkulan
Dedicated to Malin

Var är du?
Jag kan inte se dig
Det enda som når mig idag
Är de blodiga kvarlevorna av en fiende.
Den fiende som skiljde oss åt
I vår kamp för att höra samman.
I vår kamp för att hålla ihop
Den goda och den onda
Hur kan då alla andra
Kämpa så hårt för att glida isär?
Som plattor i jordskorpan under oss
Så glider dem
Utan att reflektera över
Vad som kan komma ur kratern
Lava, fiendskap, förakt, magma
Är inte alltsammans bara en fråga om
Att trycka eller inte trycka-
Det är frågan.

hejdå kära vänner.

galenskap!

Nu har jag varit i skolan och haft en flum-lektion i spanska.
-Tienes animales?
-Sí, tengo tres hyjos.
;) orkar inte översätta. Sen så bokstaverade Sara extranjeros så här: "e s t 4". weirdo! Anyway, så ska jag på skrivarkurs typ snart, och flumma och skriva och babbla. That´s what we do!:D Adiós amigos!

stackars Ingemar

Får man vara hemma från skolan med sjuk dator? Min lilla Ingemar låter som om han ska dö vilken minut som helst. Han skriker. Ärligt talat skriker. Brännhet är han också. Min lilla älskling då!
Nu har för övrigt freksen kommit hem från Hamra. Ingen hade dött, typiskt. Jag blev mycket sad och besviken. Sen så hade jag, Ronja och Emma en literaristisk diskution. Så fort någon sa något sa någon "sa Ronja/Emma". Emma hade svårt med adjektiven och sa "sa Ronja långrandigt".
"Du är dum. Du vill att alla andra ska göra jobbet åt dig, lite som jag.."
jaja, c u alla levande och döda folcs!

flickan som Gud glömde

Jag hatar min syster. Vet ni varför? Hon sjunger som en gudinna(honestly..!), får mvg på alla alla alla prov, har massa kompisar som faktiskt är med henne, hon kan se, hon har ett stort rum som hon ska få tv och fiskar i och sånt...och jag kan fortsätta om ni så önskar. Jag är blind, asosial, sjunger falskt och kommer inte upp i några toner längre, kan fortsätta här också.

Vad är grejen egentligen? Ska alla få allt utom jag eller? Och så kommer folk med "meeen Emmmaaa, du sjunger ju så bra och skriver så bra och sånt". men vadå. var ska det ta mig någonstans? Ska jag typ leva på det? Du, jag tror inte det. För jag är bara halvbra på allt, alla andra är ändå bättre. Hur blev det så? När jag var liten var jag glad, kunde sjunga bra(eller..folk sa det) och jag hade ett bra liv med kompisar och sånt. Var fan blev det livet av då? Åts det upp som allt socker jag pregar i mig? Här är sanningen, jag kommer att sluta upp som en tjock kärring som är för osjälvständig för att kunna gå ut, för asosial för att någon ska minnas henne och arbetslös för att hon är så orkeslös. Där har vi det, flickan som Gud glömde bort, hon som inte fick något.

hur ska man leva egentligen?

Hur är det meningen att man ska leva? Vad är egentligen ett ideal nu för tiden? Fan heller att smal bröstblondin är idealet, jag tror inte det. Den som är idealet är nog den som är sig själv, konstigt nog. Alla tror att jag är sånn. Men så är det frågan om man ska vara helt sig själv. Jag använder mordiska uttryck, jag skrattar åt dåliga skämt, jag läser bloggar hela dagarna och vem vet vad mer jag gör. Och jag orkar inte att inte vara mig själv. Det är jobbigt. Jag vill inte konstla, aldrig någonsin vara någon anna.

btw så åt jag scones till frukost idag :o gott var det.

radio Emas festivalspalt!

Spara en minut av er odyrbara tid, för att se vad jag tycker om den sista "skrällen". det var en skräll, för det blev ingen skräll. fattar ni?
låt 1: Niklas
ganska bra, men seg röst, och sega verser, och segt!
låt 2: kalajsa
vad fint och bra, men de hade gjort bättre i en poplåt helt klart.
låt 3: Daniel
varför kör alla med det här konseptet, party? kan de inte sluta med det? Seeeegt!
låt 4: Linda
Refrängen är rätt okej, men kan man inte typ stryka versen? Och texten är ju bara, seg.
låt 5: Nordman
Jag hade förväntat mig, jag vet inte, en ny vandraren kanske? Jag hade visst fel. Den var rätt bra, men så börjar de snacka om kärlek och man bara varför! Helhetsintrycket är ändå wonderful, me like nordman :D (jag älskar att skriva så, in your fase Rickard!)
låt 6: Sibel
Jävlar vilken röst, frågan är om det räcker..jag tror inte det. Ännu ett vanligt konsept.
låt 7: fronda
ga vad kuligt, bra text, och man blir solskensgladiglad! Ägotext!
låt 8: pereli
jag vet inte, rätt bra, så allmän. kan man säga..hejdå stackars tidsspenderare.
p.s. ännu en hälsning till bitcharna i Hamra, har någon dött i backen än? Om det är så, är det Ronja? *hoppas*

new music weekend på radio Ema xD

Nu har jag lyssnat på musik hela dagen, la in Evanesence(ga), Nightwish(bjebb!), WT gamla(jobbigt, läskigt..) och så James Blunt(ga ga ga ga awesome!). Fantastiska texter, bästa var nog hello med Evanesence, give me some love med James, one of the brightest stars med James och..precis allt annat med James! :D me like.
men nu så har jag jätteont i hjärnan, visste ni att man kan ha det? jag har även skrivit dikter, ätit kladdkaka som man kan baka på tio minuter blankt och babblat, farmor och farfar är här. den här dagen har varit psykat lång, och ändå gått på ett kick. Nu ska jag leta upp alla teter som jag är såååå in love with. c u folcs!

RSS 2.0