Hur låter en bögbuske?

Haj haj från sängen! Jag är jättetrött for once så jag ska sooova gärnet när jag har blågat klart om denna dag. Den började som en vanlig dag med sov och dräll och sånt, men på kvällen åkte jag till en plats jag inte trodde jag skulle återvända till: us kansli. Det var fem år sen jag var där, lite sjukt ändå. Där skulle jag joina ett gäng och skriva krönikor! Gänget var Tova och Dess, så det var ett bra gäng. Vi åt middag och kacklade om hemtjänstpersonal och annat jox, och sen satte vi oss för att skriva. Det är krönikor som sen ska hamna i en ljudtidning och det kommer väl bli kul säkert. Vi skrev, svor över skrivandet, skrattade och tramsade i största allmänhet. Rubriken kom från en story Tova berättade och mina reflektioner om denna, fast jag sa nog aldrig det exakta citatet så I am a liar. Det var hursomhelst jävligt trevligt och jag fick en krönika skriven, till skillnad från Tova som bara skrev om första stycket hundra gånger. Hon är: Söt. Sen kom jag hem och Stella hade bakat klart sin fancy tårta som var så gooood! Hon är en ikon min tjejbo. Vi åt denna och lyssnade på lite mord, och nu ska vi sova. Stella vaknade precis och var klarvaken så hon åt en macka. Hoppas hon somnar om snart. Halva den här bloggen handlar om Stellas sovvanor men så kan det va. Godnatt!

I think it's perfectly clear we're in the wrong band

Rubriklåt: The wrong band med Tori Amos, för jag lyssnade på en podd där de pratade om henne idag och det är en fin låt hon gjorde
 
Haj haj från sängen! Här ligger jag och Stella sover tror jag. Fast nu blev jag osäker för hon rörde sig. Sherlock sover nog också och det är tur för hon var jättestörig innan och jamade loss utan anledning. Det är så sjukt för katterna turas om att jama när vi går och lägger oss, for no fucking reason. Oftast är det jossan men idag tog sherlock över facklan. Knaskatter har vi. Så, eh, jag har inte lämnat huset sen i fredags vad fan ska jag berätta. Idag bakade Stella en kaka. Fast hon ska göra fler komponenter så jag har inte smakat kakan än. Det var mysigt i alla fall för när Stella bakar är hon glad och det är typ det enda som gör henne glad just nu. Men idag var hon glad för en av hennes kompisar berättade att hon ska få tvillingar! "Men hur kan de vara två i samma mage? Det borde inte gå!" jag håller fan med men jag var en tvilling så det det är ju lite konstigt att tycka. Och vad mer har "hänt"? Typ inget, jag har sovit på konstiga tider och drällt. Men jag ska försöka sova nu ändå, det vore ju liksom coolt att kunna, så eh ja godnatt ses imorgon ifall jag har något att säga då lol.

Vi gjorde det för varje ensam natt vi hade i oss

Rubriklåt: Varje ensam natt med Hurula, som jag lyssnade på inatt när jag inte sov
 
Haj haj från insomniac-emma! Trist när det händer va. Jag sitter i soffan och har ätit grötlunch precis, men jag kan knappt hålla upp huvudet så eh det går bra nu. Men detta har hänt sen sist:
-Jag har äntligen tränat på min trampmaskin! Det var jättejobbigt märkte jag och det var ju kul att det faktiskt är jobbigt för då gör jag ju nåt.
-Jag har lyssnat på mark och todd, mina bästa musikkillar, prata tillsammans om musik. Typ taylor och billie och sånt. jag hade många glittriga känslor!
-Jag har haft en tråååkig vaknatt. Höjdpunkten var kvart i fem när jag plötsligt kom ihåg att jag fick te av Stella på kvällen som jag inte drack, så jag gick upp och drack det kalla teet för jag kunde inte tänka på nåt annat lol.
-Jag har drömt jävligt skumma saker om min tandläkare och att min dator bröts av på mitten. Skönt att den funkar för jag ville inte köpa en ny dator!
-Jag har blivit intervjuad till ekot, sjukt nog. Jag pratade om färdtjänst så ni kan ju lyssna på ekot på fredag morgon I guess. "det är tur att jag är författare, för jag har inte sovit och sa ändå typ rimliga saker" sa jag till journalisten.
-Väldigt konstiga saker har pågått runt mig och jag har försökt förhålla mig till dem. Kryptisk tjej forever!
-Det är nog det som har hänt. Inte mycket alltså, men också sjuka saker som intervjuer och träning. Så kan det va.

I over communicate and feel too much

Rubriklåt: Feelings med Hayley Kiyoko, som vi hörde igår och alltså som kronisk oversharer relaterar jag starkt
 
Haj haj jag är superjävlatrött och kan inte tänka en rak tanke. Så kan det va. Meeen igår kom Skogis hit! Först var det dag och sånt, men det bryr jag mig inte om, för det hände inget. Men Skogis kom hit och vi fick krama sönder henne. Hon är "nysingel" som hon säger och vi fick höra allt om hennes breakup och allt jävligt runt det. Fuck breakups det är verkligen det värsta. Nä det är det inte kanske men det är ändå helt jävla absurt att det går. Hursomhelst...vi åt hamburgare, drack vin och pratade om en massa olika saker: Skogis nya irländska liv (hon ska flytta till irland har jag sagt det? det är 7kt), att jag hatar att alla människor är sina egna och inte bara sammanlänkade i en enda blobb, sjuka saker från reddit som vanligt och allt möjligt. Vi åt chokladpudding (såklart, men det sjuka var att vi köpte den utan att veta att hon skulle komma) och lyssnade på gay dängor och hade det bra, och ja det var faktiskt bra, Skogis fick må bra hela kvällen vilket kändes jävligt bra faktiskt. <3
 
Idag vaknade vi saaaakta (jag spände verkligen hela kroppen inatt, det var dåligt) och åt frukost, lyssnade på ett mord och chillade. Skogis åkte hem och jag sov som en sten i några timmar till, för jag är störd i huvet och kan inte vara vaken tydligen. Men vi har haft en myslig kväll och lyssnat på onsdagens podd och sådär, och nu tittar jag på...en jättelång video om twilight. För det är sån jag är, tyvärr. Så, det var allt från mig denna afton, men tänk på Skogis lite för det är synd om na. Ingen får göra henne ledsen det är faktiskt olagligt!

Två år genom åren: Mars

Nu kör vi en lång och konstig kväll från euphoria-tiden. Have fun!
 

Mars

Eller ”white russian night”

 

Jag sitter i en färdtjänst på väg till M. Vi ska repa nya låtar och sen fira allt kul som händer oss, eller ja bara festa helt enkelt. Chauffören är pratsam och det är okej, särskilt när man ska till M för dit hittar bara de chaufförer som känner mig.

”Vad gör din kompis nu för tiden?” frågar han och jag fattar inte alls vad han menar.

”Vem menar du?”

”Din blinda kompis, han som också bor i Lund.”

Fuck. Han menar R. Ja, såklart, färdtjänstchaufförerna har ju inte fått veta. Plötsligt bara slutade R åka med honom och han har säkert inte ens undrat förrän han träffade mig. Men jag vill inte säga ordet, inte ens nu två år senare.

”He’s dead.”

Det fick bli på engelska. Bättre än så kunde jag inte göra, men han kommenterar det inte.

 

När jag kommer fram är M inte hemma än.

”Jag är världens bästa planör!” skrattar hon i telefonen. ”Men C har också kommit, han sitter i sin bil, ring honom så länge så kommer jag snart!”

Jag känner knappt C och just nu hade jag behövt en kram. Att bli påmind om R var absolut inget jag hade förväntat mig idag och det gör ondare än jag trodde att det skulle. Men det är väl tramsigt att bara stå här och inte höra av mig till den andra som bara står här, antar jag, så jag ringer C. Hans namn är felstavat i min telefon, men jag orkar inte fixa det. Och när han kommer och ställer sig bredvid mig känns det bra, faktiskt. Jag är en öppen bok, så jag berättar vad som hände och det blir inte stelt. Han är bra. Dessutom har han köpt milkshakes till alla eftersom vi skrivit om såna på SMS häromdagen. Milkshake hjälper alltid.

 

Jag skakar av mig tankarna på R och vi repar. K har också dykt upp och tillsammans testar vi låten jag skrev i onsdags hos Sofia. Den har inget namn än, så jag kallar den bara ”glasslåten”, och den låter riktigt nice när vi spelar den. Tyvärr tar det en jävla tid, för jag har ett band bestående av musiker och de kan aldrig sluta spela. Sen är problemet att jag inte själv är musiker, så när jag ska förklara vad de ska göra blir det mest kaos. Tur att vi har kul, för låten vi testar efter ”glasslåten” går mycket sämre. Vi testar allt möjligt, men inget funkar med den konstiga låten jag skrev i höstas om hur trist det är att vara singel när alla växer upp och blir ihop. Det får vi klura mer på.

 

Så fort vi ger upp om singel-låten åker den ungerska champagnen fram. Vi skålar och firar att jag slipper mitt styrelseuppdrag och att en ny arbetsvecka har tagit slut. Jag dricker champagnen och tänker på att bara för ett år sedan hade jag nog inte kunnat det. Jag drack ju då med, men inte alls som nu. Det är sjukt att man faktiskt kan utvecklas så mycket utan att det känns som om något har förlorats, för så känns det inte alls. Och jag fortsätter att överträffa mig själv, för snart är det dags för white russian och det tycker jag också är riktigt gott.

”Det är så sjukt”, säger jag, ”för det är ju bara…”

”Saker du hatar!” fyller M i. Det är sant, allt som smakar kaffe hatar jag och mjölk också.

”Jag hatar inte vodka”, säger jag och vet inte ens vad jag själv menar.

 

Min kropp håller inte med mig. Efter två stora white russians på kort tid vill kroppen absolut inte mer. Jag mår illa och är yr, men de andra spelar med i gamla låtar och jag vill inte störa. Framför allt orkar jag inte med att M ska bli hönsmamma och ta hand om mig, för det är ingen fara. Det blev bara lite mycket nu. Jag måste lägga mig ner, men vill ändå vara kvar med de andra, så jag lägger mig på golvet bredvid min stol.

”Hur är det Emma?” frågar K.

”Helt okej, så länge jag ligger kvar här.”

K godtar detta och lägger sig på golvet bredvid mig, fortfarande spelande på sin bas. De andra märker inget och det är skönt. Jag vet att K håller koll på mig, men också att han litar på att jag klarar mig om jag inte säger något annat och det är skönt. Så jag ligger kvar på golvet och de andra spelar och tramsar runt mig. Om en liten stund kommer jag må bra igen, det vet jag.

 

Jag har rätt och snart sitter jag upp igen. Jag och C pratar, lär känna varandra litegrann mitt i allt. Han är kul, om än på ett lite konstigt sätt.

”Are you serious?” säger jag om något han berättar.

”The only serious I am is Sirius Black.”

Allt gungar till och det är inte spriten. Jag blir varm i hela kroppen och hör att jag säger något, jag vet inte vad för det är inte jag som säger det. Skammen kommer direkt, för det här ska inte hända mig längre! Jag måste kunna bete mig! C förstår inte, men jag har inte full kontroll än så jag hör mig själv berätta. Jag vet inte ens vad jag berättar, men lite av det där jag inte brukar vilja prata om. Och det är väl fyllan, men han accepterar det jag säger som om jag inte är galen. Han hänger inte med, men han försöker och det är absolut inte alla som gör.

 

Jag kommer in i andra andningen och kan dricka vin till och med. C har druckit sanslösa mängder jack and coke och förstår knappt vad jag säger. Jag klappar honom på huvudet och vi pratar om ingenting.

”You have pretty hair”, mumlar jag och han säger att nä, det håller ju på att ramla av. Det är inte så att jag raggar på honom, snarare känner jag mig så bekväm att jag kan säga så ändå. Det är ju inte som om han kommer komma ihåg det imorgon ändå.

 

Han går, men K och jag sover över. M och K bråkar om bäddningen, ett sånt där fyllebråk som blossar upp från ingenstans och bara fortsätter utan att betyda något. De höjda rösterna får mig att skygga undan och jag märker hur jag försöker störa de andra så lite som möjligt. Om de tilltalar mig svarar jag tyst och snabbt, vill inte förarga någon. Jag är inte rädd för dem, jag vet ju det egentligen, men kvällen och natten har gjort mig hudlös. De slutar bråka och M slocknar direkt, som om bråket inte gör ont i henne fortfarande, men jag är livrädd. När jag lägger mig ner släpper spänningarna och tårarna börjar rinna, helt utan anledning.

”Varför gråter du?” viskar K.

”För ibland måste man”, svarar jag. Jag vill inte prata om det, för det finns inget att prata om, jag kommer somna snart. K förstår och ger mig ett enormt glas vatten som jag sveper. Han skrattar och ställer ett nytt bredvid mig ifall jag behöver. Gråten avtar sakta och jag somnar, och på morgonen är allt bra igen. För allt var bra hela tiden, egentligen.


I wish time was still, we'd stay right here, with time to kill in our hearts without chains

Rubriklåt: Hearts without chains med Ellie Goulding, en fin låt i d-moll som vi hörde under jobbandet idag
 
Hallå från supertrötta memma! Jag är faktiskt trött av en anledning, för jag har varit vaken sen halv sju imorse och inte ens vilat förrän Onna slutade jobba! Sjukt i hela huvet. Vi åt grillad macka och drack varm fancy choklad till frukost, så livet var peak såklart, och sen jobbade vi. Onna skrev ett förhör från helvetet ("mitt helvete som aldrig tar slut" sa hon) och jag skrev bok. Jag frågade vad jag skulle skriva om och Onna bestämde att nån skulle baka scones, så så blev det. Seriöst det är mitt bästa att fråga "vad ska jag skriva om idag?", få något helt random förslag som det och sen skriva om det. Jag vet ju liksom storyn, jag ska bara få ut det. Så om jag frågar er "vad ska jag skriva om idag?" behöver ni inte bry er om min boks faktiska handling utan ba säga nåt random som ploppar upp i era huven. Scones passade utmärkt in i det jag behövde skriva idag faktiskt. Sen skrev jag också texter till min töntiga hemsida, vi lyssnade på musik och pratade om en tjej som fått 64 orgasmer i rad (vem fan håller räkningen då?) och allt var så mysligt förutom Onnas jobb då.
 
Jag hade tänkt släpa mig hem, men onna sa "jag vill ha pizza!" så jag stannade såklart och åt pizza. Det var: jättegott. Jag åkte hem och här hemma har vi poddat (det blir en crazy podd på onsdag yall) och nu lyssnar vi på ett mord fast jag lyssnar mest på Sherlocks fina spinnande. Hon spinner jättehögt och jag älskar henne. Och nu ska jag gå och lägga mig snart, det kommer fan bli peak liv.

Framtiden är ett oskrivet ark, viljan är fri och lusten är stark

Rubriklåt: Tre visa kvinnor med alla fagra (och några andra), för när solen sken och våren vårade idag sa jag att jag ville kula av glädje. Jag frågade Lilla om låtar om kulning, för jag ville åtminstone höra kulning lol, och hon föreslog denna.
 
Haj från Onnas soffa! Här ligger jag och ska snart sova som 1 sten, men såklart först blåga. Och som jag sa så är det vååår idag! Vårens första dag, som Onna sa när jag kom hit. Det var supersol på min balkong och en koltrast sjöng för mig att allt skulle bli bra. Och sen åkte jag hit och här har jag haft det jättemysligt. Vi åt fancy kött och potatisgratäng i stora lass och pratade om folk som är orimligt out of character, hur rika familjen i petrinideckarna är (jag hamnade i en lååång roast i ämnet), när olika saker i våra liv hände (älskar att ha en blogg där jag kan kolla upp allt) och varför extroverta inte vill hänga med oss fast vi vill hänga med dem. Vi kämpar på. Onna hade köpt fancy chokladfondanter som vi åt till efterrätt och de var så goooda! Vi var oroliga över att de hade blivit överbakade men de var mushiga och amazing. Peak liv hade vi. Och nu har jag gått och lagt mig, Onna sover och jag läser en ny fosterbok. Då mår man fan! Så, lite gladare idag ändå, ses imorgon efter hemmajobbargos!

If holding hands is too discreet, let's make out in the middle of the street

Rubriklåt: Isn't it obvious med Erik hassle, från veckans cirkelskiva
 
Haj hallå det var länge sen känns det som. Vi har vilat jättemycket här hemma, så det har inte funnits så mycket att berätta. Men jag har läst Harry Potter om när voldemort kom tillbaka och sen pratat med Robert om det. Min starkaste åsikt blev lite otippat "spärra in snape!" som jag skrek typ fyra gånger. "men snape är ju inte ens med i de kapitlen Emma?" my mind works in mysterious ways okej. Vi var också äcklade åt att voldemort är naken när han återföds. Så får det inte vara. Men vad har mer hänt? Vi tittade på mush och vår andra favorit åkte ut :( taskigt! Vi har också tramsat jättemycket om ost och att allt Stella ville ha på livets macka var ost. Det var jätteroligt okej ni fattar inte. Vi har ätit soppa, sovit, lyssnat på samma poddar som vanligt och ja det är typ det. Slut på blogg från maj, ses imorgon när jag lämnar huset!

Här går jag och förebygger ett framfall

Hallå från kvällen! Här sitter vi och lyssnar på en ny podd (därifrån kommer min något absurda rubrik) och dräller. Och idag har varit en bra dag! Jag åkte in till stan och träffade the parents, för vi skulle shoppa. Vi kämpade på både cubus och lindex och det slutade med två bh:ar och en t-shirt. Tyvärr glömde jag dem i en påse i min moders hand, så jag får de väl i påsk. De var bra i alla fall och jag tror jag har hittat jeans som jag kan ha på mig dessutom.
 
Efter shoppingen åt vi lunch på en fiskställe som var riktigt nice och fancy. Vi prade där om adhd, att alltid ha en låt på hjärnan, mammas körsjungande och en massa annat jox, och sen gick vi till en pub för vin och dräll. Där spelade de country music hela tiden! Det var utmärkt och jag kunde typ alla låtar vilket kanske inte var så rimligt. Där pratade vi om mina och mammas kyrkliga upplevelser på sistone, hur glad Stella blir när hon får presanger (jätteglad! varje gång!) och annat sånt. Det var jättemysligt där och sen gick vi några meter bort och fikade för why the hell not. "Det är en perfekt dag!" ropade mamma. Vi lyssnade på engelsmännen som hängde bredvid oss (för en gångs skull var det itne jag som började tjuvlyssna lol) och jag åt en goood mousse-kaka, och sen åkte jag hem. Sikken fest ändå. Här hemma har jag researchat (nästa veckas avsnitt lär bli: sinnessjukt!) oooch vi har fått vår nya tvättmaskin! nadja heter hon och tyvärr visade hon sig ha touchknappar. Vi får hitta nåt smart sätt att märka upp dem så jag kan återta min tvätt-syssla. Hon är i alla fall snygg och säkert bra, och elgiganteen-killarna tog med sig Nicole och lyfte dessutom upp Lina (torktumlaren) på Nadja fast de inte hade behövt. ja exakt allt har namn what about it om ni inte döper era saker är det ni som är tråkiga okej! "tvättmaskinen" är väl inget att kalla den liksom? Jättelångt och fult. Men det var dagens bravader hursomhelst, ska nu sova som 1 sten är min plan för jag behöööver det. Jag har ju varit igång jättemycket hallå!

Time doesn't take long, three kids up and gone, I wasn't expecting that

Rubriklåt: I wasn't expecting that med Jamie Lawson, en fin låt som vi hörde idag när vi lagade mat. Mamma tappade grejer, jag sjöng "I wasn't expecting that" och hon sa "me neither" <3
 
Hallå igen! Jag ska sova egentligen, men jag somnar ej, så ska blåga om vår matlagnings- och fixardag. Pappa och jag satte genast igång med att skala potatis, för här skulle det bli mos, och Stella och mamma tog sig ann klädkammaren. Det är tydligen jättefint där nu säger Stella. I wouldn't know. Vi åt lunch och sen fortsatte vi med massa mer mat! Det blev allt som allt kyckling med mos, korvstroganoff och lasagne. Sexton matlådor! Sexton! Jag skar korv och sjöng florence med stor inlevelse, pappa var in a zone, mamma letade upp nya uppgifter hela tiden och Stella kämpade som ett djur med the klädkammare. Sen lyfte Stella och pappa iväg torktumlare och tvättmaskin, för imorgon kommer den nya tvättmaskinen! Det var ganska nasty bakom tvättmaskinen kan jag meddela, men ja tro fan att det är. Så vi hann fan med både det ena och det andra!
 
Såklart vilade vi en massa när de hade gått, men på kvällen åt vi lasagne (och nej, det räknades inte in i de sexton matlådorna, så vi har alla kvar) och sen överraskade vi oss själva med att baka chokladbollar. De blev jättemgagoda och jag längtar tills jag ska äta upp dem imorgon amamam! Så det var en regäl fixardag idag och jag mår så jävla bra av det. Men nu ska jag fan sova!

Nu är jag i min blogg era

Hallå hej, det är superfixarhelg around here! Mamma och pappa är uppe och igår hade vi superfixardag. Vi städade en massa och pappa och Stella fixade kattträdet så att det inte lutar längre. Jag tycker att de borde starta en byggfirma för de är bygg-kingar. Vi bytte äntligen ut kattlådan i badrummet (nu ska bara katterna fatta vad som pågår), slängde hundra ton skräp och fikade såklart, det måste man faktiskt. När vi fikade försökte jag förklara eras tour, som Taylor är på nu, och vad en era är. Alla tyckte detta var otroligt töntigt och sa typ "nu ska vi vara i vår åka till hotellet era" och sånt. Så nu är jag i min blogg era, snart är jag i min laga mat med pappa era. Bra era ändå.
 
Så de åkte hotellet och vi hade en vila era, men sen åkte vi in till stan och åt middag med the parents. Vi drack dyra drinkar och åt sen kött och grejer, och jag fick ananas till maten! Grillad ananas amamam! Vi pratade om saker som hänt i våra liv, tomas quick, olika johan och diverse annat. Det var ett nice ställe, fast servitrisen pratade verkligen som en robot. Jag funderade på om hon var aspie eller bara väldigt fokuserad på sitt jobb. Stella hävdar: Inte aspie. Men jag är kluven. Hursomhelst, vi kom hem och var trötta spillror, och det har vi varit nu också. Men nu är det laga mat era! (jag är sur för att ingen faktiskt fattade om eras. det är en grej!)

The train from Memphis just arrived, with a dress that's too small for the bride

Rubriklåt: Delta line med Emily Scott Robinson, en fin liten låt som vi hörde idag
 
Hallå från natten! Här sitter vi och lyssnar på flashback och ska sova snart. Och det har varit en bra dag idag, vet ni varför? Tova var här! Så blessed var vi! Vi babblade en massa om till exempel alla vi vill mörda, att inte vilja höra att någon förstår / relaterar till ens problem, hur lika våra resor mot blind-diagnos var (det var faktiskt lite creepy) och allt möjligt annat. Sen lyssnade vi på podd och tramsade med Stella om att hon borde jobbba i Strängnäs (eller Stränenäs som det blev) och att kor skulle rida på hästar, och sen köpte vi mat från fancygrillen amamam. Stella bakade hallonpaj som en queen och vi lyssnade på fiollåtar, skrattade åt ikoner i systemfältet och höll på, och sen åkte hon hem. Hoppas hon sover nu. Det är sånt jag tänker på lol. Nu borde jag också sova men sherlock vägrar gå in från balkongen så vi kan inte stänga och därför sova. Jävla unge. Just det, jag har inte berättat att Jossan varit instängd i klädkammaren svinmycket i veckan, en gång over night. Vi fick paniiik, men hon k-brydde båda gångerna och ba strosade ut när vi öppnade. Crazy motherfucker är hon. <3 så, g

Säger du dumpar henne här ikväll, det är försent baby

Rubriklåt: Ser det ut som jag är deppig med Mayleen, vars existens jag precis påmindes om
 
Hallå hej! Idag mår jag bättre, i alla fall litegrann lol. Vi har haft en helt okej liten dag idag, eller ja vi kämpar på. Vi har till exempel poddat och det blev ett långt och ganska märkligt avsnitt, men jag var underhållen och det blir bland annat ett långt sidospår om en kille jag gick gymnasiet med och typ aldrig pratade med. Det var tydligen en feeling jag hade. Vi har också lyssnat på två mord: Ett där mördaren hade DID (kul! superkul verkligen!) och ett som var så groteskt att vi båda blev illamående och fick panik. Det krävs ändå en del för att vi två ska bli klubbade av sånt men detta var on another level. Vad har mer hänt...ja nä det var inte mycket. Jag borde nog egentligen blogga mindre ofta när livet är såhär, men det skulle kännas jättekonstigt? Typ som om jag inte finns :( jag vill ändå finnas! Men det var verkligen allt för idag, vi ses imorgon...då händer något!

Can't break the silence, it's breaking me

Rubriklåt: Your star med Evanescence, som jag hade på hjärnan inatt helt utan anledning
 
Hallå från ångestmemma! Jag mår ändå lite bättre nu, men jag har mått sämre än på riktigt länge idag. Shit's been dark. Men igår mådde jag bättre och då tog vi bilen (sjuuukt) till veterinären med Ester. Stella körde kingigt och det såg bra ut med Ester, men hon hade gått upp i vikt. Att någon kan säga att Ester är tjock när Sherlock existerar är ganska unfathomable men if u say so. Och nu har hon nya recept så hon inte ska behöva hosta så mycket <3
 
Vi åkte hem och på kvällen drällde vi nog mest om jag minns rätt. The highlight var en lång diskussion om vad vi tycker / känner borde vara rimligt men som är helt batshit. Stella började den såhär:
"Om en tjej är gravid, och så dör hennes kille, då borde inte bebben kunna födas. Halva dens dna är ju borta! Det borde inte gå!"
Vi kom överens om att man behövde baka ungen längre då och med dna från nån ny dude, annars blev ungen halv. Sen pratade vi om var ägg tar vägen om man inte har en livmoder och att de samlas i läskiga kluster nånstans. Det tycker vi är sjukt i huvet! Obs vi är inte helt korkade men kroppen är ju helt batshit these are the facts. Men ja, sen skulle vi sova, men jag hamnade i nån jättekonstig tvångsgrej...eller vi, för det var mest EB. Vi fick inte sova eller försöka sova, vi fick inte ta på oss kläder fast det var jättekallt i vardagsrummet och vi fick inte äta fast vi mådde illa av hunger och det literally stod chips bredvid oss. Jag kan verkligen inte förklara det, men ibland hamnar jag / vi i sånt och det är så konstigt och störigt! Det som ofta behövs är bara att vi pratar med någon, inte om nåt viktigt men bara typ...låser upp oss själva och påminner oss om att vi är i verkligheten? så när vi hade skrivit med Lilla på morgonen fick vi äntligen gå och sova!
 
Ja, grattis till att ni fick höra om min sjuka hjärna, men så kan det va. Så jag har sovit hela dagen och sen bara varit brutaaalt ångig. Stella lagade caneloni och om någon mat inte är ång-kompatibel är det nog det, men! jag lyckades äta en! Som en ikon! Och vi har tittat på mush och min käresta åkte ut :( vi har två faves kvar men ändå taskigt! Nu ser vi efter stängning och nyss utspelade sig detta:
Jag: Hur smakar ens friterade ägg?
Stella: Som ägg bara, fast fetare.
Jag: Oj, har du ätit det?
Stella: ...nej just det, det har jag inte...
Min tjej är 1 geni. Och detta var allt, god afton!

Jag är inte ens jag!

Hallå från otroligt trötta memma! Seriöst jag är så trött så det känns som mitt i natten :( vill ba ta en nap nu genast men det kan jag inte så får tvinga mig att vara vaken. Igår sov jag ish mellan 05:30 - 12, och idag mellan kanske 04:00 - 11:30. Det går ju bra nu va.
 
Men igår var det också dags för bilutflykt! Vi hade hyrt en liden bil och Stella fick köra för första gången sen körkortet. Tyvärr var det ju snö / slask /enorma vattenpölar i hela stan, så hon hade verkligen her work cut out for her. Vi körde till hennes frisörtid och hon körde som en king, fast med otroligt gulliga pip hela tiden när hon blev nervös för att det typ kom en annan bil eller nåt. Jag hade egentligen inget att göra på denna utflykt, men jag ville komma ut och också se Stella köra såklart. Så jag drällde medans hon blev klippt och pretty och sen åkte vi hem, med stopp på McDonalds i akalla (som tydligen finns) för middag. Jag åt fiskburgare vilket chockade Stella, för "jag trodde inte att folk åt det!" det gör folk typ inte heller men jag gör det ibland när jag får feeling. Så vi kom hem, lyssnade på mord och skrattade jättemycket åt rubriken. Det var en mördare som sa så som bortförklaring och alltså...okej vem är du då? Starka system vibes på det roligaste sättet och också bara en så stark mening. Påminner mig om en tjej i min högstadieklass som ville fråga mig om jag hörde vem som pratade (...) och sa "är det jag eller Elise som pratar?" väldigt starkt kämpat ja. Så, nu är det tisdag och jag känner mig som en söndrig papperslapp typ, men snart bär det av på resa igen med den lilla bilen. Den är inte så liten det är bara mysligt att säga så.

Remember not to get too close to stars, they're never gonna give you love like ours

Rubriklåt: Ilomilo med Billie Eilish, mest en random låt jag har hört idag...jag hade inte så mycket inspo
 
Hallå hej! Ursäkta sifferinlägget, det var mest trams tycker jag. Men så kan det va ibland. Igår var hursomhelst en bra dag och jag och Stella drällde mest på dagen och gjorde pannkakor. Det var så gooootttt alltså pannkakor forever. Men på kvällen åkte vi till Onna på mellomys! Vendela (hennes tjeja) och Rakel var också där och vi åt tacos och pratade om mest seriösa grejer. Stackars Vendela fick höra både det ena och det andra som hon inte förstod, men hon pusslade ihop storyn ganska bra till slut. Och sen var det mello och jag och Stella roastade ungefär allt, vilket de andra var oväntat underhållna av. När jag inte roastade åt jag massssor med chips med vitlökssås och också onnas kolabollar som var svingoda. Levde fan peak snacks-liv. Vinsten var otroligt förutsägbar och ointressant, men vi hade kul ändå och sen åkte vi hem och lyssnade på ett mord tror jag. Det är en stark mord-period just nu.
 
Idag har vi typ inte gjort nåt. Verkligen bara legat i sängen och chillat och gosat. Men en viktig sak har hänt idag och det är: Henrik har blivit ihop med Elin! De är ihooop! Jag gjorde en ligg-dans när jag läste det lol. Seriöst ingen förtjänar ett bra förhållande mer än hen i hela världen. Okej jo kanske men det känns så! Jag är så glad och varm av att det går bra för dem <3 och det var allt från denna afton, hejdå!

Och så tänker jag att du kanske hade gillat det här, sen så tänker jag att du aldrig riktigt gillade mig

Rubriklåt: Så tänkte jag med Lisa Miskovsky
 
Jag skrev inte ett enda sifferinlägg förra året. Har ni tänkt på det? Det har ni kanske inte men jag kom på det nu och det är ju ganska sjukt. Sååå det är väl dags, antar jag? Tydligen. Jag orkar inte förklara vad ett sifferinlägg är just go with it eller hoppa över.
 
1
Du säger att vi glider ifrån varandra. Det skulle betyda att det som händer är naturligt. Att vi är två vanliga vänner som glider ifrån varandra för att vi blir olika. Men så är det ju inte. Du glider ifrån allt. Jag glider ingenstans men jag känner inte igen dig. Måste påminna mig om saker du gjorde förr och hur du aldrig skulle göra så nu. Du vet inte vad som händer i mitt liv. Och du tror att jag bryr mig om ditt på helt fel sätt. Så kanske det är. Jag vet verkligen inte, men det är i alla fall en ny känsla om dig och det är ju faktiskt inte varje dag.
 
2
Du har sett alla mina värsta sidor. Faktiskt mer än de flesta. Du har sett mig skrika, spy, gråta och vara en vidrig person. Och jag har sett dina värsta sidor också. Dina lögner och handlingar jag aldrig kan förlåta. Men jag måste inte heller. Vi behöver inte förlåta varandra och något i det är fint. Det är kanske inte en vänskap, men det finns en tillit i att inte förlåta varandra för något. Eller så romantiserar jag bara något som är toxic. Vore ju inte första gången.
 
3
Det är något med hur vår relation är som är så jävla konstigt. Jag tycker så mycket om dig, och du tycker om mig också, när vi umgås är det verkligen som pusselbitar som faller på plats. Ändå känns det ofta som om du hellre vill göra vad som helst än vara med mig och jag undrar varför. Du har aldrig tagit ett initiativ, aldrig hört av dig alls, det makar inte sense. Det är väl mitt sätt att försöka hitta ett narativ i allt, men jag tänker att det är något jag inte förstår om dig. Något du döljer typ. Eller så är jag bara för attached, som vanligt.
 
Nä det här var ju mest messy as fuck. Lämnar er med tre siffror. Lite deppigt för första sifferinlägget på två år.

I've been thinking of a new name, that I could give myself

Rubriklåt: Elephant med Laleh, som jag hörde nyss och det är en bra och riktigt konstig låt kom jag på
 
Nä vet ni vad jag mår fan piss hörni. Håller modet uppe så gott jag kan men just nu går det inte alls. Det mesta känns fan jobbigt och ångigt just precis nu. Men man måste blogga ibland, för tänk om jag inte bloggade det vore ju helt sjukt! Så detta har hänt:
-Igår kom Stellas bror Jack hit och åt middag. Han har typ inte varit här sen Stella flyttade in, så han hade inte träffat Jossan, men nu har han verkligen gjort det för hon var besatt av honom lol.
-Idag har Stella kokat sylt bara sådär. Det blev svartvinbärssylt och hon hällde i konjak för det ska man tydligen ha. Vi ska göra scones att ha den på nån dag har vi sagt men när vi orkar det vet ingen människa.
-Ikväll har vi poddat och det var dramatiskt för mitt manus försvann. Jag trodde att jag skulle behöva författa ett nytt manus på några minuter, men jag lyckades få fram det igen! Jag har fan ingen aning om hur jag gjorde dock.
-Men mest mår vi skit i detta hushåll det ska inte hymlas med. Vi ska iväg imorgon och det är bra men känns också såklart övermäktigt. Vi är seriöst sämst av alla. Liksom tro fan att vi mår piss när vi går runt i vår depression hela tiden! Men också hur ska vi orka ta oss iväg? Och hur tar man sig iväg utan att spendera pengar? "ta en promenad" ok ni kan tydligen gå ur huset utan att få en belöning good for you. Vi kan: inte det.
-rant over, godnatt!

Och vill du få dem att tro de sagt nåt dumt när de just sagt nåt bra?

Rubriklåt: Du kan ba vara tyst nu med barnet och en sjuhelvetes massa ladies, bland annat Annika Norlin, Iiris Viljanen och Frida Hyvönen som sjunger rubrikraden. Verkligen kvinnodagen core
 
Hallå hej jag mår fruktansvärt! Det är vidrigt att leva för närvarande tycker jag men vi kämpar fan på i uppförsbacken. Det är sant för varje gång vi går ut måste vi gå i en lång uppförsbacke lol. Och det gjorde vi faktiskt idag, genom snön och allt, för vi skulle träffa Stellas moder. Hon kom till Kista och vi åt i foodcourten, som är otroligt obekväm men också Sveriges bästa enligt henne. Jag håller fan med, den är lit. Vi hann prata om svt:s omorganisation och våra tvättmaskinsproblem innan vi förflyttade oss till espresso house för mer bekväma platser. Där pratade vi om idiotiska män och deras konstiga plattformar, vår-ångest och en del annat, för att sedan åka hem i superkylan. Det är seriöst så kallt men detta vet ni alla om. Vi kom hem, tittade på mushmushmush och försökte styra upp i våra kaotiska liv så gott det gick. Alltså obs inget särskilt har hänt det bara känns lite övermäktigt med allt just nu. Men lyckades i alla fall boka påskbiljetter så det är ju bra. Behöver fan skåne. Där brukar jag må bra...har jag för mig.

It's only a little life, mostly just me and you

Rubriklåt: Little life med Frank Turner och kt tunstall, från veckans cirkel-hopkok
 
Hallå hej, det är natt och jag ligger obekvämt. Jag ligger faktiskt nästan alltid obekvämt vilket är konstigt med tanke på att jag ligger i sängen så ofta. Just nu är madrassen jättelångt ner :(( och jag kan inte fixa det för stellabella sover på den! Taskigt! Men ja det har väl hänt lite saker sen sist, till exempel detta:
-Vår tvättmaskin har pajat. Trumman vägrar röra sig. Vi har hört av oss till någon som kanske kan fixa den men vi lär väl behöva köpa en ny. Jävla fucking skit.
-Vi, mest Stella, har bakat semmelbullar. Det var coolt för då kunde vi äta nutemlor idag!
-Jag har pottersnackat med Robert och suspencen i den här boken börjar kicka igång ändå. Citatet från denna gång blev "Voldemort har sannerligen inga skrupler" som Robert hade skrivit i sina anteckningar. Nä, han har ju...inte det.
-Jag har agerat dramajour i värsta 2020-stil. Ibland har man det så.
-Vi har tittat på första dejten och shippat queers jättemycket. "jag vill rita fanart!" ropade jag om en norrländsk bög...som Henrik såklart kände! Jag var ju tvungen att skriva till hen om den norrbottniska bögen och hen ba japp jag känner honom. Vi är kära i honom alla tre.
-Förutom det har jag mest sovit och researchat, typ. Nu ska jag försöka sova mer. Godnatt ungdomar!

Känner hur jag dras till dig, vi var ändå helt okej, fan man får la ångra sig

Rubriklåt: Aldrig nånsin med Hanna Ferm, som jag påmindes om när den spelades i Kista i lördags och den är också väldigt göteborgsk vilket passar mig atm
 
Hallå från soliga vardagsrummet! Seriöst det är så soligt här, blir sur för det är ju jättekallt men det känns inte så. Det känns som om det ska vara jättevarmt ute och det borde det vara tycker jag. Men igår blev en bra dag ändå, en sån när jag kände mig som en person. Jag städade lite och sen lagade vi kyckling med gojs på och jag läste bok. Jag läser tydligen nu, plötsligt slog jag bara om och blev en läsis igen. Oklart om det håller efter idag men vem fan bry. Jag läser Hanna Jedvik och blir så sjukt sugen på att vara i Göteborg, typ kolla skivor på Bengans och uppleva barerna där, hälsa på Alma på Kellys och tvinga henne göra glassdrinkar (hon har bara gjort det när folk hälsat på henne där lol), lära känna stan, åka spårvagn, alltihop. Det är ju såklart bara romantiserande, alla platser är likadana osv, men ändån. Men det är helt okej att vara här också, och igårkväll baka jag och min tjeja chokladbollar. Det var så mysligt att rulla bollar och lyssna på podd och sen äta upp allt pärlsocker som blev över. Det tyckte Stella var konstigt för hon är: en tönt.
 
Idag har vi drällt, ätit bollar och läst / sökt jobb. Leo skulle kommit hit och skrivit, men vi tar det en annan dag. Det är mycket som händer i veckan faktiskt, så det är bra att chilla idag säkert. Mår ändå ganska bra, vilket ju är coolt bara det.

Cause his father's not the man he'd like to grow up to be, and his mother is his mother reluctantly

Rubriklåt: Superstar med James Blunt, som jag hörde för första gången på länge igår och den raden är seriöst det bästa han har skrivit
 
Haj haj från säng-tjejorna! Just nu är tjejorna jag, Stella och Sherlock som ligger som en sten vid mina fötter. Det gör hon rätt i. Men vet ni vad vi har faktiskt varit ute sen sist, som jag sa! We did it! Lol rimlig mängd hype för att lämna huset japp. Vi åkte till kista och köpte viktiga grejer så som smör, medicin och godis, som det ska va. Vi åt också middag på brödernas och satan vad gott det är! Jag blev så mätt att jag knappt kunde tänka en tanke och lyckligare än på länge. God mat och att vara i världen will do that to you aparently. Sen åkte vi hem, men jag vill nämna de sötaste barnen ever på hemmakväll. De sprang runt och var lagom störiga, och pratade stockholmska trots sin superskånska mamma och sen sa den ena "mamma, vill du höra något du inte kommer kunna stå emot?" det vill man ju alltid!
 
När vi kom hem lyssnade vi på ett mycket upprörande vad blir det för mord-avsnitt om en abusive girlfriend, så vi var tvungna att se dokumentären om det direkt. Den var riktigt bra gjord, för offret fick verkligen berätta om sin upplevelse, och det var riktigt spännande och sjukt. Hoppas flickvännen dör genast och omedelbart. För hon är sämst. Anyhow, sen tittade jag på lite mer videor och grejer och sov, och i min dröm red jag igen. Nu kom jag ihåg min förra rid-dröm och hästarna jag tyckte om där, den här drömmen hängde ihop med den men jag kom inte ihåg den ordentligt förrän nu. Sjukt att hjärnan kan göra uppföljare på flera år gamla drömmar bara sådär. Önskar lite att det gick att städa ut en gassa gammal skit ur hjärnan, men det sparas verkligen där forever. Så ja, idag är det superchill och godisätning på schemat, men sen ska jag nog städa lite. Det behövs har jag en känsla av.

Börja sluta hålla på mot mig hela tiden!

Ja jag har tydligen en citatrubrik-streak. Jag har inte alls brist på svenska rubriklåtar inte skulle väl jag lol. Och särskilt mycket att berätta har jag inte heller nä. Vi ligger i sängen och dräller och ska inte på fest idag som var tanken för Stella mår obra. :( men vi ska till kista sen iaf. Och igår var en dag, som jag började med att bli intervjuad om mina kyrkobesök av Linus. Jag försökte säga smarta saker (det var: svårt) och sen drällde jag väl mest, försökte ordna lite hemma mellan varven och på kvällen poddade vi. Jag hade sett fram emot att podda hela dagen, men när vi väl skulle podda fick jag megaångest...so yeah. Men det blev nog okej ändå. Sååå vi drällde mer och det gör vi idag också, men ska iväg sen som sagt. Kul inlägg detta! Rubriken är i alla fall kul, det är från tack för insläpp och vi säger det verkligen hela tiden. Folk borde verkligen börja sluta hålla på mot oss hela tiden! Vi är rimliga och ja nä detta var nog tamigfan allt jag hade att komma med. Starkt content.

Lately you've been far from me, my heart's missing skipping a beat

Rubriklåt: Don't be a stranger med Ward Thomas och Cam, en myslig låt jag har lyssnat på idag och den är liite vårig vilket den här dagen också har varit
 
Hej hej från vårt lilla hem. Sista teet för kvällen värms i detta nu och dagens andra diskmaskin burrar. Eller nä den burrar väl inte, vad skulle ni kalla diskmaskin-ljudet? Eller ja det är ju olika för olika diskmaskiner. Nu blev jag ledsen för jag kommer inte ihåg vad diskmaskinen i min förra lägenhet hette! Den första hette thunder-johan, men vad hette den jag hade sen? Jag kommer inte pååå! Nej vänta jag tror hon hette Franciss? Jag får för mig att hon hette ett jättetantigt namn och sen Franciss i andranamn...för Kiti valde det...okej det här är inte content! Inte för att det är content att jag berättar om min dag, i och för sig. (jo hon hette Franciss Pia, så var det! så hennes tilltalsnamn var Franciss. Den här heter Vega btw) Vi sov ganska länge idag, eller snarare drällde vi i sängen ganska länge, och efter lunch och chill gick vi till husby gård en vända. Där fikade vi och jag åt en jättejättegod kladdkaka (!) och Stella läste i gamla nyhetsbrev om området...alltså typ tio år gamla. Hon var hype. Vi kollade också på konst och jag visade henne kattskålen! Det fanns också en kattkopp som matchade kattskålen såg vi! Vi vill ha dem :( Stella satte skålen långt ner så ingen skulle se den. Hon är valid.
 
Sen har vi ätit broccolipaj, jag har hittat en ny otroligt snygg youtuber som visar tiktoks från helt sjuka människor. Typ mammor som är besatta av sina söner och inte vill att de ska gifta sig. Varfööör är folk såhär :( fucking hatar alla. Nä det gör jag inte men just ikväll känns det lite som om alla människor är helt sjuka i huvudet och att det inte finns nåt hopp. Det lät kanske lite deppigt men jag vet inte, det är bara så mycket som skaver mellan människor och det tar på en ibland. Jag blir trött och ledsen på allt. Men det har varit okej idag annars, tycker jag väl, och nu ska vi snart sooova. Jag är en trött memm. Det märks säkert inte alls på detta inlägg nä inte alls.

Vad ska du med ost till?

Hallå hej, det är stemmas insomniac-team här. För nej, självklart kunde vi inte sova på flera timjävlar igår heller. Så vi lyssnade på tack för insläpp och skrattade åt Molund och andra crazy karaktärer som dök upp, så det var väldigt mysigt ändå. tror vi slocknade vid två så inte helt åt helvete sämst i alla fall. Vi hade tänkt ta oss iväg idag, för att se världen lite lol, men så...blev det inte. Stella har researchat, jag har lyssnat myyycket på podd och sen på kvällen var det ju mushmushmush-dags! Alla våra faves är kvar och vi var otroligt sarkastiska, typ att nån sa "jag ska vara fokuserad" och vi ba "näää jag tänker vara ofokuserad! Ska bara chilla och drälla runt i köket!" det är ett av de roligaste skämten faktiskt. Vi har också handlat (på the interwebs) och rubriken kom därifrån, för Stella sa att hon ville ha ost och jag frågade så vilket hon tyckte var otroligt dumt. Jo sant, men jag menade att vi inte hade bröd så isf behövde vi köpa bröd också. Det hade jag ju kunnat säga i och för sig, men ändån. Så det är inte mycket som händer i vårt gosliga och deppiga lilla hem, kan jag väl berätta. Nu hamnade vi i en intensiv diskussion om att vi inte kan "tänka i omkrets" och att vi inte förstår hur tjockt / smalt nånting är. Eller okej mest pratade vi om kukar och att vi inte förstår hur de ser ut när vi hör beskrivningar i centimeter, både omkrets och längd. "Jag har bara sett en kuk och jag vet inte hur den såg ut i centimeter heller!" ropade jag. Stella tyckte att jag skulle skriva till mitt ex. "hej, grattis till bebisen, jag undrar bara en sak..." I'm not gonna do that. Så nu vet ni vad vi pratar om här hemma, ses imorgon kanske!

RSS 2.0