Men hamnade aldrig i bakgrunden, fast du kunde prata med vem som helst

Rubriklåt: Störst i världen med Nadja Evelina, en väldigt solig och glad låt helt enkelt
 
Hej från suuupersolen! Den här bloggen borde fan heta solbloggen lol. Men ja här sitter jag på balkongen med mina brända armar (de är insmorda nu jag lovar! jag ska bättra på smorningen hela tiden ok!) och ska snart iväg, så jag ska blåga om igår. Då vaknade ju jag och Lilla och åt frukost och lyssnade på mysiga bokar, och när hon åkt och jag duschat och sånt åkte jag med familjen till solnäs gård för att äta lunch. Visst låter solnäs exakt som ett ålderdomshem? "Det är därför jag är med", sa mormor. Vi skrattade mycket. Men där var jättefint och vi åt mat, fast min var deppig. jag borde köpt äggakaga! Men tillbehören var så weird så jag lät bli, viket var synd för jag smakade och den var god. (ja, Annoushka, jag var basically Roger.) Vi catchade up och peppade flyttar och sånt, och fascinerades av folket bakom som var...supermegaskånska.
 
Jag och Sara åkte sen hem till henne för att se vad blir det för mords livestream (som dock inte var live för vi missade den) och dricka prosecco som sig bör. Så gosligt! Den hade många hemska stories som vanligt, men vi tramsade bort dem lagom mycket, tills det plötsligt inte gick att se mer för youtube sög. Så då såg vi vänner-reunionen istället, som väl var okej, och sen åkte jag hem. Jag fick lite sol som ni såg och sen tittade jag på album reactions och sånt på youtube i några timmar innan jag sov. Och idag har jag haft sovdag mummmms! Det behövde jag! Men nu ska jag rycka upp mig, för här ska parkhängas!

I can't believe there's something left in my chest anymore but goddamn, you got me in love again

Rubriklåt: Love again med Dua Lipa, en somrig amazing låt som vibades till igår
 
Hej från balkongen! Jag har nu för avsikt att bloggfuska och endast berätta om gårdagen i detta inlägg, för...jag vill, that's why. Det var ganska länge sen jag fuskade nu tycker jag, så I'm worth it säger vi! Jag sov först en hel massa och sen kom mamma och vi ordnade upp här hemma. Mycket skönt att ha det lite rent igen kände jag. Och sen kom Lilla, för...det var dags! För vadå, undrar ni? För good life-listans invigning! Det är alltså vår varma dagar-lista. Vi drack äppelöl och sjöng med i låtar och hade det bra, och sen...hände en grej.
 
De flesta som läser (förutom folk som läser min blogg utan kontext, what up Tilda) vet att Lilla har dejtat en person från mitt förflutna lately. Denna person har ju en hel del problem med sprit, detta vet ni också. Så, Lilla hade med sig en flaska vin hit, som hon köpt i fredags. Bara den här personen hade varit hemma hos henne. "konstigt", sa hon, "flaskan knäppte inte när jag öppnade den." Well, vi hällde upp varsitt glas, skålade, tog en klunk...och samtidigt utbrasst vi "what the fuck?" innehållet i flaskan var...vatten med en hint av vin. Yup. Dude literally got up in the middle of the fucking night, drank her wine and refilled it. ...yeah. Så vi hade lite mer serri samtal efter det, men solen klappade åtminstone på oss. Vi fixade ceasarsallad (supernostalgiskt till sommaren 2017), worshipade artisters talang och hade det bra, och sen gick vi in för att podda. Det blev en podd med många weird anekdoter, men när den var klar märkte jag att jag mådde riktigt konstigt. Huvudvärk, frossa och grejer. Det var väl vaccinet kanske, eller solen, ingen vet. Så vi lyssnade på lite podd och sen supersov vi, med lite mardrömsvaknande och matande av Jossan däremellan. Och där var min gårdag slut! Men jag kan meddela att Lilla hittade en tom spritflaska i sitt hem som tidigare varit oöppnad. shit is real dark, yall.

Vi har nu kommit till en punkt, det här är inte sunt

Rubriklåt: Om du lämnar med Reyn, en av mina favoritlåtar i år som jag också nynnar en del på just när jag tänker på sånt här
 
Så, alla har haft konstiga liv den här pandemin. Det är ju inget nytt va. Mitt har sett ut typ såhär: Alla andra tar fucking kaotiska beslut och jag...står bredvid. Jag väntar på att de ska ta bättre beslut och försöker säga åt dem att de gör dåliga saker. "Du kan inte göra mer", säger alla. "Du gör så mycket du kan." och det är ju det värsta! Det seriöst värsta att se person efter person (nya hela tiden!) kaosa och inte kunna göra något.
 
Jag tycker genuint att vi borde prata mer om hur pandemin har fått folk, särskilt kvinnor och ickebinära, att göra saker de annars inte skulle göra. Folk kan inte träffa sina familjer och vänner och så fort de träffar någon blir det totalt haveri för de får träffa en person och då spårar allt ur. Alltså, de knyter typ ann till den första de träffar och skapar totalt batshit relationer. Det är så otroligt sorgligt att se hur folk söker närhet och trygghet på de värsta ställena och jag får genuin panik. Men jag hoppas verkligen att det kommer bli bättre nu. För jag är så trött. Så trött på att se hur de bästa jag vet blir trasiga och ledsna och inte orkar eller kan ta sig ur det. Så jag hoppas verkligen att jag har rätt och pandemins slut (om det nu blir ett slut) hjälper mot den här beslut-pandemin som tydligen inte går att vaccineras mot. Det ser kanske lite mini-ljust ut. Det hoppas jag.

Die in church, live in jail, say her name twice in hell

Rubriklåt: Americans med Janelle Monae, från veckans cirkelskiva
 
Hallå och hej från en vaxxad memma! Jag har fått min andra dos! Hur amazing är inte det? Nu har jag superkrafter bitches! Typ i alla fall. Och jag har skolat klart! Tack och hej skola harebra! Men ja, igår hade vi lektion om praktiken. Det var jättekul och jättespännande, men jag hade så mycket ångest att jag knappt kunde andas och hade otroligt mycket flyktinstinkter. Det var absurt och läskigt men jag klarade av att sitta kvar (somefuckinghow!) och vi pratade mycket om handledning och kurser och allt vi gjort. Sen var det äntligen slut och jag föll i säng en stund, men var sen tvungen att åka och handla. Alltså mängden dissociation när jag handlar är off the goddamn charts. Det är så ofta jag inte förstår vad vi gör och vad pappa letar efter fast jag vet att han har sagt det till mig. Jag bara fattar inte.
 
Så, idag är en dag och jag vaknade typ. Jag tänkte att fuck it, vi ska bara lyssna, jag kan ligga ner och ha skola. Men nope, det kunde jag inte, för jag hade inget internet. Så istället fick jag kasta mig him och komma jättesent (det märkte ingen lol), men sen fick jag lära mig om pengar och jobb! Man ska ta en miljard kronor betalt tydligen :( men då får man ju bara jobba med folk som har pengar och de är ofta så tråkiga! Huuur lösa :(( okej det finns en del sätt, men problemet är ändå ganska stort. Vi får väl se hur jag klarar mig i livet lol. Det var bra lektion iaf och på eftermiddagen kom författaren som hållit skrivcirkel i ett fängelse och berättade om det. Det var mycket spännande, men jag var tvungen att åka iväg, för jag skulle få vacciiiin! Det fick jag också, fast jag och mamma träffade så otroligt många spån på vägen. Folk är så jävla sämst. Men vi köpte vaccinfika (godaste wienerbröden of all time) och efter ett tag åkte jag hem, och här är jag. Catchar up på poddar och har det bra, mår mycket bättre idag fuck yeah. Men lite ont i armen har jag. Vi får se om det blir lika kaos som sist.

Tusen nålar i samma docka, vem får sitta kvar?

Rubriklåt: Sudditjuven med Emil Jensen, som vi hörde igår och den är så jääävla bra och obehaglig
 
Hej och hallå från skol-Emma! Jag har lunch, men min lunch har inte kommit än, så jag får väl äta lunch på lektionen. Men nu kom den, wooop! Hinner äta lite! Men hinner också blåga, bestämmer jag, om gårdagens "gosliga äventyr". Det var äntligen dags med afternoon tea på alice och katten med Alex och Lilla! Äntliiigen! Vi satte oss vid de fina borden och beställde te under mycket klurigheter, och sen fick vi afternoon tea. Goda mackor (eller god macka för mig, men den andra var god sa Lilla), supergoda scones med supergod clotted cream och sylter och gulliga goda kakor. Till exempel creme brulée som smakade korv. Det var weird. Men vi åt med stark pasion och pratade om föräldraskap och typ livet i allmänhet, och allt var så bra och mysigt! Och dyrt, lol.
 
Sen åkte jag och Lilla hem till mig och vilade och lyssnade på mord. Det var roligt och tramsigt som vanligt och sen bara tog vi det lugnt, lyssnade på musik och pratade om både bra och superjobbiga saker. Det var fint, men när hon åkte hem fick jag jättekonstig ångest, så...det var ju tråkigt. Och nu har lektionen börjat, wooops...men idag är det skola ja och vi har pratat om barnböcker. För barnböcker rular och alla andra böcker suger tack och hej. Nu ska jag försöka äta maxmat och prata om praktik samtidigt hejdå harebra!

Triangles are my favourite shape, three points where two lines meet

Rubriklåt: Tessellate med Ellie Goulding, en orimligt snygg låt som vi hörde igår
 
Hej och hallå jag har egentligen inte så mycket tid men let's gooo! Jag och Onna har haft ett underbart litet life, så det ska jag berätta om. I måndags efter blogget skulle hon ju sova, men först tappade vi det totalt och skrattade ihjäl oss åt "bädda sängen...med Ronja Helt" och annat kul. Det var verkligen ett sånt där skratt som aldrig tog slut och det var amazing!
 
Igår sov jag som vanligt när hon jobbade ("vi hörde in the comet när du sov" "jahaaa jag drömde om den!") och sen var jag faktiskt duktig och pluggade när hon jobbade. Wooop! Vi lyssnade på en massa bra musik och pratade om covers som inte behövs och låtar som inte uppfyller sin potencial. Spotify försökte ge oss sexig musik, men det var mest totalt kaos och vi skrattade mycket åt det. Sen åkte Onna hem och jag lyssnade på flashback forever, åt subway och tog det väldigt lugnt. Jag hann också prata med Lilla om musiker som inte kan nånting och med Stella om sjuka advokat-lagar och böcker i städskåp (rimligt ställe att lägga dem...), och sen har jag såklart superjävlasovit för det har jag behööövt. Och nu ska jag snart iväg på jättegosliga äventyr! Superhype!

Vi kysser varandra och knullar och skiter i all poesi

Rubriklåt: Lesbian wannabe med doktor kosmos, kanske inte den bästa rubrikraden för inlägget men låten passar och raden är kul
 
Sååå ja jag funderar på det här med sexualitet igen. Det är liksom en ständig grej i mitt lille huvud det dära. Vad som är attraktion, vad som är normer, vad som är självhat, vad som är att vilja vara queer men inte vara det. Det är så mycket som spelar in och ändå vill vi göra det så enkelt: vilken bokstav är du? Okej så du är gay, men hur kan du då säga att killen där borta är snygg? Och, som jag pratade om i vintras eller höstas eller när det var, vad händer när man väl inser att det finns mer än två kön? Vad ääär då attraktion och sexualitet?
 
Flera av mina vänner är ickebinära och lesbiska. Samtidigt. Hurdå, undrade jag, men det är väl helt enkelt att de inte gillar män. Henrik brukar säga "my gender is lesbian" och det är det vackraste jag hört. Men det är också så långt från allt man lär sig om queerhet. Man lär sig att det är något man föds med, som inte går att välja bort. Men att vara så fäst vid sin etikett att man känner att ens kön är lesbisk betyder ju att det är det bästa man vet. Och det är det ju för mig. Jag är lesbisk för jag vill, för att jag gillar det. Inte för att jag föddes till det, för jag föddes till bebis sluta tänka såhär det är så äckligt.
 
Men om man tänker så hamnar man i en jävligt knepig situation. För om man kan välja vad man vill vara, varför är inte alla det då? För nu under coronatimes har flera gays jag känner börjat ligga med såna där...män. Och, om de nu vill vara gay och det nu är så himla härligt som jag kacklar om jämt, varför ligger de med män? Det finns jättemånga svar på det, det enklaste är "för att det är väldigt lätt", men också detta sjuka: Man kan ändra sig.
 
Jag pratade massor om detta i skamkalas nyligen, men det är verkligen en grej alltså. Om man står jättemycket för sina etiketter och vrålar dem från bergstoppar at all times får man faktiskt ändå ändra sig. Flera gånger! Man får testa olika etiketter och känna hur man mår i dem och sen byta och byta tillbaka igen. Och det gör ingenting mindre viktigt eller livsavgörande. Det gör inte att vi som är runt den som ändrar sig har "ansträngt oss i onödan". Och för folk som bara haft en enda etikett hela livet kan det vara superförvirrande, men det gör väl egentligen ingenting tänker jag. För vi måste våga ändra oss. Om jag bestämmer mig för att jag nog är bi imorgon är det helt okej. (I'm not though.) Eller om jag, manshataren delux, inser att jag själv är man. Och sen ångrar mig en, två, tre gånger. Allt det får man göra. Så länge man mår bra och inte skadar sig själv. För om man gör det bör man genast lägga av. Men om den självskadan gör att man ändå hittar rätt i något, you go! Så, lång rant klar.

Your tears taste the best-est, cause I eat boys like you for breakfast

Rubriklåt: Boys like u med Zand, en oerhört härlig manshatarlåt som vi precis fick uppleva, tack spotify för denna presang
 
Hej och hallå! Nu lyssnar vi på mer mord och har ett utmärkt liv, och jag har mycket att berätta för er om! För igår åkte vi till Lo (formerly known as Louise) och firade hens fölsedag. Det var svinjävlakallt så vi satt i jackor och frös, men det var så härligt. Vi fick höra lesbiska dängor och andra dängor och pratade om vad man skulle äta om man bara fick äta två saker för alltid, de bästa glassbarerna, botanik och andra naturvetarämnen, vilka som har och inte har släppt lesbiska böcker och en massa annat mush, mycket trevligt. Vi drack en massa zingo tropic och åt chips (de andra åt mat), och innan vi åkte fick vi en otroligt god salted caramel-chokladtårta som Lo hade bakat. They're the quiiing <3
 
Vid det här laget var vi jättekalla, så vi åkte him och där fick vi köttmiddag som brukligt när Onna är här. Det var gott, men jag var så trött att jag knappt kunde tänka så jag kunde inte helt uppskatta det. Vi åkte hem och Onna däckade, och det gjorde jag också efter ett tag. Men jag sov inte jättemycket på morgonen / förmiddagen idag ändå faktiskt, så yay me eller nåt. Onna har jobbat och jag har chillat, basically, och sen har vi suttit i solen för idag är det varmt! Det försvinner imorgon men ändån. Vi supersolade och lyssnade på musik och ba kände all the vibes, och nu har vi superskrattat åt podden och snart lär väl Onna somna I guess. Jag lär inte göra det. Jag vill lyssna på cirkelskiva, men jag har bara en fungerande hörlur så det funkar inte blä. Jag får göra det imorgon. Så, vi ses imorgon gänget, då utan Onna.

Var så lost men vägra att stanna, det som måste hände ska hända

Rubriklåt: Dom ska veta med Molly Sandén, en av mina absoluta favoritlåtar just nu som vi hörde igår
 
Hallå från en Emma som börjar vakna till liv efter superbakfyllan! Så härligt att vara bakis med en nykterist alltså verkligen. Fast nä hon är ganska rimlig, hon har låtit mig sova i tusen omgångar och det har varit nice. Och igår hängde vi med Skogis! Vi sågs i stan och åt middag på surf shack, för vi skulle dricka milkshake. Onna blev mycket besviken på sin, tyvärr, men Skogis levde milkshake life. Jag tyckte den var okej. Så nu vet ni. Vi diskuterade hur Onna ska träffa en tjej (på folkis tycker Skogis) och annat jox som jag inte minns och hade det bra, och sen åkte vi hem till maj igen.
 
Väl här drog vi igång musik och vindrickning och jag var tydligen fancy för jag satt i en klaffstol. "en stol vid soffbordet är ju fancy!" okej om du säger det så. Vi pratade om mysko trekanter, vidriga saker dudes säger ("jag tyckte inte att det där var nåt speciellt" efter ett ligg, wow) och såklart massor om anknytning. masssssor. Det var roligt men också jobbigt, som vanligt med sånt. De trodde att jag skulle bli barista (jag måste vara tydligare när jag pratar I guess) och vi försökte komma på bra dejtfrågor och hade det oerhört trevligt. Skogis åkte hem (heartbreaking lol) och jag och Onna pratade väldigt öppet om blindsvårigheter och att mina faktiskt inte är såna särskilt ofta, utan förmodligen autism-svårigheter. Det är så jävla jobbigt seriöst. Men tack fylle-emma för att du ba japp detta ska vi prata om.
 
Idag vaknade vi och jag mådde röv. woops. Jag sov lite mer och sen stapplade jag ut i köket och vi försökte vispa grädde till kladdkakan vi hade hemma (tack mamma). Men jag förstod legit inget av vispen, så Onna tog över och sen insåg vi att vi inte ens hade satt in vispar i vispen. det var nåt annat mög. Starkt. Men vi hittade visparna och då lyckades vi, men jag kunde verkligen inte äta kakan så jag la mig igen. Jäää. Och nu har vi lyssnat på mord och jag har sovit mer (jag är så kul) och nu mår jag bra typ! Jag har ätit brunch som bestod av chips och snart ska vi lämna hemmet. Jag kämpar på, det gör jag. Ses imorgon efter fler äventyr!

32 is still a goddamn number, 32 still counts

Rubriklåt: Oedipus med Regina Spector, som jag glatt sjöng igår för 32 är ju jag! Det är alltså om man räknar ihop mina bokstäver med sifferalfabetet it was a thing
 
Hej från vår väldigt chilla eftermiddag! Vi har precis ätit frukt och chips till lunch, mycket rimligt. Nu hörde vi en hiphoplåt där de sa "som shirley clamp hög på crack", alltså what the actual actual fuck? Men eh ja, när jag bloggat igår kom ju Lilla hit. Vi drog igång svordomslistan och köpte maxmat, med upphypade lyxshakes och grejer, och det var mycket gott och gosligt. Onna och Lilla var i orimlig synk och bondade över dokumentärer och grejor, men vi hann också med oerhörda mängder manshat och heteromobbing som vanligt. Jag ssjöng old men young women med mycket känsla (mest var det Emma Black som gjorde det), vi köade en hel del trams som vi sjöng med mycket pasion, jag och Lilla drack mitt sista vita vin med mycket kärlek, jag pratade mycket göteborgska och vi avslutade kvällen med en härlig twilight-saga...som Lilla trodde handlade om hp för det glömde vi nämna. Hon blev förvirrad.
 
Idag vaknade vi av att Onna hade tagit ett glas vatten som hon drog över bordet, så vi båda vaknade med panik och undrade vad Jossan hade hittat. Vi är traumaticerade! Men vi gick upp och Onna stekte ägg under mycket förvirring från mig och mitt kök och vi lyssnade på bokar som ofta var väldigt obehagliga (förlåt lilla). Hon åkte hem efter att vi myntat uttrycket "glad som Larry, ledsen som Harry" (helt orimligt) och sånt, och sen har jag och Onna bara chillat. Men jag har tvättat också faktiskt, det är klart nu hörde jag så jag ska duscha och sen fixa med tvätten. Like an adult! Jag säger som jag sa till Onna när hon sa "Emma är i ett hemmafixar-mode", "vänj dig inte!" men nu ska jag äta mer chips och sen ordna grejer.

Jag har ente gjort nått, jag har gjort allt

Rubriklåt: Jag har ente gjort nått med Joy, som vi hörde imorse och ofta citerar
 
Hej och hallå från mig och Onna! Jag har onna-besök nu och det är mycket trevligt. Hon kom igårkväll och vi åt asian express, lyssnade på d-moll-listan och pratade om tecken på trauma, de bästa vuxna vi har haft i våra lives, att få en hjärtinfarkt men tro att det är en panikatack och annat lagom muntert. Till slut somnade hon och jag också nån timme senare, och idag har hon jobbat. Vi har skrattat åt "russian soul" och att ta ansvar för vad folk sjunger i ens listor, jag har sovit i omgångar, Jossan har jamat som en störig unge hela dagen utan synbar anledning, vi har suktat efter pudding och såklart har vi pratat en massa om system-grejer som vi ofta gör. Jag brölade precis att Harry Potter är the biggest system mood, för det är han! Det är ett system fast med två kroppar! Så vi har det bra, och snart kommer Lilla. Eller hon borde komma typ exakt nu. Så, det blev inte så mycket blogg denna dag, men livet är bra i alla fall.

I think he did it but I just can't prove it

Rubriklåt: No body no crime med Taylor Swift och Haim, som jag hörde idag och som bara är en jam
 
Hej från himma! Jag ska snart åka härifrån, men jag tänkte blåga i alla fall. Jag kom hit igår kväll, efter att ha sovit och youtubat hela dagen, och väl här åt vi kycklinggryta och tittade på en massa standup. Min boycrush Ahmed var med och bjöd på det bästa citatet ("jag trodde du var tysk!" dude is very black) och vi var väldigt underhållna faktiskt. Vi åt dessutom jordgubbar med glass, hur somrigt? Det är så att säga inte sommar ute. I Stockholm är det tydligen det, så fuck dem!
 
Jag och mamma tittade på gilmore girls och sen satt jag uppe och skrev med gruppchatten. Vi babblade om namn, det slampigaste vi gjort, breakups, kent och en hel massa annat, så mysigt och kul! Älskar att den finns! Sen sov jag och idag har jag jobbat...eller nej pluggat ska jag ju säga! Svårt tydligen. Jag skrev responser på responser (yes really) och kämpade på, så nu är jag i fas, det känns bra. fev. Nu ska vi fika tydligen, så det här blev ett kort blogg, och snart kommer Onna ner! Hypen är stor!

Sliter av din klänning, du visar din konst, du borde försäkra den

Rubriklåt: Tror du att han bryr sig med Silvana Imam (original av två prettyboys som jag möjligtvis uppskattar lowkey det här vet ingen okej!), från veckans cirkel-hopkok och också such a lesbian banger jag älskar lesbian bangers!
 
Hej från en Emma som kanske eventuellt dricker lite vin vilket märks på mitt rambling språk! Det var gott och jag är trött på att ha tusen nästan tomma lådor vin i detta hem. Det är störigt. Jag kan berätta att det jag dricker nu inte är en hund-låda, alltså min vanligaste vinsort, utan den vita jag köpte till damhänget. Sånt här vill ni veta ungdomar. Så, vad har jag gjort sen sist? Igår hade jag massor av ångest, men jag åt pringles tills jag storknade så det hjälpte i alla fall lite. Förutom att jag inte sov. Det gör jag iofs inte nu heller men nu bara sitter jag här istället. Så idag har jag varit trött, men en kul sak hände, för jag pratade med Agnes! Det var jättelänge sen! Vi pladdrade om DID, psykodynamiska teorier om att föda barn och att vi inte kan prata något språk vilket visades genom att Agnes sa "funkophobic" ("I am! I fucking hate funk music!" sa jag) och och jag sa "in the ableist community" istället för disabled community (tänk om alla funkofober hade ett community det vore inte bra oh wait det är hela samhället). En lovely tid hade vi i alla fall och sen åkte jag him. Jag jobbade en massa och jag och mamma tittade på gilmore girls och sen åkte jag och pappa för att handla. Och äta jättedeppig asiatisk mat. Sen har jag lyssnat på flashback, youtubat loss och chillat. Och nu är klockan över 2 the fuck is up with that? jag borde: Sova. Sov Emma godnatt.

We're secretly out of control, and everyone knows

Rubriklåt: Morning in america med Jon Bellion, från förra veckans cirkelskiva
(ja två inlägg i rad jag planerade dåligt)
 
Hej från balkongen! Solen skiner och det tycker jag är: bra. Överraskande nog. Skoja nu kom ett elakt moln! :( och ja jag ska väl blogga om min tid, till exempel om igår och då var jag himma. Mormor, Sara och Benjamin kom också dit, för alla ville säga hejdå till Lukas. Det är, eller förmodligen var, hans sista dag idag. Jag tror de har varit hos veterinären nu. Jag vill egentligen skriva ett inlägg om det, men jag vet inte hur det ska gå till riktigt. Vi får väl se. Vi satt allihop ute i alla fall och fikade på bakelser och tigerkaka (bra kommunikation om vem som skulle fixa kakor osv) och försökte lista ut Benjamins favoritkakor och pratade om hur sjukt mycket de nya ägarna ska göra om huset. Det tycker jag är: dåligt! Vårt huuus ju! Nä okej det lät väl ish-rimligt men meh.
 
Jag skoljobbade lite och sen fick jag äta fläskkafé med potatismos (woooop) och säga hejdå till Lukas (som mest gick ifrån mig dock), och när jag kom hem var jag superledsen så jag åt glass och poppade massor av bubbelplast. Det var bra för mig. Sen fick jag sova, och det var ännu bättre för mig, och idag träffade jag Alex. Vi fikade som brukligt och hen pratade en massa om sin flytt (där allt varit kaooos) och sådär, inte så mycket att berätta om det tror jag, och nu är jag här. Fortfarande ganska ledsen men åtminstone i solen. Sol är bra. Ses imorgon när jag kanske är gladare!

Brottet

(Det här är en skrivuppgift från skolan, uppgiften var att skriva ett brott för barn. Jag passade på att testa att skriva en bit av en kapitelbok jag funderat på, för ålder 9-12. Detta ska vara ganska långt in i boken, men ni får inte mer kontext än skolfolket fick, moha!)
 
 

Mamma knackar på dörren och vill att jag ska komma ut. Hon säger att det var ju inte så farligt, du måste låta Frida förklara, du vet ju att hon varit med om mycket. Jag svarar inte. Trycker på play så fort musiken tystnar. Frida ska inte förklara, för jag vill aldrig aldrig aldrig prata med eller se Frida igen. Hon ska bo hos oss i fyra dagar till, så det kommer bli svårt, men jag kan klara det. Jag kan låtsas bli supersjuk så jag inte kan komma ut och smitta Frida. Mamma måste komma in med mat och glass och tycka synd om mig istället för jävla Frida.

 

Jag byter fram till Bury a friend och höjer volymen så basen mullrar i magen. Billie dränker mammas tjatande och om Frida låter på något sätt på andra sidan väggen så hör jag det inte längre. Jag tittar ner i telefonen och bläddrar mellan vad som helst som inte är mitt rum. Vad som helst som inte är alla mina bästa vänner utspridda på golvet. Jag vill inte tänka på att Frida har sett dem, tagit i dem, slängt runt med dem som saker. Som om de bara var vanliga dockor, såna som vilka småbarn som helst leker med. Som om de inte alls är Jennifer och Stephanie och Kelly och Liza med z. Frida fattar inte och har inte rädd att gå in i hennes rum och rota fram dem under hennes säng och kolla runt så mycket hon ville. Jag tittar upp ändå och ser på kaoset Frida skapat. Dockor och barbiekläder över hela jävla golvet. Jag försöker höja mer men det är redan på max och låten tar slut. Jag kan inte fatta att jag tänkte att jag och Frida skulle bli kompisar och lyssna på Billie Eilish på min säng. Ouppfostrade taskiga Frida som inte tackar när mamma hjälper henne och tjuvröker bakom huset och tar mat ur kylen när hon vill utan att fråga. Frida som ”har varit med om så mycket” och som det är så synd om. Frida som kan titta på mig så att jag känner mig viktig och rolig och smart och kanske lite söt. Jävla Frida som kastar runt med mina viktigaste grejer.

 

När min påhittade supersjuka har lagt sig och Frida åkt hem till sina kanske-föräldrar ska jag säga till mamma och pappa att sluta vara fosterhem. Inga små skrikiga ungar och inga konstiga vikarie-placeringar som Frida. Inga dumma tonårskillar och inte ens söta småtjejer som vill att jag ska lära dem rita. Nu räcker det. Frida har förstört alltihop.


And it's peaceful in the deep, cause either way you cannot breathe

Rubriklåt: Never let me go med Florence + the machine, som vi hade ett fint moment till på balkongen igår
 
Hej från chipsemma! Och ingen Stella :( jag är kränkt för jag saknar henne reeedan! Jag hatar det här distanslivet seriöst I am so done with it. Allt blir så mycket när vi ses och vi hinner sällan få så mycket tid som vi vill ha. Det suger. Tur vi ska flytta ihop snart (även om jag är jättenervös för det såklart).
 
Så, rant over, och igår var en bra kväll. Vi åkte till Malmö och åt på pinchos med Lilla och Husse! Så gosligt! Vi drack sangria ur en seriös skål, worshipade crispy chicken och åt en massa annan konstig mat som var mycket god. Sen flippade vi alla om att Lilla beställde en langos (svårt att förklara men vi bara sa det om och om igen och skrattade jättemycket...som man gör) och Stella fick ett uppdrag: Att lista ut vad Husse egentligen heter. Hon behövde en del ledtrådar, men till slut gissade hon rätt! Fast först gissade hon på Börje. Det kan man ju inte heta! (det kan man, men nä.) Lilla åt en efterrätt som hon superälskade och jag drack en kokos-mojito som var...mindre god tyvärr, men sen stängde ju allt så vi fick åka hem. I juni kan man ta en drink nånstans efter maten satan vad jag längtar! Mello yello här kommer viiii!
 
Men ja vi "barn" åkte hem till maj och lyssnade på brittiska listan och umgicks. Jag och Lilla sjöng angels (med the xx) mycket fint, Stella berättade om alla gånger hon brutit kroppsdelar och jag berättade om min dagispojkvän och mitt första heartbreak, så det var mycket rimligt alltihop. Sen sov vi och vaknade aaaaalldeles för tidigt, så när Stella hade åkt sov jag och Lilla mer till vad blir det för mord. Mycket bra sov, förutom när Jossan maoade. Men det gör inget för idag fyller hon fyra år! Stora tjejen! Och ja nu är det söndag och jag ska get myself together i största allmänhet. Vi ses senare I suppose!

Om man haft en roddmaskin är det inte en sak man glömmer

Hej från en Emma som egentligen vill ligga ner men som är en hjältinna och bloggar istället! Den ni! Stella får ligga ner for the both of us. Och jag får blåga om igår när vi var i Osby. Vi åkte dit med färdis och lyssnade på ett helt jävla groteskt mord, så vi var totalt i chock, men vi hade ändå kul när vi väl kom fram. Vi fick kött från den coola grillen och pratade om Winnerbäck-låtar, mina släktingars respektive, drama i u-hamn och en massa annat. Vi åt goood glass ("den här glassen var faktiskt god!" jag är en tacksam gäst) och lyssnade på jättekonstig musik (jättekonstig!) och jag och Robert kanske eventuellt pratade för mycket om cirkelen som vanligt. Wooops.
 
Vi åkte hem med the old man och gick och la oss ganska snabbt, och sov i omgångar hela dagen. Men vi har hunnit podda och äta donuts (mummms) och nu ska vi åka iväg. Det här är en lite för party helg för oss egentligen men vi har det bra. Ses imorgon, såry för kort blogg! Just det, rubriken sa Robert för att båda mina föräldrar hävdar att vi inte har haft en roddmaskin. Det har vi haft.

We belong to the light, we belong to the thunder

Rubriklåt: We belong med Brianna Hildebrand, original av Pat Benatar, en lesbisk och stemmig låt vi hörde igår
 
Hej från Stemma-hemmet (stemmet)! Just nu tittar vi på en true crime-dokumentär och Jossan är otroligt kränkt och jamar för att jag har understått mig att stänga badrumsdörren så att inte tvättmaskinen dånar i hela lägenheten. Jävla unge. Och serri jag kommer kasta saker om jag inte kommer på vad voiceover-mannen heter i den här dokumentären! Blir galen!
 
Så, jag ska skärpa mig, och i onsdags kväll kom ju Stella som ni vet. Vi lyssnade på flashback och skrattade mycket åt biodlare och skåningar mot sensur, och sen sov vi massor såklart. Igår på dagen chillade vi mest om jag minns rätt, och jag pluggade. Hmm det borde jag nog göra idag också innan jag åker men det vill jag inte jag tittar faktiskt på mord! Anyway...på kvällen åkte vi him på grillning. Sara och Benjamin kom också och alla fascinerades av krusbärsläsk (krusbrus hette den), pratade om köksfläktar och hur man blir advokat och hade det bra, ibland i solen. Vi fick grillat med massa såser som man bör och jag krävde att alla berättade sin favoritmat (ibland bara kräver jag saker av folk...) och att Benjamin skulle berätta vad han tyckte om alla våra släktingar av oklar anledning. Vi åt rabarberpaj, jag quizade Sara på huvudstäder ("varför är allting tomt i mitt huvud alltid?" jadu det kan man undra) och Stella fick pedagogiskt förklara för Sara att alla kor inte är utrotningshotade. Det var bara en ras av kor men Sara blev helt i chock. Älskar henne alltså. Allt var mycket mysligt och sen åkte vi hem, men då blev jag jätteångig av oklar anledning. Hur funkar jag :( men idag mår jag bra! Och vaknade och var typ pigg? Det gjorde inte Stella, så det var tråkigt för mig, men också gosligt. Så, livet är mycket bra, och snart lämnar vi huset igen woop woop. Jag utsätter min tjeja för många saker den här helgen det kan man ju lugnt säga.

Klockan den är för mycket jag vill inte gå baby

Rubriklåt: Amare med Adrijana, som jag hörde idag när jag pluggade i solen. Rubrikraden låter otroligt lame men är bättre i själva låten
 
Hej hallå snart kommer Stelllla! Snart hoppas jag men vet inte exakt när tåget kommer. Så jag ska försöka blåga innan hon kommer, till exempel om...mitt life. Jag tänkte börja som vanligt men det var svårt, så let's go listinlägg! Detta har hänt senaste dygnet:
-Jag har handlat och köpt burger king. Det är jävligt gott kan jag nämna.
-Jag har spilt ut en massa cola för påsjäveln läckte. Så mina nytvättade fina golv blev helt klibbiga. För det droppade jag överallt! Nu är det oklibbigt igen men ändå så störigt
-Jag har skrivit klart texten om min praktik. Den blev väl bra men framförallt skrevs den i solen.
-Jag har börjat läsa en bok till skolan som är skriven av dudes i fängelse. Vet ni att jag är sjukt rädd för att hamna i fängelse? It's a thing! Den här boken hjälper: Inte! Och ja det är fett lame att jag är rädd för det men ändån.
-Men vad faaaan Stella är sen! Jag är så djupt kränkt! Homofobiskt tåg!
-Eh...det här var ju inget bra inlägg. Nu ska jag fortsätta skriva om banan i gruppchatten. Vi pratar mycket om banan just nu. Rimligt.

All I see is signs all I see is dollar signs

Rubriklåt: Pour it up med Rihanna, en exemplarisk damhängsdänga som fick avsluta kvällen igår, förutom att Rihanna casually tystnade helt plötsligt så my drunk self började sjunga istället. Works fine.
 
Hallå hallå från en solig härlig balkong! Här mår man! Livet är somrigt och snällt och jag ska berätta om vad jag har gjort sen sist. I söndags efter blåget skrev jag en jättebra skrivuppgift (seriöst är mycket nöjd!) och åt mat (med massor av gele för jag älskar gele) och sen åkte vi hit och superstädade. De swishade genom rummen och städade helt maniskt, medans jag mest stod och "höll rummen i rätt nivå". Det blev något av en grej.
 
Igår sov jag länge och skräpade runt under dagen, så let's fast forward till halv fem för då kom Saga! För det första damhänget sen fucking oktober! Iiiii! Oooch dessutom fyller vi fem år som damhäng den här månaden! Vi drack bubbel på balkongen och ställde minnesfrågor till varandra om vår tid som vänner och catchade up en hel massa. Maxmat beställdes och åts med stor pasion, vi blev investerade i barn som lekte med ett flygplan som flög in i balkongen hela tiden, vi hade ett Jossan-har-sprungit-bort-scare ("nu vet jag hur det känns att veta var Jossan är. Det visste jag inte innan!" -Saga) och när vi flyttade in firade vi ännu mer med en "finka", alltså fika och drink, som vi hittade på way back in 2016. Så det blev kladdkaka och mojitos och lekar, som till slut resulterade i att jag skrattade hysteriskt åt att Saga hade glömt Hayley Kiyoko. Rimligt. Vi pratade mycket om vem som borde sjunga olika låtar i glee, som vi alltid gör, och alltså fan vad bra vi hade det. Jag har saknat Saga så sjukt mycket! Är så glad att kunna träffa henne igen! Och idag, ja vad har hänt idag? Verkligen ingenting. Har bara och endast chillat, men ska åtminstone handla snart so there is that. Ses imorgon antar jag!

Du vill se en film jag vill va i en

Rubriklåt: Sluta krångla (jag vill hångla) med Klara & jag, mest en catchy dänga men också sant för jag såg en film igår lol
 
Hej från..himma-altanen! I skuggan till och med! Det är ju genuint sjukt i hela hela huvet att det äntligen äntligen är varmt! Kan knappt tänka på hur bra det är, rimligt osv. Och igår var också bra, för då var jag hos Sara. Vi åt wraps med mycket vitlökssås (mummms) och lyssnade på vår 2021-lista, som såklart är ytterst strukturerad. Det är som det ska va.
 
Efter ett tag var det dags för huvudattraktionen, vi skulle se eurovision-filmen. Den var...en jävla resa alltså. Jag blev besatt av en båt som sprängdes ("nu räcker det, Emma" "neeeeejjjj!") och Sara hittade sin like i en man som bara och endast ville höra en och samma låt ("it will never be enooooouuugh!". Mollys sång-prestationer var off the charts och vi skrattade och blev förvirrade om vartannat. En resa, som sagt. Sen lyssnade vi på musikallåtar en stund innan jag åkte hem, och där...sov jag. Idag har jag fixat lite hemma, svurit över att sprend hatar mig (sidan jag använder för att skicka poddar) och pratat med Onna om ord vi behöver på svenska (vi måste skilja på worthless och useless!), familjerelationer och hur sugna vi är på milksaakes (standard). Och nu är jag himma. Mormor har varit här och vi har ätit citronkladdkaka och avhandlat hur många byråer man får ha ett hem, vad jag ska ha med mig till Stockholm (de verkar tro att det är väldigt lite? Alltså jag ska flytta did yall get the memo) och annat trams, och nu ska jag arbeta en stund. I värmen! Okej liiite kyligt är det nu ska jag erkänna men ändån jag kan vara utomhus!

Breakfast at Tiffanys and bottles of bubbles, girls with tattoos who like getting in trouble

Rubriklåt: 7 rings med Ariana Grande, som vi hörde igår och blev nostalgiska för lesbiska festen. Seriöst lesbiska festen ruled I miss that shit
 
Hej från solen som strålar in! We stan kvällssol <3 har panik för att jag kommer förlora min balkong och sagda kvällssol när jag flyttar. Min balkong är seriöst det bästa jag vet. Och något annat som är det bästa är Skogiiis! Hon kom hit efter blogget och vi spelade in en sjuhelvetes podd. Ni kan se fram emot rage på transfober, grova uttalanden och många hemska åsikter från vårt förflutna på tisdag. Det ska bli kul för er, hoppas jag. Det var åtminstone kul för oss och hon hade med sig gott bubbel och en sour cream onion-bufé! Amazing! När podden var klar kacklade vi på om familjer och identiteter och en massa annat och livet var så bra. Vi fastnade jättelänge i att prata om hogwarts-elevhem (är skogis slytherin eller hufflepuff? Ingen vet!) och pratade på till halv två, perfekt liv säger jag. Och sen, efter att ha pratat med Stella, sov jag såklart i tolv timmar. Sååå idag har jag inte gjort mycket nä. Bara youtubat och chillat och ätit mat och varit an adult på sådana sätt. Saknar inte när jag inte åt på hela dagar hörrni. Det sög. Men nu är det kväll och jag ska gå ut i världen, så det ska väl gå bra. Ha det bra blogg-gänget!

Ser det snöar i maj, hela skallen är paj, kommer tappa min high

Rubriklåt: Sötvattentårar med Loreen, för det är så kalllllt och jag är kränkt. Det snöar ju inte men ändå. Kul också att Ingmar läser det som djuret haj, det är inte det som står.
 
Hej från en något gladare Emma! Solen skiner åtminstone, fast det är kallt, och min störiga ångest verkar ha börjat chilla for the time being. Och igår efter blåget åkte jag him och jobbade. Jag skrev en massa responser (jag vill aldrig skriva en respons igen...) (ja jag vet att det kommer va mitt jobb shut up) och sen åt vi spagetti och tittade på svenska nyheter. Det är seriöst ett så dåligt programnamn, för det låter som att vi bara tittade på nyheter. Sen tittade jag och pappa på youtubeklipp, till exempel en "my 100 best songs of the 80s" där vi räknade hur många låtar pappa hade på skiva. 41, tror jag det blev, ändå starkt.
 
Sen kom jag hem och tog det lugnt och sov, och idag träffade jag Alex. Vi drack varma drycker och pratade om graviditeter, badrum, hyresgäster och annat jox. Och väldigt mycket om hur kallt det är, haha. Snart blir det liiite varmare I am hopeful! Och nu är det kväll och fredag och det har varit byggare här, så Jossan är traumakatten as per the usual. De kommer i två omgångar till säger dem, jag längtar: inte.

Maybe we'll get 40 years together, but one day I'll be gone, and one day you'll be gone

Rubriklåt: If we were vampires med Jason Isbell, en oerhört fin och sorglig låt som vi andäktigt lyssnade på igår
 
Hej och hallå, här är ångest-Emma som blågar. Jag vet inte ens vad jag mår dåligt över, men nåt är det och har varit i flera dagar. Fattar ingenting. Liksom jag köpte att jag mådde dåligt när jag hade överansträngt mig, men nu har jag vilat och mår ändå dåligt? Så himla oklart. Men igår var jag hos lilla på barnkalas i alla fall, det var en goslig tid. Vi åt korv med bröd, drack loka crush och var ännu mer katter än vi brukar vara. Men sen tog jag fram polly och gelehallon (de barnigaste godisarna) och lyssnade på musik vi inte kunde! Min favorit-musikkritiker gör "top 50 songs of the year"-listor varje år och har gjort sen 2013, så jag la ihop dem till en lång spellista och så lyssnade vi på den. Det var jätteroligt! Många mysiga pianon, konstiga hiphoplåtar och myyycket country hördes och ibland hittade vi något vi gillade eller, till och med, något vi redan kunde. Det var amazing, fast jag var ångig hela tiden och det sög, men ändån. Vi hann sjunga Diane för allt vi orkade och sen åkte jag hem, med en chaufför som berättade "fräckisar" och var lowkey skeptisk till corona. Alltid spännande att åka färdis japp japp. Och idag...ja jag har sovit och folk har borrat och jossan har kaosat. När jag skulle ta ut en tallrik ur skåpet hittade jag istället Jossan som låg på översta tallriken och chillade. ...okej crazy kitty. Och snart ska jag him, hur ska det då? Ingen vet!

Men om du fanns, om du fanns hade jag gett dig allt

Rubriklåt: Om du fanns med Hampus Nässvåld (yoloade stavningen) och Melissa Horn
 

Det finns alltid en ilska i henne. Jag är också arg, nästan på skämt oftast, men jag blir snällare med åren på många sätt. Jag tror hon försöker följa efter, på sitt sätt, men hon hinner oftast inte med. Varför kan kännas lite oklart. Liksom, vad är hon arg på? Och det är ju många saker. Familjegrejen, absolut, men den kan folk ändå förstå. Jag tror att det hon blir nästan argare på är att folk tror att de förstår. Och det är ju en helt möjlig sak att göra något åt, för om folk inte vill förstå blir hon ledsen och om de försöker blir hon arg. Det finns ingen logik. Men det har blivit tydligare på sistone, hur hon försöker förklara för andra att de faktiskt inte vet vad hon har varit med om.

 

Ja, det kanske är lite av ett snöflinge-komplex, det tvivlar jag inte på, men det är annat också. För allt de försöker jämföra med henne är saker som finns. När de sjunger ”du måste finnas” tänker de på människor som funnits eller kanske på en gud de tror finns. Det blir så svårt att formulera känslan när vi hörde den låten första gången och insåg att någon hade skrivit om det vi kände. Om någon som inte finns. Vi älskade ”av längtan till dig” förr, tills vi insåg att hon försökte sjunga en lycklig låt. Men det vi hörde var ”för jag trodde att du fanns och väntade mig”, men den du letar efter finns inte. Och med samma logik, den som skadat oss allra mest…finns inte. Har aldrig funnits. Och då, när folk är dumma nog att följa i hennes fotspår och frivilligt utsätta sig för det, då kan hon inte relatera som man kunde trott. För ni som bor i era egna kroppar har fan möjligheten att vara med någon som finns och då borde ni ta den möjligheten och vara med någon bra. Hon (var nu nära på att skriva ”jag”, co-fronting is hard) kanske hade valt att vara med någon om hon kunde och det hade förmodligen inte varit en bra person, så thank fucking god att det aldrig hann hända! (Hon försökte, vill hon påminna om, och det gick ju inte så bra om ni minns.) Så, ja, hon är avundsjuk. För ni har kroppar som ni kan göra vad ni vill med. Gör då för helvete bra saker.


I know I've been a little bit off and that's my mistake, I kinda fell half in love and you're to blame

Rubriklåt: Eugene med Arlo Parks, en mycket gay låt och det passar för jag har haft en mycket gay tid
 
Hej från host-Emma! Nä det är inte en grej alltså men jag började hosta precis när jag skrev hej. Inte mer superhosta än any other day. Så, blågande ska pågå och igår hade jag min sista lektion med mina kursdeltagare! Sorgligt :( men vad bra de hade skrivit hallååå! Så vi gav respons på texter och fick då prata om rymden, norrländska, heartbreak och väldigt mycket om pizza. "Pizzan lät god..." "ja men nu ska vi prata om texten!" (skratt) "Just det. Så den här pizzan...nej jag menar texten!" <3 <3
 
Så efter lektionen hände inte mycket, så fast forward till idag och idag har jag varit himma och pluggat. Jag skrev en massa jättedåligt skit (seriöst det sög) och kacklade en massa i en lesbisk gruppchatt jag har blivit inbjuden till. Japp, that's how cool I am hallå. Seriöst det bästa att få kackla med dem om allt från missbruk till lesbiska låtar. <3 Sen ikväll har jag och pappa handlat och sen har jag drällt hemma, ätit chips och lyssnat på flashback. Mycket gosigt life. Men nu kanske det är sovdags för denna memma? Det tror i alla fall jag.

Släpp alla tankar, låt drömmen ta vid

Rubriklåt: Stjärnspegel med Esbjörn Haselius (och nån cool tjej), som vi lyssnade på i lördags i vågra gästskivor
 
Hej och hallå från en Emma som...inte mår så bra tyvärr. ganska dåligt skulle jag säga att jag mår. Jossan går på toa nu så hon mår nog ganska bra. Det är tur det. <3 Men jag måste ju blåga, så jag ska prata om i lördags när Robert var här. Vi hade såklart mycket att catcha up om, och gästskivor att höra! Esbjörn Haselius var först, thanks to Lilla, och det var mycket kul. Vi försökte att inte tramsa, bort allt, men ibland tröttnade vi på naturtexterna och bara skämtade om att han älskar sommarängar. It's his kink I guess. Men vi var ändå någorlunda överens om låtarna och sen lyckades vi efter mycket om och men äta mat från kryddan. Jag älskar kryddan Imma move in there.
 
Efter maten lyssnade vi på echo and the bunnymen, som pappa hade valt, och då...ja då tramsade vi nog mest. Till exempel om att vara en power baby (vad nu det är) och "happy death men!" som jag inte kunde sluta utropa at any given moment. Vi hann också äta glass och prata om att faktiskt kunna tänka långsiktigt, hur olika vi relaterar till musik och hur frustrerande det är och, såklart, en sjuhelvetes massa om cirkelen. Jag tänker så ofta på när Annoushka sa åt oss att sluta prata om den, för "ni har en hel kväll att prata om den nästa helg", och jag och Robert samtidigt sa "det räcker inte!" Det gör det ju inte! It's never enouuugh! Säger jag som inte har lyssnat på wasp än. Så vad har jag gjort? Om ni gissar "sovit" så har ni rätt. sovit och vilat och mått ganska dåligt tyvärr och mest typ försökt vara en person. Men snart ska jag ha lektion sååå that's a thing? Huuur ska jag kunna vara lärare när jag mår så dåligt jämt detta är en fråga verkligen. Så, vi ses kanske imorgon, detta vet ingen.

I gave him my heart to break, now I know he broke yours first

Rubriklåt: Diane med Cam, en av de absolut bästa låtarna i mitt life just nu och dessutom en utmärkt sång att belta ut med sin lillasyrra
 
Hej från min mini-paus från socialt häng! Den är snart slut lol, men den är väldigt trevlig ändå. Och igår var det ju valborg och jag, Lilla och Sam firade Lillas fölsedag! Vi fick vara här pga Jossan, så de kom hit och hade redan beställt maxmat på vägen. Sam öppnade bubbelflaskor on beat i låtar och vi skålade för olika saker och människor. Sen köade vi olika 22-låtar vi kunde och verkligen beltade ut rubriklåten för våra lungors fulla kraft. Vi tittade på musikquiz på youtube och fortsatte sjunga, för vi hittade ett med lång betänketid som gjorde att vi hann sjunga trestämmigt på alla låtar. "jag hatar den här låten", sa någon och sen sjöng vi den, every goddamn time. Och så fort jag understod mig att inte sjunga lead blev alla mycket förvirrade och allt blev kaos. Jag och Sam sjöng också what is this feeling från wicked med väldigt mycket commitment så jag fick göra min bästa bitch-opera-röst, ändå en dröm. Vi drack konstig med god äppelöl (alltså en helt annan sort än vanligt) och märklig glögg.sour, som var typ jul men weird. Sam satte igång ett dryckesspel och det resulterade i att Lilla pratade göteborgska en massa, Sam försökte sig på rysk brytning och allt var mycket förvirrat och skrattigt. Fan vad kul jag har med dem, på riktigt. Särskilt när jag och Lilla försökte förstå hur skelett funkar och om man kan gå in i dem. Det kan man inte fast de har ett maghål! Anyway...Sam åkte hem och vi lyssnade på hiphoplåtar och pratade om deep shit till halv tre.
 
Idag har vi vaknat många många gånger och ätit frukost, under vilken jag berättade en massa om Lupin och en hel del om disability studies. Vi kom fram till att "när man varulvar man varulvar man och då varulvar man rejält" och att vi älskar Lupin. Och att Tonks är flata. This is fact. Flata med lowkey ickebinära vibes amirite? Okej ni bryr er inte om mina potter gender theories. (jag har många!) Så, snart kommer Robert och jag är jättetrött men det kan bara bli roligt. En trött Emma är en rolig Emma, säger vi!

RSS 2.0