family portrait

1. Emma: vad är grejen med kalvin? Mamma: han är en ko. eller nej, han är en kalv. Sara: Är det därför han heter kalv-in? Mamma: åh gud. 2. Pappa: den filmen har jag inte sätt på 20 år. Sara: shit pappa, du är över 20! 3. Mamma: Vet du varför jag ringde din mobil? Pappa: Nej. Mamma: vill du veta? Pappa: nej. Emma(hypernyfiken): jag vill vetaaa! Mamma viskar till mig: han skulle köpa mjöl. Efter en stund. Mamma: och du? hnn köpte mjöl ändå. Så det var rätt meningslöst att ringa...

allt går med gratisservetter

Nu har jag haft en underbar eftermiddag. Natta picked me up vid tre och vi entrade tandemcycklen (efter att precis hela cyckeln krånglat). Och fan vad vi flög! Vi bara rullade fram helt självmat liksom, eller alltså, nej. inte självmant jag menar typ utan att göra nåt själva. Oj, vad trött jag är. Jag menar..äsch jag vet inte ens vad jag menar! Sedan, efter att ha inhandlat nödvändig cola och muffins på tuna, satte vi oss på en filt natta hade i botaniska och slappade i den rekordvarma solen. Livet lekte. Vi sjöng abba-låtar, smulade på våra gradisservetter från affären och fikade. Vi blev sjuuukt mätta.och rätt döda after a while. Natta berättade även om en skräckfilm där någon åt upp en annans hjärna. Hej Ronja, du är inte ensam om att vara hjärnkanibal! (kolla in februaris inlägg om ni inte minns det där med kanibalen). Läääskigt. Jag ska bjuda på ett tråkigt citat. Natta: här sitter vi och njuter av livet. Emma(med munnen i flaskan så det låter odd): och njuter av coca-colan. Det var nog bara kul för oss. Det kändes riktigt bra, nästan rårigt och inte alls höstigt som det borde kännas. Get away höst! Men mor och systra har bakat gi-äppelkaka (ja det går) så jag ska orka klämma ned lite av den-tror jag. :) gottigt. Sen måste jag ladda in lite nostalgisk shirley clamp-musik på mobilen och njuta av att jag inte är lika patetisk som när jag sjöng covers på dem. Eller också ska jag vara precis så där patetisk och sjunga covers, ingen kommer väl skjuta mig eller? Nej, nu ska jag nog gå och slappa i min säng eller nåt för ni anar inte hur sjukt trött jag är i headet. Just det! *det kommer en löpare när vi cycklar hem* Emma: men shit, hur orkar du springa? jag spyr på det alltså! Han: Ja, jag också! Lite senare. Han: jag ger upp...

dagens djupa sanningar

Solvarma, hemodlade vindruvor är lycka. Ingen säger roliga citat i min närhet längre. Man kan förstå vänner om man verkligen försöker och skiter i vilka alla är. Meryl Streep är gammal. Min mobil är en bitch. Jag är oerhört lat. Jag var korkad för jag stängde ned ett annat fönster nyss. Jag har ont i halsen. (mamma: du har nog ont för att jag skrek. Jag: jag fick ont före det. Mamma: Du visste att jag skulle skrika. Jag: Jag är nog den bästa dottern ever, jag har inte bara sympationt när du galer utan jag har det redan innan!) snart ska jag tandemcyckla med Natta och sitta på en gunga och käka kakor förmodligen. Det här sättet att blogga ruled. Jag är bra på att skriva dikter om grönsaker även om Hannah disagrees. Det är 26 dar kvar tills jag ska möta alla mina freaks på sturup och centralen och grejs. Jag har lätt att glömma bort att jag bloggar. Klockan är en tingest. Den visar tjugo minutos tills Natta arrives. Jag ska sluta blogga nu.

det här är din värld

Jag läser just nu en bok som heter tusen gånger starkare. Den läste vi i sexan och den är så bra. Den handlar om gämnstäldhet. Människor som inte tar plats och tjejer som inte får plats. Men hallå! Kan ingen bara aa tag egentligen? Kan ingen ta plats! Skrik, vråla, dansa-vad är ni rädda för? Vad andra tycker? Vad kan de göra mot er? Håna er? Som om det spelar någon som helst jävla roll. Nejmen seriöst nu blir jag galen. Jag kan inte förstå människor som inte är sig själva och skiter i andra. Sure, jag skiter inte i alla. Men de skiter nor i mig. Man måste ju inte vara liten och menlös. Det är ingen annan som skapar ens liv. Hela boken går ut på att säga "Tjejer har blivit skrämda att ta plats". De går ingen plats. Men ta den platsen då! Åh, jag håller på och krevera. Vad ska jag ta mig till. Jomen hela feministsaken går ju i princip ut på att vi tjejer är bäääst. Men feminister särskiljer ju tjejer, varför varför varför gör de det? Det är som invandrare. De beskyller alla "rasistsvenskar". Men det är bara de som särskiljer sig själva och skjuter undan alla svenskar. Varför finns det så många murar i världen? Varför måste folk bygga upp murar mellan sig själva och världen? Vad skulle hända om jag rev de murarna? På årskursbesöket i örebro pradade ledarna om skillnaden mellan seende och blinda. Som om där fanns en skillnad. Som om de ville sära på oss. Ville de det kanske? Ville de att vi skulle bli en minoritet? Knappast! De ville bara pusha oss över muren. Men varför då ens bygga muren? Ta världen i dina händer och le och skratta, och så fort du ser en mur; riv ned dem. Smash och hejdå.

Saker jag verkligen inte kan förstå

Hur människor inte kan älska sig själva. Hur människor kan vara tysta fast de vill säga något av själet att någon kanske skulle bli missnöjd. Hur man inte kan ta plats. hur man kan se sig själv som mindre värld. Hur man kan skära sig. Hur man inte kan vara sig själv. Hur man kan vara rädd för människors åsikter. Hur man inte kan vilja leva. Hur man kan vilja följa en tråkig väg och bara hänga efter någon. Hur man orkar spela roller hela jävla tiden. Hur man kan stå ut med att vara så jävla svag fast man egentligen är precis lika stark som vem som helst men man vet inte om det!

godmorgon din lata tomat!

Nu har jag gjort mucho. Först var jag på saluhallen med Nathalie. Hon babblade om en galen italienare från igårkväll som raggade på alla tjejer. Haha. Sen blev hon sur för hon fick inget kvitto. Ondskefullt. Sen har jag babblat i telefon! Först med Anda som jag ringde upp, kuli. Hon har en sööööööööt lillebror på tre månader som skriker ihjäl sig när vi pratar. Hon är helt off hela hon men I like it. Sne babblades mdt med Onja istället. Det var aproligt! Vi terrade Hannah på msn och sånt. Hon fick mig att lova att aldrig skriva en endsate dikt om grönsaker mer. Fråga ej varför, jag vet. Sen slutligen var det Rena som babblades med. Hon sa mycket klokt och oklokt. Nu kommer jag inte på något bara. :s detta inlägget blev rätt menlöst för att handla om så mycket tycker jag. Tåkigt. Jag skriver ej mer nu.

det bubblar hos oss idag

Nu har pappa blivit galen! Han skulle ut och handla och kommer hem med en sodastreamer! What the..? Man ska aldrig låta fäder shoppa ensama, så är det faktsikt. Får följa med next time. Men jag var ju tvungen att läsa slutet på som jag vill vara (again) för den är så psychobra. Den handlar alltså om en gravid tjej. Som inte gör abort! Det gillar vi. Jag gillar hela iden. Det obehagliga är at jag nästan blir avundsjuk på henne. Hon är sexton år när hon får barnet men ändå blir jag sjuukt avundsjuk i slutet. Something is soooo wrong with mee. Men det gör inget för om sju minutos kommer Natta och då blir det saluhall som väntar på osss! Pommesen kallar! :) nu tror jag att syster spelade början på family portrait därinne i vardagsrummet på vårt piano. Kling klong. Vi har ett piano och en gitarr hemma men ingen spelar. Fy oss! Eller Ara spelar faktiskt på pianot. Det låter bra vilket suger tycker jag. För jag är omusikalisk. Det fattar ingen! Men ingen kan ju va som Niklas, liksoom. Så det är väl lika bra att surrenda. Bra ord! Hmm det smakar tandkräm i min mun. Kan jag berätta. Smakar disgusting. Kräver lunch som sköljer ned det. Om tre minutos ska Nathalie infinna sig. Som lite onödig information. Och jag ksa nog gå nu för jag måste andas innan hon kommer. *djupt andetag*

she´s got a ticket to ride

Onja och Maja har bokat biljetter!!!!!!!11! De ska dock komma sent och åka tidigt, waj? Tragiskt. Men om ett tag ska jag dra till town med Nathalie och äta lunchis. Gottigotti. Äsch jag har inget att säga för utom att jag älskar er alla och jag har som vanligt blivit enkelspårig och tänker bara på blinnafesten. Jag mobbar Tildah när jag säger blinnafest, men hon får bli blind. Vem är med på att sticka ut Tildis ögon? Splash! Muahaha. Nej nu ska jag börja på Onjas övningsbok i engelska. Jag ska stötta henne så hon får G. Fast jag tror att hon faktiskt ska få g. Jag jobbar henne mot ett vg, den lilla latmasken som ej vill låta mig lära henne. Nej, hejdå alla hajtänder, huggormar och andra hemskheter.(jag älskar ju allitrasioner, glöm ej.)

Hej hopp i lingonskogen

Idag nu så har jag varit på fest hos mina kusiner. Det var helt okej och min kusins kusin är helt glaen! Helt plötsligt snackade vi abort och grejer! Det var jätteroligt att äta med dem. Sen babblade jag med de vuxna och de var kuliga. Maj: Ska ni ta med spriten då? Cia: Ja. Maj: snapsen också? Och ja. Det var käällens bästa citat. Fatta dålig citatkväll. Och party-update. Maja kommer (!!) och Sara och far har bestämt att de ska hitta på massa aktiviteter till "blindisfest i Lund." men man borde ha blindiz med z. Haha, jag tänker på konstiga saker. Nej, jag måstelimåste gåeligå och sovelisova tror jag.Hejdå.

Í´m coming up so you´d better get this party started!

Rakeln ringde för en liten stund sen och hon sa att hon kommer! Helt säkert, liksom! Sooo great. :) fyra säkea underbara tjejer! Det var förresten inte Onja som babblade med far, inte heller hennes far, det var tydligen Rena. Min pappa och Rena i en telefonlur, weird! Nu skrev vispen på msn och hon kommer hon med! Fem tjejer hittills, fan vad lycklig jag är! Så nu vill jag ha sju andra svar, tack? Ja ja. Har nu även varit i skol och gjort massa meningslöst som att spela gitarr, snacka om hemlösa, plugga franskt uttal, karva i lera och ha fyspass i gräset. Treeeeevligt. Jag är den enda som kan sammanfatta min hela skoldag i en mening och ändå ha med alla lektioner. Man kan även sammanfatta det i ett ord. Tråkigt! Nej, nu skiter jag i detta hära bloggandet for a while. Men det är fredag, solen skiner (?) och jag lyssnar på bra böcker. Nu ska jag nog ringa hem till Frida. Wish me luck.

I klass 8 b finns det en hel del smarta människor..men jag har aldrig hittat några.

1. På engelskan. Gabbi och jag jobbar. Gabbi: Spoilt, det måste vara bortskämd. Emma: Ja, det låter fel, men det är nog så. Gabbi: Så man böjer det spoilt, spoilt, spoilt eller? Emma: Japp. *tystnad*. Emma: Men du Gabbi, spoilt är ju inte ett verb! 2. Någon jag just nu glömt vem det är pratar om någon sjukdom. Någon: den där när huden ruttnar. Gilma: Spetälska? (eller..är det Gilma som är smart här och jag som är pantad? whatever)

book-reader strikes again

Alltså. Läser jag för mycket böcker? Ingemar den tredje anser det. När jag försöker lägga in en bok på datorn (jag provade två) klipps halva boken bort! Om man däremot provar att få in den på datorn i köket funkar det helt perfekt! Psycho. Jag läste böcker 1526 minuter veckan till igår. Odd! Alltså, jag hittade inte själv på att kolla det, det var en so-läxa. Kolla massmedia. Sånt. Vet ni en annan lite läääskig sak? Jag har börjat gilla matte. Inte sådär så jag gör det hemma, men nästan. Man förstår, liksom. Det finns bara ett logiskt svar, inga reflektioner och tankar och grejs. Grejselimojs, Vänka här, varför skriver jag det? Jag är helt skum och mojs. Men Onja ska/har boka/bokat biljetter nu! Lyckelilycka, jag blir glad! Imorgon eftermiddag ska jag ringa hem till Frida, för den jäveln är okontaktbar. Fast hon är ingen jävel, då hade jag la inte bjudit henne right? Måste eg ringa Isabelle igen också, men jag orkar/vill inte. Jag får ju inte bli ett påträngande ploster. Eller var inte jag den som inte bryr mig om vad andra tycker? Hallå självsäkra rebell, har du redan somnat eller? Kvällstrött, den där rebellen..

Dagen idag

Idag gjorde jag ej så mycket i skol. Eller jo det gjorde jag. Vi hade heeeeeeeeeeeeemskt läxförhör i biologi, som det gick rent åt helvete med. Smash där krossades min överdrivet optimistiska mvg-strävan.i kras som porslin. Skärvorna dansar. Kul för dem. Sen så gjorde vi något annat, vi hade hemkunskap. Vi gjorde njammiga stekta äpplen och fick glass tillm jag gjorde en smarrig äppelfyllning medans Erik "Olle" Olsson fick göra äpplena och typ alltannat. Jag kan inte förstå hur människor kan göra allt det här varje måltid. Diska, duka (och så ska man duka fint också!), rengöra benkar och spisar och massa massamassa skit. Och så måste jag ju lära mig det här! Jag vill inteinteinte! Jaja. Idag sen jag kom hem hade jag sadistiskt tråkigt och det har jag än. Trååååååååååkigt. Ronja har sagt att hon kommer, förresten, vilket äga! Hallå mina små gäss, kan inte ni säga om ni kommer? Hallååå! Ja ja, hej då.

Onda onsdagar

Igår var en ond dag. Jag hade skoskav (den var värre idag dock), det regnade klibbigt hela dagen och jag dog. Vi hade en timmes lektion i spanska!! Hemskelihemskt kan jag säga. Och sen började jag med engelsk konversation på elevens val. Rätt kuligt. Vi snackade om en öde ö eller nej, men bjebb. jag satt med fyra nior, två av de var sjukt perversa. Haha, men jag ägde dem på det. Muahahaha. Sen var vi på sånggrupp med den nya läraren, Sofia. Hon är mycket bättre än Christina, inte så sjukt sopranig och såntelisånt. Vi sjöng en låt som hon skrivit själv, ganska dålig tycker jag. Jag sjöng solo och det gick helt okej. Men jag vill gå på privatlektioner, eller bara sjunga typ rocklåtar eller bra låtar i allmänhet. Inte massa skitlåtar! Nästa vecka ska vi sjunga varsin låt som vi får hitta själva, och vi ska ta bra låtar Sara och jag. Inte snälla tråklåtar. Nej nu ska jag äta för jag är huuunnngggrrriiiggg.

händer, gurkor ohh annat sympatiskt..

Idag gjorde vi händer av jips på bilden. Det var riktigt, riktigt äckligt. Tyckte jag. Mina fingrar såg ut som min mormors. Krokiga, ju! ;) anyway. Vi hade även andra tråkiga lektioner och bland dem livskunskap då vi snackade om klimatet i klassen. Då kom jag på en sak. Jag trodde att genom att ofta vara ensmm var jag mer mig själv. Men det är jag inte. Jag såg mig själv utifrån, typ out-of-body-experience och såg att jag var typ..en bitter satkärring! Weird! Sen så hade vi massa boring. Men sen idag har jag tittat på gilmore girls, jag vill gifta mig med ett gg-avsnitt. Kan inte bestämma mig för vilket dock. Luke måste vara med, och Zukie och Paris och Emelie och Rickard och alla andra måste vara med. Men inte Jess (hur han nu stavar sitt namn) och Christoffer och dem, bort med dem! okej inga vidare utläggningar. Sen har jag även talat till onja i telefon och hade hur kul som helst. Hon sa att på stadsskattjakten ska de plantera gurkor och köra bil! Aj och blä, tycker Ema! Well jaja bjebb varför skriver jag aldrig nåt ordäntligt i min blogg egentligen? Äh, hejdå.

kråkfotsballader

Hmm, kom just på at jag måste byta msnnamn idag. men jaja. Idag började vi med skolfoto. Vi tog fula bilder och jag filosoferade med Fredrika. Mohammed gjorde en suupersexig frisyr på henne och fotografen ville att hon skulle "sitta som en flicka och inte som en grabb" men då tyckte hon att hon såg ut som en groda. Någon: men han fotar ju inte oss! Fredrika: 8 bs klassfoto, 8b skulle ha varit här, men de var så fula! Sen så hade vi boring matte innan jag promenerade uppåt för att tala till den första sexan. Berättade typ om mitt liv och sånt. Haha. De undrade vad jag skulle göra om jag såg i en timme, vilket är en rätt intressant fråga. Jag vet faktiskt inte? Jaja, sedan så var det lite so innan lunchen. Och efter det var det nästa sexa så jag missade litegranna av franskan. Den sexan var obehaglig, de verkade riktigt avvisande. Och så berättade Romek att jag sjunger sååå jättebraa. Tack tack inte. Sen efter franskan var det no och spanska och sen hem. Då hittade vi breaking dawn i postlådaaaaan! Fyran i twiligt-serien, lycka! Det roliga är att pappa har haft talboken hur länge som helst, men nu kom saras bok så nu "får" jag läsa den. Oooo. Sen åkte jag på skrivargruppen och allt vårt arbete mynnade ut i ett enda ord: kråkfotsballader! Det ska höstens antologi heta, yey! Vi hade hur kul som helst, vi har bestämt att vi ska tillägna antologin till Ingemar! Hör ni det va, alla Erik-anhängare! Jag älskar Ingemar<333! Andra förslag var "mordet i sal 20", "vad vet ni om glenn-bertil(vaaaaaa?)" och "vi bryr oss inte om er". Vi hade skitroligt. Well nu på kvällen har jag väl läst Tildisens blogg och orkar inte kommentera så vill mes säga att du är bästigast. Och du ska komma hit och vara på min blinnafest. Fan jag skulle ringt Frida idag, men jag orkade inte. Mååååååste ringa henne imorgon, kom igen nu Emmispemmisslämmis! Äsch nu ska jag gåeligå.

att vinnas där

Det är ett helvete att bry sig om människor. Det är ett helvete att vara där för människor, att älska människor. För man får mbra ont av det! Man vill bara ge alla en massa saker, vill bara att alla ska må bra. Men det gör inte alla. Och jag kan inte ta det typ. Jag älskar alla för mycket. Jag skulle vilja ge Ronja ett hav av visprgädde, jag vill ge Asrar ett potalt problemfritt liv, jag vill ge Tilda..vhatever hon nu kan tänkas behöva och jag kan fortsätta forever. Det sjuka är att jag adlrig gör något sånt, eller alltså. Jag är ingen god fe men liksom, jag borde finnas där mer..på ett annat sätt. Men det är svårt. Att hjälpa folk liksom. Och äsch. Varför håller jag på säåhär. men det är rätt svårt för mig, vars hemskaste episor var mars 04, att sätta mig in oifolks problem. Så bjebb. Äh jag skiter i det här och går och lägger mig. Läs helst inte detta inlägg om ni kan undvika det, vilket ni inte kan om ninhar kommit så här långt.

"du..vad är en telefon för nåt?"

Har pratat med Rena och hon är 100 procent sure, hon kommer! Två säkra, wonderfully! Och vi lekte Harry Potter, haha. Vi spelade två konstiga människor. Det roliga var att om någon kom in skulle de ju bli helt stälda. "men tänk om någon bröt din trollstav" "vaa, har Rena en trollstav?" eller något sånt. Muahahaha. Sen lovade jag henne att vi ska, när vi "gör Lund", gå till bibblan och kolla om Maria Samuelsson (känd inläsare) jobbar den dagen. Hon blev helt lycklig ju! Mamma har sagt att hon ska cyckla förbi och kolla om hon jobbar kvar och om hon jobbar den helgen. Rena will be happy och kan bli kul att träffa Maria igen, hon är ju cool! Så nu väntar jag bara på 10 människors slutgiltiga svar. Hallå tjejer, come on! Äsch, hinner inte skriva, Tilda skriver ju! Går.

djupa analyser

Idag så har jag nu varit på grafitti kaffé med Natta. Hon har fått något läskigt vuxenryck och varit pedagogisk hela tiden. Hon tvingade mig att orientera massa och sånt, hitta vägen och skit. :p har min Nathalie blivit vuxen? O nooo! Men vi upptäckte att alla lyktstolpar står på högra sidan, om man inte går åt andra hållet för då är de ju på vänster sida! ooooooo, fasinating. natta gjorde en lång monolog om övergångsställen, trååååkigt! Men jag slutade tänka på festen vilket ju var rätt great eler hur? Men nu snart måste jag ringa Rena och säga till när spektaklet ska gå av stapeln. Imorgon ska jag ringa Frida också och får nog ringa Andis ikväll också för hon loggar aldrig in på msn. Jag har en liten kännsla av att om inte jag driver på henne bokar hon aldrig tickets, kan ju bara vara en kännsla men ändå. Okej ingen bryr sig om mina kännslor, haha. Så whatever. Naj nu ska jag slutelisluta bloggiliblogga föreliför jagelijag villelivill. Ska gå nu så hejdå och kram och grejor.

enkelspårig, nooo not meee.

Jag kan inte tänka på något annat en das party, jag är så hopplös! Inatt drömde jag massa om festen, Frida svarade på sms och sånt. Frida has died. Och skulle himskans gärna vilja att Isabelle ringde och berättade vad Fia sagt, hon kanske typ är bortrest, vem vet? Jag hatar att inte veta saker och att måsta vänta på massa människor. De är så off allihopa. men idag ska jag fika med Natta och pladderiladdra med henne om festen hela tiden. Förresten så tror folk att jag fyller år eller de vill iaf ge mig presenter! har jag nog redan sagt. Vad önskar jag mig, lite hjälp taaack? Vad skall jag ta mig till med allt detta skitet egentligen, varför bjöd jag hit massa läskiga underbara människor? ;). Jag övertalade Tildis igår nästan, jag äger på att övertala runt midnatt ;). "men du måste verkligen åka till Lund, här finns sååå mycket intressant!" hmm, jag kommer inte på några..jooo, domkyrkan, men den suga och vara boring. När var jag där sist? när vi var på blindsräff för 6 år sen? Mkt mkt möjligt. Alltså vad ska vi göra här, vilka sevärdheter kan jag visa upp när vi gör lund? ;) typ stan mest, något av Lunds kafféer eller matställen, det är sånt jag bryr mig om vet ni väl? Äsch, I surrender. Jag slutar skriva nu.

trååååååkigt.

Jag har som ni nog förstår tråååååååkigt. Läser bara bok och äter popcorn och sånt. Booooooooooooooooooooooooring. Jag tror snart jag kreverar. Men i alla fall har jag nu fått veta att Axel inte kommer, han fyller år den helgen. Så nu kan vi högst bli tolv pers, eller det kan komma tolv pers. Inbjöd femton in the beginning. Måste iaf ringa Rena imorgon om inte Onja eller någon berättat för henne, och sen får jag nog se till och ringa Frida på måndag. Hallå Fridaaa! Sätt på din mobil! Och Anda, logga in på msn så du kan boka biljetter och grejer! Jag vill vill vill att folk ska komma, men problemet är att jag orkar inte umgås med tolv pers at a time. Men jag vill ju inte bara slänga bort folk heller! Fast sen kan man ju undra varför jag bjöd Isabelle. Jo, jag ville väl lära känna henne. Fast om hon bjudit mig hade jag blivit rätt stäld! Fast i och för sig, de flesta av de här människorna är ju typ..nya bekantskaper. Rakel, Rena (vi har bara samma kompisar, ju!), maja och alla dem. Bara nya kompisar, och så har vi Onja och Tilda som är oldies. Och Honey på sitt sätt också ju. Fan vad kul om Honey kommer och invaderar Lund! Åh åh åh vad jag älskälskälskar alla mina älsklingar och jag vill att ni alla ska bo i Lund och gå i min klass så jag får massa kompisar. Då skulle jag fan visa dem vad jag går för, de där jävlarna! Nej nu skämta jag bara. Det är inget fel på mina classmates. Bara att ingen av de är som mina älskade blindisar, min soulmate Linnsie och min galna Tildatibrobo. Nu skickar jag hårdhårda kramar till er!

när barnen får bestämma.

I torsdags hörde jag något seriöst oroande på radion i taxin. Det var en kille som fått tillåtelse av sin pappa at stanna hemma från skolan hela tiden. Varför då, undrar ni? Jo ni, I will tell u. För att ägna sig åt sin livspasion: tv-spelet guitar hero! That is sooooooooooo sick!!!!!! Men liksom vad är det för en jävla pappa? Men det finns en bra anledning tydligen.Han ska bli profesionell tv-spelare. Han ska tydligen käna massa money på det också. Bullshit om ni frågar mig. Vem skulle vilja ge pengar åt någon som spelar guitar hero? Nej, det är bara effektivt sätt att skolka. Eller nja, inte alls effektivt. Bara att hans pappa verkar vara en mjukhjärtad idiot utan hjärnceller. Jag blir galen på sånt här. Vi snackar vuxna människor! Och undrar vad mamman säger, kan man spekulera om. Undrar var den killen hamnar, på mc donalds skulle jag tro. På livstid. Som fängelsestraff. "och jag dömmer dig till livstid på mc donalds för detta brått". Oj, nu blev jag riktigt urspårad som vanligt. What is wrong with me? Something, for sure. Äsch nu ska jagsluta skriva detta inlägg, men tack till Sharonsoch hennes syster, jag fick svar på min fråga! Well, byebye.

mina tankar är vapen som slåss

Jag kunde inte sova inatt och då slog mig en massa konstiga tankar. Mitt i natten läste min hjärna upp twilight-scener för mig och denare även Marian Keyes, jag försökte komma ihåg hela texten till översättningen av solo lucia och kom på värsta bra textraderna som jag nu har glömt bort. "på natten finns inga andra männsikors tankar runtomkring och stör" eller hur det nu stod. Man borde verkligen skriva mer på natten, blogga då vore lite roligt tror jag ;). Men hela tiden idag har jag sagt -"oo, det tänkte jag på inatt". Satan vad många tankar som kan flyta förbi under ett par timmar. Nog om det. En annan jak jag kom på idag (efter att radion missbrukat I kissed a girl, vilken jag gillar, konstigt) kom jag på sn sak. Bögar ska ju vara feminina och lesbiska maskulina, säger dem. Men om man ser en maskulin tjej säger man knappast "hon är säkert lesbisk". Det är som om det är mer axeptabelt ätt vara lesbisk än bög (och nu slog det mig att jag inte kan komma på ett annat ord än bög som bara är killar, odd. vet att det finns ett.). Helt konstigt om du frågar mig. Jag skulle nästan vilja sjunga den låten somewhere för att se hur människor reagerar, liksom. I alla fall så tänkte jag nu avsluta detta korta (?) inlägg med en fråga jag stälde till Sharon: vad är den manliga motsvarigheten till bitch? Finns ju inget, odd! Oj, det här inlägget blev ju skapligt långt, applåder krävs! Well hejdå och bombningen av bloggen går ju utmärkt!

Jag äger!

Idag försökte jag ringa Fia igen men hennes nummer leder till en sur gammal gubbe! Sur ohch läskig och sånt ju! Så efter att ha letat på eniro gav jag upp och stålsatte mig för att ringa Isabelle. Lääääskigt! Men vet ni, det gick faktiskt bra. Det var till och med mer obekvämt att snacka med Mickis än med henne, skumt för jag känner Mickis iaf lite bättre. Men Isabelle lovade att ringa Fia och sånt, så nu har jag fått tag på alla utom vår kära tysk Axel. Hallå tysken, donde estás? Nu är alla stockholmare och sånna på grönan, här snackar vi bitches alltså! Frågan är om jag inte ska låsa ute dem när de kommer, om de kommer. Vad snopna de skulle bli! jag sa till Linn när hon var här att om hon var dum åkte hon rätt ut i växthuset, men där finns massa gurkor och vindruvor och några stockholmare vill jag inte ha dit. Nej, de får sova på trappan istället, den är lagom kall. De kanske får en bit mögligt bröd om de är snälla och rara. Muahahahahaha sen ska jag hålla kvar dem som mina slavar och tvinga de smartare att göra mina läxor åt mig. Hur blev det här inlägget så sjuuuukt utspårat egentligen? I am sorry, men det började ur spår som jag brukar say. Frida svarar inte på mitt sms om någon vill veta. Jävla Frida! Varför är det naturlig för Mickis att heta Mickis men fast Frida vill heta Fritti så kallar jag henne Frida? Himskans konstigt. M nu ska jag nog avrunda inlägget.

det regnar i Paris

Igår hade jag min allra första fransklekton ever! Det var coolt, jag lärde mig några franska ord och sånt. ;) och lite om frankrike. Tydligen sitter man runt matbordet och pratar om mat i frankrike. Så enligt skolan bor vi i Frankrike (ja vi sitter alltid och snacckar mat!) och mamma äter som en ameriakn (bara enligt Gunnel). Så vi är ett brett släkte vi rävsåsar ;). men i alla fall. Sen igår hade vi också en himskans rolig svensklektion, med vår nya lärare _Danielle. Vi skulle intervjua varandra, och en av frågorna var vad man oroade sig över. "Han oroar sig för at hans mobil ska gå sönder" och "om fem år hoppas han att han går en promenad". Förresten har jag inte berättat om första skoldagen då vi skulle säga saker vi var bra på. "Hej jag heter Erik och är bra på att titta upp i taket" och sånt flummigt! Vår klass is the shit. Sen igårkväll gjorde jag inte ett skit, chattade med Kim och höll på och mojade om festen med alla som vanligt. Sen idag var vi på mossby kaffé, ett mysigt ställe där man kan köpa kakbuffé och får därmet äta hur mkt kakor man vill! Till saken hör även att det ösregnade, men jaja. Det gör det än. Hatar regn men äskar regn men ja, älskhatar regn. Jag älskhatar ganska mycket. Men vi är ganska galna när vi åker bil min familj, låser oss själva ute med mig inne i bilen som inte vet hur man låser upp bilen och dessutom hade på hög musik. Bra musik var det också så det så. Nu känner jag att jag borde sluta skriva, men ska nog bomba bloggen idag tror jag, var ju länge sen!

I´m so excitet ;)

Nu har jag hållit på och ringt runt till folcs hela kvällen. Om the party menar jag :) de jobbiga stockholmarna avblåste helgen de själva bestämt! Så jag fick kolla vilken helg folk kunde, lutar starkt åt den 26-28. Jag är helt slutkörd för jag har stark rädsla för att ringa folk. Bara Fia, Frida, Isabelle och Tildisen som ej sagt ett pip. Hallå tilda den vilda, vakna och svara! iofs vet jag att du inte vill komma, men please? Please please pleeeeeeeeaaaaaassseeeeeee! Hmm, jag överdriver, men det är för att jag är så jävla tröööööötttt. Men alla andra verkar vilja komma och så, små gullungar jag har ju, som vill komma till mig! Både Rakel och Vispen frågade vad jag önskar mig i present, fast jag fylde ju år i juli! men ingen verkar bry sig utom jag. Jag bjöd ju bara alla för att jag ville det, ordet fest var ju bara för att det skulle heta något! men ååååååååååå någon kommer komma säkert, fanfanfanfan vad lycklig jag är nu! Nej hejdå alla ungar därute, och glöm inte; kommentera om inte ni blivit bjudna och vill komma! För jag kan ha glömt ngn!

going through the motions

Ja här är jag. Har varit i skolibolan idag, tråkigt värre. Satt och hörde om hu hemkkt allt skulle bli och fick nytt ondskefullt schema. Lååååånga dagar och skit. Vi ska få en fransyska som svensklärare, flum! ;) hon är dessutom en galen prick och ger folk psykat många läääxxxoooorrrr. Ondskeondskeondska. Sen nu har jag typ kollat på gilmore girls och sånt med syster, jag älskar gilmore girls. Jag har ett mysterium jag gärna vill få löst. Lallorna i gilmore girls, de som alltid nynnar i bakgrunden liksom, vilka är det? Vad håller de på med annars, vad fick de för det, sånna saker. Skulle himskans gärna vilja veta. Nu sitter jag här och äter polly (nej jag är inte alls beroende av choklad) och lyssnar på kaxiga katja. Den boken är bara 100 sidor, det är helt sjukt lite! Jag har läst den här boken 180000006289 gånger men jag gillar den. Kan jag berätta :). Åh jag gillar att leva men jag ogillar att imorgon måste jag gå upp och gå till skolan och skit. Bjebbelibjebb. Kolla, så fort man kommer till skolan dör man av trötthet, skit! På onsdagar slutar vi 15.40, fattar ni? Det är fan tjugo i fyra! Ok, gymnasister går till fem, men liksom.. tjugo i fyyyyyrrraaaaaa! Help me. äsch jag skiter i det här.

men shit, vad svårt det var att komma på rubrik nudå!

Jag, syster, mamma och mormor var alltså på malmöfestivalen. Vi åt så vi blev sockerstinna, massa donuts och popcorn och glass och grejor! Mumsigt värre tycker Ema som är en sånn sockergalning. Sen var både mamma och Sara helt off! när vi stannade kom Sara fram till oss och sa "ni måste varna mig när ni städar!". och så dialogen mellan mig och mamma. Jag: Vad är skillnaden på mjukglass och vanlig glass? mamma: Jo mjukglass är liksom hårdare. Helt off alltså. Sen fick jag veta att Brook i glamor blev våldtagen av den där jävlarns Andy, det understryker ju bara vad man borde göra med sånna som inte finns! Väck med hela högen, ju! O well, nu skall jag berätta om Lola Rose, en flummbok! Den handlar då om Jayni (som blir Lola Rose) som rymmer med sin mamma och bror för att hennes pappa slår dem. Men nu kommer deras moster hit, yey. Iaf. Mamman är jättesmal och sminkad och bitchig, medans mostern är tjock som fan och supercool! Jayni: mamma äter inte glass, hon vill ha koll på figuren. Mostern: jag håller också koll på min figur, jag kollar in hur den växer! Hon ska bli en av mina fremsta idoler. I wanna be her, yeess. Jag vill kolla in hur min figur växer, eller inte, men ändå. Vill hellre vara en moster än en mamma, kan man säga även om det låter lite sjukt. Äsch, nu spårar det här ur kraftigt. Hejdå alla freaks.

kommentarsvar

En milestone är ett anteckningshjälpmedel/en mp3-spelare/whatever, som blinningar som jag har. Jag använder den mest om ett inspelningsverktyg. och Sharon. Du har himskans rätt. Eller egentligen inte, för jag tvivlar mycket starkt på att du förstår det här..eller..det kan ju vara jag som är lite överdrivande. Men du har rätt, karljävlar ska skjutas, särskilt sånna där som inte finns! Fin pojke my ass, han är bara sur och konstig och det är ju det som är så sjukt! I min fanfic är han dessutom självdestruktiv och har självskadebeteende och ätstörningar och skit. Fast det är ju mitt eget fel, i och för sig. Varför hittar vi själva på de där karljävlarna då, så satans hopplös man kan vara. Jag är ett hopelosthead ju, and pretty proud of it! Och dessutom. Varför ska allt handla om att han dog? Det är ju inte som om det spelar någon roll. Äsch, jag låter som en bitter gammal kärring. Kom igen nu! Upp mid hakan och le litegrann om du orkar, Emma din gås. Oink eller kvack eller hur nu gäss låter, det vet jag ej. Isch bjebb nu ska jag sluta skriva i det här inlägget.

...

Usch vad segt det är med sista dagen of freedom. Jag tittar på gg med Sara (nja inte nu) och lyssnar lola rose idag, gör en analys av första sesången. den suger ju! well snart ska jag åka till optikern med syster och sen till malmöfestivalen där vi ska vandra runt med mamma. Oj nu måste jag gå, tjingeling!

måndag

Idag har avrit en rolig och tråkig dag. Gick upp psykotiskt tidigt för att närvara vid en så kallad kurs i milestoneanvänding. Problemet var bara att för att få ut något av kursen måste man vara en komplett idiot som aldrig rört en dator och som aldrig rört en milestone. Det enda nya jag lärde mig var hur man låser knappsatsen, det enda! Sen var läraren också rolig, jag och Marie skrattade åt honom helat dtien, han uttalade o så roligt ju! Jag och marie hade jätteroligt, pratade brittisk engelska, babblade och störde alla. Hennes pappa är sjukt cool. Well sen kom jag hem och tittade på youtube med Sara, varför skrev jag vi? Jaja. Vi tittade på vispen när hon sjöng bad day, the rose med mera. Det var kul, tycker jag säger vi. Sen nu har vi varit hos mormor och tittat på arnbergs korsetter, vilken jag älskar. "usch, så sjuk jag är! när jag blundar svartnar det för mina ögon!" muahahahaha. Äsch. Blir nog inge mer skrivet idag är jag rädd.

aj.

Jag har ont i min mage. Nu har jag varit med Amanda lite till och tittat klart på diselråttorna. De är ju så söta. Well nu har jag ändrat datum för das party om någon bryr sig vilket ingen gör. Onja kommer, glädjeyra, det blir åtminstånne en endaste en. I morgon ska jag på boring milestonekurssak. Ingen kommer komma, kanske Rickard men ingen annan. Eller jo kanske ngn vuxen människa som kan bli kul att träffa. Tänk om Marie eller Zandy kommer, lät coolt. Eller ok varför skulle Zandy komma. Hallå vakna galning. okej jag är lite skitsoffren och jag är tröööööööttttttt och imorgon börjar onjabonja skolibolan, mobbimobbad hon äriär. Längtar lite, betyg och shit ju. Ska bli kul o träffa alla segon igen, träffade förresten Agnes på nova idag, två gånger ;). Usch usch usch jag måstemåste gå och sova, så boring jag vet men måste upp early imorgon, ska på kursen 9 imorgon. Den slutar tolv, tiden tickar och på onsdag är det skola. Bjebb, jag ska snart sova, men typ hejdå eller något.

Idag

Har jag varit på nova och köpt hemska balerinsskor (kan inte de jävla balerinorna ha sina egna skor istället för att tvinga på mig dem+) och inte fullt så hemska gympaskor och fikat på espresso house och levt där. Läst Ebbas blogg, båda nya och gamla, för det är så vackert och inspirerande och åh. Jag är sur på Sirius Black. Som fan. Jag hatarhatarhatarhatarhatarhatarhatarhatar honom. Vilken ovanlighet. Men honestly jag ljuger inte nu. Han bara kommer här och förstör mitt liv och får mig att bara sitta här och inte gå ut i ett vanligt liv och bara usch. Varför måste han vara en sån stor del av allting? Vad är så jävla speciellt med honom! Alla frågar mig men som om jag vet. Alla fanfics handlar om honom. Och visst, Satan är också dum (the third), men nej. För han är fortfarande vacker på sitt fula sätt och jag är nästan typ unik i att tycka det. Alla älskar ju Sirius. Utom typ..hmm..jag kommer inte på någon? Jo kanske mamma, hon stör sig nog på hur jag reagerar på honom. Det gör nog alla. Och tro mig jag försöker bli normal och skit. Men lätt som satan verkar det vara. Och jag skrev bara om dagen i början för att det skulle se fint ut. Och jag låter som Ebba som börjar alla meningar med och och skriver spontatn och grjjer. Stavar fel lite mera bara. Och Gud kan ingen snäll jävel ringa och säga att jag är bäst. Snälla. Förresten..Asrar, jag vill veta varför du fortfarande vill ha Sirius..ja han är iaf all yours om jag bara kunde ge min andel till dig! Och crap och fan ta allting sen mars 04 och nej men jag vill inte vara såhär negativ och jag måste nog sluta nu för jag känner att inläggtt bara går utför. Usch hejdå.

som jag vill vara ska jag vara

De säger att man inte ska göra vad folk säger, de säger att man ska följa sin egen väg. Låter som en bra idé, tycker jag. men det finns villkor till det där. man ska aldrig skämma ut sig, inte vara pinsam, inte vara en mes, inte vara speciellt annorlunda. Det kanske funkar för sånna vars väg är att vara som alla andra. men vet ni vad? Det funkar inte för mig. Till exempel nu på nova. Jag var flera gånger på väg att skrika "men varför bryr ni er om andra människor?". Man bryr sig om vad sina vänner tycker, men man gör ändå som man vill. Det är inte som det ska vara, det är så det är. Ingen har något val i den frågan för ingen vill väl följa någon annans väg hela livet, så boring! (varför skiftar mitt humör så hemskt?). ja ja. Nu har jag läst onjas komments, och hörru. Som Axel sa, varför on earth ska jag starta kaffé och gå journalisthögskolan? Det ska ju jag och Hannah göra, gå den alltså, någon annan får starta kaffeet. Jag ska ju gå på det, var min tanke ;). nej men jag vet inte. Hahaha, tänka och känna..det gör jag aldeles för mycket. Alltid, så det måste jag nog inte alls komma ihåg. Äsch, nu orkar jag ej tänka mer, så hejdåhej.

kaffé pennan

Så heter ett av mina drömmål. Kaffé pennan. Det ska vara ett litet ställe, med goda kakor och läsk. Och kaffe och sånt skit men ändå. Det ska helst vara som mossby och annorlunda att man betalar en liten summa och så får man ta hur mkt som helst. I alla fall. Där inne ska författare och andra kunna skriva. Där ska man alltså kunna sitta och författa, och så helt plötsligt kan man fråga något om språket eller om allmäna saker. Så kanske någon kan svara. Man får prata men helst ska där vara rätt tyst. Musik ska inte spelas, det kan förstöra ens tanke, men mp3 och sånt finns ju. Det är min dröm. På kvällarna ska det vara möten där man fikar och pratar, och föreläsningar och grejer. Författare och journalister ska prata där och så. niklas tyckte att jag skulle fråga någon ungdomsgård, men jag vill ha ett stående kaffé, inte ett hörn. Jag ska ha det ordäntligt. Och jag vill uppnå den drömmen, somehow. Kommer jag dock inte lyckas med men ändå.

äckelpotta

Nu så har jag och Amanda bakat chokladbollar (m well, vi brukar göra det.), smeten blev misslyckad så vi fick hälla ner massa skit i det. Haha. Sen kollade vi på diselråttor och sjömansmöss vilket är psykat roligt. "om jag säger vänster så menar jag vänster, även om jag råkar gå åt höger!" muahahaha. "jag vet vad jag vet och jag gör vad jag kan, jag är i sanning en sanningens man." visa ord. Jag skulle gärna kapa av alla deras svansar, för de verkar vara sååå viktiga. De har sjösvansar, hjältesvansar, skamsvansar..and so on. Svansgalna freaks. "min lilla pälskling" hahaha. vad kulibuli de har det. Nu har jag fått klartecken från Anda(nästan) och Elin kommer inte. Typically. Inga östgötaskämt juuu, men det gör inget, hoppas bara någon annan kikar in på msn så de kan svara på mitt mail! Kom igen nu, apor. Jag vill ha hit er, jag ger er chips och cola och choklad pleeeeaaaseee? ;) I am kind of desperate. O well. Har nog inget att säga. Är jag rädd, så hejdåhej suckers.

ord

Tänk så många ord det finns. Så många tankar. Jag bläddrade lite bland fanficcs igår, och läste alltså titlar. Efter ett tag blev alla de där titlarna helt meningslösa. Totalt ointressanta och utan tanke. Då tänker ni "meeen, det kan ju döljas massor bakom en tråkig titel" och jovisst. men det som döljer sig är också ord. Så känns det om man läst för många dikter, dikterna blir lite för många, orden blir bara ord igen. Det är ju bara bokstäver. Hur kan bokstäver betyda så mycket? Inte ett bra resoneman för en författare, huh? Nej, de kan inte tänka så. Snart kommer Amanda, eller jag vet inte när hon kommer, men hon kommer i alla fall ;) och jag är så trött. Ingen har svarat på inbjudningarna till min blinnafest, som jag ska ha. Har hittills bjudit in 6 blinda och en seende. :) om ni känner er bortglömda, kommentera, jag kan ha missat er can´t I? Eller så vill ni bli bortglömda, ingen vill ju vara här en hälg. Nu berättar Sara om sin dröm, så hejdå.

där är hon ju..

Jag är inne på tsrfc nu, brukar gå in för en nostalgitripp i augusti. Nåja, det har hänt ett par gånger. Jaja. Det var ju inte det jag skulle säga. Bara det att jag har ett helt liv där. Eller nej, för vi har ju inte de andra forumen tillgängliga för åskådning. Men mycket finns kvar, mycket av det vackra. Gentianas gamla liv. Skulle jag kunna gå tillbaka till rowlingfanclub-livet? Skulle jag palla, är det sån jag är? Kanske inte. Kanske är Sirius och Satan (numero tres) en för stor del av den världen för att jag ska kunna undvika dem forever. Kanske finns det ingen plats för mig där. Kanske vill jag inte ens ha den platsen, kanske rowlingfanclub gjordes för patetiska wannabe-författare som var sååå fantastiska och sär skrev och grejimojor. orkar jag den världen? Answer: no. Men jag måste hitta en värld för mig, ett liv att leva, ett fack att passa in i. Jag kan inte sitta på den här stolen hela mitt liv fatta det! Visst, jag gör saker, det är inte som om jag inte gör något. I morgon ska jag till exempel vara med Amanda. Men ändå..det blir så jobbigt. Liksom. Att inte ha en stil och ett fack att krypa in i. Ingen imidge. Jag har varit "filosoferande författare" nu ett tag, och det vill jag vara, tror jag. Men det är något man måste ha en imigge av i alla fall! Äsch jag vet inte. Usch jag äter vitkol för min äckliga mage, smakar skit. Jaja nu ska ni slippa mig.

O shit. I hate it.

Min kropp gör uppror mot mig, jag hatar den. Jag har gott på russin och gillmoregirls nu den eenaste timmen/timmarna. Jag mår inte bra jag den här dagen är den semska fredagen evereverever och detta skriver man inte i sin blogg. Men nu ska jag gå på toa och vara deprimerad. see you in hell, I´ll be there waiting for u.

detta kunde varit en rubrik

Nu så är jag med Asrar, hon är knäpp. Hon leker med min mobil och mobbar ingemar i alla hans former, bitchigt va? Hon lyssnar på death metal, men det gör inget för man överlever. Nästan. Nu dog min mobil för att den ville det, och för att Asrar mobbar den så sjukt grovt. Mobbing mobbing mobbing. ASrar ska snart delita heart shape box, satunge, hon lyssnar istället på girlfriend, satunge. Nu lyssnar hon på zombie estället och detta är bara SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SJUKT MENINGSLÖST. ingmmar verkar hata asrar lka mycket som hon hatar honom. Hon sjunger högt och likt sångerskan, bu på henne. Well alla som tycker att jag borde sluta skriva nu räcker upp handen. Jag ser inga händer? Bra. Alla skriker "sluta" då? hör inga? great, men nu är det så att jag tänker sluta skriva nu så det är ju tragiskt för er så ni kan ju gråta er till sömns i natt av sorg. Hejdådå bjebbungar.

I have seen the rain

Jag har nu varit och ätit på stan med syster och pappa, det regnade och varken jag eller Sara tänkte på att ha regnkappa på oss. Så vi lät bli. Kallt som satan och vi fick springa till saluhallen där vi åt kababb. Inte spec gott, men vilka pommes, så goda! :) jag älskar pommes. Sen gick vi och köpte nya hörlurar och s k hårddiskskruvar och sånt på gh data. Eller hur man stavar det. Well sen åkte vi hem, sara är hos optikern, och pappa har nu fixat internet, lycka. Nu har jag ganska tråkigt och skulle helst vilja göra något, men jag är så trött och mår kasst så det blir ju inget med det. I feel sick. I don´t have any life. I want a life. I want a social life, I do. Men jag orkar inte kämpa för det, jag borde det. Jag måste göra det! Bjebb, kom igen nu Emma!

darkness on it´s cold way

Snart blir det höst. Nu är det meningslös sensommar, men snart blir det poetisk höst. Det blir prommenader och fika med Nathalie, det blir skola och prov och betyg och det blir kanske kompisar också. Det blir regn mot fönster och storm i trädgården. Det blir sånggrupp med ny lärare och skrivargrupp där man är trygg och omtyckt. Det blir vardag och det blir ärlighet, eller nja, fel ord. Det blir trygghet, man orkar liksom igen. Man har läxor att plugga till, man har rutiner. Alla längtar tillbaka till sommaren men just nu vill jag ha höst. Inte den grå massan som är skånsk vinter utan riktig höst. Med för mycket äppelpaj och varma jackor och åh. Vad hände med mig nu, blev jag så här sentimental bara för saken skull? Vad tänker jag med, höst är jag blött och kallt och grejer. Höst är inte vacker om man är ensam. Man måste ha snälla människor på hösten, inte sitta vid en dator och vara kall och sorglig. Jag måste måste ta tag i mitt liv. Jag har läst bloggaren satans inlägg om att förbättra sig själv, och jag måste-måste-måste följa det. Men jag orkar inte det, jag skulle aldrig kunna följa det. Fan jag vill ha en rostad macka med ost (odd) och ett glas coca-cola med is, och jag vill sluta må som en möglig pannkaka och må dåligt (alltså fysiskt) och vill sova och vill inte sova. Vill prata med någon och vill inte prata med någon. Vill inte att min bok tog slut just nu men det gjorde den, crappycrappycrap. Well, I surrender, won´t blog anymore right now.

Drum for your life!

Haha, nu har vi ätit middag med Steve, faders arbetskamrat. Vi har haft hur kul som helst och just nu spelar de rock band för fullt där nere. De har berättat om hur det går till på deras jobb, till exempel om gången när de pratade med Mark på skype och han hade en kowboy-hatt och viftade med en dammvippa. Underbart, ju! Försöker komma ihåg några dialoger nu. Jo, detta tycker jag är roligt. Sara: But let´s play in stockholm (man kan göra det på rock band), we need more stars there! Emma: why? Sara: we´ll get tasound guy. Emma: But if you fail, what does it matter if you have a sound guy or not? det var något annat, men har glömt det. Jo, hans dotter är skum. När hon var två gick hon och tog öl i kylen, haha! Galen unge. Well nu har jag inte mycket mer att säga tror jag. Vi har lärt STeve svenska och flummat allmänt, men ja ja, hejdå alla bjebbungar.

I´m a tree, I´m a river

Igårkväll var roligt och vi spelade rock band och Sara sjöng falskt. Jag cotchade som vanligt och babblade verkligen hur mycket som helst. Liksom more than usual! Jag måste få förklara min rubrik också. Agnes: Vilken låt är detta? (nynnar) Sofia: Kan du något av texten? Agnes: I´m a...ja den! *Emma gapskrattar och ligger i soffan och typ gråter av skratt* Alla: vaaa? Agnes sjunger: I´m a tree, I´m a river! Sen hela kvällen sjöng vi I´m a tree! Högt och tydligt Sen kom vi på att det var creep med radiohead hon menade. "I´m a creep, I´m a weirdo" nästan rätt, bra gjort Agnes! Sen pratade vi minnen, synd om Sofia som inte var med på dagis, men hon hade nog kul ändå. Jag: Och så satt vi på gungorna och diskuterade det. Agnes: Du och jag? Jag: Ja. Sara: Och vad gjorde jag? Jag: Hur fan ska jag kunna veta det! Jag är väl ingen minesbank heller, det tror alla. Haha. Well, det är svårt att skriva dialoger utan radbrytningar, himskans svårt. Ikväll kommer Steve, pappas engelska arbetskamrat, hit på middag fick jag just höra. Ska bli trevligt och vi får nog godare mat då ;). Nej just det, vi ska ju få äckliga rotfrukter, hoppas jag får lite potatis.så jag blir glad. Bjebb för gi!Så well see you och Nessa faller rapidly to the ground, kommentera hörrni!

"Du måste sluta rädda världen!"

Muahaha, nu är jag med systers galna kompisar, eller inte nu för de åker och hämtar grejer, de ska sova över här. Alla tre ska trycka ihop sig i Saras säng, myyysikt. Fyra klarar man ju, så tre ska väl gå det med. Vi tittar på hankock i vår nya fina soffa och vräker popcorn och dricker läsk och allt detta en måndag. Förut försökte vi spela cholahopp och innan det var jag domare i ett spel som Sara köpte för tio kronor. De var hur galna som helst. "en fisk på i, igelkott!" "oj, där ligger ju en köttbulle på bordet." ja och så sa ju Wil Smiths son "du måste sluta rädda världen", roligt! Sen var det med en fransk mobbarunge med långt blont hår, jag kom på att franska bullies är äckligare än alla andra bullies. han var ju så läskig att jag fiick kalla kårar, det var som om han inte visste vad han sa liksom. Okej nu måste jag skuta analysera en biroll i en dålig film. Men när kommer de hem? De är ju sega som segon och lukas skäller som en besatt i köket och jag lyssnar på tredje sommaren och bjebb hejdå.

blaj

I dag så sitter jag här och lyssnar på Cranberries sångerskas soloplatta, som jag pratade om för några veckor sen. Riktigt besviken, bara massa känslolösa ballader. När jag hörde deras låtar så störde jag mig sjukt mycket på att hon gnisslade eller vad det heter med sin röst så mycket, hon har en sjukt orginell röst. Men sen hör jag att utan det där så blir hennes röst menlös. Jag älskar att höra den rösten, det är det som om är så roligt. Haha, jaja, ingen vet ändå vem och vad jag egentligen pratar om. Så ja. Idag tittade vi på första filmen, den var hemsk. Alla sög som fan på skådespeleri och så. Ha, nu lyssnar jag på centerfold och ler och gungar fram och tillbaka(det gör jag ju i vilket fall). Jaja. Ingen fattar vad som är intrigen och varför kom jag på att blanda Harry Potter och Molly moon in the first place? I am pretty stupid, huh? Okej nu känner jag att alla som inte hört talas om filmerna sitter och stierar och inte fattar. Så här är det alltså. Jag gör filmer, eller gjorde, eller jag vet inte. Jag skulle ha spelat in en i höst men nu funkar inte min kamera. Det kommer ju massa reklam här så ve mig reklam på billiga och skitbra videokrmera, helst med sånna underbara usb-bandgså man slipper lägga över som tar ett år! Vill ha. Det är faktiskt väldigt mycket jag vill ha för ovanlighetens skull. För utom alla böcker så vattenmolen-filmen (varför göra film på just vattenmelonen, varför inte änglar eller en oväntad semester?) och shut up and sing (dixie chicks dokumentär) och det var mer men jag har glömt det. Så jag kan nog bygga upp en skaplig önskelista till julklapparna, för en endaste gångs skull! Hmm jaja. Nu har jag och Sharon (som inte är min framtid after all, synd, jag vile ju sjunga på allsånger och få kompisar som hon, fan också.) haft en låång kommentarkonversation, det är ju nya msn ju! Och detta är tjejen som för någon vecka sen sa att kommentaarkonversationen var patetiska. Jag är tyst nu för det är roligt. ;) I´m offisially silenced. oj jag skriver ju inget vettigt, det märkte jag inte ens. Varför måste jag alltid påpeka hur lite liv jag har när jug kunde gömt det? O no, det luktar som spagetti och köttfärssås, jag var ju hungrig! Det är mycket smartare att säga "men jag som var hungrig" än "vad äckligt!". Det säger jag i skolan, började när det var soppa, jag har fått något emot soppa lately. Smaksatt vatten, tycker jag. I alla fall, så fortsatta jag med det när vi fick röror och grytor, alltid. Vi får nästan alltid sånn mystisk och innehållslös mat, inte sådär hemsk msom folk säger men jag fastar nu när jag sitter här hemma. Men shit! Why on earth bloggar jag om skolmat? Det är det väl ingen som är intresserad av. Jag kan istället förklara för Anda att gentiana var mitt gamla internet-alias. Så då kanske hon förstår lite mer. O well nu har jag skrivet too much shit I think så hejdå kära friends.

I miss you, gentiana...

Gentiana. Den lilla tjejen på rowlingfanclub. Tolvåringen som kunde skriva hyvsade texter. Hon som var bara lite för intresserad av Sirius Black och var beroende av Ginny Ws texter. Shit..det var ju jag. I morse trodde jag att det bodde en häftig och sofistikerad rebell inuti mig. Men kanske bor där bara lilla missförstådda gentiana som skrev på kam och ingen kunde stava till. Så hon blev Gen. Från gentiana, eller nej. från ms smiley cho till gentiana till Gen till ingen alls. Hon övergav sig själv och blev hopelosthead. Och just nu känns det jävligt konstigt. Det kommer ha gott över imorgon men nu känner jag bara som gentiana. Det kan vara Axels fel, han tog upp det. Han är bra konstig han. För honom är jag nog fortfarande gentiana. Man kanske bara är så mycket sig själv som andra tycker att man är? Äsch, mitt huvud är för litet för de här tankarna...

ear dear diary..

I dag har jag varit på stantrip med min galna syster och min mindre galna fader. Vi åkte först till Silvan och köpte tråkiga saker, så jag och Sara gick och kollade på ÖB. Först flummade vi riktigt mycket, gjorde en undersökning om lukerna därinne och sjöng gummybear. Sen började jag läsa som om våra liv var en bok. "Vi såg att det var en återvändsgränd, så vi vände åter". Haha, bara jag som tycker är roligt. ;) ja ja. Sen på öb kollade vi på posters men det fanns bara massa bilar och fula tavlor och simpsons och skit. Nu lyssnar jag på en skitlåt med wt, och ja, ni hörde rätt. Varfan är Sharon i låten, hon är ju inte med, för satan! Hon var kanske sjuk då. Lyssnar nu på efter allt istället, shirley kan göra en så lugn. Inte spec bra men lugnande och lite sådär halvt sentimentalt--som all annan musik jag lyssnar på. O men bjebb sen åkte vi till city gross och pantade miljoner flaskor och fick 211 kronor (vilket jag räknade ut superdupersnabbt och frivilligt. har jag någon form av skolabstinens?). Sedan så handlade vi och vi spekulerade om allt möjligt, Sara ville inte att jag skulle hålla henne i armen så jag grabbade tag i hennes tofs och hängde bakefter som en kopplad hund. Det var kul tills Sara började slita i mitt hår! Well vi gick hela tiden förbi en jobbig tv-gubbe som babblade om någon satans skalare som kunde skala gurkor (varför?) och riva choklad (godare hel). Jag gillar honom ej, men det gjorde Sara. Sen ville jag gärna...va? Vad ville jag? Inget minne av. Nu luktar det tackos ute i köket så nu kanske jag ska äta snart. Ja ja hejdå alla och ring mig om ni har boring som vanligt.

me, myself and I-part II

Det är som om det har vuxit ett vilddjur inuti mig och bitit mig lite då coh då, och just nu biter det. Låter det lite psykiskt stört? Då formulerar vi om då. Jag har någon form av frihetslängtan inom mig som bubblar till ibland. De två senaste gångerna har det hjälpt att färga håret. Men om jag färgar om mitt hår igen så blir jag "en sånn som färgar håret" vad än Sara och Tildah säger. Så vad ska jag göra nu? Jo, min snillrika idé var: göra om mitt rum. Jag ska göra om det så det blir mitt och följer min stil, tänker jag. Men poff. Så dalar det ned i huvudet på mig. Då måste jag ta redan på vad min stil är. Då måste jag ha en. Och det har jag, en aldeles utarbetad stil-bara det att jag inte hittar den just nu. Jag vill komma till ett skede i mitt liv där jag bestämmer allt vad jag gör, tar mina egna beslut. Kommer det över huvud taget en sånn tid? Kan någon vis person berätta det? Varför är det här inlägget det andra eller tredje eller något i det här stuket denna veckan? Helt jävla sjuk är jag, går alla runt och tänktr sånt här? Hope not för då finns det ju inte en enda som hittar sig själv. Undrar om man någonsin gör det. Det är helt sjukt att leta efter något man redan har, men ändå gör alla människor det. Vad ska man dra för slutsats av det? Tänk på det, ska gå.

skål för bloggandet

Här sitter jag vid min blogg, har just gott upp. Jag ska skriva om min galna kväll hos mormor då vi åt kräftor. Vi sa många underbara saker, så här kommer dem! 1) *mormor har en kräftstjärt på bordet* Hans: Skål för Ingrids stjärt! 2) Mormor berättar. Mormor: Och så sa jag till honom, "det är som om man kör i en säck när man åker vid bol-banan(uttala med lååååångt o)". 3) Helt plötsligt. Mormor: Här skulle Pia och Magnus varit. Alla? Vaaa? *trettio minuter senare* Sara: ja, på tal om Pia och Magnus... Jaja kom inte på mer. Sen gick vi barn in och tittade på "the matchmaker". Ingen av oss visste vad den handlade om, och nu vet heller ingen. Inte en endaste förstod vad som hände i den! Det är en irlends film, den var hyberflummig och alla dansar omkring och sjunger. Jag och Johanna skapade en abba-cover, eller naj, det gjorde hon. "Ta en chokladbit, och den smakar skit, den har dajm inuti..." fast..vi kom inte på mera. we suck. Men who cares. Ja sen åkte vi hem men believe me vi är en galen släkt! ;) we are best och ni ska vara sååååå avis. Jaja, hejdådå.

hy does it always rain on me?

Jag känner mig som ett lik. Vet ni hur fucking jävla trött jag är? Hela min kropp bara skriker sömn. Jag har ont i magen litegrann och skulle helst bara dö. Fast grejen är att jag samtidigt vill göra något. Men jag har inte orken. Finns det något som kan göra mig pigg, eller bara övertrött? Cola? Kanske kofein helt enkelt men jag har aldrig blivit pigg av det. Frisk luft? Kanske, men nja, kanske vårluft men inte sommarluft. Jaja, jag tänkte även skriva ned en intressant tanke i inlägget. Jag har på senaste tiden börjat kolla vad bloggare har som reklam. Det tolkas ju efter vad google tycker om ens innehåll, förklara för mig hur, men jaja. Jag har om bantingspreparat och skit, what the hell? Anda har dock om ångest och grejer, och bipolär sjukdom vad det nu är, och man bara jaha? Vispen har om optiker, roligt. Det är en hobby att syseelsätta sig med när ingen skriver i sin blogg, tråkiga människor, och ingen är på msn, tråkiga människor! Var är alla på sommaren, vaaaaar?:/

Åhus och shit

Hej där! Nu är jag trött och död och förstörd av ingen anledning alls. Jag tror det var att jag inte tänkte på morgonen som var fel. :/ i går åkte vi alltså till Nettan och peters stuga, det var helt okej där. Vi åt först kräftor och räkor vilket var äckligt så jag åt inga. Sen åt vi konstiga grillspett och zatziki eller how the hell it´s spelled och så bjebbade vi och så. Sen gick vi på promenad, åt glass och gick typ och la oss. Kort och citatlös kväll! :/ idag vaknade vi snabbt och ondskefullt och åkte till åhus. Först låstes mor och Hanna och Vilma och Nettan in i källaren till en pysselaffär, men egentligen så hittade mamma sin låtsassyster (tar tid att förklara) därinne och hittade en pärla (en!) som hon ville ha. Men hon babblade med Mia så länge att det blev låååååång kö. Så hon köpte inte pärlan, bra tyckte jag. Men mamma måste börja pärla igen, för vi ska sälja på kulturen hoppas vi, förmodligen nästa års julmarknad. Det är alltså lunds första advänt-marknad som är på kulturen varje år. Tänkte oss halsband och julgodis kombinerat. Åk gärna och köp av oss då, jag kommer inte kunna sälja bra så ni får gärna även störa mig! ;) Jaja. Sen efter detta gick vi till "glassbåten" där den säljer fantastisk glass!!!!!! Jag åt en dumle och knäckglass med chokladtopping. Hur satans jävla gott som helst! Men nu mår jag sjukt illa. :) Sen åkte vi hem och var sega och döda och mumlade med i låtarna, bara lät orden falla ur munnen utan att lägga något krut bakom sången. Det var skitroligt. Eller också inte, vi var döda och så som jag just sagt. Nu skulle jag himskans gärna vilja ringa någon men jag ringer aldrig någon, för jag är så rädd att folk ska ha massor att göra och typ offra sig. När de ringer mig har jag inget att göra men när jag ringer dem gör de alltid något. Vad betyder det? Förmodligen att jag inte har eet liv. O well nu skiter vi i det här och sover, tycker jag.

hot cupp

Nu har jag just bjebbat med Mickis och Vispen som var hemma hos henne. De var hur skumma som helst och skulle göra varma koppen. "Emma, hur gör man varma koppen!" och jag frågade lydigt Sara och härmade hennes minsta ord. "...så du kokar vattnet..sen sätter du påsen med varma koppen..eller alltså häller i innehållet" om det var jag hade jag inte förstått ett ord. ;) de var helt off och bara "men jagh ittar inte ens varma koppen?" de hittade det aldrig och sen skulle de inte ens äta men sen skulle de det och lite messed up. Vispen försökte få mig att sjunga, det försökte mamma och Sara också. Sara: vad heter vispen? Emma: Elvira om du ska veta. Mamma: Har jag sätt henne på film? Emma: Ja. Sara: Vadå för film? Vadå för film? Vadå för film! Emma(pratar samtidigt): en film där hon går eller nått.(det var en föreldrarfilm när hon lärde sig gå). Sara: vaaa, var det en riktig film? Mamma: Näää det var en låtsasfilm. Okej lagom till att jag skriver detta inser jag något. Det där var inte ett dugg roligt. Nu ska vi snart åka till Nettan och Peters stuga, Hanna och Wilma är säkert snälla men inte helt perfekt fredagskväll. Hoppas på något som gör den bättre, vad det nu kan bli. Vi får se eller något. Hej då i alla fall, jag verkar inte kunna hosta upp mer, har brist på ord efter ordspyan i går.

bitchar, änglar och magi

Lyssnar på spellistan "mest spelade", vilket gör att mina favoritlåtar dyker upp. Cloud nine spelas, vet inte varför jag är så satanistiskt kär i den (men snälla jag kan inte använda sånna ord när jag pratar..och vad var det där för ordföljd?). När man skriver en parantes glömmer man alltid bort vad meningen handlade om, men jaja. Läste lite kommentarer som lilla Onja och andra små barn och vuxna (typ) skrivit. Okej då Sharon (heter du det??), du är väl inte min framtid då, brra en sen kväll med Emma-tanke. Det är inte lätt, sen kväll med Emma alltså. Onja har ju kommit fram till något smart, jag är Emma Rävsås. Skarpsynt, din lilla heltsson-bitch. :) men ditt tillägg på för jag har lärt mig av en annan var ju bja så klart :). Ooooo, heart shape box, o my god. Jag ska nog kanske leta fram orginalet med nirvana och kolla om det är bra. Inte akustiskt, I bet. Iaf. Ja jag har ju fått massa skitreklam i typ hälften av kommentarerna men jag älskar kommentarer så, som alla i diktaturländer säger, jag kan inte klaga. Fast jag kan ju klaga, bara att jag inte orkar. Jaja vad skulle jag mer påpeka, att jag lyssnar på unwanted och hej fjortismusik long time no see men älskar den likväl. Jag brölar med fast jag inte kan texten och med min allda vidrigaste morgonröst. Just det i dag är det ju ett coolt datum, eller nej, det är det inte. Detta är alla stockholmares dag och jag lover härmed att inte mobba er i dag. Eller kanske lite om ni verkligen förtjänar det. Det gör ni bara så ni vet. :) ingen mobbing, bara konstaterande. o well hej till alla och bjebb till alla och bjebb to the world och fan heller bjebb för jag är glad och den här meningen blev lång och hejdå alla freaks! (och okej, hejdå alla andra.)

dear mr- president

Det är en låt med pink, förklara för mig why jag lyssnar på detta men ja, som är skitbra och ni borde lyssna på den. Gitarren är så vacker att jag går sönder och texten är så ren på nåt skumt sätt. I alla fall, så tänkte jag nu skriva något oseriöst for once today. I dag har jag babblat mycket med mor och fikat på ramklints. Vienerbröd och cola och njam! Vi fick utbrått på Agnes och pradade lite om Hedvig och Ebba och tunaskolan och Marklund och Kinsella och annat. Sen så har Sara kommit hem från sitt kyrkliga läger med inriktningen extrem sport. Konstigt: yeah. Det sträckte sig över hela kristianstad vilket var lite sjukt, man fick gå några kilometer hit och dit lite närsomhelst. Men ja, god mat och sånt fick dem. Och ingen av mina friends (two) välte med kanoterna. Nu lyssnar jag på don´t let me get me, också med pink, skitbra låt. Hon sjunger om att hon hatar att vara i sitt eget liv, skoj, upplyftande till detta inlägg som skulle vara så glatt. I alla fall, ska avsluta med ett citat och ska försöka att inte blogga mer i dag, lovar inget. Detta är bloggrekord. I alla fall. Jag och mamma babblar och jag har precis (och jag stavade fel tre gånger i det lilla ordet, jag är nog rätt tired) berättat om att jag alltid sa "Det är jag" när någon på sikar frågade vem jag var, särskilt till Rena. Telefonen ringer och mamma svarar. Mamma: Hej det är Helen. Pappa: hej, det är jag...

kvällsfunderingar a la Emmisen

Lyssnar på a dangerous mind och lustigt nog sammanfattar den hela inlägget ganska bra. Det brukar den göra, kan bero på att mitt mind är smått dangerous. Ja i alla fall. Jag tänkte börja med att ursäkta för dubbelposten tidigare men jag skiter nog i det lite smått. Så jag kan berätta om en filut som jag hittade i går eller i dag eller hur ni vill se det. Jo, ni förstår, jag var sagolikt uttråkad (kan man vara det?) och läste vispens blogg. Kollade hennes kommentarer. En liten filur hade kommenterat och jag gick in för att se vad det var för en. Det första jagsåg var att människan gillar wt! intressant direkt. Så jag kollade igen i dag, lite djupare. Det här är min slutsats. Det är en sångbegåvad författare som som sagt gillar wt, har sjuka drömmar och är smått kär i någon som inte finns. Vem tycker ni det låter som? Själv skulle jag svara mig själv. Hon är nitton år eller nåtogt sånt så jag funderar på om hon kan vara min framtid i bloggform. Men isf kommer jag börja på kampsport, fan då. Men isf skulle jag få kompisar tydligen, hade ju inte varit sådär jättefel. Nu lyssnar jag psykat nog på shirlyy clamp och det gör, precis som filuren (jag döpte henne just till filuren), att tänka på Sirius. Äntligen lämnar Satan lite plats (och jag syftar nu på den tredje Satan om den andra eller första eller ja, bloggaren, skulle få för sig nåt). Patetisk är jag och det vet alla som känner mig. Så vad lär vi oss av allt det här? Ju, det finns människor out there som är som jag. Jag är inte någon unik människoart. Och motsägelsefullt så jänns det väldigt vackert och trygghetsingivande. Konstigt som satan, jag sitter och skriver mitt tredje eller fjärde inlägg för dagen och spammar inte min blogg överdrivet mycket. Udda, udda så det förslår. Nu blev jag lite sur för nu kom wt i min mobil som gör att jag tänker på Satan och sen evanesence som är för bra för att höra och sen wt igen! :@ nu hittade jag dock James Blunt som får mig att tänka på Sirius ist. Ikväll är jag fast bestluten att bli hög på Sirius. Som fan. Det var fan så länge sen och jag ska ha en prektig deppbakfylla imorgon på det. Som Satan ska hjälpa mig ur. Ja säga vad man vill om mig men jag vet vad jag vill! Och just nu vill jag ha mars 04 och jag vill vara ett naivt barn och tro på att det var kärlek jag kände och att jag sörgde hans död. Jag vill inte vara låtsat vis och slå allt ifrån mig, jag vill inte ta ansvar. Kolla, alla andra tar alkohol men jag missbrukar bokpersoner! Kan inte någon bara få stopp på mig. Titta, jag kmpar redan emot. Jag skiter i det här, känner mig redan deppig.Jag lyssnar på away from me och inser två saker. 1) den här låten passar ju också in på mig! 2) jag ska skriva ett inlägg till bara för att jag kan. :) jag bara spyr ut tankar i dag, vad är det med den här dagen? Det är ju för fan en torsdag, ska inte de vara menlösa? Sjukt, men ska nu skriva ett annat inlägg. Kram alla och-som ni vet-I miss u all.

me, myself and I

Tänk tänk att vara speciell. Att ha en stil och någon att stå upp för att vara. Ja jag är väl mig själv då men det hade ju varit lättare om jag var någon. Då hade man haft ett själv att vara och då hade det ju äntligen blivit en match i det. Att färga håret ändrar ingenting fatta jet jävla blindstyresucker! :/ jag vill inte sitta här och vara belk som en vampyr och inte göra ett skit och bara äta mig fet. Titta! Titta titta. Jag bryr mig nästan till och med om vikten nu. Hur lågt har jag nå sjunkit? Jävligt lågt. Men liksom. Jag vill göra om mitt rum men jag har ingen stil att färga det efter. Det ser bara neutralt och ointressant ut som om där bor en jävligt tråkig person. Men det kan vara för att det är det. Varför är jag alltid ensam men vill vara social? Är det mitt fel? Måste det vara. Varför varför öser jag ned detta? Jag skulle ju berätta om min dag. Jag skulle berätta massa saker men jag kan ju göra det i ett annat inlägg. Det är ju likt mig, eller något. Kan ingen bara berätta för mig vem jag är så skulle jag bli tacksam. O my god jag vill vara som Baily i systrar i jeans sådär djup och sarkastisk. Eller Tibby räcker för jag vill inte dö i kanser. Jag vill vara som Lena och sitta på en grekisk ö. Jag vill ha ett kinsella-bröllopp och Keyes-humor och ja jag vet inte vad jag vill ha längre. Nej nu ska jag äta tuttifrutti-choklad och pez (:)) och läsa bloggar och leva. Snart kommer kanske ett till inlägg men vi får se.

fuck rubriker som ska vara så jävla fyndiga.

Tänk tänk att vara speciell. Att ha en stil och någon att stå upp för att vara. Ja jag är väl mig själv då men det hade ju varit lättare om jag var någon. Då hade man haft ett själv att vara och då hade det ju äntligen blivit en match i det. Att färga håret ändrar ingenting fatta jet jävla blindstyresucker! :/ jag vill inte sitta här och vara belk som en vampyr och inte göra ett skit och bara äta mig fet. Titta! Titta titta. Jag bryr mig nästan till och med om vikten nu. Hur lågt har jag nå sjunkit? Jävligt lågt. Men liksom. Jag vill göra om mitt rum men jag har ingen stil att färga det efter. Det ser bara neutralt och ointressant ut som om där bor en jävligt tråkig person. Men det kan vara för att det är det. Varför är jag alltid ensam men vill vara social? Är det mitt fel? Måste det vara. Varför varför öser jag ned detta? Jag skulle ju berätta om min dag. Jag skulle berätta massa saker men jag kan ju göra det i ett annat inlägg. Det är ju likt mig, eller något. Kan ingen bara berätta för mig vem jag är så skulle jag bli tacksam. O my god jag vill vara som Baily i systrar i jeans sådär djup och sarkastisk. Eller Tibby räcker för jag vill inte dö i kanser. Jag vill vara som Lena och sitta på en grekisk ö. Jag vill ha ett kinsella-bröllopp och Keyes-humor och ja jag vet inte vad jag vill ha längre. Nej nu ska jag äta tuttifrutti-choklad och pez (:)) och läsa bloggar och leva. Snart kommer kanske ett till inlägg men vi får se.

för jag har lärt mig av en annan

Så fort det regnar börjar alla gnälla efter sol. Så fort solen skiner lite lite för starkt börjar alla skrika regn, regn, regn! Jag vill ha höst, skumt va? Jo jag vill höra regnet och vinden utanför och grejer. Och fan att jag inte kan skriva som Ebba kan. Varenda rad hon skriver låter som en kenttext. Eller en Ebbatext, men what is the diferens? :) jag vill också vara sånn. Måste man vara sånn som hon och typ Manda och sånna för att lyckas med det? Sådär..jag kan inte namnge stilen. Sånna som har klänning, lyssnar på kent (okej jag tjatar), har vackra drömmar och sitter i fönster och äter glass. Jag kan inte bli sånn. Jag kommer förbli den udda filosofen i nattlinne. Men who cares, I don´t.:) well i dag ska jag till stan och fika med morsan (jag var bara tvungen att prova. det ordet lät verkligen disgusting.), lyssna på systrar i jeans och tänka på hur det kunde ha varit. Kanske eventuellt skriver lite på en bok också. Kanske.

jag ser mig själv i en stulen spegel

Nu är jag här hemma och hänger omkring. Jag och mormor har just varit och handlat, godis och glass till ikväll när vi ska se skansen och mysa. Vet ni förresten? Lukas skäller. Men det var inte det jag skulle säga. Det var att det är bara mormor, Magnus och Regina som säger negerboll. Det tycker jag är coolt på något mycket konstigt vänster. Jag läser boken vars titel är i min rubrik och den är superduperhuperbra säger vi. Mums jag sitter och äter godis och lever och det är kallt väder ute men det kunde ju inte jag bry mig mindre om. För härinne är det varmt. Säger vi. Snart är boken slut, det tickar fort det här. Bjebb, jag orkar ej blogga mera. Hejdåhej. Jag vill sitta med en läskburk i solen och knarka förlåtelsens visa och ha klänning och grejer.:/

nu lyfte du en katt igen

Nu har jag varit i Småland hos Therese på blindsträff. 4 blinds har spelat massor, det består av the king of the band(Niklas), the queen of the band (Therese), the prinsess of the band (Emma Rävås) och the housekat of the band (Ronja). Haha. Well vi åkte dit och lyssnade på radio, det var kul, de pratade om lesbisk konst. Vad fan är det? om man är lesbisk och gör konst blir det då lesbisk konst? Då ska man man ju säga att man är lesbisk, det känar man ju massa på för det är ju inte så svårt att slå igenom när det finns så få. Dessutom slog det mig att nyckelpigor är jävulens utsenda som kollar om man är duktiga. Det är man inte aparently. Well sedan så kom vi dit och satt och babblade hela kvällen. Niklas lyckades få en hamburgare till utan att veta om det, skickligt. Ja jag vette fan vad som hände på fredagen. Men på lördagen jobbade vi med låtar, vi spelade in alla gamla + en ny låt Förlåtelsens visa heter den och den är bja. Den hade en rolig text. "det som du gjorde var helt fel" "ja, det var det, du sjunger fel". Niklas: det som du gjorde kunde inte vara rätt. Nej, det kunde det inte, fan. Sen gjorde Niklas fel på misstag, roligt. Sen hittade Niklas på att misstag ju är kattlyft, om ni fattar. "Niklas, nu lyfte du en katt igen". Haha. Vi spelade bra iaf, och fan, dad vi gjorde lite. Vi gick på promenad och sen åkte jag, Ronja och Therese med Tage tillbaka. Vi satt i soffan och skrattade åt ingenting och varje gång någon kom in sa jag "en människa entrar scenen". Så vi döpte filmen till sofffilm, haha. Den slutade med att vi reste oss. Ronnie tyckte att vi borde skriva en hårdrockslåt, det gjorde vi ej. Sen kom han in och störde oss, då spelade niklas in ett klipp som hette Ronnie tar farväl och handlade om att han snackade skit. Underbart. Vi spelade upp det som extranummer på halvkonserten, då vi spelade upp allt. Eve var där med sina korsordstidningar och sina konstiga kommentarer. I alla fall. Nu har far och mor dragit till finland och syster på läger så jag är ensam hemma till midnatt imorgon. <33 joligt. Anyone wanna come party? :) no? No one? Sad for u, I can party alone, you´ll see! Bjebb nu har jag inget att skriva men hey my door´s open to anyone! (det roliga är att alla som läser bor långt bort.)

RSS 2.0