I've been a mother to everyone else, to every motherfucker except myself, and I don't have any kids

 
Rubriklåt: Goodbye med marina, en sjuhelvetes bra låt och rubrikraden är det bästa ever
 
Haj från bakismemma! Jag mår väl helt okej, vi är liksom inte i kräktown lol, men har ju mått bättre kan jag ändå säga. Men snart får jag massa tårta och vad mer kan man önska liksom? Men först ska jag blåga om igår och lillas fölsepartaj! Vi drällde först bara och hade det bra, men sen lämnade vi huset (gasp) och utforskade sunkhaket i Kista! Jag var ju där en gång med skogis och älskade det, men det var verkligen peak liv där! Vi åt otroligt god mat (jag åt aioli-burgare alltså hallå!) och vinet var gott och de spelade vibig musik och bredvid oss satt stammisar...det var perfekt! Vi lekte en del gissa fråga tänka och Stella läste sjuka saker från reddit, eminent fölsedagsmiddag.
 
Sen kom vi hem och lyssnade på brittiska dängor och åt pavlova! Jag blev dock otroligt frustrerad för Lilla beskrev det som att "nu är pavlovan i ugnen", men det är ju bara marängen som är i ugnen! Det är inte samma saaaak! Ingen annan brydde sig lol. Den blev jättegod i alla fall och sen gick Stella och la sig basically, men vi partied on. Vi pratade om kinks och vad jag tycker om dem, om man vill ha blivit född eller inte ("men tänk en värld utan mig, det vore ju hemskt! ...glöm inte att jag är narsisist också") och såklart all musik vi lyssnade på och hur den funkar som sig bör. Vi körde mer gft med olika blinningar, as we should, och det var en härlig fölsekväll som slutade typ kvart i tre. Sååå vi är lite slitna idag ja, också för att katterna var fucking batshit och skrapade en massa för det hade spullits vatten från fontänen. Det var cray life men nu chillar de och snart ska vi åka på äventyr! Huuur ska det gå ingen vet!

Jag vill visa dig ett rum där inget spelar någon roll

Rubriklåt: Till alla mina vänner på instagram med Julia Korkman, som jag påmindes om i svenska listan igår och vilken fin låt det är!
 
Haaaaj Lilla är in da house! Hon äter chips och är knasig och vi tittar på alla mot alla. Stella har magkatarr vilket är homofobiskt tycker jag för det är faktiskt lillas fölsedag idag och då äre party! Vi älskar ju party och magar ska inte göra ont då! Det är olagligt! Lilla kom i alla fall hit igår och åkte rätt tåg den här gången, så hon åkte inte till rissne vilket ju är tur. Vi köpte snacks och sen drällde vi här hemma och åt kit-pizza och hade oss. Och poddade! Det blev en deranged jävla piddelipodd, men jag tror ni kommer uppskatta den. Eller ja jag hoppas iaf för det är den ni får. Vi drack vin och lyssnade på en p1 dokumentär om en pedofilforskare, han är fucking kingen kom vi fram till och det var väldigt intressant. Älskar att vi alla tre var peak taggade på pedofildokumentär ändå. Så vi hade en myslig kväll och tramsade och bebbade gärnet, för så ska det fan va! Och idag är det fölsiiiis! Vi goslar och Lilla dricker lemonad som Stella gjorde igår för Stella är 1 ikon. Och vi får väl se vad dagen bjuder på, mer om det imorgon från er alldeles egna bloggbolla!

And we would talk for hours about the dumbest shit, and you would always start my cigarette

Rubriklåt: Hyd med Hayley Williams, idk det är ba en låt + vafan menas? start my cigarette?
 
Haj haj nu har jag inte blågat på ett tag. Det är för att jag ba har legat i sängen som en blobb. Det är min rätt. Jag har läst absurda fanfics och blivit shook av hur författaren kan veta saker från deathly hallows innan den kom ut (kan! inte! släppa!), annars var gårdagen verkligen helt och hållet tom. Men idag var jag ute for a hot second! Jag hade först så crippling ångest att jag knappt visste var jag skulle bli av, men följde ändå med till kista. Där köpte vi sprit och hörlurar (de två viktigaste grejerna i livet) och åt på subway för det var den enda maten i världen jag ville ha. Det var goooottt men de har börjat med pepsi där? vad är det som har hänt? Sen har jag kommit hem och lyssnat på iron maiden (ej frivilligt) och sånt, men vet ni vad det viktigaste som hänt är? Vi har en patreon! Nu har vi fyra patroner! Det är faktiskt fyra fler än vi hade innan! Wiiiho! Ooooch imorgon kommer Lilla hiiit!

Det där är mitt bajs!

Haaaaj jag är hemma! Fan vad det känns länge sen jag bloggade men det är det ju inte ens det var igår. Aja då var jag ju fortfarande i lund, så jag lämnade lund och åkte till malmö för att träffa Saga. (ja Saga fick stor bokstav men inte städerna eller meningarna vadå då?) Vi slog oss ner på en "solig" uteservering (den var inte särskilt solig lol) och drack vin som slog ut oss båda ganska oväntat. Vi sluddrade båda två, jävligt random. Vi utbytte jobbtrauman och vrålade åt vilken arbetsmiljöfara det är att svara alla (tydligen jättemycket enligt weirdos), försökte benämna exakt vilken sorts bar vi satt på ("hipstrigt ofancy men inte sunkig") och hade det riktigt bra. Vi gick till surf shack och åt middag, men mest fascinerades i alla fall jag av att de inom kategorin "premium-grönsaker" la in stekt ägg. Stekt ägg är inte en grönsak ifall någon undrar. Vi catchade up ännu mer och alltså nu kommer inte jag ihåg vad fan vi pratade om när vi åt middag lol? Men det var mysligt att träffa henne igen och såhär lång tid får det inte gå igen det är faktiskt olagligt! Men jag kom hem och tittade på musikdokumentär med pappa, där undertones var med och alltså we stan! De är så gulliga!
 
Idag stapplade jag upp efter för lite sömn och gick till tandläkaren. Hon lärde mig att man tydligen kan borsta för hårt och att det är det jag gör, men berömde mig för att jag "håller nollan" om hål. Väl kämpat av mig antar jag med tanke på mängden cola jag klunkar i mig. Men ja, efter någon timme åkte jag hem till stockholm, och vilken jävla tågresa sen. Först satt jag bredvid nån dude som var i fel vagn (varför händer detta så ofta? kolla på era biljetter, dudes!), sen kom exakt alla bebisar i hela världen och satte sig vid mig, och sen blev det renodlat skrikbråk. Enligt vad jag lyckades förstå var det killar som klev på i mjölby utan biljett och en tanta som "hjälpte till på tåget" (jobbade ej på tåget!) blev rasande på detta. Har faktiskt sällan hört folk skrika sådär högt, iaf inte i offentligheten. Jävligt konstig resa all in all.
 
Men jag kom hem och Jonas kom hit samtidigt! Det är Stellas valda pappa ifall ni glömmit. Vi åt munkar och pratade om var alla killar går i skolan egentligen, katter såklart och framför allt bajs-siv. Hon kallas så eftersom hon vrålade rubriken när en dude försökte köra bort kobajs från hennes ägor. det var från hans kor, men hon ville tydligen behålla bajset. "Vi börjar med att hon är en satkärring", sa han om henne och det var en stark historia. Riktigt alla detaljer kan jag inte bjuda på, men ändån. När han åkt hem lyssnade vi på ett starkt mord, snöade in på sista måltider (vad hade ni valt undrar jag?) och hade det väldigt roligt. Fan vad jag älskar min tjeja, våra katter och vårt hem. Men visst måste man sova nu? Det var ju hundra år sen jag sov känns det som!

His personality is impervious to reason or suggestion

Rubriklåt: First class loser med dropkick murphys, en redig banger som vi hörde igår och sjöng med i för det måste man
 
Hallå från Lund för sista gången denna vändan! Japp väldigt kort lundavända är detta. Och jag tog vara på tiden eller vad man säger, för igår var team osby här! Just det det sa jag ju igår men aja. Mamma och pappa skulle till mormor för att träffa hennes pojkvän (!!!!!) så vi navigerade lägenheten själva, vilket ändå gick bra. Höjdpunkten var att Robert först sa att det var lättare att leta upp saker när ingen tittade, för att max tio minuter senare poängtera att jag gick åt fel håll. "men sluta titta på mig då!" vrålade jag och vi skrattade mycket åt det. Vi åt rostbiff och sen spännande havre-sviss (typ som marängsviss fast med havrekakor, fast det var inte så likt marängsviss kom jag på nu..) och pratade såklart om allt möjligt. Vi utbytte skvaller, skrattade åt våra harry potter-imitationer ("det blir la roligt!" kommer aldrig sluta vara kul) och hade det bra. Och planerade kanske konserter! Hoppas jaaag!
 
Idag har jag vilat en massa, men också köpt skor. Det blev...samma skor som jag redan har lol. Det var inte ens med flit! Starkt kille move. Henrik hävdade att det var autism move men jag hävdar kille move eftersom det var av misstag. Aja, nu ska jag snart gå och träffa Saga, det var inte igår! Eller i år för den delen!

Två år genom åren: April

Fan vad jag har skjutit upp att skriva denna. Uuuuusch. Det blev inte så bra heller men så blev det.
 

April

Eller ”inte alls som vanligt”

 

Som vanligt är det svårt för chauffören att hitta till rätt adress. Huset har funnits i sex år snart, men färdtjänstsystemet vägrar erkänna det så jag får boka till en helt annan adress och förklara att vi ska åka så långt det går. Jag ringer L och hon kommer ut, som vanligt. Allt känns som vanligt men inget är ens i närheten av det.

”Jag har med mig vin och kladdkakemuffins”, säger jag när jag kommer in i lägenheten. ”Tyvärr utan glasyren men ändå.”

Mamma bakade muffins så fort hon hörde att jag skulle hit. Hon vet att L älskar dem, även om det egentligen ska vara kärleksmums-glasyr på dem. Det hanns inte med i sista minuten. Det var tur att A var ledig en liten stund i eftermiddags, så jag kunde möta hen och köpa vin. Hen har fått regelbundna uppdateringar om hur det går och har flera gånger frågat om hen kan göra något, så hen var glad att kunna hjälpa till.

”Klockan är fem”, säger L och öppnar vinboxen.

”Och du får vara alkoholist i tre månader minst”, säger jag och kramar henne hårt. Vi häller upp och ställer glasen på de otroligt vingliga små borden vid soffan.

 

Stämningen i lägenheten är märklig. Det är nästan vardagligt, med matlagning och gnabb, men ändå är allt annorlunda. Det är tystare än det borde. Folk kramas mer. J gråter öppet, men de andra går iväg ibland eller skrattar genom sorgen. Själva sorgen hänger som ett draperi och gör allt konstigt och ihåligt. Men jag sitter i soffan och pratar med L, som håller ihop som hon nästan alltid gör. Jag vet att hon skäms för det, att hon önskar att hon kunde gråta på samma sätt som J, men det funkar inte så. Sorgen läcker ut på olika sätt och inget är bättre än något annat. Det är bara svårt att komma ihåg. För mig också, även om min sorg såklart är mindre än deras. Inte för att man ska mäta, men det gör man ju alltid ändå.

”Ni måste titta på det här!”

J sätter igång ett klipp och uppmanar oss att lyssna noga. Det är väl okej, men J verkar tycka att det är världens åttonde underverk. Det är gulligt, så jag ger klippet all min uppmärksamhet en stund. Fast J är tio år äldre än L känns hon som ett barn ibland. Alla känslor är på utsidan.

 

Ls pappa H och I, hennes bror som jag knappt träffat innan, har lagat fancy middag. Det är så typiskt dem att laga fin mat även när allt har gått åt helvete.

”Jag kom just på en sak”, säger jag när vi satt oss ner. ”Det här är första gången alla Ls syskon är i samma rum.”

Jag vet inte varför jag säger det. Varför måste jag pusha gränserna hela tiden, till och med nu? Vem gör ens så? Vad gör jag ens här?

”Ja … ja det är ju sant”, säger H och de andra håller med. Vi skålar för det och jag andas ut. Det är ingen fara. Vi äter, eller ja … de äter och jag försöker få i mig mat bäst jag kan. Jag är inte bra på fin mat. Det brukade alltid vara ett problem när jag kom hit, förr. När allt var som det ska. När hon var här.

”Hur känns det att säljas i påsk?”

Det är H som frågar och han vänder sig till mig, men jag förstår ingenting.

”Va?”

”Ja, man äter ju memma på påsken.”

Såklart. L och flera andra kallar mig Memma, samma som en finsk påskrätt. Det är sällan någon vet vad memma är, så jag tänker inte så ofta på det.

”Det känns bra att säljas till påsk”, konstaterar jag och vi skrattar. Alla skrattar och pratar, tills någon påminns om varför vi är här. Alla turas om, tar sorgen i skift.

 

Mitt skift kommer inte ordentligt förrän i taxin hem. Och sorgen som faktiskt kommer är inte som jag tänkte mig. Jag är mer förvirrad än ledsen. Jag vill ringa henne och fråga var hon är. Säga att alla är ledsna och att hon måste komma hem snart. Hon måste blåsa lite liv i familjen, vara knasig och varm som hon alltid är. För det kan ju inte stämma att hon inte finns. Det går ju inte. Om hon inte finns, vem finns ens då? Hon fanns ju alltid mer än alla andra. Var alltid mest, högst och roligast. Om hon inte finns är allt i obalans. Och det är ju precis så det är. Hon kommer inte tillbaka. Och jag förstår inte hur det är möjligt. Att allt ska vara som vanligt men inte alls som vanligt. Mat, skratt och skämt men tystare och kallare. Det är oåterkalleligt på ett sätt jag inte kan hantera. Men jag fick i alla fall komma med vin och muffins. Det är bättre än inget, intalar jag mig.


I don't like it, I love it love it love it

Rubriklåt: I don't like it, I love it med Flo Rida och andra töntar, en dänga som vi dansade (och pausade) till igår
 
Hallå från stora soffan i Lund! Jag är trött som en anka och lyssnar på nästa homohits som precis kommit från klippning. Snart kommer team osby och förgyller mitt lundahem, så då får jag blogga fast jag är alldeles för trött. Och det är jag för igår hade jag och Lilla ett redigt sjöslag! Jag åkte dit direkt från tåget och slog mig ner i balkongsolen med äppelöl, nötkräm-glass och myslig musik. Vi solade en massa och pratade om alla fester som ska hända snart, för satan vad mycket fest det är i skåne denna vår / försommar, och efter dans till rubriklåten och annat jox åkte vi till ved för barhäng. Vi blev väldigt varmt mottagna av personalen (de hade tydligen saknat oss lol) och vi satt ute, drack drinkar och lekte som vi alltid gör. Vi åt jättestarka hamburgare och pratade mycket om musik, ifall alla basister är jungfrur (de bredvid oss sa det) och allt möjligt annat. Sen lekte vi gft och jag förvånade henne med vilka blinda jag var kompis med när jag var liten och sånt, och sen tog vi oss hem. Vi fick choklad av servitrisen det var sjukt men också gott.
 
Väl hemma drack vi en massa vin och sjöng, spelade lite till och med, och pratade om en massa orimliga saker. Det blev otroligt tmi och ibland mörkt men ändå trevligt på nåt sätt, och vi hade galej till 02. Det behövde vi dammit! Jag vaknade jättetidigt och var bakis som fan, men somnade om och mådde prima. Jag fick glass till frukost och sen åkte jag hem hit, och här har vi lyssnat på garry numan, kollat festival-lineups och drällt. och snart får de komma tycker jag för jag kommer somna! Skoja jag vet ju när de kommer men jag är sååå trööööttt.

En dag kanske jag kan tänka, att allting kanske ordnar sig

Rubriklåt: En dag kommer nån med blommor med Marit Bergman, som jag hörde precis och också lite hoppfullt dammit
 
Hallå från ett jättevarmt tåg! Jag vill bara bli utsläppt nån jävla gång, men vi ska åka om dumma helsingborg för det är "en sån helg". Seriöst, varför är det alltid banarbete mellan hässleholm och lund men aldrig mellan typ nässjö och linköping? Det har bokstavligen aldrig hänt! Det är absurt! Hursomhelst, igår var en dag och jag hade hopp om den, för det var strålande sol och vi skulle ut på utflykt. Men sömnlöshet (inte min för en gångs skull) och taskiga kroppar satte stopp för våra planer, för världen är ganska homofob ifall ni undrade. Men på kvällen tog vi oss åtminstone iväg till Stellas mamma som fyllde år! Det var en massa folk där och de flesta kände jag inte, men det var mysligt ändå. Det fanns ju bubbel och kul historier! höjdpunkten var Stellas mosters man som berättade om när hans kompis hyrde bil. Kompisen hade först kört på "ett lesbiskt par på väg till en musikfestival" och tyckt att det var deras fel (it was not), och efter det hade han kört på en stor burk röd målarfärg så hela bilen och gräsmattan blev röd. Man vill ju veta hur han mottogs när han lämnade tillbaka bilen, röd och pajad. Stark story hursomhelst, som alla de bjuder på. Vi fick mat (jättegod pasta amamam) och pratade med olika ladies om cykling, vad man ska kalla den man är kär i och säkert mycket annat. Inte minns väl jag. Och sen flydde vi hem i den varma kvällen, för vi var trötta och skulle ju upp kräktidigt idag. För jag skulle till Skåne nu igen! Det är lite tramsigt hur det blev nu, men så kan det gå ibland. Så jag fick ledsagning av en jättegullig tjej och nu har jag suttit här i värmen i timme efter timme. Det är fan inte lätt här i världen, men om...en timme och tio minuter är jag framme! Jag lääängtar!

I hit a wall, I thought that I would hurt myself

Rubriklåt: Sledgehammer med Rihanna, från veckans cirkel-hopkok
 
Hallå hej från en peppad memma! Florence släppte en ny låt nu mämligen och det var en fucking banger sååå bra mår man ju nu. Och det har varit en bra dag idag, fast jag inte har lämnat hemmet. Vi hade storslagna milkshakeplaner, men reumatism satte stopp för detta och vi fick skjuta upp dem till imorgon. Istället blev det lagom mycket solning och drällning, upprörd telefonpratning och sen en myslig kväll. Vi åt lax och sen gjorde vi chokladbollar, för jag fick ingen mölkskak och då rådde det akut chokladbrist faktiskt. Vi gjorde bollarna under upprört rantande om de jävla spånen som gjort ""true crime"" där de påstår att actual mördare inte har mördat någon. Så jävla äckligt beteende. Sen poddade vi hursomhelst och det blev ett bra avsnitt tycker jag, men vi får väl se på onsdag I guess, och nu ska vi sova tror jag. Så livet är gosligt och imorgon ska jag gå ut, fuck yeah!

Alla mellangårdar man måste undsätta

Jag kom inte på en rubrik så jag tog det från mia i flashback forever för hon sa det exakt nu. Eller ja det var jättelänge sen men det är avsnittet som snurrar just nu i vårt lilla hem. Och ja, det här är ett starkt icke-inlägg, för jag har inte lämnat hemmet. Men igår var Stella på intervju hela jävla kvällen, så vi åt korv och tramsade en massa när hon kom hem. Vi skrattade mycket åt "hur gör man om man är ensamstående mamma?" (det var roligt in context, ibland skriver jag bara saker vi tyckte var kul så jag kommer ihåg det själv) och sen åt den kantonesiska versionen av "hon gör allt för att göra mig lycklig", som sjukt nog finns! Vi google translatade texten till svenska och det var...en resa. Så vi hade det mysligt, och idag...ja idag var väl en dag? Jag har sovit, ätit, goslat och drällt I guess. Vi såg kändis-mush och åt lasagne, som blev riktigt god, och jag var med om Stellas absolut bästa felsägning.
Vad hon sa: "När jag gjorde...afgan-kids-affärer..." (ja jag vet att jag stavade fel men jag orkar inte googla okej)
Vad hon menade: Hon hjälpte hemlösa kids via kyrkan.
Så...min tjej kom ut som människohandlare? Det tycker jag hon gjorde rätt i ändå. Så, det var mitt icke-inlägg, godnatt!

Maybe I don't know, but maybe that's okay

Rubriklåt: Maybe idk med Jon Bellion, en vårig bop jag lyssnade på nyss
 
Haj från soliga balkongen! Nu kom Stellabella ut och sa hejdå för hon ska på fancy jobbintervju nu. Hon är jättefin och uppklädd och då blir jag hype! Fast det kan vara för att jag badar i sol i och för sig. Jag älskar slol! Och igår var också en sån jävla vårdag. Jag och Robert pottersnackade en massa och var riktigt hype över de första kapitlen i femman, och sen gick jag och Stella till centrum och köpte glass. Det var glass på bänk i solen-dag! Den bästa dagen på året! Stella hade visserligen ångest, men ändån. Hon mådde liiite bättre av glass på bänk i solen i alla fall. Sen på kvällen researchade jag och skrek rakt ut över saker jag hittade (det är det sämsta med att ha podd med sin flickvän, jag kan inte säga något om allt sjukt jag hittar) och vi hade det väl bra antar jag.
 
Idag kom boendestödet, så vi fixade och donade en hel massa, och sen har jag sovit som en liten bebbe. Fast jag drömde att en jag känner var mormon och att jag förolämpade det och alla blev arga på mig! Det var jättehemskt :( men nu skiner solen och Stella är på intervju, så vad kan gå fel då? Jättemånga saker men skit samma!

Ibland kommer tvivel, men jag vandrar förbi det

Rubriklåt: Vandraren med Kleo, Ayla och nån dude, och ja den samplar nordman-låten och ja det är en banger! Ayla brukar inte vara sexig men när hon sjunger "du är här och kom hit som en vandrare" till ett sick beat då är hon fan det!
 
Haj haj det är en inte så trött mem! Jag orkade inte blåga igårkväll vilket är bra för nu är jag piggare. Och igår var det dags för ett redigt gammaldags blindäventyr! Jag ubrade in till stan för att träffa Leo och hennes kompis Manja, men hamnade helt åt helvete fel. Chauffören ledde mig till dörren, men när jag kom in upptäckte jag att det inte var ett café utan nåt coreanskt place. Så jag gick ut, ringde Leo och vi försökte blinda oss fram till varandra längs kungsgatan. Till slut kom en lady och hjälpte mig och hypen när jag hörde dem knacka med sina käppar var enorm ändå! Det sjuka var dock att jag fick 0 ångest, jag som får ångest av alla transporter var 0 rädd när jag var vilse på helt främmande mark. Sjukt beteende.
 
Vi gick in på caféet och fick värdelös service ("ibland när jag får bra service brukar jag säga att hen nog har träffat en blind. Den här killen är definitionen av någon som inte har träffat en blind!" sa jag) men hittade i alla fall ett bord. Att ha en som ser 1 % hjälper med detta kan jag säga. Jag trodde hon såg typ fem för hon var så kingig men nej! Sjukt. Hursomhelst fikade vi och pratade om skrivande, absurda skrivlärare, familjedraman, ångest av olika slag och såklart lite om blindvärlden. Jag och Manja hade aldrig träffats men kände till varandra så vi var tvungna att gå igenom hur, alltid spännande liv. När vi hade fikat klart hängde vi ute och rökte / passivrökte och kacklade på, och sen! Sen åkte de färdis med mig hem för att sen åka in till stan igen, så de liksom körde hem mig! Det är på riktigt det snällaste någon någonsin har gjort, kommer aldrig komma över det. De hävdar att det är jätterimligt gjort, jag hävdar att det är jätteabsurt snällt. Och det var så mysligt att hänga med dem!
 
Vi mötte Stella i Kista och jag och hon gick för att fixa ärenden, eller ja mest att jag skulle hämta ut min venla. Det har jag gjort nu så jag behöver inte ha ångest över det! Jag åt också på max vilket var jättegott och välbehövligt för jag var jättehungrig märkte jag. Och sen åkte vi hem och viiiilade gärnet, och märkte att Onna hade klippt in en låt på spanska i nästa veckas avsnitt. Det var vårt fel obs, men ändå väldigt oväntat när vi lyssnade igenom. Har nu gjort det tydligt att alla språk utom svenska och engelska kommer poängteras speciellt så hon har koll i framtiden haha. Och idag är det väl måndag och Stella söker jobb för fullt, och jag hoppas att solen har kommit hit nu. Det borde den!

I miss your t-shirt in the rain, the one that makes you look like Gerard Way

Rubriklåt: Cola med Arlo Parks, bara en random låt jag hörde idag som har vibes
 
Hej hallå från trötta memma. Jag bloggar otroligt dåligt, för det händer otroligt lite. It's pretty useless men eh ja. Detta har väl hänt:
-Jag har ätit otroliga mängder chokladpudding. Verkligen oerhörda mängder!
-Jag har rantat loss med Onna om att vi måste vara blinda i resten av våra liv och hur fan ska man överleva då? Jag vet inte!
-Jag har suttit i solen på balkongen och fått lite mer hopp om livet för det finns åtminstone sol. Nästa vecka blir det varmt satan vad jag längtar.
-Jag har läst hp och äntligen börjat med femman! Då fick jag läsa några av mina favoritscener och då mår man!
-Vi har spelat in det utan tvekan mest explicita avsnittet av homohits någonsin. Tune in på onsdag för både analyser och imitationer av offentligt bögsex, I know you want it.
-Vi har mest varit små vrak här hemma helt ärligt. Inte så höga ångestnivåer, men jättejättetrött. Det enda jag vill göra är att sova.
-Tanken är att jag ska ut ur huset imorgon och vara social. Hur detta ska gå vet ingen.
-Men det var allt, godnatt ungdomar!

Utdrag från min april-shuffle, del 1

Sist jag shufflade körde jag tre delar, men det har blivit ganska dålig text den här gången så jag väntade tills halva månaden gått ändå. Så här är mina alster. Att shuffla är alltså att sätta på en spellista på shuffle och skriva under hela första låten som spelas.
 

3 / 4

No talk

 

Hon står med ryggen lutad mot väggen och väntar på mig. Solkatterna dansar på väggen och jag får lust att berätta för henne om hur min katt brukar jaga solkatter. Det borde vara därför de heter solkatter. Det säger jag inte, för jag kan inte få loss tungan från gommen. Det smakar yrsel och jag går fram mot henne utan att ens kunna hindra mig om jag ville. Det vill jag inte.

”Du är fin”, säger hon och allt blir mer och mindre verkligt samtidigt. Hon pratar med mig, säger att jag är fin, men det kan hon inte säga. Jag kan inte vara det hon förväntade sig.

”Du ser precis ut som jag trodde”, säger hon och läser mina tankar. Sen drar hon mig till sig och kysser mig, som om vi inte precis träffats. Hon luktar sommar och kokos och jag tror inte ens att jag står upp själv längre, jag tror att hon håller mig uppe. Jag har inte sagt ett ord. Jag kan inte.

 

 

9/4

Stasy’s mom

 

Utmattningen som breder ut sig. Tröttheten i att släpa in matkassar i hallen och behöva packa ur dem. Stasy kommer inte ut och hjälper till, såklart. När jag kommer in i köket hör jag att Tom är där med henne. De är ute på baksidan, vid poolen. Jag suckar och börjar packa ur kassarna. Jag orkar inte med Tom idag. Det bryr han sig inte om, för nu kommer han in från trädgården och in till mig i köket.

”Behöver du hjälp?” frågar han och ler sådär som han brukar.

”Gärna”, för jag behöver ju faktiskt hjälp. Tom tar genast de tyngsta och jobbigaste sakerna. Stasy dyker upp bakom honom, men säger inget. Jag undrar när Stasy kommer förstå att hennes pojkvän inte vill vara med henne. Förhoppningsvis snart så jag slipper honom.

 

 

12/4

Hell is for children

 

Jag vill inte tänka på hur det slutade. Så jag gör inte det, bara på hur det började. Hur tryggt det kändes att gå in genom dörren den där första gången. Hur hon välkomnade mig in och sa att jag skulle få vara här, alltid, att hon var min nya mamma. Och det hade känts så. Som om hon var min mamma. Jag kallade henne mamma och hon kramade mig när jag skulle sova. Hon satt på min sängkant och höll mig i handen tills jag somnade. Men det blev inte så sen. Sen, när jag blev större och inte kunde kläs ut i docklika klänningar längre. Då var jag inte lika intressant längre. Då ville ”mamma” inte att jag skulle störa henne. Hon ville att jag skulle jobba för att få ihop pengar till kläder när jag var tolv år gammal och hon ville inte att jag skulle vara hemma alls på helgerna. Ofta kastade hon ut mig och låste tills hon skulle sova, då öppnade hon och blev arg om jag inte var redo att komma in. Jag gjorde alla hushållssysslor på vardagarna och när jag varit utelåst skällde hon ändå på mig för att jag inte gjort mina sysslor. Jag var otacksam, en bortskämd unge som skulle vara glad att hon tagit in mig. Hon kunde ha låtit mig svälta men hon tog hand om mig och jag var tvungen att visa min tacksamhet. Det tyckte jag att jag gjorde men hon tyckte inte att det dög. Jag dög aldrig. Hon är inte min mamma.

 

15/4

Problem

 

Vi sitter i köket. Josse tjatar om hur jag måste dra och det är som en vanlig kväll.

”Men jag kan inte lämna henne nu, hon behöver mig.”

”fast du då, vad behöver du?”

”Henne”, suckar jag och tar en klunk te. ”Såklart.”

”Fast ingen människa behöver en annan. Jag behöver inte Klara. Jag vill vara med Klara, men jag måste inte, fattar du?”

Jag skakar på huvudet, för jag fattar inte.

”Vadå, skulle du kunna göra slut med Klara?”

”Såklart, om det var det jag mådde bäst av. Fast det vill jag ju inte.”

”Nä, jag fattar, men du skulle väl gå under?”

”Nej, inte direkt. Faktiskt.”

 


Does he make you come often?

Rubriklåt: Often med Ellen Krauss
 
Hallå hej! Nu har jag skjutit upp blogget hela dagen, så det är dags att blogga om gårdagens konsertäventyr. Jag mötte upp Onna och hennes ledis (en snel tant) på texas i gamla stan för middag och sen konsert då. Servitören var en ikon, för när jag kom in ledde han mig till ett tomt bord och sen hörde jag att de andra redan var där. Så han såg en blind person komma in som skulle ha ett sällskap, och hade sett en blind person gå in tio minuter tidigare, och han trodde inte automatiskt att vi var i samma sällskap? Detta har på riktigt aldrig hänt mig! Det var sjukt i huvet och han var dessutom cool och rolig och amerikan. Så ska man ha det. Vi åt middag, hypade de stora ölglasen där (som vi drack cola ur vilket är ännu coolare) och pratade om allmänt blinddeppiga saker.
 
Sen gick vi till södra teatern under debatterande om hundar (hundar är jobbiga hejdå säger jag) och där såg vi Ellen Krauss! Saaaatan vad bra hon var! Hon har en röstkontroll som inte är av denna världen och det är fucking magiskt att lyssna på. Hon öppnade med rubriklåten (!) och sen bara körde hon på, med både låtar vi kunde och supernya låtar. "Det är så lesbiskt allting!" ropade jag till Onna när Ellen hade sjungit en låt om att åka bil med sin tjeja och vara kär. Ooooch hon körde on the bus! Vi skrek av hype vilket jag anser är rimligt. Och mellansnacket var det mest awkward jag hört, in a good way. I början sa hon "min mormor är här, men jag tror hon har somnat" och sen längre fram "jag har sett min mormor! Hon är vaken!" Jag tror att mormorn satt bakom oss för övrigt. Så det var en riiiktigt bra spelning och när jag kom hem var jag superhype och kramade sönder min tjeja. As I should.
 
Idag har verkligen varit en sängdag. Jag skrev lite bok visserligen, men annars har jag bara vilat och lyssnat på grejer. Jag är därför jättetrött lol. Så det har inte hänt ett skit idag men det behövde jag verkligen. Men jag mår ändå bra fortfarande, och det är ju ganska coolt tycker jag.

Bränn alla era bröder!

Hallå från balkongen! Baaaalkooongen! Här sitter jag i solen och steker och en katt ligger på golvet framför mig. Tror det är jossan men om jag kollar lär hon bli cranky och gå iväg och det vore tråkigt. Nu gjorde hon det ändå lol så ja. Men ja, jag är hemma och det är fan skönt ska jag säga er. Såklart tog vi en lång nap när vi kom hem, eller ja en vila, ingen sovade. Vi lyssnade på p3 dokumentär om Elliot Rodgers och det var riktigt bra gjort faktiskt, fast de hade ringt jävligt random folk. "här är ett av offrens faster" okej hej? De måste verkligen ha ringt många stela samtal för att komma dit känns det som.
 
Sen åt vi fiskpinnar och jag fick se mush-finalen. Stella hade redan sett och jag visste vem som vann, så jag behövde inte ens vara orolig. Stellas flickvän vann och min flickvän vann efter stängning! Vi var hype! Vi lyssnade på nya flashback och då pratade Ina om Bruce, så Stella fucking tappade det, och rubriken kom därifrån också. Det var Ina som sa det när det pratades om att ha romantiska känslor för sina syskon och hur äckligt det är, men jag tyckte att det var catchy. Vi drällde ett tag och sen sov vi, och ojjjj vad jag sov. Jag skulle till onna och skriva bok, men det gick fan inte för jag kunde inte röra mig så trött var jag. Men nu är jag vaken och redo för livet, och i solen! Och ikväll ska jag på konsert så livet är fan peak bra!

Walk me home in the dead of night, I can't be alone with all that's on my mind

Rubriklåt: Walk me home med p!nk, som vi hörde igår på radion och det är en banger ändå...eller en bop kanske?
 
Hallå från tåget! Vi är framme om en timme och jag längar såååå för jag vill krama min tjeja och klappa kattorna. Och vila i mitt eget hem vilken jävla dröm! Men jag ska berätta om min sista skåne-dag och då åkte vi ut på landet. Först åkte vi till en möbelaffär för att kolla på balkongsoffa till mamma och pappa, och de verkar ha hittat en riktigt bra. Han som har affären är också svintrevlig och inte ens på ett creepy sätt, ni vet säljar-trevlig, utan bara en så nice människa. Vet inte riktigt varför jag kände att ni behövde veta det men det är väl kul med snälla människor.
 
Vi åkte vidare till Kävlinge och Rolle och Malin. Det var hundratusen år sen jag träffade dem! Vi fikade på svingod blåbärskaka och pratade om mina bravader i radio ("Emma, jag hörde dig på p1! Det var nån som sa "det är fruktansvärt" och jag kände igen rösten!" jag har ett starkt brand), gamla draman från deras jobb för länge sen, folk som målar tavlor och annat jox. Det var så mysligt att vara där igen! Sen åkte vi hem och på kvällen fixade vi med deklarationer och sånt (det var jävligt komplicerat) och jag chillade väl, och nu är det tåg-times. Fast det är synd om mig för jag ramlade på vägen till stationen! Jag slog mig på mitt knä :( men det är väl kbt för min trnasportångest I guess. Ibland ramlar man och det är lugnt I guess. Och snart är jag hemmma!

Och efter 200 meter drog han pannan i marken och bad sin älskade gud om nåd, men inte fan fick han nån nåd

Rubriklåt: Påskevangeliet med jävlaranamma, för det är ju påsk för fan
 
Hallå igen! Det är fucking vår och jag dräller i lilla soffan. Pappa spelar cars på vinylspelaren och det luktar vår i hela världen och det är ett bra liv. Och igår var jag i Osby på påskhäng! Det blev kött med gallerpotatis som brukligt och vi pratade om allt möjligt, men framför allt om bibeln. Såhär gick samtalet mellan anna och robert:
Anna: Visst har Daniel en bok? Ja, det har han.
Robert: Ja, det är ju han som är i lejongropen.
A: Ja men hur gör man en bok om bara det?
R: Det är väl annat också.
A: Som vadå?
R: Bibelgrejer.
A (och jag): Vad är bibelgrejer?
R: Ja men, de gick runt och gudade sig. Bad och förbannade saker.
Vi tycker nu att de borde starta podden "Baltes bibelbabbel", där de försöker komma fram till hur bibeln faktiskt var. Hursomhelst, sen lyssnade vi såklart på påskskivan som man bör och sjöng med i alla dängor på den. Fucking älskar påskskivan alla borde lyssna på den. Merry påskmas heter den, lyssna genast! Och sen hade vi bara en bra kväll. Jag och Anna hade bra teamwork med att hälla upp vin, Robert drack konstiga läsker och vi lyssnade på musik av varierande kvallité och pratade om allt möjligt. Det var så jävla trevligt och jag har saknat dem! Jag vill alltid hänga med dem ju!
 
Idag vaknade vi och åt frukost och så, och lyssnade på radio vilket gjorde att jag och Anna arg-kommenterade alla reklamer. Vi är rimliga. Och sen åkte jag hem, med ett tåg där det också fanns hundratusen andra människor, en hund och en katt. En hund och en katt samtidigt, blessed! Så det är ett bra liv och nu ska jag äta fläskpannkakeräster. Den blev inte så bra men ändån. Ses imorgon, på tåget eller hemma!

Miracles happen when you're around

Rubriklåt: Miracles med pet shop boys, en solig låt som vi hörde på balkongen igår
 
Haj från lilla soffan! Här sitter jag och tittar på r slash och vilar inför dagens äventyr. Så det är dags att berätta om gårdagens äventyr! Jag åkte till Lilla och alltså det var så soligt och fint! Vi hade hoppats på liiite sol så vi kunde inviga våren, men vi fick jättemycket sol! So blessed! Vi satt på balkongen och drack äppelöl, för det måste man, och lyssnade på vår good life-lista för första gången i år. Så ska det fan va! Vi maximerade solintaget så mycket vi kunde, sjöng med i låtar och var så fucking lyckliga. Fast Lilla var verkligen desperat efter sol så jag var tvungen att påpeka att det är april och hela sommaren faktiskt är framför oss. Hon hade glömt det lite lol.
 
Vi gick in och åt nuggets med vitlöksbröd och mosamat, "allt gott på en tallrik" som Lilla sa. Jag håller fan med. Vi sjöng en massa, drack vin såklart och pratade om att vara poly på olika sätt i olika relationer, att inte bry sig när ens partner är otrogen (det makade sense ok), hur man får sexskämta på tinder och en massa annat. Plötsligt fick vi feeling och skrev en låt, eller nästan en hel låt i alla fall. Jag hade en låtidé och vi filade på den och hade så kuuul! Co-writing är det bästa jag vet i hela världen! Så det var perfekt liv och vi blev båda så hype att det nästan var töntigt. Och sen gick vi och la oss, och jag berättade en lång saga om en tjej som fick en kattunge. Den blev inte så bra tycker jag men jag jobbade på.
 
Idag vaknade vi (jag mer motvilligt lol) och vi åt äggafrukost och lyssnade på mer vårlåtar. Så ska det va här i livet! Jag åkte hem och nu ska jag snart äta fläskpannkaka, så det är fan peak liv. Som ni nog har räknat ut mår jag jättebra idag, så njut så länge det här cheery blogget varar haha!

Vi äter bara tall i det här hushållet

Haj från påskafton! Idag firar alla andra plebs påsk, men inte vi för vi är coola och gjorde det igår. Vi började som alltid med brunch och den var såklart lit! Vi åt ägg och bacon och mackor och frukt och bananpannkaka som pappa hade gjort för första gången ever, det var okej men vanliga pannkakor är bättre. Men vilken lit brunch det var! Jag och Sara bråkade om när man säger glurr och när man säger vaniljkräm (hon tycker typ inte att det är samma sak? Det är objektivt samma sak?) och allt var familjigt och tramsigt, och sen var det äggjaaaakt! Nej vi hittade inga ägg i år heller det är en äggjakt ändå hejdå. Jag, Sara och Benjamin gick runt i stan och fick konstiga ledtrådar och försökte lösa dem. Sara googlade allt i hela Lund och benjamin hoppade mest efter oss och sjöng, oftast mer eller mindre oförstående ljud om ledtrådarna. Men vi hittade rätt och till slut fick vi godis, eller ja vi fick köpa godiset själva men ändå. Benjamin hjälpte mig så nu har jag jättemycket godis. Jag har också inte ätit en enda bit av det vilket ju är weird. Just det, rubriken sa Sara under äggjakten när Benjamin sa till Haddock (hund) att inte äta gran. Tyckte det hade en stark bloggrubrik-aura.
 
Vi hade paus hemma och lyssnade igenom lite gamla blandskivor Sara ville gå igenom, sjöng och spelade spel. Vi körde hitster fast med andra regler, vilket var mycket roligare och vi kämpade verkligen för att vinna vilket inte är så vanligt i våra spel. Jag vann för jag är 1 ikon! Sen gick vi till mormor för påskfirande och där var det såklart en stor lax! Som alltid! Vi åt en massa lax såklart och pratade om allt möjligt, inte kommer väl jag ihåg. Vi åt sen drömtårte-tårta (det var en drömtårta med bär och sånt) och försökte komma ihåg hur himma-huset såg ut när mormor bodde där och sånt. Det var en myslig tid overall, fast sen snöade vi helt in på skräckfilmer och det var väl lite onödigt. Så det var påsken i år, myslig och enligt alla traditioner. Och idag har vi inlett processen för att få upp mina låtar på spotify igen! Det blir kul för alla!

With a suitcase and some songs, chasing miles through the night

Rubriklåt: Dying day med Brandi Carlile, från veckans cirkel-hopkok
 
Haj från stora soffan! Jag måste egentligen bädda upp den nu säger mamma men jag måste också blogga måste ni ändå förstå! Mamma förstår inte det lol. Men igår blev en så bra liten dag! Vi åt dumplings till lunch, för alla hypar ett dumpling-ställe, men det var sååå trååååkigt tyckte vi alla. Rip dumplings det är en tråkig grej. Sen skulle jag och pappa "hitta på nåt" bestämde vi och det blev en tur på stan för lite ärenden. Vi köpte vin och annat vi behövde och sen fikade vi på ramklints, för det måste man. Vi lyssnade mycket på folket bredvid oss, för det måste man faktiskt få, och sen hade det bra.
 
Sen på kvällen hade jag och pappa riktig quality time. Vi lyssnade på ny konstig metal och jag lärde honom leken "bästa låten", så vi höll på med det en stund och lyssnade därför på många bangers. Sen åt vi biffar med mos (jag älskar biffar med mos did yall know yes you did) och tittade på en dokumentär om ossy osbourne som faktiskt var riktigt bra. Han och Sharon berättade väldigt mycket själva och det var intressant, och jag lärde mig mycket om hans liv för jag kunde inget innan lol. Vi drack sammetsvin och drällde, och när mamma kom hem tittade vi på quizar om olika sorters musik. Jag kunde orimligt mycket, mamma sjöng alla låtar väldigt konstigt (jag tyckte man borde ha ett quiz som var "mamma sjunger låtar som hon tror att de går och sen ska man gissa vilken det är") och efter ett musikalquiz snöade vi in hardcore på wicked. Turns out att jag fortfarande kan alla låtar vem kunde anat! Vi sjöng en massa därifrån och sen var kvällen slut, men vad mysligt jag har det här ändå. Och idag är det, som jag en gång dubbade det, superpåskadagen! Let's goooo!

Nu ska allt bli bra, bara vila här ett litet tag

Rubriklåt: Nu ska allt bli bra med Alva, för jag hörde den igår och också hon sjunger om påsk i den! Ja det hade väl varit rimligt att ha raden om påsk i rubriken men det hade inte funkat
 
Hallå från lilla soffan i Lund! Här sitter jag och dräller, ska väl skriva bok snart men har noll inspiration till det. Jag älskar ju att skriva hos andra men inte här av någon anledning, jag antar att det känns lite hemma eller nåt. Ska ändå försöka I guess. Och igår kom jag hit, efter en ganska vidrig tågresa. Tåget var sent och vi (Stella följde med vilket var en dålig idé) fick vänta i superkylan jättelänge. Jag kom dessutom på tåget i fel vagn, så jag fick sitta där och vänta jättelänge på en tågvärd som kunde följa mig rätt. Och när jag väl hamnade rätt var jag på en gångplats där man satt mittemot varandra, så jag var verkligen maximalt i vägen. Det var genuint sämst och jag har nu bestämt att ingen får gå omkring på tåg. "man måste ju få gå och kissa eller köpa nåt att äta" nej det måste man inte faktiskt för det är töntigt! Sitt stilla tills du ska gå av som en rimlig person bestämmer jag!
 
Japp jag är rimlig, men till sluuuut kom jag hit. Då drack jag te och hängde, och idag har jag ätit äggafrukost och drällt. Så ja det fanns inget att berätta men jag är i Lund yay. Och nu tittar jag på en kille som reagerar på och chockas av melanie martinez. Det är fan det sjukaste jag vet att hon fanns och att folk gillade den musiken. Truly. Men med det sagt, ses imorgon hejdå.

Once you see my slick eyeliner blend into my black designer bags under my eyes

Rubriklåt: Black mascara med raye, lite konstig halv rubrikmening men det blev redan långt och det är en kul liknelse
 
Haj från soffan, vi ska snart styra stegen mot sängen och sova som bebbar. Och nä det har absolut inte hänt saker idag, förutom att vi blev överraskade av boendestödet imorse. Om vi absolut visste att hon skulle komma? Ja. Om vi ändå hade glömt att det var tisdag? Jadå. Men vi fixade och donade en del och efter frukost slocknade jag igen, och alltså att vakna igen var verkligen som quicksand! Kunde inte röra mig för jag var så trött, fucking sök hjälp. Jag släpade mig upp en stund och vi lyssnade på nya flashback (som var peak äckligt) och köpte maxmat för varför skulle man hålla ordning på sin ekonomi. Sen poddade vi, vilket vi trodde skulle bli sämst men det blev ändå lite mysligt, och nu berättar tilda en massa om sin långa dröm. Det var tydligen nån dude från orten hon blev kär i och det ingår rullskridskor men jag har inte läst allt än. Mycket var det. Men det var allt från min tråkiga blåg, imorgon åker jag till skåne!

Om Springsteen är din förebild eller ditt livsmål är lyrik, då passar vi nog inte alls ihop då är du för olik

Rubriklåt: Fel med skamvrån, som jag precis påmindes om och det är lite kul med min springsteen-tjeja bredvid mig
 
Haj från sängen, här ligger jag och ska supersova. Hoppas jag, igår fick jag sova på soffan men där sov jag å andra sidan svinbra så it worked out. Men först åkte jag ju hem från Onna och det gick bra med ledsagning och sånt jox, och när jag kom hem var det pottersnack med robert. Hejdå goblet of fire, vi har lämnat dig nu. Vi gick igenom slutet och våra (mina) konstiga tankar om det, för jag tyckte tydligen många konstiga saker. Nu jävlar blir det order of the motherfucking phoenix! Jag ska övertyga robert om att det är den bästa boken! Skoja det ska jag inte jag ska vara rimlig.
 
Under snacket kom Stellas mamma och de städade kylen och lite överallt i köket. Det blev riktigt fint och vi fikade och pratade om eventuell skåneflytt, att alla vi känner är borta på långhelger (så de kan inte vara kattvakt), bidrag vi inte kan söka och lite annat sånt jox. När hon hade åkt hem hade vi en amazing nap, i alla fall jag, och sen hade vi väl en goslig kväll säkert. Typ åt lax och drällde. Och idag har vi också drällt, verkligen haft den chillaste dagen. Så jag har inte så mycket att säga om den, vi har lyssnat på poddar och gjort köttfärssås och sånt. Så, det var allt från mitt lilla liv, godnatt!

I may not know much but this much I do, don't let what's between get the best of you

Rubriklåt: In-between med Sierra Hull, som välkomnade mig igår och man behöver ju lite bluegrass i livet
 
Hallå från Onnas hem! Vi lyssnar på poddar och tramsar och har oss, och jag äter mördegskakor och dricker päronsoda för det är ju för fan det bästa ever. Seriöst säg något bättre än päronsoda det kan ni inte! Jo kanske sol och det är sol idag! Vi kände verkligen att vi skulle kunna gå ut och sola idag, men det är ju också svinkallt så eh nej. Så kan det gå. Men igår var det så mysligt här, förutom när jag skulle hit för då hade jag transportångest galore. Det blev obra men jag tog mig hit och här var också Rakel och Vendela. Onna lagade haloumipasta och jag sjöng och hade det väl bra. Vi åt mat och pratade om olika draman som vanligt, och sen skulle vi läsa! Vi hade bestämt att vi skulle läsa skämmerskans dotter, en bok alla utom vendela läste när vi var barn. Det är en bra bokjävel! Tyvärr innehöll den kräk, så Vendela blev supertriggad (en nivå av emetofobi jag inte trodde var möjlig), men det var mysligt annars och vi åt kakor och hade det bra. Vendela åkte hem och vi andra hade hetska och roliga diskussioner om kärleksrelationer, autism och hur fan allt hänger ihop när man är vuxen. (det hänger inte ihop that's the fact.)
 
Idag vaknade vi tidigt såklart, men det är inte ett dugg synd om mig för Stella har inte sovit alls inatt. Stackars bäb :( men vi har drällt och lyssnat på poddar och sånt, och snart ska jag åka hem. Det kommer bli skönt fast jag ska åka en massa tunnelbana och det är: obra. är så trött på att bo så långt härifrån!

Saker jag vill göra i sommar

Jag skrev nåt sånt här jox förra året också, men solen strålar och jag vill jämna ut rubrikerna så här kommer: några random saker jag önskar få uppleva denna sommar!:
-Bada! Jag vill hitta nåt jävla ställe att bada på i sommar för helvete. Där jag kan stå i vatten!
-Åka på bilutflykt med min tjeja! Till exempel till vaxholm och fika på hembygdsgården! och till glassvillan!
-Dricka många goda drycker i solen. Helst en daiquiri.
-Sitta på lilla torg och götta mitt på dagen. Varför gjorde jag inte det förra sommaren ursäkta mig?
-Lyckas sola en massa utan att bränna sönder exakt hela kroppen. Skoja det kommer aldrig hända lol.
-Äta snäll sallad jätteofta.
-Skriva bok! Massa bok!
Så, det var saker jag vill göra i sommar. Det måste bli vår snart så det kan bli sommar det måste!

I know his name, I think about him every day

Rubriklåt: So good med Halsey, en banger som jag lyssnade precis och alltså hens vocals på den låten är så bra! Halseys nya album borde komma snart tycker jag jag saknar hen :(
 
Hej från natten! Här ligger jag och försöker lugna ner min konstiga hjärna vilket jag typ lyckas med nu tror jag. Den har krängt runt i huvet ett tag nu lol. Men nu kommer jag nog kunna sova yay och då ska man blogga först. Idag har varit en bra dag, för till exempel var jag med i ekot som en king. Det sändes 12:30 idag och om man inte vill leta så kan man googla på ekot färdtjänst så hittar man mitt fejs. Jag säger literally två meningar men vem fan bryr sig det var ändå lite härligt. Förutom det drällde jag mest på dagen, tills jag fick den sjukaste mensvärken of all time från ingenstans. Det är typ fjärde dagen vad fan vill mensen mig egentligen? Jag låg verkligen och led, men typ en halvtimme senare dansade jag runt till in for the kill med la roux och åt Stellas eminenta tårta. Det är tvära kast around here.
 
På kvällen åt jag och Stella middag i kista, och vet ni vad vi firade då? Stella har ääääntligen fått beviljad fucking akassa! Så stavas det inte väl? Aja vem bryr sig hon ska få det i alla fall! Vi åt på brödernas och tramsade om olika erahs som man bör, och sen åkte vi hem och poddade. Emma Black försökte podda efter bästa förmåga de första minuterna, vilket gick fucking bedrövligt lol, men sen rätade vi upp oss och fick ihop en liden podd. Sen läste jag / vi harry potter, drällde mer och chockade Tilda med att jag inte känner till en enda svensk skådis. Hon nämnde fyra dudes och jag kände igen typ en och en halv av dem. Så kan det vara ibland. Men ja, det var denna lite märkliga fredag, dags att sova!

RSS 2.0