they found you n e athroom loor

Halloj!
Jag är förgrymmad just nu av otaliga orsaker, men den första och viktigaste är att just när jag tänkte börja bloggare som ett sant hopelosthead bör igen, då går Ingemar sönder! Nu sitter jag med eloquence och hatar varje minut. Han är så jävla pantad. Men ska prata om veckan sen sist då..

I söndags skulle jag på rockmessa i domkyrkan med temat ”struggle within” a la metallica. Det roligaste var att ingen fick höra låten. Men den lät djup och grejer. De läste lyrics förstår ni. Problemet var bara att ingen hörde…

Sedan skulle vi fika och lyssna på since uor first guitar som spelar, men vi skulle vara kanske 200 pers på ett ställe där det står max 75. Fabulous. Ja, faktiskt, för jag, Sara, Agnes och Erik flydde och fikade på kaffé cream. Det var gott och vi pratade om mat, spilde smoothie och annat straaange. Sen åkte jag och Sara hem och skrev en dålig dikt.

På måndagen it happened, he cracked. Min älskade gick sönder för tredje gången. Dagen var bitter och jag och Hannah sörgde på skype och jag mediterade igenom skrivarkursen. Life is hard!

onsdag (fuck Tuesday) betydde back to school. Det betyder även hyvling med ”trähitler”, löpband i en timme, muntlig redovisning (min värsta ever) och annat pointless. På kvällen pratade jag med onja och honey, det var trevligt. Honey frågade sin mor ”mor, när ska jag flyge?” och jag och Onja diskuterade ateister (jag tror dig inte, jag kan inte!”) och uppfinningar som röravruttningsmedel och så. Normalt. Sen var det då torsdag och då fick jag veta att beatles-konserten kommer att vara när jag är away, I hate hate hate it. Men skitsamma. I skolan gjorde jag chokladsmoothie, den var sur och ganska typ bitter, men eftersmaken var delekat. Strange. Sen babblade jag med honey som vanligt.

Igår, vad gjorde jag igår? Jag vann så skall det låta och pratade med onja och hnoe. Honey, försökte jag skriva. Hon och jag kom faktiskt fram till något, coolt va? Vi relaterade mcr-titles till harry potter. Här kommer en bit..

The mirror isn´t big enough for the two of us; Harry and Ron arguing in front of the mirror of erased.
hrlrna; picture of the grey lady
The black parade; loads of Hogwarts students walking past in their black cloak.
This is how I disappear; Harry under the invisibility cloak.
I´m not okay; Harry returning from the graveyard, crying and holding Cedric.
Dead: Harry looking down on a dead body, pick yourself-there are loads of them!
House of wolves; the shrieking shack!

Idag har varit en konstig dag. Mamma och syster hade städdag så efter att ha sjungit lite blunt flydde jag med Nathalie. Vi mötte ett gäng tappade skor och såg en kö utanför systemet (!!!!) och fikade på ett ställe som jag ej kan stava. Vi hade trevligtoch sjöng pink och så.

Melodifestivalen. Jag har ej bestämt en åsikt än. Dock skrattade vi åt petra (note that!) och kom fram till att Danny ser ut som Tom Felton. Jaja, hejdå.

Kommentarer
Postat av: sandyyy:D

haha nawww stackars ingmar!!

tar du med honom på gruppbesöket??:)

2009-03-15 @ 17:28:15
URL: http://andyri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0