utan dig är jag som en sommar utan allsång <3

Har nu haft en helt underbar helg i Stockholm med min lika underbara familj. Vi gick upp tiiidigt igår och åkte tåg till la capital. Tågresan bedrevs med smsande och confessande.

Sen kom jag till stationen och jag lyckades överraska Onna till sluut! Hon stod på stationen så jag sprang fram till henne och sa dramatiskt "here she comes!". Hon blev mycho glad och sen var Rena där också och grejs! Men sen skulle de gå, de mojängerna.

Vi gick till någon random hall och åt kycklingspett innan vi gick ut i the stad och shoppade. M, ja, kollade på saker som man kan köpa utan att köpa dem. :D vi fikade och sen återvände vi för lite slapp på hotellet innan hairspray!:D

Vi åt på max och Sara såg Morgan Alling säger hon, så vi hade jättekul åt det. Sen gick vi och såg the shit. Den rulade. Alla sjöng bra och Rydbergs dotter var med och rulade hon med. Allt var bra och så. Rubriken kommer därifrån, hilarious :D

Sen såg vi fight club och sen sov vi. Idag har vi ätit sofistikerade lunch med Mischa som är mors kompis och nu ska jag ge er citat om jag minns några.

mamma: ska vi cyckla vätternrundan ifjol?

pappa: ...lycka till-sms..
Sara: vadå nikotin-sms?

på hairspray: ni var på alla två tv-kanalerna!

damn! Inga mer koms ighå. hejdå.

Kommentarer
Postat av: Hannahnas

Fight Club. Så heter pappas langäng. De har en hemsida och allt möjligt, och den är mycket cool. Jag är medlem. Man känner sig...innesluten i kretsen och sånt. Jag vill ha ett nikotin-SMS! Ge mig ett, NU! Och en sak till...Den där Rydberg hade näästan ett fint efternamn. På tal om efternamn så vill mamma att jag byter efternamn till Åkerström nu när hon gör det. Det vill dock inte jag. Det blev långt det här. Typ...hej?

2009-10-19 @ 00:43:49
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0