måndagskväll

kommentarsvar, börjar vi med. Onna han dock före mig. Why would being in the sun mean leavin yah, darlin?:( och det var en random melissa-låt som påminda om en regina. Vad var det mer jag skulle säga? Skulle varsågoda för icke-skickad kommentar, och undrar om det var nåt mer..naj..eller kanske..ursäkta isåfall.

nu har jag varit på skrivargrupp. Skrev om kartor och Satan som vanligt. eller kartor är inte som vanligt. men ni fattar. Sen när jag skulle hem, vem ramlar jag då inte in i om inte självaste Agnes Wallberg? Skrämde livet ur mig, gjorde hon.:D och mitt huvud gör ont, och jag vill inte plugga spanska och sånt. har verkligen ingen lust med detta. Minns inte ens att jag skrev den förra meningen. Vad konstigt. Det ligger en tejprulle på mitt golv, och jag orkar inte påskön!:( den är dryg, och nästa vecka är det nationella i no. Kill me, now will you? :/

Kommentarer
Postat av: Hannah

Tejprullen är min. ;) Och det är så tyst här att jag hör ett mystiskt ljud från någon av de andra lägenheterna. Undrar vad de gööör därinne? Det går mig iallafall på neverna. Hata långa, sömnlösa insomniacnätter. :( Will be dead tired tomorrow. Varför tänker jag alltid det? Äsch.

2010-04-28 @ 00:59:01
URL: http://mentalrevenge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0