jag har hela min framtid i bakfickan

hii!
Här sitter man och lyssnar och sjunger Chapman. Well, fredag är det då idag. Vi tar det från början, fast början var händelselös, så nej det gör vi inte. Den sög, fast nej, men skit samma. På engelskan fick vi våra koder till valsidan om gymnasiet. Ångest, även om mitt val är rätt klart. Obligatorisk ångest.

Det var i alla fall detta som rubriken handlade om, det var Erik som beskrev det så. Jag åt nemligen lunch med diverse grabbar och diskuterade med dessa. Högst bryvärt. Andra saker som diskuterats idag är "bologgande" som Elise uttrycker saken och tuna gossip som är en ny blogg. Har inte läst den än, men ska det så snart jag publicerat. Inte för att det står nåt om mig då, ofcourse, jag är inte typen man skvallrar om. Som Sara sa så är jag mer typen som skapar en sån blogg anonymt, som dessa okända individer har gjort. Jaja, nog om det, ingen av er okända läsare ändå bry tuna. Ni bör, för jag då göra. Jaja.

Eftermiddagen förflöt smärtfritt. På biologin fick jag veta att blinningar sticker jävligt. Jag bevisade detta genom att sticka Tora.:D kul, hade vi. Sen var det bild, mindre kul. bildlektionerna är alltid svarta. Nu lyssnar jag på two birds, en låt som beskriver min relasion till Hannah väldigt bra känns det som. Vad deprimerande!:(

Nåja, ikväll har jag sett på spåret och let´s dance och crap med familjis. Har även klippt mig. Det var rätt ointressant. Väldigt, in fact.

Slutligen glömde jag en grej i förra inlägget. Hur kan du veta om jag hittar på eller inte Hannah? Du känner ju inte mina känslor. fast du känner ju mig bättre än jag ibland så du kanske vet det ändå.;)

Kommentarer
Postat av: Ronja

Böhöö, har inte fått koden ännu...

2010-01-18 @ 15:47:11
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0