årets vänner!(tips: läs bara din egen om du inte vill ha en tråkig stund)

Här kommer äntligen den otroligt tråkiga sammanfattning av årets vänner som ni så ivrigt säkert har sett fram emot. Den suger.:D

Just so u know, så skiter jag i att prata om mig själv. No tears, loverz.

Vecka 18
Susanne, dårå. Det är konstigt att jag kom på henne sådär sent, tycker jag minsann. Sorgligt är det också att våra vägar snart skall skiljas för alltid och evigt. Typ i alla fall. Så det känns ju lite fint att ha ett minne här i bloggen. Hej susanne!^^

Vecka 16
Ingemar, biatches! Honom har jag kvar och han är (nästan) i alldeles utmärkt form! Ack, han är nog på top fem här alltså. Seriöööst.<333

Vecka 14
Detta är en av de människor som jag känner lite vemod när jag skriver om: frida. Liksom, när Kommer jag någonsin att träffa henne igen? Det finns många sånna. Som det liksom inte finns tillfällen att träffa igen. Men hon är still en underbar liten karlstadbrud!:D:D

Vecka 12
Allright, mickis nurå. Det är egentligen samma där, bara att jag har träffat henne en gång mindre så känner inte henne så bra. Men hon är häärlig, and I will kinda..miss her!

Vecka 11
Rakel, yes. Det skulle ha stått samma som med mickis och frida här, men det gör det inte. Som ni ser. ;) henne har jag nemligen träffat efter att jag skrev detta, hos onna. S[ ja, jag kan s’ga v’n. hon blev liksom min v’n p[ en sekund igen.

Vecka 10
Asrar, ja. Vad ska man säga! Oj, ofta jag skrev ”!” det minns jag inte. Nu höll jag på och göra ommet. Jaja, det spelar ingen roll. Hon är lika konstig som alltid och jag har ej mött henne sedan det där nedtecknades. So nothin new! Yes, told you this would be boooriing! Trust me, trust everybody!

Vecka 9
Ellen, och den första från skrivargruppen. Hennes vänsak såg inte jag förra gången jag skrev det här, so be happy that I found her! Or..don´t, if you like that better. Men ja, henne kommer jag ju bara träffa två gånger till så länge jag vet. Sen drar hon ju till australien!:D lycka till!!

Vecka 6(oj..)
malin, och inte så mycket att säga. Vi har ett år kvar på skrivarkursen tillsammans vad jag vet!:D alltid nåt, I mean!

Vecka 5
Anja, som jag inte kommer undan förrän om tre år när vi båda måste sluta. Hon är ju inte eldre än mig, vet ni, så det är ju lite synd! Jag blir aldrig the pro!

Vecka 4
ja, det blev turbulens när denne grabb kom upp som vän, Hugo. Ännu mer förvirring kom när grabben fick ett helv inlägg till bara dagen efter. ”vem är denna hugo?” undrades det, och ja det undrar vi väl alla än? Denna norrländska rymdvarelse som är så random att ingen anar och som förgyller måndagarna. Fast nu är han spårlöst försvunnen, så jag är lite orolig!

Vecka 3
Emma, och nu är det den sista skrivungen. Finalmente!:D ja, ett år har vi kvar med allas vår piraaat!(som inte har skrivit om pirater på så sjukt länge!)

Vecka 2
haha, elise var den första jag inte hade nickname på. Vad sorgligt. Jaja, henne har jag faktiskt pratat med extremt mycket (i gämförelse) denna termin. Hon är ju helt filosofisk och alting! Oj, fint jag stavar.:D

Vecka 1
Linn. Vad ledsen jag blir nu!:( har inte pratat med henne på tre år snart (verbalt) och minns henne knappt. I fucking miss you!:(

Vecka 52(ooooo!!!)
Anna, slutade året med. Det känns lite fint eller inte, för jag känner typ inte anna längre tycker jag själv. Vi pratar om hey stephen men inget mer. Fast det är inget jag sörger egentligen. Ah whatever.

Vecka 51
Amanda har jag också umgåtts med en del. Men nu när jag tänker på det så är det bara 12 dagar tills jag skiljs från henne och alla andra tunabarn! Fan, vad sorgligt! Insåg det nu! Höhöhö! Oj, inte det första h:et.:D

Vecka 50
Rille, var det nu. Honom kommer jag ju inte heller träffa på gud vet hur lång tid och det trots att han bara bor på andra sidan stan! Vad ledsen jag blir.:( så här är det ju med en massa människor allt eftersom jag inte kan gå på aktiviteterna vi träffades på. Well, tough shit.

Vecka 48
Axel Tibro var det här, och vi har ju inte träffats sen det skrevs, logiskt nog, eftersom vi aldrig har träffats. Vi har chattat en gång tror jag och inte mer än så. Vår vänskapsrelasion består just nu av lite inlägg på facebook och sådär, men det är faktiskt inget jag klagar över. Galenskap skall tas i små doser!

Vecka 47
Ah, Sofia. Har inte hört från henne sedan vi skiljdes åt i början av januari. Vad otroligt sorgligt. Vi som spekulerade kring muffins och hade kul. Nu tar människan snart studenten. Lycka till. Hoppas du kommer till new yourk och vinner på lotto, och skickar mig ett vykort när du blivit rik.

Vecka 46
Amanda kusin, som jag senast träffade i onsdags tror jag. That´s nice. Ja, vi lär ju alltid ha kontakt, hur mycket vi än hatade varann som små!

Vecka 45
Oj, jag är liksom inne på sida två här. Skriver i word. Fast det blir en massa blanka rader när jag klistrar in radbrytningskoden, så. Jaja, johanna kusin comin up folcs. Henne mötte jag senast i söndags på karnevalen, och det är samma där(except for the hatin-part).

Vecka 43
Therese, som jag har känt sedan jag var ett år. I femton år alltså. Oj.:o det är femtonårsjubileum i år! Har vi noterat det, onna, eller kom jag på det först? Är jag efter?:D jaja, träffar henne på sikar, så det känns väl okej. Four blinds istheshit!

Vecka 42
Jag trodde niklas kom nu, men det var halo. Oj, vi var typ kompisar innan ja. Det känns ju kul. Vi pratar ibland men har absolut ingen nära relasion och har inte haft sen it matters to me. Inte så konstigt.:D

Vecka41
Häär kom niklas. Precis efter att jag träffade honom, men har gjort det en gång sen dess också. Vårt eget musikaliska underbarn!:D vi ses väl i sommar antar jag.

Vecka 39(jag är trött på detta nu)
Tora, kommer här med buller och bång. Vi har ju bara blivit tightare sen detta skrevs. Men snart drar vi åt olika håll. Inte riktigt sant, spyken för båda vad jag vet, men hallå spyken är stor vaffan!:D

Vecka38
Hej agnes! Nu skrev jag om dig. Skum mening. Jaja, ja samma där, typ exakt. Men det borde tillskrivas lite punkter på minnen. Etcetera!

Vecka36
Mormor! Var ju hos henne senast igår! Go henne! Hon är konstig som alltid och ja allmänt bra. Lycka till med operationen!

Vecka 35
Hej far. Dig åt jag just mat med. Vad ska jag säga om honom? Han är konstig, köper enjulingar och pluggar med mig dagarna i enda. Yay!

Vecka 34
Mor, kommer här. Hon var i thailand när detta skrevs men har nu varit hemma ett bra tag med avstickare till paris och milano. Hon syr just ihop min käppväska och är händig.:D det är ju mors dag idag förresten så grattis på den mor!!

Vecka 33
Tiiildiiiis!:D hej du! Vår kontakt sviktar, så som ofta, men jag gillarej ändå you know!:D det var allt!

Vecka 32
Elin, som kanske inte kommer på sikar. Eller förmodligen inte. Man ba: vaaaaaaa??? Liksom, I will nevah evah meet her agaaaiiin! Förmodligen inte i alla fall. Vad saaaad!

Vecka31
Jennifer, som jag kommer att träffa om några veckor på sikar. Vad fint! Men utan elin..:( okej sådär får jag inte skriva, känner jag. Jaja!

Vecka30
Vispen, och jag är på sida 4 säger ingemar. Jaja, vispen har jag träffat en gång sen jag skrev det där. Så har inte så mycket att säga om henne tyvärr. Like..hej!

Vecka27
Natta, som jag ska träffa om 57minuter! Men när jag skrev det var hon på väg bort till barselona, och det var så hemskt så hemskt så hemskt. Men nu är hon ju hemma igen och hur underbar som helst!

Vecka26(vi närmar oss!)
Anda!<33 vad fint och grejer. Hon är alltid lika söt och sen jag skrev det har jag mött henne en gång. Vet inte när jag får denna möjlighet igen.:(

Vecka 25
Rena, hejhej. Har mött även dig en gång sen detta skrevs, fast hann inte prata med dig knappt. Vi har dock haft mycket trevligt genom åren.:)

Vecka 24
Maja. Hej maja! Du fylde nitton denna vecka. Grattis din vuxne jävel.:D har även träffat dig en gång sen sist, och har iiinget att säga.

Vecka 23
Jag tog dem i fel ordning, så nu är det maja men jag skriver om askläsk. Har träffat honom en gång, hos mig. Det var awesome as hell med uppsittarkväll och twilight och sånt!<33

Vecka22
Min syysteer!! Jag älskar henne och ska sjunga med henne på revyn så att det skakar i hus och mark! Har inget mer att säga om henne och är trött på att skriva!

Vekca21
Onna, ack min lilla onna. Hon förblir alltid den samma och jagskrev till henne på msn like för en sekund sen.:D Fast inte nu längre. Jag orkar inte skriva mer!

Vecka20
Y finalmente..Hannah!!!! Var ska jag börja? Vi har utvecklat vår egna livsstil sen sist liksom. Vi har fått rutiner och tankegångar och internskämt och jag saknar ord här. Ursäkta. Men det går inte. I love you.<333333333333333

And yeah, that goes for the rest of you too. You´re cool too.:D

Kommentarer
Postat av: Hannah

Det var inte så farligt. ;) Jag läste allt! stolt

2010-05-30 @ 22:05:18
URL: http://moonborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0