hör du vem det är som visslar också?

hajhaj!
rubriken är sagd av Aron. of course.;) men först är jag säker på att ni alla vill veta hur det gick med min lunch! jodå, den var precis så god som jag trodde. yes indeed. jag åt den med elin, signe, michelle, erik och petter under diskutioner om pang prego, telefonförsäljare och mattanter.

Sen (ja, nu lämnar jag äntligen lunchen för gott xD) vare svenska där vi såg en fansy dokumentär och sen historia med redovisningar. sen åkte jag hem och träffade min nya ledsagareee! Gresa, heter hon. (I know right?:D) hon verkar väldigt trevlig, men det är ju inte så lätt att veta när man bara träffats hemma såhär. ska träffa henne på onsdag, var tanken. så då får vi se.:) men jag vill ha sara tillbaka! hon är ju bääst!<33

men ja nu är det fredag, hej fredag. just det, det var en sak jag skulle säga! denna är att...jag är dum i huvudet. 29+1 blir inte 40. retaaard. det skrev jag alltså i förra inlägget. och om någon faktiskt försökte kontrollräkna så ja, det var fel det med för det var helt andra radbrytningar när jag publicerade. så nu är det utrett. yay.:) men äh, det är en massa tid kvar till skolan, fuck. hoppas denna blir bryvärd idag. hoppas kan man ju alltid. men nu går jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0