was that a duck, or a person?

oh hi!
Nu har jag spenderat dagen i Malmö (what, stor bokstav? the world is coming to an eend!) med Sandy och Marie (omg it continues *gasp* capital letter invasion!). Lite speciellt att skriva om, eftersom båda kommer läsa det och sa att det skulle bli spännande att se hur jag skrev om det. Också lite spännande att träffa två personer man knappt känner, men som ändå vet allt om en via bloggen. eller nästan allt. scary times indeed, men på ett bra sätt.:)
 
men ja vi började hursomhelst vår långa dag med att sjunga, vilket vi för övrigt gjorde för lite! Vi sjöng fiolsången trots ett major skrattanfall och spelade in en fin liten sång om att sandy skulle duscha (det gjorde hon för övrig aldrig ;)). Den var mycket fin och sådär. xD sen började vi vår rotation; soffan, köket, balkongen, soffan...and so on. helt omedvetet också, iallafall i början. mitt hår luktar nu cigaretter efter alla turer till balkongen, men det gör inget för det luktar gott. I´m weird that way.;) men ja, vi pratade om allt möjligt och speciellt om all "blindkultur" vi har här i landet. Det finns ett outtömligt antal samtalsämnen där.;) vi mobbade även varandras uttryck lite hela tiden, som mitt "såatte..." och Maries sätt att säga "p-piller" (the skånish way I guess).
 
sen blev vi till slut hungriga och efter en hel del dividerande fram och tillbaka (mitt fel, måste jag erkänna) bestämdes det att allmän random mat från frysen blev bra. resultatet:
jag: schnitsel (what, jag stavade rätt!), potatisbullar, lingon och cola.
marie: schnitsel, ravioli och saft.
sandy: ravioli och mjölk.
allt mickrat, bör tilläggas. men alla gillade sin mat, so no harm done!:) nu följer lite random citat of randomness.
 
sandy: jag måste diska.
marie: och laga mat!
sandy: oj, är ni hungriga?
jag och marie: nääeee.
 
marie(?xD): sluta vara så jävla ambivalent!
 
sandy(vid ett annat tillfälle bör tilläggas): sluta vara så jävla missunnsam!
 
jag är lite dum, så jag kommer inte på fler vilket är konstigt med tanke på att jag skrattat hela dagen. om ni kommer på några jag har glömt får ni skriva dem i en kommentar! en sådan vill jag ha från er båda i alla fall, minsann!

Kommentarer
Postat av: Sandy

"jag kan faktiskt svenska" :)

2012-07-12 @ 00:11:14
Postat av: Marie

Hmmm, det här med citat, alltså... Ingen aning, faktiskt, kommer inte på något. Men det var kul igår, i alla fall. :)

2012-07-12 @ 11:33:53
URL: http://www.ismen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0