but when I went to sleep tonight, I was older when I woke

Jag är officiellt nitton, you guys! Rubriken är någon slags masakrering av 24.. .vet inte om det är positivt. Eller jag vet snarare att det inte är det...men det är okay för det är min fölsedag och jag gör vad jag vill!
 
Igår var jag hos Olle i Eslöv med honom, Isa, Simon och Elin. Påminn mig om att Isa och Simon behöver ett couple name n to the u, för jag orkar inte sitta här och skriva två namn. Jag är lat om någon undrar. Vi åt där vad Benjamin idag döpte till "smörgåstårtsbäbisar" och pratade om en massa störda saker. Jag och Simon diskuterade varför cookies n beans heter just så, och kom fram till att det var någon som bara hade kakor och bönor i sitt skafferi. Deppigt för denna person, konstaterade vi. Sen fick vi för oss att döpa ett band vi inte hade, och jag kom slutligen (efter någon timme) fram till "psykadeliskt slemm". Jag är fortfarande helt för detta namn. Förutom det pratade vi mycket om orgier, eller det var nog mest Simon och Olle...seriöst all dynamik i detta gäng är djupt intressant men ja. Vi tog oss sen mot landskronakarnevalen för att se Simons pappa spela i ett band som var vad jag och Elin kallar "the guys-musik". Vi vet inte vad vi tyckte om detta.
 
Idag har jag haft fölsedag. Det är ju det man har när man fyller år liksom. Jag fick presenter i form av pengar, en skiva och norskt godis från brotherinlaw, och det är i princip vad som har hänt. Syster bakar supersatsig
tårta och jag peppar satan inför denna. Nu har jag yrat nog i bloggen...för denna gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0