Denna eviga kyla...

Ja det är ju inte min mest logiska rubrik, det där...i alla fall inte med tanke på vädret. Det är nämligen sjukt fint. Rubriken kommer istället från gårdagens grillkväll hos furulundsklanen, och är sagd av Malin. Hon var, för en gångs skull, inte särskilt ironisk. hon jobbar i ett växthus på sommaren i jeans, t-shirt och hoodie...och då är det lagom. Såatteh. Men kvällen var bra. Vi åt en massa mat och alla pratade om deras katter. De är
lite besatta, men har också en del katter så det är inte så konstigt. Vi letade efterl Låt för mig att sjunga på Fridas dop (om ett år...) och det resulterade i mycket musiklyssnande. Allt från evanescence till majas alfabet behandlades, och det senare ville John skriva om till att handla om en massaker. "men i korgen finns bara amunition." yes. Just...yes. Såklart blev det en del sjungande, framför allt för mig och Frida. "det är en kvinnas rätt att gå upp en oktav!" konstaterade jag. Annars var jag mest sjukt synisk och negativ. Vet inte vad jag tycker om det riktigt. Det var inget jag kunde kontrollera. Malin och John var mest djupt ironiska som alltid. Jag förstår inte hur man orkar vara så ironisk heeela tiden. Frida hade skaffat sig en ny personlighet (igen), "blobi" (eller "blubbi", osäker på stavningen). Den har redan blivit familjens favorit, trots fantastisk konkurens så som Lasse och vilka det nu är mer. Hon är en mystisk flicka, den där Frida.
 
Men idag är det fredag, och det är som sagt kaosfint. Jag tror dessutom att jag just upptäckte Barty the Blackbird utanför mitt fönster! Jag har saknat honom! Så allt är bra, trots brist på planer för denna fina dag. Jag får väl skaffa mig några, helt enkelt.:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0