when the beat stops sometimes I think I´m dead

Hej!
Vilken bra och intressant dag jag har haft. Det intressanta kom först, på både bra och dåliga sätt. Först nämnde vår lärare twilight och Bella Swan i synnerhet som exempel...positivt. Man kan gilla twilight, jag älskar dem när jag läste dem, men det är inte okay att använda litteratur som glorifierar våldtäckt och kontrollerande beteende (bland annat) som exempel för sina elever! Jag blir arg!
 
Sen var det en föreläsning från en EU-parlamentariker. Det var någorlunda fascinerande, men sen kommenterade någon random man (ingen vet varifrån han kom) prostitution med någonting om att män kanske inte får sex annars. Jag svarade inom ca en hundradels sekund "måste han ha det då?" och både jag och Anna var sen höga på den kommentaren ett tag. Ibland får man tycka att man själv varit bra, sådetså. (detta låter så konstigt i skrift)
 
Sen åkte vi och klassade (bästa ordet) i Jönköping hos Maria! Jag älskar att klassa, så är det bara. Maria hade bakat kladdkaka och köpt glass till denna, så bättre kunde det inte ha börjat! Vi skrattade åt saker som "Någon borde skriva en däckare som heter "däckaren." och vad skulle tvåan heta? Dubbeldäckaren!" (Alexzandra är den skyldiga) och vår älskling Pamela och kärleken. Bästa boken, ju!:) vi köpte taimat och pratade om allt möjligt. Skrivande såklart, men också det mesta annat. Min klass är så sjukt bra! Wiii! And with this, I leave you.

Kommentarer
Postat av: Queen Tiara

Härligt att du vågar ifrågasätta! Och du, det lät inte konstigt alls. Och jag tycker inte att man får tycka att man själv har varit bra "ibland", man får ALLTID tycka det! Eller åtminstone oftare än de flesta gör.. ;)

2013-10-15 @ 08:52:21
URL: http://queentiara.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0