Ja, nej, alltså...det här med en blogg...

Jag vill inte blogga. Alls. Det är det tråkigaste jag kan tänka mig just nu. Men igår hände grejer faktiskt. Till exempel blev jag underkänd på min uppsats. ...Yay. Men det är okay. Vi kompletterar den imorgon.
 
Sen åkte jag till Marie och repade inför releasegiget! Vi fick också träffa vår nya gitarrist, Christoffer, som var mycket trevlig! Vi gick igenom minst 4 dialekter och då tycker jag att det har gått bra. Vi spelade också och det gick bra! Speciellt den sista låten vi spelade (I ain't spoiling shit) blev sviiinbra och vi hade alla ett fint litet moment. När han gått åt jag och Marie popcorn och pratade om lite allt möjligt. Många nya och gamla internskämt. Och mycket Justin Timberlake...av någon anledning.
 
Idag hade jag min sista retoriklektion. Fuuuck yeeaaah! Ska bara bli klar med allt rest-skit, och sen ta tag i Växjökursen, och sen...forget it I will selebrate! Men ja sen har inte mycket hänt. Så nu tänker jag sluta blogga igen. Fuck you, blogg. (Inte bloggläsarna. Ni är säkert bra.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0