Den bästa sortens utmattning

Blue: Hahaha nej. Jag förespråkar inte våldtäckter av torn. Eller något annat, men det behöver jag kanske inte klargöra...
 
Igårkväll var jag hos mormor för att äta middag med henne, syster och Benjamin. Vi pratade om sömn, blodproppar och annat mindre peppigt, men lyckades ha trevliga tider ändå.  Mormor hade lösenordskaos och vi förstod ingenting om varför hon kaosade från början men det var väl också en upplevelse.
 
Sen tyckte jag och Plockahontas att vi faktiskt inte hade setts på fleeera timmar så han kom hit och sov här igår natt också. Vi pratade om samtalsterapi och hur våra tankar såg ut (mina var i olika rum och hans var en pendel), men sen sov vi väldigt mycket för det behövde vi. Det behöver jag fortfarande men ja.
 
Idag var jag, som antytt i förra inlägget, väldigt känslosam och grejer. Men jag åkte och träffade Agnes, som var i stan! Bäst, är Agnes. Hon förstod precis min sinnesstämning och vi fikade på barista (<3) under prat om Shakespeare och ungdomslitteratur. Agnes flytta hem igen snart you are dearly missed like all the time.
 
Sen åkte jag och repade med Jane Bond. Vi fortsatte med vår imagine dragons-cover och sjöng jättemycket stämmor! Vi borde göra det oftare, för det lät riktigt bra! Sen spelade jag en av mina låtar för dem för att få hjälp med arrangemanget, och det blev...ska-punk. Jag tror att jag är för? Det är oklart, och nu måste jag fakking sova innan tröttheten och saknaden äter upp mig. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0