Hellre packad än klar

Det känns som om jag håller på att drunkna, men det är inte det jag ska prata om. Power through, Power through. Detta är livet. Jag ska prata om igår, för då kom Linus hit! Vilket är lite cray i sig men han bestämde sig för att åka till Skåne bara sådär. Vi försökte gå till viva, men de var stängda som vanligt, så vi beställde pizza från olympia jäää. Vi hade icke-samtal, så som ofta, och jag började fundera på att göra saker jag aldrig kommer göra. som engagera mig och sånt. Men nä. Vi diskuterade också andra sorgliga saker, vad en normal relation är och om gudlåtar är ok. Vi åt Pringles, sa rubriken och var glada nästan jämt. Han åkte hem, jag mådde väldigt dåligt som dvanligt och det gör jag fortfarande men jag tror jag klarar det. Detta tyckte ni var intressant. Säger vi...

Kommentarer
Postat av: Linus

Jag vet att det är på tok för sent att kommentera det här inlägget då du skrivit ett antal sen detta skrevs men läste inte detta förrän nu så jag struntar i det. ;)
Först: Tack för att jag fick besöka dig! Det var väldigt trevligt och givande på många sätt!
Fråga: Är det en medveten eller omedveten grej att du nu både i bloggen och på Twitter börjat se lite släpphänt på det här med vad som faktiskt hände och hur/av vem det hände? ;)

2016-10-08 @ 18:06:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0