jag är ledsen, jag är det

...OkK, det är jag väl inte alls. Eller det är jag men jag hade bestämt rubriken innan, och det är för att en Melissa Horn-låt började så och jag och onna tyckte det var väldigt roligt. Hon menade ledsen som sorry, kan jag notera.

 

Som detta hintar om har jag varit i Stockholm i helgen! Det kan jag ha sagt i fredags kom jag på, för då var jag ju på tåget. När jag kom fram möttes jag av Hanna (Falkendal)! Det var jättelänge sen jag träffade henne (!) så det var väldigt efterlängtat. Vi navigerade oss genom stan under mycket förvirring, tills vi hamnade på ett tapas-ställe. Där åt jag jättegott kött och massor med aioli och vi drack sangria, vilket var märkligt men rätt gott. Vi pratade om ”alla muppar som gått lös”, ljugande bröder, att Hanna vuxit upp lite (och jag också ofc) och mycket annat. Vi gick till en bar och pratade om mer serious business, vilket blev ganska jobbigt men också bra. För hon är bra. Jag transporterade mig hem till Onna och vi pratade om energier vi inte har, för- och nackdelar med kallprat och en del annat innan vi sov.

 

I lördags tog vi det först rätt lugnt. Vi valde frukost väldigt länge (under förvirrande prat från Ronnie, hennes pappa) och sen lyssnade vi på musik. Därifrån kommer rubriken och allt var chill och emmonnigt. Sen skulle hon åka iväg och jobba, men då åkte jag och Ronnie och fikade. Han har ett unikt sätt att fika på, i det att han köper lite alla möjliga kakor och sen delar upp dem mellan de fikande. Which is awesome. Vi försökte sätta oss bredvid ett par, men de sa ”nej, vi pratar om lite personliga grejer”. Va? Tänkte vi, men kom sen fram till att de måste ha begått ett mord. Vi spann vidare på det och skapade berättelsen om skomakarmordet i örebro. Det var en riktigt spännande intrig!

 

När vi kom hem lyssnade vi på nya releaser från spotify och åt aioli-chips innan Onna och Ann (Onnas mamma) kom hem. Då gick vi till Sovel, deras stammis-restaurang, för att äta middag. Det spelades Laleh, maten var god och trevlighet pågick. På kvällen lyssnade vi bara på musik och jag gjorde om låtar på värmländska som man borde här i livet.

 

Igår åkte vi på höstäventyr i drottningholmsparken! Det är en grej de gör varje år, så det var kul att följa med. Vi prasslade i löv, åt vofflor, satt vid brasan och umgicks innan Onnas syster med barn kom dit. Barnen var små och barniga och jag vill haaaa ett! Nej, nej det vill jag inte. Fast jo! L Det var hur som helst en mycket trevlig tillställning. Jag åkte sen hem i en kupé med några trevliga kvinnor, åt subwaymat och hade ett bra liv. Nu är jag här. Det är kallt som fan. Snart ska jag gå. Hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0