man måste tygla party-brösten

Hej hej nu är det dags igen. Dags för Emma att blogga om sitt lilla Emma-liv!
 
Igår var en braaa dag. Den började med...vad började den med? Just det, med att jag fick bubbelplast av pappa! Tio meter, fick jag! Hellooo ångesthantering. <3 Sen åkte jag in till stan och träffade Carola för handledningsfika. Hon bjöd på varm choklad (bästa) och vi pratade om mina dialoger, julbaksscener, bokens struktur och en massa annat viktigt och bokigt. Vi pratade också om skrivpedagog-utbildningen och allt möjligt annat. Jättebra var det!
 
Sen chillade jag hemma ett tag, innan Linus kom hit! Vi pratade lite om saker (jag vet inte vad och han är i duschen så jag kan inte fråga honom) och sen bestämde vi oss för att äta i stan. Det blev glorias (jag ringde och kollade om vi fick plats, så sjukt stolt över mig själv!) och där åt vi goda hamburgare och drack gott vin (jag) och åt gott vitlöksbröd (Linus). Vi skrattade mycket åt legobitar och folket omkring oss, särskilt en man som sa "jag vill byta ut min öl mot en mjölk och en vatten". Vill höra hans backstory exakt nu. Varför mjölk? Förstår ingenting. Men det var trevligt och jag blev bjuden på middag (!). Vet inte vad det var med mig igår men alla ville bjuda mig? Weird.
 
Vi gick hem till mig och kvällens projekt blev att skapa en spellista åt oss, där alla våra viktiga låtar fick vara. Därför sjöng vi såklart jättemycket fina låtar med stor inlevelse, duetterande och omskrivna texter om folks söta systrar. I "Goliat" försökt jag gestalta att jag slogs och det såg tydligen jättetöntigt ut, så jag försvarade det med att "det var bara en visning!" för det var ju det jag menade eh va. Jag hällde vin i ett jättestort dricksglas av misstag och sen höll jag en lång utläggning med tillhörande demonstration om hur bh:ar funkar, varför de behövs, hur storlekarna mäts osv. Vet inte om det hade med dricksglas-vinet att göra, men jag vet att rubriken kom till under denna. Man måste ju det! De hoppar runt! Anyway...sen sov vi, pretty much.
 
Idag vaknade vi och jämförde drömmar som vanligt. Vi låg kvar länge och pratade och sånt innan frukost pågick och nu ska snart dusch pågå. Jag har varit blindkonsult och Linus packar in sitt schampo i en massa påsar just nu. Det är lite overkill, tycker jag personligen. men skit samma, hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0