Du är dålig, jag är bara...här

Hej och god eftermiddag alla bloggmojar!
Ni är i alla fall inga fina bloggläsare, det ska ni ha jävligt klart för er. Jag kör en mer konfrontativ approach. Men skit i det, för lilla är här och det ska jag prata om! Hon kom igår och vi åt olika färdigrättspastor (jag har ingen spis eller ugn det är synd om mig) och jag var lagom lost och ungefär allt välte omkring mig. Men vi åt och sen spenderade vi kvällen med att äta mängder av snacks, dricka gott vin och lyssna på musik. Lilla kunde varken prata, höra eller förstå och vi sjöng med i grejer, jag sjöng lågt som fan, kramande pågick och till slut orkade vi spela lite också. Då testade vi en nygammal låt och gjorde ett nytt nice stick till den, peppen! Vi smakade även min Mozartkulelikör och det var typ som bayleys men ändå. OBS till robert, vi lyssnar på nyårslistan och en av dina inlagda låtar låter som om han säger "we are from Kiruna". sluta med det, rockgrabb!
 
Inatt hade jag den längsta drömmen of all time. Ni måste därför läsa om den. Jag var i Stockholm tror jag och jag, Lilla och blobbas skulle sova någonstans tror jag. Jag försökte stänga av musiken i rummet, men det gick inte, för varje gång jag sänkte musiken började en bok istället jättehögt och varje gång jag stängde av startade den ännu högre. Sen var jag någon annanstans och fick en massa samtal från folk som ville göra intervjuer med mig (och betala för att få göra det?) för att jag hade blivit erbjuden skivkontrakt av en lady som hette eva. Sen ringde både vva och en journalist som ville intervjua mig, men de ringde samtidigt så jag hörde de båda (men de hörde inte varandra). Så jag la på, och försökte ringa upp, men min telefon flyttade på allt så jag kom inte åt några nummer. Så jag kunde inte ringa skiv-eva och hon skulle ta tjänstledigt literally dagen efter enligt någon kvinna jag hängde med. Men vi fick tag i henne på en pizzeria (i Ulricehamn eventuellt?) och där sa hon att hon hade tänkt om gällande mig. För att jag inte hade svarat i telefon? Ja, sa hon, samt att jag var anmäld för våldtäckt och misshandel. Va, vem har anmält mig? Jag har inte våldtagit någon! Hon berättade att det var Amanda kusin som anmält och jag lackade the fuck ur. men tydligen var det sant och jag hade utfört sjuka övergrepp när jag var liten som jag inte mindes. Jag mindes det som att vi var osams (som vi var irl när vi var små) men tydligen var allt mitt fel. så inget skivkontrakt samt en polisanmälan jag inte vetat om. god morgon!
 
Nu när ni har genomlidigt detta kan jag prata lite om idag. Då åkte vi him och fick frukost! Ägg och juice och bacon och allt! När vi ätit den och lyssnat på mammas musik en stund åkte vi hem igen och lyssnade på podd, drack julmust och pratade om män, bokkaraktärer som snart dör och listor som vi sen fyllde i. men nu ska vi snart åka till malmö, hejdå med er! Just det förresten, rubriken sa jag nyss apropå typ inget. Jag valde mellan den och "lite död har ingen dött av", men det blev som ni ser denna. Hejdå på riktigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0