låtom oss säga att Jesus...var en snubbe

hej och hå i juldagsnatten!
Det har varit jul, bannemig. Den började som brukligt med julafrukost och vi åt ägg och nutellamackor och öppnade morgonpresanger. Jag fick...en dosett. Det behöver jag, hävdar mamma.
 
Sen fortsatte julen med rimstuga, konstig tv och annat chill liv innan mormor, Cia och Amanda kom. Då hände Kalle Anka som sig bör och jag och Amanda agerade pk-polis när det behövdes. Annars sjöng folk som vanligt och allt var som det ska. Vi chillade lite och sen åt vi julbord på rävåsiskt vis. Med broccolipaj! rimligt litet tillskott. och kokt lax! Dröm. Fast just nu mår jag illa så jag tycker inte det. Folk snapsade och sjöng dramatiskt och det var nice.
 
Sen skulle klappar minsann öppnas. Och shiiiit vilka bra klappar jag fick! Julen handlar om att ge blablabla min jul handlar fan om att få för jag suger på att ge. Jag fick en högtalare (som är så jävla niiice och var på halva priset så hata ej på kapitalismen), en fotmassage-mojäng (bäst!), gosiga innetofflor, päronlikör, en matskålsbricka till Josef med fina bilder på honom (så de inte halkar omkring, sååå tacksam) och...jag har glömt nåt...just det, ett tvilling-halsband! Från min tvilling! älskälskar alla i min familj så fucking mycket. Folk hade rimmat, fast mest jag, och vi skrattade mycket åt olika rim. Särskilt mormors, för de är...märkliga. Men hon försökte i alla fall, det är det som räknas! Vi åt mandelmusslor, gjorde ett julquiz, mindes jular från förr och åt gröt (det finns ingen logik i vårt ätande) och sen gick folk till kyrkan. Då satte jag och pappa oss i soffan, drack rödvin (det var kallt, hej blobbas om du läser, varför du nu skulle göra det) och tittade en massa på hittlåtens historia. Sjukt märkliga historier denna sessången, kan jag berätta. Oftast obehagliga också.
 
När juldagsförmiddagen glimmade vi upp till köket gick. Vi hade en sjukt chill dag med besservisser-spelande, godisätning, tedrickning och skratt. Nu är jag hemma och är så trött att det gör ont i hela kroppen så nu ska jag sova. Nej just det, två saker till. Rubriken var systers imitation av predikan från midnattsmessan. Och jag ska nämna att hon och jag gjorde juldagsyoga också. Det är svårt, men jag behövde det, för min rygg har gjort så jävla ont hela julen. Den kanske börjar skärpa sig nu, vi får se. God natt nu, julisar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0