adrenaline is all you need baby

Nu ska jag berätta om min systerdag igår. Men först måste jag berätta om det viktigaste från Paulina-kvällen som jag glömde: Den konstigaste killen of all time! Jag hade precis ringt färdtjänst och sa mitt personnummer när jag märkte att någon repeterade efter mig. Jag vände mig om och bara wtf? "Du skulle väl boka en resa?" sa killen och när jag ignorerade honom började han prata med Paulina och hävdade att han kände henne från Roskilde förra året. När jag bokat resan la jag på, vände mig tillbaka och sa "står du fortfarande här? What the fuck, dude?" då gick han. Så sjukt märkliga saker att göra...
 
Men nu är det systerdag jag ska prata om! Den började med att hon körde mig till psykologen. Där pratade vi om mina modes och sen satt vi ute och väntade på syster och där insåg vi att när vi sitter där ute är det jag som är terapeuten. Bra arbetsfördelning ändå. När Syster kom åkte vi iväg på årets roadtrip! Vi satte in den första bilskivan (från alla gamla skivor som syster hittat himma) och körde mot...sjöbo. Varför? Varför inte! Vi sjöng relax, don't do it och hade en underbar tid, och väl i sjöbo försökte vi äta lunch på ett ställe som hade stängt för alltid. Det gick inte så bra, så vi åt pizza istället. Det var ganska gott, men det såg ut som en klubblokal tydligen.
 
Vi tog oss vidare mot okända jaktmarker och hamnade på Sövde musteri! Vi stövlade in där, köpte en flaska äppelmust med mynt och gick igen. Såna weirdos. vi sjöng slogans för städer, rappade (inte jag så mycket), föreslog kattnamn (som inte var så bra, men som syster älskade) och körde och sjöng. Vi körde in och ut ur slimminge bara för att jag skulle få göra ett skämt om att vi har ju hört talas om glimminge hus, men det här är slimminge hus! Jag tyckte det var hilarious.
 
Efter lite turer och felkörande kom vi fram till ystad (#sandskogenrepresent) och fikade på Olof viktors. Där drack jag märklig hallondryck och vi pratade och hamnade i fikakoma. Sen körde vi hem och sjöng andra bra låtar, typ adrenalina. Bästa låten you guys! Kanske inte men den är väldigt catchy. Vi kom hem till Syster och Benjamin hade lagat vårrullar och nudlar till oss. Mycket gott!
 
Men dagen var inte slut där. Vi tog oss till mejeriet, mötte upp Systers kompis och var på quiz! Vi var inte jättedåliga den här gången, faktiskt, och jag älskar sommar-aktiviteter ändå. Jag kunde finkultur-frågan och kände mig som the Queen, men vi var...ganska halvdåliga ändå. Efter mycket om och men kom jag hem och idag är jag så trött att det gör ont. Förstår inte varför, men usch. Sooovaaaa är allt jag vill göra i hela livet. God natt (skoja).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0