Don't it mean "I love you"?

Livet pågår och jag har spenderat några dagar med att unna mig en del. Jag har legat ner jättemycket, lyssnat på poddar, ätit massa chips och haft en underbar tid. Visserligen har jag fått lite tråkiga besked, men äsch, livet pågår.
 
Igår träffade jag åtminstone Filippa. Det var jättelänge sen, eftersom hon opererat sig (lät som om hon gjort det själv hemma), så det var jättekul att se henne. Vi långfikade och pratade jättemycket om livet som pågått, hur det känns att behöva hjälp (Filippa har inte kunnat göra mycket efter operationen, I could relate), olika blindfrågor och en massa annat. Vi planerade för framtiden (peppigt) och jag mådde väldigt bra, som vanligt.
 
Idag har varit märklig. Jag har inte gjort så mycket. Mest lyssnat på Rihanna (se: Rubriken), spillt saker och varit otroligt rastlös och rentav demonisk. Det är rätt konstigt, men också kul. Känns lite som om vad som helst kan hända ikväll, trots att jag bara ligger i min säng. Som sagt, konstig känsla. Rubrikens förvirrande dubbeltydighet är inte helt ett sammanträffande heller. Det pågår känslor här borta, ska ni veta, men vilka vet ingen. Inte ens jag. Inte för att ni bryr er, men ändå. God natt nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0