Hanna...är du rik?

hej och god dag från min något bakisa värld!
Hur blev jag så bakis tro? Jo, jag var på författarskolefest! (okej såå bakis är jag inte obs.) Först åkte jag till malmö för att skriva med Filippa. Jag fick lite gjort trots förlorade knappar och sånt, och sen gick vi ut för att göra en miljon ärenden. Till exempel skulle vi köpa strumpbyxor till mig, så jag kunde ha på mig något på kvällen. och vet ni vad jag också köpte? Sammetsstrumpor! Alltså...ni förstår inte. det var perfekt! de är vinröda (nästan lila!) och sammetiga och spektakulära! Vi köpte även vin till kvällen (av världens mest intensiva systemet-jobbare...) och superbillig mat och grejer. Vi mobbade varandra, skrattade och var peppade...speciellt för sammeten!
 
Sen kom jag till festen! Filippa följde mig dit, med en pizzakartong i handen. Kul ändå. Men festen tog sin början och jag pratade med alla möjliga om allt möjligt. De äldre skålade för att inte vara senila, Delphine ville kroka arm med mig ("varför vet ingen) och vi åt och drack och hade det bra. Anna N hade konstant koll på att jag hade vin i glaset (även när hon satt långt bort) och tvåor och ettor jämförde känslor om lärare och uppgifter och grejer. Ita höll ett lagom tantigt tal (fast jag sa att vi var jämnåriga till henne, hon blev chockad), lite dans hände och jag bröt mig in i olika samtal om standup, sörängen och annat i livet. Mot slutet av kvällen högg jag tag i den ynsta ettan, som är yngre än jag, och skällde på henne för att hon var så himla ung. Men sen blev vi vänner! Vi pratade jättemycket om lesbiskhet ("alla filmer med snubbar i är skräckfilmer", sa hon till exempel) och the ark och allt möjligt. Jag fick till och med passivröka med henne (och hennes söta ettakompis)! vi umgicks förvirrat ett tag till och sen åkte jag och Anna H därifrån. Eller vi försökte. bussen missade oss (nej, inte tvärtom) så vi fick gå till triangeln och åka tåg därifrån. det roliga var att Alva, som var kvar när vi gick, hoppade på samma tåg. Så Anna var på toa och när hon kom tillbaka hade jag hittat en Alva! "hej Emma, vad gör du på det här tåget?" kan man undra. vi hann preciiis med bussen och åkte hem med sjukt odrägliga killar. "ni vet att ni är på en buss va?" sa jag till slut. de tystnade lite då faktiskt.
 
Idag började med att jag vaknade, logiskt nog. och just det, rubriken! Det var Anna n som sa det eftersom Hanna hade köpt en massa vegansk b & j-glass. så himla straightforward. Men jaja, vad som har hänt idag hittills är att vi har gjort om lite i mitt kök. Eller börjat iaf. Vi har rivit ut min oanvända kyl, vilket resulterade i en maaaassaaaa is som jag fick smälta genom att hälla varmt vatten på den. jättekul, tydligen. jag är lättroad. Josef var väldigt rädd för bankandet, kan jag berätta. men det var ju bara morfar, han är inte farlig! (hahahaha jag kan känna hur frustrerad till exempel Hannah blir av att läsa detta. jag kallar honom inte morfar obs. bara ibland!) Nu sitter jag och väntar på lilla, som är på väg hit från Göteborg. "kan hon inte stanna hemma eller?" frågade mamma om detta. dömmande. men nu slutar jag detta högst messy inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0