Emma och Blenda tar Skåne med storm!

Hej ni! Ja, men, Sveriges sämsta bloggare är i farten igen. Förlåt! För att jag är sämst, inte för att jag är i farten. Men vi kan prata om min rubrik, för jag glömde ju blogga om Blenda! Det är Bernards ersättare som min trogna käpp. Hej Josef, du luktar kattsand. men du kan få ligga i mitt knä ändå om du tvunget måste. <3 anyway, Blenda. Hon är så himla bra! hon är hel och ren och hon har en ehl kula och...magi pågår! Bernard är fortfarande framme, kan jag understryka, så han lever men får ej användas.
 
Saker jag också inte bloggade om: mina presenter! Viktigast av allt: Mamma och pappa hade gjort koppar med min bloggs namn och slogan på till alla! så himla fiiiint! De hade inte beställt dem, utan lackat på papper. vi får se hur länge det håller, men ett tips är 0 % diskmaskin. Blev så löjligt överakad, även om Syster nästan försa sig på Messenger. smart slarla. Andra presenter jag fick: Jättefina bubbel- och vinglas av Lilla ("när man inte kan köpa alkohol får man köpa det näst bästa"), en lila likör från Osby-gänget (de heter så nu), mer likör från Olle (så jag kan blanda hans favoritdrinkar...), leksaker och mat till Josef och godis/choklad från Marie, Onna och Cia. Hej jag har de bästa människorna i världen i mitt liv! Just det, förutom chokladen gav Marie också mig en inspelning av vår låt irepleceable. <3
 
Nu kan jag komma till vad som har hänt. Det är inte massor direkt. Jag har fikskrivit med Anna N och det funkade väl jättedåligt för mig, men var åtminstone trevligt. Jag har försökt skriva himma också, men det gick också förjävligt. Vi bakade i alla fall bullar och jag fick titta på Nashville. drömigt ändå. Annars har jag sovit lagom jättemycket, chillat, varit ledsen, haft ångest, skärpt mig, haft ångest igen, lite sånt. Förstår ni nu varför jag är sämsta bloggerskan ever? Men snart kommer Anna H! peppen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0