don't listen to a word I say, the screams all sound the same

Visst är det helt jävla bananas att jag inte har haft den här låten som rubrik innan? Det är little talks, alltså, och jag har älskat den sen 2012. Sex år! Vad har jag hållit på med? Nu var jag tvungen att pausa för att sjunga min favoritrad. Nostalgiskt. Anyhow...jag mår bra idag. Märks det? Jättebra faktiskt! Och igår efter blogget gick jag faktiskt upp. Syster och Benjamin kom och vi alla hade spel-dag! Först spelade vi besservisser (pappa hade fått nya kategorier i julklapp) och vi "barn" vann överlägset båda omgångarna. Men vi fick inte en enda svenska hits-fråga! Jag blev ledsen.
 
Sen spelade vi speak out, som innebär att man ska säga konstiga meningar med en läskig grej i munnen. Första gången fick jag genuin panik och trodde inte att jag kunde fortsätta, men jag kämpade på och till slut blev det bättre. Vi skrattade mycket, jag och pappa var sämst ("vi pratar ju inte så tydligt annars heller", var min slutsats) och meningarna var ofta creepy. Sen spelade de andra alfapet och pandemic, vilket jag inte kunde vara med på, så jag satt mest bredvid och drack vin och sa till när de skrev icke-ord. Hundarna var bananas, speciellt haddock, och när spelandet var klart åkte de hem. Jag hade också tänkt åka hem, men så hände inte, utan jag och mamma tittade på Ellens special istället. Den var mysig och rolig och alltså visste ni att hon är 60 år? Jag hade ingen aaaaning! Hon kom liksom ut när hon var 40. Det är ju...jättesorgligt. Tänk att inte vara ute! Jag kommer ju för fan ut i varje mening jag säger! Jag har min läggning på ett halsband! Okej, det är jag som är weird där, men ändå.
 
Idag har jag mest chillat. Lyssnat på podd, ätit, nu sitter jag i köket och datar. Om någon timme ska jag nog åka hem, tror jag. Saknar mitt hem känner jag. Så vi ses väl där, I suppose.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0