Du är en kula som blir över

Men hjälp varför börjar jag blogga nu? Jag är ju dödstrött hallå? Mennn ja...igårkväll kom jag ju him. Jag och mamma lagade fläskpannkaka och sjöng alan walker, och sen såg vi the holiday. Det är ju en jättebra film! Så mysig och julig och söt. Blev helt varm och trygg av den. Och sen sov jag här nere i den dåliga sängen (den är väl inte dålig, men mjuk), fast jag kunde inte somna på ungefär ett år men ändå.
 
Idag vaknade jag och fick äggfrukost (<3), och efter lite vilande kom resten av familjefolket hit och vi julbakade. Jag och mormor tryckte ut mandelmusslor som vanligt, Syster och Cia gjorde märkliga dadelmojar och mamma och Johanna gjorde masssa knäck och kola. Så mysig tid! Sara sprang runt i en räv-onesie och var söt, jag drack mycket must och när de utomrävåsiska åkt hem hängde vi mer. Jag och Syster lyssnade på gamla 2008-hits (och mycket acon) och sjöng Chris Brown genom väggen när hon var på toa, vi åt en märklig lasagne som eventuellt inte var helt hälsosam och tittade på på spåret. Jag kunde konstiga svar, alla kämpade men vi förlorade och Lukas och Haddock for rundor.
 
Sen spelade vi spel. Med andra ord kändisar, blidde det, och vi skrattade och failade hela tiden. Syster och pappa var värdelösa ("nej det var den andra!", "en...i stockholm...bra..." och sånt) och vi hade ett bra tid. ja, ett bra tid, jag orkar inte sudda okej lev med det. Och nu ska jag sova, och snart är det jul yo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0