jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om

De senaste dagarna har varit...intensiva. iiiinteeensiiiva. Jag ska försöka berätta om dem, men jag är alldeles för trött så vi får väl se hur det går.
 
I fredags efter bloggandet åt vi family dinner. Vi drack dyyyrt vin och pratade om hur det smakade (ek, päron, körsbär och exakt allt annat) och var alla tjejer Syster spelade handboll med i sin barndom är nu för tiden. Vi vet inte, uppenbarligen. Sen tittade vi på på spåret (med Josefin!) och de var i Nashville och livet var lövly. Vi åt efterrättsbufé (chokladfondaaant <3) och sen spelade vi med andra ord kändisar och sen besservisser. Vi skrattade väldigt mycket åt Systers sätt att säga "desperate housewives" och mina konstiga kunskaper om Winnerbäck-låtar från 2003 och hade bästa kvällen. Jag älskaaar min familj!
 
Igår vaknade jag sent himma och vi drällde runt i huset. Sen blev jag körd till stationen och satte mig på ett tåg mot huvudstan. Där satt lilla och vi tågsamtalade om lite allt möjligt som jag nu inte för mitt lilla liv kan komma ihåg. Jo just det, vi skapade en flat-spellista! bäst ju! Vi kom fram och mötte Rakel, och vi åkte till farsta för att äta/dricka milkshake. Onna och Hannah joinade också och milkshaken dracks under samtal och skratt och förvirring över att jag och Lilla tydligen låter likadant. Min reaktion på detta var "nej! Jag pratar så här och hon...också!" rimligt.
 
Sen åkte jag hem till Hannah. Där lagades tacos och jag fick ha Luna i knät och hon dreglade ner min tröja och jag älskar de där ungarna alltså. Sara kom upp och vi åt tacosen och lyssnade på the script. Mycket sjungande pågick. Sen hade jag, Hannah och Sara en lövly kväll. Vi gick omkring, bad strangers om tändare (inte till mig obs), sjöng seline dion med passion, blev tillsagda att hälsa till "Jennifer i skogås" av en random främling, kallade varandra "bitch" (mest jag) och blev lite dramatiska (också jag). Superkväll även denna dag!
 
Dock försov jag mig och fick stappla iväg till tunnelbanan, för vi skulle ha möte med verksamhetsrevisorerna. Det blev ett jättebra möte! Vi sa bra grejer och förstod varandra och skrattade en del åt till exempel att "höja medlemsåldern till Alireza" och "fokus pizza". Fint, all in all. Sen försökte vi åka hem, men vi hittade inte vår ledsagare, så vi...missade vårt tåg. Men vi hittade en ängel på sjs butik och fick nya biljetter, ny ledsagning i malmö till lilla och mat från mc Donalds. livet är fan bra mitt i all sämsthet. På tåget chillade vi mest för oss själva, men jag störde henne till slut och var...orimligt trött och skrattig. Jag makade 0 sense, till och med när jag sa rimliga saker. men nu, kära folk. måste jag sova! rubriken makar sense i mitt huvud btw.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0