Håll koll på dina livsmedel istället

Hej från balkongis! Idag är det inte kväv-varmt, bara lagom, så jag mår som en prinsessa. Jag har dessutom dukat upp cola, chips och vin framför mig, så en kväll kan ju knappast börja bättre.
 
Och igår var jag i Osby, hörni. Det var jättelänge sedan jag var där sist, så det var på tiden. Jag fick höra långa rants om Tommy Nilsson av chauffören, men när jag kom fram var det åtminstone trevligt. Jag fick höra fantastiska sagor om lingondricka och slaktade hundar, jag berättade sagor om män som inte vet ett skit, mat åts, en tallrik gick sönder (jag var ej skyldig!) och livet var bra. Rubriken sas nästan direkt av Annoushka, om en restaurang-ägare. Vi åt efterrätt på balkongen (sån fin balkong de har, vem kunde anat! Den måste jag skriva på!) och där pratade vi om olika grejer, alltså, jag vet på riktigt inte. Men sen satt vi inne och lyssnade på musik, som var absurd den mesta tiden, och jag och Annoushka blev allt fnittrigare så som brukligt. men hon visste hur många saker hon skulle diska! Duktigt! Och till slut fick jag veta att jag hade fel i förra inlägget,för Robert gillar också vaya con dios! Och Annoushka också, nu när hon hade hört dem. Vi lyssnade på några låtar och det var väldigt fint, för de är ju sommarbandet nummer ett.
 
Jag sov över där och imorse väcktes jag som vanligt av att de gick omkring och tog fram grejor. Det är ett av mina bästa vakningssätt. Vi åt frukost och sånt, och sen åkte jag hem och har handlat och allt sånt. Och nu, åter till solen och gottet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0