I cant live in this fayrytale of lies

haj haj från solen!
Igår tog bästa Lilla studenten! Iiiii! Jag åkte dit och vi satt på bryggan och drack sangria och hade en bra tid. Lilla kom efter flak och sånt och vi åt mat och pratade och hälsade på alla. Vi började tjafsa om högtalare (tydligen var det jag som var ansvarig för det, men lol, vem tror att jag ska ansvara för någonting? Jag är fan knappt en person?) och till slut löstes det genom att Lillas syster Johanna skrev i en facebook-grupp och att en tjej cycklade över med en högtalare! Sjukt! Så vi lyssnade på studentlistan som folk lagt in låtar i. Jag och Annoushka skrev om låtar till att handla om att vi gärna ville ha en kofta (nu känns denna önskan väldigt främmande), vi sjöng Girls med våra lungors fulla kraft (först skrev jag kvart, wtf?) och jag bondade med Lillas före detta resurs om within temptation och låten i rubriken, som sjöngs väldigt passionerat. Allehanda vin häldes upp i glas, jag fick en chai latte av kaffe-vagnen som stod där (så gott!) och Lilla öppnade presanger under väldigt högt djubel.
 
Sen åkte jag, Lilla och Annoushka till lilla torg som sig brukligt. Vi var helt vidriga bargäster och skrek, ropade silvana-låttexter, sjöng studentsånger och var allmänt vidriga. Så himla kul! Jag var jävligt märklig mot en servitris, vi drack varma drinkar och livet var Amazing. Sen lyckades vi få tag på en vanlig taxi och åkte hem, eller ja Lilla åkte till sig och jag och Annoushka åkte till mig. Där fastnade vi i konstiga resonemang och minnen av teaterläger vi varit på, som jag bestämt var tvungen att kolla upp...varför är oklart.
 
Idag vaknade vi i lite omgångar, kramades (älskar kramkompisar) och pratade. Vi fixade frukost, skrattade mycket, kom fram till att vi är dåliga på att tänka (det är vi) och sen poddade vi. Det gick bra, tror jag? Sen åkte hon hem, jag har chillat jättemycket och snart kommer Anna H. Annorna ba avlöser varandra. Det är så livet är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0