it's okay to eat firsh cause they don't have any feelings

Det är balkongbloggning. Det är sol, men bara lite, och inte för varmt. Musik spelas och cola dricks. Det kunde ha varit en fir-stund. Det är det inte. Och det kommer jag med största sannolikhet prata om i ett inlägg snart. Men jag måste smälta det först. Vilket jag knappt kan, men ändå.
 
Tills vidare nöjer vi oss med att prata om gårdagskvällen. Lilla kom hit och vi satt här ute och drack mini-bubbel och åt jordgubbar. Det var väldigt, väldigt fint. Sen fixade vi lax med romsås (jag har på riktigt tänkt jättelänge att om Lilla någonsin äter fisk så ska jag ha denna rubrik, och nu hände det!) och lagom till att vi äntligen skulle äta den kom...marie! Surpriiise! ...typ så. Vi åt (Lilla ropade att hon aldrig skulle gå tillbaka till vegetarianismen...det får vi väl se) och sen satt vi i soffan, lyssnade på musik, åt sombreros och pratade. Marie hade med sig rödvin från Rumänien (det var väldigt viktigt att det var därifrån, men sen sa hon ändå Bulgarien senare på kvällen...) och vi drack det, dansade till the boy does nothing, sjöng trestämmigt till Puerto Rico (<3), pratade om musikhögskolan (då deltog jag inte så mycket utan satte mig på golvet och hade ett katy perry-moment...oklart varför jag satte mig på golvet så här i efterhand, såg ju verkligen ut som om jag blir sur...det blev jag inte, jag bara kände ett flow), jämförde stalkanden, drack bayleys, spillde bayleys, skrattade och hade en allmänt bra tid. Ni är mina bästa blindsystrar! <3
 
idag sov vi länge och i flera omgångar, vilket var jätteskönt. Behöver verkligen sova med någon ibland för att helt kunna slappna av. Vi fixade äggfrukost som seden bjuder, jag skickade ut Lilla på läskiga buss-äventyr mot sin dejt (!) och nu kommer snart Robert. Vill verkligen berätta för tidigare emmor hur mycket vänner jag hänger med just nu. Det är bananas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0