I have these lucid dreams where I can't move a thing

Rubriklåt: Lucid dreams med juice wrld, för 1. damhängig låt, 2. han dog nyss rip och 3. massa drömmar. Älskar att han inte förstod vad lucid dreams är. Alls. Du menar sömnparalys din dumme jävel obs förlåt hoppas du har det bra i himlen lille rapparpojk
 
Haj! Nu mår jag bra efter min ångiga dag igår, så jag kan formulera mig lite bättre. Kul för samtliga. Fast jag har ont i min hand så ibland gör det ont att skriva. Varje gång jag har ont där (på typ början av handen eller nåt) tänker jag på Maria i min klass bok där det kan fastna läskiga klumpar i handen. känns som jag har en sån. Den kan ni läsa, visserligen en barnbok men orimligt bra, den heter något med sjönn och är av maria engstrand. slut på reklam för barnbok!
 
Så, i söndags var en jävla dag. Först var det julgodistime med familjen! Vi åt frukost (äggggg) och sen tryckte jag, mormor och cia ut mandelmusslor som vanligt. Det kanske är därför jag har ont i handen? Nä jag tror på klumpar från rymden ändå. Sara bygde pepparkakshus och skrev "hus" med pepparkaksbokstäver som skulle sitta på huset och jag fick sprida ut knäckformar vilket jag älskar. Cia blev dock väldigt förvirrad. Jag sa till mig själv "hmm, det här är nog två" och hon trodde jag menade hela "högen" jag tog från, så hon ba "eh det är nog mer än två..." så vi kallade det en två-hög sen. Mamma hamnade i flow och gjorde kolor och knäck och hade sig, vi lyssnade på julmusik (enda gången på året jag gör det typ) och allt var trevligt och traditionigt.
 
Sen åkte jag hem, pratade med både Lilla och Kiti och efter några timmar kom Saga för damhäng. Vi skålade för mitt kontrakt (det är inskickat jäää) och lyssnade på en hel del nya låtar. Liksom både dua lipa och the weeknd hade ju släppt nytt för fan! Vi poppade popcorn ("Saga, sluta läsa på påsen! nu är det jag som poppar popcorn för du kan ju ingenting!") och pratade massor om blind points, alltså när seende fattar blinda. Saga har många såna. Vi gjorde glee-scener som vanligt, jag disocierade som fan och sen börjar det bli väldigt dimmigt i mitt minne men tydligen lyssnade vi på ellie goulding. Jag har 0 minne av detta. Skärpning nu Emma, vitt vin är inte din grej lilla barn. (det är på riktigt en grej att jag mår sämre av vitt vin, fattar ej varför)
 
Så igår var jag sliten. Som fan. Jag låg i sängen, lyssnade på poddar och var slut som människa på diverse sätt. Rip mig :( men efter en riktigt ångestnatt somnade jag och nu mår jag bättre. Jag har också drömt en massa grejer, typ en kör som också höll på med träning för queers / sjuka. I vatten. Det vill jag ha!
 
Och just det, innan jag går: Ni vet att jag skrev om kattbajs inatt, som man gör? Jag menade alltså i slasken eller soporna eller vad man säger. Inte i lådan. Jag tar hand om min katt ok nu vet ni. Det var bara det okej hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0