Jag älskar dig mer än vad jag hatar våld, så för oss kommer jag att slåss

Rubriklåt: Krlkn med Joy
 
Hej hej nu har jag inte ont i handen längre! Antar att ni har undrat jättemycket. Det bara kliar lite nu. Hoppas klumpen från rymden ramlar ut snart :))) jag har friska tankar! Nu har jag ont i ryggen istället. Det funkar det med. Och igår var jag hos psykologen och pratade om anknytningsteori och min tidiga barndom. Det var märkligt, och som vanligt föreläste hon om min självbild. Det är fan klurigt att inte ta in allt man hör i den.
 
Sen när jag kom hem kom Lilla hit! Vi hade årets kanske sista systerhäng och åt maxmat, skrev om låtar till att handla om min familj och sen lyssnade vi på en massa svensk hiphop. Massa far & son och maskinen och joy och sånt. Vi hurrade åt texter, jag började skriva på mitt eget hiphop-mästerverk (det blev typ? bra grejer?) och mitt i allt kom en punklåt om att dricka sprit och hålla käften. med en nyckelharpa i! En nyckelharpa! Jag var tydligen väldigt rolig när jag tittade på henne och sa "punk med nyckelharpa" med mjuk röst och sen slog om till pladder igen. Jag sa också "termotur" istället för "temperatur", så jag var on fire. på eld var jag! På natten pratade vi om 2017 och konstiga draman, mindes saker vi hade lyckats förtränga och våndades i största allmänhet. Till slut berättade jag en bebbe-saga för att få oss på andra tankar. Den handlade om kanelbullar.
 
Efter ångest och sömn vaknade vi, lyssnade på mysig musik och sånt och sen har den här dagen runnit bort i en vidrig zombie-värld. fy fan vad trött jag är på detta :( jag vill orka saker blääää! Och jag har nog inget mer att berätta, tyvärr, hejdå. Nej just deeeet! Jag har kallats till vuxenpsyk! I januari! Så, nu är jag klar på riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0