Jag hatar att du existerar, när du pratar ännu mera

Rubriklåt: Allt du gör och att du finns med Mares, inte för att jag just nu hatar nån (utom min jävla granne!) men jag spelade upp den igår för folk och det var kul.
(Alltså lol jag har fått en kommentar på ett inlägg från typ mars av nån random dude? Den ser inte ens ut som vanligt bloggspam utan bara creepy och på svenska dessutom? från en person med en legit mail? Whaaat)
 
Hej & hå, det var länge sen jag bloggade känns det som. Eller ja det var väl rätt länge sen faktiskt. Men jag har haft min flickvän här faktiskt! I fredags kom hon hit och vi fick tid att prata igenom en massa saker och kramas ännu mer. och titta en massa på felix såklart <3
 
Igår sov vi nästan hela dagen. Det får man. Men vi vaknade till slut, fick i oss nåt att äta och efter mycket "jag ooorkaaar inte" gick vi och köpte mat till kvällen. När vi kom hem var Team Osby redan där, woops, och kvällen fick börja. Jag fixade i köket och sen lagade Stella mat (<3) och vi pratade om bröllopet, "fri uppfostran", riktigt dåliga ordvitsar och annat trams. Vi åt kött och pommes och sen tårta som mamma hade gjort, och sen blev det musiklyssning och pladder om vem fan vet vad. Jag försöker komma ihåg vad vi pratade om, men jag vet inte riktigt. Det var väldigt trevligt dock, och när de hade åkt hem sov vi ännu mer. Det låter ganska tråkigt, men alltså att sova med Stella är topp 1 bästa sakerna i min värld. Och nu har hon åkt, och det är topp 1 sämsta saken :( vi kommer inte ses förrän i januari! Det kan ju dra åt helvete! Seriöst det är liksom en månad? En månad! Allt är cancelled, och så även detta blogginlägg. Det var inte ett så kul sådant men allt kan väl inte vara quality entertainment.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0