Om det blir stjärnfall inatt

Rubriklåt: ber en liten bön med shirley clamp, för jag hörde den igår och melodislingan till den raden är så braaa
 
Hej från årets tråkigaste helg, helgen innan jul! Seriöst, det suger. Alla har åkt hem till jul och jag är redan hemma till jul, sååå jag bara sitter här. Jag saknar att ringa folk, men de två personer jag ringer är borta! Rip mig! Så jag gör inte jättemycket, kan jag berätta, men i fredags fick Sara och benjamin nyckeln till sin nya lägenhet! Eller lägenhet och lägenhet, det är typ ett hus. Det har uterum och trädgård! Och det är så fint! Och de fick massa möbler, typ en säng och en bäddsoffa och ett köksbord med stolar, så sjukt! Eller ja, de betalade 2000 kr eller nåt för det, men liksom...det är typ gratis. Hursomhelst, vi åkte dit och skålade i bubbel så som traditionen kräver och försökte kommunicera om flytten. Det gick väl...sådär kanske.
 
Sen gick vi him och där åt vi sushi och tittade på på spåret. Vi förlorade :( men vi hade kul, drack vin ur en märklig låda och tittade på memes, och sen åkte jag hem. sen har jag varit här. Sovit, ätit ibland, peppat inför nyår, drömt svinkonstiga saker, peppat en twitterkompis i hens tjej-dejting och haft det bra faktiskt. jag kanske inte är inne i en sämre period ändå woho! Och just det, jag ska bjuda på en liten dialog:
Sara: Är inte det det gängse sättet att säga det på?
Benjamin: Sara! Kan du inte bli lite mer folklig?
...Tycker du att folklig är ett så jävla folkligt ord då? Sara tror att folk säger gängse. Det säger ingen! Så, det var allt som har hänt, ses kanske innan jul vem vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0